JO reggelt mindenkinek! HOgy vagytok? nekem mar akkora a pocakom...!!!
:)
Briell! Elmentel vegul dokihoz? nekem egyszer volt egy kb 2 centis kis barnas nyalkas valamim, rogton hivtam a dokit, de persze semmi nem volt...aznap kellett volna megjonni a havimnak...de en jol be voltam szarva, akkor akartam tengerpartra menni, de utana egesz nap fekudtem
:) azert csak jobb ebernek lenni, meg akkor is, ha ez egy normalis tunet, foleg ebben a harmadban. POkica, te hogy vagy? Bar gondolom, ha neha felkelsz, akkor biztos nem a forummal toltod azt a kis idod, de azert majd jelezz, ha van valami!
Az uszas a legjobb, amit valaki tehet, es egyetertek valakivel, aki mondta, hogy ha ha hajlamos vagy, ugyis osszeszedsz valamit...nna jo, de honnan tudjam, hogy hajlamos vagyok-e? az, hogy vilageletemben nem tortent semmi, nem jelenti, hogy most, ebben a megvaltozott allapotban sem fog. az tuti, hogy en tomeguszodaba, strandra nem mennek, termeszetes vizbe siman. Tamponrol viszont mindig irjak, hogy meg veletlenul sem betenni...csak art, es a kartevoket persze nem szuri meg. szerencsere en egy maganklubba jarok, igaz, hogy pici a medence, de sosincs tobb 2-3 embernel, raadasul sos vizu, ugyhogy en vigan megyek, de ahol nincs ilyen, az szerintem eleg komoly problema lehet. azert vizminoseget megsem ellenorizhetunk minden merules elott
:)
Legzesfigyelo: nalam is tuti, meg akkor is, ha reklam es rablas, es van sok mas fontos dolog. nalam egyertelmu, hogy a fejlesztes, illetve eletmentes fontossaganak eldontesekor a masodik a nyero...marha donteni kell.
Ehsegre: talan a legjobb megoldas naponta 5-6-szor enni, keveset, es taplalot. Taplalora nem azt ertem, hogy nagy szelet kenyeret, hanem ami nem csak ures kaloriakat tartalmaz. en igy csinalom, es SOSE vagyok ehez. talan ehesen enni nagyobb elvezet, de a kiegyensulyozottsag most megiscsak nyerobb. persze az 5-6 alkalom 1-1 turmixot, gyumolcsot, 1 kis szelet, zoldsegekkel agyonpakolt kenyeret, 2 dl kremlevest, 1 salatat, 1 joghurtot, 50 gramm tesztat... ertek...marmint nem foetkezeskent, de en 2-3 orankent kb eszek mindig valami ilyesmit, igy elkerulom, hogy ehes legyek. persze csak konnyu dolgokkal jo ezt tenni, maskepp egesz nap kemenyen emesztenie kellene szegeny szervezetnek
:) igy nem vagyok ehes, az osszes szukseges anyagot bejuttatom, nincsenek ures kaloriak, nem ugral a vercukorszint, nincs semmi haszontalan szemet a picurnak odabent. szerintem konnyu igy.