Hahó!
Először is Mukikának boldog hófordulót!!! :D
Elnézést Lányok, vidéken voltunk, azért nem írtam, mikor kérdeztetek.
Péntek délután kivágta élete eddigi legdurvább üvöltve sírását az én halál nyugodt Gyermekem, csak néztem, hogy ilyet is tud...
Szeirntem fáradtság+vihar+éhség, vagy mittudomén, mindenesetre szopi, a csodafegyver hatott.
Utána kiruccantam a barátaimmal és nagyon-nagyon-nagyon jó volt!!!!
(mindenkinek ajánlom az időnkénti megszökést, ha tud, Gyerkőc nem hal bele. Enyém fel sem ébredt most szerencsére.
)
Tegnap reggel indultunk Anyósékhoz és most jöttünk haza, közben még nagymamlátogatás a kórházban Fehérváron...
Szóval elfáradtunk, Bogyesz durmol, és legszívesebben én is azt tenném.
Múlt éjszaka jó volt, most nem annyira, de betudom annak, hogy nem otthon aludt. (És ezután a rosszról már nem is fogok beszélni, csak a jóról!
)
Tali: Kezdek nagyon szomorú lenni...Egyáltalán nem mondanank jó időt, nagoyn bizonytalan, hogy milyen lesz szerdán, és hjolnap-holnaputánre pedig esőt. A Párom vicce pedig nem is biztos, hogy vicc, mert ha így árad a Duna, nem tudom, hogy egyáltalán be tudunk-e menni a Szigetre szerdán. Mintha rontás lenne rajtam, lehet, hogy másnak kellene szervezni?
Bogi: Azért gyűjtök majd egy valószínű létszámot mindjárt és szerintem döntsük el aznap vagy kedden.
Hahaha,
Mancurka szuper, de ilyen négykézlábaztást Stelly Adrija is tud, saját szememmel láttam (én én is így néztem:
). Ügyesek a Gyerkőcök nagyon!:D Munkakügy a férjednek, Magdi?
Én biztos a kevés alvásra tippelnék tejügyben...
Muki és Oli egész családjának rohamos
jobbulást!!!
Elif: Apa mikor érkezik?
Oh,
Zsuzsi, csokizó a Hegedű utcában fantasztikus hely, én úúúúúgy szeretem. Mostanság
(mármint kb egy évvel ezelőtt, mikor utoljára ott jártam) kissé megdrágult, de remélem, hogy Ti ingyen fogyasztotok.
Kreiszi, irányról írok privit.