Sziasztok Lányok!
Itten vagyok és megint egyke...férjem most itthon volt két napig szabin (azzal lepett meg hétfő reggel, hogy itthon maradt...
).
Ma meg már dolgozik, gyerekek meg mamáznak, hogy tudjak dolgozni...
Nincs ovi, idő is szar...gyerkőcök megőrűlnek itthon...
Ez a régi topic dolog...
Hát igazából nem tudom, hogy mi volt a kiváltó ok???? Borsikára és Eni????? Arra gondoltok, ugye?
Nekem az a véleményem, hogy Eni megsértődött, de Borsika el is távozott SAJNOS!!!!! Sajna így jött...
De azért mi itt végig izgultuk a terhességét, a szülést, Jankusz műtétét, orvosi látogatásait...szóval, hogy rengeteget foglalkoztunk velük, gondoltunk rájuk...és most már nem tudunk semmit...pedig én most is sokat gondolok rájuk, hogy mi lehet velük...
Memme meg nem is tudom, hogy miért távozott????? Vele is volt valami amiről nem tudok??????
Én nem haragszom senkire, nyílván megvan az oka annak amit tesznek és nincs jogom ítélkezni felettük, de azért vmit mondhattak volna na....
Zsó!
Levinek a mizériája nagyon érdekes...az alvásproblémátokról Orsi jut eszembe...Pont úgy aludt ahogy Levi...összevissza és pont, hogy sehogy...
Szóval ott kezdte este a sajátjában éjfél körűl átjött hozzánk és nyugtalan volt a hajnal...napközben fél óránál tovább csak a hosszú autóutakon aludt...
Szóval szörnyű volt...de több ilyen barátnőm volt ahol a gyerkőc nem találta a helyét alvásilag és emiatt sok probléma volt.
Hidd el, hogy sokkal jobban alszanak, ha mindíg ugyanott alszik...
Nálunk nehéz volt az átállás, mert amíg átszoktattam addig (3-4 hónapig) nem nagyon mentünk sehova, hogy minden alvása a saját ágyában legyen. Szóval napközben egyszer aludt és azt is csak a saját ágyában...nem volt babakocsi vagy autóút sehova...
Nehéz volt, de utána 10 órát aludt éjszaka és 2-3 órát ebéd után...a saját ágyában. Ne értsd félre, nem hagytam sírni, nem hagytam egyedül, de a saját ágyában aludt...
Dani már kezdettől fogva csak a helyén aludt és nála nem is jutottunk ideáig...ő a mai napig megy lefeküdni a saját ágyába ha fáradt...bár most már ő sem alszik el egyedül, de nagyon hamar és jó sokáig
Egyébként ott altatod ahol akarod csak az legyen a lényeg, hogy tudja, hogy "anya letett ide, az alvást jelent".
Egyedül lehet csak 2-3 évesen fog aludni...Orsi is 3 éves kora óta nem igényli a jelenlétünket..
Az evés miatt meg csak annyit, hogy néztek már neki vérképet???? Nem vashiányos????? Daninak csináltak, mert ő már szopizásnál úgy kezdte, hogy 40-50 grammokat szopizott 6-7 hónaposan 3-4 óránként...szóval baromi keveset...és nagyon sokat aggódtam, mert ugye egész nap nyűgi volt...szervi baja nem volt, de elég nehezen lendültünk át ezen...a mai napig csak 9 kiló és nem eszik valami jól...ez van...
De egyébként van az a doki aki a kismamában van...ő szokott ilyen problémákkal foglalkozni...(asszem)...
Andi!
Basszus ez nagyon gáz...ilyenkor fizet a biztositó valamit????? Gondolom nem...
De legalább a munka bejön
Veronikusz!
Neked most hogy van az oviszünet???? Most otthon van a big trio egész nap
Nem is tudom, hogy mi lesz szeptemberben....majd újra kell kezdenem a beszoktatást Orsival?????? Olyan hosszú az idő amíg nem megy...és akkor még Danit is be kell szoktatni a bölcsibe...