Sziasztok!!!
Nagyon aranyosak vagytok!!!
És bocsánat, hogy ilyen későn, de Apának ilyenkor 7-8-ig van tárgyalása! És vele jöttünk haza, és idáig meséltem!
De most azonnal szaladtam!
Hisz olyan jól esett, hogy ennyien szorítottatok Nekünk! Ezért lett biztos minden jó!
vagyis majdnem minden!
Szóval 12-re mentünk, levették a vért, aztán vártunk az UH-ra ott volt csúszás, de megérte! Picurka rengeteget mozgott, doki alig tudta megmérni! Nagyon jó fej doki volt, mondta hogy mit látunk!
Mondjuk az elején már talált magának vicc témát, mert meglátta a kezemen a nagy kék zöld-lila foltot! és mikor megtudta, hogy Lara volt. Az első amit az UH alapján elmondott, hogy hát neki még nincs foga
De mindene meg van, mind a két kezét láttuk, és meg volt mind az 5 ujjacska mind a két kezen, a lábát ugyanúgy összekulcsolta mint Növérkéje, és feltette a pocakra! Nagyon jó fej! Szóval minden adat a jó, azt mondta, hogy nagy babó! A szivecskéje is jól vert!
A kockázati tényezők is nagyon jók, nekem van két értéke ami 2 és 3 és 1 a normális
, de azt mondják nem kell vele törödni, hát remélem, ez valami hormon!
Ja és kettővel előttünk kijött egy család a nőnek semmi hasa nem volt, és Ők úgy jöttek ki hogy Öcsike lesz!
Ezért megkérdeztem én is, bár tudtam hogy fiút, ha látja, az már tuti, de lányt még ilyenkor nem mondanak.
Mondta is a doki, hogy hát ha mondani kell valamit ,akkor azt mondja lány, de majd pontosat a 18 héten! de hát mivel én is így gondolom ezt megbeszéltük!
Na hát ennyi történt, aztán 3-ra mentünk Sándor dokihoz!
és ott is minden lelet rendben volt, így jó napot zártunk!!!
még egyszer köszi Nektek!!!!
Majd még a többire is igyekszem írni, de még egy két dolgot meg kell csinálnom!
puszika
Nyugodt éjszakát!
Ja és meséltem Larának és a köldöknél meg kidudorodott a pocak!