Új privát üzeneted érkezett!

Pendi!
Igen én itt! Gratulálok a tesodnak és sajna ez a mai világban nagyon is jó hír és egyáltalán nem vagy önző!!! Gratulálok!!
Igen én megigértem apának, hogy jó leszek és letojok mindent! Majd lesz ahogy lesz!! Én esküszöm nem akaratoskodtam a dokival, hogy engedjen haza! Ők döntöttek így én csak nem álltam ellen a dolognak! Vigyázok magamra és a kis hercegnönkre! Persze, hogy nem akarok bajt!!! Kinek lenne az jó??? Nos pihizek és sokat fogok netezni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Küldtem privit!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendikém!
Köszönöm drága, már túl vagyok a depin. Már tegnap reggel sem volt semmi bajom..... apácska sok-sok puszival ébresztett, mert tegnap volt a 4. házassági évfordulónk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Délután elmentem elé a Kossuth térre, és elmentünk babakocsit nézni. De nem lettünk okosabbak.
Nektek jó összebújósdit,helyettünk is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok meló monnyon le :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tesódnak meg hatalmas gratula!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Zsuzsu! Én is válaszoltam, a privire! És köszi!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó reggelt Lánykák! :)

Nócikám, a cicával vigyázz!!!!!És ez komoly!Ha ilyen betegg, tviheti rád-rátok a fertőzését.tudom, hogy szörnyű így látni őt, de a te és a baba egészsége fontosabb :? :wink: beteg macskához ne nyúlj még nem basbásan sem, esetleg csak kesztyűben!!!

Tündérke :) igen, tudom hol laksz :) Medinán volt oszt.társam :)

Bridg, örülök,h. döntöttél, méghozzá nagyon jól :wink:
Vendég
 


Noci
Masodik laptetud 8) :lol: :lol: Csak nedm babas vgy :wink: :lol:

Zsu
Kocce :D Na szulcsinapcsi hazassagi evfordulo...ejha de jol megy egyeseknek :D gratula nektek 8)
Kép

Pendi
Orulok a hatartalan oromodnek :P emlexem mikor az ovibol elbocsajtottak :roll: es azota nem volt semmi :shock: azt a mindenit :? de most van neki megint allasa es ez mindenkinek jo :)
Igen mar sikerult donteni :wink:

Csajok
Nem volt konnyu soot marha nehez volt foleg mert a doki mondta azert mert kezdhetunk o nem tudja garantalni a sikert...arra nem tud 100%-os garanciat vallalni na meg a szulinapom agusztus 1....azert addigra szeretnek a gepen ulni apacskahoz utban :roll: nem mintha ngy dobra vernem a szulcsinapcsim de egy romantik vacsi apanal mindennel tobbet erne a szulcsinapcsimon....es talan mar nem kettesben lennenk 8) :lol: Pozitiv vgyok de nem bizok el semmit...az elsonel annyira magabiztos voltam....most kicsit ovatosabb leszek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Mondjuk nem csodálom az ovatosságod! De a lényeg, hogy minden rendben legyen! És no para! Mi tudjuk mikor van a szülcsinapod és tudom, hogy apával azaz legalábbis bizom benne, hogy apácskával töltitek talán többesben a szülcsinapot és asszem a vacsi mellé nem is kell szebb szülcsinap!!!
És talán lehet, hogy babás vagyok a 2. lapostetü miatt???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehet van benne valami!!! Bár szívesen passzolm a lapostetüket másnak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget,
na mondtam én,hogy maradsz :lol: De igazad van,legalább nem lesz az,hogy kihagytad a lehetőséget.Apácska meg...hát,ez nekem eszembe sem jutott,hogy az is időbe telik,míg kint orvost találsz,és megtudod hogy mennek ott a dolgok :shock: Filózgat azért apácska magában rendesen,még ha nem is mondja. :lol:

Én azt hiszem Kitty nem írt semmit a Twilight-ról,azért nem értette,miért neki írtál vele kapcsolatban. :)

Nócika,
juj,cicát nagyon sajnálom :? Nekem soha nem volt állatom egy hörcsögön kívül,most van ugye a kutyánk,de nem is gondoltam volna,hogy ennyire a szívünkhöz fog nőni.Nem tudom mi lesz,ha meghal :cry: Ha néha elvisszük őt anyukámékhoz(mert ők is imádják ),annyira üres a lakás,nem is érezzük jól magunkat nélküle. :oops:
Majd írdd meg mi van vele,mit mondott a doki.
M.Jackson meghalt? :shock: Nyugodjék békében, nekem mindig nagyon antipatikus volt :oops: (főleg a kisfiús ügyei miatt :evil: )

Pendi,
gratulálok a tesódnak :D
Igen,nálam is ilyen a derékfájás,hetekig nincs,aztán meg majd belehalok.Sajnos nem múlik el magától,kezdek rájönni :lol:
2-3 naponta összebújás,az jó,mindenképpen,még ha nem lesz eredménye is :lol: Ez számunkra elérhetetlen,rendszeresen,legalábbis. :roll:
Azt mondta a férjem,sajnos dolgozni kell,de majd ha öregek leszünk és otthon üldögélünk,naponta fogunk szexelni. :lol: Csak legyen mivel és kivel,abban a korban :lol: :lol:
Drága vagy,én is szeretlek,meg itt mindenkit :cry: :lol:

A fáradtság meg felgyűl egy idő után,de remélem ki tudod pihenni .

Zsuzska,
nem mondod,házassági évforduló is :?: Kívánok még nagyon sok ilyet nektek :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Tündérke,
jó munkát mára :D
Ha vannak gyerekek a családban,akkor tényleg tapasztalt lehetsz már :D

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis!
Hát igen.... 23-án szülinap, 25-én házassági évforduló :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No nem véletlenül alakult így 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Noci
Kocce :D

Enis
Azert irtam ismrsz te mar engem :wink:
Na akkor ezt jol beneztem :roll: de akkor mit akartam Kittynek irni :?: :idea: :roll: :oops:

Anyci
Teged meg kihagytalak veletlen mert az akkori irasom elszallt :twisted: szal orulok,hogy van strategiad mert engem tenyleg nem lehetett kordaban tartani :oops: :lol: :oops: Le a kalappal :wink:

Csajok
Ma mar nem tok jonni mert SAYONARa Party lesz nalunk csak a kozeli baratok ugy 20fo vacsi es kicsi italozas....pusszantyu mindednkinek... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Jó szórakozást nektek estére!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!
Húú ti aztán termeltetek rendesen!
Nóci sajnálom a cicát,de szerintem se nagyon fogdosd,mert a cicák nagyon veszélyesek tudnak lenni,főleg azért mert még oltást sem kapnak.Elhiszem,hogy nagyon fáj,hogy ilyen betegen látod.Remélem hamar meggyógyul!

Pendi gratulálok tesód munkájához!
Hol lakom?Bp. XVII. kerület.De vérbeli pápai,kb 3 éve költöztünk fel a párommal,mert nem igazán volt lehetőség pápán...és így most jó is meg rossz is.Jó is hogy messze vannak a bolond rokonok,meg néha amikor depis vagyok rossz is.
Mit dolgozok?Hát egy internetes vállalkozásom van,és itthon vagyok.A párom meg egy autókölcsönzőnél gazdasági és kereskedelmi igazgató.A kis okosom...

Szöszke én nagyjából ismerem a múltad,szerintem is elkellene menni dokihoz,mert lehet,hogy van valami...Annyit megér,hogy megnyugodj és ne éld bele magad feleslegessen.

Bridget örülök,hogy mehet 11 től és ennek sikerülnie kell!Tudom,hogy sikerülni fog!A legszebb szülinapi ajándék lenne!!!!
Jó szórakozást!

Enis ez jó!Majd a nyugdíjas években sok szex! :roll: Ez aranyos!

Zsu boldog házasságit!ez nagyon szupi!így biztos apa nem felejti el! :wink:

Rólam:Kezd 2 csíkos lenni az lh tesztem,ugyhogy remélem most sikerül,mert múlthónapban lehet,hogy menszi alatt volt pém és azért nem sikerül.De most majdnem minden nap figyelem,nem maradhatok le rólla!

Bocs aki kimaradt!Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Mivel ma előbb hazaérem, kihasználom az időt, és írok, no meg olvasok 

Enis
Az én ismim se dolgozott baba előtt, csak két hónapot, mert a főnök parancsolt neki :8 szal no comment. Ő se nem takarít, se nem főz, semmit. Hanem tudod mit csinál? Magáról napi több száz képet, aztán meg fotoshoppal átalakítja… kissé fura.

Tündérke
Igen, mi az anyagiak miatt várunk, no meg most Gordonka miatt, mert kell egy év munkaviszony a gyeshez. A mostani mhelyen meg nem vagyok bejelentve, előtte meg tanultam. No, de addig majd lesz vhogy ;)
Látom a mhellyel hasonlóan állunk  Drukkolok, hogy mielőbb találj vmi megfelelőt! Én is keresek már két hónapja (meg előtte is kerestem), de még semmi…

Nóci
Azt az öt hetet már kibírod fél lábon is ;)
A rémálmokat meg felejtsd el! A sok idegeskedés miatt van! Tessék megnyugodni, apa szeret és várja a pici Regit 
Jacko halálát én is hallottam, engem is kicsit megrendített, de legalább már nem rágalmazzák 

Bridget
Ja, így már értem! T. van könyvben is, meg filmben is, de nem ismerem. Mondjuk most időm sincs rá…
Örülök, hogy a baba mellett döntöttél! Szívből kívánom, hogy sikerüljön! Ezek szerint most több esély is van rá? De jó :D

Zsu
Hát igen, szép ára van, de mire nekem lesz gyerekem, már elfogadható lesz :lol:
Boldog évfordulót! :D

Pendi
Gratulálok a tesódnak! Tök jó, ha szereti :D
Na, most már legalább tudod, melyiket kell nézni. Ma amúgy megyünk, anyuval technikai megbeszélés lesz (ha ő kórházban lesz, mi hogy legyen), a fiúk meg olajat cserélnek a kocsiban!
Sajnálom, hogy sokat vagy egyedül, de sajnos ilyen világban élünk  Majd lesz jobb időszak is! És fürdés közben is lehet… ;)
Jó beszélgetést!

Én most várom haza a párom, aztán megyünk Tescózni, meg anyuékhoz. Utána meg pihi! 
Dolgozni csak kedden megyek, mert hétfőn fekszik be anyu a kórházba, és én is elkísérem. Utána meg bátyámmal shoppingolunk :D
Vendég
 


A kis négyzetek szmájlik akartak lenni, de wordben írtam, és ide már nem rakta be :(
Vendég
 


Sziasztok! Nem rég ébredtem csak azért tüntem el! Olyan nagy eső volt nálunk, hogy csuda! Közben apának bejelntettem, hogy mivel a tesom ér haza így vele viszem el a cicut a dokkerhoz! Képzeljétek bepisilt a járolapra csóri és olyan sötét és sürü sárgát! Nos most nem tudom, hogy a gyogyo amit tegnap adtunk-e neki vagy, hogy ma adtam neki tojás sárgáját és valamelyiknek van e köze a dologhoz! Kérek neki valami szurit vagy gyogyot! Nem akarom hogy elkapjunk tőle valamit, de azt se akarom, hogy belepusztuljon! Hisz az nekem is megdobná a vérnyomim és ugye ezt nem lehet stressz nélkül kibirni! Szal megmondom a frankot rohadtul legatyásodtunk e pár napban alig van pénzem, de nem érdekel, ha anyuéktól vagy valahonnan kölcsön is kell kérnem, mert akkor is elviszem a cicát dokihoz! Minden gondolatom a cicáé!!! :cry: :( :( :(

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


KItty! De jó! Anyudnak ez hamarosan egy rossz álom marad meg persze nektek is! Nagyon szurkolok! Kedden befekszik és mikor mütik???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci
hétfőn fekszik be, és még nem tudjuk, mikor lesz a műtét. Még lesznek előtt vizsgálatok, és ha minden ok, akkor lesz műtét.

Cicának jobbulást!
Vendég
 


Nóci megértem,nekem is van kutyusom,és én is bármit megtennék érte!Csak óvatosan!
Puszi és nagy ölelés a lelkednek!Rendbe jön a cicó!
Vendég
 


Kitty megkérdezhetem anyudat mivel műrik?
Vendég
 


Nos! Most kicsit bosszus vagyok! Felhívtam direkt a tesom, hogy mikor jön meg, hogy el visz e aszonta 1 óra és itthon van és elvisz! Erre most jött haza és közölte, azaz elösször kertelt és a végén kinyögta, hogy nincs kedve elvinni minket! Nos így kénytelen vagyok megvárni apát aki most ugyan sajnálja a kis dögöt és tuti le akar majd beszélni, de most már hajthatatlan vagyok! Ugy döntöttem, ha apa sem visz el akkor el megyek gyalog a cicával! Nincs messze! Sétálva max 10-15 perc!

Gabó! Köszi az ölelést a lelkemnek ez most nagyon jól jön bevallom! Most elég labilis vagyok! De amint látok egy kis pozitivumot jól leszek!!!!! :wink:

Kitty! Sorry!!!! :oops: :oops: Nem tom miért néztem a hétföt keddnek!+! Már kezdek begolyozni!!!! DE akkor is szurkolok nektek!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika!
Egyedül gyalog EL NE MERJ INDULNI, mert úgy megverlek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Akkor hivjak taxit???? Bár tudom, hogy apa ugy is elvisz csak kicsit majd csesztetni fog meg kinozni!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika remélem a cicád már jobban van :!:
Na most a hétvégére elköszönök tőletek,majd hétfőn jövök!
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Puszi Gabi
Vendég
 


Nóci
sebaj, a szurkolás mindig jól jön :wink: És köszi! Kapsz cserébe viszont szurkot :lol:
És én is megverlek, ha egyedül gyalog elindulsz!!!

Gabó
múlt hónapban vesedaganatot találtak anyunál, és azt veszik ki.
Szép hétvégét neked is! Várunk vissza :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Annyit írtatok mindenkinek lehet nem is tudok válaszolni :shock:

Bridget örülök a döntésednek és remélem most sikerülni fog :D Főleg a szülinapodra,az lenne ám a szép ajándék :D Megértem hogy most óvatosabb vagy mert az elsőnél túl beleélted magad és rossz volt hogy nem sikerült.De csak pozitívan és a siker garantált! :D

Pendi,voltak előjelei hogy valami bibi van csak ők se gondolták hogy ekkora :( 12. heti uh-n nagyobb volt a nyaki redő és aaban a pillanatban küldött át a dokim a genetikára és ott javasolták a mvízvizsgálatot,az meg is volt ápr.20-án,vérvétel előtte héten volt és csak azért nem szóltak mert meg akarták várni az amnio eredményt hátha nem akkora a baj,de tévedtek :cry:
Lányom már pasizik és van egy komoly barátja neki aki nagyon aranyos :D Nődokihoz elvittem már hogy írjon fel neki hancurbogyot,mert már gondolkodnak azon hogy összebújjanak :wink: Anyuka akarok előbb lenni nem nagymama :roll: :oops:

Nóci sajnálom a cicust remélem nincs komoly baja :( Csak a vérnyomásoddal van baj?Nem olvastam vissza újra és már elfelejtettem hogy volt-e más gond is :oops:

A többiekére nem tudok most válaszolni mert most is csak garázdálkodok a lányom gépén mert az enyém elszált és majd csak holnap csinálnak vele valamit,remélem nem nyírtam ki végleg :roll: :shock:

Többieknek puszi és ölelés mejd még jövök :D :D

Kép
anyci
 
 


Csajok buli szupi volt majd a blogban lesz sok kep 8) (tudjatok ott privatabb es nem kell kicsinyiteni se :wink: )

Viszont holnaptol nincs netem :shock: ugyhogy reggel hiper szuper koran kene kelnem mert 10:30ra jonnek a kabelesek...utana se teve se internet :( :( fasza@ :twisted: keddig akkor megyunk a hotelbe ott mar lesz :wink: de azert probalok jonni ha eljutok egy internetkavezoba mondjuk holnap :roll: vgy hetfon...vasarnap huzos mert anyosekkal lesz ebed :wink:

Most is itt ulunk 7-en es filmet nezunk 8) fel 3....apacska meg reggel kel mert megy a nagyihoz :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok!

Micsoda forgalom! :) Legalább van mit olvasni! :)
Először is, köszönöm a gratulációkat a tesómnak. :) Majd átadom neki. :)

Zsu
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek!!
Kép
Babakocsival még nem vagytok elkésve. Meglesz az, és megtaláljátok a megfelelőt.

Bridget
Nagoyn örülök, hogy döntöttél. Pedig tudom, nem volt könnyű. Én nagyon szorítok neked. De azt jól teszed, hogy most óvatosabb leszel.
A tesómnak volt munkája, de nagyon s.ar. Onnan is kitették, mert nem nyalt a főnöknek. Egy nagy multinál dolgozott. Majd meg szakadta, emelgették az üdítős rekeszeket, meg ilyenek. A főnökük egy hülye p.csa volt, ordított velük a vevők előtt. Nem tudom hogy tehette ezt meg. Szóval valakit el kellett küldeni, és naná, hogy a tesóm volt, mert nem volt neki szimpi. Ő megjegyezte, hogy ne a vevők előtt oktassa ki a dolgozókat. Na nem is bánja. Most van sokkal jobb. :) A boltban csak hétvégén dolgozott. 30e-ért. Az nem elég a csekkekre.
Milyen az a SAYONARA Party? Biztosan jó lehet!
VÁrunk mielőbb! Jó költözködést!

Enis
Elmégy a dokihoz? Hogy döntöttél? Jobban jársz, ha mielőbb felkeresed, mert később csak nagyobb lesz a gondod.
Az összebújás, tudom, nálatok sem kivitelezhető. De azért törekedni kell rá! :)
"Azt mondta a férjem,sajnos dolgozni kell,de majd ha öregek leszünk és otthon üldögélünk,naponta fogunk szexelni. Laughing Csak legyen mivel és kivel,abban a korban Laughing Laughing
:) :) :) :) :) :) :) Na igen... :) :)

Nóci
Hogy vagy Szívem? Ilynekor úgy sajnálom, hogy ennyire messze lakunk egymástól. Mennék minden nap többször megmérni a vérnyomásodat. Azért szokta ellenőrizni ugye????
Hogy van a cicád? A többieknek igazuk van. Ne nagyon tapizd most őt. Tudom, hogy nehéz kibírni, de a macskák mindig több bacit hordoznak mint a kutyák.
Remélem nem indultál neki egyedül gyalog. Eszedbe ne jusson te lány! Mert bérelek egy repcsit, odarepülök, és elfenekellek!!!!!!
De látom, Zsu is megígérte!

Gabó
Elhiszem, hogy nehéz az otthonodtól távol. De azért jobb ez így nektek. Gonolom ha csak tehetitek, elmentek haza.
Jó kis komoly munkátok van mindkettőtöknek. Nem lehet könnyű. Megnéztem a blogodat. :) Nagyon helyes vagy, és nagyon aranyosak vagytok a pároddal. :) Abban a kockás felsőben nagyon csinos vagy!
Lh tesz hajrá! Neked pedig apára fel!!! :)
Mit cisnálsz hétvégén, hogy így elköszöntél? :)

Kitty
És nem is jössz fel??? Miért??? Most pedig még itthon is vagyok! Na azt hiszem rád kell, hogy csörögjek. :)
Anyudért az összes kezem lábam csuriban van!

Anyci
Most már értem a dolgokat. Na nem is feszegetem tovább, mert már így is többet beszéltem róla mint amennyit kellett volna. Ne haragudj, nem akartam fájdalmat okozni. Mert tudom milyen az, hogy tragikusan elveszíteni valakit.
Milyen előrelátó anyuka vagy! Igen, abban a korban van a lányod, hogy mostmár bármikor megtörténhet a dolog. Pláne, hogy van komoly kapcsolata. És megértem,hogy előbb anyuka akarsz lenni, aztán nagyi. :) :) :)

Melaszka
Hogy van Marcell? Ti mentek valahová nyaralni?

Kata? Csucsu??? Merre vagytok???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Én ma nem tudom fogok-e tudni jönni. De azért majd próbálkozom.
Holnap meló, holnap után, ha nem vagyok túl kótyagos, jövök.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak azért ugrottam be,hogy szóljak,jövő hétvégéig nem leszek,nyaralni megyünk(Fekete-tg).
Szép hétvégét mindenkinek

ui.Kitty, sokat gondolok majd anyukádra onnan is :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Köszi az aggodást! No para nem indultam el gyalog! DE apácska tudtam, hogy ez lesz nem vitt el minket a dokihoz! Szépen lenyomott a torkán a cicusnakk még egy fél algopirint és ugy látszik kezd jobban lenni! Ma már feljött a lépcsön és it aludt a helyemen az éjszaka! Nos moshatok utána mert nem ülhetek le babosan az Ő alvos helyén! És ma is evett már nem kellett etetni evett szépen, és ivott is! Most eltünt kiment csavizni! Ez már jó mert ha nagy gáz lenne nem menne sehova! Az elöbb még a liliomok aladt punnyadt, de most már nincs ott! Szal csavingál a drágám! Csak azt nem tudom, hogyx kakil e mert most bizti hülyének néztek, de meg nézném, hogy kukacosat e mert ha nem akkor más baja van, de ha igen akkor jó, mert akkor tudjuk pontosan mi is a baja és ugy könnyebb kezelni!
Apa megint kint kertészkedik én meg uncsizok! Ugy ennék palacsintát és vettünk tegnap egy uj palacsintasütöt! Bizti emlékeztek még az ominozus palacsintasütésre!!! :lol: :lol: :lol: Nos vett nekem egy uj sütöt!
Ja jó hir! A vérnyomim rendben és most a lábam sem dagad!
És tegnap rossz voltam tunk!!! :oops: :lol: Tegnap elkaptuk egymást apával és el sem hiszem, hogy meg volt! Így több mint 2 hónap magaslatából! Apa kicsit aggodott, de megynugtattam, ha rosszat érzek szólók! És helyette csak jót éreztem én is és Ő is! Komolyan csajok! Jó volt mint mikor igazán szerelmből csinálja az ember!
És persze ezek a fránya rossz álmok kikészitenek! Most éjjel azt álmodtam, hogy az összes fogam ki lett huzva! Olyan rossz volt! Szerintetek van ezek az álmok mögött valami?? Mert ezt már nem tartom normálisnak! Bizti az agyammal nem stimmel valami! Pedig nem néztem még egy átkozott horror filmet sem! De sebaj! Egyszer minden véget ér!!! Ugy remélem a sok rossz álom sorozat is!!!

Anyci! Hát bizom benne, hogy tényleg nem nyirtad ki végleg a géped!!!
Amugy relative csak a vérnyomimmal van gond! Bár sajna terhességi cukrom is van amit inzulinnal tartok rendben! Ezt már megszoktam! Ugyhogy most hajrázok a jó vérnyomira is! és asszem elég jól viselem!!! Csak nálam az a baj, hogy nem vagyok az a seggemen ülös tipus, mert mindig megyek! Mindig be vagyok sózva! Szal nekem most az fura, hogy itthon vagyok ennyit! De azt gondolom, hogy a baba mindenért kárpótól! És azért, ha ovattan is, de azért apa visz majd csavizni! Meg ha nem is úgy mint rég, hogy reggeltől estig akkor is megoldjuk valahogy! Mindig csak kicsit!!!

Pendikém! Hát igen! Bárcsak közelebb laknátok! Olyan jó lenne! Esküszöm bevállalnám a mindennapos seggre pacsit!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te és a kedves párod olyan aranyosak vagytok! :wink: :wink: :wink:
A vérnyomásom naponta többször ellenörzöm és miota itthon vagyok azóta tegnap mértem a legmagasabbat 137/79-et! Szal még 140 alatt van addig nincs gond a szülésznöm szerint! Meg persze a gyogyokat is szépen szedem! Dopegytet meg a depressant! Mind a kettöt napi 3x1-et! Nagyon vigyázok! Én nem akarok gyilkos lenni! És csak is ez lebeg a szemem elött hidd el! Ha bármi van akkor ickiri vissza a korházba!! Nem szorakozok a gyermekem életével!!! Hisz tudod milyen sokat szenvedtem érte, de te is ezen mész keresztül! csak azt nem értem, ha a te párodnál is minden ok és te szeded a merket akkor mért nem sikerül már nektek is hisz Kata is és én is ezt szedtem! nincs valami más kivizsgálás?? Mikor mész dokihoz legközelebb??

Enis! Nektek nagyon jó pihenést kivánok! Nagyon vigyázzatok magatokra! Képeket kérünk majd!!!

Brid! Hajrá kábelesek! És meddig nem lesz net??? Tyüha?! És milyen buliban voltatok??? Én ugy látszik lemaradtam! Mit ünnepeltetek?? Vagy csak ugy??? De jó!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Pendi
bocsi, hogy nem vettem fel, de nem voltam itthon, nemrég értem haza (teló meg dísznek van :oops: ). Meg tegnap siettünk haza, mert párom olajat cserélt a kocsiban (végül itthon, mert anyuék szerelőaknája víz alatt van).
Kép

Enis
nagyon jó nyaralást, és szép időt kívánok Nektek! Aztán gyere ám képes beszámolóval :wink:

Nóci
örülök, hogy rendeződnek a dolgok minden téren! :D

Bridget
remélem, mihamarabb be tudsz jelentkezni! Szorítok nagyon!
Vendég
 


Szejjasztok!

Hol van mindenki?? na jó van aki nyaral meg itt ott, de és a többiek??? Csak egy apró életjel!!!
Én itt uncsizok! Apa tegnap sütött palacsintát! Naddon fini!

Kitty! Én is örülök! Mondtam is apának, hogy ez kell az én lelkemnek nem más!!!! :D :D :D :D
Nálatok is akkora áradások vannak??? Jaj azért remélem nem annyira vészes mint amiket a hírekben lehet látni!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Nóci!

Látom, csak Te voltál még ma! Na, de majd jönnek még a többiek is!

Itt nincs minek áradni, csak a talajvíz van fent, de az minden évben elönti az aknát.

Na, folytatom.

Mi most jöttünk haza anyóséktól, ott ebédeltünk, most meg a fiúk játszanak a gépen, így le is lépek!

További szép hétvégét!
Vendég
 


Nócikám, privi ment....

Sziasztok Lánykák!

Elég nagy a pangás itt most.Engem sem nagyon hagy a zsivány fiam...egyre huncuttabb :) Már utána kell kapkodnom, ha nem akarom, hogy hülyeséget csináljon. :)

De jó Eniséknek!!!!

Kitty :) Kocsi "meggyógyult?"

Bridg hol vagy?jaa, hétvége van :?

Szia Pendi, Nóci, Zsu, Bridg, és az újaknak is!Tényleg, ők hol vannak??
Vendég
 


Na, és így feláll már a Drága :)
Kép
Vendég
 


Melaszka
igen, szerencsére csak vízpumpát kellett cserélni, azóta semmi gond nincs a kocsival (kopp-kopp).

Marcid nagyon ügyes! És milyen jóképű :wink:
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Pendi!
Köszönöm a gratulációkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Enis!
Irigy, irigy vagyok ám :oops: :oops: :oops: :oops:
Érezzétek nagyon jól egymást :!: :lol: 8) :wink:

Nócika!
Örülök, hogy jól vagytok és cicus is ilyen jó állapotban van már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi, hogy nem mentünk be tegnap, de csak nyolc után indultunk el otthonról .

Melaszka!
Mekkora fiúcska már MArci, te jó ég :shock: :shock: :shock: :shock: És tényleg milyen jóképű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Melasz! Privi ment! Gyönyörű a kicsi fiad! És valóban milyen kis zsivány a tekintete!!!!

Zsuzsu! Nem baj semmi gond! Gondoltam, hogy bizti késöbb indultatok otthonról haza így azért nem, mert ugy Zolinak meló van!
Cicus meg most már magam se tudom, hogy jobban van e! :? :(

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Mi van cicussal????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Cicus változatlan! Sajnálom szegényt! épp most beszéljük Melasszal, hogy mire van valami jó tanácsa! Leírtam neki mindent részletesen és hátha tud valami jó kis macska fröccsöt! Hátha az segit!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Én lépek egy kis időre, mennem kell a táppénzes papíromért, de utána jövök majd.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jól van Zsu! Gyere majd!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


sziasztok Lánykák!!!

Mi ez a pangás???? ja, hétvége volt.
Azt hittem, hogy majd nem győzöm visszaolvasni a sorokat. :) :) :) :)
Na jó, most elnézem :) :) :) , de azért majd gyertek, és meséljetek, hogy milyen volt a hétvége.

Nálam most beindult a gyors üzem, mert apósom felesége elment egy hónapra jó messzire dolgozni, és most én főzök a családra. Hulla fáradt vagyok, úgyhogy alszom egyet, és később megcsinálom a paradicsomos húsgombócot.

Enis
Hurráá!!!! nyaralás!!! Tudom, nem biztos, hogy olvasod, de érezzétek nagyon jól magatokat!! gyere majd, és mesélj! :)

Nócika
Vérnyomi hogy áll? Nézed folyamatosa ugye???
Nagyon büszke vagyok rád! Jól gondolod a dolgokat! Remlem azért nem lesz semmi különös még úgy pár hétig.
Cicust sajnálom!

Kitty
Mindenképpen megbocsátok, de ezzel a kutyussal ezerszer is! :) Nagyon cukor! :)

Melaszka
Hihetetlen, hogy ekkora fiad van már! :) Micsoda ügyes kiskrapek! :) én annyira imádom ezt a kis srácot még ismeretlenül is, mert minden képen csupa mosoly, huncuttság. :) Nagyon ügyes, hogy így felállt.

Zsu
na mi újság babakocsi téren? döntöttetek?

Na én most elmegyek egy kicsit pihizni. :) Puszi Nektek!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de pénteken szőlő után fáradt voltam és még szombaton is mentem, aztán párommal töltöttem az időt. Voltunk kirándulni egy gyönyörű helyen, ha gondoljátok teszek fel képeket. Ma nem mentem dolgozni, mert felfáztam és így inkább kúrálom magam.

Többen kérdeztétek a nyelvvizsgát már több mint egy éve voltam, akkor nem sikerült és azóta nem próbáltam meg. Még jártam 3 hónapot tanfolyamra, de nem tudtam befejezni, mert nem volt rá pénz. Hát hogy őszinte legyek hanyagolom nagyon, pedig meg kellene csinálnom, mert sok pénzem fekszik benne plusz a diploma is jó lenne, ha kezembe lehetne. Amúgy angolból akarok egy középfokú nyelvvizsgát csinálni.

Nóci Remélem hamarosan rendbe jön a cicád. Én is nagyon szeretem az állatokat, nekem egy kutyusom van.

Bridget
Küldöm neked a privit. De nem biztos, hogy emlékszel az ex-emre, mert csak néhány körkérdésére írtál néhány hozzászólást. Nem ismerlek jobban, mint a többiek. Drukkolok, hogy most összejöjjön a baba. Nagyon szorítok!

PendiJó munkát neked mára!Gratulálok tesódnak az álláshoz ez egy nagyon jó hír.

Melaszka Meg kérdezhetem, hogy hívják a volt osztálytársadat, aki Medinán lakik? Hova jártál iskolába? Nagyon szép a kicsi fiad és milyen ügyes.

EnisJó nyaralást nektek és várjuk majd a beszámolót.

hkittyHát ne is mond a munkakeresést, mert már rosszul vagyok az egésztől. Alig van most munkalehetőség sajnos. Remélem anyuddal minden rendben lesz én is nagyon szorítok. Milyen vizsgálatok várnak még rá?

Kép
tündérke25
 
 


Pendi :Az előbb jól elnéztem.:oops: Akkor jó pihenést kívánok neked!

Kép
tündérke25
 
 


Jaj de örülök, hogy írt végre valaki! Mert a sok szabad pihis idömben itt ülök és várom a csodát! De nem megy gyorsabban az idő! Épp most telefonált anyos pajtás, hogy lehet meglátogatnak pénteken! Örülök! Lesz egy kis társaságom!!! Mondjuk aki már járt nálam az tudja, hogy anyukkal lakunk, de akkor is kell a változatosság!!!
Csajok! Majdnem elfeljetettem, hogy apának ma van a névnapja! Ha a anyuék nem szólnak tegnap el is felejtem!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Persze ma anyos is rám olvasta!!! Csak nem mehetek sehova, hogy még egy kocka csokit is vegyek neki! Bár apa aszonta, hogy nem is kell, de tudomn én, hogy jól esne neki!!! Mert kinek nem???

Pendi! Hajrá paradicsomos hugomboc!! Nyami! Én is imádom!! Valamit nekem is össze kéne csapjak, de hogy mit?? Az passz! És merre ment a kedves mama???
Amugy én is büszke vagyok magamra! Már sorry! DE ha jobban belegondolok ez a babavárás tényleg probál felnevelni több kevesebb sikerrel!!!
Vérnyomim ok a sok gyogyotól!!!

Tündérke! Mi a képeket nagyon is szeressük! Szal jöhet minden mennyiségben!!!
És én a nyelvizsgára csak buzditani tudlak!!! Tényleg ha a kezedben lesz a diploma akkor mi is leszel, ha nagy leszel??? Bizti írtad csak én nem figyeltem!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok Lánykák :)

Nóci, privi ment. :wink:

Tündérke :) Volt oszt.társam Molnár Szilvi.Sajnos nem tudok róla semmit, iwiw-en sincs fenn, már kérdeztem medinaiakat is, senki nem tud róla semmit :? Pedig elég jóban voltunk sokáig.Én Palánkra jártam állateg.üi szakközép volt még ott akkor.18 éve :shock: Te hol tanultál?
Képeket várjuk :wink:
Vonalzót ovulációsat nem teszel fel?

Pendi, jajj, de aranyos vagy, köszi a dicséretet!!!
Nálad mikor izgulhatunk valamiért?

Bridg hol van?
Vendég
 


Melaszka! Privi ment!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nem tudtam vissza olvasni csak egy iras erejeig jottem 8) holnap koltozunk at a hotelbe....ott mar lesz internetem :wink:
Pusszantyu mindenkinek :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Jó költözködést! Bár aszingyák az sosem a legjobb!!! De már várom a holnapot, hogy gyere sokat!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?