Jó reggelt!
Egy számomra nagyon jó hírrel kezdem!
A tesóm végre kapott munkát!
)))) ANnyira örülök neki! Most lement rólam egy pár mázsa kő! Amióta elküldték az oviból leépítés miatt, azóta nem talált magának megfelelőt.
Már évekkel ezelőtt beadta az önéletrajzát a helyi szoc. otthonba. Persze nem vették fel, jött az óvoda, onnan el, beadta, lett más munka, és most megint beadta. Kitartó volt, és most felvették. 6 fő közül őt vették fel.
))) Elbeszélgetés volt, és tetszett nekik.
Az ott lakókkal kell majd foglalkozni. Szőnek, és ezt kell felügyelni, koordinálnia.
Anyira örültünk neki, hgoy végre kapott egy olyan lehetőséget, amit szeret! Ő ilyen, mindig szeretett másokat pátyolgatni, ezért szerette az ovit is.
Bocsi, hogy önző módon magammal kezdtem, de ez a hír volt mostanában a legjobb!
Határtalan az örömöm, és ezt meg akartam veletek osztani.
Bridget
Sajnálom, hogy nem megy simán a költözés! De majdcsak vége lesz, és nem kell idegeskedni rajta tovább. De azért nem értem én, hogy miért kötözködnek azon, hogy mit kell nekik vinni. Nem mindegy? És, ha történetesen egy transzsexuális embert kell költözetetni? Akkor közlik, hogy nem viszik el???? Fura ez nekem.
Megnéztem a barátnőd blogját! Nagoyn édes az a baba!
Az ösztogén ilyen szép???? ez enm semmi.
Hogy tudott ilyen gyorsan ennyire lemenni??? ez fura. Lehet, hogy egy jel! Én mindenképp a dokival konzultálnék. Én tudod nem értek ezekhez a dolgokhoz, de a doki igen. De lehet, hgoy én megadnánm az esélyt. Pesze, benne van a pakliba, hogy megint nem jön össze, de akkor meg addig kövezném magam, amig nem sikerül, hogy ezt kihagytam. Nekem ez az őszinte véleményem. na de látom, neked is ez a véleményed. Mire leírtam, addigra már megírtad az új hsz-t.
Az a micsoda pontosan mi? és hol van?
Megy a drukk!
Anyci
nagoyn sajnálom, a történteket! Szörnyű lehetett ezt a levelet elolvasni.De tényleg igazán figyelemre méltó az erőd! Gondolom a pároddal is nagyon jól megvagytok! Mert egyedül nem lehet ezt végigcsinálni így. De nekem az felteszi a kérdőjelet, hogy ezt nem vették észre előbb? De gondolom neked is voltak hasonló kérdéseid. Miért kellett megvárni, hogy ilyen idős terhes legyél??? Nem lehetett látni? És a vérvételek? Nem mutatták ki? Nem akarok lovagolni a témán, mert ez nem segít rajtad, csak felmerült bennem. Ne haragudj.
Néztem, hogy merre laksz! Annyira szép a környék.
Szerencsés vagy, hogy ott élhetsz. Engem nagyon elvarázsolt az a vidék, amikor 3 éve Zalakaroson voltunk.
Azóta is vágyom vissza oda.
Látom téged is utolért a depis idő. Ez biztosan az időjárás miatt van. Mindenki panaszkodik, hogy rossz kedvű. Azóta jobban vagy?
A leánykád mit tanul? Ő most kb olyan idős, mint a húgom.
Most kezdődik el a pasis időszak.
A húgomat eddig nem érdekelték a fiúk, de elérte őt is a szerelem szele.
olyan édesek!
Próbálgatják a szárnyaikat.
Mostmár el kell vele beszélgetni komolyabban is.
Zsu
De aranyos, hogy felvettétek a szívhangot!
Milyen jó lehet hallgatni.
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!
Hogy vagy Szívem? A depi remélem elmúlt!
Nócika
Szívem!!! Hát te itt??? Hogy-hogy??? hazaengedtek????
Kérlek nagyon sokat pihenj!! Tojd le a port, a házimunkát!!!!!! Most csak Regi a legfontosabb! És persze Te!!
Na most az eredmények alapján, igenis tessékkomolyan venni a pihit!!!
Még legalább 5 hetet bírjatok ki! És tudom,hogy sikerül!
A Viola is nagyon szép név!
Gratulálok a topictársadnak! És de jó, hogy így sikerült az ismerkedés. : )
Na szép kis álom! De ne álmodj ilyeneket, mert az nem tesz jót. Valószínűleg félsz ettől, azért álmodtad. De nem kell ilyentől félned! Apa szeret, és én tudom, hogy nem tenne ilyet.
A cicádat sajnálom nagoyn!
A Michael Jaksont meg most hallom tőled. Tényleg nyugodjon békében!
Kitty
Na ezt jól benéztem. Én azt hittem, hogy a kertész utáni ház az anyudéké. És kiderül, hogy a zöld??
Na hát így tényleg nem foglak látni.
Bocsi.
Na de mostmár azt fogom lesni.
Na a barátnőd nem változott. Pedig pont nem a tv kellene, hogy a középpontba legyen a gyerek életében. na mindegy. Ezt már kiveséztük, nem kezdem újra. Úgy is tudod mit gondolok/gondolunk. Meg ismerem a te véleményedet is.
Gabóó, Tündérke!
De jó, hogy itt vagytok! nagyon örülük nektek!
Érezzétek jól magatokat nálunk!
Gabóó
Elég sok mindenen túl vagy már fiatal korod ellenére. Az endós meg elmehet a francba. ne állj meg itt! Ennek utána kell járni rendesen. Keress egy olyan orvost, aki ténlyeg megállapítja, hogy mi a baj. Bár, tudom, hogy ezzel te is tisztába vagy. Ha a mensid sincs rendben, akkor a babának is kicsi az esélye. Én tudom,nálam is hasonló a helyzet.
Merrefelé élsz? Nem kell pontosan a várost, ha nem akarod. Elég a megye. Mint tudod, itt nem csak a babáról van szó, bármiről lehet írni. Merre dolgozol?
Tündérke
Én nagyon szurkolok neked, hogy lecsökkenjen az az 5 év.
Te mivel foglalkozol? Írj magadról kicsit bővebben is.
Szőlő munka? Húú az kemény! Nekünk is volt évekig, de már nincs.
Le a kalappal, hogy nem otthon várod a jószerencsét. Mikor lesz a köv. nyelvvizsgád? Milyen nyelvet tanulsz?
Enis
[quote]S írta:zent ég Shocked ,na,most aztán írtam ám Rolling Eyes Confused
Kellett nektek a falra festeni az ördögöt Laughing
Na azt hiszem, majd legközelebb is festjük, mert legalább bőven lett mit olvasni tőletd.
Én csak örültem neki.
[quote]H írta:iába,az utóbbi napokban is csak öregedtem,és mint mindig,továbbra is felejtek Laughing
De szupi az új vonalzód!
[quote]H írta:ú,de sokat írtam neked,bocsi Embarassed Ez mutatja,hogy hiányoztál
Hát hogy tudnék én haragudni ilyenért?
Inkább nagyon is jól esik! Pláne amit a végére írtál!
Reni helyében én is mentem volna veled.
Addig is együtt voltatok, még ha aludt is egyet.
Az izületi gond az ilyen. Néha előjön, néha csendes. De azért vizsgáltasd ki magad. Nekem a bal váll, lapocka, egészen a mellem feletti terület a gáz. Annyira, hogy néha kisugárzik a karomba, az egész mellkasomba. Ezért voltam kivizsgáláson. Azt hittük szív eredetű a dolog. De szerencsére nem. Már egy jó ideje, pár éve, szenvedek vele. Amióta a húgom meghallt, csak még jobban előjöttek a panaszaim. Most az idő hozta elő. Tegnap is, majd' levakartam a falat. nagoyn tud fájni. Úgyhogy tessék elmenni, mert később csak még rosszabb! Ez ugyanis nem gyógyul. Sajna. Csak a tüneteket lehet csökkenteni gyógyszerrel, krémekkel, kezelésekkel.
A babáról, meg nem baj, hogy egy kicsit elterelődtek a gondolataid. Legalább nem "eszed" magad ezen is. Most van más feladat. Majd ősszel kezdődik megint minden előröl
Tudom én ezt, mert nálam is vannak ilyen periódusok.
De lehet, hogy pont ez kell majd ahhoz, hogy összel meglegyen a +-os teszt.
Na most én is jó sokat írtam neked! Csak győzd olvasni!
)
) Én is szeretlek!
Melaszka
Látom dolgos napok vannak.
Azért várunk, ha tudsz gyere! Hogy álltok a fogakkal?
Szöszke
Elhiszem, hogy szereted csinálni ezt a körmözést. Eddig még nem nagyon hallottam olyan körmöst, hogy ne szertte volna csinálni.
Ténlyeg olyan szép dolgok születnek. És tök jó érzés lehet látni, hogy mennyire meg van elégedve a vendég.
Ezzel a mensi dologgal nem akarod felkeresni az ovosodat? ha a teszt is nega, mensi sincs, én lehet, hogy elmennék. Tünet sincs? Görcs, hányinger? Valami?
na akkor egy kicsit magamról, mert mindig megkapom, hogy nem írok magamról
:
Nálam semmi különös. Tegnap egész nap aludtam. Totál kész voltam meló után. Úgy veszem észre, hogy egyre nehezebben bírom a 24 órás szolgálatot. Lehet, hogy öregszem.
Régebben elég volt 1-2 óra alvás, aztán éltem az életemet. Most használhatatlan vagyok munka után.
Apával most próbáljuk betartani a 2-3 naponkénti összebújást, mert már több mint egy hónapja szedem azt a gyógyszert. Hátha nekem is összejön mint Nócinak. Ha nem, akkor meg volt egy jó hónapunk.
BÁr nem mindig jön össze, mert van, hogy itthon sem vagyunk napokig. Apa megint elment reggel, de csak holnap esste jön haza. Illetve ma hazajön este fürdeni, aztánmegy visza. Ez van. Azt mondja, kell a pénz. Ami igaz, de ő is kellene.
Ilyenkor mindig te jutsz eszembe Bridget. Annyira rossz egyedül.
Most elmegyek zuhizni, aztán fel a bringára, ki a tescóba, aldiba, és haza. Főzés, és aztán velószínűleg jön a barátnőm, egy kis traccspartira.
És már vége is a napnak.
Mindenkinek szép napot!