Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajok!

Csak gyorsan, mert ki tudja, Bius mikor jön rá, hogy "Anya nem velem foglalkozik" :wink: 8)

Blúmi: Hát én is meg vagyok áldva "keblekkel".. sajnos... Ez még nem lenne baj, régen még szerettem- és nemcsak én :oops: :wink: -, hogy nagy mellem van, de mostmár a nagy hassal együtt nem túl szép látvány! :( Viszont örülök, hogy jó lett a tankini!!! Képzeld, én is tök meg vagyok elégedve vele. Mondjuk én nem cicóztam, rendeltem 5-öt, abból egy elmegy kategória, egy viszont kimondottan előnyös... szerintem. Úgyhogy nem fogok utálni strandra menni!

Noni: Istenem... de sajnállak!! Ez borzasztó lehet...és baromi ijesztően hangzik!!! Nagyon drukkolok 7-én, remélem hamar rendbejössz!!!

Hbetti: Végreeee!!! köszi, hogy tettél képet Julcsiról!! Nagyon szép baba...és hát a szemei...??!!!! Szerintem sem kell aggódnod a súlya miatt, jól néz ki Julcsika!! :)

Ági: Hát ezek szerint Dávid már most médiasztár!!! :lol: :wink: Édes lehetett, ahogy ujjongott a csajoknak!

Sziszi: Minden elismerésem a Tiéd!!! Nem semmi, amit végigcsináltál eddig... Nagyon drukkolok, hogy minél előbb együtt legyen a pici család és találj egy rendes társat! Majd néha azért jelentkezz, jó???!!

Szeder
: Milyen homeos bogyót adtál Adélnak? Én a linkes topicba anno feltettem egy homeos linket... az nekem be szokott jönni. Amúgy most Chamomillát adok Biusnak, ha úgy látom, hogy fáj a foga és picit dilikókás... neki be szokott jönni!
És az éjszakák miatt pedig sajnállak, viszont egyszerűen nem tudom, mit írhatnék!! Sajnos vannak rosszabb alvó gyerekek, de remélem Adélnál ez csak átmeneti állapot! Amúgy meg le a kalappal, hogy ennyiszer kelsz hozzá és ehhez képest megőrzöd a jó kedved!!!
Vendég

Holka: Jaj, annyira örülök Nektek!!! Végre végre!!! Ami pedig a "Gondolat teremtő erejét" illeti: Nekem Bius az élő példa rá!!! De ezt már neked meséltem! Holnap találkozunk :wink:

Szeder: Nekem tetszik az új hajszínem, bár még 1-2 alkalom kell, hogy valóban olyan legyen, mint régen! Priviben küldök képet!

A.m,: Szegénykém... ez az eladós-cécó elég kiakasztó lehet!! Azért drukkolok, hogy minél előbb Ti is az új heylen lehessetek!

Blúmi: Cefamadar: Na ezt tényleg jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki azért Dugó-Dani mert sokat eszik! Én eddig folyamatosan éhes voltam, és egész nap tömtem magam valamivel. Cefamadar mellett nem érzem azt, hogy "hamostnemeszemmegőrülök"... ééééés már fogytam 3 kg-t!!!
Vendég

köszi csajok, asszem erőt veszek magamon, és hagyom sírni......nemtom h. fog menni!!de ésszel azt mondom, h. ezt kell csinálnom!!!!bele fogok halni....úgy fogom sajnálni, de ez van.különben elrontom......
a másik problemám, h. idegen helyen pl. ha nyaralni megyünk, háromszor egy hétre kb. a nyáron, ott úgy terveztem h. velem alszik egy ágyban, mert szerintem ott tutti nem fog elaludni az utazóágyában.ezzel is rongálom, ugye??
mert egy gyerek nem fog különbséget tenni, h. most idegen hely akkor anyuval, otthon meg megint külön...vélemények?? :roll:

Kép
winona

Gyorsan képeket teszek!
Ja és várom a képet Bejci!

Az én egyetlen Shaolin mesterem!

A mester első lépéseinek egyike:

Kép

.. másika..
Kép

A mester és a pöttyös labda..
Kép

Dobja, vagy ne dobja??
Kép

A mesterek mégsem labdáznak??? :) :) :)
Kép

Ezek a képek most fél órája készültek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.06.28 19:41-kor.

szeder74

Elég morci feje van Adélnak.. mert már iszonyat nyűgös volt.. megyek, mert ezer a dolgom.. -ráadásul a mosogatógépem is elromlott.. pedig csak 3 éves a lelke..

Jó éjt!

szeder74

Sziasztok!

Márti: :D:D:D:D:D Gratula! Azért ikreket most inkább nem kívánok Neked, legyen elég az a Zafira :D

Eszike: Gratula Noéminek a járáshoz! Vigyori Noncsi tündéri :D Nekünk is csak két foga van Zalánnak, mintha most jönne a következő, napok óta duzzadt az ínye szegénykémnek.

Szeder: most, hogy lassan vége a bankos herce-hurcának, kezdenek nyugisabbak lenni a napjaink :) Menni megyünk továbbra is hetente az unokatesómékhoz, kisfiuk 10 hónappal idősebb Zalánnál, és egyre jobban el vannak együtt. Meg 2 hetente Anyumékhoz :) Ti hogy álltok a házzal? Kitartás a kamaszfiaidhoz, remélhetőleg Máté ráébred nyáron, hogy az apjánál sem fenékig tejfel az élet, teljesen más valahol fixen ott lakni, mint 2 hetene ott tölteni néhány napot. Mindenesetre nagyon nem irigyellek. Rendeléses döntésedet meg abszólút megértem. Én még nem vettem cipőt, Zalán még csak nagy ritkán lépeget a bútorok mellett. Alvás: Zalán is kel, minimum 3-4szer egy éjszaka. Adél hihetetlenül nagy lány már!

Minyu: Csongi hihetetlenül helyes kispasi!

Noni: Fanni nagyon ügyesen fogja a tesót a képen, Neked pedig drukk, hogy minden viszonylag simán menjen!

Csibe: jobbulást Jázminnak.

Gabolino: örülök, hogy kezd Andor is négykézlábazni :)

Humanka: Bendo nagyon jóképű nagyfiú :D Kistesónak drukk. Mensi nélkül és szoptatás mellett is teherbe lehet esni ;)

Ági: hajrá mászás!

Blúmi: dobozos és puszit adó Bálint :D Amit írsz tényleg nem hangzik jól, próbálj meg mihamarabb eljutni egy alvásvizsgálatra!

Bejci: gyümivel kapcsolatban volt egy kis csalás, az alma párolt alma. Igy gyakorlatilag szétmálik a szájában, nem tud belőle nagy darabot letörni/leharapni.

Holka: nagyon örülök, hogy összejött ez a ház dolog, nagyon nagy ölelést küldök :D:D:D

Am: drukk, hogy mielőbb túl legyetek a banki procdúrán, nálunk ez az utolsó részlet másfél hónapja húzodik, szóval abszolút megértelek!

Sziszi: nagyon örülök, hogy jöttél, minden elismerésem az erődhöz, és kitartásodhoz! Drukk az albérlethez! Gratulálok Rékának a fogakhoz, üléshez és mindenhez, és drukk, hogy a fiaid minél hamarabb Nálad lehesenek!

Kérdés/ötlet még anno, mikor volt a Lurdy házas tali, szóba került, hogy majd csináljunk egyet szabadtéren. Most jön a nyár, úgyhogy nehéz lenne összeszedni a társaságot, de mi a véleménytek egy szeptemberi (félig meddig szülinapi ;) ) babataliról?

Kép
kistiggrincs

Köszi Tigrincs az Adél dicsit.
Találka: hát jó lenne már én is filóztam rajta.. de lövésem sincs az időpontról.. bár még ne jöjjön a szeptember, hisz még nyár sem volt.. és amúgy sem szeretem az őszt 8) de a tali időpontja tuti csak akkor fog összejönni. Akkor mozgalmas életet éltek Ti is.

Megyek.. kezd tele lenni a kád vízzel.. ejtőzöm egyet, és alszom -remélhetőleg.. 8)

Mesteri egyensúly :) :)
Jó éjt! Kép

szeder74

Szeder! Édes, édes kis Shaolin!!!!! :D A labdával tünemény! És mennyit változott!!! Egész nagylányos már!!!!

Bejci! Köszi a tippet. Még megvárom a szoptats végét, és belevágok én is. Őszintén szólva teljesen reménytelennek érzem ezt a fogyást...

Kistiggrincs! Akkor ez azt jelenti, hogy többet tudsz jönni?! :D
blúmi

Blúmi: Hát igen, a szopi mellett nem lehet szedni, mert étvágycsökkentő! Viszont ne légy elkeseredve, sok nőnél a szopi után mindenféle fogyókúra nélkül lemegy a felesleg!!! Bár én sajnos nem tartozom ebbe a kategóriába! :(

Tigrincs: Mi benne vagyunk egy szeptemberi taliban! Ötlet, hogy hol legyen??? De jó, akkorra már Márti és Honey- és mégh ki tudja hány anyuci- pocija is fog látszani!!! :)

Szeder: Adél egyre szebb!!!! Már annyira nőcis a pofija :) !
Tényleg olyan, mint egy kis " Mester" ezzel a " Jaj de koncentrálok" arckifejezéssel! És Ti is hiányoztok ám!!! :wink:

Tegnap délután hazajöttünk Balatonról Pestre, de szerdán már utazunk Görögországba!! Remélem Bius jól fogja viselni az utat! Tegnap vettünk is neki egy nyári üléshuzatot a gyerekülésébe, mert hiába megy a légkondi a kocsiban, a feje tök megizzad mindig!
És még ezer a dolgom... bevásárlás, egy szekrény mennyiségű ruha kivasalása, védőnéni, dokinéni, ... váááá úgy izgulok, mintha most utaznánk először, pedig a Görög-túra minden évben van- a tavalyit leszámítva!
Vendég

Jó reggelt!
Gyorsan írok, amíg még nem ébred a kisasszony.

Lányok, látom az alvási nehézségek a téma. Pont tegnap kaptam erről a cikkről értesítést: http://www.kismamablog.hu/fogzas/a-baba ... rtortenete

Szeder!! Nem is mondtad, hogy Adél már megy! :D Vagy csak én voltam figyelmetlen? Akkor bocsi :oops: Naaagyon édes! Tényleg olyan, mint egy kis kung-fu mester! :lol:

Tiggrincs,
Nekem tetszik az ötlet!! Tényleg jó volna összehozni újból egy talit.

Winona,
Egyetértek az előttem szólókkal! Én a helyedben használnám az utozóágyat a kiruccanásokkor. Párszor mi is rá voltunk kényszerülve, de Julinak tetszett. Egy fél órát elszórakoztatta magát, kapargatta a hálót, meg ilyenek, aztán csak kidőlt. :)

Bejci,
Gratulálok a fogyáshoz! :D Cefamadar...hm, lehet én is kipróbálom. Bármit, csak fogyjak már... :?

Ági,
Jobban lásson Dávid? :lol: Ezen jót vigyorogtam. Férfiak! :mrgreen:
A fotókon is látszik, hogy Dávid milyen jó kedélyű, vidám baba. Még szép, hogy egy ilyen kis angyal magára vonja mindenki figyelmét. :)

Blúmi,
Ha legközelebb megyünk haza, felhívlak, hátha összejön a találka! :wink:
Hol vettetek telket, a laktanyával szemben?

Minyu,
Gratulálok az első lépésekhez!

Sziszi,
Nekem is eszembe voltál sokszor! Sajnálom, hogy így széthullott a családod, és drukkolok ezerrel, hogy minden rendbe jöjjön!!!

Konan, Sziszi
Szerintem nyilatkozhatok mindenki nevében, hogy egyáltalán nem untatnátok bennünket a bajaitokkal! Szedert idézve: nem csak azért vagyunk itt, hogy a kakis pelusokról értekezzünk, ha késztetést éreztek, hogy kiírjátok magatokból, tegyétek!! Mindenkire ráfér néha egy kis lelki támogatás, és mi - úgy érzem - ehhez nagyon jó kis társaság vagyunk, nem?
:wink:

Kép
hbetti

bejci: huhh az nem semmi. hány órás út??
és bius elalszik balcsin is simán? meg máshol is?utazóágyban?

Kép
winona

Jó reggelt!

Az éjszaka "csak" 4-szer keltem.. :roll:

Köszi, hogy említést tesztek Adélról..

Betti!
Ja már megy, de csak 2-4 lépést hoz össze.. azt veszem észre,hogy menne neki már több is, de még olyan kis bizonytalan.. nem bízik önmagában ezért csak ennyit tud megtenni.

Bejci!
Juj, de jó nektek! Milyen jó lesz nyaralni.. most sárgulok.. mert nekünk a pipacs utcai költözés lesz a nyaralás meg egy hosszú wellness júliusban.. Figyu akkor most hogyan indultok??? Reggel, vagy este??? Jaj.. de izgulok én is, hogy Bius jól bírja.. de figyelj már.. milyen nyári huzatról beszélsz?????? Egyet beszéljünk már meg: ha majd oda értek dobsz rám egy sms-t,hogy minden oké.. jó??????!!!

Megyek, mert azt hittem,hogy csak 8 óra van.. azt a fenéket már 9 volt.. és még el kell mennem vásárolni is... elfogyott itthon minden.

Szép napot! Valószínű,hogy lesz is, mert nagyon szép idő van kint. Szó szerint hőség!!!

szeder74

Betti!

Julcsi gyönyörűűűűűű!

Szeder!

Adél meg...hát nem is talákok rá szavakat! Olyan jó lenne tudni, mikor ilyen arcot vágnak, hogy mi járhat a fejükben!
A Te képeid hol maradnak??? :wink:

Sziszi!

Nagyon örülök, hogy hírt adtál magatokról! Kívánom, hogy innentől már csak a jó dolgok következzenek az életetekben!
Várom a képeket!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!

Jöttem Én is!

Óriási gratulációm a két pocakosunknak!!! Mártis és Honey gondtalan babavárást kívánok Nektek!!!

Másik amiért itt vagyok az alvásprobléma!

Biztos emlékeztek Rá, hogy rengeteget szenvedtem Én is ezzel. Az éjszakai 1 vagy fél óránkénti szopival. Az utolsó hsz-ben is a tanácsotokat kértem és amit nagyon köszönök Mártinak is de sajnos egyik sem jött be. Múlt csütörtökön mentem a védőnőhöz és feltettem neki is a nagy kérdést, hogy akkor mit csináljak, hogy végre aludhassak. De persze már Ő sem tudott újat mondani így maradt a sírni hagyás. El is kezdtük csütörtökön, de Nálunk is úgy működött, hogy teljesen egyedül nem akartam hagyni így apa ment Őt vigasztalni vízzel kínálni. Hát iszonyat rossz volt 1,5 óráig tartott mire elaludt de már Én is bőgtem amikor megláttam hogy ott hüppög az ágyban és alszik. Közben persze szegény Kornélia meg végig a kezemben volt és Őt is mindig oda kellett vinni, hogy lássa, hogy senki nem bántja Ramit. 1 körül aludt el és reggel 1/2 6-kor adtam neki cicit aztán aludt tovább. Másnap már este minden bajom volt, hogy mi lesz és szinte semmi. Párszor volt pár perces nyüszi de szépen apa ment víz két korty és már aludt is tovább. Ismét csak reggel 1/4 6-kor kapott cicit. Aztán harmadik éjjel csak egyszer kelt akkor is apa ment és utána 8-ig még aludt és csak akkor kapott cicit. Ma 1/2 6-kor de éjszaka ismét csend volt. Két icipici ébredéssel amiből egyiket apa intézte a másiknál pedig Ő már nem volt itthon 1/2 5-kor azt Én intéztem féltem is, hogy na most mi lesz ha Én megyek de szerencsére semmi víz két korty és alvás tovább 1/2 9-ig. Úgyhogy most itt tartunk. Már csak Nekem kell megszoknom az új rendszert mert még nem igazán tudok jól aludni, mindig azt várom mikor fog ébredni :lol: :lol: De végre a hálóban alszom apa mellett ami már nagyon hiányzott. Bocsi hosszú voltam :oops:

Szeder édes a kis kungfus Adél! Nagyon ügyes!!!!!!!!! :)

Minyu gratula az első lépésekhez!!

Bejci örülök, hogy bejött a Cefamadar Én is utána néztem amikor írtad és Én is ki fogom próbálni ha vége a szopinak :lol: Remélem Nálam is pozitív lesz az eredmény :)

Sziszi örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy a fiúk most nem lehetnek Veletek, drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön minden úgy ahogy azt Te szeretnéd. Nagyon megérdemelnéd már!!! Nagyon erős nő vagy!!!

Tiggrincs jó lenne a tali főleg ha Mi is el tudnánk menni
:lol:

Noni nagyon sajnálom a gyermekkori balesetet és az abból adódó szenvedésedet! Remélem gyors túl leszel rajta és többet nem fog előjönni ez a dolog!

Holka szuper, hogy sikerült az új ház!!!

A.m. sajnálom ezt a sok cécót remélem már lassan a végére értek és gratula a férjednek az előléptetéshez!! :)

Ági nagyon ügyes Dávoid, hogy elkezdett mászni :) És szuper édes a képeken!!! :)

Betti szuperek a Julcsis képek! :)

Humanka Te is nagyon szép képeket hoztál! A felhős külön nagyon tetszik!! :)

Blúmi a képek Bálintról is nagyon édesek! A szia dobozos haláli!! :)

Gabolino örülök, hogy Andor is már négykézlábazik!! Csak így tovább!!! :)

Csibe Jázminnak jobbulást!! Remélem azóta már nyoma sincs a láznak! Pisi vétel nem egyszerű, egyszer Nekem is kellett volna Raminál, de Én is feladtam :oops:

Winona sajnálom az éjszakázást lehet Nálatok is ez a sírni hagyás lenne a megoldás! :?

Eszike gratula a járáshoz a édi bédi Noncsidnak!!! :) Éjszakákkal, hogy álltok???

Ja és Nekünk is két fogunk van!!!

Na most mennem kell bocsi ha valakit kihagytam! Még nézek egy pár képet aztán teszek fel!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta

Akkor két kép fürcsiről!!!

Kép

Kép

Kép
Kép
lanta

És egy tesós!! :)

Kép

Kép
Kép
lanta

Márti!
Hogy vagy??

Lanta!
:shock: :shock: :shock: Ilyen gyönyörű kislányt, mint Ramóna! :shock: :shock: hogy lehet ilyen széééép???

Lépek.. mert most kezdek neki a borsólevesemnek..és a szilvás derelyének.. -bolti fagyasztott.. - de finom szokott lenni.

Ja bejci!
Átb...tak az eperrel.. tutti fagyasztott lehetett, mert olyan fura, ha beleharapok.. no mit csinálok ennyivel????
:twisted:

Előzmény:
vettem egy mozgó árustól epret.. én hülye, azt hittem,hogy milyen jó várásárt csináltam.. vettem egyből 2 kg.. és.. rossz..olyan, mintha le lenne fagyasztva. :shock: :shock:

szeder74

Sziasztok, megjöttünk!

Márti,
itt is hatalmas gratula!!!! :D Ez hihetetlen, hogy megint együtt fogunk pocakosodni. :lol: :lol:

Megpróbálok visszaolvasni... addig is
Humankának minden elismerésem, hogy Bendőkével bávállalták ezt a nagy repülőutat!!!!!
Húúú én 2,5 órától éveket öregedtem! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

na még van 1,5 oldal... de addig gyorsan írok, amíg fel nem ébred őfelsége. :D

noni,
huuu ez a történet brutál!!!! :shock: A hideg is kirázott!

betti,
a gyarapodás szerintem is tök normális! Még az esm lenne gáz ha néhány hétre megállna. A védőnénim azt mondta, hogy a sok mozgás miatt 1-és 2 év között van hogy összesen csak 1 kg-t hízik egy baba, de még ez is totál normálisnak mondható.

starlark,
gratul a abarátnődnek!

humanka,
jaj szegény Bendőke. :cry: Úgy tudom sajnálni őket ilyenkor.
Viburcol kúppal nem próbálkoztás?
A képek szuperek!
Drukk a kistesónak!!
Az egyik ismerősöm most februárban volt Ausztráliában. 3 éve gyúrnak babára de nem jött nekik össze. Éééés most végre Ausztrália meghozta nekik a várva várt bébit! :D

blúmi,
imádom Bálint pakolós képét!! Gyönyörű kék szemei vannak. És annnnnyira PASI!!!! :D

holka,
gratulálok a házhoz!!!

csibe,
én már profi vagyok pisivételben. Legjobb, ha a reggeli etetés elött csinálod! Akkor garantáltan 10 percen belül van eredmény!
Fontos, hogy mielött veszed a pisit, mosd meg a punciját popsiját !!!! Utánna törölt totál szárazra.
Ha felragasztottad a zacsit, megetet ( de nem teszed vissza a pelust) Figyelj, hogy etetés közben ne gyűrődjön a zacsi a popsija mögé.
És vársz.... a legjobb ha a hátán fekszik, vagy egyhelyben ácsorog. Azért mert így nem mozdul el és nem gyűrődik össze a zacsi. Addig szórakoztatod, hogy egyhelyben maradjon a gyerkőc. :D
A reggeli tápi/szopi után max 10-15 perc és jön a pisi!
Az elemzéshez elég akár 10 mili is!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

hát csajok!tegnap 20 percet ordított este, kibírtuk nem mentü nk be, nagyon nehéz volt, és reggelig aludt!!!! :shock: gondolom azért még vár ránk pár nehéz este, de most elhatároztam magam!

honey: mesélj milyen volt???hogy érzed magad,???

Kép
winona

Hello csajok!

Winona: Biusnak nincs nagyon gondja az alvással-kopp-kopp-, FŰzfőn alszik a legjobban, de a boglári nagyszülőknél is megy az alvás. Remélem Görögországban sem lesz ez máshogy. Utazóágy: Igen viszünk, sőt még matracot is viszünk bele, meg babakocsit is, meg a fél lakást! :oops: Az út kb. 14 óra, de ennek nagy része éjszaka lesz, úgyhogy bízom benne, hogy a kisasszony aludni fog!

Szeder: Sms megy, de kedden még úgyis beszélünk! :wink: Ami az epret illeti: megkeresném a mozgóárust és... Kép .. az ilyen kapja be!!!!

Lanta: Csajszik nagyon szépek!! A tesós a legcukibb szerintem! :)

Honey: Képet kérünk Máltáról!!!!!!!! És beszámolót!!! Mi volt a repülőn? Flóra nem élvezte?

És tényleg Honey, Márti: meséljetek már, hogy érzitek magatokat!!!!
Vendég

bejcI: majd drukkolok, nemsemmiiii.
nektek is jó fárasztó lesz!
mi csak horváto-ig merészkedünk, ott is a legközelebbi részre megyünk. :)

Kép
winona

Bejci! Már elfelejtettem: miben fogod altatni a kocsiban útközben? Mi mindig mózesben vittük, abban van külön öv+ a mózes is beköthető a kocsiba. Vagy esetleg fekvésig dönthető a gyerekülés? Mi Horváto-ban voltunk, 6-7 órás úttal. Biztos többször meg kell majd állnotok, de szerintem bírja majd! Csak az éjszakai vezetést is bírjátok! Sok helyen olvastam azt is, hogy majd a szoptatás milyen frankón fogja "leolvasztani" a kilókat. :lol: Nekem ez sem jött be, Úgyhogy én már a szopi nélküli fogyásban sem merek bízni...

Honey! De jó!!!! Hogy vagytok????

Márti? Remélem bejön a boszorkányság, és nincs émelygés, hányás! Sokat gondolok Rátok!

Lanta! Már megérte ma benézni ide! Annyira jó, amit írtál! Végre!!!!!! Remélem te is el tudod engedni magad, és végre jókat tudsz aludni! A lányok egyszerűen GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!
blúmi

lanta
HURRRRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :D :D Úgy örülök, hogy megoldódni látszik az éjszakátok!

szeder,
Hihetetlen ügyes csajszi ez az Adél! :D :D

Rólunk:

velem minden ok. Túlságosan is... értem ezalatt, hogy az égegyadta világon semmit nem érzek. Flórával sem voltam se hányós se semmi... de azért ott a pocakom zsizsgett rendesen. Most semmi.
Mind1 elhatároztam hogy nem leszek paramami. :)
Jövőhét hétfőn megyek dokihoz.
Akkor leszek 6+4 napos. Remélem már szívhang is lesz addigra.

Az utazás nagyon jól sikerült!!! Apa és lánya hulla szerelmesek lettek egymásba 5 nap alatt! :D
Flóra jól bírta nagyon a repcsit is, nem is érzett meg belőle semmit. Csak hát ugye utálta, amikor egyhelyben kellett ülni, bekötve. Na akkor ment ám a sikítozás.
Egyébként alkalmazkodóképességből ismét csillagos 5-re vizsgázott! :D
Bárhol bármikor alszik ha arról van szó! Felvette a mediterrán ritmust is, mert volt, hogy este 10-kor még javában egy étteremben ücsörögtünk, ő simán aludt a babakocsiban.
Amúgy irtó cuki!!! Mindenkit az ujja köré csavart, dumál integet, vigyorog mindenkire. olyan barátságos, hogy el sem hiszem! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép

Kép

Kép Fárasztó dolog a repülés

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

bocs, ha kicsit sok vagyok... de ezt még muszáj...

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

winona :)
örülök, hogy alakulnak a dolgok! Hajrá!

Honeymoon :)
jaj, de édes képek.
És irigy-irigy a nyaralásért!

lanta :)
de jó, hogy nálatok is alakul az esti alvás!

Kép
Kép
Kép
minyu

Honey!
De jó képek! Milyen jól nézel ki te is!
Az apával nézelődünk az erkélyen tetszik a leges-leges-legjobban!!
Örülök, hogy minden oké veled is!!!

Magamról fodrász után teszek képet, mert borzadály a fejem..

Szép estét!

szeder74

honey: nagyon klassz képek!!
irtó cuki flóra, és mennyi foga van már!

csajokmennyit eszik a babátok?mert nekem ebédre 320-at vág be!!!!az nem sok kicsit?? gyümiből is de-tt du-n 230.
de ha tátog én adom neki.....nemde??
mondjuk nem hájas egyáltalán.....de kiváncsi vagyok, nálatok h. megy .... :roll:

Kép
winona

szeder: várom a képet!!kiváncsi vagyok a hajadra.

Kép
winona

Honey: Azt a mindenit, de jól néztek ki!!!! Nem ismertelek Flóra előtt, de most olyan csinos vagy, mintha Flórát csak dekorációnak adták volna egy 18 éves modell csajszi ( ez lennél Te) mellé! Most nem hízelegni akarok, szimplán irígykedem! :mrgreen: :wink: Apával is tündéri a kislány, meg szólóban is!!

Blúmi: De jó ötletet adtál... mózesen azért nem gondolkodtam, mert biztos voltam benne, hogy nem felel meg a biztonsági követelményeknek... erre felhívtam a bababoltot és mégis!! Úgyhogy holnap bepróbáljuk a kocsiba, ha elfér a mózes az ülése mellett, akkor veszünk egy bekötőszettet!
Vendég

Sziasztok!
Ennyi gyönyörűséges fotóért érdemes volt jönnöm!

Honey,
Nagyon-nagyon szépek vagytok! Tényleg minden fotó csúcs, Flóra tünemény!
Örülök, hogy rendben vagy, maradjon is így!

Bejci,
Rátok is irígy vagyok! Biztos nagyon jó lesz. Szerintem Biussal sem lesz semmi gondotok, még az úton sem!

Lanta,
Gratulálok a visszaköltözéshez! :wink: Csodaszépek a lánykáid!

Winona,
Julcsi ebédre 190-220 g főzit eszik, meg kb. ugyanennyi gyümit és joghurtot. Szerintem nyugodtan adjál Pannának annyit, amennyit kér!

Szeder,
Csinálj az eperből lekvárt vagy szörpöt! Egy kiló cukorral biztos nem olyan sz@r. Meg te olyan ügyes vagy, biztos szoktál is ilyeneket csinálni.

Márti és Honey kismamik,
Már az első döbbeneten biztos túlvagytok. :D Gondolkoztatok már, hogy most milyen nemű babát szeretnétek? Tudom, biztosan "mindegy, csak egészséges legyen", de mégis. Húz valamerre jobban a szívetek?

Kép
hbetti

Biztos, hogy sok lett a "biztos". Bocccsi :lol:

Kép
hbetti

bejci: biztos tudod, de babavizet használj meg ásv. vizet görögbe.
hepatitis meg minden vacak........mi horváto.ba is azt fogunk.most olvastam róla...

Kép
winona

szeder,
igen nekem is az a kedvencem!! Annyira kis EMBERI ahogy reggelente kiváncsian, pizsiben kimászott az erkélyre nézelődni, meg integetni. Meg kellett zabálni! :D

bejci,
köszi a dicséretet... hát azért még maradt rajtam Flóra után. Így most ennek a terhességnek máe most + 3-4 kg-val futok neki.
De ha jól tudom az ember 2. babaánál kevesebbet hízik általában. ( gondolom az első gyerek utáni rohangálás miatt)
Meg ha minden ok lesz, akkor folytatom a sportot is - lightosan pesrze

betti,
én nagyon nagyon fiut szeretnék! :D Egyrészt mert én magam is vágyom rá, másrészt mert akkor apa végre olyan boldog lenne, hogy van egy kis kukacos is! :D

wiona,
Flóra totál változóakat eszik. Van, hogy a 150-et nyammogva és van, hogy 300-at. Éppen milyen bugyi van rajta... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Szeder!
Adél milyen csodás kiscsaj lett!!! :D (No persze mindig is az volt! :wink: :P ) Hihetetlen, hogy nőnek ezek a csöppségek!
Várom én is a képet, biztos klasszul fogsz kinézni!!! (Persze, eddig is klasszul néztél ki! :D :wink: ) (Na, ebből jöjjek ki....?! :oops: :lol: :oops: )
A képek közül a pöttyös-labdás-Shaolin-mesteres a kedvencem!!! :P
Az epret sajnálom! :cry:
Ja, és amit Mátéról írtál, az nekem nagyon ismerős! :( Nem hiszem, hogy Tamás túl sok időt tölt majd itthon a nyár folyamán... :( Én uncsi vagyok neki és túl sokat akarok tőle. Szerinte....! :? Nem nagyon tudom, hogy mitévő legyek ezügyben.

Honey és Márti!
Olyan sokat gondolok rátok! Biztos sokat csuklotok. :wink: Tulajdonképpen valószínűleg irígykedem még akkor is, ha én már nem szeretnék több babát. Szerintem a többiekkel együtt ugyanúgy fogunk izgulni értetek, mint tavaly! :D

Honey!
Nagyon jól sikerülhetett ez a nyaralás a képek alapján! Igazán jól néztek ki! Te pedig aztán főleg!!! Irígy-irígy!!!

Lanta!
Milyen vidám két pici lánykád van!!! Imádni valóak!!! És Raminak azok az óriási szemei..... :D :D :D

Hbetti!
Persze, jó társaság vagytok! :P Tényleg szeretlek Titeket, de nagyon unalmas tud lenni, ha valaki folyton csak nyávog! És én már nagyon unom saját magamat! Éppen tegnap fakadtam ki a páromnak is! A fő problémám továbbra is: a súlyom! Nem akar lejjebb menni. Ez a +15 kg pedig már kezd az agyamra menni! Én még ilyen sz@rul nem éreztem magam súlyfelesleg miatt! Kezdek teljesen bekattanni! Járok tornázni, sőt ma még Spinning-edzésre is sikerült eljutnom (amibe azt hittem belehalok..., de végigcsináltam). Napokig sikerült a kaját is visszafogni, de aztán jött a szülinapom, és a bogrács és a sütögetés és a marhapöri meg a körömpörkölt és a párom sütötte két tálca meggyes-diós pite és én képtelen voltam visszafogni magam. És minden egyes evés után lelkiismeretfurdalásom volt. Ráadásul a páromon is érzem, hogy zavarja a feleslegem még ha próbálja is tagadni. De érzem amit érzek. Saját magammal sem vagyok kibékülve. Nem adom fel, hogy le fogok fogyni, de nagyon nyomaszt a dolog.
Ráadásul én is tudom, hogy ez egy olyan probléma, amin csak én tudok segíteni. Nekem kellene fogyókúrázni. Akaraterő meg ilyesmi. Ezért csak nyavalygás az egész! De legalább most egy kicsit kiírtam magamból. Köszi, hogy meghallgattál! :D

Kép
Kép
konan

Lanta!

Csúcsgyönyörűek a lányok! úgy szeretem, ha teszel fel képeket!
Az éjszakáidnak meg külön örülök!

Honey!

Köszönöm! Majd tök egyszerre szülünk, mert igaz, hogy van köztünk talán pont 1 hét, de én 1 héttel hamarabb szoktam szülni! :wink:
Eszméletlenek a képeitek! Az erkélyes is csúcs, de úgy ahogy vagytok, címlapra való az egész család és komolyan nem hízelegni akarok!
Egyébként végül hol szülsz majd és ki lesz a dokid?

Betti!

Kamilla miatt jó lenne egy kislány, nagyon, hogy ne fiúsodjon el teljesen. Apja is mindig 2 lányt akart, de ajándék lónak nem nézzük...
Szóval, ha ilyen váratlanul és hirtelen betoppant az életünkbe, akkor már nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy kicsoda Ő, olyan mindegy, hogy fiú vagy lány!

Köszi, Lányok, én élek és virulok, úgy bírom azt, hogy most még senki nem tudja (rajtatok kívűl) a babát. Gyerekeknek nem szólunk, mert kikotyognák, úgyhogy majd csak doki után. Ja, én holnap jelentkezek be és 2 hét múlva kedden megyek, ha igaz, mert én is szeretnék már dibi-dobit hallani!
Egyébként nincs hányingerem, még a szagokra sem vagyok érzékeny, úgyhogy szerintem fiam lesz! :wink: Bár egyenlőre semmilyen megérzésem nincs ezzel kapcsolatban, csak Kamillánál 4 hetesen már képes voltam egész nap émelyegni, míg a fiúknál csak 6 hetesen kezdődtek a rosszullétek! na, majd kiderül!

Noni!

Nagyon szorítok érted jövő héten!!!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ezekre a jó hírekre érdemes volt benézni Hozzátok ennyi idő után!!!!

Honey, Márti: szívből gratulálok Nektek a kis pocaklakókhoz!!!! Nagyon jó és szép pocakoskodást kívánok Nektek!

Honey, ha van kedved, összehozhatjuk azt a közös játszóterezést, ami múltkor nem jött össze!

Csak átfutottam a hozzászólásokat, de a képeket alaposan megnéztem, és hát gyönyörűek a babák és olyan ügyesek!!!!

Boti jól van, élvezi, hogy mindenhol fel tud állni, minden alá be tud mászni. Egész nap magyaráz a kis fogatlan szájacskájával.
Az éjszakáink nekünk sem a legjobbak, de egyszer talán jobb lesz.
Rakok fel képet!

Kép
Kép
Kép

Mindenkinek jó éjszakát!
Ormolya

Kép
ormolya

Konan!

Én konkrétan ma egész este csuklottam! :lol:

Márti
borossné becz márta

Szeder!
Annyira imádom Adél képeit. Olyan édes abban a ruhában ,mint aki kung fu edzésre készül
:D
A múltkor kérdezted a házat. A mostani lakástól 500 m-re van és így anyáékhoz is közelebb van egy kicsit. Autóval kb.2 perc,babakocsival 15 perc.
A párom szülei másik városban laknak innen 22 km-re.
Ha sikerül holnap hozok képeket is.
Persze holnap ismét megyünk ügyvédhez,de remélem ez ügyben utoljára
:evil: :twisted: :shock:

Köszi mindenkinek a drukkokat kellenek is.

Sziszi!
Örülök,hogy jöttél. Továbbra is nagyon szorítok a kis családotokért!!GYere amikor csak tudsz.

Bejci!
Biztosan szuper lesz Görögben :D Bius meg egy tündér és minden okés lesz az úton!NAgyon jó ötlet ez a mózeses dolog.

Ági!
Nagyon édes Dávid és jó volt apa "kifogása" is.És máris "celeb" lett mi lesz később
:lol: :wink:

Kép
Kép
a.m.

Konan,
Én maximálisan megértelek, úgyanezt éltem át hónapokig! Tudom, milyen borzasztó, hogy belenézel a tükörbe, vagy meglátod magad egy fotón, és hányni tudnál! (most természetesen magamról beszélek :) ) Aztán erőt vettem magamon és 3 hónap alatt lement 10 kiló, ami rengeteget javított a kedélyállapotomon, az önbizalmamon, na meg az egészségemen. Csak sajna ez a siker a fejembe szállt, és most már pár hete lusta vagyok mozogni, állandóan elcsábulok stb. Viszont te már a jó úton haladsz, tornázol - amiért nagyon irigyellek - úgyhogy meg lesz az eredménye, meglátod!!! Persze, diétázz is, de én úgy csináltam a fogyózós 3 hónap alatt, hogy heti egy nap igenis járt egy kis "jutalomfalat". Nehogymár a szülinapodon csak füvet egyél!! Ezért ne legyen lelkiismeret-furdalásod!!! Nem lehet hónapokig koplalni, kell a gyomornak, na meg a léleknek egy kis kényeztetés is. :wink: Úgyhogy fejet fel, hasat be, és hajrá! :D Csak az első pár kiló a húzós, addig kell kibírnod lelkileg, utána már visza a lendület a sikerélménnyel! Biztassuk egymást, rám is rámfér. :?
nyugodtan panaszkodj, amikor csak jól esik, aki unja, majd átugorja :wink:

Márti, nálad sejtettem, hogy lányt szeretnétek még a 3 fiú mellé. :wink: Honey, ugyanígy én is fiúra vágyok másodiknak, vegyesen jó! :lol: Hát mennek a drukkjaim!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbetti 2009.06.29 21:04-kor.

Kép
hbetti

márti,
tuti az Imrében szülök megint. Nekem nagyon bejött, és kb 5 perc tőlünk.
A dokim, akihez most járok - a régi dokim, ő nem vezet már szülést mert a Kékgolyó utcai Nőgyógyászati Onkológia vezetője. De 10 évig Imrés volt. Majd megkérem mondjon nekem vakami tutit! :)
Amúgy többen is ajánlották nekem Bardóczy dokit.

Pont akartam kérdezni, hogy ti mikor mondjárok el a szűk családnak... nekem olyan nehéz magamban tartanom! :D
Most már úúúgy örülök! :D
Bár jobban parázok tőle, mint amikor 20 évesen közöltem annyámmal, hogy terhes vagyok... :shock:

ormolya,
Jaj Boti de cuki!!!! :D
Igen! Simán benne vagyok a hintázásban! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Lanta!
Örülök,hogy az éjszakáitok megjavultak. Nagyon drukkoltam nektek. Sokszor belegondolok/tam,hogy mi vár rám ha össze jön ketteske. :wink: Sok-sok boldogság és néha nehéz időszakok,de velük szép az élet :D
Annyira szépek a lánykáid,de tényleg.Micsoda hatalmas szemei vannak Raminak.

Honey!
Örülök,hogy minden oké volt az utazással/nyaralással kapcsolatban.ÉN is csatlakozom Mártihoz:címlapra való az egész kis család :D Nagyon szépek vagytok.Teljesen meghatódtam az erkélyes képen.Én még határozottan emlékszem a nászutas fürdőrucis képedre és szerintem semmit sem változtál azóta. Hol van az a 3-4 kg???
Sejtettem,hogy ti most fúcskának drukkoltok jobban. Szurkolok,hogy úgy legyen.

Winona!
Hajrá altatás.Menni fog csak kell egy kis kitartás hozzá
:wink:

Kép
Kép
a.m.

a.m.!!!
az a kacsintás jelent valamit???? dejólenne! :lol:

Kép
hbetti

a.m
csak neem?! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Winona-n
felbuzdulva.. én is vacsi és szopi után letettem Adélt.. 21 perc sírás után és azután,hogy Bence megsajnálta.. -nem tudta,hogy mire készülünk, mert épp fürdött, amikor megbeszéltük Gyuszival.. és miután végzett kivette a kiságyából Adélt.. :roll: :lol: majd miután visszatette, mert szóltunk neki, hogy mi a helyzet, utána meg elaludt Adél.. jaaa, de a párom nem bírta ki.. ő álmos már .. ezért bement a hálónkba .. mert ugye még Adél velünk egy szobában alszik... szóval már az ajtó nyílására felkelt.. képzelhetitek!!! ÁÁÁÁ egyből cic és már szunyál is ismét..
Azt hiszem,hogy végig gondolom ezt a módszert és bevezetem én is.. mert bizony tényleg elég sokszor 20-30 perc és egyedül alszanak el a babák.. de milyen áron???? Álomba sírják magukat.. és én attól félek,hogy éjjel riadtan fog kelni.. hisz olyan kis érzékeny Adél lelke.. ÁÁ most nem tudom,hogy mitévő legyek.. majd kitalálom holnap estig..

ÁÁÁ én nem vagyok szép jelenleg, attól olyan messze vagyok... Azért látszik rajtam rendesen az a 6kg plusz... olyan soknak tűnik.. és én is elcsábulok Konan & Betti és utálom is magam olyankor..
Én jövőhéttől kezdem a tornát.. hát nincs semmi, de semmi kedvem hozzá.. de muszáj úgy érzem,hogy másként nem fog lemenni ez a sok háj. Ami meg nem mellékes csajok,hogy tényleg az egészségeteknek is jót tesz a mozgás... de jó is lenne egy helyen laknánk.. együtt mennénk az edzésekre és akkor mennyivel könnyebb lenne.. de mivel nem így van, ezért muszáj szenvedni külön-külön...

Am!
Holnap gondolok Rátok, hogy minden oké legyen a szerződésnél. - A csaj seggébe rúgok, ha nem embereli meg magát..!! :lol: :lol:
Olyan jól esik,hogy írtad Adél-kép-dicsit!!!
Te, hogy altatod Minikét..??? MI az a :wink: :?: :?: Ha jelent valamit, akkor azt majd ne kódolva írd légysziiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :lol:

uuuu képzeljétek a szomszédban lakik egy csávó az anyjával.. már múltkor kiszúrtam,hogy pilláz engem.. (nem helyes, nem szimpi, nem kellene soha) és ráadásul ingyenélő.. és képzeljétek ma is pillázott .. már kivagyok tőle..
és mindezt úgy teszi,hogy az ablaknál áll és meredten néz felém.. olyan, mint egy rossz szellem.. már szóltam Gyuszinak -soha nem vallaná be,hogy féltékeny.., de az amúgy.. - és mondta, hogy: áá hadd nézzen.. de érzem rajta,hogy őt is zavarja nem csak engem..
az a baj, hogy nem is tudok neki szólni, mert, ha szólnék a srácnak,hogy ne tegye, akkor meg kitalálná,hogy nem is engem néz, hanem a felhőket.. na mindegy , se eleje , se vége ennek az írásnak, de már úgy zavart, többször megakartam nektek írni, de sosincs időm rá.. na most volt..

Akartam ma vasalni, de nem fogok.. majd holnap..

Honey!
Melyik szállodában voltatok??????

Márti!
Hogy vagy???

Küldök priviben képet annak, aki szeretné látni az új házikónkat, ide nem teszem fel.. több okból sem...

Eszike!
Megírod nekem a hozzáférhetőséget a blogodhoz????

Megyek gyorsan zuhizom most és alvás.

Jó éjt!

szeder74

Jó reggelt!

Én zártam és én indítom a napot.. :roll:
Még a végén unni fogtok.. :oops:

Jeeee egyszer kelt Adél, szopott és már aludt is vissza.. napját nem tudom, hogy mikor volt ilyen.. lehet,hogy két hete, de már semmire nem emlékszem..
Huu ez most azért van, hogy aludt rendesen, mert tegnap este hagytuk sírni a kiságyában??
Már arra gondolok,hogy bizonyos szinten mindenkiben vannak feszültségek, akár egy babában is.. és esetleg ezt kiadta este a sírással és nyugodtabb lett??
Most ezen filóztam magamban, nem is tudtam vissza aludni, mert úgy gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket, hogy szerintetek reális gondolat-e ez..??
Mert mi más zajlik le egy babában ilyenkor??
Szerintem semmi.. hisz egy 20 perces sírás nem okosítja ki őket,hogy aludni kell és kész..
Értitek??
Inkább az,hogy a sírással feszültségek szabadulnak, szabadulhatnak fel.. úgy, mint nálunk felnőtteknél.. Nem??
Adél egyébként soha nem szokott sírni.. csak nyüszögni.. szinte nem is sír.. tegnap viszont jó 15 percig sírdogált..

Vélemény???

Megyek visszafekszem.. :wink:

szeder74

szeder: nemtom, nálunk is ez volt tegnap.. :roll: én a véletlennek tulajdonítottam.....fene tudja....
logikával én is úgy gondolom, h. ha álomba sírja magát, akkor talán még felriad azon az éjjel......hiszen rosszul aludt el, de szerintem a mi logikánk, nem biztos h. bejön a babáknál.....tegnap is leraktam és végig aludta az éjjelt mondjuk már fél 6 kor fentvoltunk :(
de inkább ez.....persze nem állandóan....
na vár a porszívó meg stb...
küldhetnél házról képet

nincs függönyötök???h. belát a csávó???

Kép
winona

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?