Sziasztok!!!!
Lányok sajnálom a piriket!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont mostani cuklusomban még bevállalom, és aztán nem szeretném látni bő 1,5-2 évig!!!!!!!!!!!!!
Bár hallottam már szoptatás alatt is pirizett, sőt, szülés után 5-6 hétre megjött neki rendesen!!!!
Mmzsó
Nemsokára mehettek nyaralni, de jó!!!!!!!!!!!
Küldök neked és Adrinak jó időt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hős nem voltam, de tudtam hogy meg kell csináltatnom, viszont az endo ki tudja mikor derült volna így ki!!!!!
Jó ötlet hogy összeírod a dolgokat a klinikai megbeszélésre!!!!!!!!
Rena
Köszi, jobban vagyok, napról napra!!!!
Látod hogy figyel a párod!!!!
Olyan lükék tudnak lenni néha!!!!!
Viszont azt megfigyeltem hogy ezek nem értik ha "körbemagyarázod" neki a dolgokat, vagy célozgatsz rá, csak ha nyíltan kimondod!!!!!!
De még akkor sem biztos hogy felfogják rögtön!!!!
Legalábbis az én párom ilyen!!!!
Twist
Olvasom a blogodat!!!!
Most már keményen zajlanak nálatok az események!!!!
Bár én is ott tartanék már hogy szervezni kelljen a dokik, vérvételek időpontját!!!!!
Nagyon örülök nektek!!!! Pocak nőtt megint????
A személyi kölcsönödhöz nem akarsz hozzányúlni?
Te mint köztisztviselő hol dolgozol????? Akkor téged is érint a 13.havi fizetés!!!!
Bennünket kétszeresen!!!!
A tüzelő szuka sem lehet semmi!!!! Nálunk a szomszédban szinte mindenhol van macska, a bagúrozástól tudok kiakadni!!!!!!!!!
Röpcsi
Irodára is van érdeklődő?????
Nézegetitek a lakásokat???? Vagy kertes házakat????? Na a pakolások miatt nem irigyellek!!!!!
Adri
Rendik vagytok hogy a nagyinak lakásfelújítotok!!!!!
Készültök már a nyaralásra???
Kedi
Bírod még???????????????????????
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap varratszedésre megyek+bemegyek a zárómért!!!!
1 hét után majd csak kézbe vehetem!!!!
Hétfőn elvitte a haver a kocsinkat megcsináltatni, és visszahozta üveggel!!!!!
Kérdeztük hogy mennyi volt a javítás, azt mondta nem mondja meg, és kész!!!!!
Hát azt hiszem ez a legkevesebb!!!!
Alapjáraton az a baj velem, hogy én borzasztóan spórolós vagyok!!!!! Viszont azt a pénzt amit én spórolok meg magunktól, azt ne más élvezze már!!!!!!
Apa hősiesen jár a boltba, vasárnap is vetettem vele még +tévéújságot, hogy tudjam hogy a héten mik lesznek, erre hoz egy 29.-től érvényeset!!!!!
Gondolkodtam hogy letoljam e, vagy hogy mondjam neki hogy nem jó újságot hozott, mert utána leshetem hogy mikor begy a boltba!!!!
Elő is vettem az újságot, nézem-nézem, és mikor találtam egy jó kis műsort bekarikáztam és felhívtam a figyelmét hogy milyen jó kis film lesz majd a köv. héten!!!!
Mire ő: Nem a jövő héten???
Mondom nem, mert ez 29.-től érvényes!!!!! Közölte, csak ez volt!!!!!
Viszont megbotránkozott az árakon, hogy milyen drágaság van, így aztán két liter tej helyett 1-et hozott, semmi rágcsálnivaló(pedig de tudja mondani hogy hozzak neki valamit
). És mikor kérdem hogy a többi??? Azt mondta spórolunk mert így is x összeget fizetett!!!!!!!!!!!
Még azért elküldöm egyszer-kétszer a boltba, hadd örüljön!!!!
Az szerintetek normális hogy még most is kemény a hasfalam?????
Fájdogál, de olyan erős fájdalmam mint vasárnap délután volt, nem volt azóta szerencsére!!!!!
Akkor nagyon megijedtem!!!!!
Kórházas sztori legközelebb!!!!