Új privát üzeneted érkezett!

Steffi!
HATALMAS GRATULA A JOGSIHOZ!!! :D :D éljen a szabadság!!! :lol: Nagyon ügyes vagy!!!

Judy!
gratula a hugodnak!!! sok boldogságot kívánunk nekik!!!

Kriszta!
nem is mond! (ovizárás :oops: ) az 5. hét végére én a kardomba fogok dőlni :cry: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Kriszta!
Én a vizsga előtt gyakoroltam a parkolást a lidl parkolójában, hát a segítő szándék: most szedd jobbra, balra, kilógsz, nem egyenesen áll az autó :evil: Jól berágtam vagy 3x, na mindegy, szerintem lesz még vitánk :lol: :lol:
Mi voltunk sétálni az eső ellenére. Esőkabát, gumicsizmi, Myrill babakocsira esővédő, lábzsák és ők nem áznak csak én, ráadásul tiszta felüdülés ilyen hüvős időben sétálni végre szerintem.
És akkor nem is mersz vezetni? Szerintem ne foglalkozz a férjeddel, mármint ilyen tekintetben, annyira izék tudnak lenni...

Gabi!
Még azt akartam, hogy tök jók a képek mindig amiket felraksz! Ez a lovarda hol is van???

Judy!
Gőzöm sincs hol van az a lakópark, amit írtál, de csak odatalálnék :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Sziasztok!

Az idő itt sem jobb,de legalább esik-ami ugye nagyon kell,ilyen kertesháziaknak mint mi!-ééés Mikey is nagyon élvezi ha esik.....szinte egész délelőtt kint lógtunk :lol: :lol:

VERONIKUSZ-mostmár értem-gyökérfőzelék :lol: majd egyszer kipróbáljuk :lol: szóval vannak terveid???? :lol: :wink: de jóóóó,és publikus? :D :D egyben biztos vagyok-tuti megtalálod,és megvalósítod azt a dolgot ami a legközelebb áll az egyéniségedhez.és amiben a legjobb vagy!álommeló?-szerintem neked bejön..... :wink: :wink: csajok jólvannak???? kezed?

STEFF-de jóóóóó!-gratula a jogsihoz!elsőre átmentél? :wink: mi is nyomtuk délelőtt-gumicsizma-esőruci,Benedek esővédő-anyuka elázva :lol: :wink:,tök jó pont most jött haza tesóm Skóciából,hozott Mikeynak nagyon jó gumicsizmákat-tudod ott mindíg esik-van választék bőven-fillérekért :lol: :wink: kérhetnénk képeket nagylányodról és mégnagyobb nagyfiacskádról??????-és milyen autóval nyomod? :lol: :wink:

JUDY-utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT ANNÁNAK!!!!!!!!
és sok sok boldogságot tesódéknak!!!!!!!-de jó lenne ha már mi is itt tartanánk.....
Ráckevei buliba benne vagyunk mi is -csak a Duna ill egy komp választ el minket-majd megdumcsizzuk....tesódék Pécsen laknak?-jó messze....

ZSÓ-mi van veletek?-kérdezted igen eszik már Benedek gyümiket :wink: az őszbarack a nagy kedvenc-amit adok neki-alma,sbarack,banán,cserkót is evett,meggy,sárgadinnye...tegnap husilevesrépát-szóval egyre többmindent....

ANDI-bilizés:egyszerűen mikor bejöttek azok a nagy melegek nem adtam rá pelust...ha kint voltunk egyszerűen elintézte,bent meg először mentem vele bilizni mikor szólt..én sem erőltettem,megpróbáltam-végül is még tök ráérnek :lol: most már délutáni alváshoz sincs-jóóó mondjuk max 1órát nyom :lol:
munka???bentről tudsz netezni??? :wink: :wink:

AMULETTA-igen Kriszta jól írta Kati babázik most lesz Liza 1éves!-holnapután...

KRISZTA-te is csak a nyomd a gázt!!!!-én imádok esőben,és hóban vezetni! :lol: van külön autód?

akartam még de,Mikey felébredt....

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak gyorsban mert Viktor bármikor felébredhet.

Steffi: Gratulálok a jogsidhoz. Ügyi vagy, Hogy vagytok?

Tenci: Most olvasom, gogy mi történt Mikey-val, hogy van?
Viktor megint elesett és ismét szétszakadt az álla, ez már sose fog meggyógyúlni nekünk.

Judy: Annának utólag is Boldog Szülinapot.
És gratulálok a tesódnak, sok boldogságot nekik

Na fiatalúrfi felébredt, este megpróbálok még jönni,de lehet, hogy csak olvasni fogok.
V

valentina
 
 


Bocsika nem gogy hanem Hogy, csak ha Viktor már üvölt akkor nincs megállás

valentina
 
 


Hali!

Végre újra itthon.....hátszóval:

Vasárnap anyóséknál Péter jól eltűnt focizni, pedig már kora délután látszott, hogy Levi totál kész lesz. Persze este7kor került elő, addigra már ájultra ordította magát Levi, mivel nem tud idegen helyen aludni mostanában. Szóval puszi minden baba kobakjára aki tud enni/aludni máshol, de mi sajna nem ez a kategória vagyunk. Hiába a babakocsi, szoptatás, semmi sem használ. És ez kissé megköti a kezem program ügyileg mostanában.
Úgyhogy kicsit félek is a jövő héttől, mert két hétre elutazunk ide-oda és nem lenne jó hazacaplatni a közepén.

Aztán ez az idő: mi vasárnap fél6kor, tegnap fél5kor keltünk, egész nap nyűglődünk, semmi sem jó....ja és a hideg sem hozta meg az étvágyát Levinek, max. 100-kat eszünk meg egyszerre, de abból is csak 4x max. Sztem ez oltári kevés. Ma már ott tartottunk, hogy ahogy betettem az etetőszékbe, ordított, mert tudta, hogy kaja jönne. Úgy hogy reggel evett 80 tejpépet és mindez délután 3kor volt. Addig semmi.
Semmi tejtermék (a bolti tejpép talán néha), most már semmi gyümölcs és zöldség sem. Már a hajamat tépem, hogy mit adjak, mert nuku. A 100 is csak úgy megy le, hogy mindkét kezében játék, észre ne vegye az úrfi, hogy bevarázsolok néha egy falatot. Komolyan minden ötlet jól jön, mert már a kajaidő közeledtével kifutok a világból.
Az alvás meg, na hagyjuk, szóval ha 2x 15 percet alszik egy nap, már örömünnep, de üvöltve alszik el, le kell nyomni a fejét szó szerint, mert egyedül képtelen, bármilyen fáradt. Próbáltam kiságyban, babakocsiban, talán elalszik, de10 percekre ott is. Soha sem magától. És persze még nagyobb üvöltéssel kel, hulla fáradtan, mert nem pihizi ki magát.
Komolyan nem tudom, hol rontottam el, de teljesen kétségbeejtő, hogy az egész napom azzal megy el, hogy főzök, amit aztán ki kell dobni, altatok, totál sikertelenül és próbálok egy ölemben tekergődző, magából kikelve ordító gyereket nyugtatni.

NA, bocsánat, csak most annyira, de annyira fogalmam sincs, hogy mi legyen a következő lépés. Ha dokihoz viszem, rámküld egy idióta pszihomókust, mondván, hogy nincs a gyerekkel semmi baj. A mi dokink szerint hagyjam nyugodtan éjjel is nappal is üvölteni, "úgysem bírja 2 óránál tovább"....ja persze. :? Meg naná hogy felír vmi antibogyót, mintha az lenne a mágikus szer....
Szóval imádom ezt a kis szarost, de totál kész vagyok, hogy soha semmi sem jó...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Steffi,
remélem hamar megkapod a jogsit és mehetsz ;)
Biztos, hogy idetalálsz :D Nem olyan bonyolult. Úgy néz ki én 1-je körül megyek le hugiékhoz, és max hétvégéig leszek lent. Utána párom szabin van, így ott bármikor bármilyen program lehet váratlanul. Szóval vagy júl 1 előtt futunk össze, vagy júl 20 után... :oops:

Vica,
ne haragudj, kihagytalak a múltkor... :oops: Persze neked is szólunk, ha Ráckeve környékén tali van ;)
Tenci - persze neked is ;) Igen, hugiék Pécsen. Nincs közel. De csak megoldjuk... ;)

Zsó,
ez nagyon rosszul hangzik!!! :( Valami biztos van a levegőben, mert énporonty se alszik/eszik úgy mint eddig, de ezek után szavam sincs... Most sikerült lenyomatnom vele 2 óra szunyát, igaz 2x kelt közben... Ja, és csak a kezemben alszik el... :?
Azt nekem is mondták, hogy hagyjam sírni majd kifárad. Hát Anna se olyan. Mondjuk félóra után már én se bírom... (egyszer megpróbáltam :oops: )

Veronikusz, Tenci, Valentina,
Nektek is köszi! :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


VALENTINA-akkor jó eresztés volt ez a 2007-februári hónap :lol: :lol: fejbetörős,állleütős,térképláb-ezek a fiúk :roll: :roll: majd csak alakulnak.... :wink: :wink: :wink:
Pussza Viktorállnak :lol:

JUDY-akartam még írni-nagyon klassz az új vonalzód :lol: :lol: :lol: olyan nagyon nyári-és ANNA: mint a baba :lol: :lol: :lol: jól eltaláltad

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


amit az előbb írtam elszállt :twisted:

Steffi http://www.dereslovasudvar.hu/
Kistarcsán van, a Nagytarcsai úton.
Gratulálok a jogsihoz!!! tök jó érzés lesz,hogy odamehetsz ahova akarsz 1ül :lol: nem kell sofőr :lol:
Friss képeket rakhatnál fel!!!!

Zsófiaz vigasztaljon hogy ezen is túl lesztek majd...fogzással hogy álltok?? Enci is rossz alvó volt ilyenkor, sőt olyan is volt hogy nem evett, úgy kellett szaladnom utána hogy vmit a szájába tegyek :? Hamarosan 1 évesek lesztek, a hiszti korszak is beindul, ilyenkor feszegeti a határokat :P szóval csak sok türelem,türelem,türelem..az jusson eszedbe hogy olyan hamar felnőnek, akkor meg majd még ezeket a korszakokat is visszasírjuk, hidd el.... :D tudom ez most nem vigasz...én arra tippelek,hogy nálatok most a fogzás miatt lehet ez,nem?
És hol alszik? veletek? saját ágyában??? cicin alszik el?

Kép
gablaty
 
 


Tenci!
nagyon tündér csaj vagy!!! :wink: lányok jól vannak, kezem kevésbé de hát már lassan megszokom. :oops: majd ha nem szoptatok virítok valamit vele. :wink: tervekről meg csak annyit, hogy szeretnék majd lovagolni járni + tunningolni lezsibbadt szürkeállományom (felfrissíteni a nyelvtudásaimat, talán tanulni valamit ... ) :D

JudY!
tényleg nagyon tuti lett az új vonalzód!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Köszönöm! :roll:

Gabi, tudom, tudom. És persze hogy imádom ezt a korszakot, csak tudod, ott motoszkál az emberben, hogy mi van, ha mégsem fog...már lassan 3 hete és folyamatosan hőemelkedéssel?
Szóval ugye a gyomorműtét előtt 2 védőnő és 3 doki kevés volt, hogy felismerjék a bajt. Sőt, ahhoz is, hogy valamelyikük is felfogja, nem csak parázok és Levi nem csak "hasfájós". Mindenki ránk legyintett, MINDENKI. Még apa is.
ÉS mint kiderült emiatt szenvedett Levi tök fölöslegesen 5 teljes hetet. Mivel a pylorust kb. 4 hetes korban műtik, mi meg már betöltött 9 hetesen kerültünk be. A legszarabb, hogy mondták, hogy brutál módon fájhatott neki és marhatta a nyelőcsövét a cucc folyamatosan. Amit hallani is rossz volt akkor.
Szóval ilyenkor az ember lánya hajlamosabb paranoiás lenni. És tudom, hogy nem rohangászhatok állandóan dokihoz, de a mienk egy rakás sz.., szóval benne bízni nem lehet, így nem érzem magam biztosítva, hogy ha gond is lenne, jó helyre küldene.
Ugye decemberben amikor bedurrant a bcg oltásunk, leküldött volna Ráckevére a tbc-sek közé....innen 20 km-re. Itt dolgozik lassan 30 éve és fingja sincs, hogy ott csak felnőtt, fertőző betegeket kezelnek....aha, és beküldött volna oda minket, hátha elkapjuk. :twisted:
NA, szóval innen az állandó bizonytalanság, meg extra félelem.... :oops: :oops: :oops:

Megpróbálunk visszaaludni, hátha....már 2 órája küzd a nehéz pillákkal. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Helló Lányok!

Kicsit elvesztem, de most beugrok egy kicsit...


Annának Boldog Szülinapot!!!
Még beleférek a 8 napba :wink:

Zso
Nálunk akkor javult az alvás-evés dolog, amikor azt mondtam lesz@rom az egészet. Főleg az evés. Ha nem akart enni, hát nem evett. Ha éhes, úgyis fog enni. Tele tál kaja mellett még 1 gyerek sem halt éhen :wink: DE igen, az szörnyen bosszantó, ha külön neki főzöl és le kell kukázni :? :evil: De esetleg le is fagyaszthatod. Gabinak meg igaza van. Ez csak rosszabb lesz :roll: De túl fogod élni, mégha most nem is így gondolod :wink: ALvásra nincsenek tippjeim. Nálunk a babakocsi vagy a cici majdnem mindig megoldás volt. Vagyis nem. Olyan 9-10 hós volt Iván, amikor csak kendőben tudtam elaltatni. EZ elég sokáig így volt...
Egyedül elalvás meg....még kicsi. Sztem nem elvárható, hogy egyedül aludjon el. Ha olyan típus, akkor szerencse :wink: Iván most tanul egyedül aludni. Egyszerűen megérett rá. Nem próbálkoztam nála. Egyik este közölte, hogy ő már nagyfiú és egyedül alszik. Azóta hol így- hol úgy, de alakul :D
Nálunk még az vált be, hogy zene. De csak egy biznyos zene. Erre is véletlenül találtam rá. Már szörnyen kész voltam, pont attól, mint te. Üvölt, fáradt, de nem alszik. Éreztem, hogy már nem nagyon bírom cérnával és kell egy kis nyugtató. Bedobtam a kedvenc lemezem és mit ad Isten. Gyerek elhallgat és 10 perc alatt beájult :lol: Igaz, kendőben...de előtte is abban üvöltött :?
Meg én ilyernkor mindig próbáltam legközelebb előbb lerakni. Olyankor, amikor még úgy voltam vele, hogy mostanában lesz csak álmos. MMert ha túlságosan fáradt, akkor attól is lehet, hogy sír és nem tud aludni. Mi, felnőttek is ilyenek vagyunk. Sokszor hulla fáradtan hánykolódunk az ágyban...
A fogzás sem segít valszeg és ez a bolond idő sem :roll:
Azt meg végképp megértem, hogy bizonytalan vagy és nem hiszel a dokinak! Ilyen előzmények után ez sztem nem csoda :roll:

Steffi
Mi újság veletek? Jogsihoz gratula! De jó, hogy Zsoltinak nincs :lol: Így nem nyaggat :D Anyu meg jó fej, nem nagyon szól bele...

Tenci
Mikey elég komolyan nyomja ezeket a baleset dolgokat :shock: Azt hittem Iván meredek ezen a téren, de megnyugodtam, hogy van rosszabb :D Mikor 9 hósan leugrott az ágyról (persze fejre és kb. 60centiről)és bevittem a Madarászba, akkor azt mondta a doki, gyakori vendégek leszünk itt, ahogy elnézi Ivánt :roll: Szerencsére megtanult jól esni :lol:

Andi
Milyen a munkás élet :lol:

Timi
Nemtom tegnap fent voltál-e MSN-en, de én beájultam :oops: Már megint :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Sziasztok,

Király Katinak két nap múlva lesz egyéves a lánykája. A mobilja megváltozott.
Még idő, mire dolgozni jön.
Szeretettel
nováky_rita
 
 


Zsofi teljesen megértelek, mert tudom miken mentetek már keresztül...csak biztatni akartalak!!!hogy ezen is túl lesztek,mint ahogy az eddigi nehézségeket is legyűrtétek! Az orvosotokban én sem bíznék 1 percig sem. :? Levi a saját ágyában alszik el? vagy veletek inkább?

Kép
gablaty
 
 


Gabi, tudom én, hogy miért írtad és ezer köszönet érte! Meg Neked is Reni. Picit azért megnyugtató, hogy máshol is előfordulnak mizériák.... :oops: :roll:
Levi, a saját ágyában kezd este 9 körül, aztán éjfél tájékán elkezd szirénázni (jó esetben, mert néha már 10-11 között) és akkor átveszem magunk közé, mert 2-3 óránként kel reggelig. Bár van, hogy csak hajnalban ébredünk, de akkor már hánykolódás van az utolsó 2-3 órában.
Napközben meg kiságy kizárva, nagyágyon alszik el és mivel rövideket alszik és nem túl mélyen, nem teszem át, mert ha az a 20-30 perc is megszakadna....na jó, néha van, hogy nem tudok ott lenni végig, mert dolgom van és félek hogy ébredezve leveti magát a nagyágyról, olyankor átcsempészem a saját rácsosába (ez a nagyágy mellett van amúgy) de van, hogy felébred rá.....de ez ritka.

Andi?

És persze nem utolsósorban: Judy, tesódék? Milyen a babás lét? Azért ha van már kép, felteszel? Nem topikbaba, de olyan jó lenne gyönyörködni. :)

Szaladok tovább pakolni. Hogy én hogy rettegek ettől a két utazástól.... :oops: :oops: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!
itt a munkás :lol: :lol:
nem egyszerű az élet:
-a munkát nagyon élvezem, nagyon jó, nagyon sok :roll: tegnap is és ma is 8-17ig dolgoztunk :roll:
Azt hiszem Tenci kérdezte, tudok benntről netezni, csak időm nincs....

-Tegnap estére az anyu lakása totálisan elázott az egésznapos esőtől....8 hónapja csinálják a házon a tetőteret és nincs tető rajta :twisted: :twisted: igazából lakhatatlan lett a lakás!!!!úgyhogy éjfélig pakoltunk, úgy, hogy folyt a víz a plafonból....gondolhatjátok....lakhatatlan, az egészet fel kell újjítani, parketta, plafon, stb...........BORZALMAS
de az önkormányzat meg nem kérdezte, van-e hol lakni.......(más kérdés, hogy tesóm a barátnőjénél lakik)

majd próbálok rendesen visszaolvasni.....

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Szép jó estét!

Aproo!

Érdemben nem tudok hozzászólni Levihez----BOCSÁNAT!!! :oops: .....de igazából nem is tudom, hogy mi volt a baja. De ha leírod privibe vagy megmondod melyik oldalon találom meg visszaolvasom! Köszi!
Nem bántásból, félre ne érts, de elég bátor vagy/vagytok, hogy ilyen körülmények között is neki mertek vágni a nyaralásnak!!!! :oops:
Én tuti, maradnék otthon és inkább, ha javult a helyzet "rúgnék ki hámból"!! :oops: :roll: Nem biztos, hogy jót fog tenni Levinek ez az utazás, ha egyébként sem bírja a "gyűrődést"....még otthon sem! De Ti tudjátok!!! Azért én drukkolok, hogy mielőbb helyre jöjjenek a dolgok Levivel!!!! :roll:

Judy!

Tök jók a képek!!!! :D Hugodéknak meg nagy gratula!!! :lol: És vicces, hogy Hanna és Anna nemcsak névben hasonlítanak, hanem a szülinapjuk is egymás után van!!!! :lol: :wink:
Viszont, ha belegondolok, mekkorákat fognak bulizni együtt kb. 18 év múlva!!!! :lol: :wink:

Tenci!

Alma nekünk nem jött be!!! :lol: Ellenben a körte!!!! :wink: Imádja!!!! Bár mondjuk ma evett másodszorra! :wink:

Steffi!

Gratula a jogsihoz!!! :wink: :lol:

Lillus!

Nálunk is segített Apa a meggy elrakásában. :wink: Legalább is szárazni!!!! :lol: :wink: Nekünk lett 13 üveg dzsem, 18 befőtt és egy fél ósanos zacsi fagyasztott!!! :lol: :wink:
És mi az az apróbetűs rész???? Valami régi dolog? Lehet itt róla valahol olvasni? Vagy esetleg dobnál egy privit, hogy mi volt? :oops: :roll:

Kriszta!

Vezetés? Apát meg üsd le!!!! :twisted:

Boszikám!

Te hogy állsz a jogsival? Mikor nyomunk már egy Honfoglalót? :wink: :lol: Nyaralás jól sikerült? :wink:

Ren!

Te kis álomszuszék!!!! :lol: :wink: Nagygéphez még nem jutottam el szombat óta. Gondolom már írtál! De holnap, ha Apa dolgozik megyek és megnézem! :wink: Egyébként meg igen. Fent vagyok esténként msn-en. Bár mostanság 11-kor kikapcsolom a laptopot és szunyázok egyet 1-ig...etetésig! :lol: :wink:

Na akartam még valamit, de elfeljetettem.

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


.....eszembe jutott!!!... :roll:

Lányok!

Megértelek benneteket, hogy hiányzik a "régi topik" hangulata!
De komolyan kérdzem.....és BOCSÁSSATOK MEG ÉRTE :!: :!: ......de tényleg hiányzik/hiányoznak Nektek olyan ember(ek) akik még visszaköszönni sem tudnak Nektek?!?!?!? :roll:
Mert azért úgy gondolom az alapvető intelligenciához hozzátartozik, ha valaki köszön valakinek, illik legalább visszaköszönni!!! Mégha nem is "szeretjük" annyira az illetőt!!! És mindegy, hogy kiről/kikről van szó!!!! És azt sem furcsállja senki, hogy egy büdős szót sem szólt ide arról Memme, hogy indít egy ilyen topikot?!?!?! Hogy legalább azokat megtisztelje, akik régóta ismerik és beszélgettek itt vele, és úgy gondolták, hogy jóban vannak/ vagytok egymással?!?!?!
És itt most nem igazán azokra gondolok, akik csak egy pár hónapja léptek be ide (bár ez a tisztelet szerintem nekik is kijárna!!), hanem akik már régóta itt vagytok!!!
És HANGSÚLYOZOM :!: :!: nem azzal van bajom, hogy csinált egy másik topikot!!!! Az jó. De azért nem "ideszólni", hogy ........
Na mindegy!!!! Aki akarja az úgyis megérti, hogy mit is akarok ezzel mondani. Aki meg nem....az nem.

Lehet, hogy ezért most nagyon "anyázni" fogtok rám!!!! Nem baj!!!
De azért az gáz, hogy egy bizonyos eset óta senki nem mer véleméynt mondani!!!! Szinte semmiről sem!!!! És most nem azt mondom, hogy bántón!!!! Ahogy ezt mások tették!!!! Helytelenül!!! Hanem elmondani a véleményünket....és ha nem is értünk egyet mindenben, de legalább tiszteletben tartani azt és nem leszólni mást, ha nem úgy gondolja vagy nem úgy sikerült neki a szülés vagy akármi...ahogy!!!
Mert nincs azzal gond, hogy mást és mást gondolunk dolgokról és esetleg azt meg is osztjuk egymással!! Nem is lenne valós semmi, ha mindig mindenben egyetértenénk!!!! Na az lenne az igazi gáz!!! De a tisztelet!!!! És másokat meghallgatni!!! És elfogadni, hogy más a véleményünk dolgokról!!!! Na az a VALAMI!!!! Nem a másik "leszólása"!!!!

Na jó, lelövöm magam!!! És tudjátok!!! Akinek nem inge nem veszi magára!!!! És véleményt lehet nyugodtan mondani!!!!
Nem harap a néni!!! :lol: :wink: 8)
De ez kikívánkozott belőlem!!! Nem azért, hogy újabb vihart kavarjak!!! De ha egy elmondhatja....akkor mindenki elmondhatja amit gondol!!!

És nem kell sajnálkozni a régi topik miatt!!!! Akik itt vagyunk, mi érezzük jól magunkat!!!! És beszélgessünk továbbra is mindenről nyitottan!!!! És segítsük egymást!!! Akár azzal is, ha "csak" meghallgatjuk egymást!!!

Na jó, most már tényleg léptem!

Pussz Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tigrincs IGAZAD VAN , én nem tudtam volna így megfogalmazni :) ami elmúlt, elmúlt. (ez a mostani életemre amúgy is jellemző ugye :( ) csak az ember még egy ideig vágyakozik a "régi" megszokott dolgok iránt. :)
(ja és lehet hogy azért fogalmaz mindenki óvatosan, 10er megrágva a szavakat, és utána még magyarázkodunk is, nehogy megint "bántódás"legyen belőle,de a véleményét ezek után is mindenki mondja el nyugodtan::)
ezért vagyunk ITT!!!

ANdi! és mit dolgozol most? és ez a lakásügy nagyon gáz... :( nagyon sajnálom...remélem azért kárpótolnak titeket majd!!!!!

Kép
gablaty
 
 


Veronikusz??Kriszta? Gyuzso????

Kép
gablaty
 
 


sziasztok,

Köszi a dicséreteket, ez a vonalzó most szerintem is jól sikerült :)

Zsó,
jó utat nektek, remélem Levi bírni fogja a gyűrődést. És drukkolok, hogy javuljon a helyzet. Teljesen megértem, hogy nem bízol már abban a dokiban (én se bíznék).
Kérésed parancs ;) Itt egy kép a kishurkásról 8)
Kép
még a szülőszobán készült, de frissebbet még nem kaptam. Én meg csak jövő héten megyek le Pécsre, akkor látom majd csak :(
Jól vannak, bár már most nagy hisztigép a kiscsaj. Állítólag a csecsemősök idegeire ment, egyfolytában ordított amíg ott volt, mert a hugom papírokat intézett. Korán kezdi. :D

Tigrincs,
nagyinak ez volt a kívánsága :D Már egy ideje mondogatja, hogy milyen jó lenne, ha a két unokájának egyszerre lenne a szülinapja :D 20-án egész nap drukkolt, hátha. De így is csak 1 napot késett Hanna :D És ettől még egyszerre van az a szülinap ;)

Andi,
jaj, ez a beázás nagyon gáz. Ez önkormányzati lakás? Ilyenkor az önkormányzat kijavítja?

Nem tudom mit akartam még... Kicsit álmos vagyok :oops:

Nálunk éjjel nagy hiszti volt, kisasszony fél2-kor felébredt, és úgy gondolta, hogy ő most játszik. Nem engedtem, ezért kitört a hiszti. Végül úgy fél 4 felé aludtunk el :? Ma délelőtt is ordított már vagy 20 percet. Ha ez így folytatódik, sokat kopnak az idegeim a héten... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok Lányok!

Itten vagyok és megint egyke...férjem most itthon volt két napig szabin (azzal lepett meg hétfő reggel, hogy itthon maradt... :D ).
Ma meg már dolgozik, gyerekek meg mamáznak, hogy tudjak dolgozni...

Nincs ovi, idő is szar...gyerkőcök megőrűlnek itthon...

Ez a régi topic dolog...
Hát igazából nem tudom, hogy mi volt a kiváltó ok???? Borsikára és Eni????? Arra gondoltok, ugye?
Nekem az a véleményem, hogy Eni megsértődött, de Borsika el is távozott SAJNOS!!!!! Sajna így jött...
De azért mi itt végig izgultuk a terhességét, a szülést, Jankusz műtétét, orvosi látogatásait...szóval, hogy rengeteget foglalkoztunk velük, gondoltunk rájuk...és most már nem tudunk semmit...pedig én most is sokat gondolok rájuk, hogy mi lehet velük...
Memme meg nem is tudom, hogy miért távozott????? Vele is volt valami amiről nem tudok??????
Én nem haragszom senkire, nyílván megvan az oka annak amit tesznek és nincs jogom ítélkezni felettük, de azért vmit mondhattak volna na....

Zsó!
Levinek a mizériája nagyon érdekes...az alvásproblémátokról Orsi jut eszembe...Pont úgy aludt ahogy Levi...összevissza és pont, hogy sehogy...
Szóval ott kezdte este a sajátjában éjfél körűl átjött hozzánk és nyugtalan volt a hajnal...napközben fél óránál tovább csak a hosszú autóutakon aludt...
Szóval szörnyű volt...de több ilyen barátnőm volt ahol a gyerkőc nem találta a helyét alvásilag és emiatt sok probléma volt.
Hidd el, hogy sokkal jobban alszanak, ha mindíg ugyanott alszik...
Nálunk nehéz volt az átállás, mert amíg átszoktattam addig (3-4 hónapig) nem nagyon mentünk sehova, hogy minden alvása a saját ágyában legyen. Szóval napközben egyszer aludt és azt is csak a saját ágyában...nem volt babakocsi vagy autóút sehova...
Nehéz volt, de utána 10 órát aludt éjszaka és 2-3 órát ebéd után...a saját ágyában. Ne értsd félre, nem hagytam sírni, nem hagytam egyedül, de a saját ágyában aludt...
Dani már kezdettől fogva csak a helyén aludt és nála nem is jutottunk ideáig...ő a mai napig megy lefeküdni a saját ágyába ha fáradt...bár most már ő sem alszik el egyedül, de nagyon hamar és jó sokáig :D Egyébként ott altatod ahol akarod csak az legyen a lényeg, hogy tudja, hogy "anya letett ide, az alvást jelent".
Egyedül lehet csak 2-3 évesen fog aludni...Orsi is 3 éves kora óta nem igényli a jelenlétünket..
Az evés miatt meg csak annyit, hogy néztek már neki vérképet???? Nem vashiányos????? Daninak csináltak, mert ő már szopizásnál úgy kezdte, hogy 40-50 grammokat szopizott 6-7 hónaposan 3-4 óránként...szóval baromi keveset...és nagyon sokat aggódtam, mert ugye egész nap nyűgi volt...szervi baja nem volt, de elég nehezen lendültünk át ezen...a mai napig csak 9 kiló és nem eszik valami jól...ez van...
De egyébként van az a doki aki a kismamában van...ő szokott ilyen problémákkal foglalkozni...(asszem)...

Andi!
Basszus ez nagyon gáz...ilyenkor fizet a biztositó valamit????? Gondolom nem...
De legalább a munka bejön :D

Veronikusz!
Neked most hogy van az oviszünet???? Most otthon van a big trio egész nap :D
Nem is tudom, hogy mi lesz szeptemberben....majd újra kell kezdenem a beszoktatást Orsival?????? Olyan hosszú az idő amíg nem megy...és akkor még Danit is be kell szoktatni a bölcsibe...

Kép

Kép
cukipofa
 
 


IVÁNNAK BOLDOG-BOLDOG NÉVNAPOT

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Topic. Szerintem itt nem az a gond, hogy 2 ember elment. Nekem személy szerint nagyon hiányoznak, meg is kerestem őket, beszélek is velük. Mint ahogyan még másokat is, akik e-el tűntek.


De velük együtt nagyon sok ember és téma is kihullott. Kiveszett egy csomó lelkis téma, amit én pl nagyon hiányolok és sajnálok. Nyilván ezért is írok ritkábban, nem csak a munka miatt. Mégsem tudok elszakadni, mert annyiótoknak érdekel a sorsa. Vagy mert megint babát vár, vagy mert éppen küzd valamivel, vagy mert épp munkába áll. Ezért persze minden nap olvasok, de olyan kevés téma merül fel, amihez hozzá is tudnék szólni, azon kívül, hogy "gondolok rád". Persze lehet, hogy ez is kellene.

Nekem ebben a topicban virtuális barátaim lettek. Barátokként beszélgettünk, és tény, hogy most ez a társaság, nem az a társaság. És bizony, az emberek rosszul tűrik a változásokat, hiányoznak nekik a régi, megszokott dolgok. Abban viszont igazad van, Tigrincs, hogy ezen kár siránkozni, és meg kell találni abban, ami most van, azt, amit szeretünk. Ez inkább kiegészítése akart lenni annak, amikor azt mondjuk, hogy "hol van a régi..." igen hiányoznak megszokott arcok, megszokott mondatok. Sokan ritkábban jönnek, egyáltalán nem biztos, hogy éppen a fent említett vita miatt. Egyszerűen így alakult.

Én most pl kicsit tudatosan húzódok hátra (bár most sem bírtam nem megszólalni), mert most nem érzek magamban energiát, hogy ezerrel belemásszak az új közösség kialakulásába. Inkább most a háttérből várom, hogy mi is lesz. Ez persze önző dolog. De most ezt tudom csak nyújtani.

Ahogyan Rita írná: Szeretettel, Tünde

mtunde
 
 


Sziasztok,

bár nem kísérem végig a topic alakulását, de az tény, hogy rendre eltűnnek emberek és jönnek mások. Ez így van rendjén. A várandósság alatt a mamáknak szüksége van a kérdéseire kapott válaszokra, amit leginkább egy olyantól lehet megkapni, aki hasonló cipőben járt a közelmúltban.
Mindanníiótokat összeköt az anyaság és a Kútvölgyis fészek-meleg. És mindannyian különböző élethelyzetekben vagytok, különböző korú gyerekekkel, válásokkal, élettel-halállal. Tehát a mindennapok történéseival.
Ismerlek annyira szabadnak és megengedőnek benneteket, hogy elengedjétek, mindenféle szemöldök összevonás és kérdő tekintet nélkül, aki egy kicsit távolodik és ismerlek annyira megengedőnek benneteket, hogy azonnal bevonjátok az újakat.
És az külön szerencse, hogy nemcsak a távoli, betűk általi barátságok alakulnak itt ki, hanem egyéb, személyesek is.
A házasságunk is változik időről időre, a kapcsolataink is. Ezek is, itt a virtuális térben.
A békesség nagyon fontos dolog a mai világban. Amint kilép az ember az utcára, rengeteg feszültséggel, irigységgel, ki nem mondott indulattal találkozik, szinte beleivódik a ruhádba, mire hazaérsz és teljesen át kell hozzá öltözni, hogy ne vidd be az otthonodba ezeket a negatív energiákat.
Te se engedd. Szeresd azért, mert el tudott menni, hogy másfelé tudott nézni - esetleg más topicba váltott-, szeresd azért, mert ide tudott csatlakozni, mert kérdezni olyanoktól, akik teljesen idegenek, csak egy nick név alapján ismerős.
Szeresd azt, aki ittmaradt és meghallgat időről időre és ki tudod egy olyan csapatnak önteni a szívedet, amilyen nincs a közeledben.
Hát csak ennyit akartam mondani azzal, hogy nem vagyok minden nap jelen nálatok, csak mint egy stoboszkóp, felvillanok néha.
Szeretettel
/Tünde: jól esett, ez tényleg az én elköszönésem?/
nováky_rita
 
 


Rita!

Abszolút a te köszönésed! És most annyira jól esett kölcsön venni! :)

T

mtunde
 
 


Sziasztok Lányok!

Annyira jól megfogalmaztáttok a topic dolgot hogy én se csináltam volna jobban.

Szerintettek mit csinálja a Viktorral, hogy végre normálisan egyen, mert kikészít ezzel a nem eszem dolgával. :oops: :?:
Pedig nem nasizik éppen hogy csak bele nyal a kajába :? :cry: :oops:

Ivánnak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk

Most rohanok mert dolgom van.
V

valentina
 
 


Ivánnak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
snooopy
 
 


Ivánnak nagyon boldog névnapot!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


IVÁN ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!
Kép

Kép
gablaty
 
 


Ivánnak boldogságos névnapot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Sziasztok!

[color=blue]Ivánnak nagyon boldog névnapot!!!![/color]

Tenci: Hogy van Mickey? Igen jól időzített a legkisebb, mert 2 év lesz köztük. Nekik szuper lesz én szerintem az első évben a boldondolkházában fogok kikötni :roll: De nem panaszkodom, mert én akartam így....

Tigrincs: Nagyon jó utat kívánok Nektek szombatra. Adri,hogy bírja ovi nélkül?

Steffi: Gratulálok a sikeres vizsgához!!! csatlakozom az előttem szólokhoz, isteni, hogy az ember nincs máshoz kötve, hanem szabad és oda megy akkor mikor akar.
Gyerekekk hogy vannak? Képeket nem teszel fel?

Orsi: Jövő héten mikor mész dokihoz?

Andi: Sajnálom,hogy beázott anyukád lakása...

Judy: Gratulálok a húgodnak!!! Nagyon jók a szülinapos képek!!

Aprooka: Megértem,hogy nem bízol már az orvosokban. Nekem is nagyon rossz tapasztalatom van. annyira, hogy mostmár magándokihoz viszem Petyát, mert kiborít, hogy havonta-2havonta hasmenéses van a gyereknek 2-3 napig és a körzeti doki csak szétteszi a kezét, hogy majd elmúlik és adjak neki normaflore-t.

Gabi: Ketten voltatok Encivel a Szalajka-völgyben? Nagyon szépek a képek!

Mi betegek vagyunk. férj hazahozott egy megfázásos-torokfájos vírus, persze Petya és én is elkaptuk :? :x + Petyának 2 napig nagyon durván ment a hasa és nem evett semmit...

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Kékkek akartam Ivánnak írni.....

Mármint a körzeti dokikban nem bízok, ez kimaradt....

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Brigi, 30án megyek az afp-re, és elvileg 1én van a doki rendelése, de nem hiszem, h vizsga után még beérek...szerintem csüt-ön benézek az 5.re, ott is meg tud vizsgálni.

Zsó, annyira rossz olvasni ami veletek van! megértem, h kivagy és nem bízol már a dokiban. és mi lenne ha váltanál? vagy nem akarsz, nem lehet...?? sógornőm is simán váltott miutána doki beszaratta őket, h a picinek vlmi autoimmun betegsége van amikor csak ekcémás. :x
snooopy
 
 


Sziasztok!

Remélem még holnap is tudok jönni....

Timi, nincs konkrét baj, vagy nem tudom, nyűgi, nem alszik, nem eszik, hőemelkedik és extrásan semmi sem jó....szóval ezért nem akarok mindent lemondani, legfeljebb hazajövünk. Nem nagy cucc, 2 óra. De nem lesz baj és kész!

Ivánnak én is Boldog Boldogat kívánok.

Brigi jobbulást Nektek!

Steffi, gratulálok ám nagyon!!!

Judy, csodásgyönyörűszép!!!

Andi, dúrvadúrva.....önkoris a lakás? Biztosítás? Pont jókor, gondolom, ma jó fáradt voltál.

Tünde, szépen írtál. Ha esetleg lesz időm lenn és apu barátai lekötik a kis csibészt, olyan nagyon tervezek egy kórházas beszámolót. Aztán felhasználod vagy sem....de inkább nem ígérem biztosra, próbálkozom nagyon!!!! Persze szoptatási nehézségekkel, baba-baráti jelleggel, szóval sok témát érintve....

Valentina, annyira de annyira ismerős a helyzet. Kezem széttárva, ötleteket várok magam is....:-(

Na, persze így, hogy holnap indulunk és ezermillió dolog van, menni kell méheket pakolni éjjel....árad a Duna és az ártérben vannak a zümik. Hurrá. Így csak holnap vmikor délután felé tudunk startolni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Mindenkinek köszi a köszöntést! ;)

Andi
Nagyon meredek a lakás sztori :cry: Önkormányzati? Hahaha...Miénk is. Nekik minden mind1 csak fizesd a sok lóvét, amiért persze cserébe semmit nem kapsz!

Zsó
Én is csak azt mondhatom, hogy sok sikert a nyaraláshoz! Fürdeni???? Te másik országban laksz :D Nálunk ma ugyan volt egy kis napsütés, meg hideg sem volt annyira, de este felé megint ömlött az eső :S

Judy
De vaksi vagyok :oops: Fel sem tűnt, hogy 1 nap (meg persze 1 év :D ) van a csajok között...
És igen, kis hurkás :D Mikor megláttam a méreteit...A gramm az úgy oké, csak a hozzárendelt centik... :lol: Kis gombócka, de nagyon cuki!

Topic témában persze van véleményem, de már fáraszt erről csevegni...Ha valaki hiányzik, hát mindenki tudja a módját miként keresheti fel az illetőt, innentől kezdve....nagylányok vagyunk...oldjuk meg és lépjünk túl!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Zsó
Bocsi! Monom én ogy vaksi vagyok! :oops: :oops: :oops: Nem strandolni, hanem startolni...oké és bocs :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


sziasztok

nálunk este annyi eső leesett :shock: :shock: de gondolom máshol is, hihetetlen. a kocsim küszöbéig ért a víz.
fentről a konyhaablakból le is kameráztam, gondolkodtam h beküldöm a hírekbe 8)

Reni igen igazad van neked is..valószínű hogy te úgyis talizol majd Memmével,mert ha jól emléxem akkor azonos időre vagytok kiírva :)

ma nem megyek dolgozni, mert 1 napot kivettem :D
megyünk le apósomat meglátogatni a Balatonra, este jövünk vissza...Férjem 1ül akart menni Encivel, de mondtam hogy nekem nehezemre esik még elengedni Encit.(pláne h multkor összetörte a kocsiját szintén Balcsiról hazafelé jövet, utolért vkit, ő volt a hibás)

szóval megyek én is....legalább megismerem az új feleségét is :D

legyetek jók!vigyázzatok magatokra

Kép
gablaty
 
 


Orsi: Én hétfőn megyek és azért kérdeztem,hogy hátha össze tudunk futni, de akkor így nem :-(

Aprooka: Köszönöm, és ti is gyógyuljatok meg! és jó pihit!!

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Sziasztok!

Reni,
Nagyon, nagyon boldog névnapot Ivánnak!

Judy,
kicsit megkésve, de
:oops:
Nagyon, nagyon boldog szülinapot Annának!

Orsi!
DAninak is sok, sok boldogot!

És sajnos sokmindenkiről lemaradtunk,
így sok sok boldog szülinapot és névnapot mindenkinek!!!

Steffi,
Gratula a josgihoz!! ügyi vagy, nekem még az eü vizsga várat magára!

Gabi,
Jó titeket látni!
És Encit is hogy milyen boldog!!!
hogy van? kicsi lelke?

Andi,
hogy vagy????
látom dolgozol, nagyon kis ügyes vagy!!
Balu hogy van?

Tünde,
nagy, nagy gratula a honlaphoz,
bocsánat hogy nem nagyon írtam, de majd jelentkezem.
de azért beleolvastam ám! és tetszik!


Zsó,
Jó pihit nektek!
merre mentek?

Most mennem kell!
nyugodt éjszakát!

ancsaboszi
 
 


Gabi!

Kinek ismered meg az új feleségét???? :roll: :roll:

ancsaboszi
 
 


Boszikám!!!

Végreeeeee!!! És micsoda hírrel!!!! :lol: :wink:
HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


BOSZI!!!

A MILLIÓ PUSZI MÉG LEMARADT!!! Annyira izgalomba jöttem!!! :wink: :lol: Komolyan mondom, hogy mingyá sírva fakadok....az örömtől persze!!!! :cry: :roll: :wink: :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Ancsaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Annyira örülök! Mostmár minden oké lesz ;) 2010 a Te éved :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Önfotózás? :lol:
Emiatt tűntél el ennyire ugye? Jaaaj, annyira klassz! Teljesen feldobódtam :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Ancsa: Gratulálok!!!!!!! máj. 28-án láthattalak a kórházban? Ott ültem bambán az uh előtt, mikor láttam valakit aki berobogott a liftbe és úgy nézett ki, mint te.

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


sziasztok,

úgy látszik még túl korán van, mert fogalmam nem volt miről beszél Reni, Timi és Brigi...milyen hírek??? 3x olvastam el Ancsa hsz-sát hátha átugrottam vlmit, és csak ezután tűnt fel a 2. vonalzó. annyira örülök nektek!!!! gondolom most nagy az öröm otthon. Lara tudja már? és mit szólt?

Zsó, jó utat!

és Veroéknak is, remélem jó időtök lesz!!!

ki utazik még el? :oops:
snooopy
 
 


Jó reggelt!

Ancsa! :lol: :lol: :lol: :lol:
nem láttam a szememtől a többiek mit gratulálnak, de már látom :lol: :lol: Szívből és őszintén örülök!!!!!
Jól vagy, minden oké?!
Azt hittem már rég vezetsz...

Csajok!
el is felejtettem megköszönni a gratulációkat :roll: Köszönöm mindenkinek :D Holnap megyünk a pólus center okmányirodába beadni az iratokat. Most épp azon megy a kérdés, hogy vajon vezethettek azzal az adatlappal amit kapok vagy nem? Mindenki mást mond, persze én hajlok az igen felé :wink:

Anna!
Gyönyörű a lány! Ha vezethettek jövő héten összehozhatunk valamit!

Zso!
Hogy vagytok? Sajnálom, hogy ilyen nehéz Levit altatni. Eszembe jutott az én kínlodásom, mondjuk az semmi volt, azért babakocsiban, ágyban mellettem aludt :roll: Kívánom, hogy túllépjetek ezen hamar!

Tenci és Gabi kedvéért:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steffi
Nem vezethetsz vele!!!!!!Én is megkérdeztem az oktatómat, mikor megtudtam, hogy sikerült. Ő mondta, ogy a rendőr jóindulatától függ és inkább nem érdemes! HA már eddig kibírtam jogsi nélkül, akkor még azt az 1 hete csak elviselem valahogy :)
Sztem jobb a békesség! Mert elvileg csak a jogsival vezethetsz. HA belefutsz egy szívózós zsernyákba, akkor 1 vagy 2 évre felfüggesztik a jogsidat! Szal nem éri meg....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Ancsa,
de jóóóó!!! Nagyon örülök nektek!! :D
Hogy vagy? Minden rendben?

Steffi,
gyönyörűek a lurkók :D
Nem vezethetsz a papírral :( Velem is közölte a csaj a Pólusban jogsicserénél, hogy válasszak: leadom a jogsit és akkor nem vezethetek amíg postán ki nem ér a másik (jó vicc, hogy a fenébe jöjjek akkor haza a pólusból???), vagy megtartom, de akkor be kell mennem a központi okmányirodába átvenni az újat :?

Ren,
kis gombócka :D Most vettünk neki egy rakás ruhát a turiban, mert ugyan tele van már az összes szekrényük gyerekruhával, de 62-nél kisebb nem nagyon van közte...
Te hogy vagy? És hogy áll a babanapló? Én is most nagy munkába fogok, lehet lesz vagy 2 év mire végzek vele :? főleg amennyi időm Anna mellett van :roll:

Orsi,
hogy vagy? rosszullétek?

Zsó,
jó utat nektek!!!

Tigrincs,
nektek is nagyon jó utat!!! Fotókat majd várom ;) :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?