Új privát üzeneted érkezett!

honey nemsokára
Kép

Kép
Kép
csibe21

aztán meg

Kép
Kép
csibe21

Kép

Kép
Kép
csibe21

:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
látom csibe nagyon ráérsz! :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Bejci, akkor néhány kép, bár ezek nem olyan jók, a másik gépen vannak jobbak, majd azt holnap

Kép almát eszek

Kép túra indul

Kép már túrázunk

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

hát, úgy tűnik, le akarja magát szoktatni a ciciről a bébim. Már pár napja nem hajlandó este szopizni. Ma 20 percet kíínlódtam vele, nagy nehezen sikerült kicsit kiszívni, de nem teljesen. Nekem meg már nincs kedvem fejni. Így marad a reggeli szopi, mert azt meg szereti. De ezt meg kevésnek találom. Olyan jó lett volna még egy kicsit kihúzni. Érzem is ennek hatását, kevesebb van már reggelre e miatt mint eddig. Ez van.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!
De édes képeket hoztál :D Nagyon nagyon nőtt Dávid is.

Honey!
NAgyon-nagyon jó utat kívánok nektek+jó pihenést!!!

Kép
Kép
a.m.

Most gyors leszek. vasalnom kell még :? :? :evil:

Ági :!:
Dávid olyan helyes kisfiú, és hihetetlen kiegyensúlyozott :!: :!:

Honey :!: :!:
Pihenj amennyit majd tudsz :!: :!: Mert indul az életedben a nagy menet, két kisbabával, ami egy csoda lesz a sok nehézség mellett :!: :!: :!:
Vigyázz Flórára :!: :!: Puszi

Jövök és holnap mesélek a védőnőről :!: :!:

Jó éjt :!:

szeder74

Sziasztok!

Ági,
Mi az, hogy ezek nem jó fotók! Haláli a pici fiad rajtuk! Az a fogsor.. :lol:
Ne bánkódj a szopi miatt, szuper, hogy idáig húztátok. Nekem ezeket a hisztiket már a hat hónaposan csinálta :?

a.m.,
Én is tőled vártam először a nagy bejelentést :wink: Drukkolok!
Majd szeptembertől én is versenybe lépek, addig le kell fogynom, ha a fene fenét eszik is!
Én is akartam venni kutacsvédőt, de most elbizonytalanítottál. Valószínű Juli sem viselné el a fején, a kalapokat is huzogatja le a fejéről.

Blúmi,
Gyógyuljatok ki hamar a takonykórból!

Csibe,
Még Jázminnak sincs foga? :D Azt hittem, csak az én lányom fogatlan. A rossz éjszakát sajnálom, remélem, a mai jobb lesz.
Ja, olyan küszöbátlépős seggemelés nálunk is van, még akkor is, ha az akadály magassága nem indokolná. Édesek :lol:

Bejci,
Az Allit én is szedem, szerintem nagyon jó. A kellemetlen mellékhatásokat leírta csibe, de amúgy tényleg hat, meglepődtem a mérlegre állva.
Bius gyönyörűűűű a fotókon! Még, még!

Monee,
Szerintem sajnos nem vagytok egyedül. Mi is nagyon megérezzük ezt a válságot.

Humanka,
Így utólag én is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Nagyon jó az új fekhely, de ebből nem mászik ki Benő? Vagy lehúzzátok az ajtaját? :shock:

Szeder,
Feltörték a fiókod? :shock: Ki, minek, hogyan, miért??? Érthetetlen. Sajnálom.
Ma nálunk is járt a védőnő, azzal a különbséggel, hogy hozzánk soha nem jelentkezik be. :evil: Persze pont futott a konyha (ebéd után jött közvetlenül), a párom egy szál gatyában futott előle az emeletre. Ezt vajon direkt csinálják? Valami teszt, hogy nem-e a disznóólban vagy láncraverve tartom a gyereket? :twisted:
Fogyáshoz hatalmas gratula! Csak így tovább. Nem raksz magadról fotót?

Starlark,
Örülök, hogy túlvagytok a költözésen. Lefekvés előtt megszámoltátok a sarkokat? :wink: Én is baromi kiváncsi vagyok, de nem akarok erőszakoskodni. Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat az új helyen. Sikerült belakni már?

Röné,
Várjuk a képeket, ezer éve nem tettél fel! Gratula a szopihoz!

Minyu,
Nagyon jó a családi fotó! Sugárzik rólatok a jókedv, boldogság!
(ne hallgass szederre, látszik, hogy egy dekát sem híztál :wink: :D )

Honey,
Jó utat holnapra, érezzétek nagyon jól magatokat!
Az Allira én is vevő lennék, de Bejcié az elsőbbség, ha át akarja venni tőled.

Mi nagyon jól vagyunk, nem tudok betelni a kis tündérkémmel. Olyan jó baba, egy rossz szót nem tudok rá mondani. Ha valaki garantálná, hogy minden gyerekem ilyen lesz, akkor bevállalnék még vagy hármat-négyet. :D
Sűrű volt az elmúlt egy-két hét, sokat jöttük-mentünk, ezért nem jelentkeztem. Olvastalak benneteket esténként, de már írni nem volt erőm.
Voltunk a Balcsin, hotelben-nagy társasággal - ott is mindenki el volt ájulva Julitól, hogy milyen szép, milyen nyugodt, milyen alkalmazkodó.
Bocsánat a tömjénezésért :oops: Szóval már fürdött a Balatonban is :lol: nagyon élvezte, bár az elején nem nagyon tetszett neki a hideg víz.
Mára elköszönök, a rossz idő miatt már biztos lesz időm többet jönni.

Jó éjszakát!

Kép
hbetti

hali!!!
teljes kiőrlésű gabonát meg búzadarát már ehetnek??mert vettem hippes kaját és ezek vannak benne? :shock:

szeder: ez a feltörés......szegényem.....remélem már megnyugodtál!!
honey: jó utat!!!kelleme kikapcsot.

max. egyszeri keléses,jóéjszakát mindenkinek!

Kép
winona

honey,
ja, irodában nincs sok munka most, van időm - de igyekszem nagyon elfoglaltnak látszani
Kép

Kép
Kép
csibe21

most megyek mert álmos vagyok
Kép

Kép
Kép
csibe21

Köszi a kép dicsiket! Olyan sokan mondják, milyen helyes kis pasim van, és tényleg szerintem is. És már más is mondta, hogy milyen kiegyensúlyozott. Az egyik barátnőm azért is imádja, mert állandóan vigyorog. Sokan függetlenül egymástól vigyorkának is hívják.

Most eszembe jutott a reggeli hír. Hát, nem gondoltam volna, hogy Honey jelenti be elsőként. De persze félre ne értsd, örülök nektek nagyon Honey! Komolyan!

Betti!
Hány kg-nál tartasz? Dicsekedj!

Csibe!
Na szép, és ezért még fizetnek is? :wink: :lol: jól csinálod

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

jöttem,mert csipogott egy kismadár.... :lol: :lol:

Honey
Halk gratula.
Még tényleg nem érdemes uh-ra menned,petezsák majd csak 5 hetesen lesz látható.
Az ember 2 gyerek mellett nem unatkozik,viszont oooooolyan öröm a 2 gyerek!!!!!!!! :D Látni,hogy a kicsi rajongva isteníti a nagytesót. :D A nagy meg ahogy öleli,puszilja a picit. :D
Ráadásul összeérnek majd hamar,együtt játszanak.
Te meg a kezdeti nehézségeket majd lazábban veszed mert már rutinos vagy!
Kívánok neked gondtalan babavárást!
Párod pedig nagyon rendes az éjszakázás miatt.

blúmi
Ha mozog a kis göb az jó, ha kötött lenne a környezetéhez az lenne a baj.
Valószínűleg egy kis duzzadt nyirokcsomó. A náthától is lehet vagy a kis fogától.
Még ér lehet. Amúgy valószínűleg semmi komoly. Ne izgulj!!!!
De persze jó,hogy viszed Bálintot,lássa csak doki.

Csibe
Attól,hogy úgy tűnik nincs tünete(látszólag) még lehet vírusfertőzése. Torkát,fülét érdemes megnézni,meg persze a tüdejére ráhallgatni. Ha egy láznak semmi más kisérő tünete nincs akkor még érdemes vizeletmintát venni.
Jobbulást a picilánynak.

Tiggrincs
De ügyes Zalán! Büszke is lehetsz rá.

Minyu
Klassz a családi képetek!

Ági
Dávid már milyen szép fogsorral mosolyog. :D

Betti
A mi védőnönk néhányszor jött 9-kor,mondtam mi olyankor még alszunk,mikor már 2xjött úgy,hogy tényleg mindenki pizsiben volt,leszokott róla…
Amúgy jót nevettem a te hsz-on.
Julcsi dicsi pedig…..nem tömjénezés…ha egyszer cuki a csajszi akkor cuki!! :lol:

a.m
adás-vételivel,hogy álltok?

Rólunk:emma teljesen beindult. Ha a szobában 3 méterre állnak a családtagok és kitárjuk a kezünk fülig érő szájjal gyalogol egyik embertől a másikig,folyamatosan. De ha nem hívjuk akkor is vsak úgy álldogál kapaszkodás nélkül 30 mp-re,aztán csücsül le. Vagy csak úgy sétál a szobában. Fura,hogy vége annak a kis kúszós-mászós csecsemős időszaknak,mostmár kezd emma kisgyerekes lenni. De közben olyan jó is,mindannyian élvezzük,hogy így járkál!!és annyira édes látszik rajta,hogy élvezi, ragyog a szeme és nevet azon,hogy mit tud már!!
holka

szeder
remélem ma hajnal 2-kor nem fogsz írni,hanem az igazak álmát alusszátok majd kis Adélkáddal együtt!!!! :shock: :D puszi
holka

humanka
de jól hangzik a programotok!!! képeket várjuk örömmel :D
(remélem egyszer én is láthatom az Operaházat élőben...)
Bendő ágy frankóó,mint egy nagy utazótáska :lol: :lol: .
mindjárt 12 kg a nagyfiú????

mi még véghajrázunk,csütörtökön és pénteken lesz a 2 szerződés ( a családi ház vétele,meg a miénk eladása) és ha az égiek továbbá is mellettünk állnak és minden rendben zajlik akkor juli 3-4-én már ki is költözünk a kis lakásunkból..
holka

Holka!

De jó! Akkor nemsokára már a saját kertetekben pancsizhat a két lányka (én ezt imádom a legjobban a kertes házban, meg a kinti vacsikat, reggeliket)!

Ági!

Tényleg mindig vidám a kicsi fiú! Olyan helyes!

Minyu!

Csúcs a családi képetek! Annyira eltalált, nem beállított, eredeti...érdekes, nekem meg pont az jutott eszembe, hogy amilyen vékony vagy, olyan játszi könnyedséggel kapod a hátadra azt a nagyfiút! :lol:
Gyere többet!!! Bár tudom milyen...én is nagyon be vagyok táblázva, mióta Csabi már nem jár oviba!

Noni????

Nagyon rég voltál! Mi lesz a lányommal a kedvenc pasija nélkül? Képet! Képet! És mesélj, mi újság?

Eszike?

Tudom, hogy jössz-mész, de azért kukkants be!

Márti
borossné becz márta

Szép Jó Reggel! :)

Csibe: Hogy van Jázmin?
Jó ez a munka imitálás a holt szezonban néha mi is profi szintre visszük :)

Hbetti: Detto, ha vki garantálná hogy az összes gyerekemmel annyi gondom lesz csecsemő korában mint Doncekkel csak babáznék ha engednék az anyagiak :) Bár a terhesség részét szívesen átpasszolnám vki másnak :)

Ági: Csatlakozom a többiekhez, nagyon édes Dávid. Jól nyomjátok ezt a túrázást úgy hogy még Ő Picuságát is viszitek a kendőben :)
Nálunk D. 7 hónaposan kezdett el harcolni a szopi ellen. Mart rugkapált feszítette magát és szintén a reggeli maradt meg sokáig. Kb 2 hete hagytuk abba mert már csak cumizás volt.
Tök jó hogy idáig szopizott szépen,míg van tejcsi és nem harcol add neki és legalább nem lesz gond a hogyan válasszam le. Az szerintem még nehezebb.

Holka: Ti aztán nem aprózzátok el :) Ez gyorsan ment.
Szurkolok hogy probléma mentes legyen a költözés de a csomagolásért rakodásért nem irigyellek.

Rólunk
Jó jó hozok képet, de tényleg sok minden nem fog látszani olyan kicsik a szobák. Pl a porszívózás az egész lakásban nem tart tovább 10 percnél :) Ha nagyon bele húzok ebbe még egy laza felmosás is belefér :)

Kép

Kép
starlark

Holka!
Én is sokat gondolok rátok,hogy minden simán menjen a házzal :)Mi most a földhivatali bejegyzéseknél tartunk.Lassan lekerül erről a lakásról a jelzálog (ez lesz az első komoly lépés)
Mi csak augusztusra várjuk a költözést...,mert még ki is kell festeni csempézni ilyesmi.
Drukkolok ,hogy az adás-vételiknél minden jól menjen :wink:

Betti!
Írj,hogy mennyinél tartassz a fogyásnál.Szurkolok,hogy lemenjen amit tervezel szeptemberig.Rakjál Julcsi képet. Nyugodtan dícsérd mi megértjük teljesen :D

Kép
Kép
a.m.

Hello lányok! :)

A.m:
Szerintem is fel fog nőni a férjed a feladathoz! Én 9 hónapja voltam a munkahelyemen, amikor vezetői megbízást kaptam, és 13 olyan ember lett a beosztottam, aki legkevesebb 4 éve ott dolgozott! ( Volt olyan, aki 15 éve !!!! ) És be kell valljam, tőlük tanultam meg a szakmát "menet közben", úgyhogy ne féljen a férjed a kihívástól!

Blúmi
: Biusnak is szokott lenni ilyen kis "gombóc", neki akkor, ha kicsitnáthás. De mindenképpen mutasd meg dokinak!

Kistigrincs: Grat Zalánnak a lépegetéshez! Elhiszem, hogy anyuci büszke!! :wink:

Csibe: Nem kérdeztél még rá a dokinál, mitől lehet ez a láz? SZerintem mindenképpen szólj a dokinak, bár talán a fogzástól is lehet, nem? :?

Ági: Dávid egy gyönyörű baba!!! De tényleg! És elbűvölően tud mosolyogni a majdnem teljes " fogsorával"! A tejci miatt ne bánkódj, az is nagy szó, hogy eddig szopizhatott a nagyfiú!

folyt. köv :lol:
Vendég

Honey! Hatalmas gratula! Szerintem amint átesel az első megrázkódtatáson, te is örülni fogsz! Tény, az első év nem a legkönyebb, de annál több az öröm. Barátnőméknél ugyanígy van, két fiúcska. Öröm őket látni, és 1-2 hónap után az anyuka is belejött, kitapasztalta, hogy mit hogyan tud a legjobban megoldani! Menni fog neked is, a gyerekek meg szépen összenőlnek, és jókat játszanak majd együtt!

Én személy szerint irigyellek, mert nálunk elég kétséges, hogy lesz e Daninak kistesója.. Én nagggyon szeretnék, majd az élet eldönti... Vigyázz magatokra!

Szeder: :shock: :shock: Postafiók feltörés??? Ki a fene szórakozik ilyenekkel? Basszus, milyen világban élünk?? Engem néha elkeserít, hogy az én gyerekem ilyen világban fog felnőni..

Ági, nagyon jók a képek! Most kaptam kölcsön hordozókendőt, de nem igazán boldogulok vele.. Dani meg nem bírja a szerencsétlen próbálkozásaimat. Aktívan tiltakozik ellene.

És micsoda fogacskák. Már kész fogsor. Danikám meg az egy kis fogcsúcsával :lol: :lol:

Rönééé

Kép
röné

Újra itt, csak közben Bius kiütötte magát és most alszik :)

Betti, Honey: Bizniszeljétek le nyugodtan az Allit, mert
1:nem találtam olyat, hogy pajzsmirígybibi mellett lehet-e szedni
2:utálom, ha megy a hasam :(
3: el kezdtem egy homeós bogyót szedni (cefamadar), megvárom használ-e

Starlark: Akkor megy a viszont-pakk júli közepén, ha hazaértünk!
És én is kíváncsi vagyok az új kéróra!

Szeder: Mi volt tegnap? Ettél lángost? Védőnő ment?

Holka: Mega-giga drukkok úgy látszik bejöttek! Szívemből örülök, hogy végre sikerült! Megérdemlitek! Emmának meg gratula a sétához! :)

Bius is csinál új dolgokat: Puszit ad, rázza a fejét arr, hogy "nem", és bólogat arra, hogy "igen"!
Bár ez utóbbit csak akkor ha jó kedve van! :wink:
Vendég

és mellékelek pár képet.. Bocs, ha most meg sokat teszek fel..
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Most csak egy SOS kérdés: Mivel lehet játék babából tintafoltot kiszedni?!
Dorka kölcsönkapott egy 20ezer forintos Baby Born babát és a kezétől tintás lett a baba feje :roll: :?

Alkohol nem jött be, acetonnal nem merem... Van valami ötletetek?!

Du jövök és visszaolvasok, reagálok!

Kép

Kép
anyoooka

Anyooka:
lehet kapni rossmannban, dm-ben tintára Foltördögöt (Stain Devil) tintára. Próbáld azzal.Nekem az mindig mindenből kihozza a foltot!
Vendég

Bejci, köszi a tippet! Van is itthon, de még soha nem használtam. Csak megvettük. És a műanyagot nem fogja oldani? :?

Kép

Kép
anyoooka

Jaj lányok, olyan aranyosak vagytok. De komolyan. Én is tisztára bele vagyok szerelmesedve a fiamba, olyan helyes kis pasi. És tényleg vigyorog egész nap. Most épp a tükörben nézi magát és vigyorog magának. :lol:

Holka!
De közel van júli 3-4. gratula a költözéshez, gondolom már nagyon várod a pillanatot, amikor a saját kertedben kertészkedhetsz. Az meg különösen jó, hogy el tudtátok adni a lakásotokat. Gratula Emmának, nagyon ügyes csajszi. Nemsokára futhatsz utána.

Starlak!
Képet kérünk.

Röné!
A neten vannak megkötési formák. Nekünk leginkább a mellkason lévő jött be. Ott mi is látjuk, ő is lát minket, könnyebb altatni, stb. már nem is tudom, honnan töltöttem le amelyiket én használom, de egyedül meg tudom csinálni. Na és amikor fogom a gyerkőcöt, hogy a megkötött kendőbe beletegyem, vigyorog, mert bele kell rázni, attól meg egyenesen vihog, mert azt is szereti, amikor dobáljuk.
Én ezt használom, és szuper, mert egyszerű. http://www.babakozelben.hu/hasznalat/ha ... _kendo.htm
Nagyon helyes Dani.

Bejci!
Mi van a fonalaiddal? Nem használ ezek szerint? Mennyi ment le? Visszakérted és kaptad a pénzed?
Nagyon aranyos lehet Bius ahogy puszit ad. Levideoztad? Feltehetnéd.

Dávid megtanult kb. 1 hete tapsolni. Azóta állandóan ezt gyakorolja, mert nagyon tetszik neki, főleg, amikor még csattan a tenyere. Integetni is tud már kb. 3 hete.
(viszont még mindig nem mászik sajnos. Pedig próbálok neki segíteni, de nem akarja egyedül.)

anyooka!
Sajnos nem tudok segíteni, de remélem kijön a Bejci által javasolt folttisztítóval.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

tegnap tök sokat másztunk együtt, és most kifejezetten kezdi emelgetni a popóját is kúszás közben.
ebből még lehet valami nemsokára?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

na hát megint nyűgös éjszakánk volt, és persze jött a láz is (apuéknak napközben is volt tegnap), úgyhogy reggel az orvosnál kezdtem (közben láttam, hogy többet is írtátok, de én is erre jutottam az éjszaka után). Még jó, hogy pont reggel rendelt a körzeti
De nem talált semmit - úgyhogy ő is elküldött a fülészetre, meg pisit kell majd vinni. A fülészeten nem találtak semmit (szerencsére)
Úgyhogy már csak pisi zacsit kell vennem, hogy azt is megoldjuk

Köszi az aggódást lányok! Lehet , hogy mégis ez a 3-napos lesz a végén (mert ezt mondta 3. opciónak a dokinő is)

Kép
Kép
csibe21

Anyooka, nem akarlak elkeseríteni, de szerintem semmivel
Jázminnak van egy csomó hasonló balesetet szenvedett babája, és az ég világon semmi sem segített (pedig a nagypapa nagy guru ebben)
Ha netán valakinek mégis sikerült, annak én is örülnék mint info

Kép
Kép
csibe21

helló!
csak gyorsba: röné: hol van kifejezetten babauszi?felcsillant a szemem a kép láttán........

Kép
winona

na jöttem kicsit.

Képek nagyon cukik - Ági, Röné. :lol:

Betti, nem tömjénezés, teljesen természetes hogy az ember imádja a gyerekét és a legszebbnek, legügyesebbnek, legjobbnak látja! :wink: Képeket hozzál Róla!

Holka, nagyon gyorsak voltatok! Gratula!!!

Én is kérhetnék drukkokat ha ez ennyire hatásos, Lányok?! Mi is szeretnénk költözni de el kéne adni a lakásunkat... Eddig nem nagyon kapkodnak érte :(

Csibe, gyors gyógyulást Jázminnak, remélem hogy tényleg csak a 3 napos láz! Mercinek pedig boldog szülinapot!!! :)

Starlark, csatlakozom a képet kérők táborához! :wink:

Bejci, mi ez a homeos bogyó pontosan, amit szedsz?!

Szeder?!

Humanka, utólag is boldog szülinapot! :oops: Utazóágy tényleg egy nagy tatyóra emlékeztet! :lol: :lol:

Rólunk. Gabolino Andorjának fintorjain felbuzdulva én is hoztam párat :mrgreen: Kép Kép Kép Kép

Tegnap Ádámon valahol, valahogy megnyomtunk egy kapcsolót, amiről azt sem tudtuk hogy létezik. Ugyanis egyik percről a másikra elkezdett dumcsizni. Folyamatosan. A repertoár a mamamama-tól a memmemmem-en át (talán nem?!) babababa-ig terjed és még valami nagyon édes halandzsa nyelvet is használ hozzá.
Nagyon élvezi a saját hangját. És így mindig tudom, hogy éppen merre jár :D Ha nagy a csönd, az meg ugye mindig gyanús :)

Kép

Kép
anyoooka

Kész vagyok! Dorkának mozog a foga!!! 4 és fél évesen! :shock:
Doktor nénit felhívtuk gyorsan, ő azt mondta, hogy teljesen normális. Apa teljesen kész van hogy nagylány lesz az ő kislánya!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok :!:

Még mindig nem tudok normálisan írni.. Bence birtokolja a nagy gépet és ezen a gépen nem gy vannak a betük... és mivel vakon írok egyébként.. így meg pötyögtetni kell.. nem jó...így..

Este jövök..

Ki mit főzött ma :?:

szeder74

Anyooka! Szenzációs fintorok! A duma nálunk is így kezdődött tegnapelőtt, és tényleg gombnyomásra! :lol: :lol: Ja, és "szó szerint" azokat mondja, mint Ádám!! :lol:

Bejci! Annnyira édes bius a kis fürdős képein! Jaj, úgy szeretnék mejd egy ilyesmi kislányt én is! El vagyok olvadva!!!!

Ági! Szívdöglesztő Dávid! Ezt nagyon komolyan mondom!

Holka! Puszillak! És megint köszönöm!!!

Röné! A sapkás képet imádom!!!! Gyere többet, ha tudsz! Olyan jó lenne! Miért nem tuti a második? Apa már nem szeretne?
blúmi

Még a hordozókendőre visszatérve: én sokat hordtam benne Bálintot, kb 3-4 hónapos koráig, aztán, amikor jöttek a nagy hidegek, akkor már féltettem a hátát a megfázástól. Kb egy hónapja megint elindultam vele, de majd leszakadt a hátam, úgyhogy mi végérvényesen "kinőttük."

Honey!Olyan izgatott vagyok! Gyere, ha van időd! Bár, gondolom csomagolsz... (milyen ismerős ez a történet :) )
blúmi

Sziasztok!

Szenzációs képek! Gyönyörű gyerekek! Na, akkor ez egy ilyen nap, én is hoztam Nektek képet a csajszikámról és a srácokról is!

Szeder!

Nálunk zöldségleves volt és paprikás krumpli ( a párommal imádjuk, na meg Csabi is, Lóci rá se nézett, Berci csak csipegetett), de a válogatósok kedvéért csináltam egy kis tejbegrízt is...

Honeyék már bizti úton vannak, tök jó nekik!!!

Párom elment Olaszországba...szalmaözvegy leszek, szerencsére csak péntekig...

És a képek:
Kép Beájultam...

Kép Én is!

Kép Csipet-csapat a Gyerekszigeten

Kép Akkor is megbírkozom ezzel a kiflivel!

Kép Milla

Kép Ma reggeli vonatozás pizsiben...

Márti
borossné becz márta

Anyooka!
Drukkok mennek ezerrel a lakás eladáshoz. Nagyon ott vannak a képek. Látom, Ádám is szeret pancsolni Dorka vizes ruháját látva. Én tegnap együtt fürödtem a gyerkőccel, még azt az uszit, amit csinált.
Dávid egész nap megállás nélkül dumál. Mostanában elég széles a repertoár.

Csibe!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Jázminnak!

Blúmi!
A helyes megkötési technikával tényleg nem lehet érezni a súlyt. Dávid majdnem 9 kiló, de a 6 órás túrán a hátizsáktól jobban megfájdult a vállam, mint a gyerektől. A jó súlyelosztás nagyon fontos. A derekadon, fenekeden kell cipelni, akkor nem érzed a súlyt.
Amikor én is rosszul kötöm fel, gyorsan elfárad a hátam, mostmár amint kezdem érezni, tudom, rosszul lett megkötve, és változtatok rajta. Ez segíteni szokott.

Márti!
Nagyon tündéri ahogy bealudtak.

és mindjárt teszek fel képeket, ami a másik gépen van.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Kép beállított póz

Kép dobozba zárva

Kép tölcsért eszek

Kép ennyi maradt

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

SZiasztok!

Ági: nagyon édesek a kendős képek!

Betti: örülök, hogy minden rendben veletek :) Hozz majd képet Julcsiról :)

Holka: édes lehet a gyalogló Emma :) Hajrá költözés, drukkolok, hogy minden simán menjen!

Röné: Neked is komoly nagyfiad van már!

Anyoooka: mennek a drukkok a lakáseladáshoz, Ádám fintorai pedig haláliak :D

Szeder: nálunk kelkáposzta főzelék volt.

Márti: továbbra is gyönyörűek a gyerekeid :D

És akkor én is hozok néhány képet Noni a 8 hóssal még adós voltam, az elsőt tedd be légyszi. :) Köszönöm

Kép

Kép

Kép

Kép
kistiggrincs

Márti: köszi a hiányolást, tényleg zajlik az életünk.
Most speciel 2 napig nem volt net, majdnem megbolondultam, annyi dolgom lett volna. Így kénytelen voltam más elfoglaltságot szervezni ráérős időmben.

Honey: hatttttalmas gratula! Juhéjj! Vigyázz magatokra!
Monee és Ákos volt nálunk tegnap, ő mesélte, hogy babát vársz újra.

(bocs azoktól akik olvassák a blogomat, itt csak ismételni tudom magam)
Mi jól vagyunk, Noémi már Emmához hasonlóan elkezdett járni. Most töltöm fel a videókat a youtube-ra, holnap már meg lehet nézni. Állandóan kamerázom. Először nehéz volt elkapni, de most már egyre többet járkál. Ma szinte egész nap.
És remélem nem véglegesen, de eljött az az idő, hogy csak 1-szer alszik egy nap. Az az 1 alvás is elég rövid, kb. másfél óra, de max. kettő. Korán kelünk, éjjel elég nyugtalanul alszunk, szóval elég fáradt vagyok. De nap közben már nem fáradok el annyira, mert eléggé lefoglalja magát.
A nemalvás mellé még bejött a nemevés is sajnos, úgyhogy elég sokat mérgelődök, és aggódok.
A képek egytől-egyig nagyon édesek! Minden baba tündéri!

Legyetek jók! Mindenkinek jó nyaralást!

Rakok egy vigyori képet:
Kép
Vendég

Holka! Nagyon szuperül halad a házbiznisz!!! Éljen! Hát Emmán megint csak ámulok! Nem semmi kiscsaj!!!!! Gratulálok!

Eszike! Noncsi dettó! Elképesztő lányaitok vannak!!!!

Ági! Én elég tuti kötéstechnikákat alkalmazok, kb 6-7 kg-os koráig ment is. De a hátam nem bírja, és ez nem a kötés módja miatt van. Dávid elképsztő kiskrapek! A tölcséresekről alig bírtam továbblépni!!!!! :) Olyan kedves kisklyök!!!

Zalánt megintcsak meg kell zabálni!!!!

Márti! Megint elolvadtam a családodtól. Kamilla szenzációs a kis kendőjében. A pizsis vonatozásról meg a régi gyerekkori hétvégék jutottak eszembe.
blúmi

Jó reggelt :!:

Este bealudtam :oops: :oops: most cicin volt Adél én meg beugrottam,de megyek is aludni.. 8) 8)

Nézem a vonalzómat és megváltozott a napocska és helyette bogár van :twisted: :twisted: :shock: de milyen randa :twisted: :shock: javíthatom ki ..

Csoda képek ismét :!:

Márti, Eszike majd írok bővebben,de még a csipa a szememben :oops: úgyhogy lépek az ágyikómba :lol: :lol:

szeder74

Jó reggelt 2.!

Márti!
Nagyon szép család vagytok.. és ismét a két kicsi nagyon megérintette a szívem :wink: :P Kamilla: igazi csodapofi abban a kalapban :P
Imádom mindkét ételt,amit főztél!! Hogyan készíted Te a zöldséglevest?? Részletesen le tudnád írni???
Kösziiiiiiii!

Ági!
Hát igen. Egy igazi jókedv Dávid! Azok a szempillák.. sok lánynak nincs ekkora :shock: :shock: :P

Anyooka!
Nagyon szép ismét minden kép. Milyen pofákat vág Ádám. A lánykád tényleg nagyon szép.. bár én midig is dicsérni szoktam :)

Kistigrincs!
Mesélj, milyenek a napjaitok.. szoktatok járni valamerre??
Zalán. Hát ő is igazi pasi!! Kitől örökölte a kék szemecskéit, mert nagyon szép!

Eszike!
Olyan jó,hogy tudtok találkozni Moneeval.. !!! Noémi! Milyen ügyes vagy!! Már Te is jársz!! Hihetetlen.. és még is hihető és olyan jó!!!!
Nagyon huncut vagy!!

Blúmi!
Tegyél képet Bálintról..!!

Én még nem szóltam hozzá a már lerágott témához: fejvédő és féltés::
Én úgy gondolom,hogy nem vagyok egy féltős anyuka.. van,hogy a teraszon mászik Adél a kevésbé tiszta teraszon.. mert mondjuk épp a szél befújta porral.. és??? Majd megmosdatom és átöltöztetem nem?? Mire való a víz..?? :lol:
Pl. van, aki nem engedi szabadjára csemetéjét.. én igen..
EGyet viszont soha:
nem hagyom mászni úgy, hogy nem vagyok ott.. csak akkor, ha a kis ketrecében van.. sokan nem tartják humánosnak.. de nálunk van egy nappali lépcsőrész és egy emeletre menő kétszintes lépcső.. áááá életveszélyes lenne, ha ott is közlekedne, és úgy gondolom,hogy én sem azért vagyok kitalálva,hogy mászkáljak utána másodpercenként.. ááá én azt biztosan nem, én nem érek rá annyira, hogy állandóan a nyomában legyek.. van nekem -szerencsére, vagy sajnos- de más tennivalóm is, mint Adélt a lépcsőről szedegessem le.. mert, ha szabad utat kap, akkor már irányt is vesz a lépcsők felé..
Bukósisak:
Vannak babák, akiknél jól jön.. nekem egyiknek sem volt és szerencsére nem volt gond.. de úgy gondolom,hogy nem elítélendő, hisz nem véletlen találták ki.
Amúgy Adél az első eséseknél megtanult esni. Azóta, ha esik, már gömbölyödik is össze, mint egy kis kukac.. felhúzza a fejét a mellkasához és jóformán gördül ezáltal a hátán. Olyan mókás tud lenni.. de ettől függetlenül néha azért történik egy-egy nagyobb esés.. de ebből tanulnak a gyerekek. -állítólag

Védőnő:
Volt. Nem is kevés ideig. Végre kijött a száján: Milyen szép Adél. Milyen gyönyörű szemei vannak. Végre.. mert soha meg nem dicsérte volna Adélt. ( Valószínű,hogy néha besokall a gyerekekből.. és elfelejt kedves lenni.. ) Bááár nem hiányzik senki! dicsérete.. mert elég, ha nekünk szép és jó kislány.. :wink: 8)
Amúgy semmi érdemlegeset nem mondott,hogy mit adjak enni , és mit ne inkább.. viszont említettem neki,hogy néha besokallok a szoptatástól.. ( nem érdekelt,hogy milyen anyának tart ezáltal) és gondolkodom,hogy abba hagyjam-e??
Mire ő: hát, ha gondolom akkor hagyjam abba.. Bááár jó lenne egy éves koráig kihúzni, de ha lehet akkor őszig :roll: Na ki lettem segítve.. hagyjam abba .. aztán meg még se..
Amúgy megosztott velem egy-két magánéleti kérdését is!!! Amit nem szeretnék leírni, mert külön megkért!!!,hogy nem publikus, ezért ne nagyon beszéljek róla.. nem szokott róla beszélni! Hm..
Milyen érdekes!!! Sokan úgy érzik,hogy nekem akarják elmondani az életüket.. az auchan pénztárosai állandóan szóba elegyednek velem.. a sparban a felvágottat éppen kiszolgáló hölgy is mindig szóba elegyedik velem.. a homlokomra van írva:
Beszélgessünk?????
Nem értem.. de néha úúúgy zavar.. néha örülök,hogy nem szól hozzám senki.. de komolyan.. mert tele van a fejem és a fülem állandó nyüzsivel. Lehet, hogy arra gondoltok most,hogy lüke vagyok, de így van..

Védőnő:
Mindig bejelentkezik.. de egyszer! viszont nem! és kÍváncsi volt,hogy mi van nálunk olyankor.. hát látta, hogy minden rendben.. és pont zenéltünk Adéllal.. úgyhogy példásan vizsgáztam valószínű, mert azóta mindig bejelentkezik! Amúgy van egy védőnő barátnőm... és mondta,hogy bizony mennek váratlanul.. mert volt már példa,hogy gond volt... a baba ellátása körül!!!
Na és azért a védőnők stílusa között is van különbség.

http://www.youtube.com/watch?v=EyiIpsmQ ... re=related
Ezt hallgatja és nézi most Adél itt mellettem... már 2 hónapos korában felkapta a fejét erre.. és, ha nyűglődik és épp írok ide akkor bekapcsolom.. egymás után vagy tízszer.. és csend van míg írok..
ismét tanú bizonyságot tettem jó anyai cselekedeteimről.. ááá ciki leszek lassan :oops: :oops:

Mennem kell.. mert kezd kiabálni! Képzeljétek, ha nem tetszik neki valami ordít és kiabál!!! Néha fülsiketítően.!!!

Hozok Adél képet is és rólam is egy összehasonlítót.. csak Gyuszi elvitte a fényképezőnket
:twisted: és mivel rövid ilyen szempontból a memóriája így még nem hozta haza :evil:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.06.25 07:34-kor.

szeder74

Noni!
Hiányzol!!
Gyere!!!

szeder74

szeder74

Mi van :?: :?: :?: :?: Egyedül maradtam :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: Hol vagytok :?: :?: :?: Titokban mindenkit elvitt honey nyaralni csak engem nem 8) :lol: :lol: :lol: :?: :?:

Gyertek már... most alszik Adélom ráérek :wink:

Gyorsan megcsinálom a hajam és bekukkantok még.

szeder74

Sziasztok!

Nagyon édes fotókat raktatok fel! Ennyi helyes kispasitól egyre jobban vágyok fiú kistesóra! Márti, a te fotóid külön élmény! Nagyon szépek a gyerkőcök - különösen a kishölgy -, és olyan jó látni egyrakáson ennyi gyerkőcöt.

Fogyókúra: ahh, ne is kérdezzétek! :x Lusta dög vagyok mostanában, és a kiruccanások alkalmával sem voltam olyan mazochista, hogy koplaljak, úgyhogy elég csehül állok.

Holka,
Hát Ti sem tököltök sokat! :lol: Mindjárt költöztök??? Nagyon jó hír!
Emma nagyon ügyes, de már ezen meg sem lepődöm, Emma mindig az itteni babák előtt "járt" :D (kéz a kézben Eszike Noncsijával)

Blúmi,
tényleg rég láttuk már Bálintot, ejnye-bejnye! :wink: hozzál képeket te is!

Eszike,
Haláli a kis vigyorka! Gratulálok a járáshoz, megnéztem a videókat, tündéri Noncsi!!! Az ágyas a kedvencem: látszik (vagy csak nekem tűnik úgy?), hogy dögfáradt, de az istenért nem maradna meg nyugodtan egy percre sem :lol:
Az iwiw-vel nem akarlak tovább nyaggatni, de én sehol nem látom a kollázsokat. Hol keressem? :roll:

Legújabb tudományunk:
arra a kérdésre, hogy "van kaka?" már kétszer azt mondta Juli, hogy ga (magyarul: igen), és tádáááá: tényleg volt! :D Mondjuk, ez annak fényében, hogy napi 3x minimum kakil, és nagyjából akkor kérdeztem, mikor várható volt, így puszta véletlen is lehet :lol:

még jövök....

Kép
hbetti

Hahó!

Én legtöbbször csak olvasó módban vagyok, naponta 1-2szer ránézek a fórumra, de az időnk nagy részét odakinn töltjük, vagy ha rosszabb az idő, idebenn mókázunk.
Ma ráadásul nagytakaritok a garázsban... egyébként is ráfér, mert minden lomot csak kihordunk, de tegnap akkora eső-jégeső volt megint, hogy befolyt a viz a garázskapu alatt :evil: :evil: :shock: :shock: , igy takarithatok ezerrel.

Viszont Nándorom most teljesen lenyugodott, itthon annyira ügyes, sokkal kevesebbet hisztizik, mit mikor az oviba járt. Ha elmegyünk otthonról, néha sajna nagyon kiakad, kedden inkább hazajöttünk a barátnőmtől, mert nem birtam vele... :roll:

Csongi meg egyre többet ácsizik, még nem jár, csak a "száguldóssal" (ahogy Nándi nevezi) van egy szösszenetünk, de csak néhány mp.
http://www.youtube.com/watch?v=sFjScmCqDko

Asszem én még nem is gratuláltam:
Honey, drága, minden jót nektek!!
Kép

na, szaladok, ennyit engedtek a gyerekek

Kép
Kép
Kép
minyu

gyerekek, ez a pisi gyűtés nem egy egyszerű dolog
egy zacsi már fuccs - kaki is jött Kép

Kép