Sziasztok!
Nálunk a mostani éjszaka egy fokkal jobb volt, mint az előző, de most is volt pocakgörcs miatti sikítva sírás, végül megszélcsöveztem, kijött belőle egy csomó puki, aztán tettem a pocakjára felmelegített cseresznyemag zsákot, és újra szopiztattam, ezalatt szerencsére el is aludt... Napközben viszont továbbra sem nagyon akar aludni, ma is 2-szer fél órát aludt összesen, pedig fáradt, mert nyüszög egész nap....
Mariann,
igen, ahogy már az Adrienn is írta, tesók vagyunk, Ő az én Nővérkém, és Dóri Levi unokatesója, nagyon aranyosak együtt, Dóri imádja Levit, mindig jön át hozzánk, és addig nem nyugszik, míg meg nem találja, vagy a babakocsiban, vagy a játszószónyegen, vagy a nyugiszékben, és meg nem simogathatja
Kata,
örülök, hogy megoldódott az utazás téma, én teljesen megértelek, én is mindíg attól paráztam, hogy tutira akkor indul majd be a szülés, mikor Zoli dolgozni van, nagyon megnyugtató volt, hogy az elejétől a végéig velem volt!
Emőke,
semmi gond, majd legközelebb egyeztetjük a sószobát, mi pont ma voltunk már, de jövő héten, majd újra megyünk valamelyik nap.
Anita,
hát nem egyszerű ez a "hogyan születik" téma, de ha annyit mondanál neki, hogy a puncin keresztül mennek ezek a dolgok, az ugye neki is van, és így ugye nem is mondassz neki semmi valótlant... vagy ehhez még kicsi?
Judit,
hát továbbra is részvétem, Te is meg vagy áldva! Szerintem a Tiédet és az én Anyósomat össze lehetne kötni, egyformák. Én sosem felejtem el, életében először feljött meglátogatni minket, akkor még nem is voltunk házasok Zolival, az én lakásomban laktunk, és mondom soha nem volt még nálunk, és reggelre kidobálta a szemetesbe a mélyhütőből a húsokat, mert azok nem frissek!!!!! És ez csak a "bemutatkozás" volt, majd mesélek még.....