Sziasztok!
Zsuzsu!
Akkor szurkolok, h elérd a kitűzött célt, hajrá, hajrá!!!
Lilla mindig szabadon van a nappaliban, és már olyan durván kúszik, h muszáj röhögnöm rajta…ha nagyon akar menni vmiért, totál begőzöl, szuszog, mint a süni, meg sikít hozzá, és olyan roham tempóban nyomja, durva!
Remélem lesz belőle mászás…
Pfff, normálisak ezek ott a polgármesteri hivatalban??? Nem hozzányúlni kéne, hanem mellé egy hintát még. Hogy lehetnek ennyire ellene egy ilyen dolognak?
Ehh, az előző családnál volt ez szokás, h ha rosszalkodtak a gyerekek, akkor a teljes nevén szóltak neki…én csak a kicsinél alkalmaztam, mert vele voltam a legtöbbet, a többiekét (a maradék 3) meg egyébként sem tudtam megjegyezni, mert a konzervatív angolok, módosabb családokban még mindig 3 nevet adnak…ez a 4 gyerekre 12 név, kéééész. Úh mire a kicsiét is kimondtam, elfáradtam… kb így Conrad Lui George Dodd, mit csináltááááál???
Sajnálom a mamát, részvétem! Én mindenképp elmondanám valahogy Ábinak…az ő szintjén.
Cukik a srácok!
Ildi!
Ááááá, én tuti durván beszólnék a lotyózás miatt!!!
LOTTINAK BOLDOG 9 HÓNAPOT!!! Durva, h már itt tartunk!!! Jaj, annyira cukorborsó ezen a képen!
Fürdés…
:D Nekünk csak sima ikeás kádunk van, abban nem tud ülni, mert még egyáltalán ülni sem tud.
Így már félig fekve kilógott, volt benne ilyen fürdető szék szerűség.
Darabos…hát a tejpépben a csomók!
Néha olyan lesz, nemtom miért…egyébként nem. Babykekszet kapott már 2x, ez angliából van, nagyon omlós fajta…így sikerült egy jó nagyot leharapnia, anyukám kotorta is ki a szájából, nem vártuk meg, h fulladozzon. Az ízét nem is szereti, durván fintorgott rá, még semmire nem volt ilyen reakciója.
Nem baj, nem lesz nassolós a lány, nem bánom…:)
Husit én 2x.
Én zöld J&J-t használok, fürdetőt és testápolót is. Nem szeretem a JJ cuccokat, de ennek annyira jó illata van, h muszáj volt még vennem annó, és azóta csak ezt használjuk. De a lilától pl kicsattogott Lilla, aztán gondoltam én elhasználom, és én is…
Veronika!
Köszi az infót!
Olyan szörfruhát mi is majdnem vettünk, ha már van leárazás, lehet, h meg is veszem, jó lesz a balcsira.
De nekem a fiúsak tetszenek, asszem a zöld.
Nekünk ikeás ujjbábjaink vannak, egy csomag halas, meg egy állatos.
Nagyon jók a tieitek!
Én azért vagyok érzékeny ezekre a mozgásfejlődéses dolgokra, mert saját tapasztalat….az öcsémnek a kétkezessége miatt van gondja, a mai napig, érezhető rajta, h nagy hatással van az agyfejlődésre a mozgásfejlődés. Nehezen tanul, beszélni is tök későn kezdett, és nehezen…a művészetekben viszont eléggé kiugró (zene, rajz). Ezek pontosan a kétkezesség agyfejlődésre vonatkozó hatásai. Úh ez a mászás dolog sem lehet hülyeség. Nem kapcsolnám ennyire sarkosan össze a diszlexiával, de tuti számít.
Éva!
Örülök, h megszültétek nehezen azt a fogacskát!
Jaj szegény, jobbulást a nátha miatt!!! Nem allergiás esetleg kutya/macska szőrre? Aidan addig volt rengeteget megfázva, míg volt macskájuk…utána elpaterolták más okból, és azóta kutya baja a gyereknek, meg az apja sem ekcémás azóta.
Neked is köszi a linket!
Bettyna!
Köszi a linket! Megnéztem a gyermekek fejlődését 0-1éves korig….hát Lilla nem csinál szinte semmit, amit kéne..
Wáááááá, Szabi nagyon kis golyófej lett, de éééédes!
Először én sem ismertem meg, a képet láttam először, aztán, h kihez tartozik.
Durva, h mennyit számít a haj!!!
LKata!
Dejó, mégis használ a homeos bogyó!
Fog még sehol??
A mi nappalink a tietekhez képest katasztrófa súlytotta övezet.
Dejóóó, tökjóó a hajad, nagyon csini!
HT:
Gyümik: alma, banán, sárgabarack, őszibarack, áfonya, szilva, körte, mangó, meggy
Zöldségek: sárgarépa, sütőtők, borsó, cukkini, kukorica, paradicsom, karfiol, krumpli, gesztenye, spenót 1x, de azóta nem adok, mióta rájöttem, h tejszín van benne
Husi: csirke, pulyka, hetente 2x
Minden féle tejpép, és babyműzli…
És még mindig csak bébiételt kap…
Ma voltunk éppen egy barátnőmnél, és szedett nekem pár szem meggyet, mert nem permetezték le a fájukat, úh azt oda merem adni….holnap kipróbáljuk, belekeverem vm-be.
Borsót Lilla 6hós kora óta kap, bio univert, ami elvileg paszírozott, gyakorlatilag ki tudja, de nem bántja a pocakját.
Macianyu!
Lillának is görbül a szája, ha picit erélyesebben szólok rá…
Borkaby!
:D:D Jól nyomjátok!
Írnál egy kicsit erről a gordon módszerről légyszi? Most így hirtelen nem találtam semmit magáról a módszerről azon az oldalon.
Hmmm Szárszó, asszem nincs közel hozzánk…voltam ott egyszer táborban, borzalmas volt…meg a szüleim ugyanott ismerkedtek meg.
Igen, olyan gáz, h tönkretettük a Földet, az a baj, ha így haladunk, pár évtized múlva egyáltalán ki sem lehet majd menni a fényre, még télen sem, csak vm védő ruhában…ezt mi már lehet nem éljük meg, de tuti lesz ilyen, ha tovább lyukad az ózonpajzs, márpedig miért ne lyukadna, roncsoljuk úgyis tovább…:( Még mi is egész nap kint ugráltunk, homokoztunk, fürödtünk a napon annó a Balatonon….
Neked is köszi a linket!
Pápá és pohár miatt irigy vagyok!
Lilla tojik rájuk…
Van még kérdésed moshatózásról azon kívül, amiket tnap írtam?
Szöszke!
Naaaagy-naaagy gratula a vizsgádhoz!
Hmm, neked akkor tökjó, h nincs semmilyen hatással rád a gyerekkori mozgásfejlődés. A már említett 4 gyerek közül is a 3.-nak ugyanaz volt a baja, mint az öcsémnek a kétkezesség miatt, meg neki egyensúly zavarai is voltak, és nagyon nehezen ment neki az olvasás…azt nem tudom, h ő mászott-e.
Jogos, amiket a husiról írsz. Egyébként én is totál egyetértek, és utálom, h ez így van…de én nem tudok nem enni húst, tudom, h szükségünk van rá, és enni kell. Meg igazából szeretem is…csak hát…
Na meg azt olvastam mostanában nagyon sok helyen, h nem szabad heti 2-nél többször enni, mert savasít, és az nem jó (most nem fejtem ki), meg van még sok savasító étel, úh erre most próbálok odafigyelni. A magyarok nagyon brutál húsevők. Reggelire-ebédre-vacsorára….mindig.
Nymalac!
Jobbulást! (megfázás)
Én úgy tudom, h a naptejet nem jó évekig megtartani, ezért is nem akartam eddig drágát venni, nem tudom mi lesz akkor, ha megyünk majd a Balcsira, még gondolkodom, h beruházzak-e.
Nekünk is van egy zacskó golyónk a medencénkhez. Egyszer volt benne Lilla eddig (szárazon), és ő is kidobott 1-2-t.
Mge meg akarta enni őket.
Itt is sok puszit küldök nektek, sajnálom!
Remélem nem lesz semmi gond!
Marek!
Tökjóóóó lett Bori birodalma, de tényleg, tök aranyos! Nagyon jók a képek is!
Jaj, ne is mondd, én most küldöm vissza a szép új MT-nket a csajnak, mert rövid a pántja, én csak hátul szeretem megkötni, elöl nem szép. Azt mondta, h úgy emlékszik 190cm-re csinálta, erre lemértem, csak 175cm…nem csoda, h kicsi.
Pedig én is már csak 56kg vagyok.
Na nem baj, nem bánom, ennyi belefér, mert egyébként gyönyörűűűű, és kényelmes!
Timi!
Igen, valószínűleg megyünk, ha nem szól semmi közbe.
MT!!!! Éljen éljen, terjed a mei tai!!!
Én nem tudok mondani ezekre semmit, mert nem találkoztam még velük. A mamami WAHM szakaszát tudom ajánlani, nekünk 2 van onnan, ügyes csajok varrták.
És nagyon profik. Ha később úgy gondolom majd, akkor nekünk még valszín egy bamberoo-nk lesz, meg egy beco mindenképp.
Biceboca!
Nagyon édesek a képek, gyere gyakrabban!
Bili….sztem még felesleges, nagyon kicsik még! Én 2 éves kor körül tervezem…
Jaj, nagyon sajnálom, h ilyen a pároddal a helyzet, de remélem ezután másképp lesz! Tényleg csini vagy, elhiszem, h ezért lefogytál…
A liliputi és a bora az mei tai márkák, ezeket nézegetik most a csajok. A mei tai egy ázsiai hordozó, eredetileg kötős, de van csatos változata is. Azért jobb, mint a kenguru, mert szélesebb, így kb béka állásban van a baba lába, ami sokkal egészségesebb, nem merev a body része, mint a kenguurunál, így a gerincet természetesebben tartja, ami szintén egészségesebb.
Kata!
Nagyon tündériek a gyerkőcök!
Én is kaptam annó coolababyt Nymalactól kölcsönbe, amikor láttam már, h lassan ki fogja nőni Lilla az első készletünket. Nekem azért nem jött be, mert ez egy nagy pelus, megkockáztatom, h Lillának combnál még mindig nagy lenne a legkisebb álláson is. Nekünk mindig a combival van a gond, ez miatt már vagy 4 féle pelust eladtam, amiből rendeltem 1-1 darabot kipróbálni, de mind nagy volt.
Egyébként jól szív a coolababy, polár a belseje, mint nagyon sok más, drágább pelusnak is. A patentokat én nem szeretem, mert Lillának mindig vagy kicsi vagy nagy, nem lehet olyan kis léptékben állítani, mint a tépőzárat. Később viszont, ha le akarnak majd vetkőzni, akkor jó lesz.
Sztem a Pul-os, vízzáró réteg lehet a gyengébb minőség, meg talán a külső anyag egy picit, ezért olcsóbb, de ezek nem annyira fontos szempontok egy pelusnál, úh megéri annak, akinek beválik. Max óvatosan kell mosni, csak 40fokon…én 60on mosom a mieinket. A készletünk fele bumgenius, ami az egyik legkisebb pelus, és még mindig a legkisebb álláson használjuk…talán mostanában kell majd váltani, de még nem.
Dejó, örülök, h felvették Zsófit az oviba! Találtatok volna magánovit egyébként?
Móni!
Jó, hogy jelentkeztél!!! Te is gyere gyakrabban!
Örülök, h mostmár látod az utat, remélem pikk pakk jól meggyúrják Mikit, adnak házit, és nem lesz semmi baj! Na ja, kint nem tudom mit mondanának erre, elég lazák…leginkább semmit.
Ezek szt most itthon vagytok/lesztek?
Asztaaa, nem semmi méreteitek vannak!
Mármint Mikinek…
Ildi, Móni! (és még nem tudom ki írta a hajhullást)
Nekem a Revalid-ot nagyon dicsérték hajra!
Na ennyi vagyok, kinyúltam, alvás…
Majd jövök holnap!