Sziasztok!!
Jövök a mai nap összegzésével!!nos fent voltam nála.Ismét láttam egy rendkívül erős embert!!Bíztattam is hogy milyen ügyes,hogy ilyen hősiesen bírja!
Én kis hősöm!!!!!Meg kérdeztem,hogy ugyan mondja már el,hogy mitől van neki ennyi ereje,mert én csak döbbenten pislogok.
Erre azt mondja,hogy már másfél éve egy valami adja neki az erőt,és az a valami hogy van egy kislánya,Blanka.Szóval belőle merít erőt,a tudat hogy ő van neki.
Meg elmondta hogy amikor a baleset történt utána mikor észlelte hogy nem halt meg,akkor eldöntötte hogy ő életben fog maradni,mert nem halhat meg.És most ott a Merényiben is eldöntötte,hogy ő onnan haza fog kerülni,nem lesz gond!!Kérdezem tőle,hogy ez most megnyugtatás??Azt mondta annak szánja...
De tényleg így tett,hogy akkor ott eldöntötte hogy bármi van,nem hallhat meg...Érdekes...Akaraterő van ez azt jelenti az tuti.
Ami még nagyon bejött a mai látogatásban,hogy sokszor beszélt jövő időben.Hogy ha majd hazajön,akkor nem lesz olyan hogy a vállára fekhetek-e majd ő mondja meg hol nem fáj hová kell feküdnöm,és hogyan.
Mondtam neki bár már ott tartanánk!!!!
Meg ez már 18as karika de arról is szó esett,hogy most 1 évig azt a bizonyos tevékenységet minimum hogy elfelejthetjük.
Hát erre is csak nevettem,és mondtam neki,hogy sebaj,mert utána annál jobb lesz.
És eddig amikor bent voltam nála mindig csak szájrapuszi volt,mert ő akarta így!!!Ma normális csókot kért tőlem,és olyan igazi rendeset.
És hát ez erőt adó volt nekem is!!!!Nos hát ennyi a máról.Hozzáállás,energia,akaraterő príma!!!10-ből 10 pont!!!! A csövét nehezen viseli,mert azt mondja húzza nagyon az oldalát,mert vastag is,hosszú is,és a tartály amire rá van csatlakoztatva nehéz,és ez most fáj neki,ez a húzó érzés...És mire odaértem estére,már 2 liter vér lejött a tüdejéről...
4-5 napig jósolják hogy bent lesz a cső,utána csak remélhető lehet hogy végre szállíthatóvá válik az állapota!!!
Mert hát mondanom sem kell hogy méghogy megszervezni a feljutásom az egy dolog,az is rettentő nehéz,de iszonyat kimerítő az ingajárat minden nap...
Na most befejezem,mert laptoppal a kezemben alszom menten....