Új privát üzeneted érkezett!

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az
ágyban.

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.

Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs.

Ha az esküvőn a menyasszony anyja az ÖRÖMANYA, a menyasszony apja az
ÖRÖMAPA, akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY?

Van Tesco gazdaságos óvszer, csak előbb ki kell enni belőle a kempingsajtot.

Összehozza, mint lottóötös a rokonságot.
Észrevetted már, hogy amikor a közlekedési lámpa zöldre vált,
automatikusan bekapcsolja a mögötted álló dudáját?

A feleségem szeret szex közben hozzám beszélni. A múlt éjszaka is felhívott
egy szállodából.

A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit!

Hogy van ez? Mindenki szeretne a mennybe jutni, de senki sem akar meghalni!?

A megbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az
az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

A fiatalok 0%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze a
drogokra.
A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne.

Az alkohol folyékony pszichiáter!

A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!!

Elösször is nagyon hiányoztok, de holnap hazajövök!!!!!!!!!!!!!! Ma csak fogászaton vagyok, de mivel nincs rendelés a dokinál, mert csötörés van!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Nos igy nem rohanok vissza hanem vissza olvastalak titeket!
Nagyon jól esett a hiányolás meg drukk meg minden! Rettenetesen folyik a könnyem ezt nem birom sírás nélkül!!! Ki vagyok borulva, de tudom, hogy a helyzetem most ezt nem engedheti!! És igen valaki írta, hogy minden készszoritásra szükségem van és ez most valóban így van!! Állandoan sírok pedig nem jó, mert így csak pörög a vérnyomásom felfelé! De most jól vagyok, bár sírtam már itthon is! A kutyusom miatt a cicám nagyon beteg, de apa nem tudom elviszi e dokihoz a görkém okés! Most is pityergek! Ne harizzatok, de nem írok most mindenkinek név szerint pedig lenne mit!!
Ja és gyön yörüséges a pocakom! Most akkora már mint egy 15 kilos görög dinnye!!! Minjá küldök képet Bridnek! Holnap hazajövök és írok!!! Brid tedd fel, ha megteszed köszi!!!
Legyetek jók puszi

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Anyci
tényleg fiatalon szültél, akkor inkább a lányoddal baráti viszonyotok van, nem? Tök jó lehet! Drukk a babához!

Bridget
az jó, ha Apával mész, sokkal jobb lesz így Neked is! Aztán meg majd alakul, hátha a környezet változás meghozza a gyümölcsét :wink:

Pendi
nálunk nincs kisgyerek tuti :roll: Amúgy a kertész melletti zöld ház anyuéké.
Ügyi vagy a futással, nagyon kitartó vagy :wink:

Zsu
jók a viccek! :lol: Gratu a 23. héthez!

Nócinak továbbra is drukkok, hogy minél tovább benn maradjon Regi!
Vendég
 

 
 

Nóci
látom közben jöttél! De jó, hogy benéztél :D De azért pihenj ám :wink:
És nyugi, minden rendben lesz - tudom, könnyű mondani, de így lesz, és kész! Minél többet pihenj, az egyéb dolgokat meg a család elintézi :wink:
Vendég
 


Kitty szia!A lányommal tényleg baráti a viszonyom és ez nagyon jó :D Szerencsére mindent meg tudunk beszélni :D

Nóci egy hatalmas ölelést küldök neked és vigasztaló puszit is :D

Zsu jól kidumcsiztuk magunk a barinőmmel :D Jól éreztük magunk,mert vicces családja van és szét rötyögöm magam rajtuk :lol:

Kép
anyci
 
 


Anyci
Ne is szomorkodj most mar elore nezunk es nem allunk meg babank nem lesz nekunk is 8)

Zsu
Dehogy kovezunk meg...itt nem csak a kismama erdekeit nezve szegeny babanak az elete is fontos es egy fel elet nem elet :roll:

Kitty
Hat most megint nagy latolgatasban vgyok lehet megsem megyek apacskaval :roll:

Noci
Neked is kuldom a tablicskut Kép Ne sirjal mert minden rendben lesz :!: ha sirsz azzal artassz ugyhogy nyugodj meg es gyere majd mi eltereljuk a figyelmed.... :) Gyogyszert kapsz? :roll: Most akkor fekves van vgy csak piheni kel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah ma csorgott a dokim a vereredmeny miatt... estrogen ugyben E2 68 :shock: :D ami marha jo a 2hettel ezelotti 1200hoz kepzest azaz tenyleg az allaga mar nem ugyanaz annak a valaminek...

Azt mondta menjek be penteken ha akarok egy konzultaciora es megbeszeljuk mit szeretnek :roll: marhara bizonytalan vgyok :? most mit csinaljak :roll:

Meg nekem meg az is kerdes,hogy ok nem termel estrogen mehet a stimu de ott van ez a nagy tuszo szeru valami hogy fog oda elferni meg ha ez ott van :roll: Tudom nem lesz hiper mennyisegu tuszom ugyse a magas FSH-el de akkor is :?

Ha megirnatok a velemenyeteket megkoszonnem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget,beszéld meg apácskával aztán hallgasd meg a dokit mit mond és majd utána eldöntheted mit akarsz.Egyedül is végig tudod csinálni?....Szerintem igen,mert a baba az első,igaz? :D

Kép
anyci
 
 


Anyci
Ugy ahogy mondod a baba az elso :wink: Este beszelek apaval :wink:

Tegnap lehet kihagytam a szorasbol
Enis :roll: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridg!
Én is csak azt tudom neked javasolni, mint amit Anyci is mondott neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!
Pár csajszit már ismerek innen,gondoltam írok ide is ha nem bánjátok! :D
De hogy ne legyek olyan idegen leírom a történetem:
21 évesen elhagytam a fogamzásgátlót,mert úgy gonoltuk a férjemmel,hogy öhet a baba.Ez áprilisban volt.Május,júniusban megjött rendesen.Aztán kimaradt.Mivel akkor mégcsek 2 éve éltünk pesten úgy gondoltuk,hogy egy barátnőtől kérünk segítséget,hogy ajáljon vkit.Ő a saját dokiához el is kísért(dr. Szécsényi Istvánhoz aki a Bajcsiba főorvos) viszont ő a koromból kiindulva nem foglalkozott velem.Azt mondta,hogy majd"beáll" ezt 6000 ft.-ért.Mindezt 3* játszottuk el.Volt,hogy 60 napra jött meg.Sehova nem küldött el,még vérvizsgálatra sem.Na én a 3. után azt mondtam,hogy ebből nem kérek!!!
Ugyhogy elkeztem keresgetni a neten.Úgy döntöttem,hogy nőt akarok!Akkor találtam meg a doktornőt(dr Cseh Erika).Elsőre szimpi volt,közel is van hozzánk.Ugyhogy kértem hozzá tavaly dec. végén időpontot,és elmentem.Elsőre megvizsgált,kézzel is és hüvelyi uh.-val.Nem látott elváltozást,de azt mondta,hogy nézzük meg vérvételle is,mi a helyzet.Azóta volt 2 vérvételem,de már jobb,mint volt.Bár baba még nincs,de bízom a doktornőben,hogy majd összehozzuk.
Most voltak kb 3 hete endokrinológusnál,de nagyon mérges vagyok rá.Ugyanis magánba mentem,mert nagyon messze kaptam időpontot SZTK-ba.
17400 ft.-ot kifizettem,hogy megállapítsa,hogy fogyni kéne.
Na hát ezt én is tudtam!
Hát röviden ennyi rólam. :roll:
Puszi
Vendég
 


Sziasztok! Most regisztráltam, de mióta elindult ez a topik azóta olvaslak benneteket, remélem csatlakozhatok hozzátok.

Kép
tündérke25
 
 


Gabóó!
Itt is sziaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündérke!
Üdv néked köztünk, mesélj magadról egy kicsit!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu: :wink:
Vendég
 


Szia Zsu!

25 éves vagyok, mint a vonalzómon is látszik a párommal a kapcsolatunk friss, de nagyon szeretjük egymást. Szinte mindennap szoba kerül a gyermekvállalás. Ő 23 éves, még szeretnénk várni a gyermekvállalással, Ő 5 év múlva szeretne gyereket, én remélem, hogy ez az idő le fog rövidülni. olyan 3 évre.

Neked Gratulálok Benőkéhez!

Kép
tündérke25
 
 


Sziasztok!

Végre itt,most van időm nyugalomban írni :lol: ,még jegyzeteltem is,hogy ne felejtsem el mit olvastam. :roll: Hiába,az utóbbi napokban is csak öregedtem,és mint mindig,továbbra is felejtek :lol:

Zsu,
előszőr is:Isten éltessen így utólag :oops: Bocsi,mert bár nem jöttem,azért naponta olvastam az írásaitokat,de ezt nem vettem észre...csak a többiek üdvözleteiből jöttem rá,hogy szülinapod volt.Ne haragudj :oops:
Babakocsi nagyon jó...velem az a baj,hogy nekem minden kocsi tetszik,csak a 3 kerekűek nem 8) ,így szerintem én nem bírnák dönteni,sem márka,sem szín szempontjából.És tutira a férjemmel nem egyezne az ízlésünk :roll:

Á,szerintem ha te ennyire aktív vagy,nem csillapodsz le a 8. hónapban sem.Különben semmi gond,ha bírod,én is ilyen voltam,anyós a végén már könyörgött,hogy szülésig többet ne látogassam meg őt :lol: (ekkor még 2 hetem volt elvileg a kiírásig,aztán itthon kuksoltam,mert ugye 2 héttel túlhordtam Renit :roll: )

Szöszke,
hát ebben nagyon egyformák vagyunk akkor....nekem 2 vetélésem volt,6-8 hét környékén,és a mai napig senki nem túl róla,csak a legjobb barátnőm,mert ő nem kerekít nagy feneket a dolgoknak. :? Velem is az a gond,hogy bár tudom,hogy csak jót akarnak nekem,de nem tudom kezelni az együttérzést...így inkább nem kérek belőle.
A Twilight-ra visszatérve,kérdezted,igen,most olvasom a könyveket,most végzek az Eclipse-sel,ma meg megveszem a Breaking Dawn-t,alig várom :D Bár azt hiszem Zsú írta,mennyire gyengécske film a Twilight :lol: Ilyenkor nagyon gyereknek érzem magam,hogy engem ennyire megfogott :lol:

Teszt ügyben van valami fejlemény?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok Lánykák! :)

Hú, de pörögnek az események!!!Visszaolvasni nem nagyon van esélyem, időm :oops:

Nóci!!Örülök, hogy jobban vagy, de nagyon vigyázz magatokra!!!!
Sírj, az a feszültséget kicsit levezeti, inkább, minthogy magadban tartsd :wink:

Hú, milyen sokan lettünk!!!!
Anyci, Gabo, Tündérke :) üdvözöllek benneteket!!! :)

Tündérke, látom tolna megyei vagy.Honnan?Én Hőgyészről származom, ott éltem 25 évig :D
Többieknek sok-sok puszi! :wink:
Vendég
 


Pendi,
azt azért nem mondanám,hogy nagyon önálló a lányom,csak olyan dolgokban pl,hogy tegnap elmentünk a férjemmel kettesben kirándulni pár órára,neki meg nem volt kedve,így otthon maradt,de pl ma reggel a férjem elutazott,nekem meg el kellett vinnem őt egy 100 km-re lévő városba.Reni meg nem mert egyedül maradni otthon,inkább felkelt ő is hajnali fél 5-kor. 7-re otthon voltunk,ennyit nem bírt volna ki? :D Igaz,nekem is jobb,ha velem van,de sajnáltuk hajnalben ébreszteni.Mindegy...a kocsiban is végig aludt :lol:
Ízületi problémáid vannak?Konkrétan mi?Én is készülök dokihoz,évek óta fáj a derekam,vannak napok,mikor nagyon durván.Most pont túl vagyok egy ilyenen,így már nem is annyira sürgös...ez a gond velem,hogy nagyon halogatós vagyok :evil:
Különben köszönöm,jól vagyunk,csak most,hogy nyár van és jobban pörög az élet,nemigen gondolok a babára,így nehezebben veszem rá magam az írásra is.Nem,hogy nem szeretnék már,szó sincs erről,csak nem ez az elsődleges gondolatom ebben a pillanatban.Ha jön az ősz,újra beleélem magam :lol: De itt vagyok a háttérben,mert érdekel kivel mi van. :D
Hú,de sokat írtam neked,bocsi :oops: Ez mutatja,hogy hiányoztál :lol:

Kitty,
na de ugye azért megvolt ám a takarítás :lol:
Nem sok van már 29.-ig,elhiszem,hogy nem kellemes rá gondolni sem,de én is várom már,hogy túl legyen anyukád a műtéten.Hogy végre mindenki megnyugodhasson. :)

Nócika,
na,hazamentél????Remélem mára írtad,és nem megint félreolvastam. :? Hogy vagy?

Bridget,
én is megvárnám mit mond a doki. :roll: Apácska amúgy tudom rádbízza,de mégis nem nyilatkozott,hogy mit szeretne,menjél most vele inkább és majd ott folyatod a dolgokat?
Nehéz erre valamit mondani,mert ugye nem vagyok ilyen helyzetben,nem is voltam,(és valszeg nem is leszek),de szerintem én mennék.Kipakolni,berendezkedni kell,stb,stb,és az is benne van a pakliban,hogy nem sikerül most sem(ne haragudj,nem ezt kívánom neked,tudod)...akkor már inkább nyugodta körülmények között ott belefogni.Vagy nem tudom,könnyebben túllépnél azon,hogy nem sikerült esetleg,ha utána rögtön utazhatnál és rengeteg dolgod lenne ott?Ha meg sikerül,akkor rögtön utazni,ott is sokminden vár rád...á,nehéz,mondom.
Na meg én nem is tudom nagyon a te szemszögedből nézni a dolgokat..azért mondom,hogy én nem maradnék,mert nekem mindig is itt volt Reni,nos kettesben nem maradnék vele a párom nélkül,meg különben el sem küldhetném őt az apjával,érted.

És ezzel a micsodával ami ott van neked mi lenne mondjuk terhességkor?Vagy ha most összezsugorodott,akkor eltűnik hamarosan?Nehogy már ottmaradjon és elkezdjen nőni újból.Nem áll fenn ilyen veszély?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Melaszka,
ne olvass vissza,de kicsit bővebben magatokról? :wink:

Anyci,
szia :D De jó,hogy már ekkora lányod van....olvastalak aznap,mikor csatlakoztál,és rögtön ki is számoltam,hogy 23 éves vagy,ha 16 évesen szültél.Okos vagyok,mi?Ezek szerint "egykorúak" vagyunk :lol: ,Nekem egy 12 éves lányom van(és 2 vetélés a hátam mögött).

Örülök ,hogy csatlakoztál hozzánk,legalább lesz kitől tanácsot kérjek,ha úgy adódik :oops:

A vetélést sajnálom....ez mindenképpen fájó dolog, az idő haladtával egyre rosszabb is szerintem.Úgy értem,hogy a tiéd már mocorgott is,enyémek csak 6-8 hetesek voltak.(Sajnos a barátnőm kisfia meghalt szülés után 2 nappal,neki még nehezebb lehetett feldolgozni,hiszen már látta,meg is foghatta őt :cry: ).Meg kell gyászolni,aztán pozítivan csak előre szabad nézni...azóta a barátnőmnek 2 egészséges kislánya is született :D

Gabóó,
neked is szia :D
Akkor a súlyodon kívül minden rendben van nálad?

Tündérke,
szia :D 5 év?Hú,az sok :shock: Nem úgy értem,hogy késő,de addig profivá képezed itt magad :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát igen, most vagyunk nagy bajban, hogy melyik babakocsi lesz a befutó. Bár az lesz a legjobb, ha végre apácska rászánja magát, hogy körbe járjunk pár boltot és megnézzük személyesen is őket és ki is próbáljuk, milyen tolni, nehéz. stb....

Melaszka!
Puszi neked is!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szent ég :shock: ,na,most aztán írtam ám :roll: :?
Kellett nektek a falra festeni az ördögöt :lol:

Zsuzska,
persze,meg az is számít,hogy hol fogod tárolni,nem tudom hányadik emeleten laktok, ha van lift,befér-e,ha meg nincs és emeletre kell cipelni,ne legyen nehéz,stb,stb.
Nem is tudom régebben hogy volt,mikor nem volt miből válogatni :lol: Azért még felnőttünk valahogy,igaz? :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Szia Enis!
Nem az kimaradt,hogy a prolaktinom magas volt februárba az most alacsony.A TSH is magasvolt februárban az most teljesen jó.Júli 11 körül megyek ism. vérvételre,aztán doki nénihez vissza.De jó lenne ha addigra sikerülne! :roll:
Vendég
 


Enis!
Hát igen. Van 9 lépcsőfok, amin fel és le kell tudnom hozni-vinni, és a liftbe is betolni. A hatodikon lakunk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska,
mi harmadikon laktunk Reni 1 éves koráig.Nálunk úgy zajlott(mivel nem volt lift),hogy gyereket fel,be a kiságyba,csomagért lemenni,felhozni,babakocsiért lemenni,felvinni :lol: Ez jól működött,amíg kicsi volt ,mikor már nem mertem 2 percre sem magára hagyni őt,akkor gyerekestől felvittem a csomagokat,majd ugyancsak együtt lementünk a kocsiért is. :roll:
Amúgy mi csak 1 éves koráig használtunk kocsit,mert 8 és fél hósan elkezdett járni ,így többet nem volt rá szükségünk(bevásárolni meg a párommal mentünk mindig,így cipekednem nem kellett ,miközben utána rohangáltam :lol:)

Gabóó,
addig már nincs sok azért,kíváncsi vagyok most mi lesz.Persze jobb lenne,ha addig összejönne :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enis 2009.06.25 13:30-kor.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok Csajkók!

Zsu! Utólag is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok neked Drágám!!!

Kép

Anyci! Üdv itt nálunk, sajnálom, ami történt .. át tudom érezni :(
Akkor ti a lányoddal szinte ilyen anya is, barátnő is kapcsolatban álltok, nem? :) Mindig azt hallom, h ha vki ilyen fiatalon szül, akkor ez lesz. Drukkolok a kistesóhoz!!!

Zsu! Nagyon jó lehetett hallani a baba szívhangját! Párod milyen kreatív, h felvette telóra :D

Pendi! Körmöket olyanra csinálom, amilyet a páciens óhajt 8) a kocka nagyon keresett, a legtöbben azt kérik, meg most nagy divat lett a hosszú hegyes, azt is szokták jópáran. Én olyat magamon el nem tudnék képzelni, de szeretem csinálni, mert ki tudom kreatívkodni magam rajta.

Nóci! De örülök, h tudtál írni, szegénykém, olyan rossz olvasni, h mennyire ki vagy borulva ... :( De akkor ma már jössz haza, ez szuper!!!

Gabó, Tündérke! Nektek is üdv itt, jó, hogy jöttetek :)

Enis! Akkor valóban nagyon egyformák vagyunk, pontosan ugyanígy éreztem, ahogyan te is ... nálunk csak a szűk család, és az itteni barátnőm tudja, h mi történt.
Twilight-ot én is imádom filmileg is és könyvileg is :D A New Moon nekem vhogy annyira nem tetszik, kicsit sok már Bellából .. :D A filmre nagyon kíváncsi vagyok! Én most a Midnight Sun fordítását töltöttem le netről vmelyik nap, és azt kezdtem el, mert én nagy Edward fan vagyok :oops: Csak ez meg ugye nincs befejezve :?
(Bocsi Csajszik, h szétoffolom itt a topikot az Alkonyatmániámmal :D)

Rólam: a csajos nap nagyon jóra sikerült, nagyon szeretem Hédit, és nagyon tudok örülni neki, h van itteni olyan ismerősöm, akit tényleg a barátnőmnek nevezhetek! Egyébként elég kalandos a mi történetünk, én őt jó darabig csak németül hallottam beszélni, nem is sejtettem, h magyar :D
A teszt még mindig negatív .. de mensi még mindig sehol. Nem értem. 10 napja késik :? Valami lehetne, akár már az is, h megjön, legalább tudnám, h mi van.

Kép
szöszke.
 
 


Szöszke,
jó ideig én is untam a New Moon-t,de azért szorgalmasan olvasgattam .A sziklaugrás után már jobb lett azért:lol:
Én nem vagyok egyik szereplő fan sem:lol: ,úgy összességében együtt szeretem őket,viszont Victoriát ki nem állhatom :oops: :lol: De nagyon beleélem magam,épp az este gondoltam,hogy vámpír ide vagy oda,én már rég megerőszakoltam volna Edwardot :lol: Könyörögne neki a fene :lol: :wink:

10 napja késik?Az már nem kevés,dokihoz nem gondoltál menni?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Beleptem a topikba es igy gorgetem lefele...mondom jo topikban jarok en annyi mas nev van itt :shock: :lol: :lol: :lol: :oops:
En meg mivel nagy pangas van mostansag nem is jottem :oops:

Gaboo
Udv itt is 8)
Kép

Tunderke
Hogyhogy csak most regisztraltal :roll: Nem ismerjuk mi egymast? 8) 25 dejoneked :D a kapcsolatodnak meg valahogy elkell kezdodjon ugyhogy ne torodj azzal,hogy meg csak 4honap :wink: mindenki igy kezdte...huuuh 3ev es addig gyujtod majd itt a tapasztalatokat 8) Amugy neked is Kép

Melaszka
Szijjjaa :D

Enis
Igen jol mondod..apacska ram bizza :roll: nem kell pakolni mert egyenlore 3honapig egy hotelben leszunk apartmanlakas :wink: szal nem maradok le semmirol...hat igen bennevan a pakliban hogy nem sikerul...de ha megsem probalom sosem tudom meg...es igy nem is akarok hozzaallni :roll: Hat igen nehez kerdes...koszi a velemenyed azert a beultis topikbol mindenki azt mondta utazzak apacskaval a tobbiek mindenki azt probaljam meg..hat nem tudom.

Az a valami elmeletben elfog tunni en nem ertek hozza de gondolom a doki sem mondana,hogy kezdhetunk ha az zavaro tenyezo lenne...de erre azert rakerdek penteken ne felj mert azert nekem se mind1 am :wink:

Szoszke
Offolhatsz amennyit akarsz.....tudod itt lehet :wink: de nekem is irj legkozelebb :roll: Hedinek meg pusza amiert barinodkent foghatja a rosszabb napokon a kezedet :) 10 nap az mar sok foleg ha nincs terhesseg :roll: nem mesz el egy nogyogyihoz :roll:

Csajok Kép a velemenyeket :!: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Na én is megkeveredtem kicsit, hogy hol is hagytam abba tegnap az olvasást, mert ennyi hsz rég volt egy nap :D

Üdv az újaknak!

Anyci
így legalább Te örök fiatal maradsz, mert a lányod minden csajos dolgába beavat :D

Bridget
gratulálok a jó eredményhez! Én elmennék azért a konzultációra, hoy mégis mit mond a doki! És ha bíztató, én belevágnék!

Gabó
én jövő hónapban leszek 22, jó hogy van még egy ilyen fiatal! Dokik meg tényleg így állnak hozzá, hogy fiatal vagy, majd rendbejön :? Remélem a dokinővel szerencsésebb leszel! Mielőbbi babásodást!

Tündérke
szia! Én is megkérdezem, hogy miért csak most regiztél? Nem harapunk ám :wink:
Mi is várunk még kb két évet a babával. Remélem a párod azért nem akar ötöt.

Enis
köszi, mi is várjuk már a végét. Doki szerint a teljes felépülés +2 hónap :( De menni fog :wink:
Gyere kicsit sűrűbben, mostanában nem is voltál :(

Szöszke
nyugi, nem kell mindjárt rosszra gondolni :wink: Drukk a bébihez!

Tegnap voltam a babás ismimnél (aki febr.ban szült), hát még mindig nem változott. Próbáltam játszani a kicsivel, erre rám szól, hogy menjek arrébb, hagy nézze a gyerek a tv-t :shock: Mert szereti nézni :shock: Kissé kiakadtam...
Vendég
 


Sziasztok!

Tündérke ,gabó sziasztok :D :!:

Melasz neked is üdv :D :D

Enis köszi :D A lányom is nagy Twilight rajongó :lol: A New Moon-t már angolul elolvasta mielőtt itt nálunk magyarul megjelent volna,nem bírta ki addig :lol:

Szöszke neked is szia és köszönöm :!: Igen a lányommal olyan a kapcsolatunk ahogy leírtad és az nagyon szuper.Persze azért mi is szoktunk veszekedni meg azért mindent nem engedek meg én se,csak azért be próbálkozik nálam a kis csajszi :lol:

Zsu én is bajban lennék babakocsi választásban,mert annyi szép van és mindet akarná az ember :D

Kitty jól mondod a lányom tart fiatalon,nem kell nekem mindenféle kence meg csodaszer :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.06.25 14:56-kor.

Kép
anyci
 
 


Bridget,
remélem nem sértettelek meg,nem is azt akartam írni,hogy így állj hozzá,hogy nem sikerül :shock:
Ha konkrét válasz kell:én utaznék(de ez csak én vagyok,más helyzetben,más életvitellel,stb).Amúgy 100%-ra még nem tudod,hogy dönts,de azért érzed,merre billen jobban a mérleg,nem?Én úgy érzem maradsz 8) És tudd,hogy nagyon kívánom,hogy sikerüljön :evil: ,az első után sem nem azért nem vígasztaltalak agyon,mert nem drukkoltam neked,nehogy azt hidd.Csak gondoltam eleged van a "sajnálom"-ból,meg a "majd a következő hónapban sikerül"-ből mióta itt vagy a babaneten :?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
Dehogy sertodtem meg hisz en kertem ki a velemenyeteket ES nem mondtal semmi rosszat...mert benne van a pakliban az is,hogy nem sikerul ez egy olyan 50-50%szamomra bar a statisztika szerint tobb % a nem sikerul :roll: en csak megkoszonni tudom,hogy mindenki oszinten elmondja amit gondol nem pedig ramhagyja azt amit en szeretnek...mert pesze en dontok de attol meg lehet mas a velemenyunk...es jo neha tudni mas mit gondol,hogy latja az egeszet :)

100%ra meg nem tudom mert azon a 3het egyedulleten nem fog mulni...az egyedul repulest is kifogom birni(biznisz klasszon megyek :wink: )Itt a gond szamomra ez a biztos,hogy mehet a dolog kerdes :roll: szal ezt megkell tudjam,hogy ez a tuszoszru addigra eltunik onnan vagy stimu alatt nohet mert az nem jo...ennek fuggvenyeben fogok donteni :wink: De mint irtam kell masok velemenye...o mit gondol hogyan latja... 8)

Jol erezted es tenyleg nem is kellett a sajnalatbol :wink: es tudom,hogy ereztel es naon drukkolsz nekem...valahogy mar az elso irasidnal ereztem valami egy hullamhosszt megha masok is vgyunk 8) es ha a kovi se sikerul akkor sem keseredem el :!: Mert megyek ki egy kicsit helyrerazodom es megy a 3.majd akkor mar mas orszagban mas modszerrel ennyi...van akinek 8.ra sikerul :roll: 1-2nel feladni vetseg lenne :wink:


Anyci
most nezem lanyod lassan nagykoru lesz :shock: :D ajaj hogy elte meg o a kamaszkort en 18evesen mar naon kezelhetetlen voltam :oops:

Kitty
Koszi en is ugy erzem a konzin majd minden eldol :wink: Na latom ujabb barikra talaltal 1korosztalybeli vgy 2 :roll: meg egy akinek a lanya is nagy T. rajongo :wink: mirol is van szo amugy mutassatok mar egy linket en is tudjam mi ez :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty szia!
tudod én elősször amikor elmentem ide a dokihoz nem reméltem sokat tőle,de már most sokat kaptam.Eleve azzal,hogy emberszámba vesz!Te is érzed,hogy nekünk nagyon fiataloknak sem könnyű...sem az idősebbeknek...mintha lenne egy ideális időpont amikor jó szülni???hihetetlen!
Anyci én szoktalak kuksizni titeket esthajnalnál!nagyon csini vagy! :wink:
Vendég
 


Anyci
látod-látod? És ha a pici is lány lesz, akkor meg örök ifjú leszel :lol:
Amúgy mit szeretnétek? Vagy mindegy?

Bridget
mire gondoltál a T. rajongással? Ezt nem értem :oops:

Gabó!
Hát sajnos így van :cry: Pedig mindig azt hangoztatják, hogy fiatalon jó szülni, mert akkor a legkönnyebb a szülés stb. Aztán tessék :?

Látom a babakocsi a téma, nekem most ez tetszik :oops:
http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... slice.html
Vendég
 


Bridget,hát ő most kezd néha flegmáskodni de simán leépítem,meg van a módszerem mert én anyumat idegileg kikészítettem amikor kamasz voltam :D

Gabó,köszi :D Ha van kedved oda is írhatsz :D

Kitty,a mostani babám kislány volt :cry: Remélem a következő is az lesz,de az előzményekből kiindulva már teljesen mindegy csak egészséges legyen :D

Kép
anyci
 
 


Bridget,
akkor megnyugodtam,tényleg nem bántanák meg senkit ,akartattal legalábbis :?
Persze,a konzi után okosabb leszel(meg mi is :lol: ),a feladás meg eszembe sem jutott :shock: Nem adtad fel ennyi évig a spontánt,akkor most meg ,mikor tudod,hogy egyszer biztosan sikerül...én tutira nem adnám fel.
Azt nem is írtam,hogy a blogban mennyire szeretetteljesen fogod a kis Sean-t,nagyon aranyos vagy.Ő meg gyönyörű baba,nagyon szeretem az ilyen "félvér" piciket,annyira kis drágák.

Twilight,itt van az egész film,részletekben(és neked angolul,a magyar szinkron egy nagy kaka :oops: )
Hát nincs szerencsém,tegnap még megnéztem egy részletet,most meg törölték az összes videót :shock:
De hogy ennyi idő után vonatkozzanak a szerzői jogokra :evil: Ezt írja:This video is no longer available due to a copyright claim by Summit Entertainment, LLC. Viszont a trailert megtalálod :)

http://www.youtube.com/watch?v=nyvX0G7V52s&feature=fvw

Remélem még holnap is fennt lesz,mire megnéznéd :lol:

Nem mondod,hogy kezelhetetlen voltál kamaszként....most meg annyira jókislányos vagy.Nem is gondoltam volna.Vagy mostanra csillapodtál le?(ide jönne a röhögős smiley,de mondtam nekem nem teszi be bárhova-ezt meg utólag írtam)

Kitty
:shock:
Nagyon hasonlít a "barátnőm" gyereknevelési elveihez.Az ő lánya is mindig tévézett(ja,most 1 éves),a 4 és fél éves fiának már több száz dvd-je van. :roll: Ovi után estig egy tál chips társaságában mesenézés van :cry: Szomorú,főleg mert ő annyira tökéletesen neveli a gyerekeit,és hangoztatja mindenkinek,hogy mennyire fáradt,mert egész nap foglalkozik velük :? Hát ja,azt kéne tennie.Sajnos mindig annak van gyereke,aki-nem hogy nem érdemli meg,ez azért durva lenne-nem tudja értékelni amije van :cry:

Na,szokásomhoz híven félreolvastam megint valamit.Csodálkozva néztem miért írod Tündérkének,hogy reméled a párja nem akar 5 gyereket :shock: Nem értettem miért számít neked hány gyerekük lesz :lol: ...aztán rájöttem,hogy az ötöt az évek számára értetted :lol:

Anyci,
tényleg,nekem fel sem tűnt..még pár nap és 18 lesz a"kislányod" :D

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk!!! A lelkem kicsit nyugodtabb bár nem teljesen! Egyrészt fel kell dolgoznom ezt a hetet másrészt meg a zárojjelentésből derültek ki dolgok amiket elfelejtettek közölni!!! Nos voltam uhun meg hüvely vizsgálaton ahol a következő eredményket olvastam!
Kibocsátási lelet:Gravid uterusf.4/k. Normoton uterus. / ezt nem értem!/ Jó magzati szívhangok. BV: megrövidült portio, ujjnyira nyitott külső méhszály, szüken ujjnyira nyitott belső méhszály, álló burok, koponya bemenet felett. Norm. flor.
Uh lelet:Gravid uterusban egy élő magzat látható. KPF. Placenta a hátsó falon tapad, homogén. Átlagos mennyiségű magzatvíz. BPD: 82mm,FL:56mm. AC:262mm A biometriai paramétereknek összeségükben 31 hewtes és 0 napos terhességnek felelnek meg.
Magyarán nyilik a méhszály és félek, hogy elöbb jön a kisassziny!
Ja és a Tímea név lecserélve Violára! Annyira megtetszett!!! Minjá cserélerm is a vonalzom! Szigorú pihenésre vagyok itélve és rengeteg fekvésre!!!
Bent a korteremben megismerkedtem egy ismerös ismeretlennnel! Kiderült a sok dumcsi alapján, hogy egy topikba írogatunk!!! A korházi topikba nem titok! Őt tegnap csasziszták! Noé lett a kisfia!! Szóval végül is minde rosszban van valami jó!!!

Nagyon sokan lettünk! Tök jó! Minden ujjnak üdv köztünk!!

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat! Most már sokkal jobban vagyok pláne, hogy itthon vagyok! Apa nagyon szígorú! De nem baj! Tényleg vigyázok magamra ez tudom nem játék!!! Sokat leszek itt a neten, mert apa az ágyhoz köt!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika,
de jó,hogy otthon vagy.Apának meg külön dícséret jár,hogy szigorú veled 8) ,így tutira betartod a pihit.Nem lesz semmi baj.

A Viola név nagyon szép :D

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Anyci
én is így vagyok vele, de jó lenne, ha elsőre lány lenne :oops:

Enis
pont beszéltük a párommal, hogy az így felnevelt gyerekekből mi lesz felnőtt korukban? :roll:
Na összeköthetjük őket, mert ő is mindig fáradt, de az ég világon semmit se csinál - ha meg kéne, fáj a feje. Na persze, ha csavarogni kell, akkor semmi baja :evil:
Bírom a félreértéseidet, jókat röhögök rajta :lol:

Nóci
örülök, hogy otthon vagy! Viola név nekem is tetszik! De jó, hogy nem unatkoztál a kórházban :D Gratulálok a topiktársadnak! És ne félj, egy ujjnyival még tovább is hordhatod Regit :wink:
És pihenj, parancs tőlem is! 8)
Vendég
 


Kitty,
hát tényleg nagyon hasonlóak :shock: A múltkor panaszkodott a férje előtt ,hogy neki mennyi dolga van és még főzni is kell....mire a férje kérdezte,hogy mikor főzött utoljára( a szüleivel laknak,az anyja főz),mire ő,hogy jó,de tegnap is főzött a picinek tökfőzeléket,az semmi? :evil:
Őt azért is nehezebb megértenem,mert 4 évig nem maradt terhes,végül kivizsgáltatta magát és kiderült,hogy műteni kell,mert valami fura alakja volt a méhének :? és úgy nem lehetett volna gyereke.Aztán eltelt még 2 év mire összejött a fia,és további 3 és fél,mikor véletlenül sikerült a kislány.Mégis nem győzi hangsúlyozni naponta,hogy milyen nehéz élete van.Ja,nem dolgozik,mi lenne ha még azt is kéne?Az ő helyében én lennék a legboldogabb a világon,végre van gyereke,2 is.Ő meg....amúgy a kislány csak bébiételt kap,sokszor nem kell főznie neki :?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az üdvözlést!


Melaszka: Tolna megyében Szedresen lakom, nem tudom, hogy mond-e neked ez a falu név valamit.

Enis Hát 5 év nem kevés idő, már most is kész profi vagyok, mert már régóta érdekel ez a téma. Meg van két idősebb nővérem nekik már nagy gyerekeik vannak. Rajtuk keresztül is sokat tanultam a témával kapcsolatban.

Bridget Azért most regisztráltam, mert úgy érzem most már van értelme ide írnom. Mert volt egy hosszú kapcsolatom 6 és fél év, február elején zártam le. Nem illetünk össze. Ő nem szeretet volna gyereket és én is azt hittem hogy nem akarok. Aztán megismerkedtem mostani párommal és tudom, hogy neki bármikor szülnék gyereket. És Ő is azt szeretné, hogy Tőlem legyen gyereke. Amúgy hotdog-ról ismerhetsz, mert az akkori párom profiljához néha hozzászóltál.
Én nem tudom, hogy a helyedben, hogy döntenék, mert én szinte egy napot sem bírok ki a párom nélkül. Nehéz döntés lesz. Szerintem, ha doki azt mondja, hogy mehet, vágjál bele, ne hagyd ki ezt a lehetőséget.


Kitty Bridget-nél már leírtam, hogy miért csak most regisztráltam. Hát én is remélem, hogy a párom nem akar azért 5 évet várni, de szerintem előbb lesz nálunk baba, mint 5 év. Nem zárkózik el a dolog elől. Néha arról beszélgetünk, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy gyerek, de még korai. Anyagilag sem mindegy. Ha jól emlékszem, akkor Ti is az anyagiak miatt vártok még a babával. Jól emlékszem?

Anyci, Gabó

Nektek is üdv itt! Minél előbbi babásodást kívánok nektek!!!

Szöszke Drukkolok, hogy baba legyen menstruáció késése mögött.

Nóci Örülök, hogy újra itthon és minden rendben veletek. Tessék pihenni és feküdni és nem lesz semmi baj.

Holnap csak délután leszek valamikor, mert szőlőben dolgozom ideiglenesen. 1 éve végeztem főiskolán, sajna diplomám nincs a kezembe, mert nem sikerült a nyelvvizsgám. Van egy csomó bizonyítványom, de munkát nem találtam még. Addig is mindenkinek puszi!!!

Kép
tündérke25
 
 


Sziasztok!

Lám én vagyok ma az első!! Ilyen már régen volt!!!

Mindenkinek köszi a drukkot!!

Apának mondtam a Viola nevet nem volt tőle elájulva, de nem mondta, hogy nem tetszik neki! Szerintem csak szoknia kell!! :wink:

Tündérke! És mikor lesz a potnyelvivizsga??? Biztos sokat készülsz rá! Megértem! Pláne mellette dolgozni nem egyszerü!! Én szurkolok!!

Kitty! Hát igen egy ujnyival valóban remélem, hogy nem jön hamarabb! De legalább azt az átkozott 37. hetet huzzuk ki aztán onnatol kezdve jöhet mikor Ő akarja!!! Nem fogok hadakozni!!!

Ja képzeljétek! Szörnyű álmom volt! Apa megcsalt és nyiltan felvállata! Egy helyes kiscsajjal! A szívem szakadt meg! Arra ébredtem, hogy sírok! Na kimentem pipilni gondoltam majd amint vissza alszok jobb lesz, de az álom folytatodott! Mentek bulizni meg mindenhova és közölte apa, hogy azért mert jön a gyerek elege van, hogy nincs kufirc!!! Ezért neki szüksége van valakire és ráadásul szerelmes lett! Én a lányt álmomban többször megvertem, de a csajnak bejött, hogy féltékeny vagyok! Ha ez valóban így lenn apa a cuccait kint találná a kapun kivül! De hál istennek tudom, hogy nem lesz így, mert szeret! Különben nem akarna randizni velem! Na akkor kellett volna vérnyomást mérni mikor álmodtam! Asszem szétrobbant volna a vérnyomás mérő!
De már megnyugodtam és a vérnyomim ma reggel gyogyo elött 125/75 volt ami tökéletes!
A cicám nagyon beteg! Ápolgatom szegényt!! Már annyira gyenge, hogy kevertem be tojás sárgáját cukorral és azt elnyalogatattam vele! Szépne ette! De délután mikor apa haza jön megyünk állat orvoshoz!!! Muszály! Az egész cica nincs több szerintem 2 kilonál! Borzalmasan néz ki! Lát és hall is, de ugy megy mint akit elütött az autó, de azt tuti nem! Voltunk az állat patikában tegnap aszonták férges kapott gyogyot, de aggodom! Kéne valami gyorsabban ható bogyó!! Olyan kis furcsa! Sajnálom hisz tudjátok mekkora állat barát vagyok!!! :( :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hallotáttok??? Meg halt Michel Jakson!! Sajunálom vannak jó számai! De sajna már csak a rossz hirek terjengtek körülötte az utobbi években! Nyugodjon békében!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Irtam egy csomot erre bezarodott az explorer :twisted: :twisted: :twisted:

Tunderke
Nem mondod :shock: Sugd mar meg az exed nevet priviben 8) akkor te is ismersz engem es sokkal jobban mint a tobbiek nem? :roll: Jo munkat neked aztan gyere delutan :wink:

Enis
Akkor ezt megbeszeltuk :wink: Igen kezelhetetlen ha tudnad :roll: :oops: De voltak csaladi korulmenyek amit kihoztal :roll: Jo az uj vonalzid 8)

Noci
Orulok,hogy vegre otthon vy es most mar aztan pihi 1000rel :twisted: hogyhogy nem mondta adoki ezt a nyilas dolgot :!: :?: :shock: En ezt nem ertem....es ne idegeskedj mert azzl nem jutunk elorebb :wink: Regi par het mulva egeszsegesen megszulethet ha arrol van szo...na de azert meg probald benttartani :roll: Igen hallottam a hirt :?

Kitty
Erre a Twilight zone os oruletre gondoltam...felcsigaztatok mar teljesen vele :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Apacskaval beszeltem o annyit mondott,hogy kint ugye nem tudjuk meg hogy mennek ezek a dolgok es hogy biztositasom sincs...es ha maradok tagogat mindenben nem gond.

Doki meg 100%os abban,hogy kezdhetunk.Annyi kulombseggel,hogy o most nem 2.nap javasolja a beultit hanem elakarja vinni 5.napig :roll: szal dontottem marha nehez volt mert lehet a szulinapomon talan mar utazom apacska utan vgy ha jol jon k a lepes akkor meg elotte 8) ugyhogy ha sikerul kapok 1(vgy tobb) bebit a pocimba ha nem sikerul akkor is nyugodt szivvel megyek,hogy en megprobaltam :!: :wink: 10-11e korul jon majd meg piri es 2-3cn-en megyek dokkerhez 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
Jo reggelt neked is 8)

Noci
Sajnalom a cicad...veled erzek...tudod mit ereztem tekim miatt is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tündérke!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még tényleg fiatalok vagytok. Azért drukkolok, hogy minél hamarabb kopogtasson hozzátok is a gólya :wink: :lol: 8)
Jó munkát neked mára!!!!!

Szöszke drágám!
Nagyon köszönöm a köszöntést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enis!
Jó lett a vonalzód :!: :!: :!: :!: :!:

Bridg!
Szerintem elfelejtettem, hogy gratuláljak a jó eredményekhez!!!!!

Kitty!
Hát nem is csodálom, hogy kiakadtál :shock: :shock: :shock: :shock:
Jól néz ki ez a kocsi.... és az ára is nagyon szép :!: :!: :!: :!: :!:

Nócika!
Hát végre otthon vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ajhánlom is apának, hogy ágyhoz kötözz9n, különben anyuddal én is lekötlek :wink: :lol: 8)
Szép a Viola név is :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy sajnálom cicust :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jobbulást neki :!: :!: :!: :!: :!:
Én azon csodálkoztam, hogy Jacko eddig élt :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
De jó, látom, pörögnek az események :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megagigadrukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Brid! Örülök, hogy sikerült dönteni! Gondolom, hogy nem lehetett geyszerű, de tudom, hogy jól döntöttél! És bizom benne, hogy legalább 2 baboval mész apa után NY-ba!
És tudom, hogy tudod milyen érzés a kis állatkával kapcsiban!!

Zsu! Jó reggelt neked is!! És köszönöm az üzik továbbitását!

Ja Brid! Hát erről beszéltem! Nem mondtak nekem semmit a korházban! Szal jobb uthhon minthogy vizsgálgassank és nem tok semmit és csak idegesit a dolog és csak doppingolja a vérnyomim! Szal jobb itthon! Itthon nyugodt körülményke közt!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó reggelt!

Egy számomra nagyon jó hírrel kezdem!
A tesóm végre kapott munkát! :))))) ANnyira örülök neki! Most lement rólam egy pár mázsa kő! Amióta elküldték az oviból leépítés miatt, azóta nem talált magának megfelelőt.
Már évekkel ezelőtt beadta az önéletrajzát a helyi szoc. otthonba. Persze nem vették fel, jött az óvoda, onnan el, beadta, lett más munka, és most megint beadta. Kitartó volt, és most felvették. 6 fő közül őt vették fel. :)))) Elbeszélgetés volt, és tetszett nekik. :) Az ott lakókkal kell majd foglalkozni. Szőnek, és ezt kell felügyelni, koordinálnia. :) Anyira örültünk neki, hgoy végre kapott egy olyan lehetőséget, amit szeret! Ő ilyen, mindig szeretett másokat pátyolgatni, ezért szerette az ovit is.
Bocsi, hogy önző módon magammal kezdtem, de ez a hír volt mostanában a legjobb! :)
Határtalan az örömöm, és ezt meg akartam veletek osztani. :)


Bridget
Sajnálom, hogy nem megy simán a költözés! De majdcsak vége lesz, és nem kell idegeskedni rajta tovább. De azért nem értem én, hogy miért kötözködnek azon, hogy mit kell nekik vinni. Nem mindegy? És, ha történetesen egy transzsexuális embert kell költözetetni? Akkor közlik, hogy nem viszik el???? Fura ez nekem.
Megnéztem a barátnőd blogját! Nagoyn édes az a baba! :) :) :)
Az ösztogén ilyen szép???? ez enm semmi. :) Hogy tudott ilyen gyorsan ennyire lemenni??? ez fura. Lehet, hogy egy jel! Én mindenképp a dokival konzultálnék. Én tudod nem értek ezekhez a dolgokhoz, de a doki igen. De lehet, hgoy én megadnánm az esélyt. Pesze, benne van a pakliba, hogy megint nem jön össze, de akkor meg addig kövezném magam, amig nem sikerül, hogy ezt kihagytam. Nekem ez az őszinte véleményem. na de látom, neked is ez a véleményed. Mire leírtam, addigra már megírtad az új hsz-t. :)
Az a micsoda pontosan mi? és hol van?
Megy a drukk!
Kép

Anyci
nagoyn sajnálom, a történteket! Szörnyű lehetett ezt a levelet elolvasni.De tényleg igazán figyelemre méltó az erőd! Gondolom a pároddal is nagyon jól megvagytok! Mert egyedül nem lehet ezt végigcsinálni így. De nekem az felteszi a kérdőjelet, hogy ezt nem vették észre előbb? De gondolom neked is voltak hasonló kérdéseid. Miért kellett megvárni, hogy ilyen idős terhes legyél??? Nem lehetett látni? És a vérvételek? Nem mutatták ki? Nem akarok lovagolni a témán, mert ez nem segít rajtad, csak felmerült bennem. Ne haragudj.
Néztem, hogy merre laksz! Annyira szép a környék. :) Szerencsés vagy, hogy ott élhetsz. Engem nagyon elvarázsolt az a vidék, amikor 3 éve Zalakaroson voltunk. :) Azóta is vágyom vissza oda. :)
Látom téged is utolért a depis idő. Ez biztosan az időjárás miatt van. Mindenki panaszkodik, hogy rossz kedvű. Azóta jobban vagy?
A leánykád mit tanul? Ő most kb olyan idős, mint a húgom. :) Most kezdődik el a pasis időszak. :) A húgomat eddig nem érdekelték a fiúk, de elérte őt is a szerelem szele. :) olyan édesek! :) Próbálgatják a szárnyaikat. :) Mostmár el kell vele beszélgetni komolyabban is. :)

Zsu
De aranyos, hogy felvettétek a szívhangot! :) Milyen jó lehet hallgatni. :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! :)
Hogy vagy Szívem? A depi remélem elmúlt!

Nócika
Szívem!!! Hát te itt??? Hogy-hogy??? hazaengedtek????
Kérlek nagyon sokat pihenj!! Tojd le a port, a házimunkát!!!!!! Most csak Regi a legfontosabb! És persze Te!!
Na most az eredmények alapján, igenis tessékkomolyan venni a pihit!!!
Még legalább 5 hetet bírjatok ki! És tudom,hogy sikerül!
A Viola is nagyon szép név!
Gratulálok a topictársadnak! És de jó, hogy így sikerült az ismerkedés. : )
Na szép kis álom! De ne álmodj ilyeneket, mert az nem tesz jót. Valószínűleg félsz ettől, azért álmodtad. De nem kell ilyentől félned! Apa szeret, és én tudom, hogy nem tenne ilyet.
A cicádat sajnálom nagoyn!
A Michael Jaksont meg most hallom tőled. Tényleg nyugodjon békében!

Kitty
Na ezt jól benéztem. Én azt hittem, hogy a kertész utáni ház az anyudéké. És kiderül, hogy a zöld?? :) Na hát így tényleg nem foglak látni. :) Bocsi. :) Na de mostmár azt fogom lesni. :)
Na a barátnőd nem változott. Pedig pont nem a tv kellene, hogy a középpontba legyen a gyerek életében. na mindegy. Ezt már kiveséztük, nem kezdem újra. Úgy is tudod mit gondolok/gondolunk. Meg ismerem a te véleményedet is.

Gabóó, Tündérke!
Kép
De jó, hogy itt vagytok! nagyon örülük nektek! :) Érezzétek jól magatokat nálunk!

Gabóó
Elég sok mindenen túl vagy már fiatal korod ellenére. Az endós meg elmehet a francba. ne állj meg itt! Ennek utána kell járni rendesen. Keress egy olyan orvost, aki ténlyeg megállapítja, hogy mi a baj. Bár, tudom, hogy ezzel te is tisztába vagy. Ha a mensid sincs rendben, akkor a babának is kicsi az esélye. Én tudom,nálam is hasonló a helyzet.
Merrefelé élsz? Nem kell pontosan a várost, ha nem akarod. Elég a megye. Mint tudod, itt nem csak a babáról van szó, bármiről lehet írni. Merre dolgozol?

Tündérke
Én nagyon szurkolok neked, hogy lecsökkenjen az az 5 év. :) Te mivel foglalkozol? Írj magadról kicsit bővebben is. :)
Szőlő munka? Húú az kemény! Nekünk is volt évekig, de már nincs. :) Le a kalappal, hogy nem otthon várod a jószerencsét. Mikor lesz a köv. nyelvvizsgád? Milyen nyelvet tanulsz?

Enis
[quote]S írta:zent ég Shocked ,na,most aztán írtam ám Rolling Eyes Confused
Kellett nektek a falra festeni az ördögöt Laughing

Na azt hiszem, majd legközelebb is festjük, mert legalább bőven lett mit olvasni tőletd. :) Én csak örültem neki. :)
[quote]H írta:iába,az utóbbi napokban is csak öregedtem,és mint mindig,továbbra is felejtek Laughing

:) :) :) :) :)
De szupi az új vonalzód! :)
[quote]H írta:ú,de sokat írtam neked,bocsi Embarassed Ez mutatja,hogy hiányoztál

Hát hogy tudnék én haragudni ilyenért? :) Inkább nagyon is jól esik! Pláne amit a végére írtál! :)
Reni helyében én is mentem volna veled. :) Addig is együtt voltatok, még ha aludt is egyet. :)
Az izületi gond az ilyen. Néha előjön, néha csendes. De azért vizsgáltasd ki magad. Nekem a bal váll, lapocka, egészen a mellem feletti terület a gáz. Annyira, hogy néha kisugárzik a karomba, az egész mellkasomba. Ezért voltam kivizsgáláson. Azt hittük szív eredetű a dolog. De szerencsére nem. Már egy jó ideje, pár éve, szenvedek vele. Amióta a húgom meghallt, csak még jobban előjöttek a panaszaim. Most az idő hozta elő. Tegnap is, majd' levakartam a falat. nagoyn tud fájni. Úgyhogy tessék elmenni, mert később csak még rosszabb! Ez ugyanis nem gyógyul. Sajna. Csak a tüneteket lehet csökkenteni gyógyszerrel, krémekkel, kezelésekkel.
A babáról, meg nem baj, hogy egy kicsit elterelődtek a gondolataid. Legalább nem "eszed" magad ezen is. Most van más feladat. Majd ősszel kezdődik megint minden előröl :) Tudom én ezt, mert nálam is vannak ilyen periódusok. :) De lehet, hogy pont ez kell majd ahhoz, hogy összel meglegyen a +-os teszt. :)
Na most én is jó sokat írtam neked! Csak győzd olvasni! :)) :)) Én is szeretlek! :)

Melaszka
Látom dolgos napok vannak. :) Azért várunk, ha tudsz gyere! Hogy álltok a fogakkal?

Szöszke
Elhiszem, hogy szereted csinálni ezt a körmözést. Eddig még nem nagyon hallottam olyan körmöst, hogy ne szertte volna csinálni. :) Ténlyeg olyan szép dolgok születnek. És tök jó érzés lehet látni, hogy mennyire meg van elégedve a vendég. :)
Ezzel a mensi dologgal nem akarod felkeresni az ovosodat? ha a teszt is nega, mensi sincs, én lehet, hogy elmennék. Tünet sincs? Görcs, hányinger? Valami?


na akkor egy kicsit magamról, mert mindig megkapom, hogy nem írok magamról :) :
Nálam semmi különös. Tegnap egész nap aludtam. Totál kész voltam meló után. Úgy veszem észre, hogy egyre nehezebben bírom a 24 órás szolgálatot. Lehet, hogy öregszem. :) Régebben elég volt 1-2 óra alvás, aztán éltem az életemet. Most használhatatlan vagyok munka után.

Apával most próbáljuk betartani a 2-3 naponkénti összebújást, mert már több mint egy hónapja szedem azt a gyógyszert. Hátha nekem is összejön mint Nócinak. Ha nem, akkor meg volt egy jó hónapunk. :) BÁr nem mindig jön össze, mert van, hogy itthon sem vagyunk napokig. Apa megint elment reggel, de csak holnap esste jön haza. Illetve ma hazajön este fürdeni, aztánmegy visza. Ez van. Azt mondja, kell a pénz. Ami igaz, de ő is kellene.
Ilyenkor mindig te jutsz eszembe Bridget. Annyira rossz egyedül.

Most elmegyek zuhizni, aztán fel a bringára, ki a tescóba, aldiba, és haza. Főzés, és aztán velószínűleg jön a barátnőm, egy kis traccspartira.
És már vége is a napnak.

Mindenkinek szép napot!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?