Új privát üzeneted érkezett!

Tenci
Hát, van rá esély, hogy egy napon legyen a szülijük, de remélem nem így lesz :wink: Mint azt említettem, szeretném, ha még júliusban megszületene a csajszi...valahol júli 21-31 között. Az már okés lenne...De ez sajna nem kívánság műsor, bár dumálunk róla :wink: :lol:
Igen, már többen ajánlották, hogy valami ilyesmivel kellen foglalkoznom :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Drága Ancsa!
gondolok rád/rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minden rendben lesz, csak ++++++++++++++++++++++!!!
és gyere az eredményekkel

Kép
gablaty
 
 


JA amúgy rendben vagyunk! Encike is, igen férjem is ott szokott lenni, sőt szerdán megyünk moziba megnézni a jégkorszak 3at...
Csajok! a játszótéren is lehet pasizni 8)
Encike játszott egy 5 éves kisfiúval, aki mondta nekem h most Apukájánal van.....na mondom biztos láthatáson... :)
És jóképű apuka volt :D :roll:
nem sokat beszélgettünk, de azért jó volt tudni, hogy van élet a válás után is........szóvalértitek....
na megyek mert még fel kell öltözni stb és indulni a dolgozóba......
(majd este jövök)

Kép
gablaty
 
 

 
 

Gabi!
Jó reggelt! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Sziasztok!

Ancsa, ne csigázz sokáig. Megpróbálok még jönni ma, remélem minden a legnagyobb rendben. Szorítok!!!

Reni, tényleg nagyon szép dolgokat művelsz! :lol: :wink:
remélem Levinél is csak egyszeri eset volt. Évekig nem szeretném, ha cicifüggő lenne, de olyan jó lenne még pár hónap. Így is már csak az alvás utáni delírium állapotában szopizik, de akkor meg kihagyhatatlan. Enélkül ordítana. Na meg éjjel ugye 3x és este. Szóval még függünk és nem szeretnék még lemondani róla. :oops:

Annyira édesen elkezdett magyarázni pár napja, kb. folyamatosan, be nem áll a szája, mindenhez van komment. Lelőhetetlen. Persze most megyünk a Tisza Tóra, madárlesre. Azt hiszem ki kell hagynunk, mert kimagyarázná az össze madarat a fészkéből. Pedig én imádom az ilyen progikat, de hát ehhez némaság kellene..... :roll: :lol:
Na, épp talált egy elemet és bőszen fogyasztja.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


sziasztok

ezer bocs az eltűnésért, de a hétvégén vendégek voltak, holnapután megyek a hugomékhoz, közben mosni, takarítani, bevásárolni... Ja, meg el kell vinnem a kutyát oltatni, mert totál elfelejtettem :oops: májusban szoktuk oltatni, most meg már június vége.. :oops:

Zsó,
örülök, hogy legalább az evés megoldódott. Ez már félsiker :)

Ancsa,
minden rendben lesz!!! Gyere és mesélj!!

Ren,
Nagyon klassz a napló!!! Nagyon ötletes. Nekem a héten már nem fér bele a bevásárlás a falvédőhöz, de jövő héten start :D

Veronikusz,
sajnálom, hogy így telt a nyaralás :( Jobbulást a kisbetegeknek.

Steffi,
én 1 hét múlva mehettem a jogsimért. Gondolom a tied is kész lesz. Annyit meg már féllábon is ;)

Lányok, júl 13-tól vagyok Áporkán, valószínüleg 16-17-ig. Egyik nap lesznek vendégeink (még nem tudom melyik nap, de ez pár napon belül kiderül), azon kívül bármelyik nap jó. Ki mikor jár arra?

Na futok, elindítom a mosást... Jövök még mielőtt elmászok Pécsre ;)
Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Névnaposokat Isten éltesse sokáig!!!!!

Gabi!
:lol: :lol: Persze, hogy van élet válás után! És a kisfiú is cuki volt Encinek? Milyen jó buli lenne, ha így 4en összejönnétek :lol: :lol: Na nem gonoszságból írom ezeket remélem tudod!!! Csak nagyon nem tudom mi az amit lehet mondani és mi az ami nem... Szólj, ha sok vagyok!

Reni!
Igen én is örülök! Mikor először tudott enni a sajtos-tejszínes csirkéből, hát én majdnem sírtam :roll: Úúúúúgy ette. Mikortól megy Iván oviba?

Tenci!
renault mégane kombival fogom nyomni, múltkor nem írtam. Most épp azon agyalok, hogy Martinnak vegyek-e 15-36 kg ülést vagy Myrtillnek 9-18 kg. De sztem inkább Martinnak veszünk ki is néztem egyet, pierre cardin 15-25kg. Van valakinek tapasztalata? VAgy melyik jó ebben a kategóriában? (tünde esetleg lehetne ez újság téma, mert tényleg tök tanácstalan vagyok és ahogy a fórumokat olvasom, nem vagyok ezzel egyedül...) Sajnos az autónkban elől nem lehet kikapcsolni a légzsákot, úgyhogy Mircit nem tudom oda tenni hordózóban, pedig mostanában nem nagyon díjazza, ha nem lát.

Ancsa!
Gondolunk rátok!

Idő: csak én vagyok az az elvetemült anyuka aki szereti ha nem süt annyira a nap?! Mi simán kimegyünk sétálni akkor is. Bár most kéne gumicsizma martinnak (tud valaki?!)

Kriszta!
Tényleg hihetetlen, hogy Petya 1 éves lesz. Emlékszem még itt izgultunk, hogy Vida mit mondott, hogy ez most terhesség?!

Na szép napot, mi ma volánbuszozunk :lol: Martin csípni fogja, de szeritem Mirci is néz majd. Ja kijött Mirci első foga! Nagyon cuki vele! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Jujj, most látom hogy a rohanás közepén a lényeg lemaradt :oops:

Levinek, Petyáknak nagyon boldog névnapot!!!
Szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Gabi
A játszón van egy nagyi. Anno elvált 2 fiúval. Összetalálkozott egy özvegy pasival, akinek 1 fia és egy lánya. Akkor még kicsik voltak a gyerekek, olyan 10 év körül mind a 4. Össze is házasodtak, íhy a nagyinak 4 gyerkője lett kapásból :) De a lényeg! A nagyi egyik fia és a pasi lánya egymásba szerettek! Annyira, hogy mindjárt 1 éves a második gyerkőjük :wink: :lol:

Steffi
Nem vágyom én 40°C-ra! De a minden nap eső....Amikor Iván nyüszít az ajtóban, hogy menjünk bringázni, meg a játszóra...
Mert igen, jó a gumicsízma, de a 15-20 centis tócsákba belebringázik, mert amúgy mi lenne az élvezet...Szal 5 perc múlva jöhetünk fel, mert áll a víz a csízmában is! Meg ha ömlik, akkor a francnak van kedve szétázni! A csendes esőben legalább lehet sétálni. A játszón meg tavak vannak...Arról nem is szólva, hogy eddig 4 hétvégén volt gyerek-sziget. Ebből 3x voltunk kint és 2x eláztunk :roll: Most ugye nagyon durván, szinte kint sem voltunk. A 4. esetben meg olyan vihar volt már reggel, hogy el sem indultunk...
Iván meg annyira szereti, hogy megintcsak itt nyüszít, hogy menjünk :( Meg egyáltalán....Essen, de ne folyton! Szerintem...
Az udvari játszót sem tudjuk megcsinálni így :( Az első munkát elmosta az eső. AZóta nem tudott kiszáradni a fa, hogy lekezeljük :twisted: Így viszont tönkre fog menni :roll:
Hát ennyit az időről....

Húúúúú, de sok lettem :oops: Már kora reggel...Na ma már csak olvasni jövök :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Petya nevében a köszöntéseket! (Aprooka, etenci: Igen tegnap tartottuk)

Ctg: Ismételni kellett, mert az első szar lett, a második már jó lett, Minden rendben, csak az én lelkem van oda. De majd túl leszek rajta...

Steffi:
A tesztet mindenképp megcsinálom a gyereknél!! köszönöm mégegyszer.
Autósülés ügyében nem tudok segíteni, bár én már megvettem Petyának a köv. ülést, de csak azért, mert 18.000-ról 12.000-re le volt értékelve. Ez Graco ülés, aminek a fejtámlája magasítható.

Renáta: A 2100 érték a méhszáj "állapotát"jelenti . Ha teljesen zárt, akkor 3000-es az érték. A múltkor még (34 hetesen) 3000 votl az értékem, szóval szerintem nem jön korábban.

Én sem szeretem a nagy meleget, nem is nagyon megyünk ki olyankor ráadásul én félek az uv sugárzástól is, így ha meleg van, akkor 6 előtt nem nagyon megyünk a játszira

etenci: Nem nagyon vettük észre a lisztérzékenységet, sőt nem is biztos, hogy az (én nagyon remélem), csak az orvos gyanakszik rá. December óta küzdünk havonta hányás-hasmenéssel, úgy, hogy másnak nincs baja a családban, így a vírust kizártuk. Mivel a háziorvos nem volt hajlandó a problémával foglalkozni, mindig csak legyintett. Elvittem egy magándokihoz, aki a panaszok, ill. Petya puffadt hasa miatt gyanakszik rá.

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Sziasztok!

Reni, nagyon jó lett a könyv. Biztosan lennének megrendelőid. :) Én már kinéztem a neten egy könyvész lányt, aki gyönyörű naplókat csinál és a meskán árulja. Már csak apropó kell, hogy megvegyem. :D

Steffi: Lesz ilyen téma. :) Egyébként szerintem már Myrtillnek is érdemes nagyobbat venni, és abban már előrefele tudod kötni a hátsó ülésen is. Mi Pierre Cardint vettünk neki, kényelmes, menet közben dönthető. nemrég mostam ki a huzatot, és azt is jól bírta. Benének meg Cybex van, az is nagyon jó, és amúgy tesztnyertes volt, és nem is olyan drága, de asszem a Pierre Carden sem olyan drága. Én ebben a kérdésben úgy vagyok, hogy ha a szabványoknak megfelel, akkor nem lehet baj. Mi néztünk amúgy tesztnyertes concordot is, ami olyan kényelmetlen volt nekik, hogy azért se vettük meg. Hiába márka, meg nagyon drága, ugyanazt a védelmet nyújtja. Be van kötve, védve van oldalról, és ez a fontos.

Veronikusz, ez a nyaralás. :( azért jó, hogy még így is jól éreztétek magatokat.

Én tegnap kaptam egy éves időjárás előrejelzést, aszerint még 1 hónapig tart a monszun. Pedig 13-20-ig mi is nyaralnánk a balatonparton.... :( De amúgy a többi augusztusban lesz. Ezek után nem is bánom.

mtunde
 
 


Sziasztok!

gyerkőcök nyomják a szunyát.... :wink:

STEFF:-de jóóóó mi is megane combi!-most nem értem,melyikbe nem tudod kikapcsolni a légzsákot??nekünk holnap viszik el a cliót-amit kinézett combit Miki elvitték....lehet pár napig nem lesz kocsink-saját
mi gyerekülést Mikeynak veszünk ami 15kg tól-felfelé van,ami most van az lesz Benedeké remélhetőleg augusztus felé amikor már stabilan ül,akkor már nem elöl a hordozóba lesz :D mondjuk most is inkább a mózest kötöm be,nem nagyon szeretem a hordozót...de Benedek jobban élvezi mivel tetszik neki a panoráma-és tök jókat koketál Mikeyval :lol: :lol: :wink: -gumicsizma???-nekünk Skóciából küldik.... :wink: :lol:

mi is elvagyunk ezzel az idővel-napsütés,meleg-délután kicsit hűvösebb zuhival ami még jól is esik-és Mikey is nagyon élvezi imádja a pocsolyákat-de a vihar eddig még elkerült minket....

BRIGI-drukk persze,hogy ne legyen lisztérzékenység :D és mi van a lelkeddel?????

RENI-Ivánt átveszem pár napra-szerintem pocsolyapartit nyomnának egész nap Mikeyval.....persze ha esne :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci!
néztem az ebayt én is, de múltkor nem találtam kedvemre valót, martin thomasosat szeretne
:roll: :lol: az anyósülésen nem tudjuk kikapcsolni a légzsákot! így nem tudom Mircit odatenni hordozóban. de milyen márkát vesztrk és miért? :D

Brigi!
?

Tünde!
köszi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


STEFF!

azt értem,hogy az anyósülésnél-de a renaulba???? :shock: elvileg mindegyikbe kilehet kapcsolni-az indító kulccsal vagy a kártyásoknál külön kulccsal....-a cliót kinőttük,pedig nagyon imádtuk-főleg Miki,de sajna most két kocsit nem tudunk bevállalni-majd egyszer..... :wink: :lol: és tudod hitel nélkül vesszük meg abba meg kell a clió ára.... :cry:
gumicsizma nekünk most verdás van-de van egy pókmintás nagyon tutkó :lol: :lol: olyan 3d-s hatású,azt is tesóm hozta de az 27es :lol: :lol: majd talán 5éves korára lesz jó??? :lol: :roll: -most 24 a tappancs méret!-nektek???

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok, csak nem nagyon tudok mihez hozzászólni, lévén első babás :)
Privatizálás - mivel volt szó róla korábban, hozom a friss "pletyit" , talán érdekel Titeket is :D - : voltam tegnap bent a Kútvölgyiben, és a folyósói pletykák szerint szeptembertől privatizálják az ötödiket (talán a Kaáli?). (Várakozás közben hallottam - alig volt valaki, megjegyzem, se sorbanülés, se semmi, 20 perc alatt végeztem mindennel!)
De ez ugye nem biztos infó, a doki meg nem mondott semmit "meglátjuk, hogy mi lesz".

Kép
partedli
 
 


Két részletben írok, hogy názegethessem a vonalzóm, ami működik!! Ezért még egyszer köszi! :lol: )

Renáta: Nagyon jó a babakönyv!

Mtunde: Te is a Dávid naptárat nézted? Én abban olvastam ezt a "verőfényes napsütést" egész nyárra!
Nálunk rémes a pára: amit mosok, az 2-3 nap alatt szárad meg..télen a fűtés miatt 1, max 2 nap (de ez extrém), nyáron a teraszon seperc, most meg. :(

Ja, és már nem dolgozom, megpróbálok gyakrabban jönni :)
(Egyébként épp jókor jöttem el bentről, a céget most érte el a válság meg :( Hova megyek majd vissza?? No, mindegy, ezzel most nem szeretnék foglalkozni! )

Kép
partedli
 
 


Tenci
Örülj, hogy nálatok ilyen viharmentes napok vannak! Mondom, az esővel ninsc bajom, de amikor minden nap hömpölyög a víz az utcában....Azt nem csípem...
Ivánnak tavaly 23-szandija volt. Most 26-os van ;) Szal nincs olyan messze az a 27-es csízma :D

Tünde
Én is kaptam időjárásjelzés, még áprilisban. Eddig bejött :roll: Viszont azt írja, hogy júli 25 körül jön valami irdatlan melegfront. Na remélem az majd a nyaralóknak is kedvez és Lindát is kicsalogatja :lol:

Brigi
Értem...Nekem sosem mondott még senki ilyen méhszáj értéket. Zárt, vagy ujjkúp, egy ujjnyi, négy ujjnyi...Én ezekkel találkoztam...mmint "magamnál"
Miért van oda a lelked? Babának lett rossz az első ctg eredménye? Vagy más....nekem volt, hogy értékelhetetlen volt...azért kérdezem...

Partedli
Ha jól emlékszem Zsuzsi....ugye? :oops: Mi újság veled? Hogy fogják hívni a kisherceget? Gondolom nem Ede :lol: Ez megmaradt :D
Azzal most tényleg ne törődj, hogy mi lesz 2-3 év múlva! Igaz, mint a vihar, olyan gyorsan elmegy, de akkor is...
Nálunk a lakásban 60%-os a páratartalom...szal normális, de az utcán :shock: Csak fújtatok, mint vmi gőzmozdony :roll: A lakásban is olyan lassan száradnak a ruhák?
Hogy állsz a készülődéssel? Attól, hogy első baba...még gyere! Ha nem is tudsz hozzászólni...abban biztos lehetsz, ha kérdésed van (milyet, mennyit vegyél), akkor itt 100 féle választ is kaphatsz és inkább a más kárán tanulj :wink:
CTG-n voltál?


Ancsa
Mi a helyzet???????????????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam.

Csak egy kérdés, mivel lehet írtani a kullancsokat?
Mert Viktorban volt 2 kullancs és a férjem totálisan bepánikolt, anyósékról nem is beszélve. :oops: :oops: :oops:

Megyek visszaolvasok.
V

valentina
 
 


Igen, stimmel :) Dániel lesz a neve!
Ez a gőzmozdony téma már nálam is jelen van! Igen , nemrég festettünk, szóval a lakás is száradna csak...
CTG 9-én lesz először, már nagyon kíváncsi vagyok!

És olvaslak Titeket, hogy "képben legyek", mi vár rám! :D

Kép
partedli
 
 


Valentina: Nem tudom, házilag hogy lehet megoldani, de ők vállalnak kullancsirtást: http://www.rovarirtaslap.hu/kullancsirtas.html

Kép
partedli
 
 


ANcsa??????????

STeffi örülök,hogy ti is így látjátok a dolgot :lol: Reni a te sztorid se semmi :lol: mindenesetre egy könyvet megérne írni belőle... :lol: szóval majd meglátjuk,,, a lényeg,hogy NYITOTT szemmel járok....meg mondjuk nem ártana fogyózni is, mert hát mostmár újra "jól kell kinézni" hogy tessek vkinek :lol: 8)
na mindegy! ...


Örülök hogy mindenki jól van! A betegeskedőken k jobbulást!!!
a nyaralóknak szép időt!!! én nem tudom mikor meg hova megyünk Encivel ,de vszinű Bkenesére majd hosszúhétvégékre, péntek szo-vas, vagy még 1-1 csüt-öt is bele kalkulálok, attól függ melóhelyen mit mondanak? meg ugye le is vonják a béremből a hiányzást! mivel nem alkalmazott vagyok hanem külsős.....
tehát nincs fizetett szabadságom :?

később jövök még

Kép
gablaty
 
 


Sziasztok!

Remélem minden rendben volt ma Ancsáékkal. Nekem sajna ki kell kapcsolnom a gépet 1 órán belül, mert az alvós-szobában van....

Szép hetet Nektek továbbra is, most már állítólag jön a jó idő. Legalábbis pár napig. Vigyázzatok magatokra, pusz!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!
Én csak Ancsa miatt jöttem, de látom, nem volt. Ancsa, ugye minden rendben van?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon aranyosak vagytok!!!
És bocsánat, hogy ilyen későn, de Apának ilyenkor 7-8-ig van tárgyalása! És vele jöttünk haza, és idáig meséltem!
De most azonnal szaladtam!
Hisz olyan jól esett, hogy ennyien szorítottatok Nekünk! Ezért lett biztos minden jó!
vagyis majdnem minden!

Szóval 12-re mentünk, levették a vért, aztán vártunk az UH-ra ott volt csúszás, de megérte! Picurka rengeteget mozgott, doki alig tudta megmérni! Nagyon jó fej doki volt, mondta hogy mit látunk!
Mondjuk az elején már talált magának vicc témát, mert meglátta a kezemen a nagy kék zöld-lila foltot! és mikor megtudta, hogy Lara volt. Az első amit az UH alapján elmondott, hogy hát neki még nincs foga :lol:
De mindene meg van, mind a két kezét láttuk, és meg volt mind az 5 ujjacska mind a két kezen, a lábát ugyanúgy összekulcsolta mint Növérkéje, és feltette a pocakra! Nagyon jó fej! Szóval minden adat a jó, azt mondta, hogy nagy babó! A szivecskéje is jól vert!
A kockázati tényezők is nagyon jók, nekem van két értéke ami 2 és 3 és 1 a normális :cry: , de azt mondják nem kell vele törödni, hát remélem, ez valami hormon!

Ja és kettővel előttünk kijött egy család a nőnek semmi hasa nem volt, és Ők úgy jöttek ki hogy Öcsike lesz!
Ezért megkérdeztem én is, bár tudtam hogy fiút, ha látja, az már tuti, de lányt még ilyenkor nem mondanak.
Mondta is a doki, hogy hát ha mondani kell valamit ,akkor azt mondja lány, de majd pontosat a 18 héten! de hát mivel én is így gondolom ezt megbeszéltük!

Na hát ennyi történt, aztán 3-ra mentünk Sándor dokihoz!
és ott is minden lelet rendben volt, így jó napot zártunk!!!

még egyszer köszi Nektek!!!!

Majd még a többire is igyekszem írni, de még egy két dolgot meg kell csinálnom!

puszika

Nyugodt éjszakát!

Ja és meséltem Larának és a köldöknél meg kidudorodott a pocak! :wink:

ancsaboszi
 
 


Ancsa
Én is csak miattad ugrottam be most este :wink: Örülök, hogy minden oké, és csak pozitívan!!!! Ha azt mondják, nem kell vele törődni, akkor tuti nincs semmi gáz :D Azért....az augusztusi fórumban van egy lány, akinek fiút mondtak a kombinálton, aztán mégis lány lett belőle :lol: Igaz, még ugye nem született meg, de a többi 4d-n lány volt :)

Zsuzsi
Biztos tudni akarod mi vár rád? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Reni,

Köszi, köszi!
Hát azért én láttam egy kis aggodalmat, és mivel ugye a terhes hormonnal volt baj, ezért ez nem annyira megnyugtató, de majd a hematologusnak is megmutatom, és ha Ő is megnyugtat, akkor meg is nyugszom! :wink:

Hát igen, semmi nem biztos!!! :wink:
Majd kiderül ha itt lesz az ideje! :lol:

ancsaboszi
 
 


partedli: Köszi a segítséget

Ancsa: Gratulálok a babóhoz :lol:

Jó éjszakát mindenkinek
V

valentina
 
 


Köszönjük a gyógypuszikat Lara nevében, sajnos nem értek még ide, holnap megyünk vissza a dokinénihez, mert nem igazán javul.

Orsi,

Hát igen, nem jó dolog egy tervezett császár, de tudod amin mi átmentünk, ez nekem már nem jelent gondot! Mert tényleg csak az számít, hogy mind a ketten jól legyünk!!! És hát Laráál is be volt tervezve 24-re, ezrét 23-án reggel mentünk volna a korházba, de Lara úgy döntött, hogy nehogy már más mondja meg, hogy Ő mikor jön, és ugye 23-án elfolyt a magzatvíz. Rendes volt, mert nem kellett egy feles éjszakát bent töltenem!

Zsófi
Hatalmas gratul Levinek az első 5 lépéshez!!!
a ti házatokat égette el valaki? És merre voltatok pontosan? Szálloda? És most merre mentek?
Jó pihenést!!!

Tenci
Jó találkát volt! :wink: lesz következő is?
Lara most Nagyinál volt, csütin meg a Mama vigyázott rá! Be van osztva!
Skóciából? Hú akkor az jó strapabíró lesz! Lará egysezrű rozsaszín!

Reni,

aranyos vagy köszi! Majd egyszer elmesélem az előzményeket, de a 180 oldal környékén valahol leírtam.
Hú, ez a vasárnapi sztory nagyon kemény! És Iván jól van? És mit kapott a névnapjára? Erről lehet lemaradtam.

Gabi,
örülök ennek a hírnek, akkor tessék sokat, sokat játszóterezni! És szimpi is volt az Apuka?
Kemencén aki régen volt polgármester, elvett egy nőt, akinek volt egy lánya, neki egy fia, és a két fiatal egymásba szeretet! Most már a fiatal a polgármester, és van azt hiszem 3 lányuk tuti, de lehet hogy négy! :oops:

Zsófi
édes lehet ahogy magyaráz! Lara most már próbál mondatokban beszélni, Őt is meg kell zabálni!
Ahogy magyaráz. Valamelyik nap takarítottuk a szobáját, hát az úgy nézett ki hogy én letörölgettem, felpakoltam. Ő meg lepakolt, és mondtam, hogy hát kupit csinál. Erre este jön Apa segített ágyat húzni Larának, és hát Lara megint pakolt, kérdzetem mit csinál? Erre nemes egyszerűséggel rávágta, hogy KUPIT. :-) hát ki tud ilyenkor szigorú lenni?

Steffi,gratula az első fogacskához!!!
hogy tetszett a volánbusz? Merre jártatok?
Erre is jár sárga busz! :wink:

Kriszta
TE hogy vagy?
igen nekem is eszmbe jutott mostanában, hogy itt nyugtattunk, hogy az tuti terhesség!

ancsaboszi
 
 


Valentina,

köszi, de majd csak év vége felé kérjük a gratulációt! :oops: Ha lehet!

ancsaboszi
 
 


Partedli

Megértelek, tök jók ezek a vonalzók!!! :lol:
Hamarosan már nem csak megfigyelő leszel!
Szép nevet választottatok!

ancsaboszi
 
 


Ancsa! nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!! csak így tovább!! és hamarosan te is 2 gyerekes anyuci leszel!! :lol:
Ha így ficánkolt,akkor tuti minden rendben lesz!!!!
Enci is így csinálta anno emlékszem....
:lol: :lol: Tóth doki is nehezen mérte le az adatokat :D

Kép
gablaty
 
 


Szép jó reggelt!

Gabi,
Köszönöm, édes vagy! :wink:

ancsaboszi
 
 


Sziasztok!

Csak nem bírtam ki.... :-)
De csak Ancsa hsz-t futottam át (bocsi, bocsi többiektől), és nagyon nagyon örülök. Ancsa, ha gond lenne, tuti megmondanák, hidd el.

Mi pakolunk és megyünk 1-2 óra múlva, bár az éjjel iszonyú volt. Totál betaknyosodott Levi, de hogy mitől? Nem kapott levegőt, nem szopizott, emiatt meg fél óránként üvöltött.....szóval érdekes lesz ez a mai nap....:-)

Vigyázzatok magatokra még egyszer, soksok pusz.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Lányok,

Valaki tagja a Micimackó könyvklubnak?
http://www.egmont.hu/home.php

Mi a sima Disney-snek voltunk tagja, vagyis vagyunk, de a költözés óta szüneteltetve van.
Viszont most úgy gondolom, hogy megrendelném most a micimacisat, és hát mivel annak nem vagyunk tagja, ha valaki beajánl minket, akkor kaphat ajándékot utánunk! Ezért gondoltam megkérdezem!Szóval valaki nem akar minket toborozni???

ancsaboszi
 
 


Zsófi!

Köszönöm :wink:
Azért remélem a többi éjszaka jobb lesz!
Jó pihit!!!

Puszika

ancsaboszi
 
 


ANCSA!
dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóó-csak így tovább!!!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


jó reggelt!

Ancsa!
nagyon örülök, hogy rendben van Pocaklakó! :D
papánék: még nem tudom, hogy mikor megyünk! Lehet én megyek egyedül a lányokkal Aug. elején, lehet hogy Aug. 21.-én Lacival …. Nem tudom :oops:

Reni!
nem semmi a story-d :lol: és az ősök együtt vannak? vagy csak a gyerekek? :D
gatyáért elszaladunk valamelyik nap! :wink: DE NEM AZÉRT MERT KELL!!!! :lol:

Gabi!
Kényeztesd akkor magad egy kis szépség-trükkel és HAJRÁ!!!!!!!!! :wink:

Időjárásjelentés!!!!
Nem küldené el nekem valaki???? :D

Partedli!
Üdv a fórumon. Ha hallasz még valamit azt légy szí oszd meg velünk! :oops:

Tenci!
Hát persze hogy gondolok rátok!!! :lol: görkorink MÉG nincs :lol:
Anyósülés-légzsák kikapcsolás: hát! Csak mondom, hogy pár béna (amcsi) kocsiban NEM LEHET KIKAPCSOLNI a légzsákot!!! Nekem egy új Galaxy-m van és abban nem lehet :cry:

Steffi!
Éljen az első fogacska!!! :lol: nekünk még mindig nincs egy se :lol:

Judy!
Nagyon tündérke :lol: milyen gyorsan megnőnek!!! :D

Andi!
????

Aprooka!
jaj! szegény Levi! :oops: jobbulást neki!!! :oops: :oops: :oops:
Semmi baj! :D mi is folyton rohangáltunk :D

Rólunk: mi tegnap DU 3-ra hazaértünk. Férjem átöltözött és elment dolgozni. Majd 8-ra hazajött és tegnap este 11-kor elment Angliába autóval. Vasárnap jön. :oops: :oops: Tegnap DU mind a 3 csaj bömbölt. Zsófit hamar megetettem, lefektettem de a két nagy az apjuk után bőgött … hát most jól itt lettem hagyva. Kata is úgy kiborult, hogy ma inkább nem megy oviba. Én meg mosok, mosok és mosok és főzök. :lol: jól elvagyok! :lol még szerencse, hogy a két kicsi már jobban van. Én vettem be 3x2 bélfertőtlenítőt még lent és az úgy tűnik hamar hatott. Zsófi kihányta sugárban ha közvetlen akartam beadni. :oops: (ma reggel meg elaludtam szopi alatt, Zsófi meg lezúgott az ágyról :oops: :oops: )

Úgyhogy most rohanok a dolgomra. Rögtön itt a 42. új védőnőnk. Majd jövök ha tudok.

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 



Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


DÓRI-BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!rég voltál minden ok?????? :D

VERONIKUSZ-akkor üdv újra itthon :wink: :wink: úgy látom folytatod ahol abbahagytad...férjnélküli napok,gyerekek-buli fanta :lol: :lol: :lol:
jaaa és a védőnők is a legjobbkor tudnak jönni :roll:
Zsófit már most tanítod a hogyan essünk nagyot anya kezéből??? :lol: :lol: -remélem semmi komoly,de legalább felébredtél!!! :roll: :lol: :wink:

ZSÓ-jó nyaralást!-azért majd gyere ha tudsz! :wink:

VALENTINA-a kullancs elleni oltást végül megkapta Viktor??

RENÁTA-lehet már írtad-Ivánt melyik kórházban szülted?és hogyhogy idejöttél?-ami tök jó!!!!!! :wink: :lol: :lol:

ma itthon van Miki,illetve már nem :wink: tegnap este megemlítette Mikeynak,hogy megy egyik renaultos haverjához Csepelre:elvigye-e,amit Miki viccnek szánt!-na reggel már Mikey besózva,úgyhogy levakarni sem lehetett Mikiről :lol: :lol: tipli autóba és indulás...úgyhogy délelőtt apanapja lesz Mikeynak!!!! :D majd tanulmányozza az autókat :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Olvasok ám bőszen csak közben rohangálok össze vissza...
Jövőhéten mennek a gyerkőcök anyámmal agárdra egész hétre...már előre lelkibeteg vagyok, hogy nem látom őket 5-6 napig :( de ők meg annyira várják...Dani is kiabálja, hogy agárdra mamával piros autóval... :D

Ancsa!
Mi tagok vagyunk...vagyis Orsi :D Ha gondolod akkor mi ajánlunk vagy mi...mit is kell tenni?????

Veronikusz!
Tudtatok azért fürdeni????? Ott is állandóan zuhogott?????
Mi augusztusban megyünk a balcsira...remélem akkor jó meleg lesz...
Szegény lányok... :( íííígy imádják az apjukat :D ÉDESEK!!!!!

Ja és ANCSA!
Természetesen nagyon nagy gratula...de majd kiírom nagy betükkel is ha már megszületett :D
Sándornál tuti jó kezekben vagytok...de bizti nála fogsz szűlni???? Ő nyaral karácsonytól, nem????? Vagyis én azért kerültem Gozárhoz, mert ő soha nincs ilyenkor...

Rohanok dm-be pelust venni, majd még jövök...

Puszi mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa
 
 


Sziasztok!

Ancsa :)

Partedli, igen, Dávid naptár. De én abból azt olvasom, hogy minden nap eső, zápor, zivatar... és júli végétől lesz meleg.

mtunde
 
 


Ancso örülök a jó eredményeknek!!
Lara már jobban?

Zsó, gratula Levinek a lépésekhez...ez csak a kezdet, pár hét és meg sem áll. :lol: tényleg fogakkal hogy álltok?
és persze jobbulást, szegényke mindig elkap vlmit. szörnyű lehet.

Tenci, milyen votl az apanap a két Mikinek? :D

Steff, grat a foghoz!

Partedli, köszi az infót mégha pletyka is.
snooopy
 
 


Veronikusz,

REmélem sikerül mind a négyötöknek Papádékhoz menni! Szorítunk!!!
Kata Apa miatt borult ki? szegény eddig veletek volt, most meg elutazik. megértem a kis drágát. Jobban van már?

Kati,
igen, igen majd akkor jó lesz! Hát mint már írtam ugye császár lesz, és hát az előzmények miatt nem tudni mikor! És hát én nem megyek másik dokihoz, és Ő sem akarta ,hogy máshoz menjek, majd akkor megbeszéljük. Bár ugye úgy volt, hogy most július 4-re lettem volna kiírva, és akkor sincs ugye előtte itthon, és hát akkor azt mondtuk, hogy járok hozzá, aztán majd meglátjuk! De hát ugye akkor üres volt a petezsák, és ezt nem kellett megoldani.
Hát ennyi.

ancsaboszi
 
 


Orsi

Köszi szépen!
Köhög még, de remélem ez már a kifelé menő köhögés.
fél négyre megyünk dokihoz!!!

ancsaboszi
 
 


Sziasztok!

Ancsa: Majd akkor is gratulálok :lol:

Tenci: Megkapta mind a 2oltást ami a kullancs ellen volt.
Milyen jó neked, hogy Mikey így el van az apukájával, Viktor csak velem hajlandó kocsikázni. :oops: :?

Mennem kell Viktor ébred.
V

valentina
 
 


sziasztok,

a megígért UFF a pécsi út előtt... Annyira nem volt időm jönni, hogy az eszméletlen. Ráadásul ma volt egy potya gödöllői utam, aminek külön örültem :? Ugyanis köztisztviselők napja van, ilyenkor az ÁNTSZ-ben sincs senki. Ha oltóanyagra lenne szükséged hirtelen, akkor fordulj fel. Na mindegy. Anyósom visszamegy holnap...

Ancsa,
akkor jó, ha minden rendben ;) Larának jobbulást!!!

Zsó,
gratula az első lépésekhez!!! Kezdheted felkötni :) Anna 3 hete indult el, de már nagyon belejött :D

Steffi,
első fogacska, de jó :D Édes lehet vele :D

Veronikusz,
hááát, kitartás. Nem lehet könnyű így a három lányzóval, hogy apjuk ilyen keveset van otthon :(

Most ennyi maradt a fejemben :oops: ezer bocs, ha valakit kihagytam... Megyek aludni, holnap hosszú lesz az út (főleg egyedül Annával...) Jóéjt!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Dóri-Snowwithe
boldogságos születésnapot! :lol: :lol:

Ancsa
Lara???

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Jóreggelt,

Judy, majd kérünk szépen képeket Hannáról!! :lol:

Ancsa, mi volt a dokinál?
és Te hogy viseled a várandósságot? engem jobban megviselt mint az első. még most is szoktam rosszul lenni néha, de inkább a fáradtság az ami nehéz. két éve pont ilyenkor júni végén voltunk brüsszelben egy zenei fesztiválon...kilómétereket gyalogoltunk, most meg attól kiköpöm a tüdőm ha felmegyek két emeletet. :roll:

Andi, milyen a meló? bírod?
snooopy
 
 


Orsi, ez ismerős. :) velem ugyanígy volt. Másodjára mindig ledőltem, ha Bene végre kidőlt. Esténként néha hamarabb elaludtam, mint ő. És állandóan le kellett ülnöm. :)

mtunde
 
 


Tenci!
:lol: milyen volt a kocsis apanap???? :lol:
Te Lány! Mindig megnevettetsz! :lol: ja! Buli-fanta!!! Éjjel is ment a buli!!! Akkor sikerült lefeküdnöm tőlük, mikor már reggel a madarak is fent csicseregtek!!! 3 órát aludtam :oops: nesze nekem buli-fanta! :lol: nem tudom mi volt éjjel velük de sorra keltek fel! Volt hogy Zsófi szájából kikellett tépnem a cicim, mert Szofi üvöltött :oops: Aztán hogy hajnali 3 után mi volt nem tudom, mert nálam teljes KO lett :lol: reggel magamtól keltem 5.50-kor :D és a nap fénypontja! Reggel elvittük Katát oviba, beindítottam egy adag ruhát is mosni, mire hazajöttem már áramszünet volt 7.30-tól 14.15-ig!!! :evil: Minden esetre elő lett áztatva a ruha :lol: és persze nem szólt senki előre!!!! :evil: úgyhogy ma pihenős nap volt, mert se takarítani, se vasalni, se TV-zni … bár nem is hiányzott egyik se :D

Kati!
Fürödni azt tudtunk!!! :lol: a szálloda medencéjében :lol: a Balcsi csak 20 fok körüli volt :shock: eső meg általában a DU-i alvás alatt volt :D:D de nagyon jó volt, mert mi is lefeküdtünk DU aludni és nem izzadtuk magunkat ….-rá az alvás alatt, hanem az tényleg pihentető volt :D

Zsó!
Gratula Levinek a lépésekhet!!! :D

Ancsa!
Hát! Én jobban örülnék ha nem négyesben, hanem ötösben tudnánk menni!!! Laci nélkül olyan …. :cry: most hogy nincs itt, nekem is olyan rossz. Ölelgetem a párnáját! :oops:
Kata apja miatt is kivan, meg most az ovi miatt is van benne valami … reggel akartam beszélni az óvó nénivel, de olyan tök jól dolgozik 9-14-ig hogy nem jött össze a találkozó. :oops:

Judy!
Milyen volt az utatok Pécsre??? Képek Hannáról!?

Dóri!
Boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?