Sziasztok Lányok!
Micsoda forgalom!
Legalább van mit olvasni!
Először is, köszönöm a gratulációkat a tesómnak.
Majd átadom neki.
Zsu
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek!!
Babakocsival még nem vagytok elkésve. Meglesz az, és megtaláljátok a megfelelőt.
Bridget
Nagoyn örülök, hogy döntöttél. Pedig tudom, nem volt könnyű. Én nagyon szorítok neked. De azt jól teszed, hogy most óvatosabb leszel.
A tesómnak volt munkája, de nagyon s.ar. Onnan is kitették, mert nem nyalt a főnöknek. Egy nagy multinál dolgozott. Majd meg szakadta, emelgették az üdítős rekeszeket, meg ilyenek. A főnökük egy hülye p.csa volt, ordított velük a vevők előtt. Nem tudom hogy tehette ezt meg. Szóval valakit el kellett küldeni, és naná, hogy a tesóm volt, mert nem volt neki szimpi. Ő megjegyezte, hogy ne a vevők előtt oktassa ki a dolgozókat. Na nem is bánja. Most van sokkal jobb.
A boltban csak hétvégén dolgozott. 30e-ért. Az nem elég a csekkekre.
Milyen az a SAYONARA Party? Biztosan jó lehet!
VÁrunk mielőbb! Jó költözködést!
Enis
Elmégy a dokihoz? Hogy döntöttél? Jobban jársz, ha mielőbb felkeresed, mert később csak nagyobb lesz a gondod.
Az összebújás, tudom, nálatok sem kivitelezhető. De azért törekedni kell rá!
"Azt mondta a férjem,sajnos dolgozni kell,de majd ha öregek leszünk és otthon üldögélünk,naponta fogunk szexelni. Laughing Csak legyen mivel és kivel,abban a korban Laughing Laughing
Na igen...
Nóci
Hogy vagy Szívem? Ilynekor úgy sajnálom, hogy ennyire messze lakunk egymástól. Mennék minden nap többször megmérni a vérnyomásodat. Azért szokta ellenőrizni ugye????
Hogy van a cicád? A többieknek igazuk van. Ne nagyon tapizd most őt. Tudom, hogy nehéz kibírni, de a macskák mindig több bacit hordoznak mint a kutyák.
Remélem nem indultál neki egyedül gyalog. Eszedbe ne jusson te lány! Mert bérelek egy repcsit, odarepülök, és elfenekellek!!!!!!
De látom, Zsu is megígérte!
Gabó
Elhiszem, hogy nehéz az otthonodtól távol. De azért jobb ez így nektek. Gonolom ha csak tehetitek, elmentek haza.
Jó kis komoly munkátok van mindkettőtöknek. Nem lehet könnyű. Megnéztem a blogodat.
Nagyon helyes vagy, és nagyon aranyosak vagytok a pároddal.
Abban a kockás felsőben nagyon csinos vagy!
Lh tesz hajrá! Neked pedig apára fel!!!
Mit cisnálsz hétvégén, hogy így elköszöntél?
Kitty
És nem is jössz fel??? Miért??? Most pedig még itthon is vagyok! Na azt hiszem rád kell, hogy csörögjek.
Anyudért az összes kezem lábam csuriban van!
Anyci
Most már értem a dolgokat. Na nem is feszegetem tovább, mert már így is többet beszéltem róla mint amennyit kellett volna. Ne haragudj, nem akartam fájdalmat okozni. Mert tudom milyen az, hogy tragikusan elveszíteni valakit.
Milyen előrelátó anyuka vagy! Igen, abban a korban van a lányod, hogy mostmár bármikor megtörténhet a dolog. Pláne, hogy van komoly kapcsolata. És megértem,hogy előbb anyuka akarsz lenni, aztán nagyi.
Melaszka
Hogy van Marcell? Ti mentek valahová nyaralni?
Kata? Csucsu??? Merre vagytok????
Én ma nem tudom fogok-e tudni jönni. De azért majd próbálkozom.
Holnap meló, holnap után, ha nem vagyok túl kótyagos, jövök.