Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :D

Úgy látom nagyon kihalt most a topik!!! :? Mindenki csinálja a maga melóját+még lakásfelújítások, lakásnézelődések stb.............. :wink:

Kitartás Csajok!!!!!! :D


Majd még jövök én is, csak később!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!!!! :wink: :D

Lányok sajnálom a piriket!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Viszont mostani cuklusomban még bevállalom, és aztán nem szeretném látni bő 1,5-2 évig!!!!!!!!!!!!! :wink:
Bár hallottam már szoptatás alatt is pirizett, sőt, szülés után 5-6 hétre megjött neki rendesen!!!! :shock: :?

Mmzsó

Nemsokára mehettek nyaralni, de jó!!!!!!!!!!! :wink: Küldök neked és Adrinak jó időt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Hős nem voltam, de tudtam hogy meg kell csináltatnom, viszont az endo ki tudja mikor derült volna így ki!!!!! :shock: :?
Jó ötlet hogy összeírod a dolgokat a klinikai megbeszélésre!!!!!!!! :wink:

Rena

Köszi, jobban vagyok, napról napra!!!! :wink:
Látod hogy figyel a párod!!!! :wink: Olyan lükék tudnak lenni néha!!!!! :? :lol: Viszont azt megfigyeltem hogy ezek nem értik ha "körbemagyarázod" neki a dolgokat, vagy célozgatsz rá, csak ha nyíltan kimondod!!!!!! :wink: De még akkor sem biztos hogy felfogják rögtön!!!! :lol: Legalábbis az én párom ilyen!!!! :lol: :? :shock:

Twist

Olvasom a blogodat!!!! :wink: Most már keményen zajlanak nálatok az események!!!! :wink: Bár én is ott tartanék már hogy szervezni kelljen a dokik, vérvételek időpontját!!!!! :wink: Nagyon örülök nektek!!!! Pocak nőtt megint???? :wink:
A személyi kölcsönödhöz nem akarsz hozzányúlni? :?
Te mint köztisztviselő hol dolgozol????? Akkor téged is érint a 13.havi fizetés!!!! :( :shock: :? Bennünket kétszeresen!!!! :evil:
A tüzelő szuka sem lehet semmi!!!! Nálunk a szomszédban szinte mindenhol van macska, a bagúrozástól tudok kiakadni!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Röpcsi

Irodára is van érdeklődő?????
Nézegetitek a lakásokat???? Vagy kertes házakat????? Na a pakolások miatt nem irigyellek!!!!! :? :shock:

Adri

Rendik vagytok hogy a nagyinak lakásfelújítotok!!!!! :wink:
Készültök már a nyaralásra??? :wink:

Kedi

Bírod még???????????????????????
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap varratszedésre megyek+bemegyek a zárómért!!!! :wink: 1 hét után majd csak kézbe vehetem!!!! :lol: :lol: :lol:
Hétfőn elvitte a haver a kocsinkat megcsináltatni, és visszahozta üveggel!!!!! :wink: Kérdeztük hogy mennyi volt a javítás, azt mondta nem mondja meg, és kész!!!!! :wink: Hát azt hiszem ez a legkevesebb!!!! :wink:

Alapjáraton az a baj velem, hogy én borzasztóan spórolós vagyok!!!!! Viszont azt a pénzt amit én spórolok meg magunktól, azt ne más élvezze már!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Apa hősiesen jár a boltba, vasárnap is vetettem vele még +tévéújságot, hogy tudjam hogy a héten mik lesznek, erre hoz egy 29.-től érvényeset!!!!! :lol: Gondolkodtam hogy letoljam e, vagy hogy mondjam neki hogy nem jó újságot hozott, mert utána leshetem hogy mikor begy a boltba!!!! :lol: Elő is vettem az újságot, nézem-nézem, és mikor találtam egy jó kis műsort bekarikáztam és felhívtam a figyelmét hogy milyen jó kis film lesz majd a köv. héten!!!! :lol: :lol: :lol: Mire ő: Nem a jövő héten??? :lol: Mondom nem, mert ez 29.-től érvényes!!!!! Közölte, csak ez volt!!!!! :lol: :lol: :lol: Viszont megbotránkozott az árakon, hogy milyen drágaság van, így aztán két liter tej helyett 1-et hozott, semmi rágcsálnivaló(pedig de tudja mondani hogy hozzak neki valamit :lol: ). És mikor kérdem hogy a többi??? Azt mondta spórolunk mert így is x összeget fizetett!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Még azért elküldöm egyszer-kétszer a boltba, hadd örüljön!!!! :lol: :lol: :lol:

Az szerintetek normális hogy még most is kemény a hasfalam????? :shock: Fájdogál, de olyan erős fájdalmam mint vasárnap délután volt, nem volt azóta szerencsére!!!!! :wink: Akkor nagyon megijedtem!!!!! :shock: :(

Kórházas sztori legközelebb!!!! :wink:
Vendég
 


Hellóka!
Bocsi, sajnos még ritkábban bírok jönni, szorul a hurok. Már egyre kaotikusabb állapotok uralkodnak, meg melóban is mindent le kell zárni, leadminisztrálni, leadni, van ellenőrzés is stb. A lakásfelújításnak meg már nem látom a végét

Rena, milyen volt a szülibuli? Miket kaptál?

Twist, sajnálom, hogy nem bírsz aludni a kutyitól. Meddig tart ez az időszak? Köszi, hogy átjavítottad a tabellát!

Ditke, most kapod még meg a záródat? Hát az én hasfalam még mindig kemény, igaz nekem vágás is volt, de már több, mint egy éve. Azóta nem olyan a hasam, mint rég! Erre azért kérdezz rá, tapogassa meg a doki és mondja meg normális-e. A vasárnapi olyan belenyilalós volt? Klasszul reagáltad le az újságos sztorit, tetszett!

Többiekkel minden oké?
Vendég
 

 
 

Kedi

Sajnálom hogy összecsaptak a hullámok a fejed felett!!!!! :( :( :(

Olyan övszerű, erős, majd le szakad a hasam és derekam érzés!!!! :( Az első vetélésemnél volt ilyen!!!! :shock: :? :(
Vendég
 


Csajok!

Ti inszemnél milyen gyógyikat, szurikat kaptatok????? :wink: :D
Vendég
 


Ditke, gratula a laptetőhöz!!!!! Inszemi előtt igencsak jó jel!!!!:))
Hát igen, engem is érint a 13. havi fizu elvétele, de van helyette havonta kompenzáció, tehát én nagyjából ugyanott vagyok :wink:

A legújabb műsorszámom a várandósságom alatt, hogy elkezdtem nagyon intenzíven álmodni, de NEM ám szép dolgokat, hanem ijesztő rémségeket. Minden reggel zaklatottan ébredek. Először gyilkososat álmodtam, aztán a párom hagyott el álmomban, ma már kiborulva ébredtem, meséltem szegénynek, hogy miket álmodtam és hogy utálom a hormonokat! Megnyugtatott, hogy ne aggódj, itt vagyok veled:) Aranyos volt.) Nem szeretnék elviselhetetlen lenni, úgy igyekszem tényleg!

Nagyon nő a pocim, nekem 10-szer akkora, mint a 3. hónap végén lennie kéne. Ez valszeg az utrogestantól van és attól, hogy nagy hassal indultam neki a terhességnek és kinyomja a méhem a beleket - ezt olvastam. De akkor is óriási hasam van, 6 hónaposnak nézek ki kb. Tegnap a metrón felugrottak és átadták a helyet. Nagyon klassz volt.)

Ditke, tök jó, hogy megkapod végre a zárójelentést!!! A haver szuper, hogy megcsináltatta az ablakot, egyébként kutya kötelessége lett volna, jó, hogy képben volt, hogy mi illik!:)
Hát szerintem normális, hogy ilyen nagy 3,5 órát műtét után fáj a hasad és keményedik. Végül is jól meggyötörtek odabenn.

Ennyire felmentek már az árak? Ez az áfa emelés miatt van? Hát akkor nekünk is spórolás lesz. Megyek is a piacra zöldségért hétvégén, ott lehet alkudni és friss, finom házi cuccok vannak. Ott pl. nem láttam még penészes cseresznyét, de a boltban igen.
Régebben vettem mindig illatosítót a szobába, de arra már nem telik. Lassan lemond az ember mindenről. Visszatérhetünk a sárgaborsó főzelékre, az 200 Ft-ból megvan.....:-(

Kedi drága, tarts ki még a melóban! A felújítás nagyon fárasztó lehet, elhiszem. Hazamész és nem pihenhetsz a kemény munkahelyi dolgok után, hanem jön a "második műszak". De egyszer csak vége lesz és akkor olyan nyugalom, béke és tisztaság köszönt be, hogy imádni fogod!
Vendég
 


Twist

Sajnálom a rémálmokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

Pocid pedig csak had nőjjön, legalább látják hogy kismamival van dolguk!!!! :wink:

Ha a haver tudná hogy mi illik, akkor a febr. közepei tartozását nem jún. közepén akarná lerendezni!!!!! :evil: :evil: :evil: Mert ilyen is volt!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Én is pénzért veszem a boltban a kenyeret!!!!!!!!!!

Csak a páromnak új ez hogy mi mennyibe kerül, hiszen eddig én jártam bevásárolni!!!!!! :lol:

Az illatosítót nem tartom szerencsésnek, mert ha belegondolsz hogy folyamatosan szívjátok be a "vegyi anyagokat", nem egészséges!!!!!!!!!!!!!!! Lehet hogy jó illatú a lakás, ti pedig csak betegek lesztek tőle, lehet hogy nem rögtön, de pár év múlva!!!!!!!!! :? :(

Ja, nem is mondtam 55 kiló volt az "álom" súlyom hogy azt elérjem!!!! :wink: Erre 54,3 kg vagyok!!!!! :wink: :D Akkor eszem, amikor éhes vagyok, nem pedig kétpofára zabálok, mert már majd kilyukad a gyomrom!!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Látom, mindenki jól van,mindenkinél zajlik az élet! :D
Mi gőzerővel keressük álmaink lakását, közbe meg az irodába pakolunk. Jövő hétvégére ki kell ürítenünk a lakást és persze még semmi sincs dobozba, nemhogy minden, de még egy könyv se! :( És van mit pakolni!
Mind a ketten nézünk ingatlant és amelyikünk hamarabb talál az egyből költözik is a sajátjába. Amelyikünknek pedig nem sikerült találnia, beköltözik az irodába, addig amíg azt el nem adjuk bútorostól, dobozostól! :(
Már most nagyon megteltem mindennel, mert minden az én nyakamba zuhant és hát a bátyó nem nagyon segítőkész! :(
De előre nézek és csak arra gondolok milyen jó lesz saját fészekbe lakni!!! :D Szépen berendezkedünk majd és bejelentkezünk a klinikára, hogy a várva várt babánk sikerüljön! 8)

Most rohanok a változatosság kedvéért lakást nézni :lol: , remélem holnap már bővebben is betudok jelentkezni!

Mindenkire sokat gondolok, xar, hogy ennyire le vagyok foglalva.

Vigyázzatok magatokra!!! (Ez az 1 éven aluliakra is érvényes. (Twist pocak manó lakó) :D )
Vendég
 


Sziasztok!

Hú menyit írtatok....
tegnap és ma is a mamámnál voltam takarítás,festés stb....hulla vagyok :cry:
Már alig várom a nyaralást Júli 20-26-ig.... :lol: :lol:
remélem az idő is jó lesz.... :roll: :lol:
Ditke jó az újságos sztori..... :lol: és szupi a kilod :lol: :lol:
A kismamink miket álmodik.... :roll: azt hittem,hogy rózsaszin az álomban ilyenkor minden meg babák... stb:!: :?: :lol:
Röpcsi,drukk a lakásvásárláshoz++++++++
Kedi, kitartás a melóhoz,és a lakáshoz++++

puszi mindenkinek

Kép
Adri
badró1
 
 


Kitartás mindjárt itt a hétvége! Kép

Kép

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Kis nevetés..... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri, tök jó ez a videó, akkorát röhögtem!:))))
Adrikám, ezek a rémálmok borzalmasak, de olvastam, hogy a hormonok miatt van. Ma éjjel viszont nem volt semmi álmom, így tök jól aludtam, jókedvűen ébredtem:) Lehet, hogy nem Helyszínelőket és véres hullákat kéne néznem elalvás előtt?.) Tegnap vicces filmet néztem, Az igenembert. Lehet, hogy ez tett jót! Aha, erre akkor figyelek!
Hova mentek nyaralni? Hazai, vagy külföldi helyre?

Röpcsike, aztán szép lakást találjatok! Jól értem, hogy két külön lakást kerestek? Ha jól emlékszem, akkor a párod bátyja lakik veletek? És akkor ő most külön költözik? Szuper! A leendő kiscsaládnak kell is a külön élet!

Mindenkinek puszi!!!!
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Röpcsi

Nem nagyon értettem hogy mi ez a mind a ketten nézünk ingatlant és aki talál, az költözik is a sajátjába!!!! :shock: De aztán Twist hozzászólásából rájöttem hogy mi a szitu!!!! Addig meg csak pislogtam, mint hal a szatyorban!!!!! :lol: És így néztem!!!! :shock: :shock: :shock:
Nem tudtam hogy a párod bátyja is veletek lakik?! :shock: Ne is csodálkozz hogy nem jön össze a baba, én sem lennék "felhőtlenül boldog" hogy együtt kellene laknom akárkivel is!!!! :?

Adri

Mamánál szép lett már minden, készen vagytok???? :wink:

Kedi

Küldök neked pozitiv enerdzsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Twist

A "bűvös" 12.hét, hát eljött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Vigyázz magatokra!!!!!
Alvás, rókakoma?????????????? :wink:

Rena, Mmzsó?????????????????????????????????????????

Tegnap megvolt a varratszedés!!!! :wink:
Hatalmas szívás volt!!!!!!!!!!!!! Murber volt az ügyeletes, megvizsgált 1-2 embert, hívták a szülőszobára!!!!!!!!!!! :( :( :( 2 órára kellett mennem, 1/2 5 után végeztem!!!!!!!!!!! :?
Mentem a zárómért, mondja a főnővér, hogy üljek le!!! Vártam egy kb. 20 percet, majd otthagytam, majd varraszedés után visszamegyek gondoltam, de mivel Murber doki el-el tűnt, visszamentem a záróért, és a főnővér mondja hogy már keresett, de nem talált!!!!! :? Na nem akartam mondani neki hogy nem gondolja hogy megint itt töltöm a fél napom mint múlt csütörtökön!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Üdv!
Fel-fel nézek ide, olvaslak titeket, csak mindig ki vagyok purcanva, nincs energiám írni, sajnálom nagyon!

Ditke, hipp-hipp hurrá, kivették a varratokat! Sajnálom, hogy ennyi időt kellett ott lenned, várni, üldögélni stb! DE már jöhet a pihenés. Meddig leszel még otthon? Óóó, gratulálok a laptetőhöz!!!!!

Twsit, hogy vagy? Rem. mostantól nem gyötörnek a rémálmok! Jó ötlet, hogy nem nézel már este lehangoló filmeket, inkább vidámakat.

Adri, jókat derültem a képeiden, főleg a harcias baba tetszett!

Röpcsi, kívánom, hogy mihamarabb találjatok egy szuper lakást magatoknak, s aztán hajrá baba! Kitartást!

Mmzsó, Rena veletek mi újság?
Vendég
 


Ja, Ditke, köszi az enerdzsit! Rámfér nagyon! :roll:
Vendég
 


Kedi

Azért küldtem a poz. enerdzsiket!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Kitartás!!!!!!!!!

Röpcsinek, Renának, Adrinak is küldök pozitív enerdzsiket, mert szerintem ők is készen vannak, mint a matek lecke!!!!!! :? :shock:

Kedi

Könyvcímet meg tudnád adni???? Megpróbálnám beszerezni amíg itthon vagyok!!!! :wink: Még nem döntöttem meddig leszek tp-en!!!! :? Kérdeztem Murbert, azt mondta még két hétig semmiképpen ne emeljek, dolgozni dolgozhatok!!!! Hát az én munkahelyemen a beteget ne emeljem, az ki van zárva!!!!! Mit mondjak nekik: Kelj fel és járj!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Bár erre is volt példa!!!!
Egy kissé ittas nőbeteget az OMSZ hozott, "erős" fájdalmakkal, törést nem láttunk rajta, ezért tolókocsi nélkül, saját lábán távozott!!!!! :lol: Kérdezte a traumás hogy mit csináltunk vele, mert még lábra sem akart állni, úgy fájt neki????
Mire én: mondtam a betegnek hogy kelj fel és járj!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ditke, bocsi, hogy így elúsztam és nem írtam az endóról. Kerestem a korábbi privizésemet Twisttel ezügyben, de már az nincs meg, nagyon rég volt.
Írok neked is privit, oksi?
Vendég
 


Sziasztok!

Csajok akinek volt inszemije, ki milyen stimut kapott???? :wink: :D


Szép hétvégét!!!! :D
Vendég
 


Nálam clostilbegyt tabletta volt napi 2 szem öt napon keresztül az első ultrahangot követően kellett szedni. Mert úgy van Ditke, hogy van a menzi 3-5 napján egy uhu, mikor pirizel és akkor mondja meg Murber doki mi kell neked. Nálam ez a clostilbegyt volt. Aztán öt nap után ismét uhu volt, akkor látta a doki, hogy van szép tüszőm, így egy szurit írt még fel, ez volt a fostimon, majd egy nappal később tüszőrepesztő injekció jött, a choragon. Utána egy nap pihi, ohne házasélet, s így került sor az inszemire.Szerencsére én a serkentő bogyóra jól reagáltam, így csak egy szuri volt a repesztés előtt.

Ditke, rem. sikerül beszerezned a könyvet, kíváncsi vagyok neked tetszik-e!? :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Twist!Leginkább pénzt kaptam a szülinapomra mert azt kértem a felújítás miatt,most elég sok pénzre szükségünk lesz így minden forint jól jön.Amúgy még apróságokat kaptam mint illatszerek,csokik meg persze virágot.Remélem hamar megszünnek a rémálmaid!

Ditke!Örülök,hogy egyre jobban vagy!Sajnos az én párom sem érti ha célozgatok valamire.Amikor akarok valamit és erősen célozgatok rá hirtelen lassú lesz a felfogása! :shock: Ilyenkor az agyamra tud menni.Ilyenek ezek a pasik!De jó,hogy a haverotok kifizette az üveget,hát ha már egyszer ő csinált kárt javítassa is meg,szerintem ez így volt fer.Nekem inszem előtt szednem kellett a mensi 2. napjátol napi 2 clostylbegytet 5 napon át.Amikor az utolsó napom volt a clostyból akkor be kellett adnom a hasamba 75-ös gonal-f szurit 9. napon mentem vvételre meg uh.-ra és ott mondták meg,hogy meddig adjam még magamnak a szurit és,hogy melyik napon kell beadatnom a fenekembe a tüszőrepit.Miután megvolt az inszem napi 3db utrogestan kúpot kellett felhelyeznem.Sok fehérjét és vizet kell fogyasztani!

Kedi!Remélem hamar vége lesz a felújításotoknak és akkor végre pihenhetsz!!Nagyon jó volt a szülinapom szinte egész hétvégén azt ünnepeltük,mindenki nagyon aranyos volt,rengeteg üzit is kaptam ami nagyon jól esett,még az utcán is megkiabáltak. :D

Adri!Nektek is sok kitartást kívánok a felújításhoz!Tarts ki mindjárt nyaraltok!Remélem jó időtök lesz!!

Röpcsi!Remélem hamar megtaláljátok a legtutibb lakást!!

Kép
rena85
 
 


Rena, a pénz a kedvenc ajándékom!:)))) Régebben a nagyszülőktől, sőt a szüleimtől is azt kaptam és imádtam, hogy végre lett egy csomó pénzem.)))) De hát már tárgyakat adnak inkább. Pedig a pénznek örülnék jobban. Szerencsére az anyósom tök ari, tőle pénzt szoktam kapni:))) Végre valaki meghallgat, hogy mit szeretnék kapni:)

Ditke, nekem is olyan volt az inszemi stimu, mint Kedinek. De jó, hogy még belefér neked az inszemi! És műtét után tripla esélyed van, mindent rendbetettek odabenn+++++++++++

Holnap megyek a 12. heti genetikai UH-ra. Remélem, hogy megvan még a baba és hogy jól van és hogy pici a tarkóredője.)

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Rena, jó hallani rólad! Örülök, hogy szép szülinapod volt, sokan köszöntöttek. Hamarosan én jövök, már kevesebb, mint egy hónap és Twist javíthatja ismét a táblázatot! Mikor kezditek a lakásfelújítást? Mit terveztek, az egész lakás, vagy csak egy rész, pl: konyha, vagy fürdő felújítását?

Ditke, látod, Rena egész más kezelést kapott az inszemikor, mint én. Nekem utrót nem írtak, de szerintem nagyon nem ezen múlott!
Most jó döntés volt, hogy várunk, kb. mostanság lenne a 2. inszemi, de a lakásban minden a feje tetején áll! tegnap a konyhát kaptuk szét, de azért haladunk, már van látszatja!

Twist, gratulálok a 12. héthez, szóval most vagy 3 hónapos kismama, csodálatos! Szurkolok holnapra, szerintem minden rendben van, majd várunk vissza infókkal, képekkel. Hogy érzed magad? Elhúztak már rókáék? Mi újság a melóhelyeden?

Mmzsó, Adri merre vagytok?

Röpcsi, hogy haladtok a lakáskereséssel? Milyen most a kínálat? Van változás, pl: árcsökkenés a piacon?
Vendég
 


Sziasztok!

Twist!Nekem is a kedvenc ajándékom a pénz! :D Nem szokták megkérdezni,hogy mit szeretnél ajándékba?Ha tőlem megkérdezik azt mondom,hogy igazából nincs semmi különös és erre azt szokták mondani,hogy akkor pénzt adnak és veszek belőle amit akarok.Hogy elment az idő már 12 hetes vagy,gratulálok!Biztosan minden ok lesz!Majd írd meg,hogy mi volt!

Kedi!Nemsokára te ünnepelhetsz,ez tök jó.Terveztek valamit?Júli utolsó hetében kezdjük a felújítást,festés az egész lakásban lesz,viszont a padlót csak a hálóban cseréljük ki.Meg az ebédlőt kell megcsinálnunk,hogy ebédlőnek nézzen ki. :lol:

Kép
rena85
 
 


Rena, király, hogy ugyanaz a kedvenc ajándékunk.)) Úgy van ez, hogyha kell valami, melltartó, vagy könyv, azt úgyis megveszem magamnak. De a pénz az jól jön, annyi lehetőség van benne, hogy hajjaj!!!
Rena, majd mesélj, hogy hol olcsó a parketta stb. Mert mi is szeretnénk a hálóban parkettát lerakni a szőnyegpadló helyett. Jó lenne tudni, hogy mi kell hozzá, mennyibe kerül kb.

Kedi, nagyon szépen haladtok a felújítással! Olyan jó pörgős időszak ez!:)) Így tényleg nem tudtatok volna inszemizni, nem is lett volna időtök rá, most más a fontos. Eljön majd a baba ideje is:)

A rókakoma nem húzott még el nálam, ha kések egy étkezéssel, akkor jövöget még mindig....
A laktózérzékenység is megvan még, pedig terhesség előtt sajt kóstolókat tartottunk otthon, imádtam ezeket. Most meg nagyívben kerülnöm kell. Tegnap kipróbáltam a sajtevést, hát ma egész nap rosszul voltam tőle...
A munkahelyen már nyugi van, tényleg olyan rendik, hogy könnyebb munkát kaptam az állapotom miatt!:) Így sokkal nyugodtabban járok dolgozni.) Ez a hét tök jó lesz amúgy is, mert hétfőn szabi, szerdán pedig nem kell melózni a köztisztviselők napja miatt:)

Remélem, hogy a többiek is jól vannak!!:)
Vendég
 


Helló!

Na, még ezen a héten kicsit gyatrán fogok jelentkezni, de utána nem menekültök tőlem, mert állandó gép közelbe leszek!!! :) :) :)
Vendég
 


Drága Csajok!
Ma túlestem a kötelező genetikai UH vizsgálaton, minden a legnagyobb rendben van!:-)
A Down-kórt szűrik ezzel az UH-gal és a tarkóredő vastagság akkor jó, ha 2,8 alatt van. Szerencsére picúrkáé 1,4, tökéletesebb már nem is lehetne:-) Ha valakinek nagyobb a méret, az sem jelent bajt, csak további vizsgálatok szükségesek a Down-kór kizárására pl. a magzatvízből tűvel vesznek vért, aminek 1%-os a vetélési kockázata.
Még kombinált tesztet is csináltattam, egyéb dolgok kiszűrése miatt és a kockázatok meghatározására, ehhez egy vérvétel kellett. Hétfőn küldik e-mailben az eredmény, úgy mint a Mensmentisben szokták. Tök jó!

A picúr nagyon aranyosan viselkedett a vizsgálat alatt, nagyot nevettünk azon, hogy végig járt a szája!:) Aszem beolvasott nekünk, hogy miért ébresztettük fel:)))))) 6 cm-es már és 140-es a szívverése, nagyon klassz minden. 0,8 cm-es talpacskája van, de éééédiii!
És a doktornő nagyon klasszat mondott, azt mondta, hogy KISLÁNY-GYANÚS!:) De jóóóó lenne egy édes Dorka baba! Azonnal hívtam a páromat, nagyon szeretett volna kislányt, szuper boldog volt! De majd a következő UH ad pontos képet.
Vendég
 


Sziasztok!

Twist!Nagyon örülök,hogy a manókátokkal minden rendben van és,hogy jól van!Tök jó,hogy már emailben is küldenek eredményt.Sajnálom,hogy róka koma még mindig látogat,remélem már nem sokáig.Az én véleményem szerint is kislányotok lesz mert a környezetemben akik hánytak a terhesség elején mindenkinek kislánya lett és akik nem hánytak kisfiuk lett,de tényleg ez mindenkinél bejött.Remélem nektek is! :wink: Örülök,hogy a munkahelyeden már normálisan viselkednek veled és,hogy könnyebb munkát kaptál.Akkor ez a heted nagyon jó lesz ha két napot nem dolgozol,irigyellek.Én sem akarok dolgozni!!!!!!

Többiek!Hogy vagytok?

Kép
rena85
 
 


Twist!Szép az új vonalzód! :D

Kép
rena85
 
 


Rena, a főnököd még szabin van, nyugid van tőle?
Ma nagy kajálás van nálunk, szendvicsek ez-az tök jó! Megyek is:)
Vendég
 


Sziasztok!

Twist!Remélem jól belakmároztál a sok finomságból!
Nagy sajnálatomra már nincs szabin. :( Ma megint kiakasztott,mert szerinte úgy nézek ki mint aki nemsokára mehet nyugdíjba,hát ez a beszólása nagyon jól esett.Még egy ilyen bunkó főnök nincs a világon,komolyan.

Többiek???????????????????????????

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Twsit, gratulálok a szép eredményekhez! Szóval csajszi-gyanús vagy? :D Nem csoda, ha annyit járt a szája, igazi csaj akkor! Ügyesen növöget Miss Manócska! Konkrétan mikor látható ez biztosan? Mi most a következő vizsgálat, teendő? Van már kismami könyved?

Rena, rem. mi július végére befejezzük az átalakítást, akkor felszabadultan tudnánk ünnepelni engem! :mrgreen:
Úgy tervezzük, hogy a hónap végén elutazunk néhány napra üdülési csekkből. Ki van ez számítva, mi befejezzük a munkálkodást, aztán ti következtek, ti is beújítotok, tuti nem fogtok unatkozni, de mókás része is van. Igaz, van olyan, hogy kiakadok, de sokat viccelődünk is. Máshogy nem is lehet, azért már várjuk a végét, most már konyha sincs. :?

Röpcsi, várunk vissza, remélem hamar visszatérsz a netezéshez! Írom ezt pont én.... :roll:

Twist, cuki az avatarod, meg az új vonalzód! Majd jövök még privivel, de holnap még van melós napom, aztán kis nyári szünet!

Ditke, hogy vagy? Mikor kezded a melót? Szépen gyógyulsz?

Adri, Mmzsó, rég írtatok! Minden oké veletek?
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Twist

Nagyon szuper hogy Manócskával minden rendben van!!!!!! :wink: :D Drukkolok továbbra is, és hogy maradjon puncis!!!! :lol:
Ma túl vagy már az elintézni valókon????? :wink:

Rena

De egy bunkó főnököd van!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :x :evil: Úgy látszik direkt rádszállt!!!!!
Apával hogy álltok babatémában???? :wink:
Nektek is drukk a lakásfelújításhoz!!!!! :wink: :D
Nekem a középiskolai matek-fizika tanárom volt úgy hogy állandóan engem feleltetett, ott ültem az első padban!!! :evil: Egyszer megelégeltem, és lecsaptam a könyveket a padra és közöltem hogy nem hiszem el, hogy már megint én felelek!!!!! :evil: Ő csak jót röhögött rajtam, de többet nem feleltem!!!! :lol: :lol: :lol: Viszont pozitívan lehet a számlájára írni hogy csak a jó feleleteket írta be a naplóba!!!!! :lol: :lol: :lol: A rosszat mindig "elfelejtette", figyeltem!!!! :wink: :lol:

Kedi

Látni már azért az alagút végét nyugi!!!!! :wink: Napról-napra szebb lesz, és öröm lesz nézni!!!! :wink: Utána pedig szépen elutaztok és kipihenitek magatokat!!!! :wink: :D
Voltam ma a könyvesboltban, van könyv, csak pénzem nincs még!!!! :wink: :( De kaptam utalványt jutalomként, és megkérdem hogy azt elfogadja e? :wink:

Mmzsó, Adri??? Mi újság veletek????

Ja Mmzsó ma ment nyaralni!!!! :wink: Jó nyaralást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Röpcsi

Láttam az iwiwen hogy költöztetőt kerestek, van már lakás valamelyikőtöknek????? :wink: :D
Neked is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Hétfőn voltam a zárómmal a háziorvosnál, 3-szor olvasta el, és közölte hogy ilyen rosszakat egy ember záróján még nem olvasott(83 éves az öreg). :( Kicsit letörtem!!!! :( Úgy kezeltek, mintha valami halálos betegségem lenne!!!!! :evil: :( Miért nem a Párom hozta be a zárót, meg nekem pihenni kellene otthon!!!! Mondom mikor hazajöttem a kórházból is itt voltam másnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Pedig műtét előtt mondta elég ha betelefonálok, nem kell bemennem!!!!! :evil: Aztán mikor hívtam hogy itthon vagyok, ragaszkodott hogy be kell mennem, mert ez nem úgy van!!!! (bal lábbal kelt aznap az öreg). Én viszont egyáltalán nem érzem magam betegnek!!!!! :wink: :D Még fájogat, kemény egy kicsit a hasam, a műtét helyén kis kitüremkedés van, de szerintem elmúlik hamarosan.
Voltam még hétfőn a munkahelyemen, töviről-hegyire el kellett mesélnem mindent, a főnököm(aki ugye szintén orvos) is meg volt rögönyödve, és nekem pihennem kell sokat, meg minden, ez is úgy beszélt mintha olyan nagy beteg lennék!!!!! :( :? :shock: A főnökasszonyom is csak hüledezett, de az nem nagy baj, egy kis elégtétel számomra hogy így viselkedtek velem!!!!! :evil: :evil: :evil: Most azt mondta hogy majd jössz, ha tudsz, nem mondta hogy ki kell vennem a szabim!!!! :shock: :wink: Egyetlen egy kolléganőm hívott fel hogy mi van velem, hogy vagyok!!!! :( Na nem baj!!!!!!!!!!
Aztán hétfőn délután még bementem Apával Egerbe.
Tegnap vásárolni voltam egyedül, a párom kerékpárjával mert az enyém lyukas, na ez nem esett jól. :? Közben bementem az egyik "havernőmhöz" pletyizni, közölte hogy jól nézek ki, sokkal jobban mint műtét előtt, mert akkor szarul néztem ki!!!! :lol: Na ezen jót röhögtünk, de gyorsan hozzátette biztos azért mert stresszes voltam már a műtét miatt!!!! :lol:
Ma meg gyalog voltam a városban, szépen kiöltöztem, elintéztem ezt-azt(de szörnyű meleg van kint), most meg itt hűsölök a szobában, vasalnom kéne, de nem nagy kedvem van!!!! :?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Igen, már van kiskönyvem, még az elveszett, de később megtalált védőnő adta:) Azóta abba gyűjtöm a pecséteket, vizsgálati eredményeket. Mindenen túlvagyok, ma votl az utolsó nagy vérvétel és vizeletvizsgálat és most nyugi van 2 hétig.
Voltam:
- EKG-n
- genetikai UH-on + kombinált teszten (vérvétel)
- fogorvosnál
- körzeti dokinál (belgyógyászat vizsgálat címén)
- nődokinál
- ma pedig 7 kémcső vért vettek le tőlem és vizelet vizsgálat volt.

Ezzel vége:))))))))))))) Juhéj!:)))))))))

A 7 kémcső vér levétele után szédelegtem, de jobban lettem sok kajálás és ivás után:)

Leírtam a blogomba, milyen kalandjaim voltak. most rohanok, mert megjött a párom:)

Sok puszi nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Igen rég írtam bolondok háza van bent a melóba fél évi zárás...stb
és hulla vagyok mire hazaérek és csak olvasok... :roll:
Gratula Twist,hogy minden rendben,a kiskönyvhöz is és a lehet puncishoz is... :lol: :lol: szép a vonalzód és az avatarod... :lol: :lol:
Ditke,ilyen kisöregek miért dolgoznak még 83-évesen....nemhogy nyugiba töltené a nyugdíjas idejét..... :roll: :wink:
minden rendben veled az szupi :lol:
Kedi,biztos szupi lesz a lakásotok... :lol: majd csinálj képeket :!: :lol: kitartás a Júli vége mindjárt itt van.. :wink:
Rena,nem írigyelek a főnököd miatt...szar lehet így dolgozni :cry:
Velem semmi újság most lesz ha minden igaz pém....ma vagyok a 12.napon.... :roll: :wink:
mindenkinek.....


Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Rena

Munkádhoz kitartást!!!!
Akkor gyúrjatok csodababóra!!!!! :wink: :lol: Drukkolok!!!!! :wink: :D

Azért még nem vagyok a régi, ezt érzem, de alakulok!!!! :wink: :D

Twist

Olvastam a blogod, te szegény!!!! Iszonyat lehetett!!!!!
Azért nem ártott volna még vérvétel után várnod egy kicsit, hogy egy kicsit rendbe gyere, és csak utána elindulni, ha már jól vagy!!!!! Bár ez a meleg is biztos közrejátszott!!!! :?
Van egy iwiwes meghívóm, elküldhetem neked????? :wink:
Vendég
 


Ditke drága, mikor indul az inszemid? Már július van és tökre izgulok érted!!!!
Nem köszi, nem szeretnék az iwiw-re menni, nagyon sok hülye talált meg ott amikor még fent voltam. Töröltem onnan magam, azóta nyugtom van. Szerencsére a kedves régi ismerőseimet, elveszett rokonokat már megtaláltam, így már nem szeretnék oda visszamenni.
Remélem, hogy tőlem ilyen sok vért nem vesznek le többé. Így is szerintem baromság volt, hogy a vércsoportomat megint meghatározták. Tudod, mint aszem nálad is. Ez változhat az évek során, vagy miért tették? És ráadásul 2 kémcső vért kellett átvinnem emiatt. JÓ kicseszés volt.

Adrika, hajrá spontán babó!!!!:) Mikor lesz vége a munkahelyi hajtásnak? Ugye, ha jól tudom, júliusban elutaztok nyaralni?
Vendég
 


Twist

És ha álnéven szerepelnél az iwiwen mondjuk mint "Forgószél"??? :wink: :lol: Csak mi tudnánk hogy te ki vagy!!!!! :wink:
Vendég
 


Ditke, tessék írni az inszemiről, nagyon szorítok neked!!!!:-)

Röpcsike, többiek, hol vagytok? Ma megyek a leletekért, kíváncsi vagyok hány csillagozott rész lesz :?
Vendég
 


Twist

Na milyenek lettek az eredmények???? :wink: :D
Olvastam a privit, és pislogtam mint hal a szatyorban!!!! :shock: :? Őrület milyen emberek vannak!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Inszemiről azért nem írtam, mert várom pirit!!!! :wink: Küldje mindenki, most még szeretettel várom!!!! :wink: :lol: Ha megjön, akkor tudok csak Murbernek telcsizni hogy mikor menjek!!!! :wink:

Vércsoport nem változik, ezért is nem értettem soha miért kell mindig újat csináltatni, feleslegesen kidobott pénz az OEP-nak!!!! :? Vagy nagyon tutira akar mindegyik menni, nehogy nála legyen valami gigszer, aztán az orvosperre rámegy a gatyája és a praxisa!!!! :shock: :?
Vendég
 


http://www.csaladinet.hu/vonalzo/varandos

Nagyon klassz vonalzók!!!!! :D Én is szeretnék már egyet!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Twist, elborzadtam, mikor olvastam milyen vizsgálatok, "vámpírkodások" voltak nálad! Rem. az eredményeid rendben vannak, majd írj légyszi mindenről!

Ditke, nálad sem semmi az orvosi sztori! Ilyen öreg bácsika hogy bír még praktizálni? Biztos sokat tud....de fura azért kicsit. Hát, bizony, sajnálatos, hogy mikre megy el feleslegesen az OEP pénze, amire meg kellene, már nem jut lóvé! Hát ez van! Pedig iszonyat, amit tőlünk levonnak az eü javára, a nagy kalapba, ami olyan, mint egy feneketlen katlan!

Adri, sajnálom a sok melót, de szurkolok a pé-hez és neked nem kívánok aztán pirit, de Ditkének mielőbbi piroskát, hogy mehessen az inszemire.

Többieknek üdv, majd olvasgatok, szóval írjatok!

Nekem mától hivatalosan is szünetem van, hajrázunk a lakással, már van a konyhában is járólap, s tegnap óta tudok mosni! Hurráááá! Szóval lassan, de biztosan alakulunk!
Vendég
 


Sziasztok!

Kedi

Nem irigyellek!!!!!!!!! :? De a végeredmény kárpótolni fog meglátod!!!!!!! :wink: :D Kitartás!!!!!!!! Képet is tegyél, ha van egy kis szusszanásnyi időd!!!! :wink: :D

Twist

Hogy vagy ma???? :wink:

Többiek????????

Gondolom szegény Röpcsi is gőzerővel pakol, hiszen mindjárt át kell adni a lakást!!!! :? Kitartás!!!!! :wink:

Küldjétek pirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Kedi, de örülök, hogy végre nyári szünet van a melóhelyeden!:)))))))))))))) Én is annyira vártam már, mint te!:)
Ezek szerint a lakásban a járólapot is megcsináljátok? Akkor nemcsak fürdőszoba felújítás lesz. Még szoktál a szobában piknikezni? Az olyan aranyos volt!:)

Jaj, képzeljétek, akartam írni, hogy a párom jött haza egyik nap és kiabált nekem, hogy jöjjek ki, nézzem meg, hogy egy gólyapár volt a kertünk végében:-) Gyönyörű szép gólyák voltak és látjátok, biztosra mentek, hogy a 4. hónapban jöttek el hozzánk!:)))) Aztán még a házunk előtt is szálltak pár kört, megcsodáltuk őket!:) Akkor most már az egész falu tudja, hova szállt le a gólya!!!

Van még mesélnivalóm: a szomszédunk elutazott a családjával pár hétre és nem hiszitek el, én sem láttam még ilyet,de hivatalos őrző-védő szolgálattal őrizteti a házát! Nem mehetnek be a házba, hanem golyóálló mellényben, CB rádióval, fegyverrel sétálnak a ház előtt, röhögnek, csapkodják a kocsiajtót egész éjjel minden egyes este. Amikor elmegyünk mellettük kocsival, akkor kiállnak az útra és úgy bámulnak minket, mintha bűnözők lennénk. Elég kellemetlenek! Nem is tudom, milyen Security van itt, legalább 5 ember itt zajong minden éjjel. Képes volt ezért kiadni egy valag pénzt a hülye szomszéd!

Ditke, küldöm a pirit neked!!!:) És nagyon várom az inszemidet! Gyönyörűek ezek a várandós vonalzók!!!!!!!!!! Juj, csinálok is egyet magamnak, meseszépek! Nem is láttam még ilyeneket. Elolvadok!:))

Ja, a laborleleteim nagyon jók lettek. Várandósság előtt több rossz érték volt. De most teljesen helyrejöttem. Egyedül vérszegénységem van, amire gondolom hogy vasat fogok kapni. De a cukrom tökéletes (terheléses 2,7 lett), és a májenzimeim is tök jók, fehérvérsejtszám tökéletes stb. És néztek toxoplazmózist, negatív lett szerencsére. És aszem wassermant, ami nem tudom milyen betegség, de az is negatív lett. A vizeletemben semmi hiba sincs, szóval komolyan mondom soha nem volt még ilyen jó leletem!:-)
Ja, idemásolom, amit a naplómba írtam:
"Két csillagozott értékem volt csak, sosem volt ilyen jó laborleletem még!:-)
A két problémás érték ugyanarra vonatkozik, enyhe vérszegénységem van. RBC értékem 3,76 (a referencia tartomány 4-5,2 lett volna), ez enyhén alacsonyabb vörösvértestszámot jelent. A másik pedig a Hematokrit érték, ami szintén picit alacsony és szintén a vérszegénységet támasztja alá: 0.340 lett (a referencia tartomány pedig 0,350-0,450 között lett volna jó).
Gondolom, hogy erre a problémára vasat fogok kapni. Régebben is vérszegény voltam, sok vaskúrán vagyok túl, ismerős a szitu. Persze, a várandósságnál még fontosabb a megfelelő vas szint!

A többi laborértékem szuper lett, még azok is, amikben régebben, babó előtt eltérések voltak:-) Még a terheléses cukrom is tök jó lett, csak 2,7 mmol/l. A toxoplazmózis és wasserman betegségere negatív vagyok, májfunkcióm tök jó, fehérvérsejtszám normális, vizelettel nincs semmi gond, stb. stb. Csupa jó hír!

A vércsoportom megint pont ugyanaz lett, mint pár éve. Meg is nézem a neten, hogy miért van szükség az újbóli vércsoport meghatározásra, lehet, hogy az ellenanyagszűrés miatt... Az RH értékem pozitív, az jó.
Ha negatív lenne, akkor lenne szükség további ellenőrzésre. "Rh negatív nőknek a terhességet megelőzően nincs szükségük semmilyen vizsgálatra, viszont a terhesség során háromszor ellenőrzni kell, hogy nem alakult-e ki veszélyes mennyiségű ellenanyag a szervezetükben, amely veszélyeztetheti a magzatot."
Vendég
 


Twist

Én is első látásra beleszerettem ezekbe a vonalzókba!!!! :wink: :lol: Alig várom hogy csinálhassak egyet!!!! :wink: :D

Szomszédban őrző-védő kft? :shock: Elég sok pénzük lehet, meg ki tudja milyen értékű a lakberendezés ha eleve ilyen céget fogadnak fel!!!! :shock: El sem merem képzelni azt az összeget! :shock:

Gólya!!!!! :lol: Szuper!!!! :D
Sajna nekem nem volt eddig velük szerencsém! :?

Egyébként többen mondják hogy kismamiságuk alatt sokkal jobbak a vér eredményeik!!! Szerintem ez a tudatos táplálkozás eredménye!!! :wink: :D Gratula a jó eredményekhez!!! :D
Vendég
 


Ditke drága, készítettem is egy Dorkás vonalzót, tök jó!:) Sehol ilyen szépeket még nem láttam, azt sem tudtam melyiket válasszam. Ez a leginkább kislányos. Reméljük, hogy tényleg kislány lesz. Bár ha két hét múlva kukacot növeszt, akkor átváltoztatom Márk-osra:)) Nem gond:) Jöhet kisfiú és kislány is, csak egészséges legyen:!!!

Ditke, hidd el, nemsokára te is készíthetsz ilyet:))) A sikeres műtét után most már tuti "bekapod a legyet"!:)

A szomszéd nem hiszem, hogy olyan gazdag lenne, ha nagy értékei lennének, elég nevetséges, hogy ennyire félti mindenét állandóan. Eddig az apukáját költöztette ide, míg elutaztak, lehet, hogy azóta aranyszobrokat vettek és nagyobb őrzésre van szükségük!:))) Tényleg drága lehet ez az őrzés, mert ugye 5 embert megfizetni több héten át minden éjjelre - az sok.

Ja a jó laboreredmények okai szerintem:
Eddig mensiztem, fájt a fejem, tehát sok fájdalomcsillapítót szedtem, hogy kibírjam ezeket. A terhesség óta nincs szükségem semmilyen bogyóra, csak a vitaminokra, tehát a májam és a fehérvérsejtek is helyrerázódtak. Nagyon jót tett a babó nekem máris!:)
Állítólag szülés után a mensim sem lesz többé fájdalmas és remélem, hogy a fejfájásom sem tér vissza soha többé, így továbbra sem kell semmilyen bogyót beszednem és jó ideig fennmarad ez a jó eredmény.)

A cukrom lehet, hogy az egészségesebb táplálkozástól lett ilyen jó, semmi alkohol, semmi ártó étel-ital. Főleg gyümik, hús, krumpli, leveskék játszanak nálam. Ezek szerint ez is jó lépés volt!:)

Örülök, hogy toxolplazmózis sincs, bár cicám nincs, de a kutyusokkal élünk évek óta és szedem a kakkancsokat minden nap, ölelgetjük, puszilgatjuk a cuki kutyusainkat:)
Vendég
 


Sziasztok!

Kedi!Remélem végeztek az eltervezett időre,hogy minél hamarabb mehessetek pihenni!Hát igen ti befejezitek mi elkezdjük.Utána lehet,hogy Röpcsiék folytatják.

Ditke!Ne keseredj el azon amit a házidokid mondott,már öreg!Szerintem hamarosan te is csatlakozol Twisthez!Sajnos tényleg rám szállt a bunkó főnököm már rohadtul kivagyok tőle,de ha viszont beszólogatok neki még ő van megsértődve.Annyira jó lenne már elmenni másik helyre de ez csak ősztől lehetséges,ha megkapom a másik állást de ez még kérdéses. :shock: De ha leszámolok akkor én úgy kiosztom ezt a bunkót,hogy azt míg él nem felejti el!Még mindig változatlan a helyzet baba ügyben.Hát nem semmi lehetett a tanárod,gondolom mennyire szeretted az óráit. :roll: Szívesen küldöm neked pirikét nekem nem kell!Bár amilyen álmom volt az éjjel kicsit megrettentem a babáktól.Álmomban egy nő odahozott nekem 1 babát,hogy szoptassam meg a gyerekét mert nem tud neki mit enni adni.Megsajnáltam a picit és megszoptattam nagyon sok tejem volt de nem tudom honnan,de a végén már iszonyat kellemetlen volt mert a baba nem engedte el a cicim csak szívta szívta és csak nem engedte el úgy kellett lerángatni magamról.Nagyon ijesztő volt,mint az a filmbeli kisbaba a Csáki,csak ez a baba nem akart megölni és még szép is volt nem olyan ronda mint a Csáki.Na mindegy ez nagyon élénk álom volt és maradandó élményt okozott.Lehet,hogy azért álmodok ilyen hülyeségeket mert ugye a prolaktinom magas és van,hogy picit valami tejszerü dolog folyik a mellemből.A lényeg,hogy ez az álom szörnyű volt.

Adri!Igen nagyon rossz így dolgozni!Ha most van pé.-d húzzatok bele!

Twist!Nem semmi mit kellett átélned a vvételen.De szerencsére túl vagy rajta és még az eredményeid is jók ez szuper!Milyen jó a szomszédodnak,hogy ennyi felesleges pénze van,hogy 5 embernek kell őrizni a házát.A helyedben majd mondanám a szomszédnak,hogy milyen kellemetlen volt amikor kiálltak az őrök és bámultak titeket mint ha bűnözők lennétek.

Kép
rena85
 
 


Ditke!Tényleg nagyon szépek ezek a vonalzók.Én is akarok!!!!!!!!

Twist nagyon szépet választottál!

Kép
rena85
 
 


Jó napot Mindenkinek!

Twist, nagyon örülök a jó eredményeidnek, szuper hírek! Irtó klassz, hogy a cukrod ilyen jó, meg minden, leszámítva azt a két értéket, szívesen adok neked vasat, nálam a normálnál mindig magasabb, mondták, hogy belülről rozsdásodom! :D :lol: :D
Édesek lehettek a gólyák, tudták hova kell leszállni! :)
Viszont a szomszédotok nem semmi! Van ott lóvé, s gondolom van mit őriztetnie! Hihetetlen mik vannak! :shock:

Nálunk szinte az egész lakást át kell alakítani, felújítani, a fürdő szerintem ma készen lesz, a konyha is alakul, még a folyosó van hátra és a szoba, oda új szőnyeget teszünk le. Szerintem július 20-ára kész lesz, utána csak a bútoraimat kell vidékről felszállítmányozni jó sok pénzért-gondolom! :(
Július 21-től a férjem is szabin lesz, majd sokat pihenünk, picit nyaralunk, lazítunk az új kégliben ésss ünnepeljük a szülinapomat! :mrgreen:

Röpcsi majd kifúrja az oldalam a kíváncsiság hogy álltok lakáskeresésileg? :roll:
Vendég
 


Csináltam én is egy új vonalzót,igaz,hogy ez csak szülinapos de majdcsak tehetek fel babásat én is!

Kép
rena85
 
 


Rena, bizony pörgünk minden szintetn, s mindenki, ki babailag, ki lakásilag alakul! Szépen jönnek sorban a dolgok!
Sajnálom, hogy ilyen szemét a főnököd! Remélem megkapod az új állást, s itthagyhatod ezt a bunkó bosst!
Hátborzongató volt az álmod! Hűűű, meg kéne fejteni mit jelent, mi az üzenete! Ilyet nem álmodik az ember véletlenül, vagy csak úgy. Neked nem kell bromocriptint szedned a magas prolaktinra?

Twist, szuper, hogy így átálltál egészségesebb kajákra, odafigyelsz az étkezésre. Kezdettől fogva sok gyümölcsöt ettél, meg husit, s szedted a vitaminokat, egy kis vitamingolyó lesz a kis Manócska mikor megszületik! Növöget is szépen! Hallottam én is, hogy szülés után a menzi más lesz, s neked már szerintem az endótól sem kell tartanod, a terhesség jótékony hatású rá! Szóval, minden szépen alakul! :P
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?