Sziasztok!
Remélem, hogy még emlékeztek rám!
Kicsit ritkán tudok jönni, de amint tudok, megnézlek titeket.
Kriszta, sajnálom, ugyanakkor megértem a döntésed. Ha olvasol bennünket, akkor tiszta szívből kívánom, hogy csendesüljenek le körülötted a dolgok és még jobban kívánom, hogy legyen egy pozitív teszted.
Kata, megértelek téged és megértem a fájdalmad, hogy apukádéknál jön a baba, még akkor is, ha vannak esetleges feszültségek közöttük a párjával, de erről nekünk nem is kell tudnunk. Ez az ő dolguk és a pici jövevényüknek mindenképpen örülni kell. Ők is egy párt alkotnak, biztosan ők is boldogságként élik meg a babát. Szerencsés emberek, hogy probléma nélkül sikerült nekik. A korkülönbség mit sem számít. Hidd el, nálatok (és mindannyiunknál) lesz majd baba, és mi is boldogok leszünk. Most csak egyetlen cél van: nemsokára mégy a fagyibabákért. Addig is nagyon jó nyaralást kívánok nektek, szórakozzatok és pihenjetek sokat és persze vigyázz magadra. (ugye nem haragszol az én véleményemért sem?)
A hasfájást, ha úgy érzed, esetleg említsd meg az intézetben, hátha tudnak valami magyarázatot adni erre. Lehet, hogy még mindig húzódik a méhed vissza?
Dezsikém, én úgy tudom, hogy az LH teszteket úgy kell "értékelni", hogy aznap kell ágyikóba bújni a pároddal, amikor a legerősebben látszó csíkok utáni napon elkezd gyengülni a második csík. Vagyis az első olyan napon, amikor gyengülni kezd a jel. Tudom, hogy a legtöbben azt mondják, hogy a legerősebb csíkos napon kell, én a gyengülős jeles változatot egy orvosasszisztenstől hallottam. Hát remélem, hogy érted, amit leírtam. Amúgy még egy pici kiegészítés: a csíkoknál a csíkok ottléte számít, nem az erőssége. Persze nem hátrány, hogy ha erős, de ha van csík, akkor van pé is (anélkül nem is lenne csík). Valahogy úgy működik ez is, mint a terhességi tesztek. Még ha gyenge is a második csík is, akkor is terhességet jelent(het). Én egyébként még nem használtam ilyen teszteket, de már fontolgatom.
Wepe, neked óriási gratulációm a babához!
Minnie, remélem, hogy jó hírekkel jösz! A riportot én is láttam, elég elrettentő volt a 18 év várakozásuk, de kitartottak és megvolt a gyümölcse. Helyes volt a kislányuk.
Zsuzska, hajrá terheléses cukor! Nekem megmondom őszintén ízlett a cukros lötyi annak idején. Nem mondom, hogy a világ legfinomabb itala, egy elcukrozott limonádé ízére hajaz. Biztosan nem lesz semmi gond az eredménnyel sem, maximum kicsi diéta bejöhet, de ha eddig nem volt probléma, ezután sem lesz. Olyan gyorsan telik az idő, hogy már itt tartasz!!!!
Magamat utoljára hagytam, mivel nem nagyon történik velem semmi sem. Várakozom. Közben telnek a napjaim, dolgozom, haverokkal találkozgatok, szóval hagyom, hogy teljen az idő.