Új privát üzeneted érkezett!

akartam mondanki: gyűjtés

Kép
Kép
csibe21
 
 


csibe :)
Mi múltkor 2 nap alatt kb 5-öt elhasználtunk, pedig fiúknál lényegesen egyszerűbb a dolog, de annnnnyira bénán raktam fel (az első 2 nem is ragadt....), aztán nálunk is jött kaka is...
hajrá :) és drukk, hogy minden rendben legyen :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Csibe!
Jaj, nem is találom,hogy miért kell vizeletet vinnetek..??? Még mindig beteg Jázmin azért??? Jaj.. most lemaradtam.. :oops: :oops: :oops:
Holnap reggel viszed a laborba???

Minyu!
Ééédes szívecske Csongi. Nagyon ügyes!
Tegyél egy közeli képet róla.. imádom a szemeit!

Megyek.. Adél most kelt :shock: :shock: - nem közhelyesen megjegyezve!!

Csáá majd jövök!

szeder74
 
 

 
 

Jaj, de jólesik, hogy hiányoljátok a Bálint képeket. Már többször ígértem... 8) :oops: du apa elutazik pár napra, és az este az enyém, úgyhogy hozok párat...

Csibe! Én délután próbálkozom a pisi gyűjtéssel. Ezek szerint nem lesz egyszerű mutatvány... Én sem emlékszem, miért mentek? :oops:

Aki volt már vérvételen a bébivel, leírná hogy zajlik. Én az enyémnél is rosszul vagyok általában, oda sem szoktam nézni, de most nem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyek tökös. És már előre sajnálom Bálintot.... Én még egy egyszerű orrszívást is tragédiának élek meg.

(apropó: milyen orrszívót használtok?)
blúmi
 
 


Ma voltunk mérésen: Bálint 74 cm, 9,8 kg. (9,5 hónapos)
blúmi
 
 


Betti! Ha esetleg jöttök haza, és unatkoztok :D , tök jó kis játszóház van a Dunafittben.
blúmi
 
 


Blúmi :)
2 lehetőség van (legalábbis SOTE 1. csecsemőambulancián): bemész vele, és segitesz, vagy kinnmaradsz. Én bementem, nekem úgy jobb volt. Lefektették nagy vizsgálóasztalra, én fogtam a vállát a néni a kezét és szúrt.
Nagyobb gyerekeknél (pl tavaly Nándival) már az ölemben ült, nekem háttal, térdeim közé az ő lába, és kezemmel fogom a vállát, testét, nála segitett még egy nővérke is.
orrszivás: porszívós. Van kézi is, bazidrága Livinglab, de xart sem ér... Nemtom, hogy rosszat vettünk eleve, vagy csak nálunk nem mükszik.

szeder :)
csak neked:
Kép

És Csongi esete a csokiskeksszel (ne is mondjátok... nem én adtam ám, Nándi ette, és otthagyta az asztalon)
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
Köszi a hiányolást Márti, Szeder!
Kb. 10 percre tudok leülni a gép elé egy nap, szinte csak a képeket lapozom, minden baba gyönyörű.
A videóval sem állok túl jól. :(

A gyerekekkel nálunk minden rendben, szerencsére. Misike mindenhol feláll, felmászik az ágyra is, csak sokszor még mindig fejjel előre akar lemászni, ha siet, pedig már tudja a tolatás menetét.

Velem van egy kis probléma egy gyerekkori balesetből kifolyólag, holnap megyünk reggel Szegedre kivizsgálásra. :(
Gyerekek a mamánál lesznek.

Honey-Nagyon örülök, hogy ismét pocis vagy. :lol:
Apának amikor mondtam, akkor ő is belendült, hogy akkor mi következünk. De én még mindig nem vagyok biztos, hogy jöjjön-e hármaska.

Fogom írni, hogy kitől kérek képet, csak legyek túl a holnapon.
Puszi.

És egy pancsis kép Fanni, Misike és a barátnőm kisfia:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.06.25 14:15-kor.

Kép
Kép
noni78
 
 


Csibe,
hát csavard ki a pelust :mrgreen:
Jóvanna, nem poénkodok a bosszúságodon. Én el sem tudom képzelni, hogy lehet vizeletmintát venni egy babától. :shock:

Blúmi,
Én már annyira kiestem az otthoni életből, hogy nem is tudtam erről a helyről. Megnéztem a honlapjukat, tök jó helynek tűnik. Játszóházat biztos kipróbáljuk egyszer, jó volna ha csatlakoznál majd hozzánk!
Szép méretekkel rendelkeztek! :D

Erről jutott eszembe, hogy egy kis megnyugtatás rámférne:
ugyanis mostanában már képtelenség Julit mérlegre rakni, mert elmászik, úgyhogy elég ritkán mérem. Legutóbb május elején volt 8300 g, tegnap pedig 8750 g. Szerintetek nem kevés ez a gyarapodás? Mennyit ír ilyen korban a nagykönyv?

Minyu,
Csak sóhajtozok itt, a lábaim kocsonyásak, teljesen el vagyok csábítva! Gyönyörű Csongi!

Kép
hbetti
 
 


betti, most nevetsz, de már gondoltam rá én is
persze nem az eldobhatósból, ahol a zselé ugye nem annyira engedné
hanem hogy visszatérünk a textil pelushoz és hátha abból
de még most van fenn a 3. zacsi, hátha sikerül

ja, akik kérdezték
azért, mert a hét eleje óta minden éjjel belázasodott, sőt volt, hogy napközben is (tegnap is 39.6 volt) - és ilyenkor a dokinak célszerű körbe járni, mi lehet, hátha gyulladás van valahol
füle rendben volt, és kéne pisi vizsgálat - na ezzel próbálkozunk most

Kép
Kép
csibe21
 
 


sehol senki 5 óta? képzeljétek, benne volt a Dávid a helyi TV-ben! Háromszor is. Voltunk ma de. a könyvtárban mondókázás gyerekelőadáson, és mikor már szétoszlott a társaság, jött a helyi TV. Ekkor még egy kicsit mondókáztunk akik ott maradtunk. Fél másodpercre én is meg barátnőm is látszódott, de Dávid a végén premier plánbe van. A fél képernyőt beteríti. Sajna a TV honlapján pont erről nincs video. Majd szólok, hogy reklámozzam a könyvtárat is (meg a gyerekemet is meg tudjam mutatni az ismerősöknek, rokonoknak). :wink:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Minyu!
Szerintem nem csak én örülök most a képeknek! Csoda barna szemei vannak Csongornak!! Kinek vannak ilyen bogár szemei?? Nekem mindig is tetszettek a barna szemű emberek, mert melegséget áraszt a tekintetük!!! Mit evett Csongid?? Csokit?????

Noni!
Végre már,hogy jöttél.. hát igen, igen, igen, igen..a szépségkirálynő lánykád! Csoda csaj lesz majd belőle.. hihetetlenül szép.. járatod valamilyen művészi tornára??? Mert a helyedben tuti járatnám! Megérné.. hidd el!! Mert még kecsesebb lenne majd ! (és nem a kilók miatt mondtam, mert látni,hogy kis formás modell alkat lesz!!
No ennyi elég is.. de nem puncsoltam, hanem komolyan így látom! Misike meg milyen kis huss baba.. hallod-e?? Ő is egyre szebb..!!

HÚÚÚÚÚÚ én most értem haza anyukámtól.. oda vissza 100 km.. másfél óra autóút összesen.. Adéllal voltunk ketten.. de ooooolyan jó volt ott lenni.. bár rövid idő volt az ottlét, de úgy feltöltött..
Hazafelé meg a viharban jöttünk.. áááá olyan Világvége hangulatom volt.. ijesztő viharban az autópályán... ááá de én mondjuk élvezem a viharokat.. csak nem egymagam egy csecsemővel az autópályán....
Ahogy hazaértünk .. és vettem ki Adélt a kocsiból, már utol is ért minket ez az éketelen zengés-zúgás.. hatalmas vihar kerekedett itt is.. már kezd csillapodni.. fürdetéssel így csúsztunk egy órát.. de néha kell ilyen.. megyek is..

Próbálok még jönni holnap, de ismét házazunk.. van, mint intézni-rendelni..

Legyen jó éjszakátok!!

szeder74
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak gyorsban, mert vendégjárás van itt és nem nagyon tudok jönni mondtanában (az elkövetkező napokban)
Viszont ahogy végigpörgettem megnézni a gyönyörűséges babaképeket! láttam,hogy jön a gólya! :D

Honey,
HATALMAS GRATULA A KISBABÁHOZ!!!!!!!!!!:D:D:D

Nagyon szépségesek,édesek a képek egytől egyig!!! :)

Most nem tudtam visszaolvasni, sorry. :( Itt volt anyum,hugom és kedden DM koncerten voltunk :D:D:D:D Csjú de jó volt! Tetszett,csak kár,hogy a felét sz.rrá áztuk. Mondjuk nem volt semmi spéci öltözet meg ilyenek, de amit a számok alatt vetítettek különféle életérzésees bejátszást,az nagyon tuti volt a számokhoz.

Ma meg jön Szabolcsom 12 éves másodunokatesója tiszaföldvári leányzó.Már úton vannak, nemsoká megérkeznek, ezért gondoltam gyorsan jelt adok :)

Mi nagyon jól vagyunk.Andorral kedden voltam gyógytornán, már az alagút végén vagyunk a nő szerint és lám lehet, mert szerdán veszettül elkezdte magát állandóan 4kézláb felhúzni és himbálózni :D Olyan jóóóó!!!! És mászik rám,feltérdel és kitolja felállásba a lábait. Jah, és ezt persze a fürdőkádban is előszeretettel gyakorolja :D Szóval haladunk :)

A kajálás viszont továbbra is elég gyászos. Nincs ötletem...várok...csak fog enni többet idővel. Hol jobb hol rosszab,de teljes adagokat most nem eszik.

ma is voltam Vácott hugommal házat nézni....ahhhh....pocsék volt. Néha olyan jó kis szögekből,előnyösen tudják lefényképezni a dolgokat, hogy utána csak ámulok,hogy ez lenne az!? :shock:

Most megyen, illetve még megpróbálok kicsit visszaolvasni, míg nem jönnek (Szabolcsom elment a leányzóért meló után,szóval várom őket ezerrel) :)

Jóvvakát mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Szép Jó Este! :)

Megszületett a barátnőm kislánya a reggel 3220gr és 55cm :)
Ma 8-ra kellett volna bemennie hogy előkészítsék a csaszira de kiscsaj úgy döntött nem vár addig. Hipp-hopp 4 óra alatt meglett. Farfekvés miatt lett egy csúnya gátseb de a barátnőm nem bánja, hallottam a hangján hogy nagyon boldog :)
És én is az vagyok :)

Röné: Dani úgy néz ki abban a tengerész sityakban mint egy kis cárevics :)

Bejci: Bius de ügyes. Nálunk még csak a nenenenene van és hozzá intenzív csapkodás ha vmit nem akar :)

Ági: Meglesz az a mászás nem sokára. De nem lehet hogy túl síkos a padló? Kicsi D. régi otthon nem nagyon mászott de a messzimaminál volt szőnyeg no ott ráérzett az ízére, de még most is ha csúszik a talaj a gyorsabb közlekedés érdekében átvált kúszásra hacsak nincs vmi kapaszkodó ami mentén ugye járni is lehet.
Dávid nagyon zabálni való azzal a tölcsérrel :)

Anyooka: Megy a drukk a lakás eladáshoz! :)
Ezek a fintori képek :) a fürdetős nagyon bejön :)

Márti: Ez a gyereksziget nagyon jó lehetett, Milla a hasalós mosolygós képen egy tünemény. :)
Nagyon szép családod van.

Kistiggrincs: Zalán nagyon édes, és milyen szépen eszi az almát egyedül :)

Eszike: Ez a Noncsi vigyor! :) Sajnálom hogy az éjszakáitok továbbra is ilyen rosszak.
Milyen gond lett az evéssel? A múltkori vidin még milyen lelkesen ette azt a paradicsomos krumplit.

Szeder: Hozzánk sose jött bejelentés nélkül, bár általában 10 perccel előtte szólt :)
Lelki szemetesnek lenni tud eléggé fárasztó lenni, engem általánosban néztek folyton annak.

Csibe: Hajrá pisi gyűjtés. de mi legalább örülhetünk hogy már létezik ez az öntapadós zacsi hozzá. Régen elképzelni se tudom hogy csinálták főleg lányoknál.
Remélem nem lesz semmi gond "csak" a 3 napos.

Minyu: Csongi képek nagyon jók :) Azzal a csokis kekszel tuti nem lesz baj.

Noni: Misike ilyen ügyes hogy már fel-le mászik az ágyról? :)
A pancsis kép nagyon idilli :)

Hbetti: Mi visszaadtuk a mérleget a barátnőmnek, nem is tudom mikor voltunk mérésen talán 3-4 hete 7800gr volt a hosszát nem is nézték. Jövőhéten ha úgy jön ki a lépés elviszem tanácsadásra :)
De mivel jól eszik abszolút nem parázok a súlyán.

Kép

Kép
starlark
 
 


Hello lányok!

Bocs, de most csak Csibének: Jázminéknál- tesóm kislánya- a bölcsiben vírus van, egyszerre 3 gyerek lett beteg... és még ki tudja hány lesz-... A lényege,hogy minden egyéb tünet nélkül iszonyat belázasodnak a gyerekek, 4-5 napig tart! 40 C°- ig felment a lázuk! :cry: Lehet, hogy a Te Jázminodnak is ez lehet a baja? :?
Vendég
 


Sziasztok!

+ :wink: , de pssssszt!

Márti
borossné becz márta
 
 


Márti!!! :lol: :lol: :lol:
Kisbetűvel, halkan: de hatalmas gratula!!!

Kép
hbetti
 
 


Na ha már bejelentkeztem, akkor írok is, Juli még úgyis alszik. (mostanában 9-kor nekem kell kelteni :shock: )

Starlark,
Gratulálok a barátnődnek! Egy hős, hogy bevállalta a természetes szülést! Mi lett a kislány neve?

Szeder,
Én nem merek hosszabb útra elmenni kettesben Julival.:oops:
A múltkor is két autóval kellett mennünk a párom szüleihez, ami kb. 300 km, de inkább apa kocsijába kötöttem be a gyereket. Remélem, ezt a parát hamar kinövöm, mert jó volna többször kimozdulni.... Neked hátra vagy az anyósülésen van ilyenkor bekötve Adél?
Ja, és a Te lánykádat is régen láttuk (legalábbis itt a fórumon), nem hoznál fotót?

Noni,
Gyere este, ha tudsz, hogy mi volt ma a kivizsgáláson! Tényleg gyönyörű a lánykád, meg perzse Misike is!!

Csibe,
Sikerült a pisigyűjtés?

Ági,
Ilyen fiatalon már tv-sztár? :lol: :lol: Szólj majd, ha már meg lehetn nézni valahol!

Eszike,
Köszi!

Meghalt Jacko.... :shock:

Kép
hbetti
 
 


Márti!!! Ez igen! Gratula!

Kép

Ki lesz a következő?! :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Márti!

:D :P :D :P :D :P :D :P
Annyira, de annyira, de annyira, de annyira örülök!!!!!!!!! Csodás lesz meglátod!!!

Kép
Kép
konan
 
 


Marti: gratula, nem is tudtam, hogy ilyen hamar tervezitek a kovetkezot

Nekem meg meg sem jott, pedig en is en is akarok !!!!!

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Humanka!

Nem is terveztük...csak 3-4 év múlva, de ne aggódj, nakem is csak 1x jött meg,nem is tudom, háy napos ciklus volt. Csak azt, hogy most a 20.nap :shock: sikerült...

Köszi, Lányok!

Márti
borossné becz márta
 
 


Huhh, látom már megint vannak hírek!!!!!
Márti!!!!!!!!!!!!!!!! Ezer millió gratula!
Annyira izgi lett a topic!

Betti: akkor végül sikerült a képeket megnézni?
Igen Noncsi hulla fáradt volt azon a videón. És most már ezen a héten minden nap ez van. 1-szer alszik délelőtt, és délutánra már olyan fáradt, hogy akár a földön is elpihen. Csak éppen aludni nem akar. Folyamatosan ficereg, intézkedik. A mi ágyunkban meg végképp nem alszik, soha de soha. Pedig az elején sokszor velünk aludt, mert a szopi miatt hulla fáradtan nem volt erőm visszavinni az ágyába. Féltem is, hogy majd ideszokik. De amikor elkezdett forogni, akkor szigorúan visszatettem szopi után nehogy nekem leessen. És azóta még véletlenül sem alszik itt el. Még ha nagyon akarom akkor sem.

Starlak: evés gond, ez azt jelenti, hogy sztrájkol a kisasszony, erőteljesen. Ha az etetőszékbe kell ülni akkor már hatalmas hiszti van, komolyan. Hát még ha közelítek felé valamilyen étellel! 1-2 kanállal sikerül adnom, de utána szinte semmilyen módszerrel nem megy le a kaja. Persze vannak kivételek, de nagy általánosságban alig-alig eszünk. De kitartó vagyok, és nem adom fel!


Minyu: huu, Csongi nagyon kis pasis ezen a képen!

Terhesség: én valahogy el sem tudnám képzelni, hogy most terhes legyek. Persze más okai is vannak, de valahogy nem tudom beleképzelni magam abba a szituba, hogy én most újra kezdjem az egészet előről. Úgyhogy én bizti nem leszek a következő.
De mindenkinek aki kistesót akar, HAJRÁ!!!! Szorítok, és kíváncsian várom ki lesz a következő, és remélem nem hagytok el minket!

Szeder: hol vannak azok a képek???

És régen láttam már képet pl. Doncekről, Flóráról, Biusról és még sorolhatnám!
Vendég
 


Sziasztok!

Márti!

Csendben gratula! :wink:

A többieknek, meg akik gyúrnak a babára, nagyon nagy drukkkkkkkk!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Érdeklődöm kinek hány foga van??? Erről asszem régen volt már szó, és kíváncsi vagyok, még mindig Annácska a csúcstartó?

Nekünk már március közepe óta csak 2 db.
Vendég
 


Nem vagyok, mert Biustól lépni sem bírok, erre mik történnek????

Mártikám: Most mondjam azt, hogy megéreztem??? :wink: :wink: Hatalmas halk gratula a legkisebb Boross csemetéhez!!! :lol: :lol: :lol:

Humanka: Bius nekem is úgy jött, hogy hónapokig nem jött meg!! :shock:

Képekért oda vagyok!!! Hbetti is tehetne!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Bocsi többiektől, de megyek fodrászhoz, majd estefelé remélhetőleg tudok rendesen reagálni!!!
Vendég
 


...ja, és borzasztóan irígy vagyok az új kismamáinkra!!!! :wink: :wink: :lol:
Vendég
 


Eszike,
Igen, megtaláltam. Szerintem eddig azért nem láttam a fotókat, mert nem voltam ismerőse a klubnak, csak a tagja. :? Jó hülyén csináltákmeg.
Kajasztrájkot sajnálom, de hát hogy is állhatna meg egy perce enni, amikor ennyi dolga van annak a lánynak! :lol: Majd te is kergetheted kajával a kezedben, mint a páromat anno az anyja.

Monee,
Mi van veled??? Gondolom, el vagy foglalva, azért nem jössz, de már olyan rég írtál magatokról!

Humanka,
ne aggódj! Hány meg hány szoptatós "balesetről" hallottunk már? :wink:

Bejci,
Fodrászért irigykedem, per pillanat azon gondolkodom, hogy sapkában kéne kilépnem az utcára. :lol: Új frizura lesz?

Fog: jelentem a fogaink száma NULLA :shock: És nem is látom, hogy készülődne...

Kistesó: nem félek attól, hogy én leszek a következő, nem rólam mintázták a termékenység szobrát :?

Kép
hbetti
 
 


Mártiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Azannyaaaaaaaaa :lol: Halk grat és drukk :)

Csajok, nagyon belelendültetek :) Mi is hazárdíroztunk 2-3 x apával, de vasárnap ismét megjött (igy másfél és után) úgyhogy nálunk egyelőre még nem lesz tesó. Most úgy tervezzük, hogy visszamegyek melózni és csak kicsit később vállaljuk a következőt.

Fogak: 7 db.
Nándinak ennyi idősen 4 foga volt, sógornőmék első kislányának pedig 11 hósan jött ki az első foga, úgyhogy senki ne aggódjon :)

Humanka :)
Köszönjük a commentet.
Nagyon sokat gondolunk rátok és drukkolunk ám nektek!
És utólag is boldog szülcsit (jól elfelejtettem, pedig még az iwiwen is néztem... :oops: )

Betti :)
Sztem ez teljesen jó gyarapodás. Nekem mindig azt mondja a védőnő, ha aggodalmaskodok, hogy a gyerekek nem szokták a nagykönyvet olvasni, és ha jó az étvágya, és gyarapszik, akkor nincs gond. Enyimgyerek sztem itt a legkisebb :oops: , de én sem vagyok se magas, se súlyos (és halkan megjegyzem, hogy örülünk, hogy nem apája testalkatát örökölte)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hát mire kelek
Márti Kép

Nem is tudtam, hogy tervezitek az 5-et - wow
Hát le a kalappal, hogy ennyi gyerekkel megbírkózol Kép

Hallotátok: king Jacko died Kép

Kép
Kép
csibe21
 
 


Szóval hallotTátok?

Fogak: nálunk még nincs is :)

Pisi: nem sikerült és feladtuk, mert szegénynek már olyan piros volt a nunija, hogy nem akartam már őt macerálni
De tegnap már nem is volt lázas, és éjjel is egész jól aludt
Úgyhogy lehet, hogy vége
Anyuék leviszik ma dokihoz megmutatni azért, hogy mi a helyzet és hogy szenvedjünk-e még a pisivel

Kép
Kép
csibe21
 
 


Egy jó és egy rossz hírt hallottam ma reggel. A jó hír MÁRTI. Halkan, de nagy gratula!! Tök jó, Honey-val együtt lesztek megint pocisok, lehet, hogy egyszerre szültök?
A rossz hír, meghalt gyerekkorom kedvenc előadója, Jacko. Én nagyon szerettem, 96-ban voltam is a koncertjén Pesten. Másnap feleltem németből, persze semmit nem tanultam, mondtam is, hogy nem tudtam tanulni, erre a hátam mögött valaki benyögte, hogy biztos a Michael Jackson koncerten volt. És nem tudta, de tényleg így volt.

Humanka, monee!
Mi van veletek? Humanka, melóhely kereséssel hogy haladsz?

Eszike!
Nekem 30 van :mrgreen: nem vagyok egy nagy bölcs.
Amúgy én gyerekemnek már gyorsan kibújt az első 2, 4 hósan. Mára 9 hónaposan 8-at növesztett ki. Egy öreglány jól mondta a parkban pár hete, 8 hónaposan 8 fog. :D
Miért kérded?

Terhesség: hajrá és sok-sok drukk minden babára vágyónak!!! Az utóbbi időben egyszer-kétszer mi is ejnye-bejnye. Tudjátok, a hév :wink: :D remélem nem lesz semmi, és a szopi véd, de ha mégis lenne vki, akkor úgy is jó. Ja, és nekem még szülés óta ugye meg se jött, így elég érdekes is.

SOS. Ma reggel, szopi után, mikor már teljesen kiszívta a gyerkőc, a bal mellemben olyan összefüggő csomót vagy mit érzek. Kicsit be vagyok sz@rva, hogy mi az? És bizti, hogy ki van teljesen szívva, mert amúgy teljesen puha volt az egész mellem szopi után. Akkor mi ez? Lehet, hogy túl sokáig feküdtem / aludtam félig hason, és megnyomódott? Nem tudom leírni, de olyan egyben van az egész, ugyanakkor, mintha több tejcsatorna lenne piszkosul megduzzadva. Ja, és a mellbimbó udvarhoz közel, a belső oldalon, a mellcsonthoz közel van. Mi lehet ez? Menjek dokihoz? És még most is olyan, pedig már fél 8-kor szoptattam.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


nektek milyen ma a babátok? Dávid kb. 1 órája próbál elaludni, de nem megy, és én meg kezdek kiakadni miatta. Pedig hulla a szentem, ja és tegnap is háromnegyed órát küzdött de.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


ééééés, ma 9 hónapos. Olyan fura, már annyi ideje kint él velünk, mint amennyi időt a pocakomban eltöltött.

Noni!
Mi volt a dokinál?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 



Csibe!

Nem tudom, hogy meg tudok-e bírkózni velük...pont ezért szerettem volna köztük legalább 4 évet, de, ha 1x most akart jönni...nagyon félek a másfél év korkülönbségtől! Olyan pici még Kamilla!


Mi nem hazárdíroztunk...azt hittük, védekezünk...de az égiek máshogy rendezték a dolgokat...a nagyobb család padlót fog majd, tuti, úgy nincs kedvem magyarázkodni...na, a csini fürdőrucimar asszem elteszem jövőre, pedig várhatóan jövö hétvégén megyünk Mogyoródra, az Aquaparkba, hát talán a csúszdákat kihagyom és terlegetem a piciket a gyerekmedencében...

Minyu!

Ja, én is úgy terveztem, hogy megyek vissza dolgozni...hát most jól nem megyek! :lol:

Márti
borossné becz márta
 
 


Ági :)
figyeld néhány napig, aztán menj orvoshoz. Egyébként ilyen nekem is volt Nándiszopi végénél, vagy talán már abba is hagytuk a szopit. Elmentem dokihoz, aki elküldött mellUH-ra. Ott jól megnézték, és azt mondták, ciszta, de ne aggódjak, csak figyeljem, és néhány hét múlva felszívódott.
gyerekek meg: Csongi elaludt a bicikliülésben hazafelé jövet. Nándi meg kicsit hisztisebb, mint szokott... De elvagyunk

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Márt! :D :D :D :D :D :D Nagyon meghatódtam! Őszintén örülök!!! Le a kalappal előttetek! magyarázkodni meg nem kell, ha nem akarsz (szerintem). Ez rátok tartozik! Meg aztán minden csoda 3 napig tart..... (nem jól emlékszem, hogy a párodék is öten vannak testvérek?)

Minyu! Csibe! Hát, ha tegnap nem írtátok volna a pisigyűjtős kínlódást, akkor most nagyon el lennék kenődve. Én először fel sem fogtam, hogy mit kell csinálni azzal a zacskóval.... :oops: Valahogy felragasztottam, de elég jól jelzi az ügyességemet, hogy gyakorlatilag egy csepp pisi sem volt benne, a pelus viszont tele volt... Viszon egyre jobban aggódom, Bálint egyre taknyosabb, a labor megint csúszik hétfőre, ha akkor egyáltalán el tudunk menni. Tegnap este 11-kor tudtam letenni, kettőkor kelt, és négyig ment a cirkusz. Láza nincs, jól eszik, mégis aggódom. Nincs itthon apa. Van akinél ez ennyire megviseli a babákat??
blúmi
 
 


Kicsit magunkrol, igy Eszikenek is, ha mar eppen a fogakrol kerdeztel. Nalunk borzaszto allapotok vannak mostansag. Szegeny Bendocskenek -ha jol latom- egyszerre jon a felso 4 metszofoga :? Nagyon-nagyon szenved vele. Osszeszoritott szajjal tolti a napjait, bekenni sem tudom gellel, de meg a Panadolt is nehezen tudom benyomni a szajaba, pedig az hatarozottan hasznal (Sokan a Nurofenre eskusznek, nekem a Panadol nagysagrendekkel tobbet segit). Van borostyanlanc, Panadol, ragja veszettul a fagyasztott ragokat ... de nagyon sokat sir (osszezart szajjal) es gyomoszoli az ujjait a szajaba :( A jobb felso 2-es mar talan kibujt, a bal felso 2-es szerintem holnapra ki fog es a ket kozepso is meg van duzzadva, de azok meg nem latszanak. (Kis vampir lesz egyebkent, ha a kozepsok sokat varatnak magukra) Szoval Bendonek most 3 foga van, de perceken belul 4 lesz, utana meg eleg gyorsan lesz 6. De nagyon huzos most az eletunk. Osszeszoritott szajjal sir, nagyon keveset eszik, es rosszul is alszik ...

Nehany kepet azert dobok Sydneybol Kép egy ajandekboltban kapta a koala-fuleket :)

Kép magasban

Kép Operahaz

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Márti!
Jajj,de örülök. Azért sejtettem a múltkori privik alapján :wink:
én még csak reménykedem...

Kép
Kép
a.m.
 
 


Eszike! Bálintnak 4 foga van, 2alul, 2 felül. Remélem a mostani nyüglődés is csak fognövést jelent...
blúmi
 
 


kepek meg ... Kép a nagy utazo


Kép primadonna


Kép turkom tukrom


Kép a felhok kozott

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Én is szerettem Jacko-t :( :( :( pláne régebben.

Minyu!
Tündéri Csongi. :D

Humanka!
Nagyon szép képeket hoztál.A középső nagyon tetszik,mert mosolygós. Jól áll neked a mosoly.
Szerintem ne aggódj,hogy még szopi van és mensi nincs.J ön az a kistesó ha úgy dönt!Nagyon drukkolok nektek!

Szeder!
Már én is írtam,hogy tessél felrakni képeket!!!!Ez mos tmár parancs
:lol:

Kép
Kép
a.m.
 
 


Fogak száma:
már 7 ebből 6 teljes mértben 1 most bújt kis és a 8. is úton van. 4 alul és 4 felül.

Kép
Kép
a.m.
 
 


Minyu!
Ciszta? Nem jól hangzik. Pont erre gondoltam, hogy UH-on meg tudják nézni. Forró tus alatt masszíroztam, nem igen változott. Megint szoptattam, de semmi változás. Asszem hétfőig várok, aztán irány a doki ha semmi változás nem lesz, de kicsit félek. Ez most más, mint mikor csomós volt a mellem a mirigy duzzanatok miatt.

Itt szakad az eső. Megfigyeltem, hogy hidegfrontnál rosszabbul alszik a gyerek. 2 és fél órát kínlódott, de nem tudott elaludni. Így ma még nem aludt semmit, most épp pakol. Nem tudom mi lesz ma így. De olyan laposan pislog, és közben vigyorog. Márti! Minden elismerésem a tied. Hogy bírod 4, sőt lassan 5 gyerekkel?
(ja, tegnap de. 10-től du. 4-ig fennt volt).

Júj, kezdi emelgetni a térdét kúszásnál. Most látom. Sőt, egyre jobban húzza fel. Most meg kezdi emelgetni a csípőjét. De jó. Mire visszaér a gyógytornász a 2 hét szabiból, már remélem úgy megyünk vissza, hogy mászik. Jaj de örülök. Tudom, már mindenkinek ácsorog a babája, de én most úgy örülök, mint majom a farkának.

Csibe!
Nekem nagyon sok kedvenc számom van, és ezeket mind nagyon szeretem.

Humanka!
Sajnálom, hogy szenved szegény Bendő. Majdcsak kijönnek azok a fogacskák, és jobb lesz mindkettőtöknek. Milyen nagy már Bendő is. A felhők között nagyon jó!

Blúmi!
És hova és mit kell ragasztani? Bocs, de nem tudom elképzelni.

Na, csapó 2. most fektetem ma le másodjára, remélem, mostmár el is alszik, és nem fog órákat kínlódni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


csönd van

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Humanka! Szupppper képek! A kedvencem a repteres, és a felhős! Imádnivaló!!!!

Kép szia dobozos

Kép segítek anyának

Kép kerti buliban
blúmi
 
 


Kép néha nehéz az élet

Kép megzabálom

Kép puszi barátnőm lányának
blúmi
 
 


Kép mosolygós
blúmi
 
 


Ági,
Juli sem bír aludni ma. Délelőtt abszolút nem aludt, most ebéd után is 20 percet volt csöndben, már hallom, hogy sikongat. :roll:

Humanka,
Jaj, ti olyan jó fotókat csináltok mindig!! Nagyon helyes Benő, nekem is a mosolygós tetszik a legjobban. De mindegyik díjnyertes!

Blúmi,
Na végre! :D Mennyit változott Bálint! Vagy csak nekem tűnik úgy? És tiszta anyukája. Csoda helyes kispasi :lol:

Jacko:
R.I.P. :(
Nekem a Billie Jean volt a kedvencem tőle

Kép
hbetti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?