Új privát üzeneted érkezett!

Kata aranyos vagy,köszi :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


csupa jó hír, örülök h Éviékről is van hírünk. Miért kap antibiotikumot? csak nincs baj?!?!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=zyKa_gNyVQg

hangot vegyétek le, mert szörnyűű a hangom, szerencse h én másmilyennek hallom idebent :)

Bali heőzik 1-2-őt de én végig magyarázok :D

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 

 
 

Mezsó!
Örülök h alakulnak a dolgok!!!!!Nagyon gyorsan gyógyul!!!Látod látod,mondtam én :wink:
Nekem is megfordult a fejemben h Blanka nem keresi e a papáját...de gondoltam még pici,és nem fogja fel a dolgokat.....mármint a balesetet és a súlyosságát :roll:

Beó!
Mindjárt meglesem Balázst is!

Kata!
Köszi a híreket Éviről!!!!Reméelm h hamarosan ő jön és jelentkezik!Képpel beszámolóval mindennel!!!!!

annus11
 
 


köszi szépen lányok!!!Hát ma viszek neki fényképet is magammal,az egyiken Blanka van egész közelről és mosolyog,a másikon meg Blankával együtt vagyunk rajta!Remélem örülni fog,és segíti ez is abban hogy ne keseregjen annyit!!!!Majd éjjel jövök szerintem megint a hírekkel mint tegnap.Úgy sem tudok aludni...Hajnal kettőig kattogott az agyam tegnap is...Na most megyek majd jövök!Jók legyetek!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Beo:Nagyon édes a videó :lol:

Évi csak annyit mondott hogy elkapott Domi valami fertözést és antibiotikumot kell kapni és vasárnap jönnek haza és dob egybő képet nekünk.Ja és hogy szépen szopizik Domi :lol: :lol:

000kata
 
 


Mezsó, örülök, hogy már jobban van párod és lekerülhet az intenzívről és jó hogy "haza" is tudják vinni Kecskemétre!

Végre van hír Éviről, remélem azért semmi komoly baja nincs Dominak. Nagyon várom már a képeket és a beszámolót!

Krisz, nagyon helyes kis hajas baba Milán! :D

Beo, nagyon édes Balázs a videon! :D

Mi voltunk tegnap dokinéninél ellenőrzésen. 7360g és 69cm Levi. Minden rendben, legközelebb csak 1 éves korában kell mennünk!

anitapo20
 
 


Sziasztok!!

Mezso:Sajnálom ami történt de amint látom erős a Te Párod....tegnaphoz képest nagyon jól van!!!!Kitartás,minden jó lesz hidd el!!!Biztosan örülmajd a képnek is ha már máshogy nem de a képen láthat bennneteket!!!KITARTÁS!!!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Kriszti: Sztem is nagyon szép Milán :) De élőben még aranyosabb :)


Annus: Nagyon szép a kis Izus :)


Nekem Patrikkkal minden rendben van...amióta vidéken vagyunk egész nap alszik (otthon pesten nem alszik semmmit nappal)úgyhogynagyon jó :) Már 7000g :) és 69cm :)Innen szombaton megyünk majd haza de tervezem,hogy lejövök még így egy hosszabb hétre persze apa nélkül ,mert Ő dolgozik....ma ment haza innnen Tegnap jött le hozzánk :)

Na megyek majd még benézek Várom Mezsót a fejleményekkkel!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Anita:szépek a méretek :lol:

Nyuszitappancs:örülök hogy ilyen jó alvó lett Patrik :lol:

000kata
 
 


Mezsó írt h kikerült Peti az intenzívről!Ő meg most megy fel hozzá!!!!

annus11
 
 


szuuuuppi!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


De jó, nagyon örülök!

anitapo20
 
 


VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Happpy :) Puszi Mezsonak!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezsó ha olvasol minket, bocsi, hogy ilyennel zargatlak most de szeretnék kérdezni valamit. Tegnap voltunk ugye dokinál és mondta, hogy a nagy kutacs szinte teljesen zárt. Én azt olvastam, hogy az 12-18 hónapos koruk között záródik össze teljesen és nem jó ha túl korán. Levimég csak 7 hós, nem baj ez? A doki nem mondott semmit rá. Szerinted?
Köszi és mégegyszer bocsi!

anitapo20
 
 


Na és ha nem baj,akkor csak mesélek még mindig...
Voltam bent nála...Hát mire sikerült odaérni,úgy 20.00felé addigra már nagyon fáradt volt,nem nagyon tudtunk beszélgetni,mert a beszéd is nehezére esett... :cry: Én bevittem neki mindent amit kértek,törölköző tisztálkodási szerek stb...stb...Kipakoltam szépen a szekrényébe,közben a főnökével beszélgettek.Utána magunkra lettünk hagyva,de szegénykém nem igazán volt kommunikatív ma...Határozottan rosszabb látványt nyújtott mint tegnap.Valószínűleg ez azért van mert ma már nem bódították...Ma a valóságot láttam már rajta,és siralmas...Bőgni lett volna kedvem,nagyon sok energiába telt tőlem,hogy megjátszam magam,hogy ne vegye észre hogy mennyire kétségbe vagyok zuhanva... :cry: Fáj neki mindene és rettenetesen.Azt mondja 8féle fájdalomcsillapítót kap... :shock: :shock: :shock: De így is nagyon durva fájdalmai vannak.Szerencsére itt kint másik osztályon már azt mondták a nővérek hogy estére kap altatót.Mert nem bír aludni annyira fáj neki.Jajjjj... :cry: Még ott voltam,addig megszomjazott és úgy örültem mert megitathattam!!! :wink: Pici dolgot tettem,de úgy éreztem hogy nagyon sokat segíthettem!!!Annyira jó volt nézni hogy ivott és sokat!!!! :wink: A reszelt almát amit kért hiába vittem,nem ette meg.Mire odaértem vele már nem kívánta. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szívem szakadt meg emiatt!!! :cry: De ott hagytam,hátha később megeteti vele valaki!!Hűűű nem is tudom mit akarok még írni...hihetetlen mennyire nem vagyok ura saját magamnak.De tényleg.Ja hát igen,akartam bíztatni is elakartam neki mondani,hogy mindannyian szeretjük,imádjuk várjuk haza,legyen erős meg amit ilyenkor lehet,és belém folytotta a szót és ő küldött el: "Légyszíves menjél mostmár!!Egyedül szeretnék lenni!"Persze mentegetőzött,bocsánatot kért meg minden,kérte hogy ne haragudjak mert ezt kéri.Persze én fülig érő szájjal,mosolygások közepette közöltem vele,hogy semmi gond,de mikor kiértem a szobájából zokogtam...Nem haragszok rá azért amit mondott,erről szó sincs,de hihetetlen nagy fájdalmat okozott vele.De tudom csak azért kérte ezt,mert fáradt volt már ahhoz hogy beszéljen,és a fájdalmat jobban tűri ha egyedül van.De nekem akkor is fáj,és most is fáj hogy így köszöntünk el. :cry: Tudnék még mesélni,de mára ennyi,ma lelkileg nem vagyok jól nagyon!!!!!!!!Nagyon félek lesz-e elég ereje ahhoz hogy az előtte álló hosszú utat végig küzdje!!Nagyon félek!!!!!És hiányzik. :cry: Ma folyamatosan csak a közös élmények jártak a fejembe,amiken eddig együtt keresztülmentünk.És rájöttem hogy belehalok ha őt nem kapom vissza!!!!!Nélküle nem élet az élet,még Blankával sem.Rettegek hogy elveszítem!!!:(Ma nagyon pesszimistán zárom a napot!!Nagyon! :cry: Remélem lesz ez még másképp is!!!!!!
Ja ami talán picit erőt ad,hogy szülei azt mondják,hogy egész nap rengeteget emlegetett engem,és már tisztára odaáig volt hogy nem fogok már jönni hozzá!!Akkor csak akarja a felépülést ha ennyire emlegetett engem!Szeret minket,értünk tudja hogy érdemes küzdeni!!Ugye? //Az a baj,hogy ma nagyon úgy éreztem hogy nem is örült annak hogy ott vagyok...Nem láttam rajta!!!:(Biztos a fájdalmai miatt...//

Mára ennyi azt hiszem...reggelig tudnám írni a zagyvaságokat a gondolataimról,érzéseimről...Arra már senki sem kíváncsi.Annyit tudok,hogy nekem ő a másik felem,és még itt volt mellettem addig nem is értékeltem eléggé...Most meg megőrülök,mert ha elveszítem nem tudom hogyan tovább??Nélküle nincs jövő...Nem bír Blanka nekem erőt adni.Csak Petivel teljes az életem!!!!!!

Na elkukulok mára!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Anita: hát most nagyon nem megy a gondolkodás...nem zavarsz a kérdéseddel!!Nyugodtan! :wink: Én úgy érzem hogy 7hós korában a majdnem teljesen zárt nagykutacsnak én utána nézetnék!Én sem hiszem hogy az jó.Jól írtad hogy 12-18hós korban kell záródnia.Ezt annyira módosítom hogy 15-18hós.De nem 7hós ez tuti!!!Kérdezz rá a dokitól hogy ez nem-e gond???Mert hogy úgy értesültél hogy ezzel még ráérne!!Mármint hogy záródjon a nagykutacs.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!!!

Szerintem ne törj most össze!!!!Túl korai még!!Hosszú az út a gyógyuláshoz!!!A szülei egész nap benn voltak nála :shock: :shock: Lehet az volt a baj h elfáradt...szerintem nem szabadna hosszabb időre beengedni a látogatókat,nem?Pihennie kell,aludnia stb.Biztos kimerítő volt neki h sokáig voltak benn nála....
Na meg biztos rossz lelki állapotban van...nem szeretné ha így látnád!A fájdalomról ne m is beszélve!!!
Szóval kérlek ne legyél pesszimista!!!!Legyél olyan bizakodó mint tegnap elött!!!!!Arra meg ne is gondolj h elveszíted!!!!!Hiszen túlélte!!!!Vigyáztak rá odafenn!!!!Innen már csak könnyebb lehet minden!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

annus11
 
 


Mezso: Ne légy pesszimista!!! Attól,hogy tegnap nem volt beszélgetös kedvében az nem jelenti azt,hogy nem is lesz!! Igaza van Annusnak,lehet,hogy elfáradt...
Optimistán fogd fel és Örülj annnak ami van!!
Minden jóra fordul!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezsó Mezsó tessék kitartani! mindenkinél vannak rosszabb-jobb napok, főleg most Neki, minden pillanat nehéz. elfáradt! de Te tudsz a legtöbbet segíteni Neki. és NE KUKULJ el, ha az segít, h leírod nekünk, és válaszolhatunk rá, érdekel a véleményünk, akkor írd le!

tarts ki!!!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Sziasztok!

Magam se tudom mitől legyek erős...Már az ideg tünetei is jönnek elő rajtam...Hasmenés újból,görcsöl a lábamban az izom...Tegnap este és a mostani este is vádligörcsöm volt.A szemeimet alig bírom nyitva tartani a sok sírástól.Amúgy a Peti főnöke a Laci nagyon rendes,most ezerrel szervezi javában hogy feljussak ma is Petihez.Előbb beszéltem vele,mert tegnap mikor elköszöntünk kérte csörgessem meg,hogy ha tudom hogy Blanka felügyeletét megbírom oldani,mert akkor megszervezi a feljutásom a mai nap is!80% esélyét adta hogy sikerül valahogy megoldani.Vagy egy pesti fuvarozó mellé beülök,vagy ő tűzön vizen keresztül átszervezi a napját és felvisz.Hát most ennyi voltam.Reggeli friss híreket még semmit nem tudok mi van a Petivel...
Ja a védőangyalt én jó ISTENNEK hívom!!!!Imádkozni nem megy hozzá nekem egyszerűen,de olvasom a Bibliát,és belülről teljes mértékben érzem,és tudom hogy most hogy az első időszakot átvészelje az csak és kizárólag a jó ISTEN kezében van.Ha ő úgy gondolja a Petinek szerepe,és dolga van ebben az életben még,akkor úgyis megtartja őt nekem.Ezzel tisztában vagyok...

Közben Peti kollegája,jó barátja lett leszervezve nekem,hogy felvigyen Pestre,és felvisz szerencsére!!!Most még dolgozik,de ha végez akkor jön és indulunk.Délután 2körülre ígérte magát.Remélem a Peti se lesz hozzám még annyira fáradt mint tegnap!!!!!! Rolling Eyes Örülök hogy ez a srác visz,mert Peti tegnap emlegette őt,hogy szerezzem meg a telefonszámát,mert beszélni akar vele!!!!Most megkapja élőben!!! Very Happy

Kép

Kép
mezsó
 
 


annus sajnos igen,kisebb nagyobb megszakításokkal a szülei egész nap mellette vannak.Én meg majd megőrülök itthon...nekik meg eszükbe se jutna megkérdezni,hogy nem-e felvigyenek-e?És igen...rohadtul nem lenne szabad egész nap ott fárasztani őt!!!!Annyit kellene nekik is bent lenni mint nekem.10-15 percet és slussz...De gyöpödt agyúak nem érik fel ésszel maguktól!!! :evil:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!
A férjed esetleg kiküldhetné őket...vagy lehet ki is küldi,csak nem mennek...akkor ez így tényleg fárasztó!!!!Én úgy tudom h ilyenkor nem szokás hosszabb időre beengedni senkit!A nővérekkel nem tudsz beszélni ez ügyben?Hátha rá hallgatnak!

Örülök h ma is feljutsz hozzá!!!!Amúgy lehet h most nem ezen jár az eszed,de volt biztosítása?Vagy ilyen munkakörben ez nem jár automatikusan?
Az tök jó ha a főnöke is látogatja!!!!Na meg a munkatársak is segítenek feljutni!A balesetről megtudtál már részleteket?Vagy inkább nem is akarod tudni?Csak hogy írtad h Peti nem emlékszik rá és tőled kérdezte....

Amúgy mért nem kéred meg őket h vigyenek fel?Vagy nem vagy velük ennyire jó viszonyban?Lehet h felvinnének ők is csak eszükbe se jut...de ettől még elvihetnek ha megkéred őket,nem?

annus11
 
 


Mezso++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kriszpiri
 
 


Mezso: Az nagyon jó ha feltudsz ma is menni!! Még jó,hogy ilyen jó Főnöke és munkatársai vannnak!!!

Szerintem Peti Szüleinek kéne megkérdezni,hogy mennni szeretnél e....vagy tényleg a nagy idegeskedés miatt eszükbe sem jut!!!!

KITARTÁS!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Annus: a helyzet több mint rossz...biztosítása volt,amit még kb.1 éve kötött de nem tudtuk fizetni így arra nem számíthatunk. Hát nővérekkel beszélni?Nem is tudom...Mindenesetre ma beszéltem ismét én a szüleivel,mert nekik nincs pénzük engem hívni,hát nekem se őket egyébként...Ma is aput kértem meg hadd hívjam fel őket.És szó esett arról hogy ők mikor mennek be.És mondták hogy délelőtt érnek oda,arról még nem beszéltek,hogy meddig lesznek ott,de én egyből mondtam hogy akkor tök jó,mert mire én odaérek addigra ők már nem lesznek,és szegényt nem állja körbe 4-5 ember...Erre hallani kellett volna Peti anyját hogy milyen hetykén sértődötten mondta,hogy nem nem kell aggódjak,nem lesznek már ott,csak bemennek és már jönnek is vissza... :evil: Komolyan ebben a történetben annyira le vagyok senkizve hogy az hihetetlen.Cseppet sem érdeklődnek irántam hogy hogy megy sorunk,és akkor ez a mizéria is még a látogatás körül. :evil: Hihetetlen...És mindezt úgy kell kezelni hogy a Peti ne észleljen semmit belőle...Áááááááá :evil:

Na közben kaptam telefont Szegedről,hogy Blankának elmarad a június 29-re tervezett CT vizsgálata!Soha jobbkor,csak megszakadt a gondolkodásmenetem,nem tudom mit akartam írni...:(

Kép

Kép
mezsó
 
 


Balesetről részletek?Tudom sajnos... :cry: Belinkelem a mamanetes zárt felületre mert ide nem akarom,hogy az esetleges idegen csak olvasók ne csámcsogjanak rajta.Ott magunk között megmutatom.Keressétek ott a linket,előre szólok GYENGE IDEGZETTEL RENDELKEZŐK NE NÉZZÉTEK MEG!!!!!!

Nyuszi: ezt én is úgy gondolom Peti szüleinek illene megkérdezni,hogy akarom-e hogy felvigyenek,de nem kérdezik csessze meg :evil:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: Ez Borzasztó :S
Amúgy nem jó a viszonyotok Peti anyjával???
Pedig ha máskor nem de most kelllene,hogy segítsenek ahogy tudnak!!!

Lassan mész....Jó utat Kívánok!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezsó!
Megnéztem...hát elég borzalmas....tényleg csak erős idegzetűeknek....de ebből is csak az látszik h odafenn nagyon vigyáz rá vki!!!!Csak a csodán múlott h onnan ki tudták szedni......
Remélem ez erőt ad neked!!!!!Írtó nagy mázlija volt..... :roll:

Persze az lenne atermészetes h ők kérdezik meg h felvigyenek e...na de ha nem,akkor neked kell lépni...most ne foglalkozz ilyen dolgokkal....

annus11
 
 


aki ilyet túl él arra tényleg vigyáznak odafent! tudom könnyű mondani, de Te most csak apával foglalkozz, szüksége van Rád! és ha kiborulsz a szülők miatt nem lesz jó senkinek sem!!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


blogról másolva, ne harizzatok, nincs kedvem megint leírni

állok a fürdőben megy a hajszárító. zubog a víz, h ne halljam ahogy visít.

nem bírom. hívtam anyát, de még nem jött, és én kiborultam. zokogok, mert nem vagyok elég jó...

már a karomban sem nyugszik meg... csak ordít csak ordít... ma még nem ettem, nem fürödtem, egy pillanatra nem ültem le...

és nem a szülési fájdalom miatt nem fogok második gyereket vállalni... én ezt még egyszer nem bírom ki. pedig szerettem volna egy hugit... legszívesebben kiugranák az ablakon, csak alacsonyan lakunk... beszakad a hátam, egész nap menni menni kell... még a babakocsi sem jó, csak ölben SÉTÁLVA. leülni csak akkor tudok ha alszik. előző ágyban töltött alvása lemérve: 5 perc!

biztos valaha valahol vétkeztem, és ez a fizetség...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


beo: Nyugi ne okold magad ...biztos nem Te vagy a hibás...
Ilyíet meg ne mondj,hogy kiugranál az ablakonl!!

Sok sok türelmet küldök neked!!!!!!!!

Lehet,hogy van oka annnak,hogy ennyire sír!!

Kitartás!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezso ez szörnyű tényleg sok-sok erőt és kitartást nektek :(

Beo:én is csak azt tudom mint Reni sok türelem sajnálom nagyon kicsit át tudom érezni a helyzeted a korházba 2napig nekem is csak üvöltött nem tudtam tőle csinálni semmit csak én tudtam h nem eszik azért csinálja,reméljük ghamar megoldodik a dolog nálad sok puszi

Kép
kriszpiri
 
 


Beo!

Egyet tudok csak mondani!Örülj h egészséges a babád!!!!!Lassan letelik az első 3 hónap,meglátod majd h mintha elvágták volna szépen elmúlik asírás nála!!!!!!Addig meg kitartás!!!!!

annus11
 
 


Mezsó, remélem sikreült feljönnöd párodhoz és minden rendben van. Néztem a képeket tényleg borzalmasak. Nagyon sajnálom mégegyszer! Igaza volt Annusnak tényleg a csodán múlott, hogy onnan kiszedték. Szeretik őt odafenn az égiek!!! Hamarosan újra helyre jönnek a dolgok, sok erő kell hozzá tudom. Tudom mit érzel, 2 éve apukának volt balesete, igaz nem autó. 1 hónapig volt intenzíven, 3 hónapig még utána a kórházban. Hasonló sérülésekkel mint párod, Agy sérülés, jobboldalt összes bordája eltört, a tüdejét át is lukasztotta az egyik, a jobb lábfeje olyan szinten szétroncsolódott, hogy egy fém lemezt kellett belerakni és plasztikázni is kellett. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy teljesen átérzem amin átmész. Nekünk is borzalmas volt az az időszak. Bár bár nem volt jó a viszonyom soha apámmal, talán ki is jelenthetem utáltamés gyűlöltem, hogy miért az egy nagyon hosszú történet nem untatlak vele titeket ... De akkor megtört bennem valami. Semmi rosz nem jutott róla eszembe (pedig sok jót nem tett nekünk egész életében) és mégsem tudtam rá haraguni mikor láttam a kórházi ágyon. Még most is bele borzongok mikor belegondolok abba amit a dokija mondott milyen fájdalmakon ment át. Kitartás!!
Bocsi, hogy ezt leírtam remélem nem baj.

Beo, kitartás!!!!!!! Tudom könnyű ezt mondani. Levi sem volt egy nyugis baba soha. Tényleg el fog múlni csak ez az időszak nehéz, nekem is nagyon nehéz volt. Én is azt mondtam (néha mikor mostanában rájön az egész nap hiszti most is mondom), hpgy nem kell kistesó. Ha az is ilyen lenne mint ő megkergülnék. Aztán mikor nyugis és rám mosolyog, éjjel mikor békésen alszik imádom és azt mondom magamban de igen kell még egy babó! Erőt merítek ezekből a nehezebb napokon. Te is próbálj meg azokra a pillanatokra gondolni mikor elmosolyodik, alszik, amikor egy tündér (bár szerintem mindig tündéri lehet) és azok erőt fognak adni a folytatáshoz! Nem vagy rossz! Balázsnak te vagy a legjobb!!! Mindig ez járjon a fejedben, ne az, hogy nem vagy jó! Kitartás!!!
Ablakon kiugrani pedig NEM szabad!

Hoztam pár képet ha nem baj:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ő sem mindig ilyen mosolygós ám!

Na jó sok is lettem! Eldugulok! :oops: :D

anitapo20
 
 


Sziasztok!

Tegnap este már nem jöttem beszámolni,így most írok pár sort...
Tegnapi látogatás.Háát kicsit jobb kedvűen telt mint a tegnap előtti. Rolling Eyes Ugye 3körül értünk oda,éberebb is volt Peti,többet beszélgettünk. Smile Enni nem eszik szinte semmi szilárdat,nem éhes,meg infúziót is nyomatják neki első pillanattól fogva,szóval az is elveszi az étvágyát rendesen.De iszik szépen,tegnap tök sokszor megitathattam,mert kérte. Very Happy Aztán megtörölgettem az arcát,mert 3.napja még mindig rajta van az alvadt vér,hát törölgetéssel nem is minden jött le,egy része... Crying or Very sad De aminek örültem hogy láttam rajta mennyire jól esik neki hogy törölgetem.Hideg vizes törölközővel töröltem,és mondta is milyen jó,meg a mellkasát is törölgettem óvatosan.Szóval sokáig csináltam ezt neki,mert jól esett nagyon neki.Még ott voltam megjött neki a vacsora is,1 virsli+1szelet kenyér.Virsliből pár falatot elfogadott.Hát így ennyi a tegnapról.Ami fontos az állapotában hogy tegnap délben belázasodott, 39.2 volt a láza,tehát fertőzés alakult ki nála...Erre lehetett számítani ilyen komoly sérüléseknél....Majdnem hogy törvényszerű hogy ez kialakult sajnos. Crying or Very sad Erre antibiotikumokat adnak neki,mert ugye ilyenkor azok szaporodnak el,reméljük hogy minden rendben lesz,és ettől magasabb láza már nem lesz!!!!Tegnap a 39.2 után kapott Algopirin injekciót és arra 38.8 lett...Ma reggel a szobatársa telefonjáról 2x is felhívott,mert nagyon ki van/volt borulva,mert senki nem ment oda hozzá hogy megitassa és nekem panaszkodott hogy szomjas. Crying or Very sad A szokott időben senki nem ment oda lefürdetni... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ezért nagyon ki volt borulva,és szó szerint azt mondta "itt fogok megdögleni"... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Meg kérte hogy intézkedjünk hogy haza szállítsák ide a kecskeméti kh-ba.Már nagyon nem bírja ott Pesten. Crying or Very sad Éjjel kivették a csöveit/ez volt az egyik feltétele annak hogy haza szállíthassák/,és éjjel azt mondja lentebb ment a láza,reggel még akkor nem mérték mikor beszéltünk.De azt mondta nem érzi magát lázasnak...Reméljük!!!!De tesómmal dumáltunk ma már,mondta hogy ez tök jó hogy vannak láztalan szakaszok,de sajnos ez a betegség ez a szeptikus fertőzés ilyen...van időszak amikor nincs láz,aztán meg akár felugorhat 40fokra!!!!!!És a szeptikus fertőzés esetében is az első 5-10 nap a rizikósabb,amin túl kell lenni,és utána még 2-3 hét mire teljesen meggyógyul az illető/ha meggyógyul...DE PETINEK MEG KELL GYÓGYULNIA EBBŐL IS!!!!/.Szóval a hazaszállíthatósága talán hétfőn kiderül.Legközelebb hétfőn fog tesóm a kezelőorvossal beszélni erről,ha addig marad stabil az állapota nem kerül vissza intenzívre bárminemű ok miatt,akkor jöhet haza.Amúgy nem.De még ha hétfőn ki is derül hogy esetleg jöhet haza,akkor sem bizti hogy 1-2 napon belül itthon lesz,mert lehet hogy csak csütörtökön vagy pénteken,mert nem egyszerű...Itt Bács-Kiskunban a mentők központja is itt van Kecskeméten...és 2 mentő van összesen ami úgy fel van szerelve hogy Peti szállítására alkalmas,és 3 fős szakszemélyzetnek kell rajta lenni.Szóval nem egyszerű...Külön le kell foglalni.Lehet csak pénzért hozzák haza... Crying or Very sad Tesóm azt mondja ha kell lesz ő rajta a mentős orvos,meg szervezzük ha ezen múlik,de nem lesz egyszerű...

Hát most ennyi...megyek ezer a dolgom...Majd jövök amint tudok!!Kérlek titeket drukkoljatok!Még mindig nem lehet megnyugodni egyáltalán..... Crying or Very sad tele vagyok félelemmel nagyon rosszul érzem magam... Crying or Very sad


Na közben Peti szülei bent vannak és felhívtak,megint beszélhettem pár szót vele. :) :) :) Reggeli láza 37 valamennyi. :) Beszélt a kezelőorvosával volt bent nála és azt ígérte neki hogy hétfőn vagy kedden ő már beleegyezik a hazaszállításába!! :) És ezt a kezelőorvosa mondta!!!!!!!!!!!!Jajj nagyon várom,hogy ma ott legyek megint vele... :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!!!

Tuti megoldjátok a hazaszállítást!!!Így h tesód "bennfentes" pláne sikerül!!!!Drukkolok h 1 héten belül már ott legyen!!!!!!

annus11
 
 


Mezso: Drukkolok,hogy minnél hamarabb hazaszállítsák Petit!!
Minden jobb lesz ha közelebb leszel hozzá!!!!

+++++++++++++++++++++++++++


Én szerintem elköszönök,mert ma megyünk haza (Pestre) olyan 1 fele..és nemtudom,hogy mikor leszek legközelebb gépnél!!!
Mindenkinek szép napot!!

Mezso.Kitartás,minden rendben lesz!!!

Bogyo: Remélem ma már Balázs nem olyan sírós,de ha az is ,legyél NAGYON TÜRELMES hozzá!!!



Évit puszilom ha visszajönne!!!


Aida,Rennye hol vannnak???????Nagyon rég láttam őket!!
Puszi Mindenkinek!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Sziasztok!

Mezsó, kitartás, rendben lesztek, gondolok rátok!

Anitapo, rettenetes édesek a képek! :D

Bogyó, Neked is kitartás, sajnos én is tudom miről beszélsz, volt Noelnek ilyen ordítós időszaka. :( Reggel, este, napközben, éjjel, ha fürödni akartam, ha főzni, ha aludni... Volt 2 hét, amikor mindig sírt szegény. :( De lett jobb és most már egy imádnivaló kis mosolygós tündér! Akkor sem hittem, hogy rossz vagyok vagy bármi, egyszerűen kisbaba volt, előfordul.

Olyan ügyes az én drágám, sokáig csücsülve játszott ma! :lol:

Kép Csücsülök és játszok :)

Kép Üldögélek :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Mezso:Kitartás minden rendben lesz.Szoritok nagyon!!!!!!!!

Anita:nagyon édes Levi :lol: Az a mosoly :lol:

Beo:Kitartás!!!!!!!

Mennem kell felébredt Kevin majd jövök.Mindenkinek szép hétvégét!!!

000kata
 
 


Levi és Noel is tündéri!!!Egyre ügyesebbek!És mennyit nőttek!!!! :shock: Hihetetlen!!!

Évi talán már otthon is van???Nagyon várom már vissza!!!!!

annus11
 
 


Aida:nagyon édes Noel,és nagyon ügyes :lol:

Mezso NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

000kata
 
 


Csajok hogy tudom megnézni a mamanetet amit Mezso irt?nekem mindig ez jön be,és innen hova tovább?

http://www.mamanet.hu/distribution/view ... 1016cc2353

000kata
 
 


Katat!
Sziasztokbe tovább és 9.oldal!


Mezsó???????Mi újság??????

annus11
 
 


Sziasztok!

Megint gyors beszámoló,mert futok,szaladok csak lehuppantam ide.Nos tegnap is ugye látogattam...A helyzet kaotikus.Nem elég Peti kiszolgáltatott állapota,de még a látvány is,hogy arra megyek be,hogy a kötései kezdenek átázni,a csöveket kivették ugye,így a váladéka saját maga alá folyik,a lepedője csurig volt ázva a trutyiban és abban fekszik benne.És nekem délután 3kor mondta hogy kötést kora reggel cserélték csak,azóta nem.../szerintem nem is cserélték ki tegnap...mert nővérkék azt mondták azt csak orvos cserélheti ki,és orvos közel s távol sem volt. Evil or Very Mad /A lepedője miatt nővérem egyből szólt hogy milyen egy dolog már hogy ennyire át van ázva,de senkinek eszébe nem jutna kicserélni,hiába mondja a Peti.Először tesómat is elkezdték lekezelni,bunkózni vele,közölték hogy 5perc múlva úgyis ugyanúgy át lesz ázva,akkor minek cseréljék ki.Ezért ők csak kötésenként cserélnek... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Fasza csessze meg... Evil or Very Mad Mad És erre tesóm mondta nekik,hogy "akkor beszéljünk másképp...Dr.Lódi Brigitta vagyok,a Boros Péter sógora és egyben háziorvosa,akkor hogy is van ez a lepedő dolog????" Cool Így már kicserélték neki,de sajnos ma reggelig szerintem többször sem. Evil or Very Mad És a felfekvés megelőző géllel sem kente be senki még... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sajnos tesóm is azt javasolta hogy a gél miatt már ne is szóljunk,hogy azt is kenni kellene,mert a végén tényleg balul üt ki,és ha mi hozzátartozók nem leszünk ott már Petivel akkor a végén még ő szívja meg.Így a gél miatt nem szóltunk.De így bakker olyan felfekvései lesznek mint a ház... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Megvették neki a szülei a felfekvés megelőző gélt és senki nem keni neki... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Reméljük mihamarabb szállítják már át ide,és akkor erre is fogunk tudni figyelni hogy be legyen kenve neki...Szóval körülmények siralmasak...Amúgy megcsapta a fülemet az is,hogy a szomszédja az egyik több mint fél órán át feküdt a saját kakijában,mert hiába kérte ezektől a faszkalapoktól az ágytálat nem kapott!!! Shocked Shocked Shocked Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Shocked Lehet hogy szakmai ellátás szinten toppon van a Merényi kh,ezt nem vonom kétségbe,de az ott dolgozó ápolók...hááát. Evil or Very Mad Meg egyáltalán annyira nincs ott higiénia abban a kh-ban a kórtermekben hogy az szégyen.Nem is értem az ANTSZ milyen alapon adja meg a működési engedélyt ennek a kh-nak.Tesóm is nagyon kiborult a tegnap látottakon. Sad
Na és a Petivel mi új... Smile Tegnap merem mondani jó napja volt.Jó kedvű volt,még mosolyognia is sikerült,megint itattam,enni nehézkesen megy neki,inkább csak pár falatokat... Sad Megint megtörölgettem,és megint jól esett neki. Smile Öblögettünk szájvízzel is. Smile Mutattam neki Blankusról egy újabb videót,és ennek is örült nagyon!!!!!!És eddigi 3 nap mint darab fa úgy feküdt az ágyon,és a jobb kezével tegnap olyan mozgásokat csinált már hogy hajjjajjjjj. Shocked Wink Shocked Shocked csak lestem!!! Very Happy Felemelte letette a kezét,és használta az ujjait a jobb kezén! Very Happy Nincsenek is eltörve neki!! Smile És simogatta már ő is az arcomat és nem kis ideig,nem kicsit. Very Happy Very Happy Very Happy Kérte üljek le mellé székre,és elkezdte simogatni.Hát hihetetlen jól esett mit ne mondjak. Wink És tegnap is kb.akkor voltunk ott mint tegnap előtt...Tegnap előtt abban az időben 38.8 volt a láza,tegnap csak 37.6!!Legalább dolgozik az ab!!!!Igazából ettől a lázas állapottól függ minden.Ha hétfőig nem kerül vissza az intenzívre bármi miatt,akkor 99.9% hogy a Pesti orvosa rámondja az áment a hazahozatalra!!Remélem este se lett tegnap nagyon lázas...Én minden erőmmel sugárzom neki ez energiát remélem sikerül!!! Rolling Eyes Mai napjáról még semmit nem tudok,csak a bizalom van bennem hogy ugyan olyan stabil az állapota mint az előző napokban!!!!!!!!Hát most ennyi voltam,ma 2kor a Bandi kollegája visz fel ugyanúgy mint tegnap előtt...Már nagyon várom!!!! Smile

Kép

Kép
mezsó
 
 


Noel baba és Levi baba nagyon édes tündér!!! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso:Sajnálom a körülményeket remélem miharabb átszállitják és jobb lesz neki.Szoritok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

000kata
 
 


Sikerült megnézem :cry: :cry: :cry: :cry:

000kata
 
 


Mezsó!
Sajnálom a rossz körülményeket....de hamarosan otthon lesz,és biztos h jó kezekbe kerül!!!!Akkor a gyógyulása is gyorsabb lesz ,majd meglátod!!!De látom máris sokat javul!!!! :wink:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?