Új privát üzeneted érkezett!

Mosolygunk!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Annus: Iza nagyon tündéri :):D
és mennyire hasonlít az apjára :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Annus! Iza gyönyörű és nagyon édes!
Komolyan mondom, hogy csoda szép!!!!

KépKép

Viki
viki23
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Levi nevében! :D

Mezsó, hát ez nem semmi tényleg. Nagyon sajnálom én is, hogy ilyenek az ápolók. Hogy lehet úgy hozzá állni dolgokhoz, hogy úgyis olyan lesz! Nekik az a dolguk, hogy kicseréljék alatta a lepedőt, meg itassák. Na meg a felfekvés elleni krém ... ők ezért kapják elvileg a fizetésüket, hogy ilyeneket csináljanak. Borzalmas mit meg nem engednek maguknak. Na bocsánat csak ez nagyon felbosszantott.
Jobbulást kívánok, szorítok, hogy minden rendben legyen és haza mehessen és ott te is többet vele tudsz majd lenni és még több erőt tudsz neki adni!

Annus, nagyon édes Iza ahogy mosolyog! :D

anitapo20
 
 


Nagyon édes!A kis drága :D

Kép
kriszpiri
 
 


Annus, Iza nagyon szép kislány! ;)

Mezsó, pff.. Továbbra is kitartást és erőt küldök Nektek!

Körkérdés: A következő képen szerintetek is úgy nézek ki, mint aki minimum szerelmes a fiába?? :shock: Olyan h.lye fejet vágok, pedig Noli olyan édes rajta... :evil: :roll:

Kép

Van viszont egy ilyen is, ez egész aranyos lett :D

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Annus:Nagyon édes Iza baba,gyönyőrű és az a mosoly :lol:

Aida:aranyosak vagytok együtt.

Mezso:KITARTÁS!!!SZORITUNK NAGYON!!!!

000kata
 
 


Sziasztok!

Jöttem a hírekkel a tegnapi látogatásról:
Hát tegnap ismét a saját trutyijában fekve találtam mikor délután bementem. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Kérdeztem tőle hogy most is csak reggel volt lepedőcsere?Igen...Azt mondja azért,mert azt mondják a nővérek nincs elég lepedő... Shocked Evil or Very Mad Shocked Shocked ááááááá Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Szóval szegényem a trutyijában fekszik,és ez nem sok jóra fog vezetni úgy gondolom.ŐRÜLET!!!Legalább ezért ne kellene aggódnom.De nem... Evil or Very Mad Evil or Very Mad És tegnap közölték vele hogy kezd a hátán felfekvése kialakulni/viszket is neki rendesen azt mondja/,pedig ott volt mellette az első naptól kezdve a felfekvés megelőző gél.De senki nem kente be vele az ápolók,nővérek közül. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad SENKI. Evil or Very Mad Tegnap kente be az anyja 1x neki,úgy hogy Petit felültették neki,meg én is bekentem még 1x neki,mert felültettük a kollegájával akivel látogattam.A háta annyira még nem gáz,mert ott csak bőrpír van még,de a jobb hónalja durva.Az már tényleg elég rondán sebes neki...
Crying or Very sad Crying or Very sad Szóval így állunk.A felfekvés elleni gélt is mi vittük,nem a kórházé és mégse keni be vele szegényt senki.Csak mi. Sad Mondták vigyünk be Sudocremet is,mert hatóanyagilag az jobb,mert amit vettünk az marja a Petit,a Sudocrem nem.Hát Sudocrem ide vagy oda,én most venni nem tudok mert NULLA FORINTOM VAN A TÁMOGATÁSOKIG,de hazamegyek előkotrom mert 2 mintatégely mennyiség van amit még Blanka miatt kaptam.Azt beviszem.Étvágya még mindig nincs nagyon,csak csipeget szó szerint,inni szépen iszik,tegnap pont elkaptam mikor a nővérek beszélték hogy délután 4ig 5000mili vizeletet termelt,de azóta már ott volt a zsákjában a következő 1000,szóval 6liter. Shocked Shocked Shocked Shocked Legalább a veséje tuti működik. Wink Láz kérdés...Mi kb.3/4 8ig este voltunk bent nála,akkor egyszer mérve lett és 37.2 volt csak. Wink Meg mikor szülei voltak akkor is mérték akkor 37.6 körül volt...Tehát hőemelkedés "csak".Remélem éjjel sem ment fentebb!!!!!!!!! Rolling Eyes Szóval a tegnapi napról röviden a lényeg annyi hogy jó kedélyű Petit láttam!Rengeteget beszélgetett velünk,végig fent volt mostmár nem is aludt bele a beszélgetésbe.Jó volt így látni,a legjobb az lenne ha ott se lenne,és ez az egész meg sem történt volna,de viszont jó állapotban láttam tegnap is én úgy érzem. Smile
Mai napról semmit nem tudok,tesóm próbálja a dokiját elérni hogy beszéljenek.Sajna ma az sem világos még hogy fel tud-e valaki vinni engem? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Főnökét megpróbálja Peti felhívni azt mondta,reméljük ő majd segít a feljutásban.Mert nagyon szeretné a Peti is,de én is!!!! Rolling Eyes El se tudom képzelni hogy ne menjek fel hozzá! Crying or Very sad Crying or Very sad Ma van a névnapja is... Rolling Eyes
Na most ennyi voltam,mert persze ma is lóti-futi... Confused

Kép

Kép
mezsó
 
 


Iza baba tündérien mosolyog. :wink: És Aida édesek vagytok Noel babával a képen!Nem baj az ha egy anya szerelmes a gyermekébe. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso:remélem hamar átkerül oda hozzátok a korházba és ott jobb dolga lesz.

Évi nem jön pedig elvileg tegnap mentek haza.Remélem hamar jelentkezik

000kata
 
 


Aida mekkora Noel :o gyorsan nőnek olyan mintha tegnap lett volna h megszületett

Mezso örülök h jobb kedélyű már Peti ez már gyogyulás jele :)

Kata veletek mizus??

Kép
kriszpiri
 
 


Krisziri: jól vagyunk köszönjünk.Kevin nyügisebb kicsit.Még mindig 2 fogunk van.Tegnap ota fel tud ülni egyedül Kevin :lol: Hétvégén csináltunk kerti tavat tök jó lett.
Veletek mi zus?

000kata
 
 


Kata: mi is nyügösek vagyunk 1orákat alszik 2-t fent közbe folyton enne éjszaka is többször kel!
Mi pedig 2napja hason fekve tartjuk a fejünket :) Ugy nézelődik (mint aki lát is valamit )és mosolygunk!

Kép
kriszpiri
 
 


Kriszpiri:nagyon ügyesek vagytok :lol: sajnálom a nyügit.Kapunk képet? :lol: még még még............... :lol: :lol: :lol:

000kata
 
 


Kata!
Kevin nagyon ügyes!!!

Krisz!
Sajnálom az éjszakákat...de lesz ez jobb is!!!Milán is ügyes ha már tartja a fejét!!!!


Mezsó!
:( :( Sörnyű mik mennek ot....kívánom h minnél elöbb hazaszállítsák!!!!


Mi 3.napja este 8tól reggel fél5-5 ig alszunk!!!Eddig keltünk 3 ko,de most kitolódott kicsit!Tök jó!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Aida, nagyon édesek vagytok a képen! :D Én is szerelmes vagyok Levibe meg a mosolyába!! :lol:

Mezsó, annyira sajnálom amin átmegy a párod a kórházban, meg te is. Szorítok nagyon továbbra is!

Annus, gratulálok az alváshoz!! :D Levi most úgy alszik éjjel hogy 7-kor elalszik, 11-ig kb 2-szer felébred de egyszer hamizni egyszer meg csak egy kis simi kell neki és alszik tovább. Reggel pedig 6-kor vagy fél hétkor kel. Ma kivételesen fél nyolckor kelt. Apa meg is jegyezte reggel milyen sokáig aludt! :D :lol:

anitapo20
 
 


Évi??????????

Mezsó????????

annus11
 
 


Sziasztok!!

Jöttem megint némi hírt adni,ha nem baj... Rolling Eyes Mert olvasom,hogy többek írják,hogy nem volt még csak kedvetek sem jönni ide a topikba,és írni...Remélem nem én vagyok aki írtja a topikot!!!! Crying or Very sad SZÓLJATOK RÁM!!!!Nincs sértődés!Arra sincsen energiám... Crying or Very sad Crying or Very sad
Na tegnap feljutottam szerencsére,Peti főnöke a Laci segített benne.Volt ki felvigyen,majd 2órát ott tudtam lenni.Alapjáraton a hangulata,kedélyállapota ugyanaz volt mint az előző napokban,lázról se számolt be,csak hőemelkedésről.DE tegnap hajnal óta oxigént kell kapnia... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Mert 1.volt ugye tüdőzúzódása,2.vérszegény is lett a rengeteg vérveszteség miatt,3. tegnap voltak minden irányban kontroll CT-k,és délutánra kiderült hogy a tüdejében ahol a zúzódás van folyadék gyűlt fel,és nem is kevés.Szóval ezek miatt a dolgok miatt légszomja van,nem kap levegőt rendesen,és ezért kap oxigént non stop,tegnap hajnal óta.Szóval tudjátok ott van az orrába az az izé.Filmekben is látni ilyet...Szegény tegnap délelőtt ezért nagyon meg volt zuhanva hogy már oxigén is kell,de délutánra mire lekeveredtem már ugyanazt az erős Petit láttam mint előző napokban.Remélem felfogta hogy az oxigén nem az állapota romlását,hanem természetes velejáróját jelenti sajnos!!! Crying or Very sad Na a tüdőfolyadék miatt ma sebészileg be lesz vezetve a tüdejébe egy cső,helyi érzéstelenítést kap,valószínű el sem altatják és úgy.És ez a cső kb.4-5 napig bent lesz neki és ezen keresztül folyik majd ki a sok folyadék folyamatosan.Így szinte bizonyos hogy ezen a héten még nem lehet hazaszállítatni. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Nekem meg már hatalmas lelkifurdallást,és fejtörést okoz az hogy kitől kuncsorogjam ki,hogy fel vinne-e... Crying or Very sad Crying or Very sad Tegnap estére sikerült úgy kiboruljak,hogy megint nyugtató lett a vége,mert csak sírni tudtam,és olyan nagy fájdalmat éreztem a lelkemben tegnap este is hogy alig tudtam vele mit kezdeni... Crying or Very sad Crying or Very sad Szóval ma így vagyunk...Illetve tegnap.A mai napról még nem tudok semmit sem,csak annyit hogy a sógorom 17órakkor tud felvinni.Akkor tervezzük az indulást.De a szerdáról még semmit nem tudok.főnökét Petinek kellene felhívjam,és őszintén beszélni vele,hogy ez a feljutásos mizéria egész hétre gondot jelent,és akkor egyértelműen rákérdezni,hogy tud-e segíteni ezt a gondot megoldani vagy nem...De már én érzem szarul emiatt magam...Nagyon durva!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kriszpiri: jó sűrűn fent van a kis Milán,de biztos fog ez még alakulni! :wink:

Annus: én is gratulálok az alváshoz én is!!!!


Blankus ma reggel rengetegszer emlegette hogy apa apa apa apa apa apa... :cry: :) :cry: :) :cry: :) :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!

Én minden reggel itt kezdek h megtudjam mi újság veletek!!!Szerintem nem emiatt nem jön vki!!!!
Sajnálom h a héten nem fogják tudni hazavinni.....biztos megoldódik h feljuss hozzá minden nap!Már tegnap akartam kérdezni h Blanka nem hiányolja e az apját!Gondolom bevinni hozzá még nem lehet.... :roll:
És ne érezd rosszul magad!Peti főnöke is gondolom ki van akadva....meg a munkatársait is biztos megviselte!Szerintem természetes nekik h segítenek!!!

Anita!
Az is jó alvás!!!Ha szomjas akkor szomjas :wink: Lehet h Iza is kelni fog még éjjel...nem tudom hogy nem lesz e ő is szomjas a nagy melegben.... :roll:

annus11
 
 


No jól van ha természetes,de belegondolva az az üzemanyag nem kevés pénz amibe az kerül hogy felvigyenek... :cry: :cry: és engem ez zavar.Mert amikor felvittek a munkatársai,eddig még soha nem volt ott dolguk,mindig csak a kórházba jöttek ők is.Máshova nem.Érted??Tehát a kocsi is csak miattunk jön fel Pestig...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Hát Peti egyébként nagyon szeretné már Blankát látni,azt mondja rettenetesen hiányzik neki.Érthető!!!Mondtam neki,addig próbálja kibírni még haza nem szállítják az itteni kórházba és akkor beviszem hozzá.De így hogy jó magam is problémás hogyan jutok fel,így nehéz lenne Blankát is a hónom alá kapni,és vele menni... :roll: De minden nap viszek egy kis videós szösszenetet neki Blankáról,aminek nagyon szokott örülni.Remélem sok erőt is ad neki,hogy ha videón is de láthatja és hallhatja!!!!! :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó, én is itt kezdek minden reggel, hogy megtudjam mi újság veletek. Nyugodtan írj csak, neked is jót tesz, hogy el tudod mondani valakinek. Mi pedig szívesen meghallgatunk.

anitapo20
 
 


köszi lányok! :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!Én is folyamatosan olvasom a veled történteket csak nem mindig van időm írni!Kitartást neked!Örülök hogy Petinek jó a kedélye!Hidd el sokat számít a gyógyulásában és az is hogy tudsz hozzá menni!
A kórházakba meg sajnos ez a helyzet itt Szegeden is!Ha nem fizetsz vagy nem mész a családtagokhoz akkor senki nem fiygel rá hogy esetleg szomjas e vagy szüksége van e valamire!
Anyósodék meg ha nem érik fel ésszel hogy segítsenek rajatad az az ő szegénységi bizonyítványuk mert nekik kellene felfogni hogy biztos te is szeretnél menni a párodhoz és eggyel többen vagy kevesebben vannak a kocsiban ha van hely akkor nem mindegy!?remélem ma is tudsz menni és mihamarabb hazaszállítják,mert gondolom az is kimerít téged hogy utazol4Ptóbálj kicsit megnyugodni!Tudom hogy nehéz de a Peti erős!!!!
Várunk a fejleményekkel!
Amúgy rólunk!Mi jól vagyunk valószínű jönnek a fogaink(alul már van kettő) mert elég nyügössek vagyunk! A férjemnek egyfolytában fáj a feje,a Gréti meg hisztis néha!De néha meg egyedül is olyan jól elvan!Most majd ebéd után megyünk sétálni!Sokat kompozik és már egyedül ül,etetőszékben eszünk!
Bocsi kicsit hosszú lett!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Zsuzsi: köszi! :wink: Ma délután 5körül a sógorom tud egy repülőrajtot venni velem Pestre!!Mai nap megoldott.A Peti főnökével dumáltam ma már,hogy nehézkes a feljutásom,és szinte minden reményem benne van,és azt mondta hogy megtesz mindent hogy megszervezze nekem az összes napot,és majd minden nap így délelőtt hívjam hogy tud-e a délutánról valamit.De mondta hogy próbál segíteni,rajta lesz az ügyön.Előbb már csak rácsörögtem anyósékra hogy mi a helyzet,mivel ők most ott vannak.És most viszik át másik osztályra éppen a Petit,és ezután lesz még ez a sebészi cső bevezetés,hogy ürüljön a váladéka a tüdejéből... :cry: :cry: :cry: :cry: Ma olyan mélyponton vagyok ismét...Nem ettem nem ittam ma még semmit sem. :cry: Blankával most ketten vagyunk,de nincs lelki mizériám szegénnyel törődni.Amúgy kérdeztem apóst ma még láza az 37.2 körül volt "csak"szerencsére.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso teljes mértékig melleted vagyunk nyugodtan irj csak én is olvasom mindig mi történik veletek és szoritok mielőbb hazatudják szállitani a párod!! :wink:

Köszönjük a jo tanácsokat!!

Kép
kriszpiri
 
 


kriszpiri: köszönjük! :) Bárcsak ilyen sok szorítás elegendő volna a jó történésekhez!!!! :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!
Hát elegendő is!Hiszen Peti felgyógyul!!!!Ha nem is holnap,de hamarosan!!!!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok, bocs a betolakodásért :P

Annus,
Neked írnék: szívből gratulálunk a Kislányod érkezéséhez!!! :D :D :D
Gyönyörű kis ajándékot kaptatok! :D Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!!! :D

tillidian
 
 


annus: köszi :roll: :roll: Szegénykémnek most duplán 1000rel mennek a drukkjaim,lehet ezekben a pillanatokban vezetik be a csövét...az se lehet kellemes... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Most annyira nyomasztóan érzem magam mint amikor tudtam hogy műtik.Nagyon koncentrálok oda rá,hátha érzi az erőt amit küldök,és ezzel párhuzamban a jó istenbe is bizakodom,mert innen tényleg csak az ő ereje húzza ki,és eddig is az Isten vigyázott rá én úgy gondolom.Gondoljon bárki bármit,szerintem nem őrangyal hanem Isten vigyáz rá!Én őbenne bízom.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Tillidian!
Köszönjük szépen!!!!Látom te is már túl a félidőn!!!!!Gratulálok!!!És további probléma mentes terhességet!!!!Na meg gyors és fájdalom mentes szülést :wink: :lol: Tudjátok már h kislány v kisfiú?

annus11
 
 


halihó!

Mezsó kitartás!!!
Annus: Iza csodaszép, mint egy porcelán baba, mikor mehetünk udvarolni?

rakok képet, h lásd kibe fog beleszeretni a lányod :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Húú milyen nagy már Balázska is!! :shock: :D És szépen ki van kerekedve a kis pofija! :wink: És az alsó sor középső képén gyönyörűen nevet!! :lol:


Apa megkapta a tüdejébe a csövet... :cry: Már túl van rajta... :cry: :cry: Még nem vitték be a szobájába,mert RTG-el ellenőrzik jó helyen van-e a cső.Hát remélem!!!!!!!Szegénykém biztos totál ki van! :( :( :( :( :( Remélem estére valamicskét jobban lesz,hisz addig működik már az a cső,akkor folyik is ki addig váladék mire odaérek,azzal neki meg már jobban kellene lennie...Vagy nem?Remélem!!!! :roll: Mai napi videóját is felvettem neki Blankusról,Blanka meg most aludt el,remélem nagyot alszik,és addig se észleli micsoda egy hanyag anya vagyok,hogy nem törődöm vele...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Nem vagy hanyag anya, ne mondj ilyet!! szerintem nagyon jó anya, feleség és online védőnő vagy ;) Apát sajnálom, remélem javulni fog az állapota!


voltunk orthopédián. sajnos nem tarja eléggé a fejét, tegyem többet hasra... amikor egész nap egész éjjel így alszik... hogy tegyem többet hasra??
és sajna a bal csípő kötött, tornázni kell. az még csak csak, menni fog, de a nyakával micsináljak??? El fogunk menni egy Dévény Anna féle szakemberhez

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Beszéltem Petivel,igaz nekem kellett hívni,és anyuék telefonjáról,mert már anyagilag nem bírjuk. :cry: Túl van a csövezésen,alig volt most hangja valami...RTG azt mutatta hogy jó helyen van a cső. :roll: Ennek azért lehet örülni,mert legalább azt a borzalmat amit átélt nem kell újból átélnie nagy valószínűséggel... :roll: Viszont valaki orvos ott azt mondta hogy a bal vállában valami idegszál vagy elszakadt vagy megnyúlt még nem tudni,de ez a kis drágaságom ott csővel a tüdejében már azon agyal,hogy nem lesz bal karja... :cry: :cry: :cry: :cry: Én most mondtam neki,hogy ezen ne tőrje magát,mert ha így is van ahogy mondják,akkor is lesz valahogy,hogy én mellette leszek bal kar nélkül is,meg azért gondolom megnézik azt még jobban is,hogy mi is a szitu vele,meg szerintem bizonyos szinten azt is meg lehet műteni.Mármint ott az idegszálakkal mahinálni.Gondolom én...Szóval engem most még ez sem aggaszt,hogy mi van a bal vállával,mert még mindig azon kattog az agyam,hogy sokkal rosszabb is lehetne még ettől is a helyzet.Bal vállával majd lesz valami... :roll: Azért ez a nagy orvostudomány,hogy gondolom még nincs 100%-ban veszve a dolog.Remélem!!!És azt is hogy nem a bal vállán fog agyalni.Ez most morbid lesz,de nekem bal karral,vagy anélkül de így is úgy is kell.Vagy mondhatnám hogy kell a foltom,mert a "zsák a foltját megtalálta",és nekem Peti a foltom.És jóban rosszban,míg a ......tudjátok a folytatást.szóval nekem ez teljesen természetes hogy amilyen minőségben az Isten óvó keze megtartotta nekem olyan minőségben de kitartsak mellette.Mert ennek a történetnek hogy megesett ennek is oka van.És én tudom az okát,az egyiket tuti.Az pedig az,hogy nem fordítottam elegendő figyelmet rá az utóbbi időben,és sokat veszekedtem vele,mindenféle csipp-csupp dolgon.Nem mondom hogy ő velem nem,de én vele igen.És részemről megtörtént a felismerés hogy milyen remek embert veszíthettem volna el!!Bizony kinyílt a szemem és nem is kicsit,és majdnem késő volt hogy kinyílt.Majdnem!! :cry: Úgyhogy most igyekszem minél jobban kiárasztani a felé irányuló szeretetemet hogy éreztessem vele,hogy van még közös jövőnk,hogy van értelme minden fájdalomnak,mert itt vagyunk neki,érdemes küzdeni!!!!!

Mély érzésű gondolataim be is fejezem mostmár. :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Beo Blanka sem emelte a fejét rendesen,mi egyből robogtunk Dévényeshez!!!!Nagyon sokat segített neki!!!!Olyan 6-7hós körüli koráig mentünk rendszeresen,és utána már nem kellett.szerintem ne késlekedj ilyen tornászt keresni! :wink: a csípőjével is fog tudni törődni!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó! Ti így vagytok gyönyörű család, tessék egymásban tartani a lelket!

köszönöm, megyünk is valamikor!!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Beo!
Felőlem randizhatunk akármikor!Én máris beleszerettem Balázskába!zóval ha IZának nem kell,akkor 20 év múlva lecserélem apát :wink: :lol: :lol:
Ti hogy mentek ezekre a vizygálatokra?Kötelező?Vagy a doki küldött??Engem sehova nem küldtek még.....szóval fogalmam nincs h mi van Izussal...ő szinte sosincs hason!Néha letesszük úgy de max 5-10 perc,utána megunja és sírni kezd....Most is hasra tettem,de úgy h a feje is lenn volt neki,leste a rácsvédőt...csak néha emelte meg picit.Aztán letettem úgy h már meg volt emelve a feje,na így szépen tartotta percekig!!!Nézte meg magyarázott malackának ami a kiságy végében van!Az ha percekig tartja így a fejét akkor az jó,nem???
Kezdek aggódni h eddig még semmien vizsgálaton nem voltunk....


Mezsó!
Semmi gond nem lesz,nyugi!Tényleg tudnak segíteni az idegsérülésen is!!!!Ha jól emlékszem a bal keze van eltörve,ugye?Honnan derült ki h sérült vmi ideg is.Ezt látják vmi géppel?Vagy rosszul vettem ki a szavaidból?lanka meg lehet az egészből fel sem fog semmit!!!!Próbálj vele sokat foglalkozni,talán te is kikapcsolódsz picit...már amennyit lehet ilyenkor!


Ja Izának egyre többször folyik a nyála.....ez mostugye nem a foga??? :shock:

annus11
 
 


Annus!Csípővizsgálatra csak akkor küldenek ha tanácsadás alkalmával a doktornő kötöttnek itéli meg a csípőjét!A miénk az volt és eljáratták velünk az áprilist!elmentünk csipőszürésre 6 hetesen!Ott közölték hogy kötött!Kell uh.akkor pénteken visszamentünk és meg uh-ozták pici eltérés volt utána kontrol 3 hónaposan.Ekkor is az orvos lent még kötötnek látta(az egyik)felmentünk uh-ra és ott egy másik doki volt nem aki az első uh-nál és kérdezte hogy ki mondta hogy kötött a csípő?minden rendben van!Hát a tököm ki volt már,na meg 8-12-ig ott dekkoltunk a nagy semmiért!És lám tök egészséges szerencsére!
Mi is utáltunk hason most meg imád hason játszani!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Kép Kép Kép

Kép
mné zsuzsi
 
 


nekünk nem nézte a doki, egyből küldött. lesz még koponya vizsgálat is, majd szept.

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Mezsó, sok-sok erőt küldök!!!

Beo, nagyon helyes Balázs! :D Levi sem emelte a fejét majdnem 4 hónapos koráig. A dokinőnk tudta, meg látta is mikor vizgálta, de nem szólt semmit. Hason is csak talán havonta 2-szer volt kb, mert nem szerette. Most viszont e,eli a fejét és tartja is, na meg imád hason lenni. Máshogy nem is lehet már lerakni az ágyra kivétel ha eszik és alszik. :wink: :D

Nekünk koponya és hasi uh-t még a kórházban csináltak. Csípőszűrésre nekünk kötelező volt menni.

Mi ma csavarogtunk egy nagyot. Apa vett nekem egy telefont :D meg vettünk napernyőt a kocsira. Jó volt el is fáradtam. :D

anitapo20
 
 


Sziasztok!!

Jövök a mai nap összegzésével!!nos fent voltam nála.Ismét láttam egy rendkívül erős embert!!Bíztattam is hogy milyen ügyes,hogy ilyen hősiesen bírja! :wink: Én kis hősöm!!!!!Meg kérdeztem,hogy ugyan mondja már el,hogy mitől van neki ennyi ereje,mert én csak döbbenten pislogok. :shock: :wink: Erre azt mondja,hogy már másfél éve egy valami adja neki az erőt,és az a valami hogy van egy kislánya,Blanka.Szóval belőle merít erőt,a tudat hogy ő van neki. :D :D Meg elmondta hogy amikor a baleset történt utána mikor észlelte hogy nem halt meg,akkor eldöntötte hogy ő életben fog maradni,mert nem halhat meg.És most ott a Merényiben is eldöntötte,hogy ő onnan haza fog kerülni,nem lesz gond!!Kérdezem tőle,hogy ez most megnyugtatás??Azt mondta annak szánja... :roll: De tényleg így tett,hogy akkor ott eldöntötte hogy bármi van,nem hallhat meg...Érdekes...Akaraterő van ez azt jelenti az tuti. :roll: Ami még nagyon bejött a mai látogatásban,hogy sokszor beszélt jövő időben.Hogy ha majd hazajön,akkor nem lesz olyan hogy a vállára fekhetek-e majd ő mondja meg hol nem fáj hová kell feküdnöm,és hogyan. :lol: Mondtam neki bár már ott tartanánk!!!! :roll: Meg ez már 18as karika de arról is szó esett,hogy most 1 évig azt a bizonyos tevékenységet minimum hogy elfelejthetjük. :lol: :lol: Hát erre is csak nevettem,és mondtam neki,hogy sebaj,mert utána annál jobb lesz. :oops: :lol: És eddig amikor bent voltam nála mindig csak szájrapuszi volt,mert ő akarta így!!!Ma normális csókot kért tőlem,és olyan igazi rendeset. :oops: :lol: És hát ez erőt adó volt nekem is!!!!Nos hát ennyi a máról.Hozzáállás,energia,akaraterő príma!!!10-ből 10 pont!!!! A csövét nehezen viseli,mert azt mondja húzza nagyon az oldalát,mert vastag is,hosszú is,és a tartály amire rá van csatlakoztatva nehéz,és ez most fáj neki,ez a húzó érzés...És mire odaértem estére,már 2 liter vér lejött a tüdejéről... :shock: :shock: 4-5 napig jósolják hogy bent lesz a cső,utána csak remélhető lehet hogy végre szállíthatóvá válik az állapota!!! :roll: Mert hát mondanom sem kell hogy méghogy megszervezni a feljutásom az egy dolog,az is rettentő nehéz,de iszonyat kimerítő az ingajárat minden nap... :(


Na most befejezem,mert laptoppal a kezemben alszom menten.... :(

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!
Ez tök jó!!!Hailyen nagy az akaratereje akkor hamar gyógyul majd!!!Skat számít h nem hagyja el magát!!!!Ami a 18as karikát illeti,hát lehet h nem kell 1 évet várni rá!Főleg ha így halad :wink: :lol: Kitartás erre a pár napra!!!!!!Most már minden rendben lesz!!!!Hogy is lehetne másképp!

Zsuzsi!
Köszi az infót!Gréti de édes!!!Milyen nagy lett már!Jó rég nem raktál róla képet!!!Meg se ismerem 8) :lol:

annus11
 
 


Mezsó vagy bárki!Szerintetek mi lehetett abaj tegnapLeírom mi volt!


Tegnap ugye elszaladtam a postára,nem mentem messzire de 45 perc volt mert k*va sokan voltak...Izát itt hagytam az apjával,mert ott nincs mozgólépcső a metrónál stb.Picit fájt a pocija,mozgattam neki a lábait,be is aludt szépen.Mondtam az apjának figyeljen rá,mert a nagyágyon hagytam,meg lehet még megébred a poci miatt,csinálja a lábtornát.
Erre mire hazaértem gyerek üvölt!!!Állítólag ahogy kitettem a lábam elkezdte....és nem hagyta abba,mindegy mit csináltak vele(közben öcsém is hazaért)Na gyorsan átvettem,nálam már kevésbé sírt,mondtam h fürdés aztán kaja,lehet h ennyivel előbb éhes lett....fürdés előtt még levágott egy olyan sírást,h én még ilyet nem hallottam :shock: nem tudtam beazonosítani h mi a baja :roll: :( Fürdésnél azért elhallgatott,utána is csak kis nyöszörgés volt már csak,szerintem totál elfáradt....adom neki a cicit és 2 perc alatt elaludt rajta! :shock: ilyen se volt még!!!!!Alig evett!Na mondom ok,akkor kiságy...bizti kel ha éhes.Erre csak fél 5kor kelt mosolygósan,szépen evett,most alszik.....
Szerintetek mi baja volt?Máskor is hagytam már az apjára.....remélem h nem én hiányoztam neki ennyire...egyszerűen fogalmam nincs mi lehetett a baj.....de rémisztő volt ahogy sírt :(

annus11
 
 


Annus!
Én 20 percre szerettem volna elszaladni!Az ajtón kitettem a lábom a gyerek elkezdett üvölteni ahogy hazaértem semmi baja nem volt!Ja és amikor elmentem nyugisan aludt azért is voltam nyugodt!Nálunk sajnos a Gréti nincs meg nélkülem!Nagyon anyás!Nem tudom később mi lesz!Lehet hogy Iza csak szomjas volt!Meg érezte hogy ott vagy és megnyugodott!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Annus: köszi szépen a kedves szavakat,és bíztatást,hát úgy legyen!!!! :) :) Szerintem elképzelhető hogy téged hiányolt Iza!!!Igazából a szeparációs szorongás amikor mindenkitől félnek csak az anyjuktól nem a gyerekek,az még nem ez a kor,mert az 7-8hós kor körül van,de azért már ilyen csepp gyermeknek mint Iza is,már van saját akaratuk ám!!!!!Lehet hogy pont akkor abban az időszakban míg elmentél ő úgy érezte hogy rád van szüksége,te hangodat akarja hallani,és ebből nem tágított.Hiába volt ott az apja!!!Könnyen lehet hogy erről volt szó.De a szomjúság is bejátszhatott.Másra nem gondolnék...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Hát remélem h csak ez volt...én is gondoltam h lehet szomjas...de mivel nem hívtak fel h ordít,így nem tudtam mondani h esetleg adjanak neki pár korty vizet... :roll: Amúgy Iza mindenkinél elvan!Mindenkire mosolyog stb,persze ettől még tényleg lehet h pont akkor én kellettem volna....
Azért reméltem h nagy baj nincs,mert megnyugodott,csak sose csinált még ilyet......az új dolgoktól mindig parázok...aztán hozzászokom :roll: :lol:

annus11
 
 


csajok kérdés!
6 hetes kontrolla a korházba elvileg ahoz a dokihoz kéne mennem akinél szültem???
Beo segits neked h volt??

Kép
kriszpiri
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?