Új privát üzeneted érkezett!

cékla

Kép

és a lila ruci
Kép

bébic berni és nektek nem mondták h mitől lehet/van ez az ekcéma?

andy

Kép
andy30

iokka: nem gondoltatok riasztós távfelügyeletre?

mondjuk nálunk is suszternek lyukas a cipője este áll fenn.
múltkor jövök haza és egy tenyérlenyomat és egy fül és fél arclenyomat volt az ajtónkon, mintha behallgatóztak volna, hogy van-e otthon vki?
engem a frász kerülgetett,apa riasztós távfelügyelettel foglakozik és naná, hogy nálunk nincs felszerelve a riasztó a lakásba....
mondtam neki, hogy a köv. büdzséből akárhogy is de futnia kell rá.

KépKép

Kép
orsimorsi

na egy kicsit rászerkesztettem a képre h jobban látszódjon a folt. mondom már van egy másik is.

Kép

ja és ami középen van barnás folt meg lehet anyajegy lesz? doki szerint lehet de nem tudja :roll:

Kép
andy30

Andy: Ááááááááá, dejó az a céklás kép! :lol: :lol:
Én előre félek, mi hogy fogunk kinézni! :shock: :D

Nekünk azt mondta a bőrgyógyi (legalább is a miénkre, nemtom, Bernuskáéknál mi volt az ok), hogy tök átlagos dolog, nem kell megijedni, rengeteg babának van, ő "csecsemőkori ekcémának" nevezte. Azt nem mondta, konkrétan mi okozza, de ki fogja nőni.
Meg azt is mondta, hogy ha most el is múlik, esélyes, hogy olyan másfél éves kora körül visszajön majd.
bébic

Orsi: :shock: :shock: :shock: Tejóég, tenyér meg füllenyomat...el is hiszem, hogy megijedtél, sztem én betojtam volna....ilyenkor mindig elkezd az agyam kombinálni, meg jönnek a "mi lett volna, ha..." agyrémek... :roll: :?

Andy: Hát, nekem csípésnek tűnik így a kép alapján.... :roll:
bébic

bébic nekem csak annyi a bajom ezzel, h az ekcéma az allergia. és irják h áltban asztma követi/heti:( na mind1, nem parázok hátha elmulik. amugy meg megyünk csüt.ön védőnőhöz majd megmutatom neki ha még ott lesz.

Kép
andy30

Andy: Előre szerintem se nagyon idegesítsd magad.
Most az jutott eszembe, hogy ha ez az lenne, akkor már előbb jelentkezett volna, nem? Vagy ez butaság? :roll:

Ja, amúgy azért csipogok itten ám annyit, mert Pocakmarcim már majd' másfél órája húzza a lóbőrt.... :lol: Lőjetek le nyugodtan! :wink:
bébic

eddig nem volt net, most meg bébi akar kiugrani kézből, megyek játszani, ha csicsizett, jövök.....

Kép

Kép
gabilany79

Orsi,jelöltelek iwiw-en, ha nem gond! :oops: :lol:

Biztosan van akivel még nem jelöltük egymást, Vas Erzsébet, Kecskemét, úgy találtok meg.

Nálunk Tibcsinek jön ki néha a pofiján ilyen ekcéma szerű, de neugronormon testápolóval bekenem és elmúlik. Én azt vettem észre, hogy a nyálától jön ki. Na meg pöttyök az egész testén, de az meg a melegtől van.

verzso

Andy!

Ha ekcéma, akkor ne hintőporozd! Az csak árt neki. Az ekcéma egy bőrszárazság, aminek az ellenszere, hogy gyakran kell hidratálni. Mi alapból gyógyszertári testápolót használunk, de vannak olyan foltok, amire ez kevés, akkor jön a szteroidos kutyulmány.

Csecsemőkori ekcéma: atópiás dermatitis (így tudsz utánanézni). Veleszületett dolog, örökletes, általában allergiás szülők gyerekeinél gyakori. Hogy mi váltja ki? Állítólag mivel veleszületett, nem kell kiváltó ok. Van, akinél elmúlik, van akinél követi allergia, szénanátha, krupp. De ebből ne vond le azt a következtetést, hogy Reginek bármilyen baja lesz!!! Valószínüleg a tápszer ront a helyzeten, de van olyan ismerősöm, akinél a baba anyatejes volt jó sokáig és mégis asztmás lett. Amúgy először én is sokat aggódtam emiatt, de aztán kiderült, hogy a környezetemben ismerősöknél, barátoknál, kollégáknál rengeteg ilyen gyerek van. 21. századi népbetegség.

Út Győrbe és vissza: korábban írtam, de röviden csak annyit, nem mostanában indulok hosszú útra kettesben Zsófival. :-D De ezzel az úttal elértem azt, hogy mostanában sokkal könnyebben elalszik a kocsiban.

Kép
Kép
lbernuska

verzso ha elmulik attol a krémtől akkor sztem nem ekcéma mert ah olvastam arra külön krémek vannak. na most fürdetőkrémmel bekentem neki, más nincs. amugy a popsin is kijöttek peluskiütések :roll:

bébic nem csipés az tuti

Kép
andy30

Körkérdés hozzátápival kapcsolatban:
1.) Ha van olyan kaja, amiről látom, hogy utálja (öklendezik, kirázza a hideg tőle...), azt azért próbáljam később adni neki? Ha igen mikor? Másnap, vagy várjak inkább néhány napot-hetet? Elég sok ilyen kaja van a listán (cékla, sütőtök, paradicsom), úgyhogy nem akarnám feladni a küzdelmet. :-D

2.) Van, aki már adott házi készítésű húsos kaját gyerkőjének? Hol érdemes/lehet normális pipihusit venni?

3.) Sót mikortól lehet adni a kajákhoz? Egy húsos kaját is só nélkül kell adni? Már a paradicsomos krumplinak is elég borzasztó íze van só nélkül...

Kép
Kép
lbernuska

Andy!
Ekcémája válogatja, hogy mi mulasztja el. Zsófinál sokszor elég egy sima hidratáló krém egy-egy újabb foltra. A makacsabbakra kell speckó krém.

Kislányom egyre többször nyomja fel magát négykézlábba. Megzabálom!!!

Kép
Kép
lbernuska

berni sztem sót ne. sógornőm tett bele majorannát de én natur fogom adni. ők még nem igénylik ugy az izeket. ami nem izlik pár hét pihi után ujra próbizd.
zsófinak amugy is száraz a bőre?bocs még mindig itt tartok:)

Kép
andy30

andy: igen én adtam de csak pár napig amíg én voltam a beteg aztán már nem adtam tovább

berni húst betöltött 7 hónapos kortól lehet adni én úgy tudom, és én piacon fogok venni hentestől
sót semmiképpen sem

nálunk a hozzátápi: alma székrekedést okozott, őszizünk de ez jobban ízlik neki és be is nyomott 130 gr őszibarackot, remélem ettől lesz kaki.

hétvégén nagy családi buli volt hoztam pár képet

Kép Kép nagypapával Kép 3 generáció Kép Kép a majdnem bátyám felesége is gyerekei

KépKép

Kép
orsimorsi

kerdes:
a homeos bogyokat egyszerre is fel lehet oldani?(pl camomilla es pulsatilla) vagy kulon kulon kell feloldani? es mennyi ido teljen el a ketto beadasa kozott?
es mennyi ido mulva ehet a bebi? mert gondolom, ha rogton utana szopizik, akkor semmit se er a dolog, nem?

KépKép
KépKép
mush589

Orsi, nagyon jó képek, kiccsaj gyönyörű! :D

Nekem még 1 körkérdés: Itt látszik jól milyen színű szeme van még mindig Noelnek és ugye már több mint fél éves. Ez még mindig bebarnulhat? (amúgy a képen látható öreg hölgy az újdonsült kisbarátnak Martinkának a dédimamája:)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja és Andy céklás kép zabálnivaló!!!!:lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

musi plusz minusz 20 perc ne egyen ne igyon

aida ez már nem barnul be!

Kép
andy30

mush: külön külön én úgy csinálom, beadás után 20erc szünetet kell tartani
attól függ mi az alkati szere a bébinek...nálunk a pulsatilla én azt adom, ha jönnek a nyonyós nap akkor előbb a pulsatillat adom ha még du-án is nyonyós akkor jön nálunk a belladonna(de csak akkor ha egyéb tünete is van pl. izzad a tenyere, talpa, feje és emellett hipermozgása is van meg zihál is)

KépKép

Kép
orsimorsi

Mush: Én együtt adom őket.

Berni: Ez az ekcéma (kimondottan a csecsemőkorira gondolok) biztosan örökletes? Mert nálunk sem és a férjem családjában sem volt több generációra visszamenőleg semmilyen bőrbetegség..... :roll: ekcéma meg főleg nem.....

Orsi: Nagyon jók a képek! Réka kis tündérke!

Aida: Ha tippelnem kéne, sztem nem fognak barnulni azok a szemecskék. Viszont úgy tudom, még van idejük rá bőven....
bébic

Annyira édik a bébik! Még képet! Sokat!

Kérdéseim nekem is vannak:
Szóval:
1. husihoz még: ha majd kipróbáljuk (a héten tervezem), akkor utána lehet minden nap adni? (lehet, hogy most az én húsmániámból indulok ki... :oops:)

2. Szentkirályiból vagy Óbudai gyémántból (amiken baba van) szerintetek lehet adni már forralás nélkül is vagy azért még mindig forraljam?

3. ti szoktátok nézni még a bébi köldökét? 1-2 hete kuksiztam fürdés után, és iszonyat mennyiségű trutyit szedtem ki belőle alkoholos fülkucival (pedig annó totál megtisztult, és mosakszik is a gyerek rendesen...)

Berni: a kérdéseimből kettőt feltettél :D Telepátia...
Szerintem 1-2 hetet várj a kajákkal és akkor próbáld újra. Nálunk ez bevált. Én úgy csinálom, hogy már ismerthez keverem az új ízt és folyamatosan tolom el az arányokat :roll:
Pipihusi nekünk otthonról lesz vagy szintén piacról.
Akarok majd belőle egy lájtosabb husilevest rittyenteni (ilyenkor már lehet petrezselyemmel, metélőhagymával "fűszerezni"), és a levével turmixolni, aztán kis kockákban lefagyasztom (jégkockagyártóban), így egy darabig csak elő kell venni és hozzáhajigálni a főzihez :D.

Viszont só dolgában én máshogy látom. Sok babaszakácskönyvben olvastam, hogy minimálisat lehet (jódozott tengeri sóból), és én teszek a krumplijába is meg a husihoz is fogok, mert a csirkemellnek/krumplinak magában télleg semmi íze nincs, akkor meg minek kóstoltatom vele.
Védőnénink szerint is mehet, csak nagyon-nagyon óvatosan kell használni, hogy ne terhelje a veséjüket.

[quote]b írta:iztonsági övét tapizza, rágja.
Kristóf is. ráadásul rájött, hogy kell kikapcsolni...

Andy: hihetetlenül jó a céklás kép :lol:
szorítok anyudnak...

Kubu: muszáj oprimisztiknek lennem, és hát Lyndeenek igaza van, egy nyáron nem lehet két legrosszabb hét :lol:

Lyndee: de jó, hogy kevesebbet kelt Arni! Ahogy Mushnak szoktam mondani, isten tartsa meg a szokását, sőt!

Bébic: tsóóók! szomszéd bekaphassa!
Ákosnak meg gyógypuszi a pocakra. Amúgy jobban alszik tőle, azért akarsz jóéjt tápit adni este?

Solya:
[quote]n írta:agyon jóképű fiad van

Ez rátok is igaz :D
És milyen ügyesen ül!

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Pocsék napunk van. Danim ha nem eszik, vagy alszik üvölt... nekem gyenge migrén van kialakulóban, és nemsokára megint esik...brühühü :( :(

Kép

Kép
dcili81

ha már a céklás ennyire teccet jöhet a meggyes?

:)
Kép

csak mert sztem ez aranyosabb..

Kép
andy30

cili mi a baj? fogacska?

gabi: a vizekre rá van irva h lehet-e forralás nélkül adni és meddig. aszem az óbudait fel kell mindenképp forralni de nem emléxem, mi janát veszünk igaz én nem adtam még neki csak eccer amugy cici van:)

köldök én heti 2x még kikotrom mindig jön vmi. de lehet neki is anyajegy lesz benne mint nekem 8)

Kép
andy30

Andy tutira az..., nagyon kikészültem..., szerintem nekünk nem is lesz fogunk... :( :( :( :( :(

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!
Sajnos elég rossz hírekkel jöttünk a szemésztől.
Jázminnak 50 %-os a látása.
Szemüvege lesz.
Kaptunk cseppeket,amit csütörtökig kell neki csepegtetni,a pupilláját kell tágítani,és csüt. délután megyünk vissza ,akkor nézi meg műszerrel is a pontos dioptriát.
Annyira gyomoridegem van,vettem tápszert is,mert ha most nem apad el a tejem akkor soha! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon nagyon sajnálom! Próbálj meg megnyugodni!

Kép

Kép
dcili81

sarmi: sajnálom de tudod nekem ilyenkor mindig azt mondjátok h nyugiiii!!! és igazatok van. ugyh próbálj te is. jázinak se jó ha látja rajtad h izgulsz neh ő is igy fogja majd fel a szemüveg témát!
amugy mi az h 50%os? :roll:

Kép
andy30

na előkerltem én is...
Hazaértünk Anyuméktól, fiam tutira nem tud, vagy nem akar akklimatizálódni :evil: Fáradtabb vagyok, int voltam, egész héten vagy sírt, vagy üvöltött, vagy nyöszörgött, vagy hőbörgött...
Aztán hazajöttünk, és mint akit elvágtak... :shock:
ma elkezdtük a zöldségevést, az első jelölt krumpi volt. Tegnap megkotyvasztottam neki almával, és 230 ml-t bevágott belőle a drágám..:)
Lemértük nagyimmal a hosszát, 78 cm :shock:

Bocika:
Suhan a postás felétek a lánccal!!! :wink:

mush:
ér valamit a lánc? A színe tetszett?

Aida:
Én megkérdeztem a védőnőnket, hogy meddig váltohat a szemszín, mivel Bencének gyönyörű kék, és a családban, legalábbis aikről tudunk, nem rendelkezik ilyennel senki.Szóval a védőnéni azt mondta, hogy a szíen 8 hetes koráig változik, azután pedig max. árnyalatában változhat.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy: köszi, megnézem.

Cili: kitartás. Esleg vegyél be te is valami homeós nyugibogyót, ahogy Zöldi javasolta múltkor.

Sarmon: rettenetesen sajnálom. Azért próbálj tényleg kicsit megnyugodni, bár tudom, hogy nem könnyű.

Kép

Kép
gabilany79

Sarmon:
nagyon sajnálom! :cry: hogy vettétek észre, hogy nem a megfelelően lát? Vagy csak rutin vizsgálatra mentetek?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: :shock: :shock: :shock: :shock: Kosárlabda-kapitányt nevelgetsz :D
A genetikai dolgok 7 generációra visszamenőleg öröklődhetnek, ha jól emlékszem :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Mági nem semmi méretek...., és nem semmi adag kaját nyomott be a legény... :shock: :shock: :shock:
Azt hiszem ha elkezd kamaszodni, hetente lehet disznót vágni... :D

Nincs itthon semmi homeós bogyó fejdilire... :(

Kép

Kép
dcili81

mági

[quote]A írta:ztán hazajöttünk, és mint akit elvágtak...

nálunk is ez van mostanában. már a hordozóban/autóban vigyorog:)

Kép
andy30

Hahó!!

Bocika!
Annyira szép kis pofija van Mártonnak! :lol: :lol:

Gabi!
Vinzent is akár fél órág elvan a játékokon lógó kis cetlikkel.Olyan édesen tudja öket gyürögetni. JA és amit még imád, az mindenféle zsinór. :wink: Mindegy hol van, ö megtalálja! :D

Bernuska!
Végül is írtad, hogy milyen a meggyes -almás-gesztenyés kajcsi? Ha igen bocsi,én nem láttam!! :oops: :oops:
Szerintem is várj egy hetet ha valami nagyon nem ízlik Zsófinak,míg ujrapróbálod!

Aida!
Nagyon guszta a sütid! :)

Sarmon!
Sajnálom Jázmint! :cry: :cry:

Andy!
Ugyan ilyen elökénk van!
Èn céklát krumplival adtam neki,meg egy kis répát is föztem bele.
susy75

berni:

bekentem krémmel és pirosabb lett :roll:
beszórtam hintőporral és szebb lett..
akkor lehet melegtől van?
az ekcémának krémre "kell" javulni mert az száraz bőrt jelent eleve nem?

bocs h mindig még:)

Kép
andy30

suzy holnap még simán adom aztán lehet cukkinivel mert annak is el kell fogyni..

Kép
andy30

Gabi:
1. Passz. :roll:
2. Mi Janázunk, én forralom 24 óra után, bontottan meg hűtőben van.
3. Én nézem Ákosét, mert valamiért nagyon piros neki már régóta. Doki: kenjem alkohollal. Hetente 1-2 alkalommal kitörlöm neki, de még mindig. Most tanácsadáson rá is kérdezek, mert sztem ez így nem okés....

[quote] írta:kosnak meg gyógypuszi a pocakra. Amúgy jobban alszik tőle, azért akarsz jóéjt tápit adni este?

Ráraktam, segített! :wink: Pussz! :lol:
Most akartam kipróbálni, de úgy tűnik, nem jött be. (vagyis a Mildibé, a BEBA-t még nem próbáltuk)

Cili: Jaj, szegény Te! Sajnálom! :( Ez mind a fog miatt van szegény kis Danimanónak? :(

Andy: Jó a meggyes is nagyon, de a cékla "ütősebb" volt! :lol: :lol:

Sarmon: Sajnálom! De próbálj meg megnyugodni, nehogy szükség legyen arra a tápira! :(
És ez végleges, vagy még változhat? Mondtak erre vmit?

Nonono, nem akarunk aludni..... :?
Folytköv.
bébic

Andy!
Zsófi bőre alapból nem száraz, csak vannak száraz foltjai. Ha krémmel kenem a száraz foltokat, először nálunk is kipirosodás van, aztán megnyugszik a bőr. Szerintem mutasd meg dokinak Regidet, én sajna nem tudok távgyógyítani. :-D A céklás kép tuti!

Mági!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a nagyszülős heted! :-( Nekem azt tanácsolták, hogy cipeljük sűrűn a gyereket ottalvós helyekre, hadd szokja a gyerek. 2 hete mi is anyuméknál voltunk, nálunk az éjszakák sikerültek még az itthoninál is rosszabbra. Ez főleg engem készített ki. Zsófi mondjuk napközben elég jól elvolt.

Bébic!
Rosszul írtam: a csecsemő kori ekcéma örökletes, de allergiás szülőktől örökölhető. De persze nem allergiás szülők gyereke is tud ekcémás, allergiás meg szénanáthás lenni, csak allergiás szülők esetében nagyobb rá az esély, hogy a gyerek is az lesz. Igazából szerintem ezzel az egész ekcéma dologgal elég rendesen sötétben tapogatóznak. A felnőtt korival sem tudnak sok mindent kezdeni. Vele kell élni, a tünetek hol jobbak, hol rosszabbak...

Sarmi!
Jázit nagyon sajnálom! Mit jelent, hogy 50%-os a látása? Homályosan lát? Szemüveggel korrigálható?

Gabi!
Én még forralom az ásványvizet. Egy darabig még tuti fogom is. Hát én ma megkóstoltam Zsófi paradicsomos krumpliját, só nélkül készült és bűnrossz volt. Nem csoda, hogy néhány kanál után rosszulett tőle. :-D Én is több helyen azt olvastam, hogy néhány szem só már mehet ennyi idősen. Azért a hús elég gáz ízű só nélkül.

Orsimorsi!
Lányod milyen kis vasgyúró! :-D

Aida!
Noel szemei nagyon szépek!

Kép
Kép
lbernuska

sarmi sajnálom nagyon Íriszt, de amúgy hogy vettétek észre? ja igen a cseppeket ha adod figyelj arra, hogy ahogy tágul a pupillája úgy nem fogja bírnia fényt...csak nagyon óvatosan vidd világos helyre.

hozzátápis csibehús, pulykahúsi:
nekem azt mondata védőnő, hogy 100ml/1kk húsi
és én is fagyasztani fogom majd ha odakerülünk.

jaj lányok az előbb szegény lánykám 30 percig kínlódott a kakával szó szerint kínlódott tegnap nem kakilt de tegnap már keverve adtam neki az alma őszit ma csak őszit kapott, verte a hideg verejték mire sikerül egy bogyót kiküzdenie majd végre meglett az eredmény is utána gyakorlatilag elájult a karomba pedig sosem szokott

másnak is lett ennyire szorulásos a babója?

KépKép

Kép
orsimorsi

Nnna, Anyapuszi, kicsi Anyasimi és Kispocc kiütve. :lol: Most hason alszik, ritka alkalmak egyike, kivi vagyok, meddig bírja....

Mági: szegénykém, akkor ez neked minden volt, csak nem volt pihenés! :(
Kicsi fiad meg látom hosszra gyúr! :o :lol:

8 hetes korig? Nem 8 hónapos? Ákosnak olyan 1 hónapja kezdett bebarnulni, a szembogara körül már egész barna, a többi még kék... :roll:
bébic

berni

[quote]H írta:a krémmel kenem a száraz foltokat, először nálunk is kipirosodás van, aztán megnyugszik a bőr

hm. akkor lehet mégis az... :roll: :? :) :(

na megjött apa megyek főzni-enni utána séti.

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Nagyon édesek a babák, és nagyon jók a nyaralós képek. Már annyira várom én is, hogy menjünk...

Sajnálom az éjszaka nem alvókat, most hétvége nálunk is gáz volt, na nem gyerkőcök miatt, hanem mert kb. 2 óránként csörgött férjem telefonja munka miatt.

Hús kérdés:anno nekünk azt mondta gyerekorvos, hogy min. heti háromszor, és ha 6hónapig csak szoptattam, akkor inkább várjam meg a 7,5-8 hónapos kort.

Só: én nem adtam 1 éves korig, viszont 7-8 hónapos kortól kezdtem lightosabb zöldfűszereket használni.

Sarmon: sajnálom Jázmin szemét, de jó hogy időben észrevettétek.

Voltunk védőnőnél, azt hittem megverem, de csak beolvastam neki. Igazán kiakasztott, szerinte Kende súlygyarapodása nagyon gáz, adjak neki többet enni, vagy sűrűbben. Mondtam neki, hogy nem hajlandó többet enni se sűrűbben. Eszik ő napi 5X 250-300ml anyatejet. Mondom neki, hogy napközben szinte alig alszik- max. 1 órát, amúgy bejárja a lakást, és körbemássza az udvart. Reakció: tegyem járókába, hogy ne mozogjon annyit és hízzon. Erre elküldtem melegebb tájakra. Jó, aláírom hogy 2 hónapos kora óta 1,5 kilót hízott, de basszus elmaradottnak nevezni egy 81 cm-s gyereket :twisted: :twisted: :twisted:
Ja, és Kende három napja elfogadja a gyümölcsöt, nem tudom mi használt, de leültettem vele szembe a nagyokat kanállal kajálni nézte őket hosszasan, majd egy nagyot szusszantott, mintha csak azt akarta volna közölni, hagy ja ezt akartad anya, és elkezdett enni- becsapott egy almát egy körtével :shock:

Kép

Kép

Kép
habe

Orsi: nálunk is ritkult a kaki az elmúlt 3 napban, amióta hajlandó enni, de ennyire nem gáz a helyzet. Mondjuk mi nagy kakások voltunk, napi 4-5 kakis pelussal, amit nevetve gyártott... Tegnap pl. egy bogyó volt csak a termés, amit vörösödő fejjel produkált.

Kép

Kép

Kép
habe

Ja a szememet meg elkapta valami baci. Ma voltam szemésznél,mert tegnap óta fáj,meg ég,és tök vörös. reggelre be is duzzadt,de csak a bal. Ès azt mondta a doki, hogy valami bakteriális fertözés. :cry: :cry: Kaptam rá antibiotikus szemcseppet!

Mágnes!
Szép hosszú legény Bence!! :P :P

Orsi!
Vinzent a hozzátápi kezdetén lett szorulásos vagy két hétig. Azóta rendezödött a helyzet,de mindig van olyan ami kicsit jobban megfogja neki! :?
susy75

Bébic!
Megkavarodott a vonalzóm! Már 7 hósnak írja Vinit,pedig csak szerdán "ünneplünk"!!! 8) 8)
susy75

Ehhhh, 3 percig bírta.... :?

Habe: Védőnő :evil: :evil: :evil:

Orsi: Kakitémához nemtok hozzászólni, nálunk totál összevissza van. Amitől egyik héten kemény, bogyós, a másik héten már nem... :roll:
Mondjuk 1 biztos van: mióta megy a hozzátápi, jóval keményebb, sokszor bogyósabb a kakija, de ennyire vészes nem volt neki. (remélem, nem is lesz!)

Susy: Jobbulást a szemednek! Honnan "szedted össze"? :(
Tééényleg! :lol: :lol: Na, ezek a nagyonbaba vonalzók már nemcsak a kis jeleket keverik meg, hanem öregítenek is??!! :wink: :lol: 8)

Na, hazaért Apa, megpróbálunk még a vihar előtt elrongyolni postára....
bébic

Bébic!
Köszi!!
Passz, nem tudom, és a doki se mondta, bár állítólag nem fertözö. De akkor honnan jött...???? :roll: :roll:
susy75

bébic:
hát én is csodálkoztam a védőnénin, mert úgy tudom, hogy akár évek múltán is változgat még az árnyalat. Gondolom a szín egy idő után nem, de hogy 8 hetes koráig?? :shock: Na mind1, végül is a színe nem változott, és ennek örülök :)

Beuzsiztunk: 2 nektarin, 1 alma, háromnegyed banánnal.... Csont nélkül bement... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?