Új privát üzeneted érkezett!

fent van a szakácskönyv 2 ik része 4-6 hónapos korig. :wink:

Elif nyugi minden rendben lesz.

Jajj Vera akkor te is kikapod rendesen :?

Fügcsinek Boldog névnapot :lol:

Kép
zümis
 
 


Gjéti akkor jó ünneplést :)

Boldog Füginapot :D

Elif nem lesz semmi nyugi :)

Zümis ti hogy vagytok? Te nem kaptad el? Egyébként mi lehet ez? Először azt hittem a rota tette tiszteletét de szerencsére talán mégsem. Akkor Oli nem jöt volna ki belőle két nap alatt. Apa alakul, én már teljesen jól vagyok, Zéti még kicsit lázas meg fáj a hasa, de ő is rendbe fog jönni.

Zsu remélem úgy lesz és mostmár tényleg jön valami jó. Nem is merem elkiabálni, de talán-talán idén összejöhet a házunk bővítésének első üteme, baromi kicsi most és Oli pár hónap és négykézlábazni fog úgyhogy nagyon fontos lenne. Jaj csak el ne kiabáljam.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Mukinak boldog hófordulót!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

 
 

hello csajok!

kifesztiváloztuk magunkat,nagyon jó volt!tegnap Bazsalikom is csípte a forgatagot,mindenkire vigyorgott és gajdolt ezerrel!
éssssssssssss,dragaságom már nemcsak hasra fordul,hanem vissza is!már az egész nappali le van neki terítve,mert gurul összevissza.....nagyon édes és nem is akarja abbahagyni az új tudománya gyakorlását!

zetibebi:drágák a gyerkőceid!nagyon sajnálom a rossz dolgokat amin keresztülmentetek,mostmár biztosan csak szép napok jöhetnek!Kitartás!

jesszus,elfelejtettem kinek a babája négykézlábazik!de nagyon ügyes!ezzel mindenkit leelőzött!

elif:ne csináld már!minden rendben lesz a férjecskéddel!

bogi:remélem jól sikerül a kersztelő!Fügének boldog névnapot és utólag férjednek is!
Bazsa is kapott tegnap névnapi ajándékot,mert az ő második neve is László!

zümis:köszi a szakácskönyvet!hogy vannak a gyerkőcök?

andrea:gratula az uncsitesóhoz!olyan jó látni ilyen cseppségéket é visszaemlékezni a mi picurinkra-mert már olyan nagyok a mieink,igaz?nálunk apa már nem is kisfiamnak hívja Bazsit,hanem nagyfiamnak!

zsuzsi:milyen volt az osztálytali?

ladmon:alkoholmentes sör?péntek éjjel mindenki megkérdezte tőlem,hogy:sört iszol?hogy szoptatsz így?kicsit szar volt elmagyerázni mindenkinek,hogy miért nem szoptatok,aztán már be is pipultam és még fini bodzapálinkát is nyomtam!

most fényképeztem le Bazsikát,mert már megint a parkettán volt,látszik majd a képen,hogy mekkora hely nem elég neki......
ja,és reggel is hanyatt találtam az én hason aló gyerekemet!remélem az éjszaka közepén nem akar majd forgolódni,mert akkor tutira felébred és jajj lesz nekünk!

zsu:vigyázz azért a lábadra,ne sokat csavizzál!

millyie:még pénteken kérdezted,hogy hol fesztiválozunk:minden évben június utolsó hétvégéjén víz zene Virág fesztivál van nálunk!a tóparton és vár környékén kirakodóvásár és sok színpadon rengeteg gyerek és zenei program!minden évben a virágkötőknek adnak egy témát és arra alkotnak kompozíciókat amit kiállítanak az Eszterházi kastélyban.szuper alkalom,hogy elgyertek-ez mindenkinek szól-egyszer és itt talizzunk Tatán!

julcsi:hogy van Marcibogyesz,alszik szépen?

csomó mindent elfelejtettem biztosan,de a kisfiam alkotott egy büdit,elmegyek kiganajozni!

szép napot mindenkinek,mi még ma is fesztivál,jönnek a tesómék délután!

Kép
nilabali
 
 


Gjéti, Boldog Szülinapot a nagyidnak! :)

Elif, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zümis, köszönjük a szakácskönyvet! :)
Mukinak Boldog Hófordulót! :lol:

Zétivera, drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok, és tudjatok bővíteni! :wink:

Nilabali, nagyon ügyes Bazsalikom! :lol:
Vigyázok a lábamra, de olyan jó itthonról kimozdulni! :roll:
zsu83
 
 


Köszi! Vihar elvonult, én megnyugodtam. :)

Bencus is nagyon ügyi, hogy ő is próbálkozik már a négykézlábazással! :)

Bazsalikomról hol a kép? :)

Gjéti: köszi! Hogy Olid micsoda egy jó kisfiú... :)

Azt is köszi, hogy leírtátok a kedvenc játékokat és színeket! :) Ezek szerint nem beképzelem, tényleg előfordulhat, hogy van nekünk is.

zümis: millió puszi a szakácskönyvért, nekem is nagyon jól fog jönni, ki is fogom nyomtattatni szerintem.

Andrea17: unokatesódnak nagy nagy gratula, olyan jó belegondolni, hogy valahol megint érkezett egy olyan kis csöppség mint a mieink voltak. :) Képet tényleg hozz majd ha tudsz!
(Én nem tom velem meg mi van, már vagy 3 hete úgy görcsölgetek, mintha órákon belül megjönne, de nem... és barnázgatok egy kicsit mint anno... Lehet én leszek a kövi aki terhestesztel... :roll: Egyenlőre győzködöm magam, hogy nem kell, mert tutti nem, és így is gondolom, de a biztos ami tutti lehet megjátszom.)

Millye: köszi :) mi is szeretjük a nyuszikat!

Efe gyakorlatilag 2 kajamegszakítással este 10 óta alszik. Kiütötte ez az időjárás... :? Vagy kipiheni magát az apjának! :D
Tegnap adtam neki Hipp málna-csipkebogyó babateát, csak egy picit tettem a granulátumból vízbe, messze nem annyit mint írtak rajta, de Efének baromira ízlett, a 2 órás vásárlás alatt benyomott egy decit belőle, vízből ennek negyede csúszott volna le kb. Attól féltem, hogy esetleg a tejcsit nem fogja ugyanúgy megenni, ha teletölti a pocit teával, de nem így lett szerencsére. Szóval örülök, mert pisin láttam, hogy kell a folyadékpótlás meleg időben.

Kép
Kép
elif
 
 


Andrea17 Gratula az unokatesódnak! :D

Budabo Fügének Boldog Névnapot és a férjednek is! :D válaszoltam :D Fügének ma van a keresztelője? Kik a keresztszülők? Képeket képeket képeket!!! :D :D :D

Zetibebi nem ettél olyat amitől kiütéses lett? :roll:
Szuperek a képek! :D

Elif nyugi minden rendben lesz! :roll: Van Efének alvókája!!!

Zümis köszi! Ügyi vagy! :D Boldog hófordulót a fiadnak!

Nilabali fotókat csináltál? Meddig tart a fesztivál (csak most hétvégén van)? Azért kérdezem mert ilyen rossz időben nem tudunk elmenni... :? esik az eső... :(

Zsu83 olyan jó lenne ha mégis el tudnál jönni a talira.. de ahogy az időjárást elnézem... :( megint nem lesz belőle semmi...

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Fügének és Fügeapunak Boldog Névnapot!

Oli és Zéti cukorpofik ahogy együtt játszanak! :) Remélem végre vége lesz már ennek a betegeskedésnek, és zümis nálatok is!

Kép
Kép
elif
 
 


Vera!Hála már jóban és nem kaptam el Zsó szenved még kicsit. :wink:
Dr nénink mondta ,hogy most van megint ez a vírus ,apa meg mérgelődik mert addig nem mehet dolgozni még -os leletet nem kap.
A meló helyén meg gáz van mert mindenki szabin...erre Ő meg eljött betegbe....főnöke nem repked az örömtől.

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket :lol:


Örülök ,hogy tetszik a könyv így látom értelmét folytatni:wink:
(aki nemtudta megnyitni az Stellytől vagy Millye-től kérjen segítséget ,mert én analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz,csak segítséggel ment a feltöltés.)

Elif nem semmi ,hogy belehúzott Efe!!!A Hippes teában van kamilla?
Mert Mukit megfogja nagyon,és eddig 1etlen teát találtam amiben nincs az a babamosoly de az meg édeskömény tea....attól meg azért erőlködik mert már nincs mit kipukiznia.....Természetesen a sima vizet nem issza meg!

Kép
zümis
 
 


zümis: Nincs benne kamilla, semmi ilyesmi. Kórházban kapott csomiban volt minta belőle, abból kóstoltattam meg, de tegnap mindjárt be is szereztem egy dobozzal a tescoban belőle, mert úgy megörültem, hogy tetszik neki. :)
És Boldog Hófordulót tőlünk is! :D

Kép
Kép
elif
 
 


Elif ,köszönjük....
Ahaaaa emlékszem azt Zsó itta meg..... :oops:


Megyek eszem még 1 szelet rizskogót... 8) :oops:

Kép
zümis
 
 


:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zümis 2009.06.28 15:49-kor.

Kép
zümis
 
 


Zümis: nekem csak az utolsó 2 link működik... Pedig a mondókás is igen érdekelne. :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zümis 2009.06.28 15:49-kor.

Kép
zümis
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zümis 2009.06.28 15:48-kor.

Kép
zümis
 
 


8)

Kép
zümis
 
 


Köszi Millye!
Most felküldöm a közösbe!!

Elif ott keresd majd öket :wink:

Kép
zümis
 
 


Zümis nincs mit! Csak írd meg, hogy a közösbe tettél fel egy kis meglepit, hogy mindenki tudja :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ment.....

Kép
zümis
 
 


Zümis már fent is van :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


szuper.Örök hála....

Kép
zümis
 
 


Zümis :D

Ma milyen pangás van... én meg a tablón gondolkodok és nem jut eszembe semmi jó háttér.... nincs ötletem.... pedig jó lenne megcsinálni.. ja és mindegyik képnek más a mérete.... :shock: :? először egységesíteni kéne.... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hahó!

Először is Mukikának boldog hófordulót!!! :D

Elnézést Lányok, vidéken voltunk, azért nem írtam, mikor kérdeztetek.
Péntek délután kivágta élete eddigi legdurvább üvöltve sírását az én halál nyugodt Gyermekem, csak néztem, hogy ilyet is tud... :roll: :? Szeirntem fáradtság+vihar+éhség, vagy mittudomén, mindenesetre szopi, a csodafegyver hatott. :D Utána kiruccantam a barátaimmal és nagyon-nagyon-nagyon jó volt!!!! :D (mindenkinek ajánlom az időnkénti megszökést, ha tud, Gyerkőc nem hal bele. Enyém fel sem ébredt most szerencsére. :) )
Tegnap reggel indultunk Anyósékhoz és most jöttünk haza, közben még nagymamlátogatás a kórházban Fehérváron... :( Szóval elfáradtunk, Bogyesz durmol, és legszívesebben én is azt tenném.
Múlt éjszaka jó volt, most nem annyira, de betudom annak, hogy nem otthon aludt. (És ezután a rosszról már nem is fogok beszélni, csak a jóról! :wink: )

Tali: Kezdek nagyon szomorú lenni...Egyáltalán nem mondanank jó időt, nagoyn bizonytalan, hogy milyen lesz szerdán, és hjolnap-holnaputánre pedig esőt. A Párom vicce pedig nem is biztos, hogy vicc, mert ha így árad a Duna, nem tudom, hogy egyáltalán be tudunk-e menni a Szigetre szerdán. Mintha rontás lenne rajtam, lehet, hogy másnak kellene szervezni? :( :oops:

Bogi: Azért gyűjtök majd egy valószínű létszámot mindjárt és szerintem döntsük el aznap vagy kedden.

Hahaha, Mancurka szuper, de ilyen négykézlábaztást Stelly Adrija is tud, saját szememmel láttam (én én is így néztem: :shock: ). Ügyesek a Gyerkőcök nagyon!:D Munkakügy a férjednek, Magdi?
Én biztos a kevés alvásra tippelnék tejügyben... :roll:

Muki és Oli egész családjának rohamos
jobbulást!!!

Elif: Apa mikor érkezik?

Oh, Zsuzsi, csokizó a Hegedű utcában fantasztikus hely, én úúúúúgy szeretem. Mostanság (mármint kb egy évvel ezelőtt, mikor utoljára ott jártam) kissé megdrágult, de remélem, hogy Ti ingyen fogyasztotok. :wink:

Kreiszi, irányról írok privit.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Köszönjük Julcsi...Apa is köszöni...

Millye nekem tipikus szőke nős kép méretre szabdalóm van,de neked nem kell mondanom mindent ismersz.Háttér...hmmmm...passz....

Kép
zümis
 
 


Elif, csak nem????????????? :shock: :D Azért egy tesztet megérne! :wink:

Millye, hát a szerda nekem már tuti nem jó, mert jön sógornőm, kedden szerdán itt lesz nálunk!

Julcsi, hogy van Isti nagymamája? Remélem már jobban! :roll:
zsu83
 
 


Áááááááá ez a tabló... 40 babát kellene feltenni rá... az egyik nagyobb a másik kép kisebb aha mindegyiket a legkisebb méretre veszem akkor nem lehet rendesen látni...

Próba: (Nekem nem tetszik)....

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


húúúú ez nagyon jóóó Millye Ügyes vagy....

Kép
zümis
 
 


A második kép 153 centi széles és 131 centi magas szóval akár posztert is lehet belőle csinálni.... :D de szerintem egységesebb lenne ha mindenki egyforma nagyságú képet tenne fel például 15x15 cm-es lenne és csak a babák arca látszana... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi: Fügének boldog névnapot kívánunk! Alex puszit küld :D ! Majd kérünk képeket a keresztelőről!
Elif: gratulálok a forduláshoz! Apa megérkezett már?
Zsuzsi: milyen volt az osztálytali?
Hugic Marcija milyen kis ügyi :shock:
Zvera: gyógyulást mindenkinek! Oli kiütései?
Zümis: gyógyulást a családnak! Mukinak boldog hófordulót! Köszi a letölthető cuccost!
Zsu: BKV-val könnyű eljutni felétek? Mert ha igen, akkor mi is járhatunk felétek. Sajnálom, h nem tudtok jönni a talira :( !
Andrea: uncsitesódéknak gratulálok!
Millye: az első tabló nagyon zsúfolt, de a 2. sztem nagyon jó!
Most néztem az időjárás jelentést, egész hétre mondott esőt, miközben 30 fok lesz :shock:
kreiszi
 
 


Julcsi: apóca megérkezett egészben. :)

Meg kell mutatnom miket küldött török mamánk (anyós), ezeket még pocakos korom alatt csinálta Efének. Nagyok még, télen épp jók lesznek. :) Tök vagányak lesznek egy farmerral pl. :D
(Meg egy extra kép.)
Kép
Kép

Kép
Kép
elif
 
 


Millye: Második jobban tetszik, és tényleg jobb lenne ha minden baba ugyanakkora lenne. Részemről megoldható, hogy feltegyem a kért nagyságú csak arcos képet. :)
Köszi, hogy ilyen szépeket csinálsz!

Kép
Kép
elif
 
 


Kreiszi köszi! Az időjárás sajnos tényleg nem lesz túl jó... az eső nagyon zavar... :(

Elif igen nekem is nagyon összevisszának tűnik így... :? mert sokkal jobban nézne ki ha minden baba képe egyforma nagyságú lenne... mert így olyan szedett-vedett ... :D csak az a baj hogy ebből van amelyik képet én túrtam ki a fórumból mert nincs se a közösben se a tablóknál kép feltéve és annak a méret meg kicsi pl. Andabella, Pmónika stb... ha kihagyom akkor meg ciki, hogy neki miért nem tettem fel képet... akkor most mi legyen? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


A kért kép uncsitesóm kicsifia a boldog apukával :lol: Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 


nilabali:igen-igen a mi babáink már nagyon nagyok :lol: és szuper ügyesek!nagyon furi ilyen picurkát látni,így látszik csak igazán,hogy milyen nagyot nőttek a lurkóink :lol:

elif:Nyugi nekem is így volt,végig izgultam 2-3hetet,hogy most mi van aztán megjött :lol:

millye:nekem tettszik,de egyforma méretben tényleg jobb lenne :lol: mondd mekkorába tegyünk fel és nekiugrunk :)

FÜGÉNEK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!! :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


elif:Örülök apának,hogy egészben landolt :) A rucik nagyon vagányak és a kép is nagyon cuki :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


MUKINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!! :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Fügcsinek meg boldogsáogos névnapot! :D (Anyakönyveztethetnétek a Fügét is, habár lehet, hogy kamaszkorában nem lenne boldog tőle... :lol: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


andrea: most próbáltuk de bejön Fügének is. Én még nem tudom eldönteni mi ízlik neki jobban..mindenre cuppog és tátja a száját amit idáig kapott Nagyon helyesek! Köszönjük a jó kívánságot!

zsu: köszönjük szépen!!

zümis:köszönjük szépen! megpróbálom mégegyszer megnézni a szakácskönyvet, hátha most sikerül.éssssss boldog
hófordulót!

nilababa: köszönjük mindkét érintett nevében és akkor
Bazsalikomnak is boldog névnapot! Jó lehetett a fesztivál!
Kenguruval vagy babakocsival mentetek?

zetibebi: köszönjük szépen!

millye: köszönjük!! lettek képek csinálva! jók a tablók,nekem
a második picit jobban tetszik.

elif: köszönjük!!!helyesek a rucik és nagyon jó a kép eféről,
nekem tetszenek a sepia és fekete-fehér képek!

kreiszi: köszönjük szépen!

julcsi: köszönjük! Kapott Fügefát ajándékba és még termés is van rajta. Már csak elkéne ültetni.

Rövid beszámoló a keresztelőröl: éjszaka Fügém többször felsírt álmában, reggel jó kedvűen kelt, de szokásával ellentétben nem kakikt reggeli után. Templomba menet a kocsiban gyanus szag, de csak puki volt. Bementünk a templomba, kiscsillag az orgona szóra beszunyált és kb. 10 perc múlva a "keresztelésre"kelt fel, picit felsírt a vizes résznél, majd édesen nézte a papot, utána az isten tisztelet alatt elvolt,nézelödött az ölemben, majd amikor elunta beraktam a rotiyszékbe és jött aminek jönnie kellett. Durva bukét árasztott csepp lányom és onnantól kezdve feszengett, úgyhogy az utolsó 5 percre már kijöttem és tisztába tettem. Hazajöttünk bekajált, egy órával később gyümizett, majd bealudt apukája ölében egy picit,aztán bohockodás, tök jó kedve volt, majd a nagy ricsajban ismét fél órára bealudt - sokat nem aludt - most kajál és remélem alszik. Nagyon jól viselkedett, elvolt a ricsajban,templomban.

Kép
budabo
 
 


Elif tök jók a ruhák! Odavagyok az ilyesmiért!

Zümis jobbulást kicsi Zsónak! Zéti már a hasmasnál jár, számításaim szerint holnapra kitisztul.

Millye én tudod mit vettem észre? A fény sem egyforma a képeken és attól is kevésbé hat egységesnek, de ezt nyilván nagyon nehéz lenne összehozni. De nekem mindkettő nagyon tetszik!!!! :D Az első tabló tetején ki a hajasbaba? Nem ismerem meg, de csúcs a frizura :D
Oli pöttyei: szerintem a takarótól volt amin éjjel aludt, leböfizte a lepedőjét úgyhogy egy olyan takarón aludt amiben valószínűleg műszál is van és éjjel ráizzadt az arca. A testén nem volt pötty. Már halványul neki, reggel még elég ijesztően nézett ki.

Bogi jó kis bűzriadót csinálhatott Fügcsi :lol: Szuper hogy jól sikerült a keresztelő :)

Julcsi jó lehetett a kiruccanás, szavadon fognálak, talán majd... :wink:

Szobaátrendezés megtörtént, a szoba átellenes sarkában van a kiságy éééés a fal másik oldalán a tévé van :wink: biztos ami biztos :wink: altatás közben hagytam hogy szétnézzen előbb. Ja és a hasonbabám az oldalán alszik per pillanat :shock: Ennél nagyobb változást...lehet hogy pont ez kell neki. Sőt, még a baldahint se raktam fel, pedig az első perctől mindig ott volt neki. Hááát kíváncsi leszek :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!

Tabló szuper, köszönjük, egységes képhez kérjük a paramétereket, és prezentáljuk! Ráadásul mi a profilképpel is kilógunk a sorból, a méretre szabottra majd egy teljes arcképet töltök fel.

ZétiVera! Jobbulást mindenkinek, kíváncsi leszek az átrendezés tapasztalataira.

Julcsi! A bogyót húgomnak a homeós doki ajánlotta, 3 napig este 3 golyó. Nekünk jónak tűnik, tegnap már nem kapott, de egyelőre nem kiabálok el semmit. Szerintem érdemes kipróbálni.

Zsancy, szerintem Petra nagyon helyes, de elfogult vagyok, Natasám is ilyen kis golyóformájú. :lol:

Négykézlábazó babák előtt le a kalappal, mi ettől még messze vagyunk, bár a forgás egyre jobban megy.

Elif, Efe gyönyörű azon a képen (és egyébként is)!

Zsuzsi, irigykedem a csokizásra, eszméletlen édesszájú vagyok :oops: .

Kép
mist
 
 


Ha egyre gondolunk, akkor a hajasbaba Jasmin babája. Aki sajnos nagyon régen járt már nálunk, olybá tűnik, mintha elhagyott volna bennünket... :cry: :cry: :cry:

Hajrá Olibaba, hagyd aludni Anyát!!! :wink:

Ja Millye, nekem mindkettő tetszik, de a második jobban. Egyébként én tudok új képet küldeni, ma készült pár jó. :)

Bogi: Öürülök, hogy Füge jó kislány volt. Betrottyolás pedig legjobbakkal is megtörténik... :lol:

Help! Verus, légyszi újra gesztenyés muffin receptet!!! Hiolnap meg kell csinálnom! Sehol sem találom. :( Vagy valaki fel tudná rakni nekem?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


zetibebi: nicko hajasbabája szerintem!!! remélem az átrendezés hatni fog. Ja a legjobbat nem mondtam a keresztelőn, a kaki előtt volt egy emberes büfi is, én elvörösödtem és kuncorásztam. :oops: ..ezek után jött a kaki. :lol: Na remélem ma nem lesz felsírós éjszaka nálunk sem :cry:

Kép
budabo
 
 


Julcsi: csak a te kedvedért még két fél percre itten vagyok, mivel pangás van tőlem megkapod ikverus receptjét :wink:

10 dkg étcsokoládé(ezt most kihagytam, így is fincsi lett)
25 dkg gesztenyemassza
10 dkg puha vaj / margarin
2 evőkanál rum
2 evőkanál baracklekvár
5 dkg cukor
3 tojás
1 csipetnyi só
5 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor

Tetejére:

tejszínhab(én porból készültet tettem rá, mert így sokáig megmaradt a tetején, nem olvadt le)
őrölt fahéj, vagy csokiöntet

Elkészítés:

A darabokra tört étcsokoládét gőz fölött felolvasztani, majd amikor egészen langyosra hűl, összekeverjük a gesztenyemasszával, a vajjal, a rummal, a lekvárral, a cukorral és a tojások sárgájával.(géppel) Hozzákeverni óvatosan a tojások fehérjéből csipetnyi sóval keményre vert habot, majd belekeverjük a sütőporos lisztet, és muffinpapírral bélelt formákba adagoljuk, vagy vajazott formába.
Egy-egy mélyedést kb. kétharmad részig töltsünk meg.
Előmelegített sütőben, 175 °C- on sütjük, kb. 30 percig.
Tejszínhabbal és őrölt fahéjjal díszítjük.

Kép
budabo
 
 


Bogi, most felcsigáztál, én is meg fogom csinálni! :D

Kép
mist
 
 


Elif: nagyon szépek a rucik!
Julcsi: köszi, akkor várom a privit.
Andrea: nagyon kis aranyos Zsoltika
Bogi: :lol:. Aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni :D .

Kép
Kép
kreiszi
 
 


ó, Millye, nagyon cool a tabló. Benne vagyok a megadott méretes fotóban is.
...na most lőttek brazilok egyet...

Sajnálom a betegeskedőket, jobbulást minfdenkinek.

És sajnálom, hogy néhányan nem tudtok eljönni a talira, de azt meg aztán kifejezetten megtiltom, hogy az időjárás kitoljon velünk :evil: !

Osztálytali szuper volt. Ez volt a 20 éves, 12-en voltunk ott, +az alsós és a felsős ofő. Annyira jó volt, sajnos néhány osztálytársunkról szomorú híreket hallottunk, de akik ott voltak, nagyon szépen terelgetik az kis életüket! Csokik? hhhhhhhmmm! Masalás forró csokit ittam (finiiiiiiiiii) és vettem csilis, áfonyateás, és rumos trüffelt Édesdapának, azok is isteniek voltak (mert adott ám belőlük :wink: ). Persze, oszt.társnőm, akié a hely, nem engedte kifizetni! Julcsi, örülök, h ismered a csokizót, menjetek el többiek ti is, különleges hely! 8)
Léna extra hisztivel indított, akkor már 5és fél órája volt fenn, de aztán a megnyugtató szopi után elaludt mellettem a kanapén, és alukált másfél ó-t, pedig mi közben vinnyogva röhögtünk, és egymást kiabáltuk keresztbe kasba. Cucu mindenkit elvarázsolt, ezeknek a csajoknak már nagyok a gyerkőik (van, akinek 13 éveske...)
Kép

Andrea gratulálok a drága kis legényhez, sok boldogságot a szüleinek.

Elif, csak nem??????????...de azt nem értem, mi az, hogy neked IS(valahogy így írtad), már másnak is van pocaklakója, csak nem tudok róla? :shock:

Színeskakimentes és alvatöltött jó éjszakát mindenkinek

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


ja és azt kifelejtettem, hogy este 11-re értünk haza :shock: , mert hiába indultam el 8 előtt, a Keletiben fél órát vártam arra, hogy végre kinyögje a hangos, hogy a vonatom eklőreláthatólag 80 perccel indul késve :evil: , valami baleset miatt. Szóval megvett jegy eldob, átkocogtam a nyüglődő gyerekkel a nyakamban a Stadionba, ahonnan a táv.busz indul, de az utsó buszra háromnegyed órát várni kellett. De Léna elaludt, és aludt amíg haza nem értünk. Jaj, olyan jó lett volna, ha engem is vitt volna valaki egy Mei taiban, majd össze roskadtam estére...

Óóóóóóó, Alex olyan a kapucnis képen, mint egy 1 éves pasi! :P :D Csuda helyes!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


na még ilyen sem volt, én zárom a napot, és én kezdem :D
Fél egykor lefeküdtem, most meg megy Sanyi, várom, hogy Léna egyen, addig is betettem a mosást. Persze majd még visszaalszom azt hiszem! Na további szép álmokat nektek! :wink: 8) 8) 8) 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nemnagyon tudok visszaolvasni, csak ezt az oldalt, úgyhogy ha lemaradtam valamiről, szóljatok! :wink:

Nekünk nem volt túl jó a hétvégénk, legalábbis a szombat... Péntek reggel kapott Hanna oltást és estére belázasodott. 38,5 volt neki, aztán szombat délelőtt már 39,4. Lázcsillapítóval is csak 38,5-re ment le és délután már megint 39 volt. Szegény nagyon nyüszi volt, beesett a szeme és nagyon szomorúnak tűnt. Estére megint jobb lett neki egy kicsit és vasárnap reggelre szerencsére kialudta az egészet. És mintha tudta volna, hogy most fontos, szinte akadékoskodás nélkül megitta a teát. Tegnap délután már fesztiváloztunk is egy kicsit, mert addigra már teljesen jól volt. Hát már előre félek a következő oltástól. :(

Zümis: köszi a szakácskönyvet! Most már mi is folytathatjuk a hozzátáplálást, úgyhogy lassan nekiállhatok Hannának főzőcskézni. :D

Elif: csak nem??? :D

Millye: szuper a tabló! :D

Kreiszi: nagyon édes Alex baba! :D

Zsuzsi: trüffel :shock: nyami... :D Örülök, hogy jól sikerült a tali.

Nálunk Hanna nem forog még mindig, de az oldalra fordulás már nagyon jól megy neki és elhatározta, hogy ő bizony háton fog kúszni, úgyhogy ha kimegyek a szobából egy fél percre, így találom: :lol:
Kép

Egyébként kezd elképesztően izgága lenni, a lába folyamatosan a szájánál van, ha az ölembe van, le akar fordulni és ha hasra rakom, akkor is már nyúl dolgokért. Remélem lassan már mi is eljutunk a megfordulásig.

Panna
pandusika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?