Sziasztok!
Hatalmas gratula Ágotának és a legjobbakat a kicsi Villőnek!
Hmbori,
Én holnap kezdem az utolsó hetet a munkahelyem, és eléggé vegyes érzelmeim vannak a dologgal kapcsolatban. Majd beszámolok, hogyan bírtam a végét!
Angelita,
Nálunk az a kérdés, hogy a gyerkőc rák lesz-e vagy oroszlán. Egyébként én is szűz vagyok, és annyian panaszkodnak erre a jegyre, pedig szerintem teljesen jó.
Anettoo,
Szerintem ez az idő mindenkinek megárt, én pl egyfolytában fáradékony vagyok, pedig ezzel eddig nem volt gondom. Amúgy valahogyan én sem szeretném megvárni az augusztust, ami a kiírt időpont lenne, különösen, ha ennyire nyafka lesz végig az időjárás.
Csilla,
Nagyon szupik a képek
Arra sajna tippem sincs, hogy leszállt-e már a hasad, én az enyémet sasolom egyfolytában, de nem tudom eldönteni
Úgy látom, többen is gyúrunk a környéken a július közepi edőpontra
Magunkról: Pénteken voltam a kórházban UH-n és vérvételen, a vérképemmel minden OK, de állítólag több vizet kellene innom. A baba végig ficánkolós kedvében volt, már 3100 gr (!!), minden OK vele. A biometriai adatok alapján továbbra is két héttel nagyobbnak mérik, az orvos hajlik is arra, hogy lehet, hogy ez lesz az jó időpont, így most nagyon becélozta szülési dátumként a júli 20-at. A kisebb fájások nálam amúgy napi rendszerességgel vannak, nem tudom, ez másnál is így van? Olyan menstruációszerű fájások vannak, de csak nagyon tompán. Az orvos szerint ez még no para, de azért kíváncsi lennék, ki, hogyan van ezzel.
Ami a parát illeti, azért kezd rajtam kijönni a "mindjárt itt a vége" érzés, ennek megfelelően a hétvégén végigjártunk egy csomó üzletet, ahol megvettük a maradék cuccok nagy részét. Azt is elhatároztam, hogy összepakolom a táskám is, ki tudja alapon, legalább ne kelljen akkor kapkodni.
Szép napot mindenkinek és több napsütést, mint ami itt van Pomázon!