Annyira édik a bébik! Még képet! Sokat!
Kérdéseim nekem is vannak:
Szóval:
1. husihoz még: ha majd kipróbáljuk (a héten tervezem), akkor utána lehet minden nap adni? (lehet, hogy most az én húsmániámból indulok ki...
)
2. Szentkirályiból vagy Óbudai gyémántból (amiken baba van) szerintetek lehet adni már forralás nélkül is vagy azért még mindig forraljam?
3. ti szoktátok nézni még a bébi köldökét? 1-2 hete kuksiztam fürdés után, és iszonyat mennyiségű trutyit szedtem ki belőle alkoholos fülkucival (pedig annó totál megtisztult, és mosakszik is a gyerek rendesen...)
Berni: a kérdéseimből kettőt feltettél
Telepátia...
Szerintem 1-2 hetet várj a kajákkal és akkor próbáld újra. Nálunk ez bevált. Én úgy csinálom, hogy már ismerthez keverem az új ízt és folyamatosan tolom el az arányokat
Pipihusi nekünk otthonról lesz vagy szintén piacról.
Akarok majd belőle egy lájtosabb husilevest rittyenteni (ilyenkor már lehet petrezselyemmel, metélőhagymával "fűszerezni"), és a levével turmixolni, aztán kis kockákban lefagyasztom (jégkockagyártóban), így egy darabig csak elő kell venni és hozzáhajigálni a főzihez
.
Viszont só dolgában én máshogy látom. Sok babaszakácskönyvben olvastam, hogy minimálisat lehet (jódozott tengeri sóból), és én teszek a krumplijába is meg a husihoz is fogok, mert a csirkemellnek/krumplinak magában télleg semmi íze nincs, akkor meg minek kóstoltatom vele.
Védőnénink szerint is mehet, csak nagyon-nagyon óvatosan kell használni, hogy ne terhelje a veséjüket.
[quote]b írta:iztonsági övét tapizza, rágja.
Kristóf is. ráadásul rájött, hogy kell kikapcsolni...
Andy: hihetetlenül jó a céklás kép
szorítok anyudnak...
Kubu: muszáj oprimisztiknek lennem, és hát
Lyndeenek igaza van, egy nyáron nem lehet két legrosszabb hét
Lyndee: de jó, hogy kevesebbet kelt Arni! Ahogy Mushnak szoktam mondani, isten tartsa meg a szokását, sőt!
Bébic: tsóóók! szomszéd bekaphassa!
Ákosnak meg gyógypuszi a pocakra. Amúgy jobban alszik tőle, azért akarsz jóéjt tápit adni este?
Solya:
[quote]n írta:agyon jóképű fiad van
Ez rátok is igaz
És milyen ügyesen ül!