Jó reggelt 2.!
Márti!
Nagyon szép család vagytok.. és ismét a két kicsi nagyon megérintette a szívem
Kamilla: igazi csodapofi abban a kalapban
Imádom mindkét ételt,amit főztél!! Hogyan készíted Te a zöldséglevest?? Részletesen le tudnád írni???
Kösziiiiiiii!
Ági!
Hát igen. Egy igazi jókedv Dávid! Azok a szempillák.. sok lánynak nincs ekkora
Anyooka!
Nagyon szép ismét minden kép. Milyen pofákat vág Ádám. A lánykád tényleg nagyon szép.. bár én midig is dicsérni szoktam
Kistigrincs!
Mesélj, milyenek a napjaitok.. szoktatok járni valamerre??
Zalán. Hát ő is igazi pasi!! Kitől örökölte a kék szemecskéit, mert nagyon szép!
Eszike!
Olyan jó,hogy tudtok találkozni Moneeval.. !!! Noémi! Milyen ügyes vagy!! Már Te is jársz!! Hihetetlen.. és még is hihető és olyan jó!!!!
Nagyon huncut vagy!!
Blúmi!
Tegyél képet Bálintról..!!
Én még nem szóltam hozzá a már lerágott témához: fejvédő és féltés::
Én úgy gondolom,hogy nem vagyok egy féltős anyuka.. van,hogy a teraszon mászik Adél a kevésbé tiszta teraszon.. mert mondjuk épp a szél befújta porral.. és??? Majd megmosdatom és átöltöztetem nem?? Mire való a víz..??
Pl. van, aki nem engedi szabadjára csemetéjét.. én igen..
EGyet viszont soha:
nem hagyom mászni úgy, hogy nem vagyok ott.. csak akkor, ha a kis ketrecében van.. sokan nem tartják humánosnak.. de nálunk van egy nappali lépcsőrész és egy emeletre menő kétszintes lépcső.. áááá életveszélyes lenne, ha ott is közlekedne, és úgy gondolom,hogy én sem azért vagyok kitalálva,hogy mászkáljak utána másodpercenként.. ááá én azt biztosan nem, én nem érek rá annyira, hogy állandóan a nyomában legyek.. van nekem -szerencsére, vagy sajnos- de más tennivalóm is, mint Adélt a lépcsőről szedegessem le.. mert, ha szabad utat kap, akkor már irányt is vesz a lépcsők felé..
Bukósisak:
Vannak babák, akiknél jól jön.. nekem egyiknek sem volt és szerencsére nem volt gond.. de úgy gondolom,hogy nem elítélendő, hisz nem véletlen találták ki.
Amúgy Adél az első eséseknél megtanult esni. Azóta, ha esik, már gömbölyödik is össze, mint egy kis kukac.. felhúzza a fejét a mellkasához és jóformán gördül ezáltal a hátán. Olyan mókás tud lenni.. de ettől függetlenül néha azért történik egy-egy nagyobb esés.. de ebből tanulnak a gyerekek. -állítólag
Védőnő:
Volt. Nem is kevés ideig. Végre kijött a száján: Milyen szép Adél. Milyen gyönyörű szemei vannak. Végre.. mert soha meg nem dicsérte volna Adélt. ( Valószínű,hogy néha besokall a gyerekekből.. és elfelejt kedves lenni.. ) Bááár nem hiányzik
senki! dicsérete.. mert elég, ha nekünk szép és jó kislány..
Amúgy semmi érdemlegeset nem mondott,hogy mit adjak enni , és mit ne inkább.. viszont említettem neki,hogy néha besokallok a szoptatástól.. ( nem érdekelt,hogy milyen anyának tart ezáltal) és gondolkodom,hogy abba hagyjam-e??
Mire ő: hát, ha gondolom akkor hagyjam abba.. Bááár jó lenne egy éves koráig kihúzni, de ha lehet akkor őszig
Na ki lettem segítve.. hagyjam abba .. aztán meg még se..
Amúgy megosztott velem egy-két magánéleti kérdését is!!! Amit nem szeretnék leírni, mert külön megkért!!!,hogy nem publikus, ezért ne nagyon beszéljek róla.. nem szokott róla beszélni! Hm..
Milyen érdekes!!! Sokan úgy érzik,hogy nekem akarják elmondani az életüket.. az auchan pénztárosai állandóan szóba elegyednek velem.. a sparban a felvágottat éppen kiszolgáló hölgy is mindig szóba elegyedik velem.. a homlokomra van írva:
Beszélgessünk?????
Nem értem.. de néha úúúgy zavar.. néha örülök,hogy nem szól hozzám senki.. de komolyan.. mert tele van a fejem és a fülem állandó nyüzsivel. Lehet, hogy arra gondoltok most,hogy lüke vagyok, de így van..
Védőnő:
Mindig bejelentkezik.. de egyszer! viszont nem! és kÍváncsi volt,hogy mi van nálunk olyankor.. hát látta, hogy minden rendben.. és pont zenéltünk Adéllal.. úgyhogy példásan vizsgáztam valószínű, mert azóta mindig bejelentkezik! Amúgy van egy védőnő barátnőm... és mondta,hogy bizony mennek váratlanul.. mert volt már példa,hogy gond volt... a baba ellátása körül!!!
Na és azért a védőnők stílusa között is van különbség.
http://www.youtube.com/watch?v=EyiIpsmQ ... re=related
Ezt hallgatja és nézi most Adél itt mellettem... már 2 hónapos korában felkapta a fejét erre.. és, ha nyűglődik és épp írok ide akkor bekapcsolom.. egymás után vagy tízszer.. és csend van míg írok..
ismét tanú bizonyságot tettem jó anyai cselekedeteimről.. ááá ciki leszek lassan
Mennem kell.. mert kezd kiabálni! Képzeljétek, ha nem tetszik neki valami ordít és kiabál!!! Néha fülsiketítően.!!!
Hozok Adél képet is és rólam is egy összehasonlítót.. csak Gyuszi elvitte a fényképezőnket
és mivel rövid ilyen szempontból a memóriája így még nem hozta haza
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.06.25 07:34-kor.