no nem volt egyszerű, de csak visszaolvastam
úgyhogy regény következik
Balcsi részben a vacak idő miatt, részben a haverok kavarása miatt maradt el, de pótoljuk majd elvileg
Zsu, Bencusapa nagyon rendes, hogy csinál férfiprogrmot a kisfiával, hoyg tudj kicsit pihenni
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira
egész biztos, hogy nem lehet valahogy megoldani? (Apa BKV-val dolgozni, te meg lenyúlod a kocsit pl?
) Minitaliban benne vagyok, bár még én se tudom, hogy oldható meg, de majd kitalálok valamit
Zümis, köszi a könyvet, szerintem nagyon hasznos!
Andrea, gratulálok unokatesódnak! Nagyon édik a kétbabás képek
Tali: szerdára kánikulát mondanak, jó idő lesz, talizunk!
Millye, nekem is a második tabló tetszikjobban, és szintén szívesen vágok ki adott nagysága csakposif képet
sőt, el is mailezem, hogy normális felbontásban legyen, mert a gmail ugye kicsinyít.
Bogi, örülök, hogy Füge ilyen jól visekedett a keresztelőn, majd kérünk ám képeket!
Zsuzsi, osztálytalis kép szuper - középen mint egy kis angyalpáros, hófehérben ti ketten, szépek vagytok
Panna, szegény Hannabébi, azért jó hír, hogy hamar túl voltatok ezen a láz-mizérián, el tudom képzelni, hogy aggódhattál
[quote="ladmon"] írta:ladmonEste táncoltam neki a hasamon a nyuszijával
na erről is jöhetne egy videó
azért remélem, nem fázott meg egyiktek se a nagy elázástól?
Elif, már nagyon izgulok a teszted miatt, sipirc most azonnal megvenni
Nappali alvás: nálunk szerencsére a délelőtti általában megvan két-három óra is akár, de délután Adri is csak félórásakat alszik általában. Már a négykézlábazás kapcsán is ajánlottam neki a babás okoskönyvemet, de kiröhögött.
Julcsi, jó hogy örült a nagymami Marcikának, ezek a picik annyi életkedvet tudnak varázsolni
(jaés nálunk zöldbabfőzelék, sültvirsli)