2009.06.29 10:30
2009.06.29 10:42
[quote="spickey"]S írta:spickeyziasztok!!
Beatrix: Boldog születésnapot!!!
Ma voltunk védőnőnél. Nálam megnézte a szokásosat, (vérnyomás,súly) a lánykánál megcsinálta a 2 éves felmérést.
Osztálytali: sajna nálunk idén nem lesz,mivel én szoktam szervezni. Kaptam 1-2 mailt (mikor lesz), de mivel csak a segítségemet ajánlottam fel a szervezésben, valahogy elfelejtettek visszaírni. Hááát igen, így egyszerűbb. Majd jövőre.
Nekem azt mondta a Dokinéni, hogy ne egyek sok dinnyét és szőlőt,mert nagyon megdobja a kicsit. Hallottatok erről valamit?
Kicsit szomorka vagyok,mert ma meghalt a kedvenc halam. Holnap viszont mi is útra kelünk nyaralni!! Már nagyon várom. A lánykánk 2 napig az úszógumit nyúzta. (úgy kellett elcsenni, hogy le tudjuk engedni.)
Süti: ha jól emlékszem te voltál a józsefvárosin. Nem láttad esetleg, hogy árulnak-e úszógumit, strandcuccot? Amit vettünk kicsit nagy lett. ( A biztosnágit viszont nem akarja felvenni. Tescoban és társaiban viszont csak nagyok vannak. Már nincs más ötletem.
2009.06.29 10:57
2009.06.29 11:37
2009.06.29 11:54
[quote="astrid"]B írta:astridibi!
Nekem pár éve olyan készletet sikerült vennem (szerintem ma is találtsz ilyet), amiben az alapdoblgok benne voltak.
Készülék, ujjbegyszúró, tesztcsík és a lándzsa az ujjbegyszúróba. Utána tesztcsíkot és lándzsát kell venni (azt nem tudom, hogy aki rendszeresen ellenőriz, mindig cseréli-e a lándzsát, vagy hogy van, én időnként végigellenőrizem a családot, így azért fogy a lándzsa (gyerekeknél nem szoktak vért ellenőrizni, szerintem a legnagyobb 10 év alatt egyszer nem volt vérvételen, mert nem volt olyan beteg, aminél indokolt lett volna, bár nem tökéletesen megbízható az ilyen ellenőrzés, azért több, mint a semmi...))
2009.06.29 12:00
2009.06.29 12:08
2009.06.29 12:14
2009.06.29 12:21
[quote="t-pk"]b írta:t-pkibiesbrumi,
szerintem már minden készülékhez van újjszúró (amit én utálok és nem használom) és 10 tesztcsík.
Szerintem nem kell cserélgetni a szúrót, ha csak te használod.
Nekem ilyen van:
http://www.wellmed.hu/Wellmed_Easy_Touc ... o_keszulek
Ez szerintem jó áron van, 7500 ft és húgysavszintet is mér.
Ha tetszik, akkor van ehhez az üzletlánchoz törzsvásárlói kártyám, ami még kedvezményesebb vásárlásra jogosít. Azt hiszem és 6000 pár szár forintért vettem.
Sajna nem tudom, hogy a webáruházban hogyan tudom használni ezt a törzsvásárlói kártyát, de küldtem neki email. Vagy próbáld őket felhívni.
Ha kell és a webáruházban is működik, akkor egyszerűen elküldöm a kártya számát. De lehet a személyes vásárlásnál is elég a száma - sok helyen van boltjuk.
De akár én is megvehetem neked, csak akkor a postaköltség van még pluszba.
2009.06.29 12:58
2009.06.29 13:07
2009.06.29 13:07
2009.06.29 13:22
2009.06.29 13:23
2009.06.29 13:25
2009.06.29 13:47
2009.06.29 14:10
2009.06.29 14:15
[quote="manósziget"]H írta:manószigetali csajok!
Floranan, Mark Ebano valami csodaszép kis baba lesz. Már látom magam előtt a szép capuccino színű bőrével. Áááá, tuti dögleni fogna utána a csajok... Belegondolva, csak kisit több, mint 2 évvel lesz fiatalabb, mint Míra...
.
2009.06.29 14:20
[quote="arvaerika"]M írta:arvaerikaadar, Petra!
Ti már nagyon közeledtek a végéhez. 3-4 hét és kezdődik az NST!
2009.06.29 14:33
[quote="madar"][ írta:madarb]Floranan: nem biztos, hogy tökéletes lesz a definícióm: de egy nyugalmi állapotban végzett CTG vizsgálat, tehát fekszel, Rád kötnek kütyüket (detektor) és folyamatosan figyelik és rögzítik majd csokika mozgását és szívműködését. Általában 20-30 percig tart a vizsgálat.
2009.06.29 15:00
2009.06.29 15:01
2009.06.29 15:27
2009.06.29 15:32
[quote="madar"][ írta:madarb]Manó: muszáj még egyszer visszatérnem a dologra. Annyira örülök, hogy ilyen jó emlékeid kötődnek a hajóhoz.
2009.06.29 15:41
2009.06.29 15:52
2009.06.29 16:05
2009.06.29 17:08
2009.06.29 20:29
[quote="csikipetra"]U írta:csikipetrah......Manó, ne ijesztegess az 5 kilós babával!!!
Nekem az orvosom azt mondta, hogy ha kihúzom a végéig, akkor esélyes egy 4 kiló körüli emberke ,az sem lenne kis pikóta!
Madar,én úgy csöppentem ide, hogy észre sem vettem,hogy van augusztusi topic, és amikor a barátnőm szólt, hogy miért itt vagyok,akkor már ide írogattam egy ideje, és maradtam.
Remélem senkinek sem gond De így esélyes, hogy elsők leszünk a sorban.......
Azért Madar a tapasztalatlanok nyugalmával szívesen átadom neked az elsőbbséget!
Ja, nem csobbantam, jöttek a kőművesek a kályhát színezni,csak nem kötött meg a tegnap felkent ragasztó............
Floranan, tuti jó pasi lesz csokiból!! Amúgy szerintem az összes félvér baba baromian szép !!
betét: én TENA nagy méretűt vettem 1 csomaggal, és mellé éjszakai betétet. Kerestem eldobható TENA bugyit is, de DM-ben, Müllerben nem találtam. Ezeket csak patikában lehet venni?
És kb.hány darab kell arra a pár napra?
Már itt is dörög az ég!!!Rohanok,mert kint vannak a cuccaink.
puszi nektek!
2009.06.29 20:41
[quote="astrid"]H írta:astridivatalosan én is augusztusi vagyok , de nem tudom, az is leszek-e. A menzesz alapján ráadásul 22-én kellene szülnöm (28 napos ciklussal számolva). De én elve későbbre rakattam az időpontot az orvossal, mert nagyon nem szeretnék azzal szórakoztatva lenni, hogy "jaj, túlhordás", meg naponta CTG és kétnaponta UH a túlhordás miatt, ami ténylegesen nem az. Mondjuk az orvosom mindig rákérdez, mennyire vagyok pontosan szülő, én meg mindig csak azt tudom mondani, hogy pontos vagyok, ha jól írnak ki. :D Ez eddig 2-szer sikerült, amikor az orvos rám hallgatott a kiírás dátumával kapcsolatban, és 2-szer nem, amikor nem. Az elsőnél még nem ismertem ennyire a dolgokat (és net se volt, hogy utánanézzek), ott 28 napos ciklussal számolva 10 napot késett a fiam, illetve a legkisebbnél meg hiába mondtam, hogy az nem lesz jó dátum (szintén a 28 napos ciklusszámítás miatt), nem hallgatott rám, szintén 10 napos volt a hivatalos késés, de amikor a magzatvíz elfolyt, akkor ott mondták, hogy annyira szép tiszta, hogy biztos nem volt túlhordva.
Szóval én úgy számolok, augusztus vége lesz a dologból, de esetleg még szeptemberre is átcsúszhatunk, majdnem biztos vagyok benne, hogy lesznek többen, akik megelőznek a hivatalosan szeptemberre kiírtak közül is.
Aztán majd meglátjuk! :D
Tena: én Supert vettem korábban, lehet, hogy az eggyel kisebb is elég (az nem az Extra?).
Hálós bugyi: 1 csomagban 2 van, nem? Az elég.
Manó!
Én is ismerek valakit, aki 5,3 kg-os és 63 cm-es babát szült természetes úton, 2 óra alatt. Nem tudták, hogy a baba ekkora. Mondjuk a pocija akkora volt, amekkorát én még 1 gyereknél nem láttam (és főleg az alakja volt olyan, szabályszerűen előre dinnye alakú), nem is tudom, hogy nem sejtették, hisz az UH méretekből kellene tudni becsülni, legalább azt, hogy 4 kg felett lesz.
Ruci: én se megyek ruhabolt és bevásárlóközpont felé! :D (Azt, hoy ezt hogy oldom meg, még nem tudom... ). Tegnap is beugott pár dolog a kosárba és a kezembe, pedig már nem is akartam semmit venni. Erre két különböző helyen vettem mindenfélét: kiszoknikat, cérnasapit, rugikat, pólókat és pulcsit is... Na most már tényleg állj!! (Bár azt tudom, hogy valószínű ebben élem ki, hogy magamnak meg nem tudok normális áron normális holmikat venni. Akartam már vagy 2 hónapja terhes szoknyát, hát azóta se sikerült vennem, de mostmár szerintem nem is fogok, hisz lassan itt a vége, szerintem kihúzom a meglévő ruházatommal.)
Bibi!
Én sem tudom, hogy kellene mérni magas cukornál, mert semmi oka nincs annak, hogy legyem itthon mérőm. eddig soha nem volt magas a cukrom, terhességek alatt sem. Két ok miatt vettem: tágabb családilag volt ilyen gond, illetve pont a terhességek alatt akartam tudni, mert nem éreztem azt, hogy rendes ellenőrzés alatt vagyok (írtam, hogy a védőnőm súlyt és vérnyomást mér, de vizeletet soha nem vizsgál). Ugyanígy van itthom vérnyomásmérőm is (az is gond a családban sajnos).
2009.06.29 20:57
2009.06.29 21:30
2009.06.29 21:44
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|