Sziasztok!!!
Még mindig strand:hát valóban jó egy medence a kertben,de kinek van annyi pénze,amekkora vízigényem van nekem?!?!?!?!?!?!Nekem a strand ez:bele a mély és tiszta kék hideg vízbe.Fejes és úszás.Ki sem jönni órákig,csak úszni.Ülni,pacsálni...nem az én világom.Amióta Dénes megszületett,pl.tavaly belementem vele a gyerekmedncébe,természetesen élveztem,mert vele volt.De én erre vágyom.Ha Balatonon vagyunk,v amikor nyaraltunk tenger mellett és eltűntem,szó szerint.Görögo-ban volt,h olyan messzire beúsztam,h lenéztem és láttam alattam a gyönyörű élővilágot,teknőst és kígyót pl.És alig fáradok,tényleg csak inni és enni megyek ki.Na,már érzitek,h fizikai fájdalom nekem nem belemenni az úszómedencéba.De nem fogok
Ma spenót lett tükörtojással.Fiúk jó ízűt ettek,én nem kívántam
Tulipános,akkor egyformán gondolkodunk!!!!!A z én fiamra mindig rácsodálkoznak a boltban,mert ő ilyeneket mond:anya,Dénes eszik barackot/meggyet/körtét/dinnyét......És én:Kisfiam,tudod,előbb ki kell fizetni,megmosni.....és akkor jön a balhé:de Dénes most kér!!!!!!!!!!!!!!Más gyerek ezt a csoki miatt csinálja.Ő azt sem tudja,mi az.De ha sütök,ott áll a sütő mellett és mondja:kész a süti...megesszük....és áhítattal figyeli,olyan imádnivaló!!!!
Briell,remélem megszűnik a barnázás!!!!Közel tapadt a méhlepény a méhszájhoz???Jó pihenést!!!
Anita,ma nekem is más a hasam.Olyan belehasítós,nem keményedős,inkább csak úgy érzem,h van....szerintem a front,én már kész vagyok,a fejem is fáj napok óta...