Winona-n
felbuzdulva.. én is vacsi és szopi után letettem Adélt.. 21 perc sírás után és azután,hogy Bence megsajnálta.. -nem tudta,hogy mire készülünk, mert épp fürdött, amikor megbeszéltük Gyuszival.. és miután végzett kivette a kiságyából Adélt..
majd miután visszatette, mert szóltunk neki, hogy mi a helyzet, utána meg elaludt Adél.. jaaa, de a párom nem bírta ki.. ő álmos már .. ezért bement a hálónkba .. mert ugye még Adél velünk egy szobában alszik... szóval már az ajtó nyílására felkelt.. képzelhetitek!!! ÁÁÁÁ egyből cic és már szunyál is ismét..
Azt hiszem,hogy végig gondolom ezt a módszert és bevezetem én is.. mert bizony tényleg elég sokszor 20-30 perc és egyedül alszanak el a babák.. de milyen áron???? Álomba sírják magukat.. és én attól félek,hogy éjjel riadtan fog kelni.. hisz olyan kis érzékeny Adél lelke.. ÁÁ most nem tudom,hogy mitévő legyek.. majd kitalálom holnap estig..
ÁÁÁ én nem vagyok szép jelenleg, attól olyan messze vagyok... Azért látszik rajtam rendesen az a 6kg plusz... olyan soknak tűnik.. és én is elcsábulok
Konan &
Betti és utálom is magam olyankor..
Én jövőhéttől kezdem a tornát.. hát nincs semmi, de semmi kedvem hozzá.. de muszáj úgy érzem,hogy másként nem fog lemenni ez a sok háj. Ami meg nem mellékes csajok,hogy tényleg az egészségeteknek is jót tesz a mozgás... de jó is lenne egy helyen laknánk.. együtt mennénk az edzésekre és akkor mennyivel könnyebb lenne.. de mivel nem így van, ezért muszáj szenvedni külön-külön...
Am!
Holnap gondolok Rátok, hogy minden oké legyen a szerződésnél. - A csaj seggébe rúgok, ha nem embereli meg magát..!!
Olyan jól esik,hogy írtad Adél-kép-dicsit!!!
Te, hogy altatod Minikét..??? MI az a
Ha jelent valamit, akkor azt majd ne kódolva írd légysziiiiiiiiiiiiiiiii
uuuu képzeljétek a szomszédban lakik egy csávó az anyjával.. már múltkor kiszúrtam,hogy pilláz engem.. (nem helyes, nem szimpi, nem kellene soha) és ráadásul ingyenélő.. és képzeljétek ma is pillázott .. már kivagyok tőle..
és mindezt úgy teszi,hogy az ablaknál áll és meredten néz felém.. olyan, mint egy rossz szellem.. már szóltam Gyuszinak -soha nem vallaná be,hogy féltékeny.., de az amúgy.. - és mondta, hogy: áá hadd nézzen.. de érzem rajta,hogy őt is zavarja nem csak engem..
az a baj, hogy nem is tudok neki szólni, mert, ha szólnék a srácnak,hogy ne tegye, akkor meg kitalálná,hogy nem is engem néz, hanem a felhőket.. na mindegy , se eleje , se vége ennek az írásnak, de már úgy zavart, többször megakartam nektek írni, de sosincs időm rá.. na most volt..
Akartam ma vasalni, de nem fogok.. majd holnap..
Honey!
Melyik szállodában voltatok??????
Márti!
Hogy vagy???
Küldök priviben képet annak, aki szeretné látni az új házikónkat, ide nem teszem fel.. több okból sem...
Eszike!
Megírod nekem a hozzáférhetőséget a blogodhoz????
Megyek gyorsan zuhizom most és alvás.
Jó éjt!