Új privát üzeneted érkezett!

Voltam ma beutalóért. Jövő szerdán megyek terheléses cukorra + vér + vizelet vizsgálatra.
És nem cukros víz lesz, hanem tej + zsömi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Mi imádtuk Máltát! :lol: Visszavágyunk!Majd a 10. házassági évfordulónkon(jövőre)! :P
Mi 11.-én megyünk,akkor majdnem egyszerre nyaralunk,csak mi még egyenlőre a magyar tengeren! :D De majd gondolok rátok! :lol: :lol: :lol: Aztán remélem Egyiptomban valami félidő lesz nálad! :oops: :lol:

Zsuzska!
nem irigyellek a cukorterhelés miatt,de hát zsömi és tej!Az szuper!Igaz nekem a II.nőin nem engedték,sőt Sipos doktor kifejezetten ellene volt,mert hogy állítólag azzal nem valós az eredmény!Ki tudja,de kíméletesebb!Sipos doktor engedélyezett bele citromot! :D Képzeljétek nekem nem felment tőle a cukrom,hanem 2-re lement,még jó hogy férjikém velem volt!
Remélem minden rendben lesz!!!!!Pici fiúnak simike! :P

phpBB: Kép
belluska

Belluska!
Nekem most mondta a doki, hogy itt az szTK-ban már ezt csinálják :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, apácska majd eljön velem.
Simi átadva, mocorog rendesen. Főleg étkezések után :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Szerintem menjen veled!Amikor én vérvételre jártam sok kismama rosszul volt!Jobb ha ott van veled!
Jó is az ha mocorog,gondolom te is imádod!

belluska

Hát nálam a vérvételek simán mennek szerencsére, de azért jól esne, ha eljönne, az tuti.
Imádom, hogy mocorog, olyan jó érezni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár apáját még mindig szivatja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Hú de sokat írtatok!.

Sajnos nekem van egy rossz hírem.

A környezetemben akadnak olyanok akik minden diszkréció és tapintat híján vannak.És ezt elég egyszerűen kezelik, tehát én most elköszönök tőletek.! :cry: :cry: :cry:
A szívem szakad meg, csak sajnos a családomban vannak olyanok akik talán meg sem értenék az egész eljárás lényegét és szerettük volna őket kihagyni ebből. Én tudom hogy itt publikus amit írunk de szerintem az itt elhangzott információkat tudni kell kezelni :cry: :cry:
Úgyis megtalálom a módját hogy halljatok rólam :) :)
Ne haragudjatok rám ezért :cry: :cry:
Nagyon megszerettem itt mindenkit
:D :D :) :)
Vendég

Kriszta!
Annyira sajnálom, hogy így döntöttél :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mi is nagyon szeretünk, és ha lehet, maradj itt, vagy valami más néven gyere vissza hozzánk, jó :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Krisztám!
Tudod,hogy a szívem csücske vagy és nem is hiszem szinte amit írsz!
Persze megértünk!TE CSAK MOST MAGATOKKAL TÖRŐDJ!!!!!Semmi más nem fontos!!!!!!Vannak ilyen tapintatlan emberek!
De mi szeretünk és várunk vissza!Puszillak milliószor!!!!

belluska

Angyalkáim vigyáznak rád továbbra is!!!!!! :P

belluska

Én most lépek pihenni egy kicsit. Este ha az eső nem mossa el, lesz egy kis kerti sütögetés ala Péter nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Pihizzél és hajrá kerti party!Reméljük csendesedik majd az idő!
Boldog névnapot a Pétereknek! :lol:

belluska

Hát végül nem mentünk sütögetni.... a hülye allergiám miatt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Helyette csináltam tejfölös gombapörköltet nokedlivel, tejfölös ubisalival, ananásszal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta,
:cry: :cry: Ne már, ezt nem hiszem el!
Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de biztos megvan rá az okod :cry:
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Belluska,
majd én is gondolok ám rátok :lol: És persze ha lesznek szép képeink, akkor hozom őket :lol: Remélem valahogy tudok majd vízalatt fotózni és ha igen, akkor csinálok a 2 törpidnek szép képeket a színes halacskákról :lol:
Nem leszek félidőben a nyaralás alatt. Remélhetőleg rendesen beáll a ciklusom és akkor éppen kezdem a következő ciklust, vagy jobb esetben fáj a mellem, émelygek.... :lol:

Zsuzska,
engem a terheléses vizsgálatban az a 2 óra zavar...Nem tudok annyit a fenekemen ülni :oops:

Reggel, amíg a kádban ültem, hallottuk, hogy a szomszéd csaj sikongat... párom kirohant az erkélyre, és akkor látta mi a sikoly kiváltója: szembe lépcsüházban van egy nagyon duci csaj, aki többnyire fehérneműben áll neki locsolni...na ezt ma megfejelte és még melltartó sem volt rajta :roll:

Ja és amit a múlthéten nem mondtam: kedden közölte velem apum, hogy jön a 2. féltesóm :shock: Tuti bennem van a hiba, de én nem tudok örülni, sőt! :oops:
Ti mit szólnátok, ha születne egy nálatok 27 évvel fiatalabb tesótok? Nővéremhez képest 33 lesz a különbség.
És persze nálam tudja apum mi a helyzet, mit gondol, ez hogy érint engem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.06.29 19:50-kor.

i.kata

Zsuzska,
mi mindig egy időben írunk :lol:

i.kata

itt mellékelem az lh-teszteket :?
nagyon béna... szerintem nem lesz peteérésem
Kép
dezsina

Kriszta!
:shock: nagyon sajnálom, remélem irsz majd privit nekünk!!!
továbbra is drukkhegyek!!!!! :wink:
dezsina

Kata!
együttérzek. teljesen át tudom érezni! én nagyon ki lennék készülve és nem korkülömbség miatt, hanem azért mert nekem nem sikerül csak úgy simán.... :(
Kitartás! A kistesó nem tehet róla és igazából a többiek sem! Ezt a harcot nekünk kell megvívni. Nagyon nehéz! Tudom! De neked is lesz kisbabád nem sokára!!!! :wink:
dezsina

Kata!
Elég hülye szitu az biztos!Megértelek,hogy nem tudsz neki felhőtlenül örülni!Sőt! :? De neked is lesz babád és nem hiszem,hogy nálad boldogabb embert majd lehet találni a családban!Hát a korkülönbség igen,elég durva!De fel a fejjel,kitartás,tervek,nyaralás,szakmai kihívások és pikk-pakk jön a babuci!Meglátod!!!!

Dezsi!
Dehogy nem lesz peteérésed,lehet,hogy pár nap múlva! Nem?
Hagyd ezeket a teszteket!Lehet,hogy nem is jók!
Én szurkolok tudod!

belluska

Zsuzska!
Nem baj,baromi jó kaját ettetek! :lol:
Puszi!

belluska

Jó reggelt!

Dezsina,
én most hirtelen azt sem tudom, mit kellene látni az lh teszten. Akor van pé, amikor a legerősebb? Mert akkor már volt, nem? Vagy rosszul látom, hogy a 12- napon volt a legerősebb?

Azért apumék gondolom eléggé tehetnek róla, hogy jön ez a baba, nem hiszem, hogy szeplőtlenül fogant :roll: Azért azt gondoltam volna, hogy apum 56 évesen 3 gyerekkel a háta mögött, ráadásul nyugdíjasan már van annyira megfontolt, hogy nem vág bele egy 4. gyerekbe. Na mindegy, sokminden kavarog most bennem, nem akarom rátok zúdítani.
Ja, és ne kérdezze már meg tőlem, hogy örülök-e!!!! Hogy örüljek, amikor mi nemrég veszítettük el a picinket, akire 3 évet vártunk és ráadásul apum még azt is mondja, hogy majd ha vele történik valami, akkor majd mi gondoskodunk a kistesóinkról.... Én saját gyerekekről akarok gondoskodni!!!!
Bocsánat, csak folytattam a panaszáradatot :oops:

i.kata

Jó reggelt csajszik!

Kata!
Teljes mértékben igazat adok neked apudékkal kapcsolatosan!
Rossz lehet,de próbálj meg nem foglalkozni vele!Jobb nem lesz csak idegesíted magad!Koncentrálj a jó dolgokra körülötted és hamarosan beülti és lesz saját babád!Mindenesetre apukád elgondolása nem az igazi,hogy bevállal ennyi idősen egy babát és ha majd gond lesz te v. ti felnevelitek! :roll: :evil:
Sajnállak miatta,de sajnos hogy attól nem változik a helyzet!Puszillak!

belluska

Belluska,
köszi a megértést!

i.kata

sziasztok!

csajok!
csak feldobtam a teszteket... azt kell látni,hogy ha ugyaolyan erős a csík, akkor van a tüszőrepi... hát úgy látom, nekem most nem volt :?

Kata!
azért hagy mondjam el a gondolataimat. Csak azért merem, mert megírtad, apukád 56 éves. Nos az én párom 51 lesz az idén, és tudom, hogy nem a kor számít... 50 éven felül is van szex, akármennyire is elképzelhetetlen nekünk most 30egynéhányévesen. Ő most új életet kezdett a párjával, aki ha jól emlékezem fiatal, tehát ő szeretne gyereket. az ő oldalukról nézve folytatják az életüket. nekik is kell a boldogság. Én csak azt szeretném kifejezni, és isten őrizzen, hogy ellened beszéljek, hogy ha a másik oldalról nézed, akkor ők folytatnak egy életet, ami az ővék. Fordított helyzetben akkor is vállalnál babát, ha apukád partnere meddő lenne... Az én páromnak is felnőtt fiai vannak. (na jó nem harmincasok, de huszasok) és engem sem érdekel :!: hogy mit szólnának, hogy testvérük születik majd az apjuktól, aki az én párom. Hiszen ez az én életem és fiatal vagyok és szeretnék gyereket. nem is érdekel, hogy esetleg a párom fiainak lehet, vagy nemlehet gyereke, vagy akarnak e felnőtt fejjel kistesót, hiszen azt nem várhatja el senki, hogy azért ne legyen családom egy szeretett férfivel, mert annak felnőtt gyerekei vannak.
Arra szeretnék rávilágítani, hogy van a másik oldal. Ugyanakkor el tudom képzelni a Te oldaladat és maximálisan bele tudom élni magam. Amikor a Te oldaladról nézem, a szituáció szörnyűséges! De csak onnan nézve...
Belluska is azt mondja, hogy túl későn van ez, és ez meggondolatlan. De hát a párja fiatal! Ő miért ne részesülhetne abban a kegyben, hogy élete párjával családja lesz?! és higgyétek el, egy 50es férfi még nem a halál torkában van. Ellenpéldának hozom magam, akinek az apukája úgymond idősebb volt a születésemkor. ennek ellenére huszénves koromban halt meg az anyukám aki nem volt idős és él még az apukám aki idős volt. csak azt szeretném mondani, hogy nézzétek a másik oldalt és éljétek bele magatokat, hogy mindenkinek saját élete van és csak egyszer élünk. Kata most biztos megharagszik rám, hogy más véleményen vagyok. Pedig csak a kivülálló gondolatomat mondtam el. Ha Kata helyében lennék, akkor teljesen igy éreznék, mint ő, mert az Apukámról lenne szó és nem egy 50es férfiról. (akit én kivülről szemlélek)Tehát Katának igazat adok és megértem amit érez. 100%ban. Tehát Kata veled vagyok! Fogalmam sem lenne, hogy kerekedjek túl ezen, hiszen objektiven nem nézheted ezt a szituációt. Itt csatlakozom Belluskához, hogy próbálj ne ezen rágódni. Amikor megszületik a Ti kisbabátok, biztos vagyok benne, hogy enyhülni fog benned a feszültség! Úgyhogy hajrá! Gyerünk a fagyibabákért!
(Kepes Andrásnak is együtt született az unokája és a gyereke :wink: )
ugye nem haragszol rám, hogy elmondtam a véleményem :oops: :roll: :?: Én ugyanúgy szeretlek továbbra is és Neked drukkolok! (de én pont azon a másik oldalon állok amilyen szituban apukád van) :oops: :oops: :oops:
dezsina

Dezsina,
dehogy haragszom!!!!!
Nem azért írtam le ami velem történik, hogy csak helyeseljetek, természetes, hogy valakinek lehet ellentétes véleménye.
Igazad van abban, hogy van másik oldal is, csak én ezt nehezen tudom feldolgozni. Főleg mert tudom, hogy apukám egészsége nem tökéletes és már nyugdíjas is. Na és ami a legrosszabb, hogy a feleségével sem felhőtlen a viszonyunk, sőt!

Nem tudom itt leírni a családom kalandos életét, de hidd el, elég sok fájdalmunk volt már apunak a házasságából.

i.kata

Dezsi!
A te oldaladról is igaz teljes mértékben amit írtál és én hiszem,hogy te is boldog leszel pároddal még nagyon-nagyon sokáig és még nagyobb öröm lesz nálatok is egy kisbaba érkezése!
Az ember sokszor nem gondolja végig a dolgokat mielőtt ír,de remélem megérted,hogy amikor én is írtam igazából Katára gondoltam,hiszen most ő neki fáj ez a dolog és én hirtelen nem is gondoltam a másik oldalra!
Mi családunkban is vannak ám cirkalmas dolgok,de nem is érdekes!
Az ember itt tényleg nem írhat le mindent!
Katának remélem hamarosan lesz babája,most ezért szurkolok nagyon!Na és persze nektek Dezsi!
És persze,hogy nem írjuk le az 50-es pasikat!Egyértelmű!

belluska

Nehéz téma ez....

Képzeljétek, mióta eltelt a ciklusomban a középidő, azóta sokat fáj a hasam. Nem tudom mitől lehet, de nem túl kellemes. :roll:

i.kata

aranyosak vagytok, hogy nem haragudtatok meg rám :oops: olyan félve tekintettem be ide... :?
nos, mint ahogy írtam is, Kata helyzetében teljesen más a szitú, hiszen ő a részleteket is ismeri és hát ott a rokoni kapcsolat! bocsánat, hogy itt átmentem a túloldalra... a részletek megismerése nélkül!
a lényeg, hogy drukk a mi Katánknak :D :wink:
dezsina

Kata!
Ezen csak nevetni tudok... már a szomszéd csajon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát a tesó érkezéséhez meg ..... kitartást :!: :!: :!: :!:

Dezsi!
Ezek a tesztek tényleg elég haloványak. Szerintem sem most lesz pé-d :? :? :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Remélem, hogy még emlékeztek rám! :oops: Kicsit ritkán tudok jönni, de amint tudok, megnézlek titeket.

Kriszta, sajnálom, ugyanakkor megértem a döntésed. Ha olvasol bennünket, akkor tiszta szívből kívánom, hogy csendesüljenek le körülötted a dolgok és még jobban kívánom, hogy legyen egy pozitív teszted.

Kata, megértelek téged és megértem a fájdalmad, hogy apukádéknál jön a baba, még akkor is, ha vannak esetleges feszültségek közöttük a párjával, de erről nekünk nem is kell tudnunk. Ez az ő dolguk és a pici jövevényüknek mindenképpen örülni kell. Ők is egy párt alkotnak, biztosan ők is boldogságként élik meg a babát. Szerencsés emberek, hogy probléma nélkül sikerült nekik. A korkülönbség mit sem számít. Hidd el, nálatok (és mindannyiunknál) lesz majd baba, és mi is boldogok leszünk. Most csak egyetlen cél van: nemsokára mégy a fagyibabákért. Addig is nagyon jó nyaralást kívánok nektek, szórakozzatok és pihenjetek sokat és persze vigyázz magadra. (ugye nem haragszol az én véleményemért sem?)

A hasfájást, ha úgy érzed, esetleg említsd meg az intézetben, hátha tudnak valami magyarázatot adni erre. Lehet, hogy még mindig húzódik a méhed vissza?

Dezsikém, én úgy tudom, hogy az LH teszteket úgy kell "értékelni", hogy aznap kell ágyikóba bújni a pároddal, amikor a legerősebben látszó csíkok utáni napon elkezd gyengülni a második csík. Vagyis az első olyan napon, amikor gyengülni kezd a jel. Tudom, hogy a legtöbben azt mondják, hogy a legerősebb csíkos napon kell, én a gyengülős jeles változatot egy orvosasszisztenstől hallottam. Hát remélem, hogy érted, amit leírtam. Amúgy még egy pici kiegészítés: a csíkoknál a csíkok ottléte számít, nem az erőssége. Persze nem hátrány, hogy ha erős, de ha van csík, akkor van pé is (anélkül nem is lenne csík). Valahogy úgy működik ez is, mint a terhességi tesztek. Még ha gyenge is a második csík is, akkor is terhességet jelent(het). Én egyébként még nem használtam ilyen teszteket, de már fontolgatom.

Wepe, neked óriási gratulációm a babához!

Minnie, remélem, hogy jó hírekkel jösz! A riportot én is láttam, elég elrettentő volt a 18 év várakozásuk, de kitartottak és megvolt a gyümölcse. Helyes volt a kislányuk.

Zsuzska, hajrá terheléses cukor! Nekem megmondom őszintén ízlett a cukros lötyi annak idején. Nem mondom, hogy a világ legfinomabb itala, egy elcukrozott limonádé ízére hajaz. Biztosan nem lesz semmi gond az eredménnyel sem, maximum kicsi diéta bejöhet, de ha eddig nem volt probléma, ezután sem lesz. Olyan gyorsan telik az idő, hogy már itt tartasz!!!!

Magamat utoljára hagytam, mivel nem nagyon történik velem semmi sem. Várakozom. Közben telnek a napjaim, dolgozom, haverokkal találkozgatok, szóval hagyom, hogy teljen az idő.
Vendég

A kis ősember megérkezik a barlanghoz és átnyújtja a bizonyítványát az apukájának, aki végigolvassa, majd így szól:

- Nézd fiam, azt, hogy megbuktál vadászatból megértem, mert még kicsi vagy és nem bánsz még jól a dárdával. Hogy ismételned kell földművelésből, elnézem, mert nem könnyű dolog, elég sok fáradságba kerül, hogy eredményes legyen. Hogy meghúztak barlangfestészetből, megbocsátom, mert még kicsi vagy, és a készséged még nem fejlodött ki, DE HOGY TÖRTÉNELEMBŐL IS
KARÓT KAPJÁL... AMIKOR ABBÓL MÉG CSAK KÉT OLDAL VAN !??!?!?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A középkorú férfinak éppen klimaxa van, így hát eldönti, hogy kárpótolja magát egy meggypiros Porsche-val.

Felmegy az autópályára és megy 120-szal. Ej, hát ez semmi, felgyorsít 180-ra. Kezdi élvezni a dolgot, amikor felbukkan mögötte egy szirénázó, villogó rendőrautó. Na, most jól kifogok rajtatok, hiszen Porsche-ban ülök - gondolja, és felgyorsít 240-re. De a rendőrautó még mindig jön mögötte. Erre észhez tér, gondolja ezért még le is tartóztathatják, inkább lehúzódik és megáll a leállósávban. Egy nagyon morcos közeg lép az ablakához:

- Uram, ma nagyon szar napom volt, de adok egy esélyt magának, hogy ne szekáljuk egymást. Ha tud mondani egy olyan kifogást, amit még senkitől sem hallottam, akkor nem tartóztatom le és elengedem.

- Biztos úr! Este a feleségem megszökött egy rendőrrel, és azt hittem, őt akarja visszahozni.

- További jó utat kívánok!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva,
üdv a csapatban! De olyan ismerős a neved, csak tudnám honnan! :lol: :wink: Jöhetnél gyakrabban, még akkor is, ha épp nem történik semmi. Nálunk sincs most semmi, mégis jövök :wink:
És a véleményedért természetesen nem haragszom, nem is értem, miért gondoljátok ezt?! Olyan véres szájúnak ismertetek meg itt a fórumon? :roll:

i.kata

Nem gondolom, hogy itt bármelyikünk haragudna a másikra bármilyen ellenvéleményéért is, de azért valahogy mégiscsak bennünk van ez, ha "élesben" alkotunk véleményt.

Igen, jöhetnék többször is és próbálom is, csak sok a meló + nyári szabik. De így legalább (gyorsabban) telik az idő.
Vendég

Ladiva!
azért írhatnál kicsit többet is magadról és jöhetnél gyakrabban is, hiszen velem sem történik semmi extra, de látod akkor csinálok egy-két Lh tesztet és máris van miről fórumozni!
imádlak, hogy ilyen pozitivat mondtál nekem :lol: akkor lehet hogy mégiscsak volt egy picike petike :) minden esetre ma még csinálok egyet és ha az halvány, akkor lecsengett.... :D köszi köszi feldobtál!!!! De jó lenne, ha ez igy lenne. Én is úgy hallottam, hogy csak az egészen erős csík számít és prospektján is az van rá irva. De neked legyen igazad!!! :wink:

Kata!
:) nem jellemző a véres-száj, csak az ember lánya óvatos, mert nem akarunk Téged megbántani, hiszen szeretünk :P :P :P

Zsuzska!
nagyon jók a viccek!!! :lol: főleg a rendőrős!

Minnie!
drukkhegyek!!! hol vagy?

Kriszti!
továbbra is drukkhegyek!!!
dezsina

Ladiva!
De jó,hogy jöttél! :P
Persze ilyenkor az a jó ha nyüzsi van,legalább jobban telik az idő!
Vigyázz magadra!Nyaralás lesz Ladiva?

belluska

Dezsi, örülök, ha feldobtalak. Bizonyég ezt hallottam és szerintem ha nem lenne pé, akkor nem lenne csík sem. Mivel van csíkod, van péd is. Úgyhogy hajrá!

Bellus, én is örülök, hogy van mit csinálni, mert így nem jár az agyam. Illetve jár, de a melón és mindig csak azt veszem észre, hogy már mehetek haza, aztán meg, hogy kelhetek fel. Most nem megyünk klasszikus nyaralásra, mert a szabijaimat tartalékolom, mert hát kellenek még ezek kicsit későbbre, inkább hosszú hétvégéket tervezünk, majdnem minden hétvégére van program, szóval ez most így alakult. De nem bánom, mert a programjaink többsége nem kerül pénzbe, így tudunk egy kicsit spórolni is. Ez sem elhanyagolható tény. Mondtam a férjemnek, hogy majd valamikor eccercsak szerveződik egy kis tali........
Vendég

Ladiva!
Esküszöm most gondoltam rá(talira)!
Annyira félek,hogy nem tudjuk összehozni,hogy mindenki eljöjjön ide hozzánk!De remélem megerősítetek,hogy igen!
Nyaralásunk után ezerrel rajta leszek!!!!!!
Jók a hosszú hétvégék is!!!!!Érezzétek jól magatokat nagyon!

belluska

De ha valamiért Pécelre nem akartok jönni,akkor megszervezem valami jó kis étterembe a talit!Ahogy ti akarjátok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Bellus, személy szerint tőlünk nem esik messze Pécel, de természetesen az a döntő, hogy a többieknek mi lenne a jó, nekem mindkét út járható. Majd megszavazzuk és szeretnék közben jó nyaralást is kívánni.

Csatolok egy linket, most olvastam az indexen:
http://index.hu/belfold/2009/06/30/fake ... i/?rnd=962

No comment, visszacsapott a saját maga hülyesége. Hát gondolom erre nem is gondolt.
Vendég

Ladiva!
Barnikám még mindig alszik! :o :lol:
Köszönjük!!!!Már alig várom!

LÁNYOK!SZAVAZÁS!!!!!!!! :P

A linkkel kapcsolatosan,hát igen!
Ő sem gondolt rá szerintem!

belluska

Nekem mindegy, hol talizunk, mobilak vagyunk :lol:

i.kata

Sziasztok!

Ismét köztetek.

Kata!
Meg tudom érteni, amit írtál apudról és a párjáról, viszont Dezsina érvelése is meggyőző. Bár nem könnyű, de próbáld meg elfogadni ezt a helyzetet. Magatokra és a babára koncentrálj, most az a legfontosabb! :) Persze az utazást sem felejtsd ki! :D Kicsit irigyellek, hogy ilyen szép helyre mentek nyaralni... :oops: Egyiptom gyönyörű ország, bár még nem voltam ott, de sok szépet hallottam róla. Nekem a szívem csücske Tunézia, imádom az országot, a kultúrát, ha tehetem minden évben oda megyek nyaralni, de sajnos úgy néz ki, idén ez elmarad. :cry:

Dezsina!
Remélem apud jobban van! :)
Hajrá petikék, hajrá spontánkodás!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska!
Szerintem nekünk is mindegy, hogy hol talizunk, mobilak vagyunk párommal, csal talizzunk már!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Ismét jók a viccek! Pocaksimi! :D :D :D

Wepe!
Remélem minden rendben! :D Hányinger? :P Pocaksimi!!! :) :) :)

Ladiva!
Jó ismét hallani felőled,ahogy leírtad, elég zsúfolt lesz a nyarad, de így legalább tényleg gyorsan fog telni az idő. :) Szép hétvégéket! :D

Kriszta!
Nagyon sajnálom, hogy nem jössz többet, de azért remélem még hallok felőled, olyan jó volt a múltkor beszélgetni. Ezt valamikor megismételhetnénk! :P Babaragacs a pocaklakóknak!!! :) :) :)

Teszt: július 2.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Ezt nem tudtam kihagyni, meg zabálni, annyira édes ilyenkor... :P :P :P

Kép Annyira édesen alszik...

Teszt: július 2.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Oké rendben csajok,nyaralásunk után beindulok intézkedni!
Én is szeretek sütni,de anyukámban egy igazi cukrász veszett el!
Jó lesz meglátjátok!!!!! :lol:

Minnie!
Izgulok érted és Krisztáért nagyon!
Három nap!Úristen!Csuri hegyek!!!!!!
Minnie egy tündér!Holnap mutatom Katámnak! :wink: Őt is hozhatod! :wink:

Kriszta!
Sokat gondolok rád!!!!!Drukkolok nagyon!!!!!Hiányzol!

belluska

sziasztok!

Minnie!
micsoda Minnie-kutya :P :D
mellesleg drukkhegyek!

Kriszti!
Neked is drukkok!!! Millió!!!

Belluska!
:)
dezsina

Belluska!
Részünkről nagyon szívesen megyünk hozzátok Pécelre :wink: :lol: 8) Már csak egy időpontot kell megbeszélni :wink: :wink:

Minnie!
Holnapra nagy nagy drukkok mennek :!: :!: :!: :!: :!:
Annyira édes a kis Minnie alvás közben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok!
Lesz időpont!!!!! :lol:

Wepe!
Minden rendben veletek?Pihizel?
Pocak simi!!!!!

Zsuzska,Baby,Tündi!
Kismamik bírjátok a meleget?Hűsöljetek!!!!
Pocak simik! :P

Lilla!
Kirus?Tegnap este pedig voltál,miért nem írsz nekünk?
Kérjük a képeket a szülinapról! :P

Minnie,Kriszta!
Drukkok értetek! :P

Kata,Dezsi,Ladiva,Gabó és többiek!

:D Szép napot!!!!

belluska

14-én megyünk 4D-re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Húúú de jó lesz nektek!Hová mentek?

belluska

Sziasztok!

Utálom a hőséget :evil: Milyen jó, hogy melegebb helyre szinte nem is mehetnénk nyaralni :oops:

Minnie,
én régen voltam Tunéziéban, de nekem nem tetszett. Mondjuk elég gáz volt, mert a fakultatív programok alatt minden múzeum zárva volt....szóval rossz volt a szervezés.
Ja, és ha azért nem mentek, mert vigyázni kell pocaklakótokra, akkor ne sajnáld! :wink:
Holnapra óriási drukk!!!! Gyere korán a hírekkel, ne kelljen egész nap izgulnunk. meg én egész nap nem leszek itthon, így max pénteken tudnám meg a jóhírt...

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?