Szép Jó Este!
Megszületett a barátnőm kislánya a reggel 3220gr és 55cm
Ma 8-ra kellett volna bemennie hogy előkészítsék a csaszira de kiscsaj úgy döntött nem vár addig. Hipp-hopp 4 óra alatt meglett. Farfekvés miatt lett egy csúnya gátseb de a barátnőm nem bánja, hallottam a hangján hogy nagyon boldog
És én is az vagyok
Röné: Dani úgy néz ki abban a tengerész sityakban mint egy kis cárevics
Bejci: Bius de ügyes. Nálunk még csak a nenenenene van és hozzá intenzív csapkodás ha vmit nem akar
Ági: Meglesz az a mászás nem sokára. De nem lehet hogy túl síkos a padló? Kicsi D. régi otthon nem nagyon mászott de a messzimaminál volt szőnyeg no ott ráérzett az ízére, de még most is ha csúszik a talaj a gyorsabb közlekedés érdekében átvált kúszásra hacsak nincs vmi kapaszkodó ami mentén ugye járni is lehet.
Dávid nagyon zabálni való azzal a tölcsérrel
Anyooka: Megy a drukk a lakás eladáshoz!
Ezek a fintori képek
a fürdetős nagyon bejön
Márti: Ez a gyereksziget nagyon jó lehetett, Milla a hasalós mosolygós képen egy tünemény.
Nagyon szép családod van.
Kistiggrincs: Zalán nagyon édes, és milyen szépen eszi az almát egyedül
Eszike: Ez a Noncsi vigyor!
Sajnálom hogy az éjszakáitok továbbra is ilyen rosszak.
Milyen gond lett az evéssel? A múltkori vidin még milyen lelkesen ette azt a paradicsomos krumplit.
Szeder: Hozzánk sose jött bejelentés nélkül, bár általában 10 perccel előtte szólt
Lelki szemetesnek lenni tud eléggé fárasztó lenni, engem általánosban néztek folyton annak.
Csibe: Hajrá pisi gyűjtés. de mi legalább örülhetünk hogy már létezik ez az öntapadós zacsi hozzá. Régen elképzelni se tudom hogy csinálták főleg lányoknál.
Remélem nem lesz semmi gond "csak" a 3 napos.
Minyu: Csongi képek nagyon jók
Azzal a csokis kekszel tuti nem lesz baj.
Noni: Misike ilyen ügyes hogy már fel-le mászik az ágyról?
A pancsis kép nagyon idilli
Hbetti: Mi visszaadtuk a mérleget a barátnőmnek, nem is tudom mikor voltunk mérésen talán 3-4 hete 7800gr volt a hosszát nem is nézték. Jövőhéten ha úgy jön ki a lépés elviszem tanácsadásra
De mivel jól eszik abszolút nem parázok a súlyán.