Új privát üzeneted érkezett!

Gergőről egy keddi kép!
Épp egy vödröt húzott a fejére én meg pelusoztam! Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Zsanka: klassz lesz a házatok :) Végigéltem én is egy házépítést, nem egyszerű, de megéri. Bár azóta már eladtuk válás miatt, de még azért sokszor eszembe jut a házikó. A fiúk meg a Levendula-kertért vannak oda :) itt van Tatán, már jártak arra bicóval, de nem találták. Mint kiderült két utcával lejjebb keresték :D Egyelőre még marad a tömb. :) De csak addig míg el nem kap a harci ideg, mert itt a szomszédban van egy cigánycsaj (a "jobbik" fajtából) két neveletlen kölykével. Az ajtót állandóan beb...szák, mert nem csukódik nekik rendesen, a kölykök rúgdossák az ajtót, üvöltenek a lépcsőházban, trappolnak le-fel. Már volt, hogy kiszóltam, hogy csendesebben, mert Petra alszik.
Lilinek nagyon tuti a sérója!! :)

Hugi: Nem sírt Petrus azon a képen, hanem pofát vágott :D De aranyos Virág, hogy így gondol Petrára. Hallom, hogy tegnap összefutottatok tesóddal az Intersparban. :)
Mondtam Máténak, hogy majd jövőre jobban belehúzunk, mert őt is zavarta kicsit a 3-as.
No, ha Almáznátok Ti is, akkor ugorjatok fel, aztán kimegyünk. Remélem Petra nem lesz nyűgi.

Gabrielldaniell: becarás ez a kép Gergőről :)))))))

Böli: Tavasszal mi is elsétáltunk a bölibe. Itt Tatán csak két választás van. Vagy a körforgalomnál lévő bölcsi, vagy kint a honvédség fele van egy alapítványi. Én inkább a körforgalmit választottam, közelebb van. Másodikak voltunk a listán, de elég furán néztek rám, hogy mit akarok én még jelentkezni. Utána meg már megbántam, jobb lenne végig itthon maradni Petrával, úgyhogy nem fogom bánni, ha mégsem veszik fel. :)
Mondjuk főnököm nem örülne, mert 2 évet mondtam neki, hogy itthon maradok.

Gyors még dobok fel pár képet:

Tegnapelőtti fürcsizés:
Kép

Bujócska:
Kép

Tegnap ébredés után kicsit kómásan:
Kép

Aztán elkaptam Máté székét:
Kép

hmmm...de finom:
Kép

Szép napot! A kis betegeknek pedig mihamarabbi gyógyulást!!!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Anikónak és Csererinknek nagyon Boldog Szülinapot Kivánok!!

Csilla!
Dehogy bántódtam meg.Mikor beléptem elöször a bölibe én is csak panaszkodni tudtam.
mindegyik böliről ,oviról vannak rémhirek meg sztárhírek is.

Ennyi szökdösős sztorit.Én is tudok mégegyet(a sajátomon kivül).Utcabeli kisfiú a dózskerti bölibe jár,ott egy kisfiú a mellette lévő suliba bújt át a kerítésen.Egy óra múlva vitte vissza egy tanárnő a lurkót.Hogy addig mit csinált szegény gyerek.
Az ember esze megáll.Gondolom a szülő nem tudta meg.

Rita!
Nagyon szépek a csemetéid.Hanna kezd nagylányosodni.Nagyon csinos kislány.
Férjed,háát nem semmi.Nem lehet hogy nem tudta hol vannak Mirus ruhái.Nekem férjemnek fogalma sincs hol vannak aygerek különböző ruhadarabjai.
Amúgy a gyárba tervezed hogy visszajössz?Kemény lesz nagyon.

Zsanka!
Nagyon jól néz ki a házatok.Máté a kis mérnökúr.
Lili csodás baba,nem győzőm mondani.Meseszép baba.

Cirmike!
Nembaj hogyha kevesebbet jössz.
Minket érdekel mivan veletek.

Gabika!
Jobbulást a foghelyednek.
Van egy aarnika nevű homeos cucc,az nagyon jó sebgyógyitó.Nekem mikor kihuzták a fogam nem akart beindulni a gyógyulás.Már tök büdi jött onnan.Bevettem ezt és másnapra szinte begyógyult a lik.Komolyan.

Emeseanyu!
Kéérünk képet.
Nagyon kedves tőled hogy biztatsz abölcsiügyben.Mesélted Te is mennyire kivoltál.De végül jól sült el minden.

Ági01!
Tudom nem sok vigasz,de engem is befektettek a kiírás napján a kórházba.Ez egy pénteki nap volt.(nem kaptam haladékot a hétvégére sem).Drága ygermekem pedig csak másfél hétre rá bújt ki apocakból.Erre még rájött négy nap.Szerencsére nem öt mert pont akkor lépett érvénybe hogy a rendes szülésnél már csak négy napot kellett bennt lenni.
A kaja jó volt,mindenkit ismertem már mint a tenyeremet.Rengeteget babáztam.
De nekem ugye nem volt otthon egy háromévesem.Igy azért nehezebb a szitu.
De inkább legyen az ember közel a tűzhöz.

Betti

Kép
berna23

Csak gyorsba Szilvianyunak:
El akarok ma ugrani Plázába, de gyerkők nélkül fos idő miatt, meg gyorsba meg kell járnom. Apa 1-ig itthon van, így most etetem Noét, utána roncsolok kocsival+tankolni...

Többieknek majd később..

lola77

Sziasztok!

Jelentem az alsó két fognál az egyiknél egy milimétert áttörte az ínyt Bencus fogacskája!!! Hát ez volt a nagy szenvedés! Tudom, hogy még messze vagyunk, de remélem most már kicsit jobb lesz... bár, most is hisztizik ezerrel! :(

Melus: arik nagyon a képek, az utolsó a legszuperebb! :)
Hánykor lesz vasárnap Alma? Most gyereknapon itt voltak Emeséék sulijában, neki is nagyon tetszett.
Van egy program, a picasa, ott tudod a fényképen a vörösszemeket javítani, tök egyszerűen! Mi is már ezt csináljuk és azóta nincs vörösszemű gyerekünk! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: hát akkor mindegy.. jó lett volna kicsit dumcsizni, csavizni. Mi délután (ha jobb idő lesz), megpróbálkozunk. Délelőtt emiatt kilőve.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na akkor Rómeó és Júliás fotók. Annyit hozzá, hogy aznap Rómeót Dolhai Attila játszotta, Júliát Vágó Bernadett (úgy volt, hogy Szinetár Dóra, de valamiért aznap lemondta).
Ez 2006 őszén volt, tehát Emese még nem volt 5 éves.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese barátnője is velünk volt, Petra... ültek a színház folyosóján

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Hátsó folyóson mentünk, itt árválkodott a Kanna (Belle-ből)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese a Júliának szánt virággal

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese a Júliával (Vágó Bernadett)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese Rómeó és Júliával (azzal a sütivel, amit Dolhai hozott nekik)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Csengeri Otília (Rómeó anyuja, fekete hajú)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Janza Kata (Júlia anyuja)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Janza Kata puszi

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Rómeónak virág

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Lányok a virággal

Kép
Kép
Kép
emesedora

Janza Kata nagyon-nagyon kedves volt, látszik, hogy lánya (is) van. Tök képben volt a lányok divatjával kapcsolatban. Tök aranyosan beszélgetett velük. A másik nagyon aranyos Dolhai Attila volt, neki két kislánya van (asszem azóta újabb baba lett). Nagyon tetszettek nekik a lányok.

Gergő nagyon édes a vödrös fotón!!

Na léptem, majd csak délután jövök, intézem a dolgom.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia: Vasárnap 14 óra Várudvar (elvileg) majd a fesztiválról hozok még programfüzetet, mert sokszor megváltoztatják a kezdési időpontokat, már egyszer megtapasztaltuk.
Amúgy itt vannak a programok: http://www.tataifesztival.hu/index.php

Páromat szoktam megkérni, hogy tüntesse el a vörös szemeket, de általában nincs itthon, amikor letöltöm a képeket :) Néztem már a picasát, de nem akarom letölteni a gépére,mert morogni fog :)) Majd a másik gépre, ott majd merek garázdálkodni :D Csak most azért nem azt használom, mert ott alszik Petrusom, ez (laptop) meg a konyhában van.

Délután tecskózunk, ha hazajön apjuk. Jó lesz kimozdulni. Ez a hülye nap mindig rosszkor süt ki. Olyankor már Petrával nem lehet sétálni menni (5 óra felé), mert neki 6-kor fürcsi. Tegnap fél 7-ig húztuk az időt a fürdéssel, de olyan nyűglődést levágott, hogy csak na. Utána szopi és kerek a világ! :)
Mostanában annyit alszik, hogy hihetetlen. Egész éjjel alszik, 6-7-kor felkel cici, hancúr, fél 9 felé nekünk tízórai, mert aztán bealszik fél 11-ig.
Dél körül ebéd, aztán 1-fél 2 felé megint szunya 3-ig (tegnap pl. 3/4 4-ig). Bezzeg mikor icipici volt nem aludt ennyit, volt hogy egész nap fent volt.

Lépek törölgetni.

Melus
Kép

Kép
melus071

Csajok!

Köszi szépen a köszöntéseket!
Immáron krisztusi korba léptem. :?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Cseriviola és Anikó, Isten Éltessen sokáig benneteket, legyen szép napotok!

Rita: kenguruba sz.tem már mehet, főleg ha bírod a 7 kg-ját! Én ekkor már max. 1 órát bírtam Vele közlekedni…
Jutte: tök ügyi Laurád, hogy végiülte, én Somám már 10 perc után nem bírt volna a mozgásigényével…
v.erika: fogyiversenybe Te nem szállhatsz be, punktum. Ne szórakozzzzz!

Cirmike: jobbulást Rékának is, reméljük nem kell allergiára újra gyógyszert szednetek…

Zsanka: böli. ÉN a helyedben felvenném a fapofát, hogy jó akkor kezdjük szeptemberben, aztán nem viszed majd csak márciusban, mondván hogy beteg volt hol ezért, hol azért. Melóhelyed csak ad igazolást szeptemberben, nem? (Megbeszélnéd velük…) Meg a kertvárosi i jó ötlet, oda nem akarod vinni? Addig érdeklődj hogy az milyen. Ja nekün most márciusban mikor beírattam Noét jövő szept-re, azt mondta a vez.nő, hogy év közben nincs kezdés, max. dec-ben.
Lili egy tünemény ahogy alszik azzal a bigyóval, olyan édi. Máté meg élvezi rendesen a tervezés a ház körül, látom.
Házatok: ott alul az a 2 egyforma garázs lesz v. szoba?

Csilla-Betti:
Bölcsi: Sz.tem direkt nem törölték a g.nénik, hogy elrettentsen Titeket (is)!Ez a takonyfolyás sz.tem csak minket szülőket zavar ennyire. Na én bevallom itthon is – ha 2 percre elfelejtkezem, már a szájánál lóg a takony Noénak, olyan szintén ömlik az orrából. Bocs, de 2 percenként nem figyelem. (most hogy náthás). Az persze egyértelmű, hogy ilyen állapotban nem vinném bölcsibe, erről a szülő tehet!!! Ezt csak azért mondom, mert gondoljátok el a 16-18-20 gyereknek mire végigörlik az orrát, kezdhetik előről. erre nincs külön személyzet ám. Én sokszor meglestem itt Sárberekben Somát az udvaron, ha vmiért sírt pl. rögtön hívták oda megtörölni az orrát-szemét.de ha elvolt, játszott-motorozott persze hogy nem loholtak utána, hogy ugyanmár folyik e az orrod? Én ezt nem látom tragédiának. Különben is csajok 15 év múlva visszasírjuk ezeket a gondokat, mikor már kamaszkori gondjaink lesznek Velük… (gondoljatok erre)

Melus: Noé ugyanezt csinálja a mi székünkkel is, hogy ezek a kölykök…

Szilvianyu: asszed eljutottam a Plázába, dehogy!!! Mindegy, sportcipőt akartam nézni Somának, de rájöttem hogy úgyis nemsoká kapja Zotyó az iskolatámogatási bigyulát, majd abból veszünk azt is, meg táskát!
Bence: végre, átjött a foga, édes szívem. Gratula és mondd meg Neki, mostmár hagyja Anyukáját aludni legalább 1 hétig! Ok?
Milyen kicsi Emese a képeken, azta. Nagyon nagy élmény lehetett Nekik hogy taliztak Velük. Vágó B-vel én láttam a Szépség és a Szörnyeteget, meg a Rómeót mi is Vele láttuk. Nekem tetszett. dolhainak igen már 3. (asszem lánya) van.

Na még millió dolgot akartam, de képtelen v.ok mindenre reagálni, bocs.

lola77

Sziasztok!

Most csak gyorsan mindenkinek!
Én úgy gondolom,ha nagyon nagy gáz lenne,bennt,akkor nem hagyta volna a Varga hogy ne keljen befeküdnöm már a héten!Ki voltam rá in is,hogy milyen volt kedden,de én bízom benne,és sztem jó doki is.Császárra azért egyeztem bele,mert láttam,hogy nagyon arra felé hajlik,akkor minek eröltessem a dolgot,de azért még nekifutok még egyszer,bár sztem az lesz amit a főorvos kitalál.39. héten ígyis-úgyis be kell feküdnöm,mert Dorkával császáros voltam.és ez egy új rendelet.Császártól meg pont azért tarok,mert tudom mi mivel jár,és nekem nagyon rossz élményeim vannak vele kapcsolatban,és ezt szerettem volna elkerülni.Zsani azért te megnyugtattál,hogy Máténál is sok volt a magzatvíz,és semmi baja nem lett!ma voltam Nst-n és minden teljesen rendben van!
meg a másik,ha most befektetne,akkor ott benn úgysem csinálnak semmit,csak nst+flowmetria,na ezekre be tudok járni,otthonról is,és Dorkát sem tudnám megoldani majdnem 3 hétre!
Na majd meglátjuk mi lesz,jövőhéten megyek még flowmetriára,és ott kiderül mit akar a doki..de az is lehet hogy Levi is úgy dönt,mint Dorka és magától beinditja a dolgokat,,,meglátjuk

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!
Így van, beszéldd meg Levivel, aztán uzsgyi, majd Ő eldönti a dolgokat! :) Hajráááá Levi, hajrá Levi! Szurkolunk, hogy a legjobb legyen.
Megjegyzem engem is ugye bennt fogtak a vese miatt péntek este. És hát nst-n+uh-n kívül még vese uh-ra is átvittek SZOMBATON! Meg ugye manuális vizsgálat is volt persze. Én tök nyugodt voltam, hogy bennt voltam, mert mégiscsak tök hamar ki tudták kapni mikor baj volt, de azért eszembe jut, hogy miért vártak a 3. rossz nst-ig??? Viszont ha csak1-et csináltak volna mondjuk délelőtt és haza küldenek, akkor ki tudja mi lett volna? Pedig Nekem is férjem dolgozott, szüleim is, szóval hirtelen kellett Somát szervezni, hogy hol aludjon este 8-kor...

Szilvianyu!
Na elmentél Plázába, mit vettél? Figyu, ha lesz időd este hívj fel nyugodtan megbeszélni a tolós bicaj kölcsönadását, ok? Hívhatsz 9-kor is, fennt leszek, Z. du-os, gyerekek addigra már elrendezve...

Melus, elég korán fürdik Petrus. Nem bírja tovább? Sz.tem nyáron pont 6 után lehet tök jót sétálni. Vagy úgy jön ki az evése? Adj neki cicit (vagy mit eszik olyankor) fél6-kor és akkor 8-8.30 körül kaphatná az estit, az úgy nem jó. Sz.tem nyáron az nincs későn...

Gabi!
Gergős kép tutter, tetszik, a kis kópé!

Betti, sz.tem már írtam, hogy Soma is szökős volt bölcsiben, ahány ajtó volt a szobában, mindegyiken meglépett az első hetekben, mindig mondták is, mert ez - úgy látszik - furcsa volt. Aztán beidomult ám elég hamar, el se hittem. Csak miatta lett a kinti kapu zárva a délelőtti udvari kinntlétkor. :oops: De én is szóltam, hogy ez lesz, így fel voltak készülve. Nevetve mondták végülis, pedig biztos nem volt jó móka figyelni állandóan az örökmozgómat.
Meg fogsz lepődni, milyen jól tudják ám a szabályokat követni, alkalmazni. Arra viszont készülj, hogy otthon még csintalanabb lesz majd eleinte. V.hol ki kell eresztenie a gőzt... (te meg majd többet költessz hajfestékre, nincs mese. :) )
palacsintát nem sütötted meg a túrós derelye és a kiflifelfújt után???? :wink: :wink: :wink:

lola77

Ja Cirmike!
Igen bevalljuk, Nekem Teri néni most éppen ablakot most, de már száradnak a patyolat tiszta ruhák is. És 3 fogásos ebédet is főzött Nekünk mára! :lol: :wink:
Mit szólsz? A tarifája se vészes: egy kis adag fantázia!
(Álmodik a nyomor! :shock: )

lola77

Na tényleg, a tali??? Elhalasszuk a dolgot csajok?
Lívia, Gabi, Anikó elsősorban Ti nyilatkozzatok! Ha holnap du. ilyen idő lesz, Nekünk jó végülis.... De ha éjjel megint esik, nagy sár lesz...
Dilemma!

lola77

Nekem jó a tali,de igazából csak 6ig tudnánk maradni igy ha 5kor kezdődik nem sok értelmét látom átmenni.
este jövök.......

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Máltai amúgy is csak fél7-ig van....
Rita, Lívia ér oda csak 5-re, de attól még kezdődhet megint 4-kor...

lola77

Sziasztok!

Lola!
Nem sütöttem meg a palacsintát.
Ma viszont nagyüzemi főzés volt.Nagy kondér húsleves,sajtos pogi,csokis croaissant,meg grizes tészta.
Nagynéném besegitett.

Emeseanyu!
Milyen baba még Emeséd.Nagyon tetszett neki a sztárok.
Grat Bence foghoz.Jól megkinozzák szegényt.Vele együtt Ti is megszenvedtek.

Fogyi:én is beszállnék,de előre mondom hogy én leszek az első aki majd feladja.Van rajtam nyolc kiló még.Vesegyuszinál mondjuk lement a felesleg,de az szépen vissza is jött.
Amúgy én 49kilósan kezdtem a pocakosságot és 74 kilósan mentem szülni.25 kila felrepdesett rám.Pedig az első négy hónapban csak 90dkg.-ot hiztam.

Joosnági!
Nemtudom mennyire lakta le az albérlőtök a lakást.De ahol én ma voltam...Szomszédomnak kellett cica,én meg pont hallottam hogy van egy cimen elvihető kismacskák.
Csajok én ahogy beléptem kifordultam onnan.Egy egyszobás házban volt vagy nyolc macsesz.Az étkező asztalon volt a kajásedényük,minden tiszta mocsok,bűz.Ráadásul a macskák is göthösek voltak.Fúj nemtudom hogy tudnak igy élni emberek.Komolyan másnál még a malacólak is illatosabbak.

Melus!
Jaj de nagy kópé a kiscsajod.Neki is milyen gyönyörű haja van.

Zsani!
Háát minket sem vettek fel márciusban.Más meg simán ment februártól.Lehet rámenősebbnek kell lenni.

Csajok lassan feladjuk az épitkezést.
Isti dührohamai hisztijei totál kikészitenek minket.Ugye ő nem mehet oda mikor csákányoznak,vagy mikor vezsélyesebb meló emgy.De ő nem érti és csak üvölt mint a sakál.Már nem tudom semmivel lekötni.Egésznap nem csatangolhatok vele az utcán,mert főzni is kéne.no meg behordják a sarat a pasik.A gyerekem kijelentette hogy ő köműves és ő is megy a vödörbe(gödörbe),és csinálja.
Na majd csak túllezsünk ezen is,nem gondoltam volna hogy ennyire nehéz lesz Istikémmel.

Betti

Kép
berna23

Tali nekünk is jó!!

Jutte!
Nagyon ügyes Laurád!
Musicaleket mi is csipjük.

Kép
berna23

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most tényleg rövid leszek, totál kivagyok én is, majdnem elaludtam a teraszon az asztalnál :( Látszik, hogy holnap már péntek!

Szerintem a talit el kellene napolni, mert nemsokára akkora vihar lesz, mint a fene. Legalábbis itt nálunk már nagyon ronda az ég alja. De ha neadj isten változik valami még délelőtt, akkor talizhatunk, akkor kérek szépen valakit, hogy fél 2-ig, legkésőbb háromnegyed 2-ig dobjon nekem valaki egy mélt a melós imélemre, mert netet ott nem nagyon tudok olvasni.

A cimem: e.simonkotra@guentner.hu.

Köszönöm szépen!

Nem tudom már ki kérdezte a teljes nevemet: Simon-Kotra Erzsébet és fent vagyok az iwiw-en jelöljetek nyugodtan.

Tudom, hogy még voltak hozzám szóló kérdések, mondatok, de most tényleg nincs energiám többre.

Sziasztok!

Hugi

Jaj, viszont egy nagyon fontos dolog: ERikának és Anikónak nagyon-nagyon boldog születésnapot kivánok én is!!!

hugodugo

Sziasztok!

Mi sajnos (ha lesz) a holnapi talit kihagyjuk! Férjem fia ma bejelentkezett, hogy jönne és itt is lesz hétfő-keddig. Akkor Emese se akarna jönni, igaz, a két kicsivel mehetnék, majd még eldöntöm. Végül is apa megy délután focizni és elvinné a két nagyot, akkor lehet, hogy mi meg elmennénk talira. De akkor nem tud minket kocsival vinni, hozni. Holnap délelőtt még meglátjuk.

Évi:
majd felhívlak holnap délelőtt, nálunk is már alszanak kicsik, és megbeszéljük a babakocsit. Majd úgy hívlak, ha Zotyó elment, ne tartsalak fel. Olyan fél kettő körül jó??
Emesének akartam farmert, de sehol nem találtam. Végül is úgy döntöttem, hogy az az egy jó még nyárra, és majd aug. végén veszek neki, sulikezdésre, addig hátha nő még. Majd el akarok menni akkor h&m-be, ott tök jók vannak az ő testalkatára.
Bencének vettem egy nike sportcipőt hervisben, sajnos akciósban nem kaptam deichmannban. De tök ari, fehér, 20-ast vettem, még picit nagy, de jó lesz őszre is. Rendes volt a nő, töltetett ki velem egy hervis klub kártya igénylőt, odaadta a kártyát, így a vásárlásra lejött 15%. Azért nem volt mindegy... ha meg kinövi, akkor eladom. Dórinak van egy adidasa, unisex, az meg jó lesz Bencének, ha kinövi. Majd Dórinak kell vennem, de szerintem ősszel még neki is jó lesz ez.

Nagyon elfáradtam. Gyalog mentünk-jöttünk plázába, útközben csatlakozott hozzánk Dávid is, úgyhogy 4 gyerekkel mászkáltam. Ott bent deichmann, meki, hervis, dm látogatás. Próba hegyek. Úgyhogy kész vagyok...alig várom, hogy vízszintesbe tegyem magam!
Ráadásul Dórika nem aludt ma semmit (soha még nem volt ilyen), nem aludt el babakocsiban sem, úgyhogy iszonyat hiszti lett, mire hazaértünk. Épphogy megfürdettem, vacsora és aludt is. Bence szintúgy. Bencének még épphogy látszik egy miliméternyit, hogy átjött neki, de még fog azért jó messze lesz. Szegénykém. Nagyon sokat szenved. Pedig adok neki cuccokat ellene! :(

Betti: és ilyenkor nem tudnak anyósodék kicsit besegíteni, hogy legalább kicsit vigyázzanak Istikére? Még ha nem is viszik el, de Nálatok. Tudom, anyósod múltkor bevágta a durcit, de ilyenkor azért eszébe juthatna, hogy ők is kergethetnék addig ott Istikét...

Betti, Erika:
fogyikúra! :)VICC!!!! Felejtsétek el!!

Melus: köszi infót Almáról. Majd meglátjuk. Így, hogy jött Dávid nem tudom. Ő annyira nem szereti az ilyen murikat és a kocsiba se fér be. Majd meglátjuk...

Ja, Lola böli leírásával teljesen egyet értek. Nekem is volt olyan, hogy Dóri orra fél másodpercenként folyt. Inkább a doki és a szülő tehet arról, hogy betegen odaviszi a gyereket és végig fertőz mindenkit. Szerintem. Tényleg ennél komolyabb bajuk ne legyen! Sajnos a böli erről szól, a sok betegeskedésről. Bár Emese böliben egyáltalán nem volt beteges, pedig télen kezdte a bölit, januártól járt augusztusig. Kis és középső csopiban is alig volt beteg, nagycsoportra lett betegesebb. Pont, mikor szegény Dórikám pici baba volt és emiatt ő is mindig beteg volt! :(

Sziasztok

Szilvia

Na megyek, hulla fáradt vagyok, de tényleg....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Igen, férjuram is nemrég jött haza Biatorbágyról és mondta, hogy ott esik és vihar van.

Sz

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Elvileg jó a holnap nekük, de elég sokaknak inkább a jövő hét. Nekünk az is jó a péntek du.

Na mentem mert Timinek valami baja van.
Üdv

Kép
slivia

Nekünk sajna nem jó a holnap du. Apának dolga van. Nem tudom, mikor jön haza.Utána meg vásárolnom kell, mert üres a hűtőm.
Szombat délelőtt meg dolgozunk Szőlősön.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Nah!Mán megint laptető :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Sajnos már itt is dörög!
Mi ha jó idő lesz akkor lemegyünk, de csak 5-ig maradunk,mert utána megyünk kertészkedni.
Ma is voltunk lent és a homok vizesebb, nem lehet azért benne ülni.
De a többi hely azért száraz volt! Annyival jobb volt, hogy nem volt nagy por a homok és kavics miatt!

Ma voltunk a védőnéninél status vizsgálaton.
Nagyon meglepődtem a mért adatokon. Dórit is lemérték.
Zsócim 2 évesen 94 cm és 15 kg. Dórit februárban mérték az oviban akkor 114cm és 24kg volt. Ma!!!!! 121cm és 23 kg!!! Rengeteget nyúlt ezt a nadrágjain is látom. Kérdeztem a védőnőt mikor hagyja abba ezt a gyors növést? A válasz 18 évesen. Úgy sajnálom sokszor mert ovistársai többségénél 1 fejjel magasabb. Lehet, hogy a méretei alapján iskolásnak nézik, de csak most volt kiscsopis az oviba! Mondjuk Őt még nem zavarja szerencsére!
Remélem nem csúfolják majd a magassága miatt. :cry:

Cserikának és Szaszának boldog szülinapot kívánok!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
moncsi76

Szisztok,

Na holnap még bekukkolok, hogy lesz -e tali holnap....

Szülinaposoknak: happibörszdéj!!!

Ági,
Durkk Levi babának, hogy ügyes legyen.
Nekem barátnőm elsőt szülte másodszor császáros volt. Azt mondta most már tudja miért választják a sztárok a programozott császárt... sokkal elviselhetőbb a fájdalom ami utána van, mint a szülés.
Hát ugye én nem tudom, csak 2 órát vajúdtam Rolival erősen és aztán mindkettő császár volt, de az is kemény utána. Ezt tudod is, de szerintem neked annó azért volt rossz ugye mert Dorkát elvitték és úgy mentél utána. A körülmények nem voltak ideálisak!

Mi megjártuk Pestet: hulla vagyok!
Reggel 8-ra értünk fel az I.gy.klinikára (alig tudtam őket reggel kelteni úgy aludtak), hamar megvolt a vérvétel majd az EEG is. Beszéltünk a dokival, tök jó az EEG, semmi kóros. 10-re végeztünk is.
Mondta viszont, hogyha tudunk menjünk délután hozzá a mátyásföldi rendelőjébe (tb-s ez is) mert itt van asszisztense is és meg kell írni a javaslatokat a gyerekorvos számára a gyógyszerre meg kértem pelust is mert nagyon messze állunk a leszokástól, így meg jár neki. Szóval csomó papírmunka + addigra meg lesz a vér eredmény is.
Mondta elég ha valamelyikünk beugrik, nem kell mennie a gyereknek is, nyugodtan menjünk haza.
Igen én tudom, hogy annó inkább mi válaltuk, hogy feljárunk inkább jó orvoshoz Pestre minthogy helyben vki kezelje, de 2X kocsikázni Pestre 1 nap elég költséges... igaz eddig is mindig 2X jártunk csak különböző napokon...
Hát most is haza kellett volna inkább jönni...

Bementünk az Aréna Plázába (ott még ugyse jártunk), H és M-ben néztem Rékának ovis játszós cuccokat, ők addig az apjukkal kint voltak a szőkőkútnál (az üzlet előtt van), majd gyors elkaptam Rékát és bevittem a boltba egy próba erejéig (sikerült, jó lett) majd kiengedtem az apjához a szökőkúthoz (ott ültek Rolival egy padon) addig néztem amíg majdnem odaért (kb. 3 m még kellett neki addig), majd vissza a boltba 10-12 percet álltam sorba (idegbaj), kimegyek páromhoz kérdem Réka hol van. Azt mondja hát veled mert hozzá ugyan nem ment ki... igaz nem szóltam neki, hogy figyi küldöm Rékát meg ilyesmi, csak mondtam a Rékának, hogy menj apához ott van, ő meg gondolom végül elbizonytalanodott és visszajött hozzám, de én addigra már átmentem egy másik részre a pénztárakhoz. Még hallottam is hasonló gyerekhangot, de odanéztem és pont volt arra egy kisgyerek babakocsiban, bizti ő volt gondoltam...
Na gyors körbefutás, de nem volt sehol, szóltunk a biztonságiaknak is, azok körbekérdeztek egymás között walkitalkin és végül megkerült Réka, tök messzire a Tesco-ig (ami a plázában van) elkódorgott, ott találtak rá a biztonságiak, apa-apa azt mondogatta, bemondták a Tescos hangosba 3X is, de ugye azt az üzleteknél nem lehet hallani, mert ott zene szólt...
Fúúúú, gáz volt csajok.... (végül szerintem negyed órát kóborolt)
Mikor odaértem hozzá nem is örült nekem különsösebben, csak rágta a pogácsát amit kapott és továbbiakban sem volt hajlandó megfogni a kezem és állandóan elszökdösött.
Pórázt teszek rá, meg bilétát a tel.számommal!
Ugye ő volt aki már a Máltain is eltűnt és keresni kellett...!!!

Na szóval végül fent maradtunk még ebédeltünk egyet a Pizza Hut-ban, Réka aludt egyet ott a boxban ahol ettünk.
Majd elmentünk egy pesti (dunakeszi) barátunkhoz, hogy ott várjuk ki a délutánt a dokihoz. Végül csak apa ment oda (jó is fullra volt a rendelő aztán, de időben ment keveset várt csak a bejutásra), minden rendben, vér eredmény is ok (vese, májfunkciók), bár a gy.szint csak holnapra lesz meg (majd betelefonálunk) megkaptuk a javaslatot is.
Este 6 volt már mire visszaért értünk. Egész Buda be volt állva, óriási dugók voltak (rádió mondta), így az új megyeri hídon átjöve Piliscsaba, Páty felé jöttünk haza. Volt útközben egy felhőszakadás is. 8-ra sikerült hazaérni...

Kalandos volt, de jól végződött szerencsére....

Jó éjt,
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmi:
úúúristen!!! Én biztos elájultam volna! Ha a boltban elfut Dóri és 10 másodpercig nem látom,már kiver a víz! Jesszusom!!! De jó, hogy nem lett komolyabb baj! Egyik ismerősöm a víz, zenére is úgy hozza ki a gyerekeit, hogy tollal ráírja a karjukra az anyuka nevét és telefonszámát. Pórázt apa is mondja nálunk! :) Szegény Réka! Apa mit szólt??
Annak örülök, hogy minden rendben az eredményeivel!

Kérdés miatt jöttem vissza: nincs olyan ismerősötök, ahova a férjem 13 éves fia el tudna menni nyáron dolgozni? Ő szeretne nagyon, gyűjt és tök lelkes. Szórólap vagy ilyesmi. Vagy lóti-futi boltban, irodában, zöldségesben, ilyesmi. Dózsakertben lakik, ahhoz közeli kellene. Szóljatok, ha tudtok valamit, jó? Vagy melódiáknál, egyéb munkaerőkölcsönzőknél nincs ismerősötök??

Köszi

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát... szerintem akkor talit napoljuk? Vihar, vizes homok, eső... ráadásul többeknek csak 5 után jó, van akinek csak addig... mi legyen??

Sz.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Napoljuk el, sokan le is mondtátok...

Kép
[KépKép
cirmike77

Ok, akkor TALI ELNAPOLVA, ha Mindenki egyetért! Én legalábbis nem megyek így, mert Dórit nem tudnám kihozni a homokozóból, vizes homokban meg ugye nem ülhet sokáig. Sőt...
Sajnálom, hogy Ágival így nem találkozunk a szülése előtt, de majd talizunk még a nyáron, Levikével együtt! :)

Moncsi:
tényleg nem semmi méretekkel rendelkeznek a lányok, pedig egyikőtök sem olyan kiugróan magas, nem?? De lehet, hogy lelassul ez a folyamat. Dórika ugye jövő hónapban lesz 2 éves, szerintem ő 85-90 centi között van és kb. 13-13,5 kiló. Zsócid mondjuk nem tűnik 15-nek, biztos, mert magas lány. Emese a 6 éves státuszon volt majdnem annyi centi, mint Dórid, akkor ő volt 122 centi. Azóta ő is sokat nőtt. Szerintem emiatt ne aggódj, biztos fog lassulni a tempó! Csúfolás: sajnos amilyen aranyosak tudnak a gyerekek lenni, annyira gonoszak is. Mindentől sajnos nem tudjuk őket megvédeni. De remélhetőleg azért, mert valaki egy kicsit magasabb, nem ad okot arra, hogy bántsák. Nálunk a másik nagycsopiban volt egy fiú, aki kicsit magasabb volt, mint a többiek, de én nem hallottam, hogy bántották volna. Simán a nagycsopiban úgy nézett ki, mint egy másodikos.

Hallottátok? Tegnap meghalt szegény Farrah Fawcatt rákban, aztán tegnap délután szívmegállásban meghalt Michael Jackson is!! Hiába betegek voltak, azért meglepődtem a híreken!!

Ja, akartam mesélni nektek, egy ismerős tanárral beszélgettem a sulinkban, aki mesélte, hogy a másik első osztályban van egy 5 éves kislány, akit beírattak, velünk egy évfolyamba járt, kitűnőre végzett, mert az oviban már unatkozott, kiemelkedő képességei vannak. Láttam is az évzárón egy nagyon picike kislányt, ő az. Muris volt, mert pont emellett nagyon magas fiú mellett állt, akiről az előbb írtam.

Na megyek, Dávid és Emese most kelt fel, Bence kb. fél órája, már evett. Dórika még alszik. Most jobb éjjelünk volt kicsit, bár egyszer fent volt Bence, meg hajnalban 5 fele is, de visszaaludt. Most nem volt maratoni ébrenléte. Ennek ellenére valamiért 4-től 1/2 6-ig nem tudtam aludni! :( Úgyhogy úgyanúgy mosott kaka vagyok...

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Szülinaposoknak nagy-nagy bódottságost kívánok!

Láttam talit szerettetek volna, de el is napoltátok. Én most nem tudtam volna menni, mert pakolni kell össze az útra.

Már tegnap este elkezdtem a gyerekek játékait (aludtak ugye és így nem pakolnak ki-be a szatyorból) még hátra van egy csomó minden listát írtam, de szerintem majd bemegyek a szobájukba és kitárom karjaim és jöhet minden a bőröndbe bele! :D

Vicceltünk is a férjemmel, hogy mi ami ruhába megyünk azt viseljük még 5 napig. Nagyon kemény, pedig kombink van.

Tegnap du strandoltunk egyet. Voltunk a kinti részen is egy kicsit!

EDB anyu!

Akkor jó hétvégét a 4 gyerkőccel!

Lola!

Ilyen kis szökős volt Soma is! Tényleg kérdezni akartam, hogy neked ugye Soma is császáros volt!?? És egy a dokink is! Szóba se jöhetett Noénál, hogy esetleg term. úton születhessen ??? (persze tudom, hogy végül csaszis lett komoly okok miatt) Sóginőm is várandós megint, igaz nem lesz egész 2 év a két szülés között, de neki alapból szóba sem jön és persze a doki (aki neki is uaz) nem is örült neki, hogy ilyen "korán" vállalta a másodikat!

Mennek kell mert Gergő hangoskodik nagyon, Dani és apa meg még alszanak!

Még megpróbálok jönni, ha mást nem egy elköszönés erejéig, mert holnap INDULÁS!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok! bocsi én már elég régen jelentkeztem itt.. azért megpróbálok majd sűrűbben jönni :)

beneveztem a babamamatudakozó versenyére a kislányomat, Líviát. Szeretnélek benneteket megkérni hogy szavazzatok rá.
http://www.babamamatudakozo.hu/aquaszig ... 36&oldal=4

Persze nem kérek emelt díjas sms eket az oldalon való szavazás ingyenes. a kislányom kódja: a pincurka kategóriában 1262

előre is köszi

pár kép: Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Lola: mától megpróbáljuk, amit írtál. Kíváncsi leszek. :)

Cirmike: Nem semmi Réka eltűnése. Nálunk Máté tűnt el egyszer a mamáéknál Naszályon. :) Össze-vissza kerestük, kiabáltunk, de semmi. Totál kétségbeestem, aztán előbújt a tyúkólból. Pedig arra is jártunk és nem reagált a kiabálásunkra. Biztos bujócskázni akart.
:lol:

Gabrielldaniell: Jó utat!! :) Pihenjetek sokat.

Moncsi89: Nagyon helyes a leánykád. Mekkora szemekkel néz :)

Tegnap voltunk sétálni, húú már nagyon pakolnak a tóparton. Tök jó. :) Csak az eső ne lenne.
:x

Nem tudom hogyan, de asszem meghúzódott a hüvelykujjam, iszonyúan fáj, alig tudok fogni vele. Fastum géllel akartam bekenni, de azt olvastam, hogy nem ajánlott szoptatás alatt, így maradt az hogy apa befáslizta.

Csajok! Milyen fajta pudingot és joghurtot adtok a babáknak? natúr aktívia vagy lehet már a Danoninót is adni? Pudingból is melyik fajtát?

Mindenkinek szép, esőmentes napot!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Akkor a tali elnapolva.Most is elég hülye idő van.

Ma hoztak két nagy IFA sódert.Az még oké hogy szétvágta az udvart,megsüllyedt a föld,járdából letört.De nem vettük észre hogy beszökött a kutyánk a lakásba mert megijedt a sipolástól ahogy tolatott az autó.Mindent összesárazott.Beleugrált a fotelekbe,a kanapéra,a szőnyeg sáros lett.
Már sirva sikáltam,annyira szerencsétlen egy család vagyunk.

Moncsi!
Nagyon szép a kislányod.

Cirmike!
Még olvasni is rossz volt Réka szökése.

Moncsi!
Aztaa mekkorák a lányaid.Zsófin tényleg nem látszik hogy 15 kiló .

Gabi!
"Fogad" gyógyulgat?
Jó utat!Valami mindig otthon marad.Ez örök igazság.

Megyünk ebédelni.

Betti

Kép
berna23

Megint csak gyorsban, még vissza sem olvatam:
szilvianyu, jó a 13.30-kor ha hívsz. Digin hívj ám!

Látom tali elnapolva, én is ezt akartam javasolni!
Huginak írok mélt!

lola77

Te jó ég, Cirmike, ahogy olvastam azt hittem v.mi lájtosabb sül ki belőle, de ez nem semmi. Asszem mostantól még 3 évig kísérgetek az utolsó centiig, mi? Húú Réka-Réka, aztapaszta! És utána azért magyaráztátok Neki, mert azt már megérti...?

Gabi: Jó utat! Igen S. is császáros volt és én egész terhesség alatt szinte mindig mondtam V-nak, hogy szeretném term. úton! Ő mondta, hogy meglátjuk, meg így-úgy. A vége felé mondta, hogy azért azt tudnom, kell hogy a szakma szabályai szerint, sokkal kevesebb ideig várhatnak 2. szülésnél, ha pl. magzatvíz folyik el, vagy rendszertelenek a fájások és az első császár volt... szóval éreztem én hogy nem lesz egyszerű eset. Csak a legoptimálisabb esetben sikerülhetett volna.

Betti, szegénykém! Jaj, annyi minden lesz még, mire felépül az a nyavalyás házrész! Ezt nem elkeserítésnek mondom... :( Mivel bíztassalak, fogalmam sincs, mivel jár...
Tényleg pofátlanul kellene segítséget kérned a családtól (Anyukád, anyósod egyaránt), mert annak nem lesz értelme, hogy felépítitek (főleg Istinek, meg tesónak), de idegileg rámentek Ti is meg Isti is megsínyli! Előtte nap szólj és vidd oda jóval előtte Istit, de az is jó, ha ők jönnek és lefoglalják ebben a szar időben bennt. Olvasás, aktív játék Vele!

Szilvianyu! Ki az a kislány, nem is tudom? Kis zsenike! :oops:
Jó ötlet filccel a tel.számot ráírni a gyerekre. Vagy chippet kéne nekik is, mint a kutyáknak! Na jó ez vicc volt.

Főtt kukorica készül nasira du-ra. Ma nem főztem maradék krumplis tésztát ettünk. Estére gyros lesz (pitát fagyasztottam szoktam venni, kis cs.mell megpirít rá Kotányi görög fűszersó, kész is.)

lola77

Melus!
Én natúr activiát adtam a fiacskámnak.Sokszor tettem a főzijébe is.
Pudingot először csak nestléset mertem vagy bármely babapudingot.Utána már danettet is.

Gyerekfelügyelet:anyu három szakba jár melózni,meg sokat van a barátjánál is.
Anyósra lehet számitani,de akkor meg ő nem tud haladni a dolgaival,mivel apósom meg itt segit nálunk az épitkezésben.Igy ritkán viszi fel apósóm az Istit.

Mennem is kell drága scepp nel aludt és irtó hiszits.

Kép
berna23

Ezt az időt!!!
Mikor lehet már rendesen kimenni? Tiszta víz minden, óriási már a fű, mire megszárad újra esik...

Lola,
Jó lesz a fagyasztott pita?
Nem mertem megvenni. Azt a másik félét (ahol a Sparos pizzalap is van) már régóta nem látom...
Még mit teszel bele? Én a múltkor jégsalátát, lila hagymát és parit tettem még, + majonéz volt csak és édes chili... Nyami lett mind elfogyott.
Jó lenne a tortilla tekercs is de tök drága.
Én is most főztem csöves kukoricát! :lol: Meg dinnyét is ettem, fáj is a hasam. Így jártam...

Betti,
Fel a fejjel, bár tényleg tök idegesítő dolgok történnek veletek állandóan... de ezek tényleg csak idegesítő dolgok és nem valami nagy katasztrófák szerencsére. Legyen is mindig így.

Mi a kozmiba kértünk a villanyszerelőtől földbe süllyesztett konnektort. Mikor elkészült akkor láttuk, hogy vmi batár iparit épített be, sztem targonca is ráállhat. 30e ft volt csak ez!!! Idióta, pedig amikor a házat szerelte annó semmi galibát nem csinált, korrektül dolgozott. Külön nekünk rendelte azt gondolta ilyenre gondoltunk. Hát nem erre! A kicsi ilyen kb. 10e Ft, ilyet láttunk már több helyen. Pont a csapot vettem meg volna a 20ezerből!
Szóval így jártunk mert pont nem tudtunk itthon lenni mikor jött szerelni. Ráadául fel kellett törni tök nagy részen a betont hozzá... az összes többi dolog is csak 30e volt!

Szilvi,
Jó hétvégét a 4 gyerekkel!!! :lol: :lol:

Gabi,
Jó utat kívánok én is!!!
Fogad nem lehetett megmenteni?
Én is múlt héten és a héten voltam fogorvosnál. Már régóta tömött volt a fogam hátsó rágó, kb. több mint a fele hiányzott, úgy volt felépítve tömésből... fájni kezdett. Kifúrta, kaptam bele gyógyszert az aljára + próbatömést tett bele és rtg-re küldött. 1 hét múlva (most kedden) mentem vissza, már nem fájt de iszonyat érzékeny volt. Mivel jó volt a gyökérnél minden, ezért be lehetett tömni rendesen (kicsit ugyan sokáig tartott, de nem fájt injekciót sem kértem), a rendes töméssel már nem is érzékeny, igaz be is ecsetelte vmi fényre kötőssel...
Azt mondta ha nagyobb lett volna probléma, akkor se kihúzta volna, hanem gyökérkezelés után építette volna fel.

Megyek Réka behisztizett!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Na egy gyors bekukk, remélem még este egyszer sikerül!

Dani alszik, Gergő játszik, Apa boltba én meg pakolgatok. Gyerekek cucca 90 %, enyém 80% kész.

Betti!

Kitartás. Sokaktól hallom, hogy a házépítés, de ezek szerint a házrész építés is nagyon idegörlő. Elhiszem, hogy már kivagy. Ez a kutyus is nemhogy megállt volna a konyhában mondjuk az asztal alatt aztán kész. Kellett neki mindent bejárnia, még jó hogy nem kakkantott be valahová.
Fogam helye jól van! Már bátrabb voltam evés ügyileg, de használni, még csínnyán használom azt az oldalt.
Igazság szerint, a fogom helye nem is fáj, hanem két oldalt az ínyem, pl a külső felén "beesett az ínyem. Nincs meg az az íve mint korábban. Bizti a gyökér hiánya miatt. Másnak is ilyen????????

Lola!

És Soma miért lett csaszis!??

Cirmike!

A dokinő nem zárkózott el a megmentéstől. Annyit mondtak még, mikor kihúzták, hogy az egyik felén már nem volt csont (gondolom íny felett értette) Elég érzékeny volt így is, csak belefújt levegőt, hogy lássa mi a helyzet és összerezzentem. Azt mondta, ha még a "fekete" rész lecsiszolja, nem kizárt, hogy már idegbe ütközik! Inkább így nem kockáztattam meg. Ez van!

Na még este benézek!

Pussza!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?