Bocs, hogy nem voltam két napja, de szombat vasárna szörnyű éjjeleim voltak. Egyszerűen akárhogy feküdtem Zorának nem volt jó.
Nem tudom, hogy ideget nyomhatott e, de kb fél óra alvás után begörcsölt a csípőcsontom, és amikor átakartam fordulni a másik oldalamra úgy fájt a pocakom alja, hogy fel kellett állnom, és kb sétálni egy fél órát a lakásban, hogy arrébb másszon a kisasszony. Majd ismét fél óra fekvés, és minden kezdődött előről.
Napközben pedig nem tudtam elaludni, csak kamilláztam ki a fejemből. Nah meg az idő, ami itt volt, annyira fülledt, hogy szó szerint befulladok tőle. Jah és egyik percben szakad, és fázik a lábam, a másokban pedig olyan meleg van, hogy szakad rólam a víz mint egy lóról.
Tegnap reggel voltam vérvételen is, ma lesz eredmény lehet h holnap elcaflatok diabetológiára is, mert ugye múlt héten kihagytam
Nekem nagyon hiányzik,hogy a gyümölcsöket kétpofára ehessem, már nagyon gyügös vagyok e miatt is.
Hétvégén nagy öröm is ért, mivel rájöttem hogy van egy olyan táskánk amit még ki sem bontottunk, és nagyobb mint amibe eddig próbáltam bepakolni, persze sikertelenül.
Szóval átpakoltam, és még a baba cuccok is beleférnek és ennek nagyon örülök, és meg is nyugodtam.
Szóval ma tudtam aludni pesze a 4-5x pisi meg volt ma is.
Nst: én is megkaptam minden hétre az időpontokat, de mivel nem volt jó ezért napi szinten jártam múlt héten. Ha a dokid nincs is ott, addig nem mehetsz haza amíg egy orvos meg nem nézi, hogy jó vagy rossz az nst.
A képek nagyon jók, tök jó, hogy ilyen sok képet raktatok fel. Linácska, Tündi a csajok nagyon édesek. Csilla, nálad meg a kisfiad imádni való.
Rilla Ti meg olyan gyönyörű helyeken jártatok. Le a kalappal, hogy így bírtad.
Ágota: olyan gyönyörű Villő, és ha lehetne minden nap tudnék frss képeket nézni róla.
Sissit tegnap próbálkozott először a szopival, ma reggel kérdeztem tőle, hogy hogy sikerült.
Azt írta hogy Ati szopizott, de még nem mérhető mennyiséget, és hamar elfáradt. De a doktornő azt mondta ez is nagy haladás.
Eddig szondán kapta a hamikát.
De szerintem hamar menni fog Atinak, hiszen olyan erős kis krapek
, és olyan szépen fejlődik.
Iratok, hát én nem vettem fel apa nevét, meghagytam a lánykori nevem. De ugye megkellett mondani annó, az anyakönyvvezetőnek, hogy a gyereket majd hogy fogják hívni. És mi úgy beszéltük meg, hogy a baba ugye 50-50%ban a milyenk, ezért a teljes neve Tóth-Balla Zora lesz.
Babakocsi tárolása: Mi a negyediken lakunk, + magasföldszint is van. Persze lift nincs
De szerencsére van babakocsi tároló lent ezért ott fogom tárolni a babkocsit.
Babamozgás: nekem a lánykám szerintem nagyon front érzékeny lesz, mivel ha jön a meleg befordul, ha hidegebb jön szuper aktív lesz. Kismamákkal akikkel beszéltem az ő gyerekeik általában pont fordítva működnek, a melegre pörögnek fel, és a hidegre fordulnak fel.
Ma sajnos, nem annyira aktív.
Csajok tudom, hogy hülye vagyok, de most azt találtam ki, hogy biztos jól fejlődik e az én kis babám????
32 hetesen 2 héttel nagyobbnak mondta a doki, most múlt héten, meg pont a méreteinek megfelelő volt.
Remélem csütörtökön megint lesz uh, ha nem megmondom neki, hogy uh AKAROK!!!!! És a pocakomon sem látom, hogy nőne már, persze most sem kicsi.
A másik, napról napra jobban parázom a szüléstől, próbálom leküzdeni, és pozitívan hozzáálni de nem tudtam magamon még felül kerekedni, pedig közben olyan önző dolognak tartom
Szeretnék valahogy rákészülni, de nem nagyon megy
Bim-Bam Bikmakk is tett fel mustáros husi receptet, most az ővét csináltam, de a tiedet is megszeretném, csak nem volt annyi toji itthon a hétvégén.
Nah lépek mert most meg szófosásom lett, és főznöm is kellene, zöldbabfőzit akarok csinálni, meg egybesült csirkét, köret és levesem van még.