Új privát üzeneted érkezett!

Reni,

Még valami. Nekem nagyon jól jött a segítség, amikor Zorkával hazamentem a kórházból. És anyukám segítség volt. Reggel 8-kor jött, útközben bevásárolt, patikába ment, aztán megfőzött, ha kellett takarított...Én pedig tudtam a babával foglalkozni és pihenni. 4 órakor pedig megkérdezte, hogy segíthet-e még valamit és angolosan távozott. Ha valamiről kikértem a véleményét, elmondta, egyébként csendben volt.
Ezzel szemben anyósom befutott egy adag babfőzelékkel és nem értette miért nem akarok enni belőle...Majd napjában négyszer pancsolta össze az egész konyhát kávéfőzés címen, amit aztán otthagyott, és mindezek mellett folyamatosan okoskodott, osztotta az észt, szoptatás közben odajött és benyomta a mellemet a gyerek szájába, stb...És ha szegény gyerek nyekkent egyet akkor egyből pánikolt, hogy éhes és milyen szemét vagyok, hogy nem adok neki enni...na, hát csoda, hogy elment a tejem?:)
Vendég
 


Jézusom Judit!!
Most nem mosolygok, ehhez nincs mit hozzátenni :shock: :shock: de nagyon csodállak, hogy kibírod és nem rúgod ki páros lábbal
Ezért ezt, neked:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Ja, még egy, aki nem bírja, nyugodtan ugorjon át:))
Szerbiában recept nélkül lehet antibiotikumot kapni. Többször felajánlotta, hogy hoz, meg döntött is ide egy csomót. Mindig mondom neki, hogy feleslegesen hozza, mert anélkül sem én sem a gyerek nem fog beszedni antibiotikumot, hogy orvos ne látta volna.Az orvos pedig majd felírja azt amit gondol..az antibiotikum nem cukorka.
Na persze hozott valami antibiotikumot, hogy ezt feltétlen vigyük magunkkal Görögországba. Okosan bólogattam, még nem tudja, hogy holnap ahogy kilép az ajtón dobom is a kukába. Hozzáteszem apósom gyerekorvos...
Vendég
 

 
 

Gyöngyi,

Köszi:))Hát vannak dolgok, amikkel az ember nem szívesen dicsekszik, de most már nem bírtam magamban tartani...:) És hidd el sok minden van, amit még nem meséltem el...De nem magamat akarom fényezni:) Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy most az egy hét alatt azért sokat segített, ha másban nem is, de Zorkával foglalkozott, ma lenyírta a füvet, elvitt mindenhova kocsival...és anyagilag is nagyon sokat segítenek mindig...Csakhát mindezért le kell nyelnünk sok mindent. A higiénia-kérdés pedig annyira kényes...most hogy mondjam meg neki, hogy normális ember naponta cserél fehérneműt, és nem hord éjjel-nappal non-stop egyetlen melegítőt(ezt szószerint értsétek!!!) és minimum naponta egyszer lezuhanyozik???
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk a mostani éjszaka egy fokkal jobb volt, mint az előző, de most is volt pocakgörcs miatti sikítva sírás, végül megszélcsöveztem, kijött belőle egy csomó puki, aztán tettem a pocakjára felmelegített cseresznyemag zsákot, és újra szopiztattam, ezalatt szerencsére el is aludt... Napközben viszont továbbra sem nagyon akar aludni, ma is 2-szer fél órát aludt összesen, pedig fáradt, mert nyüszög egész nap....

Mariann,
igen, ahogy már az Adrienn is írta, tesók vagyunk, Ő az én Nővérkém, és Dóri Levi unokatesója, nagyon aranyosak együtt, Dóri imádja Levit, mindig jön át hozzánk, és addig nem nyugszik, míg meg nem találja, vagy a babakocsiban, vagy a játszószónyegen, vagy a nyugiszékben, és meg nem simogathatja :-)

Kata,
örülök, hogy megoldódott az utazás téma, én teljesen megértelek, én is mindíg attól paráztam, hogy tutira akkor indul majd be a szülés, mikor Zoli dolgozni van, nagyon megnyugtató volt, hogy az elejétől a végéig velem volt!

Emőke,
semmi gond, majd legközelebb egyeztetjük a sószobát, mi pont ma voltunk már, de jövő héten, majd újra megyünk valamelyik nap.

Anita,
hát nem egyszerű ez a "hogyan születik" téma, de ha annyit mondanál neki, hogy a puncin keresztül mennek ezek a dolgok, az ugye neki is van, és így ugye nem is mondassz neki semmi valótlant... vagy ehhez még kicsi?

Judit,
hát továbbra is részvétem, Te is meg vagy áldva! Szerintem a Tiédet és az én Anyósomat össze lehetne kötni, egyformák. Én sosem felejtem el, életében először feljött meglátogatni minket, akkor még nem is voltunk házasok Zolival, az én lakásomban laktunk, és mondom soha nem volt még nálunk, és reggelre kidobálta a szemetesbe a mélyhütőből a húsokat, mert azok nem frissek!!!!! És ez csak a "bemutatkozás" volt, majd mesélek még.....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi,

Nem rossz:) Nálunk ez a veszély nem fenyeget, szerintem ha körülnéznék az anyósom fagyasztójában igencsak meglepődnék:) Úgyhogy nem egyformák, de a Tied sem egyszerű eset az tuti.
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!
Ez a szitu nem egyszerű, iszonyat lehet. Persze rendes tőlük, hogy sokat segítenek de azt nagyon nem bírom, hogy ha valaki ennyire igénytelen. Holnap CSÜTÖRTÖK!!!

Orsi!
Úgy látszik Vecsésre azok költöznek akiknek zakkant az anyósa? :wink: .

Én sajnos már nem állhatok be a sorba de nálunk is voltak kisebb nagyobb gondok anno.

Szandra

szandrakiss
 
 


Orsi, a gripe water-t próbáltátok? Nálunk a pocakgörcsös időszakokban mindig segített. A meggymagos zsákot hol sikerült beszereznetek?

Judit, még mindig kitartás, és ha nem lennél terhes, sok-sok nyugtatót javasolnék. Addig pedig gázálarcot :lol: . Mindjárt elhúz az öreglány, és gondolj arra, hogy utána milyen klassz lesz hármasban (négyesben :lol: ) nyaralni!

Az anyós témáról már én is sokat meséltem (panaszkodtam 8) ), anyósom a másik véglet, nagyon kedves, aranyos, segítőkész, de megőrjít azzal, hogy iszonyú alázatosan, elhaló hangon szeretne mindent helyettem megcsinálni, és 5 percenként kérdez akkora hülyeségeket, hogy attól falnak megyek és naponta kétszázszor elmondja, hogy pihenjek, pihenjek, pihenjek. De egy 1 éves gyerek mellett, aki most próbálkozik a járással, szerintetek mennyit lehet pihenni :?: :?:

Képzeljétek, tegnap voltunk Marcival szemésznél, és tökéletes a kisfickó látása! Nagyon tartottunk attól, hogy az inkubátoros időszak miatt rövidlátó lesz (mint a koraszülöttek nagy része), de úgy néz ki, hogy jobb a szeme, mint az apjáé és az anyjáé. Egyébként is rendben talált mindent a doki, úgyhogy legközelebb csak 2,5 és 5 éves korában szeretné látni! :lol: :lol: :lol: Egyébként egy szuper gyerekszemész nénit találtunk, csak jókat tudok mondani róla, az optikáról és a bánásmódról is, úgyhogy ha valaki szemészt keres és nem akar pl. a Mária utcai szemklinikán órákig rostokolni, akkor szivesen átküldöm az elérhetőségét.
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi, boldog születésnapot!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi,

Boldog szülinapot!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Gyöngyi drága! :D


Kép

Anita
putyu
 
 


Judit, Rólad 2 dolog jutott még eszembe:
- a Fő úton, a kínai étterem melletti bazársoron lévő zöldségesnél isteni görögdinnyét vettem tegnap (nem tecsó quality!!!)
- a sárkányban pedig tök jó kismamás cuccokat lehet most kapni, gumis derekú gatyákat, pólókat, 1-2.000 Ft-ért - minden kismamának ajánlom :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi,

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Kata,

Köszi, a legközelebbi görögdinnyét már Görögországban fogjuk venni:) Mire hazajövünk addigra meg remélhetőleg már lesz hazai is. A Sárkány Centert viszont lehet meg kéne néznem, csak nem nagyon lesz már rá időm utazás előtt. :(
Képzeljétek, kb 2 órája tiszta a levegő:) Miki meg úton van hazafelé. Ki akartam suvickolni, mire hazaér, de nincs energiám hozzá, ezt a 10 napot ki kell pihenni:)
Vendég
 


Gyöngyi!
Komolyan mondod, hogy ma van a szülinapod? És nem is dicsekedtél vele? Én meg szégyenlem magam, hogy nem is jutott az eszembe és nem köszöntöttünk fel!!

Akkor isten éltessen sokáig!!!

Különben nem szívtunk sokáig, kb 10-15 perc volt. Hál istennek a szembejövő forgalmat már nem engedték fel így könnyen ki lehetett kerülni a bulit!!

Judit!
És most nyomj egy 2 órás jógát, hogy megtisztítsd magad belül!! :lol:

Különben azt akartam még mondani így az ovival kapcsolatban, hogy lehet ti is a Brunszvikban kezdtek és febr végével jöttök át ide mert két új csoportot oda tesznek amíg át nem lehet majd költözni az újonnan épült részbe.

Kata!
Itt van a biciklis ülés, ha akartok akkor ma 6 utántól vagyunk (előtte uszi van). Igaz mi holnap és holnapután is itthon vagyunk és akkor kiokosíthatom magam a felszerelésében és akkor bármikor jöhettek. Tényleg valami szupi kis kerti buliról meséltél valamelyik nap :oops: :wink:

Olvasok egy kicsit mert végre csend van ismét

sz

szandrakiss
 
 


Gyöngyi, szülinapod alkalmából mi is minden jót kívánunk!

Judit, ez nagyon durva :-( Minden elismerésem, hogy bírod ennyi ideig.

Ok, Orsi. Jövő héten mi is szeretnénk menni. Hátha összefutunk :-)
Adri, Ti is jöttök? Majd egyeztessünk!



Emőke Kép és egy mai kép :-)

Kép


Kép
birdie
 
 


Köszönöm lányok! :oops: :oops: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Védőnénik gyöngye :D
Nagyon boldog születésnapot kívánunk! Kép
Ákos, Maja, Tomi, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Édes Zorka!

Bár nagyon megkésve, de annál nagyobb szeretettel...


Kép



Drága Gyöngyi!


Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Drága Gyöngyi!

Mi is kívánunk neked nagyon boldog születésnapot!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi,
mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked! :D

Judit,
hát tudok még jóval "izgibb" dolgokat is mesélni, de majd egyszer inkább személyesen... A lényeg, meg vagyunk mi áldva :evil:

Szandra,
lehet hogy kicsit morbid vagyok, de ezért egy kicsit irigyellek, hogy most már nyugid van....

Kata,
a Gripe Water-t 1 hónapos kora óta adom neki minden nap, de sajnos nem mindig használ, elötte az Infacol-lal próbálkoztunk, de az abszolút nem jött be.
A cseresznyemag zsákot a kolléganőimtől kaptuk, BABYLOVE feliratvan rajta, ami ugye drogerie markt-os márka.

Emőke,
jól van, akkor ha már tudom, hogy mi melyik nap tudnánk eljutni a sószobába, majd megírom :-)
Mit csinál Ábel a képen, Marci szemét vizsgálja éppen :lol: Egyébként nagyon aranyosak!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Huhh, meg háhh, hát képzeljétek, hogy jövök be reggel a Zegyetemre és nem szembe biciklizik velem a CSányisanyi??? :D Minimálsminkkel és egyetemista szerkóban egész jó pasi. Éhgyomorra meg munkaundor ellen egyenesen gyógyír :D :D :D Sőt, még rám is vigyorgott. Valami forgatás van a kertben.

Gyöngyi,
lehet, hogy a Zuradat láttam ma az SZTK előtt mankóval? Mer akkor a mai a találkozások napja :D
Ünnepeltetek?

Judit,
Neked egy hatalmas nagy adag napsütést rendelek!!!

Anyóstémához annyit tennék hozzá, hogy bár én is szoktam panaszkodni, de az enyém egy angyal. Olyan sztorikat bírtok mesélni, hogy a hajam az égnek áll. De azt gondolom, hogyha nem lennének, kevesebbek lennének a gyerekeink, és igen, nehéz őket elviselnünk néha (vagy gyakran), de a párunk és a gyerekek érdekében meg kell próbálni normális hangulatot, kapcsolatot ápolni. És biztos vagyok benne, hogy az elveszítésük nagyon nagy űrt hagy maga után.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,
Csányi Sanyi egy jó pasi :D külsőleg, de emberileg..... :?

Meghalt Jacko, hallottátok?
Akármilyen is volt, azért megérintett a dolog. Rajta nőttem fel, bírom a zenéjét.

Most ennyi, mert sürgős gyurmázhatnékom van a nagyobbal.... :roll:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó,
én hallottam. Reggel hívott Atti, miután kitett az SZTK-nál. A frászt hozta rám, hogy mit hívogat 2 perccel azután, hogy kitett a kocsiból, de rögtön fel kellett hívjon, ahogy a rádióban hallotta. Ő nagy rajongó volt, nekünk megvan az összes CD. Meg egy rakat videokazi klippekkel.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Én is nagy Jacko rajongó voltam :cry:
A VIVA-n egész nap mennek ma a klipjei...

Katus,
hááát, ez az próbálkozni, agybajt kapni....

Anita
putyu
 
 



Katus, ezt a ma reggeli esztétikai élményt nagyon irigylem tőled, hmmmmmmm :lol: :lol: :lol:

Szandra holnap vagy vas. délelőtt jelentkezünk!

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Hú csajok, ha tudnátok hogy néz ki a lakás...
Miki ugye tegnap jött haza Horvátországból, 4 adagot mostam és ez a rohadt időjárás nem szeret minket, nem száradnak a ruhák. Közben be kellett rohannom a munkahelyemre leadni a táppénzes papírt, de előtte reggel még átvasaltam az összes ruhát, hogy száradjon. Az egész lakás tele van bőrönddel, gumimatraccal, gyógyszerekkel és ruhákkal, ruhákkal, ruhákkal...mikor leszünk menetrekész aaaaazt nem tudom.
Most nekiállok mégegyszer átvasalni a ruhákat...:(((brrrrr
Vendég
 


Nem semmi ez a nyár :evil:
Katus, ide nem rendeltél a napsütésből?
Megígértem a gyerekeknek, hogy kimegyünk délután a játszóra, de ilyen időben?
Nálunk is bevezethetnék: Tilos a dohányzás az egri játszótereken!

Anita
putyu
 
 


Zorka, utólag mi is kívánunk nagyon boldog névnapot!

Gyöngyi, Neked meg nagyon boldog szülinapot!

Judit, jó utat, pihenjetek sokat, vigyázzatok magatokra! mennyi időre mentek?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Sziasztok!

Hát, ma este megjártuk a Tűzoltó utcai gyereksebészetet :( Zétikémnek sikerült úgy elesnie a lakóparki cukrászdánál, hogy a szája a jobb felső részétől indulva függőlegesen úgy 1 cm-es hosszúságban és iszonyú mélyen szétnyílt... :cry: :cry: :cry: Az Apja kb. 1/2, én pedig 1 méterre álltam tőle...s mégis megtörtént :(

Egyébként a kórházban nagyon rendesek voltak, várni sem kellett és bő 5 perc alatt tették bele a 2 öltést helyi érzéstelenítéssel.


Most kis időre visszavonulok, mert az elmút időszak történéseit kissé már soknak érzem /bővebben majd később... szóban/:? :( A Zétivel ma történt dolog végképp betette nálam az ajtót :(


Mindenkinek szép, élményekkel teli nyarat kívánok!

Puszi!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi,

Nincs olyan gyerek, akivel ne történne valami nagyobb baleset, és tipikusan olyankor, amikor tizen állnak mellette fél méteres körzetben. Ne hibáztasd Magad! Lényeg, hogy Zéti túl van rajta, pár hét múlva csak rossz emlék lesz az egész, ő nem is fog rá emlékezni!!!

Viki
10 napra megyünk.

Legyetek rosszak (jónak lenni unalmas), vigyázzatok a csemetékre!Ha odaértünk küldök egy kis jóidőt:)
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!
Szuper nyaralást kívánunk nektek!!!

Évi!
Adrival megbeszéltük, hogy a fiúknak igenis nagyon jól állnak a fejen lévő gyerekkori sérülésből adódó pici nyomok, olyan szexisek lesznek tőle, ráadásul Zéti eddig is iszonyat jó kispasi volt.

Ne emészd magad semmin, attól nem lesz jobb sőt!!!! Inkább gyere sűrűbben és írd ki magadból a dolgokat.

Kata!
Holnap délelőtt nem vagyunk itthon, de 4 után igen ha az is jó.

Végre egy kis jó idő!!!

Szandra

szandrakiss
 
 


Katus, köszi a napsütést! :wink: Jól esett :)

Judit, nagyon jó utat nektek! Érezzétek jól magatokat!! Rátok fér :)

Évi, ne tedd ezt velünk, hogy megfosztasz az írásaidtól! Tudom sovány vigasz, de öcsémnek évente volt varrva, kapcsozva a feje és nem azért mert "rosszat" csinált folyton, még csak egy izgága gyerek sem volt....

Jó hétvégét Mindenkinek!!

Anita
putyu
 
 


Képzeljétek a Zsolt nagyon szeret csillagászkodni és fotózni a csillagokat, van már spéci távcsöve is amivel olyan dolgokat is lát amit mi szabad szemmel nem, ez lett egy ilyen csillagászati fotózásnak az eredménye:

Kép

ez egy gyűrűs köd: ring nebula a neve :)

Sz

szandrakiss
 
 


Szaisztok!
Ma volt Levente élete első névnapja és ezzel együtt pont ma 4 hónapos is :lol:

Csatolok néhány képet a családi névnapi buliról, amit együtt tartottunk a Nagypapája névnapjával, mert Ő meg László, és neki meg ugye tegnap volt a névnapja:

Kép Levente napon, 4 hónaposan :-)


Kép Dórival 1


Kép Dórival 2


Kép Dórival 3


Kép A Mondok Család :-)


Kép Dédivel és a Dórival

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Leventének boldog első névnapot! :oops: :)

Kép




Szandra,
húúú, de klassz! Egyszer belenézhetek?

Gyöngyi,
mi van veled? Ennyire lefoglal szegény Sanyi? Hogy van?

Anita
putyu
 
 


Levi babának nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Szandra,
Ez k..jó!!!!

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 



Sziasztok!

Leventének boldog névnapot kívánunk! Hatalmas kisfickó! :D

Szandra,
de remek ez a kép! Tökjó. Zsolti nagyon ügyes.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Levi! Boldog névnapot! Az én fiam ordít mások kezében, irigyellek, hogy a dédivel is ilyen jól megvan! Szépek vagytok együtt!

Szandra! Jó kis hobbi! :lol: A barátnőm csillagász, a párja szintén csillag fanatik. Képesek éjszakákat dekkolni a szabadban. Néhányszor csatlakoztunk hozzájuk :shock:

Trutyi idő volt, remélem már javul! 3 napig száradtak a ruhák, minek 1200 centrifuga, így is beposhadt :-( :?
almi
 
 


Sziasztok!!

Akinek nem sikerült máshogy üzennem: 30-70 %-os kiárusítás van Home cucokkból a Magmban

Reni!!

Nekem a terszon száradnak a ruhák: 2 nap alatt megszárad, utána váratlanul jön egy szeles eső és újra kimossa :twisted: :twisted:
Vasárnap reggel megpróbáltam bemenekíteni a száradt ruhákat, de én is csurom vizes lettem :? :?

Orsi!!

Leventének mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Milyen hoszú baba! :shock: :lol:

Szandra!!

Húú, de jó!!! Na, mi ilyet sose fogunk látni, mi éjjel mást csinálunk..........................alszunk :wink: :wink:

Anita drága!!

Hiányolsz??? :lol: :lol: gyertek át, a csajok is hiányolják a Botit és a Bogit :lol: :lol:


A köszöntéseket pedig köszönöm szépen!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Levinek boldog névnapot kívánunk! Tündéri a képeken, az unokatesójával együtt :)

Szandra, állati jó a kép! Egy ilyen ring nebulát egyszer én is megnéznék :)

Reni, átküldenéd a mailcímedet? Anyám válaszolt a kérdésedre, és egy mellékletet is küldött, amit ide nem tudok csatolni.

Marci tegnap óta megint taknyos (bár most úgy folyik az orra, mintha nyitva maradt volna egy csap, úgyhogy remélem, nem tart sokáig a dolog, és a szippantgatással se kell kínoznom). Ráadásul anyósék is itt vannak, és a sárkány természetemmel most úgy érzem, hogy a jóból is megárt a sok(k)...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Leventének mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Sziasztok!
Teszek fel pár képet a múlt heti, utolsó Ciniről.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kukk,

Anikó, Drága, nagyon hálás vagyok Neked most :D Olyan rég láttam a gyerekem, hogy lassan elfelejtem hogy néz ki. (Lent maradt Velencén anyóssal, elvileg ma este visszakapom). Szuperek a képek, az összes gyerek csodaédes!
Puszillak

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Leventének utólag is boldog 1. névnapot kívánunk!

Anikó, Drága, én viszont nem! :D Eszter lemaradt. :roll:

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Viki,
Csak a Te kedvedért :lol:

Kép Kép

Nem lettek a legjobbak :oops: :? Amin meg rajta vagy azért nem tettem fel, mert mindig megszólnak, ha felnőtt is kerül a képre :roll:
Hogy vagy? A lelked? Sikerült megoldást találni?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Lapető :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Katus,
Örülök, hogy sikerült örömet szereznem Neked :D
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?