Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ancsaaa! De jóóóó! Nagyon örülök Neked.
Auchanban jó dilis voltam, de gondoltam, hogy csak nem hagyom ki, hogy odamenjek, amikor rájöttem, hogy Lara próbálja elvinni a kocsinkat. :lol:
Jól vagy? Maradsz Sándor dokinál?

Judy!
Milyen munkába kezdesz? Gombóc nagyon édi.

Vezetés: Hát, én egyedül nem nagyon merek, de majd edzem magam.

Reni! Csomag anyósnál.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Jaj, nyaralóknak jó pihenést és jobb időt, mint ami most van.
Mi most voltunk a boltban. 150% páratartalom, mindenhol bogarak, nekem az orromba ment muslinca, Pankának a szájába. Peti nem nyilatkozott. Mire hazaértünk, eleredt az eső, úgyhogy még meg is áztunk.

Kép
Kép
kriszta36
 
 


ANCSA, SZÍVBŐL GRATULÁLOK!

mtunde
 
 

 
 

csak gyorsan :lol: :lol: mert dolgozok :lol:
Ancsa
gratulálok!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon, nagyon aranyosak vagytok! Köszönjük szépen, de a gratulációt majd csak ha már megszületett a kisemberke akkor kérjük! Jó?
És mindenkitől bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztünk, és hogy ezt eltitkoltam, de hát ugye két rossz emlék után, azt hiszem ez nem olyan meglepő. Most viszont nagy örömmel jöttem, hogy megosszam a jó hírt, és jólesik nagyon, hogy velünk örültök, hisz már olyan rég voltam! :oops:
Most már jobban, érdekes mert Larával tovább rosszul voltam, viszont vele nem voltam ennyire szarul, szerencsére rókával nem találkoztam, de nagyon hányingerem volt, és nagyon szarul voltam.
De már javulok! Kedden megyünk még a genetikai központba is, aztán meg a Dokihoz, és igen Kriszta Sándor dokinál maradunk! Nekem Ő a 'Number1', Ő az akiben megbízom, emberileg és szakmailag is nagyon szeretem, és Ő mindent tud rólunk, sőt Ő jobban ismeri a pocakot mint én, :lol: szóval nála nincs ideálisabb számunkra!


Lara
még nem igazán fogja fel, de mondja hogy Anya pocakjában baba van, de az Övében is. :D


Judy,
Nagyon édes a kis hurkás!
Milyen munkába fogtál? Muti!

Tigirncs!
Nagyon, nagyon jó pihit!!! és csak óvatosan tessék száguldozni! Ma meg tessék aludni!!! :wink:

Kriszta,jól tetted, hogy odajöttél!!! máskor is gyere! Bár én azt az Auchant nem annyira kedvelem! Szóval inkább gyere hozzánk gyerköcökkel!!! várunk szeretettel!!

ancsaboszi
 
 


SZIASZTOK!

ANCSA-innen is nagy nagy gratula!!!!!akkor Laratesó januári bébi lesz????

TIMI-remélem még jössz a nagy utazás előtt! :lol: olyan szar idő van,gondolom már elkezdted a csomagolást!!!-induláskor ellenőrizd a létszámot!!!!! :lol: :lol: :lol: Adri be van sózva az utazás miatt???Jázmin meg szerintem benyomja majd a szunyát-anyuka meg nyomhatja a gázt! :wink: :wink: :lol:

STEFFI-nagyon édesek a gyerkőcök!-köszönjük a képeket :wink: ééés Mirci kézfeje milyen barna :lol: :lol: :lol: Martin megy oviba?

Judy-gómbócHanna nagyon édi!!!!! :lol: akkor nemsoká te is babázol egy kicsit??majd meglátod milyen nagynak látod Annát!!!! :lol: :lol:

BRIGI-hűűűű de izgi,akkor ctg-k???Petya időben érkezett?-épp nézem közel vagy Renihez,lehet taliztok??? mi is így kezdtük Timivel és látod beért :wink: sietett Jázmin :lol: :lol: és de jóóóóó volt :D :D

RENÁTA-előző neked is szól! :wink: :lol: megkérdezném ha lehet,jó a bringátok?-pedálnélküli-szereti Iván???lehet vennék Mikeynak,persze bukósisakkal-egész nap menne,lehet ez kicsit lefárasztaná :roll:

VERONIKUSZ-most nyaralni vagytok??akkor jó kikapcsolódást nektek :D

VALENTINA-kajcsiügyben mi úgy vagyunk,rendszeresség van-ha nem eszik nem erőltetem-ha éhes úgyis szól!nasi becsúszik persze de én próbálom gyümivel,répával -amit tök jól tolerál Mikey mert nagyon szereti,főleg most hogy itt a sok idénygyümölcs-persze már Benedek is eszi és úgylátom neki is bejönnek :lol: :lol: Viktoráll-javulgat?

ORSI-poci nő???nemsokára uh!!de jóóó :lol: :lol: és tudni szeretnétek ki lakik ott bent??? :wink: :lol:

itt is nagyon rossz idő van-tök lehűlt a levegő,és olyan sötét van mintha este 8óra lenne....

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Ancsa,
örülök, hogy minden rendben :) Rosszullét meg remélem hamar elmúlik..

Nagy munkám: megmutatni még nem tudom, még csak a tervek készülnek, aztán megyek bevásárolni hozzá :) Falvédőt szeretnék csinálni Annának, subázottat. Most nyomtatja a párom a netről leszedett mesefigurákat (mikiegér, donaldkacsa, micimackó, kisvakond, stb), abból rakom össze hétvégén a mintát, aztán megyek anyagbeszerzésre. Elleszek vele egy darabig, mire elkészül... Sebaj, talán mire Anna kijön a rácsos ágyból és megvesszük neki a sima kiságyat, addigra kész lesz ;) :D

Remélem tényleg jobb idejük lesz a nyaralóknak... Most engedtem be az ebet, mert dörög-villámlik... Lehet hogy már esik is :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Steffi,

Annyira szépek a gyerköcök!
Hihetetlen hogy Mirci már ilyen "öreg" hisz csak most közölted a hírt!
:wink:

Tenci!

Nem, nem hiszem, decemberi baba lesz igen, igen valószinű!

ancsaboszi
 
 


Judy!

nagyon jól hangzik! Biztos szép lesz! majd várjuk a képeket!!!

ancsaboszi
 
 


Brigi!
jaj de feledékeny vagyok! mitől is?
szóval igen, aznap voltam vérvételen meg, a szokásos vizsgálatokon, és rohantam a beutalóért! ez egy csütörtöki nap volt olyan 10 körül? bocsánat, hogy nem néztem körül de ugye vérvétel csak 10-ig van. És hát annyian ültek ott az Uh előtt

Brigi, Reni,
hú, de igzi!!!
tök jó!

És ha megengeditek akkor pár kép a mi nyaralásunkról, amit már lassan elfelejtünk!
:lol:

Reggeli után a szabadban!

Kép


Lara ugye hatalmas, és hát akartam venni neki sima fürdőbugyit is, ne csak az úszó legyen, és hát ilyen óriásban már nem volt külön bugyi, hanem ugye csak cictartóval, mert hát úgye egy 5 éves kislánynak már kell! :lol: Szóval azt vettem, de hát azt az örömöt, hogy neki is van cicitartója!!! :lol:

Kép


Müvészunoka, életében először van ecset a kezében, de nem rossz!
:wink:
Kép

Kiscsaládunk a nagyvázsonyi várban! Lara azért volt mérges, mert "miért vitte el a bácsi Anya gépjét?"vagy valami ilyesmi!
Kép

ancsaboszi
 
 


ANCSA-szupi képek!!!!-akkor ti kifogtátok a jó időt!!!
nagyon tetszik a festős.... :wink: és azok a székek,iskolapad-tök retrós.....milyen rég is volt,hogy ilyenekben ültünk???? :lol: :lol: :wink: :wink: és mit alkotott Lara???
fürdőruci-Mikey sem hajlandó másban fürdeni csakis hálós rövidnaciba :lol: :lol: amit Mikitől lát-fecske szóba sem jöhet :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci!
Köszi, bár a színek sajnos nem a legjobbak, kicsike géppel van, ami ennyit tud! A nagyot nem szívesen viszem ismeretlen helyre!
de hát ugyis az számít aki rajta van!
:lol:

És nincs róla kép ahogy pancsiznak???

Ja, ja de Zánkán még vannak belőle extra darabok! :lol:
nem, nem volt mindig jó idő!
több napot is kirándultunk a 8ból. Voltunk Balatonedericsen, az Afrika muzeumban, itt a muzeumban is eltöltöttünk több mint egy órát, mert az eső bezárt, de a legjobb mégiscsak az őzi etetés volt, vettünk nekik nyamnyamot is.


Kép


Kép


aztán Badacsonyban is voltunk, meg többször voltunk Füreden, meg ugye Nagyvázsonyba is egy nem fürdős nap mentünk!
de jó volt nagyon!
a többi nap meg pancsi Zánkán!

ancsaboszi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors PÁPÁ-ra jöttem. :lol:
Vagyis Münchenbe tartunk majd holnap korán reggel!! :lol: :wink: (holnap megyünk-jövő hét csütin jövünk)
Köszönjük a "jó utat" kívánalmakat!!! :wink:
És ígérem...nem fogok száguldozni....csak a német autópályán...mert ott nincs korlátozás "csak" ajánlott 130km/h sebesség!!! 8) :lol: :wink: De ígérem...NAGYON VIGYÁZNI FOGOK MINDENKIRE!!! :wink: Meg Apát sem akarom nagyon magamra haragítani!!! :oops: :roll:

POCISOK!

Vigyázzatok Magatokra meg a bentlakókra is!!! :lol: :wink:
Linda/Bálint...ajánlom magamat....értitek Lurkók, ugye?!?!?! :wink: :lol:

Pocakon kívüli Gyerkőkre is nagyon tessék vigyázni Anyócák!! :lol: :wink: 8)

Jövő hét pénteknél előbb ne várjatok! :lol: :wink: 8)
Akkor is max. csak egy UFF-ra lesz időm...és kedvem! :oops: :roll:

Ma korán lefekszem!!! Igenis Értettem!!! :lol: :wink: 8) (én is így gondoltam! :wink: )

Sok puszi Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Kriszta
Elfelejtettem tegnap írni :oops: Nálam a szajré! Anyósnál a lóvé :D
Köszi szépen!!!!
MInket is elkapott a zuhi, de Iván veszettül élvezte :lol:

Tenci
Hááát, bármi lehet :D Nagyon izgi mostmár! Én szeretnék még júliusban (valahol a legvégén) szülni...
Iván 38+5-re jött. Ha Linda is ehhez tartja magát, akkor aug.2-a körül várhatjuk :) Hurrá....aug.1-je a tesóm lagzija :roll: Jól időzítettek :twisted:
Július 6-án megyek az első ctg-re.
A bringa nagyon jó! Iván imádja, de már nem fárasztja úgy le, mint az elején. Mostmár 5-10 métert lazán megy feltett lábbal, szal megtanult egyensúlyozni. Az első időszak, míg nagyon kell koncentrálnia, addig fárasztja. Én nem adtam rá buksit eddig. Mondjuk nem is tűri meg, de tán 3x esett. Sztem inkább vmi térd, lábszárvédőt vegyetek, az szokta megsínyleni az eséseket....

Judy
Hajrá subázás!!! MAjd ahogy alakul néha jöhetnek képek :wink:

Lindanapló elkészült :wink: Most mesekönyvet fogok csinálni Ivánnak :) Mondom én, hogy kreatív ez a 3. harmad :lol: Alighogy befejezek egy "melót", már jön is a másik ötlet. Sőt, egy "Anyubaba" is van már a fejemben. Mire szülök el kellene készüljön...A kh-ba indulás előtt adnám neki oda...A mesekönyv az szülinapi ajcsi lesz. Bartos Erika után szabadon :wink: :D :oops: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép
Hát ilyesmi :D Nagyjából látszik talán, hogy milyen lehet a valóságban. Az eleje és a belseje is egyszínű rszín volt....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Tenci, jaja, növöget. igen szeretnénk tudni. én elgondolkodtam azon, hogy majd ha megszületik megtudom, de nem tudnák addig várni. kíváncsi vagyok. hamár élhetek ezzel a lehetőséggel, kihasználom. :)
remélem 2 hét múlva meg is tudják mondani.
és hogy vannak a fiúk? képeket kérünk róluk! :lol:

Ancsa, de jó képek. örülök, hogy jó időtök volt.

Judy, majd rakj képet a falvédőről ha kész.
én majd a picinek szeretnék varrni egy rácsvédőt mert Kolosnak(egy plédet füztem be a rácsok közé) nem volt de mindig is tetzsett. :)

vlki tudja Veroék számát? Zsóbak kéne, hátha össze tudnak futni füreden, de neki se net se szám nincs.

Tigrincs, akkor jó utat, és viszlát pénteken egy Uffra. :lol:
snooopy
 
 


Renáta, ez k**va jó. már bocsának, de ha nagyban nyomnád tuti én lennék az első megrendelő. szóval nekem nagyon tetszik, nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!
snooopy
 
 


Ancsa! én is gratulálok és szívből remélem hogy minden rendben lesz veletek!!!!!DE igazad van,-majd igazából akkor örülünk amikor már ott ordít a kezedben :lol: :D :D
Vigyázz magatokra
JA ,apósom új feleségét ismertem meg
:D

1-2 kép a tegnapi napról ,
Kép
Kép
Kép

Kép
gablaty
 
 


Sziasztok!

Ancsa: Semmi gond, én is bambán ültem ott, későn kaptam észbe. Igen, olyan 10 körül volt.

Renáta: Nagyon jó a babakönyv. ügyes vagy!

Tenci: Igen már ctg... izgi..... Petya hamarabb jött kb 3-3,5 héttel, szóval most nem tudom mi lesz. Lehet,hogy tényleg bevárom Renátát és együtt szülünk.

Megjártuk a magándokit. 2 hétig nem kaphat Petya lisztes dolgot, mert a doki lisztérzékenységre gyanakszik. :-( Azt mondta,ha 2 hét alatt nem javul az állapota akkor elküld gasztroenterológiára egy kivizsgálásra.
Segítsetek, hogy reggelire és vacsira mit adjak a gyereknek kenyér helyett? Ma tojást vacsizik, reggel virsli lesz, de nem ehet 2 hétig csak tojást és virslit.+

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Tigrincs: Neked akartam még, hogy nagyon-nagyon jó utat!!! Vigyázatok magatokra!!

Gabi: Jók ak képek!

Steffi: Gyönyörűek a gyerekek!! Martin milyen nagyfiú már

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


CfBrigi
Vigyázz!!!! A virsliben lehet glutén!!!!! Arra kell figyelni, hgy glutén tartalmút ne egyen, nem a kenyér, tészta a lényeg önmagában...
(van egy lisztérzékeny kissrác a játszin...) Lehet kapni glutén mentes kenyeret, meg tésztát. Egy vagyon ugyan :oops: :roll:
De adhatsz neki ham-letet, ami rizses vagy corn flakes-et, ami tényleg csak kukoricából van! A cerbonának van ilye4n, kifejezetten gyerekeknek.
De nagyon figyelni kell, mert felvágottak meg egy halom kész termék tartalmaz glutént. Sajna ki kell olvasni az összetevőket :roll:

Most lépek....MAjd jövök..

Anyu, kész vagyok : )

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Brigi!
Írtam privit!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Gabi
Enci nagyon édes a koszorúval :)
És milyen az új "anyós"? Gondolom végülis mind1....

Ancsa
Bocsi a tegnap estéért! Timivel +beszéltük, hogy vagy bénák vagyunk vagy gyakorlatlanok :D
Lara tényleg nagyon nagy :o Hány centi? Az az oroszlán...nem ijedt meg tőle?
Hajrá szilveszetri baba :lol: Ha jól számoltam, akkor van esélye ;)

CfBrigi
Nagyon drukk, hogy ne lisztérzékenység legyen!!!!
Mikor mész ctg-re? Vagy voltál már? Én meglepődtem, mert nekem 34+6 napon kell mennem először :shock: Ivánnal a betöltött 36 után mentem csak...
Azért engem ne várj meg :) Vagy csak akkor, ha én meg előbb szülök, mint a kiíírt...Nem kívánom, hogy 1,5 hetet ráhúzzál :roll:
Múltkor azt írtad, hogy semmi nem utal arra, hogy Bálint előbb jönne. Petyánál sejtettétek?

Steffi
Tényleg...Martinnak hogy van a tejallergiája? Javult valamit vagy nem is kísérleteztek? És Mirci? Gondolom neki még semmi ilyesmit nem adtál....Vagyhát nem tudom, most mi az ajánlás, de Martin miatt feltételezem még nem mertél próbálkozni...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Reni nagyon aranyos és jófej!! ha ilyen lett volna az anyósom, semmi gondunk nem lett volna :D talán nem is válnánk
Enci is egyből "befogadta" :D Ő fonta neki a koszorút, nem én. 8)

ja amúgy jó reggelt mindenkinek!


kiváncsi vagyok milyen idő lesz ma?
Veronikusz merre vagy? Kép

Kép
gablaty
 
 


Brigi, jaj, én is drukkolok, h ne lisztérzékenység legyen.

Gabi, Veronikuszék balatonon asszem júni 2ig.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Steffi: Megkaptam, válaszoltam rá. Hogy van Martin allergiája?

Renáta: Köszönöm az infót, egyenlőre csak a tésztát, kenyeret, péksütiket kell kizárni, aztán 2 hét múlva megint doki és akkor mondja meg, hogy megyünk-e tovább.
Hétfőn megyek előszőr ctg-re. Kíváncsi vagyok,h ogy mit mutat, mert ma hajnalban 1,5 órán keresztül görcsöltem. A múltkor teljesen zárt volt a méhszáj még, Petyánál a 32. hégten már 2100-es volt azeredményem, így sejteni lehetett, hogy előbb jön. Most nem tudom.

Orsi: Köszi, remélem tényleg nem az....

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


[b]Aprooka: [/b]Isten Éltesse Levit!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Sziasztok Lányok!

csak egy gyors bejelentkezésre jöttem Balatonfüredről ... :D (kedden, 30.-án megyünk haza) köszönöm a hiányolást :wink:

először is!

(((((Ancsa!)))))
hatalmas ölelés neked!!!! :wink: nagyon örülök nektek!!! a képek nagyon jók! szépek vagytok! LAra meg nagyon nagy lány már :D

Reni!
te meg nagyon ügyi csaj vagy!!! gyöngyörű a napló :D

Aprooka!
Levinek sok boldogságot!

Gabi!
de jó! milyen jól érzi magát Enci :lol:

rólunk:
mi megvagyunk. Első este Szofi és Zsófi hányt és fosos volt. MAjd azt hittem már vége, de Zsófi csak nem bír kimászni belőle. Napjában többször teljes ruhacsere van vagy a rókázás vagy a fosika miatt. Különben jó a kedve. Sokat úszkálnak a nagyok apucival, míg én rodeozom a kicsivel a sétányon. :D

most mennem kell ... valami nincs rendben Zsófival.

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Gyuzsó, Heni boldog születésnapot!!!!! :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Leviknek boldog névnapot kívánok![color=darkblue][/color]
Gyuzso,Heni nektek Boldog születésnapot![color=red][/color]
Kép

Kép
gablaty
 
 


Gyuzsó, Heni BOLDOG SZÜLINAPOT tőlünk is!!!!!!!!!!!!!
nem is tudtam, h egy napom van.
snooopy
 
 


Gyuzso! Heni!

Boldog születésnapot!!!

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Gyuzso, Heni: Isten Éltessen Titeket!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Szülinaposoknak boldog-boldogot!

Brigi!
Tényleg csináljátok meg szerintem, de te tudod.... Nagyon drukk, hogy ne legyen lisztérzékenység!!!!

Reni!
Nagyooon ügyi vagy! Nálunk úgy néz ki, hogy kinőtte a tejallergiát, de időnként mikor sokat eszik több nap is egymás után és sok mindent akkor még van kis hasgörcs, de ilyenkor visszafogjuk a dolgokat.

Vezetés: hát tényleg nem vezethetek :cry: Na mindegy most már a célegyenesben vagyok, várom, hogy végre megkapja a jogsim :lol: :lol: Csak győzzem kivárni :roll:

Ancsa!
Jók a képek! Mekkora nagy lánykád :D Nagyon szalad az idő, hihetetlen... Én Kriszta Petyájának vonalzóján láttam, hogy már 11 hós, jövő hónapban 1 éves????!!!!

Na léptem, megyünk levegőzni :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Sziasztok!

Brigi!
Gyere majd, meséld, mi volt CTG-n!

Tegnap unokatesóméknál voltunk, Petya semmit nem aludt, hazafelés a kocsiban fél órát, este már teljesen túlpörgött, egyszerűen a cumisüvegen sem aludt el. A végén berámoltam az ágyába, mert én már hullafáradt voltam és csak hisztiztem mindenen. Kicsit sirdogált, aztán szunya.

És igen, 11 hónapos múlt, el sem hiszem, tegnap született.

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Jaj, Veronikusz!
Ez a hányás borzasztó, remélem, mára javultatok.

Kép
Kép
kriszta36
 
 


SZIASZTOK!

GYUZSÓ-HENI:BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!

LEVINEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

és mivel ma van PÉTERNAP :lol: BRIGI PETYÁNAK-KRISZTA PETYÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk! :lol: :lol: :lol: -remélem ma tartjátok :wink: :lol:

jövök még,de most rohanok...

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Gyuzsó-Heni:
BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!




PÉTEREKNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Veronikusz!
Nem úgy volt, hogy 2-án jöttök?

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Steffi!
annyira tündér ez a két gyerek!!! gyünyürűűűűűűűűű mind a kettő!!!! :D és milyen nagy már ez a kis zsivány is!!! :shock: :lol:

Kriszta!
de igen, úgy volt hogy jún. 25-júl 2.-ig leszünk, de előbbre kellett hoznom 2 nappal (így jöttünk le már 23.-án), mert kedden (holnap) ha hazaérünk, este már indul ki Angliába a férjem autóval és vasárnapig kint kell legyen!!! nem mehetet később!!! tűzvédelmi oktatásra megy és az most van!!! :oops: ma DU is megy Keszhelyre megbeszélésre .... hát! ilyen a nyaralásunk. :oops: ezt szakítottam! ezt kell szeretni! :D :D :D szerencséje van mert csipázom a fürtös fejét és elnézem ezt neki :lol: ha már róla írok akkor annyit még elmesélek, hogy egyik nap épp volt 2 percünk nyugodtan (lejöttek fél napra a szüleim) gondoltam prá dolgot megbeszélhetünk, mondom a férjemnek: baj van! mire ő: mi az, terhes vagy? az nem baj!!!! :shock: :shock: :shock: hát én dobtam egy hátast!!! :shock: :lol: :lol: :lol: pedig csak a szüleimhez való kiutat akartam vele megbeszélni :lol:

Kati!
oviszünet: nálunk most Szofinak van szünete valahogy júli végéig, Katának meg pont előtte levő héten kezdődik a szünet. Így egy hét lesz húzós, de utána is ha lesz bölcsi még Aug. végéig az nálunk csak hétfő keddi napot érinti, hogy nincs otthon Szofi. Katát is azt akarták, hogy Júl-Aug. otthon tartsam de írtam egy kérelmet, hogy felújítjuk a lakást és .... bla-bla (amiből lehet hogy nem is lesz semmi). Mivel nekem viszont nincs nagyszülői segítségem, nem lehetek szívbajos. Ha megengedik akkor igénybe is veszem a segítségüket. :oops: :oops: :oops: :oops: pont azt néztük itt a szállodában és a környező apartnamházaknál is, hogy nagyon sok helyen a nagyszülőkkel vannak a gyerekek lent!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!
Ezer éve nem írtam, de azért olvasgatok: És láttam a nagy hírt Ancsa gratulálok (halkan) és nagyon-nagyon drukkolok!!

Veronikusz, én ugyanígy vagyok vele, míg én egyedül toporgok 3 gyerekkel a Balatonon, máshol 4 felnőtt jut egyre. Nekünk ezt osztották úgy látszik.

Szülinaposoknak sok boldogságot, hamarosan szülőknek kitartást!!

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini
 
 


Szia Cini!
Jó, hogy benéztél! Hol vagytok Balcsin?
Enyém férjem most mondja, hogy ja, ha van kedvem, nézzek valamit. Eddig meg... :evil: De az tuti, hogy ha nézek, akkor nem lesz jó az időpont. MIndig ez van.

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Gyuzsó!Heni!

NAGYON, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!




LEVINEK, PÉTEREKNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

ancsaboszi
 
 


Reni

Nagyon szép, Linda biztos nagyon büszke lesz az Anyukájára majd ha nagy lesz, hogy ilyen szépet csinált neki!!!
Semmi baj, majd legközelebb, én alig éltem, úgyhogy nincs harag
Nem, az oroszlánok jófejek!
Hát szilveszterkor már itthon leszünk remélem javában, császáros lesz, az biztos az előzmények miatt.

Gabi,
Köszönöm,
Hogy vagy??
Enci nagyon szép!
Hogy van a kis lelke? És a Tiéd? És ezeken a kirándulásokon amikről a képek jönnek és TE is rajta vagy ott ex is ott van? És az milyen? Jöhet priviben is.

Brigi
Ezeket a puffasztott dolgokat nem szereti? Köles golyó? Meg van ilyen ilyen rizses cuccok.
Joghurt?
Mi volt ctg-n?
Hogy vagy???


Veronikusz,

Jaj szegénykém! Hogy ez a hasmenés, hányás nem hagy Titeket békén! Sok gyógypuszi!!! Mikor mentek Papádékhoz????
Örülök, hogy azért jól telik a nyaralás.

Kriszta
Igen, igen
Lassan lehet tortát sütni!

Réka,
De jó téged is látni!!
Hogy vagytok??? Képek???

Rólunk:
Hát sajnos Lara még mindig nincs jobban, talán már nem hörög, de még mindig nagyon csúnyán köhög, pedig már az egyik gyógyszer elfogyott! De most már az orra is folyik.
Azt hiszem szerdán megyünk vissza vele az orvoshoz, ha nem javul.
Holnap gondoljatok ránk! 12-re megyünk a Génközpontba kombinált tesztre, aminek1,5óra múlva meg is lesz az eredménye, (ez egy vérvizsgálat és egy UH) és utána meg 3-ra megyünk Sándor dokihoz! Remélem holnap is minden rendben lesz! Gondoljatok ránk!!!

Sok, sok puszi

Szép napot!

ancsaboszi
 
 


Ancsa, gondolunk rád, persze!!! és Larának jobbulást. amúgy mikorra vagy kiírva? mert 4 hét van köztünk és én dec 12körül. akkor te január lennél nem?? mondjuk én is szeretném ha előbb jönne és karácsonykor kéne megint a kórházban lennem.

Brigi, Kriszta és Zsó férjuradnak:
Pétyáknak boldog névnapot!!!!!!!!!!
van még Péter köztünk??
snooopy
 
 


Nem kell vlmelyik ismerősötök ismerősének bébiőr? :D pár hónapos, philips avent scd 479. szóljatok ha igen.
snooopy
 
 


Orsi,

Igen, január 5 a hivatalos időpont!
De sajnos nekünk már van sok rossz élményünk, és ezek nem csak rossz érzéseket hagytak, hanem sajnos sérüléseket is :cry:, amit én mindig elfelejtek, de a doki számon tart! Igy biztos a császár, és ezért valószínű hogy előbb! de hát addig még el kell jutni!
De hát TE már tuti otthon leszel karácsonykor nem? 3 hét van köztünk! Valaki valamit rosszul számol, mert a doki szerint én ma vagyok 13 hetes!
:lol: :roll:

ancsaboszi
 
 


Ancsa, hát a tervezett császár gondolom rossz, bár én nem tudom mert nekem még nem volt, és remélem nem is lesz...de vlhogy tuti jobban izgulnék ha azt mondanák, h ekkor legyek ott és kiveszik a babát. akkor már legyen spontán indulás és ha muszáj császár. amúgy engem is meg akartak (27én) mert ugye Kolos később jött, de megdumáltam vele, h a szentestét még otthon töltöm aztán jöhet ha akar. és jött is 25én hajnalban éreztem de nem sietett ki mert csak 26án bújt ki. :lol:
igen valószínű most otthon leszek karácsonykor, de Kolos dec 14re volt kiírva és látod mi lett. ha ez a kicsi sem siet kifelé... jaj nekem. :lol: :roll:
snooopy
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk.....

Első sorban halkan, de Ancsa, annyira, de annyira szuper, úgy örülök Nektek!

Vero, ne haragudj, nem hívtalak végül, mert minden napra jutott vmi.

Köszönjük a ránk-gondolást és a köszöntéseket!
Pétereknek mi is sok sok pusz!
Heni, Gyuzsó, Isten éltessen Benneteket!

Az idő ritka car volt, a szálláson mini szobák, sehol egy nagyobb nappali/dühöngő, így Levinek kellett folyamatosan a progi, vagy ölben volt. Mert ki nem mehettünk a szakadó esőben, más lehetőség nuku.
Szóval a csopaki feltöltött, dagonya homokozót (ajánlom mindenkinek, csúcsszuper) sajna nem tudtuk kipróbálni. Voltunk Tihanyban, de lezárták a dombot, terepbicanga-verseny miatt. Azért a fagyizóig eljutottunk!
:wink:
Aztán füredi séta is volt, de a legjobb. Szerencsére rokonaink épp Alsópáhokon nyaraltak így ingyen bemehettünk és használhattunk mindent! Elképesztő egy hely, mondjuk én már voltam ott, de 8-10 éve, akkor még csak a fele volt kész. Döbbenetes volt és szerencsére pont aznap volt az egy szem napos idő, így a külső medencéket is végigjártuk, Levi totál extázisban.... :lol:

Levi ezalatt a 4 nap alatt megtanult fél kézzel kapaszkodva is szaladni és megtette az első 5 önálló lépését is. Ha mondjuk hogy nemnem rázza a fejét veszettül és dacosan orrhangon közli hogy dede. Persze miközben megy vagy koncentrál magában folyamatosan a nemnemnem-et mondja, olyan mintha mindig dacoskodna/morcogna. Írtó cuki. Amúgy mindenkire mosolyog, kokettál, integet, élvezi, ha lekenyerezhet mindenkit, berreg ezerrel, és ha látja hogy rajta mosolyognak, megy a produkció.
Az alvások borzalmasak voltak, de döbbenetes mennyiségeket vágott be mindenféle kajából, csak lestem. Szóval nem lehet minden egyszerre, ennek a kajasztrájk végének is rettenetesen örültem.

Nekem megvolt az első szopi-illúzió elvesztésem, mert tegnap este rámharapott a drága. Tudom, tudom, örüljek, hogy ennyi idő után, de vékonyak a falak és azt hittem benyitnak a szomszédok, akkorát visítottam.... :oops:

Na, hozok majd képeket is, de ezerrel pakolok, holnap után megyünk tovább.
Ja, a családi nyaralós házunkat szétégették a mostani lakók, ahova mentünk volna (apum totál magába zuhant, dec. óta tervezi, többször lement, stb.....) sikerült ugyan másik szállást találni, de koránt sem olyan jót. Mindegy, megyünk, ez nem tart vissza, de olyan mérgesek vagyunk. Hogy lehet leégetni egy panziókonyhát, passzzzz :twisted: :evil: :?

Jóvan, lelövöm magam, de hiányoztatok ám! :D :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


ANCSA-persze hogy megy a drukk!!!! :wink: :lol: -nekem is volt kombinált teszt-tényleg hamar megvan....
szóval bizti a császár-nekem is így volt Benedeknél,amúgy február2 lett volna az idő de előrehoztuk egy héttel-semmi bajom nem volt ezzel,csak tudod az hogy akkor most jan27én műtét!!!!bementem mintha valami találkára mentem volna-ami az is volt hiszen Benedekem megérkezett!!!! :wink: :wink: :lol: :lol:
Larának gyógypuszkókat küldünk-és ti meg vigyázzatok magatokra! :lol: -ilyenkor mama vigyáz Larára ha mentek????
és én havernőm is Sándor dokis :wink: :lol:

BRIGI-milyen volt a ctg???? :D minden ok???Bálint ficánkolt??? :lol: :lol: amúgy Petyánál hogy vettétek észre ezt a lisztes dolgot,milyen jele van?

VERONIKUSZ-milyen frankó csajszi vagy-még a Balcsiról is gondolsz ránk!!!!!! :wink: :wink: :wink: a rodeózással meg vigyázz!!! :lol: nem vittél görkorit???? :lol: :wink:

RENI-azért van esély hogy ugyanazon napon jöjjön Linda mint Iván???-milyen izgi lenne!!! :wink: :lol: lassan kreatív üzletet nyithatnál!!!! :lol: :lol:

ORSI-akkor te már tök jól????rosszullétek remélem már nincsenek....ééés neveitek vannak már?? :lol: :lol:

dolgozós csajok????? :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Levinek és Petyáknak Boldog Névnapot!
Zsu, Heni Boldog Szülinapot!


Veronikusz
Sajnálom, hogy ilyen betegesen telt a nyaralás :( Zsófi jobban?
Nacid nálam van még! Szólj, ha kell, már nem hordom :wink:

Zsó
Hát nem is tudom....Nem irigylem a nyaralókat ebben az időben...
Hát igen, mindent nem lehet...örülj, hogy eszik :wink:
Harapást csinálta Iván is egy időben, de szerencsére hamar feladta 8)

Steffi
Tök jó, hogy martin is kinőtte :D Nálunk pont így van! Ha minden nap iszsik kakaót, akkor kijön az ekcámája. Mondjuk más tejes dolgot nem nagyon eszik. Se joghurt, se ilyesmi...ritkán kér sajtot meg a palacsintába túró, dehát az sincs minden nap :)
Az oviban lesz ez gond :? Minden reggel vmi tejes innit kapnak. Iván reggel nem szokott kérni kakaót, csak este...Szóval ha reggel is kap az oviban, meg este itthon, akkor bajban leszünk. Mert ugye szereti, szal, ha a többiek isznak, akkor nem lesz valami boldog, hogy neki meg tea van :roll: :( Vagy nem viszem be minden nap reggelire...vagy beviszem és viszek neki 2dl-es szójainnit...Talán rugalmasan kezelik...

Orsi
Én szorítok, hogy kistesó dec.19-ig kibújjon magától! Tudod, változott a protokoll és a betöltött 41. hét után nem várnak tovább...
Én is szétizgulnám magam egy programozott csaszitól! Valszeg már napokkal előtte nem tudnék aludni...az izgalomtól :D

Ancsa
Hát én ugyan nem igazán ismerem az előzményeket, de azt érzem az írásaidon, hogy bőven van min izgulnod :cry:
Nagyon drukkolok! És gyere a hírekkel!!!! Tök jó, hogy nem kell heteket várni az eerdményre!
Larának jobbulást!

Brigi
Mi volt a CTG-n?????? Mi volt Petyánál a 32. héten 2100? A súlya? Gondolom, akkor még nem CTG-ztek...
Nekem nem nézett súlyt most...Pedig azért kíváncsi lettem volna...


Csajok ez az idő... :twisted: :cry: :twisted: :cry: :twisted: :cry:
Borzasztó, hogy semmit nem lehet csinálni! Már a játszóra sem megyek ernyő nélkül :roll: , pedig 5 perc...Egyetlen előnye a dolognak, hogy legalább ebédidőben jön a zuhi és így könnyen haza tudjuk citálni a kölköket :) :? Nézzük a dolog pozitív oldalát.
Az, hogy tegnap mit kaptunk a nyakunkba a Gyerek-Szigeten...az már csak hab volt a tortán...Bokáig gázoltunk a vízben, ahová még a vihar előtt behúzódtunk, onnan a brutális eső közepén kellett kimenekülni, mert veszélyes lett volna a villám miatt. Vicces vagy íronikus (?), de a Vízművek konténerén találtunk menedéket, ami meg majdnem leszakadt. Mikor végre fedél volt a fejünk felett, akkor láttuk, hogy a 10centis tócsákban, amiken átgázoltunk, hogy végre behúzodjunk, 220-as kábelek kígyóztak :shock: Mázli, hogy nem történt semmi bajunk!
Hát "izgis" lett a tegnapi nap...Iván szája lila volt, mire hazaértünk...de szerencsére nem fázott meg :)
Szóval én már tök depi vagyok, mert nálunk spec. 19-én volt az utolsó esőmenets nap...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?