Levinek és Petyáknak Boldog Névnapot!
Zsu, Heni Boldog Szülinapot!
Veronikusz
Sajnálom, hogy ilyen betegesen telt a nyaralás
Zsófi jobban?
Nacid nálam van még! Szólj, ha kell, már nem hordom
Zsó
Hát nem is tudom....Nem irigylem a nyaralókat ebben az időben...
Hát igen, mindent nem lehet...örülj, hogy eszik
Harapást csinálta Iván is egy időben, de szerencsére hamar feladta
Steffi
Tök jó, hogy martin is kinőtte
Nálunk pont így van! Ha minden nap iszsik kakaót, akkor kijön az ekcámája. Mondjuk más tejes dolgot nem nagyon eszik. Se joghurt, se ilyesmi...ritkán kér sajtot meg a palacsintába túró, dehát az sincs minden nap
Az oviban lesz ez gond
Minden reggel vmi tejes innit kapnak. Iván reggel nem szokott kérni kakaót, csak este...Szóval ha reggel is kap az oviban, meg este itthon, akkor bajban leszünk. Mert ugye szereti, szal, ha a többiek isznak, akkor nem lesz valami boldog, hogy neki meg tea van
Vagy nem viszem be minden nap reggelire...vagy beviszem és viszek neki 2dl-es szójainnit...Talán rugalmasan kezelik...
Orsi
Én szorítok, hogy kistesó dec.19-ig kibújjon magától! Tudod, változott a protokoll és a betöltött 41. hét után nem várnak tovább...
Én is szétizgulnám magam egy programozott csaszitól! Valszeg már napokkal előtte nem tudnék aludni...az izgalomtól
Ancsa
Hát én ugyan nem igazán ismerem az előzményeket, de azt érzem az írásaidon, hogy bőven van min izgulnod
Nagyon drukkolok! És gyere a hírekkel!!!! Tök jó, hogy nem kell heteket várni az eerdményre!
Larának jobbulást!
Brigi
Mi volt a CTG-n?????? Mi volt Petyánál a 32. héten 2100? A súlya? Gondolom, akkor még nem CTG-ztek...
Nekem nem nézett súlyt most...Pedig azért kíváncsi lettem volna...
Csajok ez az idő...
Borzasztó, hogy semmit nem lehet csinálni! Már a játszóra sem megyek ernyő nélkül
, pedig 5 perc...Egyetlen előnye a dolognak, hogy legalább ebédidőben jön a zuhi és így könnyen haza tudjuk citálni a kölköket
Nézzük a dolog pozitív oldalát.
Az, hogy tegnap mit kaptunk a nyakunkba a Gyerek-Szigeten...az már csak hab volt a tortán...Bokáig gázoltunk a vízben, ahová még a vihar előtt behúzódtunk, onnan a brutális eső közepén kellett kimenekülni, mert veszélyes lett volna a villám miatt. Vicces vagy íronikus (?), de a Vízművek konténerén találtunk menedéket, ami meg majdnem leszakadt. Mikor végre fedél volt a fejünk felett, akkor láttuk, hogy a 10centis tócsákban, amiken átgázoltunk, hogy végre behúzodjunk, 220-as kábelek kígyóztak
Mázli, hogy nem történt semmi bajunk!
Hát "izgis" lett a tegnapi nap...Iván szája lila volt, mire hazaértünk...de szerencsére nem fázott meg
Szóval én már tök depi vagyok, mert nálunk spec. 19-én volt az utolsó esőmenets nap...