hello lányok!
tegnp már nem tudtam jönni,mert apa még délelőtt hazajött és egész nap Bazsival játszottunk meg pihiztünk kicsit.ki kellett pihenni a fesztivált!
bogi:szuperek a képek és tényleg nagyon csini vagy!Füge pedig...nem is tudom milyen jelzőt írhatnék!
millye:mindjárt írom a receptet!mi volt a védőnőnél?én is ma akartam vinni Bazsit,de a fiam este fél 9-től reggel 8-ig aludt.én este pókereztem egy kicsit,elég későn feküdtem le,8-kor ébredtem,futok át a fiamhoz,ő még nagy békésen nézelődik az ágyában egy hang nélkül!apa is jól elkésett a melóból,még jó,hogy rugalmas a főnöke!most meg már nem indulok neki,mert már millióan vannak ilyenkor,majd jövő héten,ha addig nem jön ki a védőnő!pedig kiváncsi lennék,hogy mennyit hízott Bazsalikom,mert szerintem semmit.....én soványnak látom....nagyon mozgékony és nem eszik sokat,már várom,hogy betöltse a 4hónapot,hogy adjak neki mást is végre!
helga:jó,hogy itt vagy megint!ezek szerint a te lánykád is cicista,mint Marcibogyesz!!!!!!
crocus:Bazsinak is vannak foltjai,tegnap voltunk dokinál,szerinte a tápszer az oka és érzékeny kicsit a bőre.kaptunk kétféle krémet és új tápszert,ami sensitive.viszket is neki a folt?
ladmon:képet a fülbevalós Esztikéről!
julcsi:éjszaka,jól telt?tegnap Bazsi is rendezett egy kis hisztit a délutáni alvás előtt,nagyon reklamált,de 10 perc hiszti után beájult és aludt is két és fél órát!nem tudom,miért csinálják ezt,pedig álmosak és fáradtak?!lehet,hogy próbálgatják már magukat,hogy meddig mehetnek el....
zsu:lábad?
zsuzsi:a pelusnélküliség akkor is működik,amikor nem otthon vagytk,lehet buta kérdés,de nagyon érdekes ahogyan együttműködtök Lénával!
na,leírom gyors a receptet és később hozom a képeket,készült egykét aranyos....
szóval,tepsis történet,próbálom röviden:csirke vagy pulykamell szeleteket megsütünk sóval és borssal ez kerül a tepsi aljára,karfiol és sárgarépát előfőzünk,nem teljesen puhára és ez kerül a husi tetejére,szalonnát és póréhagymát megpirítunk,majd egy doboz tejszínt öntünk hozzá és beleteszünk egy doboz mackósajtot hagyjuk elolvadni benne,majd beleöntünk még egy pohár tejfölt és összemelegítjük,ezután ráöntjük a tepsiben lévő cuccra és még a ráadásként mozzarellát morzsolunk a tetejére ezután pedig szépen megsütjük!isteni finom és nagyon laktató kaja!a párom csinálta meg szombaton,valahol kóstolta és elkérte a receptet!nála ez nagy dolog,mert nem tud főzni és a konyhában sem nagyon szokott segíteni!
miközben írtam,a fiacskám elgurult a szoba másik felébe...megzabálom annyira ügyes!!!
később jövök a képekkel,meg amit még elfelejtettem,mert tutia van ilyen!