Sziasztok!
Mi sajnos (ha lesz) a holnapi talit kihagyjuk! Férjem fia ma bejelentkezett, hogy jönne és itt is lesz hétfő-keddig. Akkor Emese se akarna jönni, igaz, a két kicsivel mehetnék, majd még eldöntöm. Végül is apa megy délután focizni és elvinné a két nagyot, akkor lehet, hogy mi meg elmennénk talira. De akkor nem tud minket kocsival vinni, hozni. Holnap délelőtt még meglátjuk.
Évi: majd felhívlak holnap délelőtt, nálunk is már alszanak kicsik, és megbeszéljük a babakocsit. Majd úgy hívlak, ha Zotyó elment, ne tartsalak fel. Olyan fél kettő körül jó??
Emesének akartam farmert, de sehol nem találtam. Végül is úgy döntöttem, hogy az az egy jó még nyárra, és majd aug. végén veszek neki, sulikezdésre, addig hátha nő még. Majd el akarok menni akkor h&m-be, ott tök jók vannak az ő testalkatára.
Bencének vettem egy nike sportcipőt hervisben, sajnos akciósban nem kaptam deichmannban. De tök ari, fehér, 20-ast vettem, még picit nagy, de jó lesz őszre is. Rendes volt a nő, töltetett ki velem egy hervis klub kártya igénylőt, odaadta a kártyát, így a vásárlásra lejött 15%. Azért nem volt mindegy... ha meg kinövi, akkor eladom. Dórinak van egy adidasa, unisex, az meg jó lesz Bencének, ha kinövi. Majd Dórinak kell vennem, de szerintem ősszel még neki is jó lesz ez.
Nagyon elfáradtam. Gyalog mentünk-jöttünk plázába, útközben csatlakozott hozzánk Dávid is, úgyhogy 4 gyerekkel mászkáltam. Ott bent deichmann, meki, hervis, dm látogatás. Próba hegyek. Úgyhogy kész vagyok...alig várom, hogy vízszintesbe tegyem magam!
Ráadásul Dórika nem aludt ma semmit (soha még nem volt ilyen), nem aludt el babakocsiban sem, úgyhogy iszonyat hiszti lett, mire hazaértünk. Épphogy megfürdettem, vacsora és aludt is. Bence szintúgy. Bencének még épphogy látszik egy miliméternyit, hogy átjött neki, de még fog azért jó messze lesz. Szegénykém. Nagyon sokat szenved. Pedig adok neki cuccokat ellene!
Betti: és ilyenkor nem tudnak anyósodék kicsit besegíteni, hogy legalább kicsit vigyázzanak Istikére? Még ha nem is viszik el, de Nálatok. Tudom, anyósod múltkor bevágta a durcit, de ilyenkor azért eszébe juthatna, hogy ők is kergethetnék addig ott Istikét...
Betti, Erika: fogyikúra!
VICC!!!! Felejtsétek el!!
Melus: köszi infót Almáról. Majd meglátjuk. Így, hogy jött Dávid nem tudom. Ő annyira nem szereti az ilyen murikat és a kocsiba se fér be. Majd meglátjuk...
Ja, Lola böli leírásával teljesen egyet értek. Nekem is volt olyan, hogy Dóri orra fél másodpercenként folyt. Inkább a doki és a szülő tehet arról, hogy betegen odaviszi a gyereket és végig fertőz mindenkit. Szerintem. Tényleg ennél komolyabb bajuk ne legyen! Sajnos a böli erről szól, a sok betegeskedésről. Bár Emese böliben egyáltalán nem volt beteges, pedig télen kezdte a bölit, januártól járt augusztusig. Kis és középső csopiban is alig volt beteg, nagycsoportra lett betegesebb. Pont, mikor szegény Dórikám pici baba volt és emiatt ő is mindig beteg volt!
Sziasztok
Szilvia
Na megyek, hulla fáradt vagyok, de tényleg....