Új privát üzeneted érkezett!

Csajok én már nagyon terhes vagyok, elfelejtettem, hogy apának ma van a névnapja, én meg azt hittem csak jövőhétrn lesz :oops: :oops: :oops: :oops:
Anyi legyen mentségemre ha kinyitom a laptopot eltakarom a naptárt :roll:

Linácska érezzétek jól magatokat, reméljük a Duna is a medrében marad :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

HATALMAS NAGY GRATULÁCIÓ ÁGINAK, ÉS SOK TEJCSIT, MEG EGÉSZSÉGET VILLŐ BABÁNAK! SZÉP NAGY BABA!

Mabe köszönjük a csodálatos reggeli hírt. Várjuk a további infókat, köszi.

Adri

Kép

Kép
irdab

Ágota,
gratula Villőhöz! :) És milyen szép nagy baba, remélhetőleg nem kell sokat kórházban maradni!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Ágota,
gratulálunk Villőhöz!!! És persze várjuk a további híreket.

Tündinek írtam, ő is minden jót, egészséget, sok tejcsit kíván!!!

Frászt kapok ettől az időjárástól. Reggel 6-kor százágra süt a nap, de mire megreggelizünk, és mehetnénk a partra, addigra beborul.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
A múltkor sem voltam egy hétig, Ati babára kapcsolódtam be,most meg Villő született a nyaralás alatt. Hát azt hiszem én el sem mozdulok a gép mellől júliusig!
Ágota, garatulálok a kislányodhoz, sok boldogságot kíváok!

Balcsi nagyon jó volt! Nálunk tök szuper idő volt, talán hétfőn esett egész nap, akkor kocsiba vágtuk magunkat és bejártuk Tolnát-Baranyát 23-mas gumicsizmáért. A kis gumiklumpa hegyekben áll minden boltban, de csizma nincsen. Végül azért sikerült vennünk horror áron egyet :) Nem baj, megérte, Milu olyan örömmel ugrált végig a pocsolyákon :lol:
Aztán végig sütött a nap, Milánt kirobbantani sem lehetett a vízből. Volt, hogy már vacogott, de még mindig vissza akart menni, akkor türcsibe csavartuk és ölben vittük be. Nagyon élvezte!

Képzeljétek, vittük a bilit próbaképpen, már az első nap többször is belepisilt! :lol: :lol: :lol: Nekünk zenélő bilink van, és nagyokat röhög ő is, ha elkezd énekelni.
Lent együtt aludtunk egy nagy franciaágyban, itthon letettem a szobájába, de éjfélkor felébredt és át akart feküdni közénk. Remélem most nem kell elkezdeni visszaszoktatni az egyedül alváshoz!

Majd teszek képeket.
Vendég

Hehe, Milán ma csupa kettes :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Látom, értesültetek már a nagy hírről!
Én hoztam nektek néhány képet :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Villő apája
Vendég

Jimbone,
köszi, jól van Lili, reggelizett is két szelet kalácsot. Már a lábát lógatja a Balcsiban.

Nekem meg elpattant a fürdőruhám kapcsa, még jó, hogy hoztam másikat...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Micsoda hírek :)! Gratula Villő babához Áginak (na meg persze a papának :) ), jó egészséget mindkettejüknek!

Ilyenkor azért kezdek egy kicsit beparázni, hogy nehogy Emma is siessen a világra, mert a születése előtti 1,5 hónapban még sok elintéznivalónk van -pl. teljes radiátorcsere a házban, ami abszolút nem volt tervbe véve, de muszáj.

Bener, én almazöld Kunert babakocsit néztem ki, amiben virágmintás részek vannak. Azt hiszem, még e hónapban meg is rendelem, júliusban biztos felmegy az ára (ennek is).

Csilla, jó, hogy a nem éppen nyaralós idő ellenére feltaláltátok magatokat és jól telt a hetetek :)!

Adri, én is olvastam a mellek hidegvizes zuhanyoztatásáról és masszírozásáról, ez állítólag megnyitja a tejjáratokat. Ahogy a többiek írták, ez is olyan téma, amiben megoszlanak a vélemények, aztán így legyen az ember lánya okos... Én csináltam párszor egyébként, de náthásan a fenének se volt kedve a hidegvízhez.

Kata, itt is vezető hír Michael Jackson halála. Sajnálom szegényt, hiába a hírnév és a pénz, nem lehetett boldog élete :(.

Mindenkinek kellemes hétvégét! (Nálunk épp borulgat, kisüthetne a nap, jobban száradnának a ruhák és nekiállnék babóca rucijainak a kimosásához is.)

Kép
angelita

Ágota és Villő apa,hatalmas gratula nektek!Gyönyörű a kiscsaj,szép formás baba :D

Jimboni!Már pont kérdezni akartam,mi van veled?De látom vélhetően csak a front játszik be nálad is.

Lina!Örülök,hogy az ijedség nagyobb volt.Látod mondtam,hogy betonból vannak :lol:

mimi12

Drága Villő család :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ágota!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Villő gyönyörűűűűűűűű, gratulálok!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Ágota
Sok szeretettel gratulálok!
Nagyon szépek vagytok! :lol:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.27 09:53-kor.
Vendég

Villő apája, köszi a hírt!

madaran

Kata, a tábli megint mást mutat!!! :roll: nekem egy kezdő google jön be...
benne van már Sissi és Ágota babija??

hú, csajok, ki lesz a következő,? nagyon fel fognak pörögni az események hamarosan.... :wink:

madaran

Kép
Kép
Vendég

[quote="madaran"]K írta:madaranata, a tábli megint mást mutat!!! :roll: nekem egy kezdő google jön be...
benne van már Sissi és Ágota babija??

hú, csajok, ki lesz a következő,? nagyon fel fognak pörögni az események hamarosan.... :wink:

Áááááááááá... annyira gyors még nem vagyok :oops:
Sissi Attilája benne van :wink: (a Munka2 oldalon :wink: )

Kezdő gugli... neked nem küldtem el a nevet és a jelszót?
(nem jöttem rá, miért nem adja ki mindig a táblázatot rendesen :cry: )
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ágota és párja: Nagyon nagy Gratula nektek a gyönyörű Villő babához! Köszönjük a képeket! Nagyon jó egészséget és sok-sok anyatejcsit kívánok! :lol:

Én is összeállítottam egy listát azokról az emberekről, akik szóbajöhetnek, hogy vigyázzanak a két nagyobbra!

Átjött ma egy ismerősöm a gyerköceivel és kifejlesztettük, hogy leruccanunk Nagykátára strandra! Nem szeretném, hogy úgy teljen a nyár a gyerekeknek is meg nekem is, hogy nem voltunk sehol! Szerintem aug 10-ig a manó nem lesz bent! 3-4 hétre saccolok!

Mindenkinek szép napot kívánok! Délután még jövök, nem leszünk túl sokáig!

kovisziszka

Köszi Kata!! szuper így látni egyben!!
Priviben küldted a jelszót???
:lol: :lol:

Sziszka! a héten mész dokinénihez, ugye???
3-4 hét???? hát, akkor gyorsan menjetek Nagykátára!!!

én annyira kivi vagyok, mennyit nőtt bb??

ja, és a bbkocsi-mosásról hamar le lehetett beszélni :wink: :wink:
De a lakást állandóan suvickolom, mindig látok valahol mocskot...sosincs vége. Irdatlan sok könyvünk van, annak kellene még nekiállni...leszedni nincs kedvem áááááááá! :evil:

madaran

Kata :lol: :lol: majd' elfelejtettem: poci is naggyon szép! neked sincs csíkod...még hál' Istennek nálam sem.
:wink: anna

madaran

Ágota

Gratulálok, jó egészséget nektek. Csuda szép a lányka.

Kenderike
Kép
kenderike

Ágota

Gratulálunk a kis Villőhöz nagyon szép kislány :D

Kata jó nagy pocid van és nagyon szép :D

Sissi tudja már h van még egy baba :?:

mégegyszer gratula Ágotáéknak :wink:

Margit
Vendég

Ágotának és kiccsaládjának gratulálunk !!!! Boldog-egészséges életet kívánok ! és sok tejcit !!!!!!
Nagyon várunk a további hírekkel !!!

Én még szeretném kihúzni július 14-éig, de 15-én már jöhet a kis Matyi.
Nem olvastam vissza, úgyhogy még nem tudok mást írni, de este jövök, megnézem, hogy mi a téma.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Villő apuja gyönyörű a lányotok, köszönjük a képet. Persze ha van még azt is megnéznénk. És a szülés hogy zajlott? Sima, vagy császár volt, és mikor? Még tegnap? Ági hogy van?

Kifőzöcskéztem magam délelőt, ki is purcantam benne, még a bugyim is vízes volt úgy szakadt rólam a víz. De Bikmakk ez a mustároshusi isteni volt. De most éppen megint szakad itt az eső.

Nah beszéltem Sissivel, elújságoltam neki Ágit. :lol:
Szóval mindenkit puszil :lol:
Szegénykém már majdnem 10 kg-ot fogyott :shock: . Azt mondja a Péterfyben már jobb igaz Ő már a szüleitől jár be, napi 3x, és akkor feji magát, és adja a tejcit Atinak. Most fogják a nagyszülők is látni Atit, mert eddig a másik kórházba nem mehettek be a koraszülött osztályra ők.
Még mindig szondán kapja a tejcit, és majd most kezdik majd megtanítani neki a szopizást. Vagyis cumisüvegből próbálták már, de annyira elfáradt szegényke, hogy bealudt pár ml tejci után.
Itt már 2 kg-al hazaengednék őket, de Sissi szerint a szopi megtanulása miatt még 2-3 hetet biztosan bennt lesz Ati.
Jah és itt már Ő is megfoghatja Atit, az elöző hejen kb 4x tudta csak megfogni :cry:
Mondta, hogy az orvosok ellentmondásai miatt, és közömbös tájékoztatása miatt eléggé kikészült az elöző helyen.
Remélem mindent leírtam amiről beszéltünk, és nem hagytam ki semmit. :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Igen Anettoo nekem is a július 14 a cél, akkor már a 38 hétben lennék, vagyis leszek is. :lol:
Ma annyira feszül a pocakomon a bőröm nagyon durva :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok
Hatalmas gratuláció Villő szüleinek :D
Jó egészséget, Boldogságot és sok sok tejcsit kívánok!

Én:
Voltam dokinál és azt mondta,hogy július 14-én meglátjuk a hogyantovábbot :shock:
Remélem július 22-ig kihúzzuk Rékussal ,mert addig még sok dolgom lenne :D
Szerdán megyek UH-ra + CTG-re.

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!

Villő baba simán született, jól vannak. Azt nem tudom mikor született meg, ja és Ágotával van a pici.

Én ma reggel annyira görcsöltem, hogy nem sok kellett, hogy bemenjünk a kórházba. Pedig csak feküdtem az ágyba és semmit nem csináltam, és mégis görcsöltem. :shock: Remélem nem lesz ilyen több mert nem szeretnék még megszülni. Ma elmentem papucsot venni, meg hálórucit, ilyen rövidnacis polós hálórucikat vettem. Én nem nagyon szeretem a hálóinget. De ezt még be kellett szereznem mert nem volt elkezdek összepakolni azt hiszem én is, mert a dokim nekem is azt mondta legalább a 36.-hétig huzzuk. Na majd meglátjuk.

Én is kiváncsi vagyok ki lesz a következő, de remélem azok jönnek sorban akik már elmúlnak 36 hetesek. :)

KAta:szépen növöget Mili lak.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok nyaralóknak meg sok napsütést.

Pussz Beus

Kép
Kép
beusmimi

BOCSI A BETOLAKODÁSÉRT!

Bergon Bolygók II. Á. LUX 2 funkciós bolygókerekes babakocsi. Vízszintesre fektethető, ezért újszülött kortól kiválóan használható, állítható a háttámlája, sportkocsivá alakítható. Mindkét irányból tolható, a tolókar magassága állítható. Nagy tárolózseb a kupolán, ill. hatalmas alsó tárolókosár oldalán cipzározható, így könnyebb ki ill. bepakolni. Lapra csukható, első kerekei bolygósíthatóak illetve fixálhatóak, kupoláján zippzározható szellőző ill. kukucskáló található. A legjobban téliesíthető babakocsi.

Tartozékok: téliesített vastag lábzsák, melyen egy zippzár található, így nem kell mindig levenni a babát könnyen ki tudod szedni. Kapaszkodó, esővédő, napernyő, szúnyogháló.

20.000.- (Új ára: 48.000.-)

A babakocsi téli születésű babáknak tökéletes, én nagyon szerettem, de nekünk már elég egy kisebb kocsi is.

Kerekei villám gyorsan levehetők, megkönnyítve az utazásnál vagy ha saras kerékkel nem akarod bevinni a lakásba.

Ha valami kimaradt kérdezz!
Kérdezz bátran!

Postázást nem vállalok, személyes átvétel Újpesten a STOP-SHOP-nál, vagy Gödöllőn lehetséges.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Hírek Ágotáról és Villőről
Ma hajnalban 1/2 3-ra lett meg Villő, spontán, EDA-val.
Együtt vannak, Villőt nem kellett inkubátorba tenni, jó a légzése. Próbálkoznak a szopival, de kap cumisüvegből is enni.
Vendég

Sziasztok!

Ágotáéknak nagyon nagy gratula, ügyes és szép baba Villő!!
nikó

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk!!!

Zsisza:Köszike az infót a fürdetéssel kapcsolatban!

Jimbone:Jobban vagy?

Ágota:TÜNDÉRI A KICSI VILLŐ!!!!ÉS NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!REMÉLEM TE IS JÓL VAGY!!

Mabe86:Köszönjük az infót Ágiról és kis Villőről!!!

Linácska:Remélem jó idő lesz arrafelé és tudtok egy kicsit pihizni!Küldök innen tőlünk egy kis meleget !:lol:

Angelita:Hát akkor hajrá!!Mármint a babakocsit illetően!!Mindjárt itt a július!!!A zöld nekem is tetszett, meg volt egy bordós is, de ugye maradnunk kellett a semleges színnél!!! :D
Te honnan rendeled?

Kata:Nagyon aranyos a pocifotód!

Kovisziszka:Aztán ha hazaértetek gyere és mesélj, hogy milyen volt a nagykátai strand! :D

Noki&potyi:Örülök, hogy minden rendben volt UH-n!!

Beusmimi:Vigyázz nagyon magadra!!!Pihizz sokat!!!

Kép
bener

Sziasztok!

Először is: Ági, nagy-nagy gratula! Köszi Villő apája a képeket és Mabe86 a híreket!

Irdab, Neked is köszi a jó híreket Sissiről és Atiról!

Nagy változás nálunk: tegnap dolgoztam a munkahelyemen utoljára - egy ideig! :lol: :lol: :lol:
Erre ma itthon teljesen kikészültem, reggel is és este is jó nagyot bőgtem... :cry: :cry: :cry:
Szóval nem mondhatom, hogy jól kezdődött az itthonlétem. De ha így kezdődik, biztos nagyon jó lesz a folytatás - és ez a lényeg.
Elég sok elintéznivalónk van még, ezért is lehetett, hogy az aktívabb, tevős-vevős nap egy kicsit megviselt.. (Mert nem 8 órát ültem a számítógép előtt.)
Most már kiírás szerint is kevesebb, mint egy hónapom van - és attól félek, túl gyorsan el fog repülni ez az 1 hónap.

Egyébként hadd meséljek el én is egy sztorit - hogy ne csak az egyik végletet lássuk. Egyik kollégám feleségének május 23-ra mondta a védőnő a babájuk érkezését, a dokija május 28-ra. Ehhez képest június 6-án úgy kellett oxitocinnal megindítani nála a szülést, mert nem akart Luca a világra jönni! :roll: Persze jól vannak, hüvelyi szülés volt és 3 nap után haza is mehettek.
Szóval ha már aggódtok, ne csak azon, hogy nehogy előbb érkezzen a baba, hanem azon is, hogy nehogy később! :twisted:

Kép

Kép
hmbori

Hmbori - kívánok szebb napokat még így a végére, mint a tegnapi. :wink: Egyébként mitől borultál ki, ha szabad kérdezni? Vagy inkább az a lényeg, hogy fárasztóbb volt az egész napod, mint bent és megviselt és valami apró dolgon húztad fel magad?

Nálam is az volt, hogy azt mondták, hogy tuti, hogy hamarabb jön, már régóta azzal ijesztgetett a doki, a szülésznő és a védőnő is, erre túlhordtam Mátét.

Szóval igazából annyira most sem félek, de épp ezért nem is 26-át céloztam meg szülésem napjának (mint amire ki vagyok írva), hanem 15-ét, mert nem szeretném túlhordani, az is nagy kín már.

Na, de persze ezek olyan butaságok, hát el van már ez döntve, hogy mikor szülünk csak épp mi nem tudjuk :). Ezért szép az élet, milyen car lenne mindent előre tudni, nem? Na, nem filozofálok tovább itt korán reggel. :)

Örüljünk, hogy van már két egészséges és gyönyörű babánk. :)

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Hmbori,
az én kolleganőmnek már augusztus 20 körülre mondták a gyereket, össze-vissza számolgatták, aztán végül szeptember 25-én megszületett. És nem is volt nagy baba, szóval tuti számolási hiba történt.

Voltunk tegnap lagziban, annyira nem volt kedvem menni, mert végre jó idő volt. Erre ma megint kaki. A tortát már meg sem tudtuk várni, mert Lili 11-kor kikészült. Én nem akartam vinni, de a pár erőszakoskodott, felhívtak..., aztán mikor 11-kor eljöttünk, akkor csak néztem szépen, hogy én megmondtam. Elhoztuk, de akkor megyünk, amikor nem bírja tovább. Én ültem egy széken, beszélgettem, apa meg játszott Lilivel. Hát nem volt az igazi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Mili ma is képes volt hajnali 1/2 5-kor felébreszteni :cry: :evil:
Miért ilyenkor jut eszébe tornázni?
Alghanem lesz bajom ezzel a lánnyal! :roll: :oops: :cry: :lol: :wink:

Madaran
Tényleg nincs striám, pedig nem kenegettem semmi különleges krémmel. Ráadásul elég sokat (11 kiló eddig) híztam.

Sissinek nem könnyű a helyzete :cry:
Mielőbbi hazatérést kívánok nekik!

Beus
Vigyázz magatokra!

Mabe
Köszi az infókat!
Akkor Ágotáéknál egészen jó a helyzet :lol: :lol: :lol:
Villő nagyon akart már anyájával találkozni :wink:

Noki
Miért ne bírnátok? :wink:

Hmbori
Otthon többet dolgozik az ember, mint a munkahelyen! :lol: :wink:
Baba meg akkor születik, amikor ő akarja!
Normál terhesség ideje 40+/-2 hét :wink:

Anettoo
Matyitól függ, hogy mikor fog megszületni :lol: :wink:

Linácska
Sajnálom, hogy nem igazán éreztétek jól magatokat a lagziban :cry:
Vendég

Sziasztok lányok!

Hmbori, én is azt mondtam, hogy inkább visszamegyek dolgozni, mert a költözéssel járó mindenfélét nem bírom, de mostanra (bő 1 hét elteltével) változott a véleményem és mióta nem dolgozom, nem is feszül úgy a hasam, szeméremcsontom. Biztosan Neked is jobb lesz a hangulatod/közérzeted pár nap elteltével, csak az átállás nem egyszerű -én pl. mindig is nehezen viseltem a változásokat.

Bener, én a tikotiko.hu-ról tervezem a babakocsi rendelést. Te honnan rendelted?

Én augusztus 17-re vagyok kiírva, de nem lepődnék meg, ha a baba megvárna plusz egy hetet és ő is szűz jegyű lenne, mint én meg az Anyukám :).

Nálunk ma süt a nap, ki is mostam a babakelengye egy részét -nem tudom, hogy a mosógépünk ilyen 'brutál' vagy a varrás volt gyenge, de a kapucnis törölközőnek szinte levált a kapucnija...

Kép
angelita

Angelita - tényleg szép idő van Miskolcon, nővéremék hazamentek anyuhoz látogatóba, fel is hívtam őket, hogy idehaza (pesten) bezártak-e minden ablakot, mert marha nagy vihar van.
Most már mindennapra jut egy "tuba".

Nekem hajnal ót már nem tudom hanyadik összehúzódásom volt, de mit mondjak....nem is csodálkozom, ilyen időjárásban. (én most visszaszámlálok, még 16 napot ki kell bírni)

Ti hogy vagytok? Nekem kicsit még a fejem is fáj és vizesedem és gyenge vagyok cukordiétát is betartani és hisztis vagyok. :( :twisted:

anettoo

Sziasztok

Nagy-nagy gratula Villő babához. Sok egézséget és tejcsit kívánok!

Ágota: Ha lesz időd és energiád, akkor majd írj részletesen a szülésről!

velem tegnap katasztrófák sorozata történt. Elmentünk anyuékhoz Ádival, mert itthon festik a házat és így nem lehet Ádival kimenni az udvarra.
Először felemeltem a fedőt a fazékon és leégettem a kezem.
Átmentem a szomszédba, leültem fújkáltam a kezemen az égést, erre megcsípte a kislábujjamat egy méhecske.
Még jó hogy nem maradtam itthon mert tuti rámesett volna a létra.

A lábfejem úgy néz ki mint amit felfújtak nagyon vicces.

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Bekukkantok, míg Bömbike alszik :wink:

Köszönjük a gratulációkat!

Jól vagyunk!

Apuka majd tesz fel még képeket :lol:

Kitartást mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Na bekukkantok és mit látok!!!!

Ági!!!! Hatalmas gratula és nagyon sok tejcsit kívánok ..tündéri :P és ügyesek vagytok :lol:

Most nincs nagyon sok időm visszaolvasni...az idő vacak ...

Irdab az én mustáros húsimat csináltad meg vagy Bikkmak is küldött be?Mert akkor én lemaradtam rólla.. :?

Lina ott is vannak ekkora viharok vagy még nagyobbak?

Mennem kell...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam,
voltunk az előbb Veszprémben, és akkora vihar kapott el, hogy az autók leálltak, mert nem mertek jönni. Mi jöttünk, mert a férjemnek 4-re masszázsra vissza kellett érnie. Kenesétől pár kilóméterre meg mintha mi sem történt volna. A Brendonba szaladtunk át, amit ott lehet kapni eldobható bugyit, azt én jobban szeretem, mint a hálósat.

Ágota,
ha van egy szusszanásnyi időd, mesélj!!!

Teszek bálnaképeket... :oops:

Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.4319.jpg[/img]

Összehasonlításként: Lilivel 40. hét (szerintem most már van ekkora)
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na az egyik nem sikerült
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én is csináltam végre pociképet
Kép
Kép

Mit gondoltok,lent van már a hasam? Én is júli közepét néztem ki magamnak, jó lenne nem megvárni az augusztust :)

Na és nyaralós:
Kép
Kép (ő az anyukám :))
Vendég

Sziasztok!

Hatalmas gratula Ágotának és a legjobbakat a kicsi Villőnek! :)

Hmbori,
Én holnap kezdem az utolsó hetet a munkahelyem, és eléggé vegyes érzelmeim vannak a dologgal kapcsolatban. Majd beszámolok, hogyan bírtam a végét!

Angelita,
Nálunk az a kérdés, hogy a gyerkőc rák lesz-e vagy oroszlán. Egyébként én is szűz vagyok, és annyian panaszkodnak erre a jegyre, pedig szerintem teljesen jó.

Anettoo,
Szerintem ez az idő mindenkinek megárt, én pl egyfolytában fáradékony vagyok, pedig ezzel eddig nem volt gondom. Amúgy valahogyan én sem szeretném megvárni az augusztust, ami a kiírt időpont lenne, különösen, ha ennyire nyafka lesz végig az időjárás.

Csilla,
Nagyon szupik a képek :) Arra sajna tippem sincs, hogy leszállt-e már a hasad, én az enyémet sasolom egyfolytában, de nem tudom eldönteni :) Úgy látom, többen is gyúrunk a környéken a július közepi edőpontra :D

Magunkról: Pénteken voltam a kórházban UH-n és vérvételen, a vérképemmel minden OK, de állítólag több vizet kellene innom. A baba végig ficánkolós kedvében volt, már 3100 gr (!!), minden OK vele. A biometriai adatok alapján továbbra is két héttel nagyobbnak mérik, az orvos hajlik is arra, hogy lehet, hogy ez lesz az jó időpont, így most nagyon becélozta szülési dátumként a júli 20-at. A kisebb fájások nálam amúgy napi rendszerességgel vannak, nem tudom, ez másnál is így van? Olyan menstruációszerű fájások vannak, de csak nagyon tompán. Az orvos szerint ez még no para, de azért kíváncsi lennék, ki, hogyan van ezzel.

Ami a parát illeti, azért kezd rajtam kijönni a "mindjárt itt a vége" érzés, ennek megfelelően a hétvégén végigjártunk egy csomó üzletet, ahol megvettük a maradék cuccok nagy részét. Azt is elhatároztam, hogy összepakolom a táskám is, ki tudja alapon, legalább ne kelljen akkor kapkodni.

Szép napot mindenkinek és több napsütést, mint ami itt van Pomázon!

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok Lányok!

Tettem még fel képeket!

Kép
Kép
Kép

Villő apája :lol: :wink:
Vendég

Uh, de szép szája van! Nagyon formás kis baba, gratulálok hozzá :wink:
Vendég

Sziasztok,

Gratulálok Ágotának és Villőnek, GyÖNYÖRŰSÉGES !!
Jó egészséget és sok tejcit kívánok!

nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki folytatja a sort... ebben az időben bármi előfordulhat... nagyon keményedik a hasam, bár szedek magnéziumot én is...remélem kihúzzuk július 20 ig...

szoptatás téma,
nekem nagyon nehezen indult meg a tejci, de nem adtam fel, két óránként próbálkoztunk miután hazamentünk a kórházból, nagyon fárasztó volt de végül csak beindult és 9 hónapig sikerült is szoptatni kiegészítéssel, akkor maradt abba a dolog mikor terhes lettem, Zsófi nem kért már belőle

kellemes vasárnap estét

ANdi

Kép
danidaniel

Ágota apája :lol: Köszönjük a csodaszép képeket kicsi Villőről!

Hú, de szeretném már én is a kezemben tartani... De azért még van egy kis idő

Csajok !! Ez az augusztusi topik, miért tervezitek ennyire a júl. közepét!!???? Azért csak tessék kivárni a babucik rendelt idejét! Tetszik, amit Anettoo írt, igen már megvan írva, mikor születnek, csak mi nem tudjuk... :wink: :wink:

Adri :lol: :lol: Köszi az infokat Sissiékről....Hú, azért tök kiakadnék, ha nem foghatnám, elhiszem, hogy néha nehezen viselte szegény! még jó, hogy már átkerültek.... Kitartás Nekik, ha még két-három hét!!!

Jó éjt mindenkinek!!! 8)

madaran

Jaj, de nagyon-nagyon szép és cuki Villő.
Milyen kis cseppség. Főleg az apukája nagy kezeiben. Nagyon édes.
Hihetetlen, hogy még max. egy hónap és már én is így fogom tartani a kis Matyit.

Bömbikének hívjátok? Sokat sír?

Szoptatásról én igazából nem tudok rosszat mondani, én szoptattam mihelyst kis hangot hallottam felőle (a Flórba végig mellettünk vannak a babák, ha fürdeni szeretnél esetleg beviheted a csecsemőshöz, de ha nem ér rá, akkor visszatolja és kiabál be neked a fürdőbe, hogy igyekezzél kifelé)
Második nap kérdezték, hogy Na, megy a szoptatás? Hát mondom, mit tudom én, abbahagyja idővel a szopizást és elalszik, de hogy elfárad vagy jóllakott? Honnan tudjam? Aztán harmadik nap bukott is egyet, annak már sárgás színe volt (bocsi, hgy így részletezem, de hátha valaki ugyanígy jár, mint én, tapasztalatcserének írom :) ) és akkor megijedtem, hogy mi van? Erre a csecsemős mondta, hogy az nagyon jó jel, mert az azt jelenti, hogy beindult a tejem, jó zsíros.
Akkor nyugodtam meg végülis. Addig mindig szagolgattam a száját, mert mondták, hogy akkor szárad ki a baba, ha acetonos, stb. Meg a fürdésnél mérték őket és kérdezgettem mindig, hogy hízott-e.

Nekem ki sem sebesedett a mellbimbóm, egyáltalán nem fájt, minden rendben volt. Viszont mindettől függetlenül CSAK FEKVE TUDTAM szoptatni, egyszerűen nem ment ülve. És nagyon elcsesztem, mert negyedik hónapban már kellett adjak tápszert és féléves korára már csak éjszaka szopizott. Úgyhogy a kezdeti könnyedséggel ellenére nem ment annyira tökéletesen, mint ahogy gondoltam.

anettoo

Ágota
Sok szeretettel gratulálok a kis Villó születéséhez!
Kép

Kitty

Kép
krissy86

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?