Új privát üzeneted érkezett!

keresztelő képek, foglalom egy kicsit az oldalt :oops: meg egy kis mai csavis..
Csopikép!
Kép
"vizes" rész :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
budabo
 
 


na bocsi oldal nyitó lettem.. :oops:

Kép
budabo
 
 


Stelly: szuper a video! :D 1-2 hónap és járni fog Adribaba... :D

Julcsi: sajnálom a rossz éjszakákat! Tényleg nem tudom, hogy én hogy bírnám. Tegnap délután Hanika 2 órás unatkozom-nyafogok sírást csinált és én ebben a 2 órában úgy kifáradtam... alvás nélkül nem tudom mi lenne velem.... :?
Egyébként egy picit tényleg pirospozsgás, de a fotón szerintem az erőlködéstől lett ilyen. :D

Egyébként elképesztő, hogy mit csinál Hanna. Tényleg háton mászik. :shock: Tegnap 1 métert tett meg így. :shock: Homorít és aztán a lábával hátralöki magát. Ha viszont hasra rakom, akkor meg csak méltatlankodik és megfordulni nem tud. Hát ha ez továbbra is így megy, akkor július végén elviszem Dévény tornára. Akkor megyünk haza és akkor már majdnem 6 hónapos lesz. Nagy küzdelem a hasonlét.... :(

Kaandi: nagyon sajnálom, ami a fiaddal történt és remélem, hogy hamarosan jobban lesz és jól be tudják neki állítani!

Millye: itt a városban van most egy kisebb fesztivál megint, az a neve, hogy Bergfest. Van itt egy kis hegy, annak a tetején egy templom, ahol egy ereklyét őriznek, ami a középkorban a pestisjárvány idején sok embert meggyógyított, és ennek tiszteletére minden évben szerveznek ott fesztivált. Van szabadtéri mise, de az emberek többségét inkább a nagy sörsátrak vonzzák és a finom illatok. Pont amikor eljöttünk akkor kezdődött a mise és le is ültünk, hogy meghallgatjuk, aztán Hanna nyűgös lett, úgyhogy inkább hazajöttünk. Mindenesetre érdekes párosítás mise és sörsátor... :shock: :lol:
És szerintem szuper ez a tabló is.

Kreiszi: kaki már szerencsére rendben, de ma reggel megint egy kicsit nyákos volt. De ez szerintem a rotarixtől van. Majd adok neki megint protexint, ha ilyen marad. Egyébként úgy tűnik, hogy a laktóz volt a ludas, mert azóta minden rendben.

Bogi: nagyon jók a képek és elképesztően csinos vagy!Nagyon szép kis család vagytok! :D

Panna
pandusika
 
 

 
 

Millye képzeld veled álmodtam, és a Kovács doki volt a férjed!!! :D :D Tudod a vészhelyzetes! Szerintem nem rossz parti :wink:
Zéti nyaka szép, már kezd húzódni vissza, vagy egy hétig rendesen lógott neki :shock: de mostmár szép, és a heg alig fog látszani. Van vagy 3,5 cm hosszú.
Istenem, nem is merem mondani, még gondolni sem merek rá babonából, de talán-talán-talán mintha kisebb lenne a nagy nyaki csomója...de nem is mondtam, még csak nem is gondoltam nehogy megváltozzon. Barátnőm rábeszélt, hogy hívjam ma fel a hematolóhiát hátha megmondanák telefonba a szövettant,nem tudom megtesznek-e ilyesmit, szerintem inkább csak szóban mondhatnak meg leletet, de hátha. Csak keddenként van ott az a csapat amelyikhez mi járunk. Egyébként a jövő kedden kell mennünk a leletért, de az még olyan messze.

Azt nem tudom hogy tej honnan van, én is csodálkozok rajta hogy jön...tegnap adtam neki almát és teát is, ma felbontom végre a tejpépet amit már két hete akartam. Tápit nem is kapott a múlt héten.

Tegnap este úgy elszédültem hogy le kellett feküdnöm hogy ne essek el :roll: asszem a nemevés-nemalvás kezdi húzni a vészharangot. Mondtam apának hogy szombaton itthonhagyom a gyerekeket és felülök a sárga buszra egyedül, muszáj egy kicsit elmennem egyedül itthonról mert megőrülök. Azt mondta megoldja.

Jövök még válaszolni is meg van fotóm is, tegnap volt egy kis pancsi a kertben.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Lkverus köszi :D

Gerendai Zsuzsi a hálósipkás mikiegér alatt Hugic babája van :D neki is ilyen nagy haja van az én fiam a második sorban a 4. kép :D

Kreiszi nem is tudom, hogy kell-e más méretű kép... szerintetek? Lehet úgy egöntetűbb lenne, de megpróbálom esetleg nagyítani csak az a baj, hogy romolhat a kép minőség és nem lesz olyan szép ha poszterben akarjátok kinyomtatni :D

Budabo nagyon csinikék voltatok! :D A férjed jól kidőlt :D A nagyobb lányok a képen azok akik vigyáznak Fügére? A virágcsokor Fügéjé? :D

Pandusika biztos jó lehet ez a fesztivál nálatok! sajnálom, hogy nem tudtátok megnézni a misét. :roll: biztos Hannát nem érdekelte :D

Zetibebi ez jó! Én meg Kovácsdoki :D Örülök, hogy Zéti sebe gyógyul! Annak is, hogy a csomó kezd visszahúzódni! :D Annak nem örülök, hogy a pihenés és a nem evés miatt szédelegsz! Valami megoldást kéne találni arra, hogy napközben is tudj pihenni. Pl. anyósod elvihetné a gyerekeket egy kicsit és te nem a házimunkát csinálnád hanem ledőlnél! Nem akarlak ijesztgetni, de a kórházban fogsz kikötni és akkor ki lesz majd a babákkal? Úgyhogy jó ötlet hogy szombaton kiruccansz! :D

éééééééééés én most jobbra el mert viszem a fiamat a védőnőhöz :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Szép jó reggelt!
Ismét visszatérek az életbe :) Az elmúlt héten kissé zazi voltam és frusztrált, de mostmár normálisnak nyílvánítom magam :D (és persze, hogy megjött........)

Kaandi: sajnálom a fiadat, jobbulást neki és remélem hamar sikerül beállítani a cukrát!

Stelly: nagyon édes Adri baba, és Barbi is pont így működik :) Ő is rájött, hogy ez milyen nagyon jó móka és gyakorol ezerrel.

Millye: szép a tabló! Csak tudnám honnan van még erre is időd és energiád!? :)

Bogi: Nagyon csinik voltatok a keresztelőn (de az apával alvós viszi a pálmát!)

Kreiszi: ügyes nagyfiú Alex! és tényleg nagyon nagyfiús már!

Zeti: tessék enni-inni-aludni!!!!!!!!!!!!!!!!! Persze tudom, hogy az alvás necces, de délután is pihizz egy kicsit!

Julcsi: sajnos nem tudunk menni talira, pedig nagyon-nagyon szerettem volna. :cry:

Mivel olvastam, hogy mindenki (majdnem mindenki) lelkesen kóstoltat a babákkal mindenféle finomságot, gondoltam én is megteszem. Őszibarackot próbáltam, reakció: anya, Te biztos, hogy nem vagy magadnál, nem fogod fel, hogy csak cicit vagyok hajlandó a számba venni???? :D Tehát még várok.....

Kép

Kép
hel29
 
 


panna: aranyos vagy,köszönjük. Jó hogy rendben van végre Hanna.

millye: köszi. Igen ők a keresztlányok,14.11 évesek. Most megint rájöttek, hogy milyen jó Fügcsivel bulizni és jönnek segítenek. Már rám fért. Mi volt védőnéninél?

zetibebi: próbálj pihenni, és jól teszed a szombatot.

Kép
budabo
 
 


helga: hihi ...akkor marad a cici nektek még! Nekem is tetszik apával kidőlés. Több ilyen kép is van :lol: jól tudnak együtt pihizni. :lol:

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Füge baba nagyon szép volt a keresztelőjén (és persze a mamája is)! Hát nem semmi Adri baba négykézlábazása!!! Mi még csak úgy próbálkozunk, hogy a fejünk a földön van. A hétvégén Atinak is sikerült odáig fejlődnie a gumiemberségben, hogy be tudta kapni a lábujját :D Mai babauszink is elmarad :( ,a gyerek nyaka körül három nagy piros folt van, és a Sudocrem hatására sem akar javulni. Szóval elmegyünk a dokinénihez, megkérdezzük, hogy mi van. Gyanúsítottak: a párás meleg, az uszoda klóros vize, a tejpép. Korábban a karján is volt hasonló, de az elmúlt a Sudocremes kezeléssel.
A mai menü: Hideg mezítlábas meggyleves (nincs behabarva, én így szeretem igazán) és meggyes darafelfújt (igen kaptunk egy láda meggyet a hétvégi rokon látogatás során). Ja, darafelfújtat először próbálok csinálni, és a meggyet én gondoltam hozzá. Szóval nem tudom hogy sikerül majd. Anyukám régen csinált hasonlót, de nincs meg a recept.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


crocus: köszi. Lábujj bekapás :shock: nem semmi. Mi az a darafelfújt? :oops:

Kép
budabo
 
 


Ladmon, Elif: Komoly, hogy a testmozgástól több tejetek termelődik? Akkor lehet, hogy én is kipróbálom! Mázlisták! Bár látom Ladmon nem túl boldog a felismeréstől! :wink:

Zsuzsi: Gratula a szép hízáshoz, és a pelenka nélküliséghez!

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


A darafelfújt hasonló, mint a rizskoch, de darából van. És ránézésre elég könnyű megcsinálni, na de majd kiderül, hogy használható-e a recept. Az interneten előfordulnak hiányos receptek :roll:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Zsu: No, összefoglaló nincs, Verus kiszolgálta magát... :D Akkor te meg megnyugodtál tej ügyben a tegnapi nap után? Naaaaagyon remélem!!!

Crocus: Nekem, mint fő tejbegrízfun-nak, a darafelfújt nagyon izgisen hangzik. :) Attila Sinlacot eszik vagy más pépet?
Én még mindig filózom, hogy szükség esetén Sinlac vagy tápi legyen a megoldás...

Panna: gyúrd a gyereket hason. Ezt úgyis minden szakember kérni fogja, hogy hason tárold. Lehet, hogy most csak egy-két percet visel el, de ahogy erősödik, egyre többet. Iktass be napi 5 kötelező hasalást, amíg csak bírja... (Én se fordulnék hasra, ha utálnék úgy lenni...)

Zetivera: remélem, úgy van, ahogy írtad. Szerintem is necces a telefonos eredmény- infó, de egy próbát megér.

Elif: Ha nálatok vihar van, az tuti 3 óra múlva nálunk is megjelenik. Szóval legközelebb szólj ám! Tegnap is majdnem bekavart a sörözésünkbe, persze pont akkor zuhogott, amikor indultunk volna, de szerencsére aztán elállt... :D

ladmon
 
 


Én olyan császármorzsa-szerűségre gondoltam... Ha beválik, kérjük ám!

ladmon
 
 


Mi a Milupa hypoallergén tejpépet nyomjuk, a Sinlacról még nem hallottam. De, ha a tejpép okozza ezeket a piros foltokat a nyakán, akkor majd rákérdezek a dokinéninél. A Sinlacban nincs tej?
Mi is majdnem megáztunk tegnap, amikor apa elé mentünk.
A recept sikerességéről majd beszámolok. A gyerekkori emlékeimben egy nagyon könnyű állag maradt meg (persze, hiszen azért felfújt :roll: ). A sütőm légkeveréses, ezért bízom a sikerben.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


hello lányok!

tegnp már nem tudtam jönni,mert apa még délelőtt hazajött és egész nap Bazsival játszottunk meg pihiztünk kicsit.ki kellett pihenni a fesztivált!

bogi:szuperek a képek és tényleg nagyon csini vagy!Füge pedig...nem is tudom milyen jelzőt írhatnék!

millye:mindjárt írom a receptet!mi volt a védőnőnél?én is ma akartam vinni Bazsit,de a fiam este fél 9-től reggel 8-ig aludt.én este pókereztem egy kicsit,elég későn feküdtem le,8-kor ébredtem,futok át a fiamhoz,ő még nagy békésen nézelődik az ágyában egy hang nélkül!apa is jól elkésett a melóból,még jó,hogy rugalmas a főnöke!most meg már nem indulok neki,mert már millióan vannak ilyenkor,majd jövő héten,ha addig nem jön ki a védőnő!pedig kiváncsi lennék,hogy mennyit hízott Bazsalikom,mert szerintem semmit.....én soványnak látom....nagyon mozgékony és nem eszik sokat,már várom,hogy betöltse a 4hónapot,hogy adjak neki mást is végre!

helga:jó,hogy itt vagy megint!ezek szerint a te lánykád is cicista,mint Marcibogyesz!!!!!!
crocus:Bazsinak is vannak foltjai,tegnap voltunk dokinál,szerinte a tápszer az oka és érzékeny kicsit a bőre.kaptunk kétféle krémet és új tápszert,ami sensitive.viszket is neki a folt? :lol:

ladmon:képet a fülbevalós Esztikéről!

julcsi:éjszaka,jól telt?tegnap Bazsi is rendezett egy kis hisztit a délutáni alvás előtt,nagyon reklamált,de 10 perc hiszti után beájult és aludt is két és fél órát!nem tudom,miért csinálják ezt,pedig álmosak és fáradtak?!lehet,hogy próbálgatják már magukat,hogy meddig mehetnek el....

zsu:lábad?

zsuzsi:a pelusnélküliség akkor is működik,amikor nem otthon vagytk,lehet buta kérdés,de nagyon érdekes ahogyan együttműködtök Lénával!

na,leírom gyors a receptet és később hozom a képeket,készült egykét aranyos....

szóval,tepsis történet,próbálom röviden:csirke vagy pulykamell szeleteket megsütünk sóval és borssal ez kerül a tepsi aljára,karfiol és sárgarépát előfőzünk,nem teljesen puhára és ez kerül a husi tetejére,szalonnát és póréhagymát megpirítunk,majd egy doboz tejszínt öntünk hozzá és beleteszünk egy doboz mackósajtot hagyjuk elolvadni benne,majd beleöntünk még egy pohár tejfölt és összemelegítjük,ezután ráöntjük a tepsiben lévő cuccra és még a ráadásként mozzarellát morzsolunk a tetejére ezután pedig szépen megsütjük!isteni finom és nagyon laktató kaja!a párom csinálta meg szombaton,valahol kóstolta és elkérte a receptet!nála ez nagy dolog,mert nem tud főzni és a konyhában sem nagyon szokott segíteni!

miközben írtam,a fiacskám elgurult a szoba másik felébe...megzabálom annyira ügyes!!!

később jövök a képekkel,meg amit még elfelejtettem,mert tutia van ilyen!

Kép
nilabali
 
 


zetibebi:helyedben már én sem bírnék magammal az eredményt illetően!nem is tudom,hogy hogy bírod a várakozást!és tényleg gondolj magadra is,mert seniknek sem lesz jó,ha leesel a lábadról!tudom,hogy nehéz segítséget kérni és elfogdni,de muszáj,hogy te jól legyél,mert a gyerkőceidnek te kellesz,jókedvűen és egészségesen!amikor még nagyon szarul voltam a műtét után és is húztam a belem,de nem hagytam anyósomnak,hogy segítsen,inkább beledöglöttem,de én akartam csinálni,mert meg akartam mutatni,hogy nekem nem kell segítség.aztán persze még szarabbul lettem és be kellett látnom,hogy el kell fogadnom a segítséget,mert sosem leszek jobban.nagyon nehéz volt,de a gyerek és a saját érdekem is ezt diktálta!vigyázz magadra nagyon!!!!!!

elif:csináltál tesztet?

babanyúllal vajon mi lehet?

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Na szóval a tegnapi mérések eredménye, 180, 190, 200, 170, 160. Tejci gond valószínűleg nincs! :)

Millye, szuper a tabló! :lol:
Nekem nincs is kiváltva az igazolvány, gondoltam minek, pedig nagyon elmennék egyszer. :roll:

Bogi, nagyon szépek a képek! Gyönyörű család vagytok! :D

Panna, nagyon örülök hogy rendbe van Hanna kakija, nekünk is nyákos a rota óta! :roll:

Zétivera, nem csodálom, hogy kimerültél, amin végigmentetek mostanába, nagyon rendes Apától hogy megoldja a szombatot!

Helga, üdv a mensisek klubbjába! :?

Ladmon, jelentem megnyugodtam! :D

Nilabali, köszönöm kérdésed, már egész jól van a lábam, tudok menni sétálni Bencussal!
A védőnő szerint már próbálgatják a határaikat a babák, nálunk is mennek a hisztik alvás előtt! :?
zsu83
 
 


Ladmon: ok, majd mindig szólok ha jön a vihar. :D Rögtönzött időjárásjelentő leszek, milyen tutti. :wink:

Nilaballi: még nem, majd ma ha nem lesz megint olyan hülye változékony idő mint tegnap, akkor elmegyünk végre boltba és veszünk azt is. :)

Bogi:
szuperek a képek!!! :) Ennél jobb oldalnyitás nem is lehetne. Épp akartam kérdezni, hogy milyen rágókátok van, erre most látom, hogy olyan mint a miénk, csak a színe más. :D

Panna: örülök én is, hogy így megoldódott a kakigond, rota miatt mi nagyon sokáig kicsit nyákosat kaksiztunk. :( De már nem. :D 1 m háton, nem semmi. :shock: :)

Zetibebi: valóban rádfér az a kis pihenés, naaaagyon! vigyázz magadra kérlek!

Pöttyös, vészketős babáknak gyógypuszik!!!

Zsu: hát tejcsigond itt még jó darabig nem lesz a számok alapján. :D

Képet majd mindjárt hozom... Efe álomba fekvőtámaszozta magát. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.06.30 09:01-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Crocus: tej és szójamentes. Nekem rögtön ezt írta a doki,amikor pépet "követeltem" :)

Zsu: no az én gyermekem felkel, aztán letárgyalom vele, hogy nekem csak ne próbálgasson semmiféle határokat, no.... Mert most is próbálgatta.... fúúúú....
Amúgy meg tök érdekes, este marhára tudja, hogy alvás van. Lerakom, aztán elalszik... Mint mindig... De nappal!!!
Én meg azt hittem Bencusnál csak átmeneti volt a nappali alvásgond. Akkor ezek szerint mégsem! :wink:

Húú, Nila frankó recept, ezt most ki is nyomtatom!! :)

ladmon
 
 


Má megen hol az agyam!
Szóval Füge nagy király, mint mindig! Nekem a sütire zoomolós a kedvencem!
Végül a sógornőd lett a keresztanyja?

ladmon
 
 


A fényképezőgéppel játszós kép. :) Próbáltam vagdosni össze-vissza, de így a legjobb ahogy van, hogy Efe van középen. Végig az orromat akarta amúgy megenni, vagy sztepptáncolt a kamerának, de ez az egy kép véletlenül nagyon betalált. :D
Kép
Ugye, hogy azért hasonlítunk?! :) Szeme alatt az karmolásnyom :evil:.

Nilaballi te is lógsz még egy képpel azt tudod ugye? (Hogy mekkora hely nem elég...) :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.06.30 09:06-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


nilababa: köszi. Ügyes nagy fiad van. Halkan súgom meg én nem vártam meg a 4 hónapot, egy héttel múlt három és elkedztem a gyümit. Hol pókereztél?neten? a recept jól hangzik.

zsu: köszönjük szépen!
:oops:
elif: neked is köszönjük. Rágókánk van egy pár, de apa-anya ujját is szeretjük, meg akanalat,meg a játszőnyeg hídjának az ívét. Voltál tesztért?

ladmon:
bíztam benned hogy meglátod a lényeget!!!! :wink: jobban is odanyúlt érte csak nem sikerült lekapni. Nekem a doki még mindig azt mondja hogy ráérünk a péppel. Ha ráhallgatok a gyerek még gyümihúst sem kapna. De már kap és zöldségest is fog és tegnap láttam pépet is ami 4 hótól adható..szóval befogok újítani.

Kép
budabo
 
 


elif:mindjárt,már rajta vagyok!de nem csak egyet hozok!

Kép
nilabali
 
 


elif: tuti kép!!

ladmon:ááááááááá félkézzel fóüge nyüszi. szóval a szöszi a szeretem sogornő, a pár barátok. laci tesója,család nem jütt ell

Kép
budabo
 
 


bogi:a neten pókereztem,nyertem 60dolcsit!tesóm is azt mondja,hogy nyugodtan adhatnék már neki gyümit,de apa szerint jobb,ha kivárjuk a 4 hót!

na,itt vannak a képek:

Kép ekkora hely sem elég Kép jobb a szőnyegen,mert apa is ott van Kép fürcsi előtt mindig apával bolondoznak Kép fiukák!valamire nagyon rácsodálkoztak Kép lesmárolta zümit Kép aztán meg csak nézett,mintha nem történt volna semmi

Kép
nilabali
 
 


Csokis-megggyes muffin kész a holnapi talira, szóval mindenképpen meg kell tartani. :) Ha ma nincs eső, holnap meg nem totál borult, akkor megyünk, ugye? :wink:

Még jövök, megyek sikongató Madárkámhoz.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ladmon, nálunk is volt megint hiszti alvás előtt, de én győztem, lassan 2 órája alszik! Este nálunk sincs gond, akkor tudja Bencus a rendet! :)

Elif, nagyon tetszik a kép! :)

Nilabali, annyira jók a képek, főleg a smárolós! :lol:
zsu83
 
 


elif:helyesek vagytok a fiaddal!te csináltad a képet?

zsu:köszi!Bazsit én is nehezen raktam le megint,volt sírás....

csatlakozom a klubhoz:nekem is megjött-így nekem már nem kell tesztet venni,késett 10napot-hál'istennek!

Kép
nilabali
 
 


nilababa: király képek! ahogy nézem nálatok is lesz mi pakolnia bazsalikomnak :wink: ügyes vagy a pókerrel, mi gimis korunkban játszottunk a suli udvarán 10 Ft-os alapon.

zsu: hiszti nálunk is volt, éhes,volt fáradt volt, megkajált,bekentem az ínyét és bealudt. szabályosan érezni már az első fog recéjét ahogy kenem neki :lol:

begyulladt a nagylábam ujján a körmöm mellett, tuti tulságosan bevágtam...most egy fél paradicsom van ráhúzva és zacsibu dugtam a lábam hogy ne tocsogjak össze mindent. Ladmon röhöghetsz nyugodtan én is kínomban. :cry: Szerintetek ez ténleg hatásos? sosem volt még ilyen és fájjjj. Ötlet,praktika? millye helppppppppppp

Kép
budabo
 
 


Jóvan, nálunk is már 1 óra 20 perc. Húú, én ettől már boldog vagyok! :D (Mert ez ritkaságos mostanában.)

Nilabali: nagyon nagyon cukor ez a kiccsávó!
De apjabalázs ennyire fiatal, vagy csak jól torzítanak a képek? :D

Elif:
Tényleg jól sikerült kép! Mondjuk Efe minden képen jópofa! :)

ladmon
 
 


Bogi: Uhhh... Ez a paradicsomsztori tényleg erős... (jóvanna, röhögtem... :lol: ) De nincs ötletem rá sajnos... :(
Az öcsém odáig jutott ebben a nagylábujjas témában, hogy lézeresen megműtette, mert rendszeresen begyulladt neki.

ladmon
 
 


bogi:jaja,túl sok a könyv!tegnap beszéltük éppen apjával,hogy nem is tudjuk máshová tenni őket,mert még egy csomó van aminek nincs is helye egyenlőre!aztán azt mondta,hogy legalább állandóan portalanítva lesznek a könyvek Bazsa által!

ladmon:apjabalázs fiatalabb nálam négy évvel,most lesz 28. hosszú haj teszi.szokta mondani,hogy személyit kérnek tőle amikor cigit akar venni :shock:

Kép
nilabali
 
 


bogi:paradicsomos dunsztkötés szokott használni!!!!!!!!!!!!de legjobb lenne a megelőzés:apától kérni kell zsét és elmenni pedikűröshöz!

Kép
nilabali
 
 


Jaja,Nila, azért kérdeztem, mert a figyelős képen pl. nem néz ki 20-nál többnek... Szóval én is ennyire fiatalnak néztem... :D

Na, most már ellépek, mert eddig pisilni sem mentem el, nehogy felébresszem a borsószem királykisasszonyt... De így sajna nem lesz ebéd... :)

ladmon
 
 


mit főztök ma?nekem fogalmam sincs,lehet a kaja is ez lesz! :lol:

iszik valaki még egy kávét?gondolom az elsőn már mindenki túl van.túl sokat aludtam,mert álmos vagyok!

jéééééé,kisütött a nap!

na megyek kávézni és el,mert jól elbeszélgetek itt magammal,pedig lenne dolgom is.... :oops: :roll:

Kép
nilabali
 
 


ladmon: nevess csak! lányom felébredt, postás megjött, szép voltam zacsislábbal! :lol:

nilababa
: nálunk is lesz mit pakolni,könyvek,üveg,...stb.

Kép
budabo
 
 


ladmon:csatlakozom és lépek én is,meg nem ártana levenni a pizsigatyót már :oops:

Kép
nilabali
 
 


nilababa: sosem volt még ilyen, ezért nem tom mit csináljak.

Kép
budabo
 
 


bogi:azt mondják az okosok,hogy nem is kell felpakolni a gyerkőc elől,mert már pici korban meg lehet neki tanítani,hogy az nem játék és akkor egy idő után békén hagyj majd a cuccokat....hát kiváncsi leszek hallgatnak-e ránk a gyerekek,vagy elifnek lesz igaza és a gyerkőcök nem olvasnak könyveket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tényleg mentem,pápá................

Kép
nilabali
 
 


és nem főzök ma!!! füge nem is hagyná, most is üvölt az ágyból :cry:

Kép
budabo
 
 


Zsufi Marcijának és Erika Lilijének boldog 5. hófordulót!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


jesszus,már vannak 5hós babáink!Istenke éltesse őket!én kicsikém a legfiatalabb baba,még nincs 4hós....de már mindjárt!

úgy néz ki szerencsétek lesz a talival,szép idő van és holnapra is ilyet mondanak!le is kopogom gyorsan......!és mellé irigykedem ezerrel!

Kép
nilabali
 
 


julcsi:te minden adatot észben tartasz?hogy csinálod?

Kép
nilabali
 
 


Dehogy Nila, csak a fontosakat. :wink: Zsufi Marcija igazából 31-ei, de az nincs ebben a hónapban :wink:
Kérdésed köszi, egész jó aludtunk. Két középre húzás, egy etetés. Ez nálunk jónak számít. Tesóm azzal hiteget :lol: , hogy egy nap a Gyermek abbahagyja a száguldozást álmában. Szívesen hinnék neki. :D
Nagyon szupik képek, Nagybazsa Kisbazsát le sem tagadhatná... :D Nem semmi Bazsaládé, ahogy száguldozik, alig 4 hónaposan...Viszont én is 20 évesnek néztem a Párodat! :wink:

Örülök neki Panna, hogy a Kisasszony kakija rendben. Annak meg főleg, hogy a megoldás is megvan. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Visszajöttem... Szétfőztem az agyam... (hihi - rántott félkész hal a fagyasztóból....) Na, nem tört le a karom... :D Ééééés 2 óra 20 perc!! És még tart.... Kirááááály!! 8)

És én nem kávéztam, mert véletlenül megmostam a fogamat előtte, utána meg már nem akartam...

Az a durva, hogy egy hónap múlva elkezdik betölteni a babáink a fél éves kort, huhh!

ladmon
 
 


Ja, és keresztelős képek nagyon jók, olyan nagylányos lett Füge is! Apa meg a büszke képével... :D
Gabit tudnád értesíteni, Bogi?

Erikának írok privit, Helgát sajnálom... :(

Én is mindjárt pakolok pár képet.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Boldog Hófordulót a babáknak!!

julcsi: gabi nem tud menni és én sem. Holnap banyatali van :oops:

Kép
budabo
 
 


Banyatali?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Akkor szépen lefaragódtunk, mondjuk így szokott ez lenni... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?