Hello lányok!!!
Na akkor próbálkozom felvenni a ritmust...legalább mára!
Márti: Neeeem leeeesz háááányáááás!!!!!!!!!!!! Ezt szuggeráld!!! Biztos nagyon ügyesen fogod venni ezt az akadályt is, hiszen a 3. gyerek után Milla sem okozott gondot, Milla után pedig az ötödik baba.. hhmm mondhatni gyerekjáték lesz!!! Nevével megint lesz "kitalálósdi"?
Ha igen, én majd tippelnék!
A képek , amiket a skacokról hoztál: nagyon jók! Boross gyerekek nagyon jól sikerültek!! KAmilla kendőben... imádom!
Kamilla elviseli a napszemüveget? Én is akarok venni az enyémnek, mert csórikám a zöld szeme nagyon nem kultiválja a napsütést!
SZeder: Védőnénid... hát szóval nincs a helyzet magaslatán, de én sem mondtam volna mást...bevallom! Hiszen nem vállalhatja fel, hogy azt mondja Neked: szoptass, vagy hagyd abba... hiszen ez nagyon nehéz kérdés. Adélkámról én is látnék szívesen képet!
Itt BAlcsin is szar idő van! Esik, de délelőtt sütött a nap!
És nálunk anyu főz....
...jó dolgom van! (AMúgy a közelmúltban mézes-mustáros csirkemell, paradicsomos káposzta, vadas...és hasonlók voltak)
Starlark: Képeket még nem hoztál a kéróról! Pótold!!
Winona: Pesten van csak babáknak babuszi, babamedencével! Valami híres idős úszónő tartja.... neten biztos fenn van!
Anyooka: Kisfiad egy fintorkirály!!! naggggyon cuki!!! Én imádom!! Kijött a filc?
Tigrincs: Édes ez a nagyfiú!!!! Ő is milyen mosolygós!!!! És így adod neki a gyümit?? De bátor vagy!!!!
Eszike: Csajszikád annyira huncut!!!! Te jó ég! Már csak 1X alszik Noncsi napközben? HA így halad, az ovis alvást ő lazán kihagyja majd!
Fog: Nálunk 2 alul, felsők már alakulnak!
Betti: Tegyél Te is képet!!! Tudom, hogy ott a link, de azért tegyél!!!!
Súly: Bius 8300 gramm volt június közepén, előtte május elején 7950 gr, mindenhol azt írják, hogy lelassul a gyarapodás a mozgás miatt!
És igen... új a frizu... ismét szőkés... mint Bius előtt! És így ezerszer jobban érzem magam!! Végre!
Minyu: CSongi szösszenet szuper!
És a kép???!!! Nagyon dögös fiaid vannak!! Csongi szeme nekem is "bejön"!
Noni: Nekem is hiányoztál ám.... de én sem írok mindig, néha csak az eseményeket követem...
A kép amit feltettél nagyon jó!! Olyan jó hangulata van, hogy most legszívesebben ott lennék én is és ücsörögnék a vízben!!!
8 hósat majd én is teszek...így 9 hó táján..
Ági: Igeeeen!!! Ez lesz az!!! Nemsokára mászni fog a kicsi fiú!!
Gabolino: Ügyes Andor!!!!!!!! Pikk-pakk fel fog állni, meglásd! Jöttök Fűzfőre hosszabb időre a nyáron?
Humanka: NAgyon szépek vagytok! És mennyit változott Bendő???!!! Kész férfi!
Éééédes!! A kistesóért pedig drukkolok Nektek!
Fogzás: Nem próbálod inkább homeopátiával enyhíteni a fájdalmat? Nekünk a chamomilla nagyon bejött és lehet adni nagyon sűrűn...mégsem gyógyszer!
Blúmi: Nem is írtad, hogy ilyen kis konyhai segítőszemélyzeted van!!!
Nagyon szép Bálintod! AZ ő kék szemeiért is odavagyok!! AMúgy ő jó kisfiú ugye? Mert amikor az ő képeit nézem, mindig nyugalom és szelídség sugárzik az arcáról!