Titti
nálunk sem egyszerű: mi 9-kor fürdetünk, előtte 7-8 körül vacsi, ami párizsi, sonka, szalámi,paradicsom és/vagy virsli...kb. ennyi mindent eszik...ja meg még kenyér bél és sült krumpli
ezeket kell varriálni ... hurrá, most anyukám fasirtját is falja, így már bővült a kör...fürcsi után tápi, miután bekentük a kukikát, megijesztettük a Kristófot, s adtunk mindenkinek cuppanós puszikat
mostanában apa itatja, s altatja...már nála jobban elfér...ugyanis ez még kézben történik, a mi szobánkban, de szerencsére mostanság olyan fáradt, hogy kb 1-5 perc. Amennyiben kicsit több, akkor azért élmény, mert folyton "beszél", így altatja magát
Éjjel viszont 1-4x kel, a legritkább a 0 kelés (1-2x 1 hónapban), ilyenkor felvesszük, s ringatás...én szoktam bekeményíteni, s nem veszem fel, s mondom neki, hogy nagyon szeretem, de...., tegnap negyedszerre tettem le, s ébredt fel, amikor már nem akartam felvenni, annyira sírt, hogy hányt egyet, ami után ágyhúzás, s közben apánál bealudt
Ötletem nincs, nagyon rossz lehet, hogy semmi időd magadra, rövid távon is felörli az ember lányát, nem hogy hosszú távon
Apácska nem tud néha segíteni????
Majd írd meg, hogy sikerült - e ma is megismételni a tegnapiakat!
Nyafi, Dorottya
Nektek gratula, hogy ennyire ügyik vagytok!
Kismok
Én meglestelek ám iwiw-en, s nagyon szépek vagytok
Drukk Julcsinak a műtéthez!!! Sára nem lehet semmi
Marci is egyre ön-, és közveszélyesebb... s ő is igazi dumagép
Kia, Szilvi17
mind2 Levinek nagyon boldogat így utólag is!!
Szilvi17
Miért nem jössz többet?? Téged is lestelek wiw-en, Levi is szép nagy fiú már
Szilvió
5 óra alvás egyhuzamban, napközben
mit adtok Ádámnak????
Szisz
további jó pihizést! (ha jól értettem, még mamánál vagytok)
Cas
Sebi sem lehetet egyszerű eset, s tényleg a kövekezetesség a legnehezebb...én ezzel állok hadilábon
Oviba jártok még?
Kérdeztem már, hogy mit meséltek anyósék a lakóhelyemről?
Ti mikor jöttök???
Mi jól vagyunk, az evéssel van némi gond (lásd feljebb), s az éjszakai ébredés minket is megvisel, de ettől eltekintve Marci egy igazi tündér bogár. Megzabáljuk, ahogy beszél, ez fura nekünk, mert Kristóf ilyet nem csinál.
Sulinak ma vége lett itt is (hétfőn, kedden még kéne menni, de már elég volt), anyum itt van egy hete, s éppen ma este mondta, hogy még marad két hétre (eredetileg már csak egyet maradna), közvetlen váltásban lesznek anyósékkal, akik három hétre jönnek, majd pár hétre rá, mi megyünk két hétre....ez most nagyon jó, csak a baj, hogy ha már ott tartunk, akkor már vége is a nyárnak
Most így nekem kánaán van...akkor jövök-megyek, amikor akarok (majdnem), tornázni, fodrászhoz, s nem kell a Lacival egyeztetnem, várnom haza munkából, hogy legyen egy "szabad" fél órám...Most egy kicsit meg is inogtam "tesó" ügyben, olyan jó egy kicsit újra szabadnak lenni
Másik részről pedig úgy irigyellek Dorottya, jó lehet újra átélni a babavárást!
Na megyek, mert hulla vagyok....jó éjt mindenkinek!