Rilla: nagyon jók a képek
, látom mindent bejártatok!!! Csini vagy nagyon
, hogy bírtad a két hetet? Milyen időtök volt a második héten? Mert az elsőn még nagyon jó meleg volt nekünk is.
Az utolsó helyszínt nem ismertem fel, valahol Dél-Dalmácia, talán Makarska vagy még délebb?
Érdekes ez a babaszoba szín, de úgy látom a sárga valahogy mindenkinek bele fog kerülni
. Nekünk jelenleg is napsárga a szoba, ami a Babáké lesz és nagy valószínűséggel sárga is marad egy bordűrrel, csak újrafestjük.
Vevikk: gratulálok Rizsa mozgásához. A várva várt pillanat! Még én sem nagyon vettem semmit, tegnap kaptunk babaholmikat, de sajnos sok a foltos és kevés a pici ruha benne
. Asszem most már neki kell állnunk a vásárlásnak.
Dita: tudod már, hogy sikerül-e az uhu-ra bemenned? Ne aggódj, ha nem érzed Bogyit , 1-2 héten belül szerintem sűrűbben fogod.
Lehet Őt is megviseli a kánikula!!!
Én mára nagyon sokat érzem a Babóinkat, mintha soha nem aludnának. Bár igaz, hogy ketten vannak és szinte minden irányból érzem Őket! Annyira jó érzés!
Szerintem minden ok Bogyesszel, úgyhogy nyugi!
Köszi a listát, majd átnyálazom még délután rendesen.
Ja, és a szopipárna egyszerűen szuper!
Mióta használom, már nem fáj a derekam, vagy csak bebeszélem magamnak???
Mizu a babakocsival?
Valószínű ma elmegyünk este megnézni egy használt babakocsit, már felhívtam a srácot, de csak este 8 után tudunk menni, úgyhogy csak holnap reggel fogom megírni, hogy volt-e biznisz. Sajnos mi nem ússzuk meg két kocsi nélkül.
Remény: délután megnézem, amiket küldtél. Sajnos nem sok pici cuccost kaptunk végül
, úgyhogy muszáj lesz vásárolnom. Sőt asszem nekem még 44-es méretet is be kellene szereznem, mivel a mi Babóink azért nem lesznek valami óriásbébik.
Swanny: nekem is jöhet a privi!
Nem csoda, ha szülési lázban égsz, eléggé közeleg a várva várt nap!
Zoé: tényleg, csinálj vonalzót! Így nem tudjuk már, hányadik héten tartasz és gyere sűrűn!