Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Üdv az újaknak! Nagyon szép gyekőcöket láttam!

Rita: Ez a triumvirátus! Gyönyörűek! :lol:

Joósági: Nem semmi amin keresztülmentetek!

Mi sajnos ma megjártuk a baleseti ambulanciát Tamarával. :cry:
Elmentünk az élményfürdőbe, és a játszóházban nekiesett egy falból kiálló vasdarabnak, és felszakadt a homloka. Rettenetesen nézett ki, ömlött a vér belőle. A személyzet nagyon meg volt ijedve, egyből hoztak mindenféle fertőtlenítőt, meg jegyzőkönyv stb. valahogy tartottam magam, muszáj volt. Nagyon megijedtem nehogy valami komoly legyen. Itthon jött ki velőlem a feszültség és jól kibőgtem magam. Összergasztgatták szegény kicsim homlokát, most várjuk, hogy gyógyuljon. Nem nagy a seb hál isten, remélem hamar beforr.

Ági: a fenébe, ez se semmi, ami veletek történt! Ezek a csajok! Gondoskodnak az ősz hajszálainkról!!!

Megyek, elteszem magam holnapra.
Üdv, V.erika
v.erika

Szép napot!

Irita: tünemények a gyerekeid! Ati hajától még mindig elájulok!! :)
Míra is milyen husis.
Férfiak....jellemző rájuk.

Ezüstkolloid:
Az ezüst külső és belső felhasználására alkalmas méretei szerint megkülönbözetünk:
- ezüst kolloidot
- nano ezüstöt
- ezüst proteint.
Ezen oldatokat egy speciális elektromos készülék segítségével készíthetjük el.
Nano és kolloid ezüstöt víz-, ezüst proteint fehérje- közegbe tudunk készíteni.
A Nano Silver Koncentrátum külsőleg alkalmas arra, hogy a lakókörnyezete higiéniailag kritikusabb helyeit ékszertiszta, mellékhatás mentes, antibakteriális védelemmel lássa el.
A kertben a növények bakteriális és gombás betegségeit kezelheti vele.
Használhatjuk ivóvíz fertőtlenítésre is.

A jó minőségű ezüst oldat fogyasztása pl. a következő betegségek gyógyítása esetén bizonyult hatásosnak:
- Lyme-kór
- Tüdőgyulladás
- Candida
- Szem - fül - száj és torokgyulladás
- Herpesz
- Gyomorfekély
- Külsőleg sebekre, ekcémára, viszkető kiütésekre, csípésekre, szemölcsökre, szem- és bőrgyulladásokra is kitűnően alkalmazható
- Immunrendszer erősítés
- Magzati fejlődés elősegítése
- Csont regeneráció

Alkalmazása:
Az ezüst oldat belsőleg való alkalmazás csak kúraszerűen javasolt!
A jó minőségű ezüst oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták!
Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.
Az ezüst kolloidot együttes napi használata támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot.
Hogy maximálisan felszívódjon, evés előtt 5-10 perccel fogyasszuk el."

Én is gondolkodok rajta, hogy egy 200 ml-eset rendelek. Párom csinált egy weboldalt a Flavitaminosoknak, onnan rendelnék. Ráadásul tatabányaiak akik csinálják. (Ha esetleg érdekel valakit itt az elérhetőségük: http://flavitamin.hu)

V.Erika: remélem hamar meggyógyul Tamara. Az építők azért jobban odafigyelhettek volna, hogy ne maradjanak kiálló vasdarabok. A fejsérülések nagyon tudnak vérezni, de hamarabb is gyógyulnak. Ősz hajszálakról ne is beszéljünk, nekem egyre több van.

Eagleszem: Te is szoktad nézni azt a műsort. Régebben én is és állandóan szörnyűlködtem, hogy nem létezhet, hogy valakinek így nézzen ki a lakása.
Ez a Scrapbook nekem is tetszik, de sajna nincs rá időm, meg apa gépét nem akarom ilyenre használni.

Cirmike: keresztanyumék is V.szőlősön laknak, csak ők a Széchenyi utcában a temető mellett.

Most megyek megcsinálom az ebédet, míg csajom alszik. :) Krumplis tészta lesz ubi salival.

Puszi mindenkinek![/b]

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

V.Erika: ó szegény, szép arcú Tamarám! :( :evil: Felháborító, hogy ilyen történhet hallod! Tudom, ijedt voltál, de nem olvastál be nekik??? Kényeztesd a kis drágámat! Elhiszem, hogy megijedtél és sírtál. Nem semmi lehetett. Én is nagyon pánikolós tudok lenni. És nem fáj már neki?
Pont most mondtam Emesének, (mielőtt olvastalak), hogy nem voltunk a játszóházban bent, el is felejtkeztünk róla.

Lola:
jobbulást Noénak továbbra is! Gratula a fogacskáihoz! Nálunk még semmi! Tök érdekes, hogy a három kispasi közül (Bence, Noé, Áron) Bence a legnagyobb, ő csinálta a leghamarabb (eddig) a mozgásokat, de neki még egy szál foga sincs, Noéval, Áronnal ellentétben!
DM koncertre Zotyónak irigy-irigy! Én is nagyon szerettem őket régen, de hát esélyem sincs még vagy 5 évig ilyen helyre elmenni! :( Mit mesélt róla? Írd majd meg...

Rita:
férjed=dinka! :) Nagyon aranyosak a gyerkőcök a képeken, azon én is rögtön azt figyeltem meg, hogy milyen csábosan néz Ati (ahol hárman vannak). Hanna nagyon szép, Míra kis husgolyó. Észrevettem, hogy neki lefelé álló mosolya van?:)
Milyen plüssökre gondolsz? Ami kint volt a majom, ilyesmi? Ez az alvóállat?

Melus:
nálunk nemrég volt krumplistészta. Fini! :) Nagyfiad otthon?

Anikó: hát igen... én is tudnék mesélni, hogy milyen napjaim, éjszakáim vannak mostanság! :( Gondolom a foga miatt (tényleg látom, hogy szenved vele), nagyon nyűgös Bence, rajtam kívűl alig szólhat hozzá ember, mert rögtön visit. Ha nem lát engem, már megint visit. Remélem lassan rendeződik, mert nagyon fárasztó. És kőkeményen tud már hisztizni is! Néha csak úgy lesi az én hisztis Dórikám, akire ezt a jelzőt mostanában vissza is vontam. Tündérke Bencéhez képest!

JoósnéÁgi: nem semmi az albérlő. Szerződés nem volt? Legközelebb írass mindenképp, mert ezt állandóan megcsinálják egy lakással, akkor hamar le lehet élni! :( Ismerőseid közül kéne valami megbízható...

Nálatok hogy száradnak a ruhák?? Mivel nem tudok kiteregetni, bent van, pedig éjjel-nappal rá van nyitva az ablak (konyha) és most is nyirkos és bebüdösödött. Most megint átszanálom, a szárazokat leveszem (kisebbek), a többit átöbítem és újra kiteszem. Kész vagyok ettől!!!!

Na megyek, nálunk ma frankfurti leves lesz, szilvásgombóc.
Bencének kivételesen üveges, cukkini tésztával. Kapott párat ajándékba egy ismerőstől és apránként majd megeszi. Jobb szeretem főzibe a saját készítésűt...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó: szolibérlet-pihenés: SZUPI!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, én ma fodrászhoz megyek délután, apa lesz a gyerkőceivel. Alig várom én is, hogy kicsit kikapcsolódjak. Csak felnőttekkel leszek kb. másfél órát! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Melus: megnéztem iwiwen, dehogy vagy Te öreglány! Akkor én is, mert én meg 33 leszek a nyáron! Az itt levő fiatal fórumosok is lesznek még olyan "öregek", mint mi! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedora: az igaz, hogy nem érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok. :) Tök jó, mert pl. 2 éve párom egyik haverja megkérdezte, hogy mennyi vagyok, mondtam neki, erre ő, hogy azt hitte, hogy olyan 26. He-he. :)

Máté nincs itthon, apja elvitte szombaton, de mivel neki menni kell dolgozni, ezért az anyukájáéknál van most drágaságom. Nemrég hívott, szegénykém unatkozik. Nem jön haza majd csak vasárnap este. :(
Még víz-zenézni sem tudunk együtt. No, sebaj, megígértem, hogy veszek majd valami meglepit neki :)

Nálam a ruhák kint vannak az erkélyen. Nehezen szárad, de itt bent nálunk is bebüdösödne, mert fűtés nélkül sem száradna gyorsabban.

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Melus: akkor kicsit muszájból van apukájánál Máté? Hogy írod, hogy unatkozik, de vasárnapig ott lesz.
Nálunk a párom 13 éves fia, már sokszor csak akkor jön, ha pont van kedve, vagy épp otthon unatkozik. Ez sem igazán jó, mert sokkal jobb volt, amíg rendszer volt a láthatásokban, de annak sincs sok értelme, ha nincs kedve itt lenni, de rá van erőszakolva. Furi helyzet! :(
Nekünk csak kilépőnk van sajnos, ezért nem tudom kitenni a ruhákat. Mérges vagyok az esőre! Azért három gyerekkel napok óta bezárva itt lenni, nagyon durva! :(

Lola: Neked akartam írni, hogy tegnap adtam rendes őszibarackot Bencunak (nem üveges), két kisebb, jó puha, levesest. Ősszenyomtam villával, meg egy puha banánnal. Így cukor sem kellett hozzá. Falta kiskukac! :)
Ma reggel pedig vajas kenyér falatkákkal próbálkoztam. Liga vajjal. Ez is nagyon ízlett neki. 5-6 után kicsit bokákolt, akkor abbahagytam. Sajtot reggelire milyen formában adsz NOénak? Reszelve, vagy a kezébe és uccu neki?? :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, ha ilyen idő marad (neten olvastam az előbb előrejelzést, aszerint egész héten ez lesz), akkor sehogy nem megyünk víz, zenére és a babatalit is napolni kell! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még valami kimaradt, aztán tényleg lépek. Lola: megjött uramnak pénteken a maradék zsozsi is! :) Köszike mindent!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedora: mamáék nem szórakoztatják, apja meg dolgozik. Ha jó idő lenne akkor nem volna gond, mert szórakoztatná a csirkéket meg tudna fürdeni. Ex-anyósék vettek egy nagy családi medencét, csak most szegény Máté póruljárt.
Egyelőre még van rendszer a láthatásokba, kíváncsi leszek meddig.

Mondjuk én szerencsésebb helyzetbe vagyok a víz-zenét illetően, mert közel lakunk. Ha csak rövid időre is enged az eső, akkor kiugrunk.
Pénteken kettesben Petrussal, akkor nincs olyan nagy tömeg. Szombaton meg még nem tudom hogy lesz, mert babakocsival nehézkes lesz a közlekedés, marad a kenguru.
Vasárnap meg az Alma koncertre jó volna kiugrani. Hülye eső!!!! :x

Én Petrának még nem merek adni a kezébe rágicsát. Hétvégén adtam kiflit, de akkorát tépett ki, hogy piszkálhattam ki a szájából. Persze utána üvöltés, így csípkedtem én és adtam oda.

Melus
Kép

Kép
melus071

Melus!
Nálunk dettó ugyanez az ebéd... :D (Múlt héten megkívántam Szilvianyuéktól!)

V.erika!
Azta, ahogy írtad a hideg is kirázott! Durva, tényleg ez a kiálló vasdarab. Eltávolítják vajon, vagy mi is figyeljünk? És Te vitted onnan kórházba rögtön? Tomi ment veletek, vagy Ő maradt v.kivel? Hogy vezettél? Úristen... el sem tudom képzelni 2 gyerekkel mit csinálnék. (Na ezért nem is indulok el velük a strandra egyedül!) Van erre v.mi krém ami kifejezetten ilyen baleseteknél meggyorsítja a seb összenövését, de nem tudom mi a neve. Bár lehet kaptatok is. Puszilgasdd meg helyettünk is, remélem hamar elfelejti!

Szilvianyu!
Igen, igazad van Áron-Bence-Noéval kapcsolatban. De megfigyelted, hogy Áron a mozgás terén a 3. "helyezett", viszont mennyivel többet "beszélt".
Fodrásznál jó pihit! :wink:

Rita: férjednek egy vacsora mínuszba, ha megfázik Míra. Igen, én is látom a lefelé görbülő mosolyát... zabálni való.

Anikó!
Matyinak is foga lehet vajon? (Nincs még neki ugye?) Napközben gondolom esélyed sincs pihenni, mi. Durva, próbáldd meg azért hétvégén legalább kipihenni Te is.

lola77

Szilvianyu!
Én is megőrülök a teregetéstől. Most pl. csak annyit merek mosni és olyat, ami hamarszáradós anyag. Ez is majdnem 2 napig szárad a fürdőbe teregetek és éjjel nyitva az ajtó. Nappal nem, mert Noé bemegy garázdálkodni.
Pénz: nincs mit, csak odaért karácsony előtt! :oops:
DM koncert: egy szál pólóban+h.ujjú ingben szarrá ázott atömeg, mert a 2. számnál kezdett el esni, előtte jó idő volt. De nagyon jó volt amúgy...
Sajt, n.on vékonyra szelem a trappistát és úgy kockákat adok a szájába. Szoktam a kezébe is adni, de inkább összemorzsolja, mint a szájába teszi. Tegnap sajtos stangliból csíptem hozzá neki falatkákat. Jelentős mennyiséget azért nem eszik meg így, inkább csak azért, hogy nyugton legyen az etetőszékben, míg mi eszünk Somával. Ja meg többször kínálom teával közben...

lola77

Sziasztok!

Hú, én már nagyon kivagyok ettől az időtől.Tegnap délután már azt hittem, hogy javulni fog, aztán este megint kopogott a redőnyön ez a trutyi eső...Szegény gyerekek meg megbolondulnak a bezártságtól.Már én is gondoltam rá, hogy kellene gumicsizma Biusnak, aztán rohanhatna a vízben..Van neki egy, de az téli és bundás..
Mosással én is gondban vagyok, fürdőbe nem is tudok teregetni, mert az én drága kislányom nem hajlandó elviselni, ha nyitva van az ajtó, mindíg becsukja..Ajtómániás a Drágám, ha ajtó van , annak csukva kell lennie..Így általában az étkezőbe szoktam teregetni, de akkor meg ott van útban a szárító..És gyorsan bebüdösödik, mert nem tudom kitárni az ablakot, csak bukóra Bius miatt.Sajnos csak kilépőnk van, így az is kilőve.Meg a szomszédok miatt is..Bagó erősen és mindkét oldalon plusz mindkettőnél kutya, egyiknél két harci ráadásul..Náluk az egyik redőny állandóan lehúzva, gondolhatjátok, hogy milyen szagok jönnek.Amikor meleg volt és próbáltam kis huzatot csinálni, akkor töményen jött át az a szag, alig bírtam megmaradni a szobában..

EDB-anyu:irigyellek a fodrász miatt, már rám is nagyon rámférne. Utoljára még Antikával a pocakomban, decemberben jutottam el.. Mostmár egy ideje készülök..Hullámokat szeretnék rakatbni, hogy nyaralás alatt ne hajcsavarással kelljen foglalkoznom.Nagyon vékonyszálú hajam van, semmi tartása, állandóan tele van lakkal, hogy valahogy kinézzek.
Bölcsi: nem ézem úgy hogy lemaradok a dolgokról, de annak örülök, hogy csajszi tök imádja.Le tudják kötni, kiélvezi a játékot..Hatalmas a mozgásigénye és ezt itt a lakásban nem tudja kielégíteni. Sokmindeben jót is tett neki, azóta beszél és eszik normálisan, bár itthon még néha vannak problémáink..Persze a rossz dolgok is jönnek haza. Elég akaratos , és az ott még jobban kijött rajta, mert ott ugye minden közös és meg "kell harcolni" mindenért. Aztán, ha nem így fogadta volna, akkor tutira ne hordtam volna én sem, bár szerintem jót tesz a gyerektársaság.
Először tök kellemetlen volt nekem is , hogy úgy viszem, hogy itthonvagyok, de aztán kiderült, hogy nem én vayok az egyedüli, csaka csoprtunkban van két másik anyuka is. Nagyon sajnállom azt, akinek nem jut be a gyerkőc, még kerülhetek én is ilyen helyzetbe, de néha kicsit önzőnek is kell lenni.Én most perpillanat attól rettegek, hogy nem fogok munkahelyet találni.2 szakba nem tudok visszamenni, meg nem is akarok Tatára ingázni, ha nem muszáj, meg azt megoldani, hogy úgy végezzek, hogy 4-ig a odaérjek a bölibe is és az oviba is.Hú..Én is megcsináltam a Bius mellett a pénzügy-számvitel sulit, amit most az Ági csinál, de semmi gyakorlatom nincs benne, így szerintem sok esélyem nincs rá, hogy elhelyezkedjek vele.Meg aztán a 2 pici gyerek se hoszem, hogy jó pont lesz a munkáltatóknál..De csak találok valamit, addíg talán elül a válság és lesz valami..
Albérlő: volt szerződésünk, de sokat nem érünk vele.Kinek van kedve pereskedni hónapokig...Jajj, akkora nyűg ez az egész.De kölcsönös a lakás és eladni nem lenne érdemes , mert szinte nem is maradna a kölcsön kifizetése után pénz belőle..Mostmeg főleg..Meg azt terveztük, hogy ha addíg bírjuk így,akkor jó lesz a két gyerkőcnek indulásnak, beugrónak egy sajátba.

Ja azt el is felejtettem írni, hogy én is gratulálok Emeséd szép bizonyítványához, büszke lehetsz magadra, hogy a két pici mellett még a tanuláshoz is van energiád!!!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

VErika!
Nagyon ijesztő ami történt.Jó hogy nem kellett összeölteni nei,igy talán nem marad heg a kis szép homlokán.Nagy puszi a szép leányzónak.
Azért marha jó hogy ilyesmi kiáll a falból egy játszóházban. :evil:

Emesedoraanyu!
Jó fodrászkodást.Csak el ne ázzon hazafelé a hajad.
Teregetés:Napok óta szárad egy adag ruha,a fele bebüdizik.Nálunk plusszba most csatornaszag is jön fel napok óta a mosogatóból.(apa majd megnézi remélem).

Ma szétáztunk mig a böliből a kocsiig kifutottunk,pont akkor volt az a felhőszakadás.
Istike kiszökött a böliből mig átmentem a vezetőnőhöz.Épp jöttem ki tőle,ő meg kinn csatangol az esőben.Hát kicsit sem lettem mérges.Kapuk tárva nyitva,bármikor kiszaladhatott volna.Jaj remélem nem fog ilyeneket művelni nekem.Gondolom engem keresett.Bizti szólni fogok hogy szökdösős egy gyerek.
Amúgy felvettek minket( :lol: 8) csak kitudakoltam)
Augusztustól járhaz Istvánkám.

Betti

Kép
berna23

Lola!

Albérlet: volt kaució, 1 havi. De csak volt. Ugyanis egyik hónapban nem tudott fizetni és akkor megegyeztünk, hogy akkor kaucióból rendezi és visszatörleszti. Nos a felét visszatörlesztgette, a többire nem jutott már..És az a 15 ezer, amit visszaadott nem sok mindenre elég..Azt ígérte, hogy hó elején jelentkezik a rezsivel, de szerintem nem fog. Ugye azt írtam, hogy minden háztartási dolgot otthagytunk neki és mindent lenyúlt.. Az egyik kis tárolóban csináltuk meg a mosógép helyét, mert apósnak nem volt (én mostam rá) meg a fürdőben nem is férne el, mert azt is átalakítottuk.Nos akkor oda vettünk a be és kifolyócsőnek is valami bizbaszokat, hogy rá lehessen kötni, nem kevés pénzért. Még azt is elvvitte.Kértük legalább azt hozza vissza, mert a végét vitte el és azt külön nem lehet, egybe kellene újat venni.Na ezzel sem érkezett eddíg vissza.
Már a festő dolgozik ott, kívéáncsi leszek, hoyg milyen lesz, csak az bosszant, hoyg lehet, hogy ez is csak addíg fog tartani, mint az előző..

Ha esetleg valahol hallasz valami jó tornát, akkorkérlek szólj, én is mennék, de nekem sincs kedvem egydül, bár én sajna általában csak 8 körül vagy szombaton vagyok szabad.. :(

Kép Kép
joosneagi

joosnéági!

Hát én tuti befenyíteném azért a "kedves" albérlőt. Mi az, hogy elviszi. Utána kell menni, aztán elhozni tőle, amit csak lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eagleszem 2009.06.24 12:23-kor.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Betti!

Gratulálok a bölihez! Isti gondolom az infarktust hozta rád a szökésével. Úgy tűnik, kissé megkergültek a gyerkőcök. Mindenfélét csinálnak mostanság. Nehogy unatkozzanak a szülők.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

JoósnéÁgi: nekem is pont az jutott eszembe, mikor olvastalak, mint Anikónak. Ha tudjátok, hova ment, állítsatok be hozzá és temperamentumosan mondani, hogy ha nem szolgáltatja vissza a dolgokat, addig nem mentek el és 5 perc múlva hívjátok a rendőröket. Nektek adu ász a szerződés!

Böli: persze, sok mindenben igazad van, hogy kell a gyerektársaság, fejlődésben is biztos jót tesz, de szerintem ez ráér még 3 év körül. Mármint, hogy kell neki a társaság. Persze, ha már jár Bius és szereti is, hagyd csak... és ezzel semmi gond nem lenne, ha nem lenne ez a hülye rendszer, hogy alig van bölcsis férőhely! :twisted:

Én is úgy gondoltam, hogy szeptembertől elmegyünk néhányszor családi napközibe, abba a fizetősbe, Dórival. Én szeretnék ott maradni vele, meglátjuk. Nem hosszú időkre akarom, meg nem állandóan, hisz itthon vagyok, csak neki azért szeretném, mert a beszéde is még elég lassan alakul, meg védőnéni is azt mondta, hogy nagyon nehéz lesz cumiról, pelusról, egyebekről leszoktatni, mert nagyon kicsi a korkülönbség Bencussal. Nem szeretném, ha Bence miatt lemaradna valamiben, ezért gondoltam, hogy eljárnánk valahova, lehet, hogy a módszertaniba a baba-mama klubba (tényleg, Lola, nem jössz???), csak hát az sajnos egyszer van egy héten. Bölibe tényleg nem szeretném adni, heti 2-3 alkalommal viszont valahova elvinném, hogy hasonló korú gyerekek között legyen, de szeretnék vele ott lenni. Majd utána nézek, milyen lehetőségek vannak...

Betti: hurrá, böli felvétel!!! Nem kérdeztél rá nyitvatartásra?? Ha nem lesz megoldható, hogy csináljátok majd??
Isti-szökés: durva nagyon!!! Azért ennyire nem tudnak rá figyelni? Azért mert még nem odatartoztok, akkor is egy gyerek! Jesszus!!!

Nálunk ebéd kész, kicsik alszanak, ha felkelnek, esznek. Ma későn keltek az éjszakai tivornya miatt (kilenckor), utána volt csak reggeli, úgyhogy nem vagyunk elkésve. Bár Emese most jelezte, hogy éhen hal! :)
Na megyek, elmosogatok még gyorsan, aztán adok enni az éhezőmnek!

Sziasztok

Szilvia

Betti: viszek esernyőt! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Hát én is kivagyok ettől aramaty időtől... Ki semlehet mozdulnia lakásból. Pedig tegnap délután már milyen szép idő volt...
Mindenesetre nem birtomtovább, hogy Niki az erkélyen sóvárog azért, hogy lemehessen. Vivi felkelt 11 kor és lementünk a ház elé szakadó esőben. Legalább a kis lurkóm megtudta, milyen is az az eső és milyen amikor bőrig ázik az ember. Adtam rá esőkabátot,de sajna gumicsizmánk még nincs. Igy cipőben trappolt a pocsolyába,de ugy élvezte a kis dárgám. Erre elhatároztam, hogy délután elmegyünk és veszünk vhol gumicsizmát... Bár most néztem ki az ablakon ésmár elég jól szárad fel az út.

Teregetni én is a lakásban szoktam ilyen időben, nem merem kitenni az erkélyre,mert elég párás az idő, és soha nem száradna megott. Itt bennt meg sajna nekem is büdösödik,és ami a legrosszabb, a két kis kopém egyfolytába rájár, és huzigálja le a vizes, félig megszáradtruhákat. Igy teregetni nem csak egyszer szoktam egy nap, hanem legalább 5ox.

v.Erika,
Tényleg nem semmi ami veletek történt. Mi még nem jutottunk el az élményfürdőbe, mert hétvégén akarunk menni ,de akkor eddig mindig ilyen szar idő volt....

Betti,
A Ságvári bölibe fog járni Istike? Csak azért kérdem, mert mult szerdán elvittem oda a két kiscsajt. Pont nem voltatok ott....
Viszont egy óriási nagy következtetést vontam le a szerdai napról.... Nem fog bölibe járni a Vivi, vagy hamegy is, akkor nem ide....

Nagyon nem tetszett semmi itt. A dajkák hozzáállása eg pláne nem... Miveljó dp volt, kint voltak az udvaron a gyerekek. A dajkák nem is nagyon figyeltek rájuk, csak egymással beszélgettek.
Mindem 2. gyerek beteg volt,minden 3. gyereknek taknya nyála egyben volt. A zöld turha lógott a gyerekek orrából, páran már azt nyaldosták, másoknak meg már rá volt száradva az egész az arcukra.. Niki végül is élvezte és jól elvolt. Vivi babakocsiban volt az udvaron és az összes gyerek körülöttem lebzselt,és fogdosták Vivit ahol érték a piszkos kezükkel. Hiába szóltám rájuk, mintha falhoz beszéltem volna....
Igy már tízkor le is léptünk.... Hál istennek nem kaptunk el semmi betegséget, de egy biztos... nem tett rám jó benyomást ez a böli....

Azt még nem tudom, hogy hogyan fogunk élni a huszonegynéhányezer forintból, ha nem megy bölibe Vivi, de inkább szükölködünk, minthogy ilyen helyre vigyem. Aztán lehet csak kifogtuk a legrosszabb alkalmat, de akkor is.....

CSilla
lexyca

Emeseanyu!
Nekem szerencsére nem kellett mégsem főznöm,mert maradt még a tegnapiból.
Bölinyitvatartás:Még állitólag nem nagyon jelezték hogy nem lenne megfelelő a nyitvatartás.Közben minden anyuka erre panaszkodik,akinek ugye nincs segitsége.Ja és ha én hatra járok dolgozni,akkor miért várjam el hogy más korábbra járjon.Mindegy a problémát mindenképp felvetjük szülőin,ott meg úgyis fog más is jelenzkezni a problémára.Hátha.Ha semmi,akkor marad a bébiszitter(Vagy anyukám átjön dög álmosan addig mig haza nem érek)Igy mégsem a gyereket kell ráncigálnom.
Páromnak is nagy valószinüséggel engedélyezik majd a későbbre járást.

Most kapcsolok sztem valahogy mindenki megoldja,ezért nem lép a bölcsi.A muszály nagy ur.

Betti

Kép
berna23

Csilla!
Sajna a bölikben javarészt ez megy.Én egy ideig törölgettem a lurkók orrát,de nem lehet birni zsepivel.
Elöször én is csak a rosszat tapasztaltam.Mig meg nem ismertem jobban őket.Vannak nagyon rendes gondozónők is.
Amúgy előre rettegek mi lesz az Istimmel.Már most egyben van a gyomrom.
Ha felvették volna Istit az oviba márciustól akkor én is itthon maradnék vele.De sajna nem vették fel,a gyesből még valahogy nem éhezünk,de jövőre fél év lett volna jövedelem nélkülrészemről a család.Igy kénytelenek vagyunk beadni őt.Tuti rámennek majd az idegeim. :(
Bár Isti nagyon szeret járni,gyurmázik,mesekönyvet olvas,most hogy ismeri már a többieket szépen elvan velük.Gondinéniket jól elszórakoztatja a dumájával.

Mennemm kell

Kép
berna23

Sziasztok!

Ház ez az idő minket is teljesen kikészít! Még jó, hogy tegnap kimentünk, futkároztak, hintáztak, a csúzda is már száraz volt a máltain. Ma szeretnénk kimenni az ismerősék kertjébe mert Mi is ültettünk pár zöldségfélét, és az uborkának fel kéne tenni a hálót, mert a földön megrohad. Nem tudom mi lesz belőle?!

Én a ruhaszáradásra kicsit rásegítek! Sajnos elővettem a hősugárzot és úgy állítom be, hogy a ruhákra menjen. Így de. megy fél órát meg du is és nem büdösödik be. Szerintem jobb mintha 2x mosnék. vagy kb ugyanott vagyok anyagiakban.

V.ERika!
Remélem gyorsan gyógyul. Ragasztani se kellett? Nálunk sokszor ragasztottak a sebészeten, állítólag szebben gyógyul.
Vigyázz rá!
Remélem az élményfürdőben meg jól szétnéznek, nehogy még egyszer bárkivel ilyesmi történjen.

Berna!
Gratulálok, hogy mehettek bölibe!
Szeptembertől nem sok pihenőjük lesz a gondozóknak! Isti mindenkit kifáraszt! :D

Ági (régi):
Nem semmi az Dorka!
Nálunk nem olyan régen a ZSócinak kistányérba adtam mazsolát, mert imádja. Egyszer csak jön, hogy folyik az orra, mondom fújd ki! Elkezdett tüsszögni 2x-3x. Benéztem az orrába és látom a mazsolát. Gyorsan orrszí-porszi, de nem hozta ki.
Akkor gyorsan befogtam a másik orrnyílását és fújt egy hatalmasat és kijött! Na azóta nincs mazsola és most extrán figyelem mit dugdos! Dóri nem csinált ilyeneket!
De nem egyformák!
Levi Nektek is rák jegyű lesz! Zsóci is az és eddig nagyon jónak bizonyult! Kiegyensúlyozott és nyugodt gyerek. Sokaktól hallottam, hogy a rák jegyű gyerekek nagyon jók, csak nagyon!!!! ragaszkodóak. Zsócit sokszor úgy hívom, hogy anya majma! :D

Lenne egy kérdésem!!!
Nem kezdünk el szeptembertől egy fogyiversenyt! Együtt biztos jobb lenne! És azt is megbeszélhetnénk, hogy a "győztes vmi kis meglepit kapna!!! Egy kis serleget mondjuk!
Kinek lenne kedve? Addig még konditermet, fittnesstermet is találhatunk. Persze mindenki a maga módján, tempójában tenné ezt! Persze csak nem szoptató anyukák jelentkezését fogadnánk el, mert első a baba egészsége!

Na megyek mert Zsócim nem alszik mostanában csak 1 órát du. és itt nyomul az ölembe.

Sziasztok!

Süss fel nap, fényes nap, kertek alatt a gyerekek megfagynak!!!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Móni!
Kicsit megkésve,de Zsócinak Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!!!!!Képek nagyon jók!!!
Ügyes volt akkor neked Zsóci,hogy fújt egy nagyot és úg ykijött a mazsi,én is próbáltam az orrszívó-porszívóval,de nem hozta ki,Dorka meg nem nagyon szeret zsepibe orrotfújni,így nálunk ez a megoldás kilőve.
örülök neki hogy a rák jegyű gyerkőcök nyugisak,huu remélem Levi is az lesz,Dorka skorpió,de ő is tök nyugis jó kislány,na ezt az esetet leszámítva.... :roll:

Ági!
Jó volt talizni kedden,Antika háááátt nagyon édi kisfiú! :lol: Dorka azóta is nyaggat,hogy öcsike bújjon már ki.Jövőhétre a tali már nekünk sajna nem jó,kórházba kell mennem.. :cry:

Csilla!
Ma is pont elkerülhettük egymást,mert mi 11 körül jöhettünk haza..gumicsizmát a kínaiban,vagy a lennti plázában is kapni,egész jókat.jövőhét szerdára kaptunk időpontot Győrbe a fül-orr gégész dokinőhöz,hát nem tudom ki és hog yviszi fel Dorkát...ja és jövőhéten kéne kezdeni a tornát is vele :?

Angika!
Hát hallod egy hét alatt vagy ennyit nőtt a hasad,vagy jól álcázod ruhában :lol: szép nagy és ha jól látom neked is csúcsos :) .Ja csütörtökön lennt hagytátok a gyümisételhordót,pénteken levittük,de nem jöttetek le :cry: ,majd megkapjátok,csak el ne felejcsem....

V.Erika!
Szegény Tamara,nem semmi,de hogy lehet hogy van ott egy kiálló vasdarab? :shock: Ügyes vagy hogy tudtad tartani magad,nekem nem ment itt bőgtem Dorka elött,ő meg vígasztalt,bizti a hormonok :? Mély a seb?nem fog meglátszani ugye?

Hugi!
Köszi a receptet,megvan :oops: ...

Hüü csajok annyit írtatok ,hogy nem is tudom még kinek mit akartam írni.....eszembe jut pótolom :lol:

Tegnap voltam nődokinál,és hát eléggé vegyes érzésekkel jöttem ki tőle...
Megvizsgált,és szerencsére a belső méhszáj zárt, 2100-s.Csinált uh-t is,múltkor Ő mondta,hogy szóljak hogy legyen,és akkor nézi a hegvastagásot,és a pici méretét is.Na most majdnemcsak lecseszett hogy miért kérem tőle hogy nézze állandóan a hegvastagságot,36-37. héten ez még tök fölösleges,kitől vettem ezt?mondtam hog yő mondta a múltkor,mert term.úton akarok szülni és ezt nézni kell,meg a játszón is bezséltük sok anyukával,ERre elkezd röhögni,azt ideges lesz,hogy ez a nőgyógyászat lassan olyan mint a foci,azt hiszik hog ymindneki ért hozzá.... :oops: .A végén meg sem nézte a hegvastagságot,de már nem is érdekelt.Mindne rendben Llevivel3300g,viszont soknak találja a magzatvizet,ezért már a héten be akart fektetni.kidumáltam hogy a héten még ne ha nem sürgős,majd jövőhét közepe felé.Kérdeztem,hogy ha befektet akkor mit fogank csinálni,mondta hogy semmit,csak ott helyben leszek és nézegetni fogják az Nst-t,és a fLOMETRIÁT.Mondtam ha jövőhét csüt,n mondjuk befetet,akkor miért nem császároz meg pénteken,mert akkor már a 38. hétben leszek,Levi amúgyis 1-2 héttel nagyobb akkor mire várunk?végülis ebbe beleegyezett...
Kérdeztem mitől lehet hogy sok a magzatvíz,múltkor még nem volt,eddig mindig norm. mennyiségű volt,eleinte kissé több,de az avesék miatt volt...Most a vesék norm.nagyságúak,na erre a kérédsre sem kaptam választ :evil: ,hogy mitől lett több.minden eredményem jó,úgyhogy most jól rámhozta a frászt...

Mennem kell Dorka már nagyon követel...
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Azta, lányok! Ennyit irni! Nem tudtam mindent visszaolvasni.

Üdvözlöm az újakat! Nagyon édesek a gyerekek!

Tamarának jobbulást! Bettinek egy kis pihenést! És jó időt kivánok mindenkinek! Ilyen nyár nem mostanában volt. Remélem azért szeptemberig lesz pár hét, amikor fürdeni is lehet a Balcsiban.

Mi tegnap jöttünk haza. Szüleim nemrég mentek el tőlünk. Gyorsan ideültem a gép elé, mert már nagyon kiváncsi voltam mit irtatok.

Rólunk csak annyit, hogy nagyon jó volt kikapcsolódni szüleimnél egy kicsit. Pénteken strandoltunk.
Szombaton este szinházban voltam Laurával. Most lehet, hogy hülyének néztek, hogy elvittem.
Egész Ajka ki volt plakátolva, hogy musical estek lesznek. Nem biztam benne, hogy még lesz jegy egy nappal elötte. Első előadás a Padlás. Én imádom ezt a musicalt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már láttam párszor, Youtube-on szoktuk hallgatni a dalokat, párat már Laura is tud. A pénztáros azt mondta, hogy ilyen picit még nem hoztak szinházba, nem tudja, hogy kell-e neki jegy vagy sem. Mivel két egymás melletti szék már csak a szélén volt, egy hely volt a negyedik sorban középen. Azt vettem meg, az ölemben ült Laura, szuper helyünk volt. Több dalt is hangosan énekelt Laura (és én is) a szinészekkel:) Fantasztikus jó volt az előadás!!!!
Laurának is nagyon tetszett. A szünetben kérdeztem tőle, hogy marad vagy hivjam a papát, hogy vigye haza. Azt mondta, hogy persze, hogy marad. Egy csokit kért, mire sorra kerültünk a büfénél már csöngettek is, hogy kezdődik. A 2,5 órás előadás közben egyszer sem unatkozott, nem fészkelődött. Fél 11-re értünk haza. Otthon még élménybeszámolót tartott, elénekelte a Szilvásgombócot, a Fényév távolságot. Majdnem megzabáltam :D

Most mennem kell, mert szétszedik egymást.

Judit
jutte

Sziasztok!

lola!
Még neked akartam írni,kérdezted hogy anyum a kórházban melózik e.Nem Ő Bankban van a Szent Borbála téren,és onnan jött gyorsba át taxival,így értünk egyszerre a kórházban a lifthez.Keresztanyum ő ott dolgozott pont a gyerekosztályon,de már sajna nyugdíjas,így nem lesz protekszióm,pedig huu menniyt számított Dorkánál...Mondtam neki azért jöjjön már be,ha meglesz a Levi,és akkor talán máshogy állnak az emberhez,ha látják hogy rokon vagyok :lol:

EDBAnyu!
Igazán nem ragaszkodom mindenáron a term. szüléshez,csak olyan nagyon jó lett volna átélni.Mások meg pont el szeretnék kerülni...Nekem az első császár után nagyon rosz élményeim vannak,tökre fáj,nem lehet felállni,be is gyulladt a sebem...láttam aki meg term,úton szült szülés után pár órával meg ott sétált...Na mindegy lényeg hogy ne legyen semmi baja Levinek...

Szombaton még suliba szertnék menni(tudom most sokan hülyének néznek),este meg ki szeretnék menni Tatába,a víz,virág zenére :lol:

Szép estét mindenkinek!
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Neeem birom ezt! :D Ma már muszáj lesz irnom nektek egy kicsit, mert nagyon le vagyok maradva. Pedig nem vagyok valami kipihent. Reggel elaludtam, mert este fél 12-kor feküdtem le, beszélgettünk még apával az élet nehéz dolgain, aztán Virág hajnal 3-kor felébredt, átjött hozzánk, inni kért, még lett volna fél órám aludni, de hát sikerült félálomban kinyomni az ébresztőt, igy egy órával később ébredtem magamtól, persze riadva :D

Visszaolvasok és jövök.

hugodugo

Sziasztok!

Végre délután szép lett az idő! REmélem mindenki szellőzött egy keveset!

Ági!
Bocs, hogy pénteken aztán nem mentünk, csak jöttek Botiék hozzánk s így nem tudtunk lemenni. Köszi, hoy elvitted a dobozt :) Holnap délután lent leszünk,ha olyan idő lesz,mint ma volt.
Sajnálom, hogy ilyen gáz volt a Varga tegnap. Akkor jövőhéten csütörtökön befekszel s majd meglátják mi lesz?
A pocim szerintem nőtt és ruciban nem látszik akkorának mint csupaszon, és tényleg tök csúcsos, teljesen más mint Julcsival volt.

Rita!
Nagyon jók a képek a gyerekekről. REmélem Míra nem fázott meg. ezek a férfiak... :?

Betti!
Gratula a bölcsi felvételhez! Istike nem semmi, hogy ilyen kis eltűnőművész :wink: nem unatkoznak majd mellette a gondozónők.
Köszi apa nevében a köszöntést. Ő ráadásul most tartja! :)

Móni!
Zsócinak nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából! Édesek a lányok a képeken!!!

EDBanyu!
:lol: Igen, egyedül van Csani a pociban. Legalábbis az eddigi uh-on nem mondták hogy többen lennének. :)
visszajelöltelek iwiwen :wink: Tök jó képeid vannak ott is!
A ruhaszáradás nálunk is elég necces. Az erkélyen is van, bent is van a szobában, de egyik helyen sem szárad jobban. én is utálom mikor ez van :(

Lívi!
Jó az a laptető :lol: :wink:

JoósnéÁgi!
Nagyon gáz az ex albérlőtök. CSak sikerült visszaszerezni a dolgaitokat, meg a tartozást!

Anikó!
Remélem rendeződnek az éjszakáitok! és Bendi is visszazökken a helyes kerékvágásba. :) Addig is töltődj a szoliba!
Én is alig várom, hogy megszabadulhassunk a UPC-től! nagyon genyó egy szolgáltató. Szerencsére már ássák a Digikábelt ide hozzánk is!

Megyek lassan. Szép estét, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
angika

Sziasztok!

Hát... ha tovább javul az idő, esetleg megkockáztathatjuk a pénteket, csak én attól tartok, ha holnap is esik, péntekre még minden sár lesz, és a homok is vizes. Többiek mit gondoltok??

Jutte: örülök, hogy itthon vagytok és hogy jól éreztétek magatokat! Ügyes volt Laura, hogy jól bírta a színházat. Mi is nagyon szeretjük Emesével a musical-eket. Voltunk Bp-n az Operettben a Rómeó és Júlián, a Szépség és a Szörnyetegen is. Van ott egy ismerősöm, aki ott dolgozik, és megszervezte, hogy utána tudtunk talizni Dolhai Attilával és Vágó Bernadettel, Janza Katával, Csengeri Otíliával. Dolhai hozott neki sütit. Közös fotó is készült róluk. Majd valamikor felteszem..

Ági01: biztos írtad régebben, de nem ugrik be, hogy ki az orvosod. A sok magzatvíz sztoriból ítélve nem a Pazár?? Nekem Emesénél mondta kétszer, hogy sok, mindkét alkalommal elmentem 1-2 nap múlva máshoz, aki tökéletesnek találta a magzatvizet. Úgyhogy emiatt szerintem ne pánikolj. Amúgy sok lehet pl. a terhességi cukorbetegeknek, meg vannak komolyabb bajok is, amitől lehet, de ez már kiderült volna. Az mondjuk furi, hogy ilyen hangulatban viselkedett Veled a fogadott dokid. Kit érdekel, hogy gondja van, vagy fáradt?? Neki akkor sem a századik kismaminak kéne, hogy legyél aznap (viselkedésében), hanem az első. Nem? Mondjuk ha forszírozza a befekvést, én mennék helyedben. Én is rohadt nehezen viseltem a lányoknál, hogy előbb befektettek, de láttam bent elég nehéz eseteket, aminél pedig jó volt, hogy előbb bent feküdt a kismama.
Arra azért ne nagyon számíts, hogy csütörtökön befekszel, pénteken császár. Csak felkészítelek. Mióta a Molnár a fődoki, hiába van saját dokid és mindent megbeszélsz vele, a Molnár doki dönt el mindent, ő mondja meg, mikor lesz, lehet a császár. Ez biztos. És ő a híve annak, hogy a baba minél tovább maradjon bent, nekem pl. Dórival várt, hogy esetleg a 38. héten forduljon be, mert akkor van remény a császár elkerülésére. Csak azért szólok, mert engem akkor teljesen sokkolt, hogy beszélgetni mentem be a kórházba és rögtön bent fogtak és egy hétig csak ott feküdtem. Jobb erre felkészülni.
Hegvastagság: nekem Lollok a Dórinál a 36. héttől nézte, tavaly Bencénél Roykó ragaszkodott, hogy a 35. héttől nézzék. Hetente nézték. Szinte a legfontosabb dolog! Bár én is láttam olyat a kórházban, akinek a 38-39. héten néztek először ott bent. Dokija válogatja szerintem.
Mindenesetre minden jót kívánok és gyors felépülést!Persze jobb lenne a sima szülés, viszont a császárnál már tudod, mire számíthatsz!

Küldöm...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, most látom Anginál, hogy a Varga a dokid. Hát.. neki aztán tényleg van néha stílusa, bár szerintem jó ultrahangos. Emesénél szinte dekára megmondta a végén, hogy mennyivel születik, Bencénél meg ő mondta meg, hogy "száz százalék", hogy tökös.
Lehet, hogy nem kéne várni jövő hét végéig akkor a befekvéssel, hétfőn? Akkor lehet, hogy tényleg lenne baba belőle jövő hét vége felé, ahogy szeretnéd.

Angi: köszi a visszajelölést és fotó bókot! :) Igen, voltunk mi is lent. Siettem haza fodrásztól és levittem őket egy órára. Olyan jó volt... Jövő héten állítólag trópusi meleg lesz! :shock:

Hugi: szegény Te... Pihenj akkor ma éjjel!!!

Csilla: kissé keményre sikeredett bölis véleményed Bettinek! :lol: :roll:
Szerintem Betti pont az a kedves, ari anyuka, aki imádja Istikéjét és ha lett volna mód rá, biztos nem vinné bölibe. De igaza van abban, hogy jövő márciusban lejár a gyes, szeptemberben ha menne oviba Istike, a kettő közti időszakban nem lenne jövedelme. És az azért nagy kiesés egy családnak. Illetve sajnos a mai világban, a válság nagyon sok munkahelyet érint, nem biztos, hogy ezért szabad kockáztatni egy biztos munkahelyet. Ha őt szeptembertől várják vissza nem mondhatja, hogy egy évet várjanak rá. Szerintem. Ennek ellenére én is azon a véleményen vagyok, hogy 3 éves korig a legjobb anya mellett, viszont ne felejtsük el, hogy szeptemberben mikor kezdi Istike, már 2,5 éves lesz. És Isti pont olyan srác, aki nagyon jól fogja érezni magát a böliben. Tök életrevaló! Bettikém, úgyhogy ne izgulj, minden rendben lesz! Istike nagyon ügyes kissrác!
Az meg, hogy melyik böli, milyen... én már mindegyikről hallottam jót és rosszat is. Mindegyikben vannak beteg, zöld taknyos gyerekek, amiről nem a g.nők tehetnek (arról igen, hogy nem törlik meg), hanem az anyukák, akik betegen viszik a gyereket illetve az a doki is érdekes, aki egy zöld taknyos gyereknek ad igazolást, hogy közösségbe mehet.
Pl. én a módszertaniról hallottam sok rosszat és nekem is nagyon nem volt szimpatikus, valaki meg arra esküszik. Én a sárberkivel teljesen elégedett voltam, családiasnak tűnt, barátnőm meg pont innen vitte el a fiát, a módszertaniba. Szóval szerintem nem ez a lényeg. A lényeg, hogy a gyerek jól érezze magát és szeresse a gondozót. Nem csajok???

Moncsi: díjazom az ötletedet. Mit szóltok egy szeptember 1-i fogyikúra verseny kezdéshez? Persze, akit érint. Jutte pl. Neked nem szólnak ezek a sorok, de még sorolhatnám itt a sovány anyukáinkat! :) Első eredményhirdetés lehetne karácsonykor (akkor pár napig felfüggesztjük a dolgot), aztán három hónap múlva megint. Lehetne egy táblázat, amit csak mi látunk és beleírnánk a kezdő súlyunkat, meg a továbbiakat. Na??

Amúgy velünk minden ok. Megszépültem. Fodrász és ott van egy kozmetika is. Ráért a csaj, úgyhogy volt bajusz gyanta, szemöldök szedés és festés, szempilla festés... Olyan jó volt!!! Bár apa teljesen kész volt, mire hazaértem (két és fél órát voltam el), mindkét kicsit etetni kellett, mindkettő bekakilt és Emese is nagyon nyűgös volt, hogy hol vagyok már! :lol: Szegények, komoly probléma! :)

Na megyek, jó éjszakát, kicsik már alszanak, Emesével filmet nézek! Apa jön most ide!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ági!
Én se akarlak elkeseríteni, de tavaly egy anyukát aki a második babáját várta befektette a Varga azért mert faros volt. Sajnos a baba a kórházban se fordult meg! Előző babája term.uton született. Semmi gond nem volt, itt laknak a kórháztól 5 percre. Pontosan a kíírt napon császározta meg! Pedig fogadott doki volt neki is másodszorra!

Megyek mert elfáradtam rendesen, de kint voltunk fél 4-től! Remélem már nem akar sok eső esni!
Péntek nekünk jó! Itt a máltain?

Jó éjt!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Felvetésre került Cirmike által esetleg náluk legyen a tali. De azóta nem beszéltünk itt róla....

Joósné Ági: még Neked akartam írni, hogy szerintem teljesen jó a hajad! :wink:

Na most már lépek...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Hűűűű, azta mennyi írás már megint!

Erika,
teljesen elhűltem, hogy mi történt szegény Tamarával! Hogy lehet ,hogy kiáll egy vas a falból?? Remélem már jobban van! Én is biztosan összeomlottam volna és bőgök! Ügyi voltál!

Ági01,
hihetetlen hogy már a finish-ben vagy, mindjárt itt a Levike!! Jóslófájásaid nincsenek? Nekem a 35. héttől voltak a Lilivel, a Mátéval semmi.. Ez a Varga elég bunkó.. A magzatvíz, hogy sok... A Máténál nekem a 18. héten mondták, hogy sok. Akkor megkérdeztem a Pazárt, ő azt mesélte, hogy ez sok mindentől függ. Pld: Mennyi víz van a szervezetedben.. Szerintem e miatt ne aggógj. Aztán szerintem a végén is sok volt, mert miután elfolyt, sokkal több volt mint a Lilinél (A Máténál még 1-2 órán keresztül folyt kifelé..)
Engem meglepett, hogy felajánlottad , hogy császározzanak meg. Anno nekem is mondták a szülésznő + doki, hogy kedden beindítják a szülést, egész hétvégénk ráment, hogy most mi is legyen. Tök ideg voltam.. Aztán úgy döntöttünk, hogy tudja a lánykánk hogy mikor kell jönnie, majd szól. Így is azon a héten vasárnap - mikor megindult a szülés - hiába volt 5 perces fájásom, úgy megijedt mikor kilukasztották a magzatburkot, hogy percekig nagyon erősen rúgott. :roll: :roll: Végül is csak 5 napot maradt még bent!
Mindenesere te tudod, hogy szeretnéd szerintem a császárral is rendben lesz minden!!! Azért szólsz majd valakinek, hogy jelezze, ha megvan a kislegény?

Hugi,
mit csináltatok ma az ISben? Bocsi siettünk vásárolni, ezért nem tudtunk megállni dumálni :)
A kangoo -t db 1000 FT-ra számold, = óra + cipőbérlés díja. Elég drága, ezért éri meg cipőt venni. Az eurofitnessben van a kodály téren asszem szerda du-án.

Csilla, Betti,
szerintem az hogy a böliben a gyerekeknek folyik az orra elég gáz, emlékszem mikor még szoktattam a Mátét - az első héten bejártunk játszóházazni - az összes gyerek hozzám jött orrot töröltetni (mint nálad Betti :) ) . Háát ez hanyagság..
Az viszont, hogy nem figyelnek arra hogy Istike meglép azon én is komolyan elgondolkodnék - a kaput nálunk mindig be kell zárni!!
Ez azért gáz.. nagyon gáz..
Hallottam már olyan gyerekről, aki a micimackó oviból kijött ! és odament a piacon egy ismerős nénihez ... így visszavitték és észrevették, hogy jéééé eltűnt a gyerek!!

BÖLI TÉMA: tegnap teljesen kiakadtam - még pityeregtem is. Megkérdeztem a böliben, hogy a Lilit mikor tudom vinni (uis már szóltak ,hogy írassam be) Én 2011 márciusától vinném, viszont akkor már 2010 szeptemberétől kell járatnom, mert év közben nem vesznek fel. De akkor még csak 1,5 éves lesz!!!! akkor én még nem adom be sehova!! Tudtok olyan bölit ami év közben is felvesz? köszi (tökre kivagyok ettől .. :( :( ()

Rita,
nagyon szép a Mira! tényleg az utolsó képen annyira édesek a gyerekek! Látszik hogy a nagyok mennyire szeretik a Mírát! Jó dolga lesz a kiscsajnak! :)

Duánra elég jó idő lett, remélem marad már! Péntek jó nekünk is!- Mármint ha lesz tali :)

A Lili elég nyűgös volt ma, fáj a hasa. Ma átlag 2 óránként akart cicit. Így nem csodálom... de annyira sírt szegénykém... megpróbálom kihúzni valahogy 4 óránkénti etetést.. :( nem nagyon akarja. A széklete meg olyan sűrű, hogy már gondoltam adok neki kamillateát hogy lazítson egy kicsit.. :( :(
Voltam a tescoban, vettem egy pár pólót a Máténak jövőre, meg a Lilinek pólókat, kardigánt elég sok mindent..
na teszek fel 1-2 képet
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Házikónk - már bevakolták mára alul-felül.
Az a házrész a mienk ami előtt a raklapok vannak
Kép
Hátsó kert - ahol állok a Mátéval az a teraszunk,+ mellette az ablak. Nem nagy, de nekünk elég lesz :)
Kép
Máté tervez, mér :) nagyon élvezi
Kép
Kicsi lánykám - megtalálta a rongyit néha azzal alszik el
Kép
Ha hason van nézi a noddys bordűrt - nagyon bejön neki
Kép
Az öklét is megtalálta már :) :) :)
Kép

na dugulok
sziasztok jó éjt
Zsani

Kép

Kép
zsanka

na nekem tetszik a LAPTETŐ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsanka

Újra itt:

Csilla:
Annyira ismerős vagy nekem, csak nem tudom, hogy honnan. Virág is szokott néha gépezni, egy-két játékot már tud vele játszani, vagy pl. memóriázunk, és mondja, hogy melyiket forgassam fel. Vagy csak szimplán kiváncsiskodik, mert meglát egy-két felugró figurát, vagy valami számára érdekes reklámot és akkor ki se fogy a kérdésekből!
Nagyon gyönyörűek a gyerekek! Nem is tudnék kedvenc képet választani, annyira jó mind, bár lehet hogy az utolsó kettő talán, mert ott mindhárman rajta vagytok. Most lehet hogy lököttnek nézel, de ahogy görgettem le az oldalt, és megláttam először Nikiről a képet, annyira meglepődtem! Szinte felkiáltottam, hogy ott vagyok én! Komolyan saját magam látom vissza azon a képen! Kár, hogy nem tudom sajnos megmutatni én milyen voltam kicsinek, kedves apám gondoskodott róla…
A ságvári bölcsiben mi dettó ugyanigy jártunk Virággal két évvel ezelőtt. Ezt komolyan mondom. Egy napot ott voltunk, aztán soha többet, még a vezető is úgy beszélt a gyerekekkel (játszóházas napon, azaz, amikor sok kivülálló apuka, anyuka ott van), hogy szóra sem méltatom. Mi a sárberkibe jártunk, összességében meg voltam vele elégedve, egyszer mentem panaszra a vezetőnőhöz, mert Virágot állandóan bántotta egy kisfiú, egy homok vödröt a fejére boritott az udvaron, evés közben állandóan verte a fejét kanállal, vagy éppen villával, de amikor bementem panaszra, az azért volt, mert úgy megharapta Virág felkarját, hogy látszott a gyerek alsó-felső állkapcsa lilán!!! Napokig. Olyan levelet irtam első felindulásomban, hogy ihajja! Aztán kicsit átfogalmaztam.

Gabi:
Szegény férjed! Remélem gyógyul a szeme!
Meggyes pite! Imádom a meggyes sütiket, legyen az péksüti, vagy Fornettis. Melóban is sokszor meggyeset kérek, vagy szezámmagosat, a másik nagy kedvenc!

JoósnéÁgi:
Antika jobban van már? Nem semmi, hogy kinőtt már a fogacskája!
Jaj, tudod ki jött vissza dolgozni hozzánk? A Paxián Géza! Beszélgettem vele egy kicsit hazafele a buszon, kint volt Londonban, nemrég jött haza. Augusztusban lesz az esküvője!
Szegények! Jól megjártátok az albérlővel. Remélem hamar sikerül valakit találni a helyére!

Angika:
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz! Csak igy tovább. Juló haja nem semmi! Én is mindig megcsodálom, ha teszel fel képet!
„szájbavesszük az apró dolgokat” téren csatlakoznék a többiekhez, mostanában Virág is „sok” mindent a szájába vesz, pedig pici korában úgy emlékszem nemigen tette. Ez a korral jár? :D

Húúúú, de mérges vagyok! Van egy idióta állat barom ökör (de tudnék még szépeket mondani!), párocska, akik minden este ilyenkor sétáltatják a drága padlókutyájukat és az egész utca tombol! Az összes kutya ugat, nekünk naná, hogy mindkét szobaablak erre az útra néz, ablakot nem lehet nyitni, mert annyira behallatszik, de még igy is, csukott ablakok mellett is! Az egyik szomszédunk meg bárányt tart pár napja, itt béget egész este! Komolyan mondom olyan ideges tudok ilyenkor lenni, mert miért kell minden este fél 10-kor (pontban fél 10-kor!) az a drága kutyulimutyulit sétáltatni, miért nem lehet előbb??

Betti:
Igen, sokféle munkám van, de nem bánom, szeretem csinálni. Csak most ezek a nagy változások, cserék, újitások kikészitenek mindenkit, sokkal feszültebb, idegesebb mindenki.
Igen, apa viszi oviba Virágot, esetleg ha neki is korán kell mennie, akkor a papa, mama, sógornő feljön reggel, ritkább esetben esetleg ott alszik a mamáéknál (kb. 5 utcával lejjebb), és ők viszik el.
Én az Erzsit igazán nem szeretem. Ha valahol megkérdezik hogy hogy szólithatnak, (pl. legutoljára a kórházban a műtétemnél), akkor inkább azt mondom, hogy Erzsébet :) Igy sokkal jobban tetszik.
Örülök, hogy felvették Istikét a bölibe. Melyikbe fog járni? Bocs ha már irtad, de nem emlékszem.

EDB-anyu:
Én sem szeretek unatkozni, meg tudok őrülni, ha nincs meló. Nem mondom, azért egy kávészünet, csacsogóidő kell, de ha mondjuk negyed óráig nincs mit hirtelen csinálnom, akkor megyek kuncsorogni, vagy próbálom feltalálni magam.
Részmunkaidő? Hááát, erre én is kiváncsi leszek.
Bölitémáról Erikát kérdezzétek, tudna mit mesélni nekik milyen kalandos volt, hogy bekerüljenek! Szegényt, úgy sajnáltam!
Szegény Bence! Megszenved a fogacskával. Olyan jó viszont, hogy ilyen sokmindent szépen eszik és elfogad. Jó, hogy szereti a gyümiket.
Teregetéshez nem tudok hozzászólni, én a kertben szoktam :) Ha rossz idő van, akkor az előszobában, de akkor már egy kicsit szűkös a hely.
Örülök, hogy sikerült egy kicsit csak magaddal törődni!

Lola:
Gratulálok az újabb fogacskához! Nem tudom sajnos, hogy melyik suliban van délutánonként torna, valahogy ki kellene nyomozni. Noénak újabb adag gyógyenergiát küldünk!

Melus:
Tök jó, hogy Petrus ennyire szeret hason lenni! Mikor Virág nézte a feltett képeket, akkor úúúúgy felhúzta a szemöldökét a sirós képen! Kérdezgette, hogy miért sir! Nőcsörög, már nöcsörög a kisasszony! Ha Virág a boltban meglát egy kisruhát, akkor egyből mondja, hogy a Petrusnak ez biztos jó! :D
Máté matek hármasán ne bánkódjatok, tudom, hogy sokat tanultok vele többek között azt is. Nehéz a suli, én tök sajnálom ezeket a gyerekeket, mert nagyon sok a tanulnivaló.
Alma koncentre én is pályázok! Virágnak tetszik a zenéjük.

Rita:
Nem semmi, ahogy apa lazán lekezelte a helyezet! Én is olyan mérges tudok lenni, ha valami nem úgy történik, ahogy azt megbeszéljük! Nem direkt csinálja persze, csak nem úgy gondolja, ahogy én, nem vesz olyan komolyan dolgokat, ahogy én. Férfiak..

Anikó:
Igen, ott dolgozok. Már 7 éve. Vagyis kis megszakitással Virág miatt.
Nem semmi, hogy milyen keveset tudsz te is aludni. Remélhetőleg hamar elmúlik az a rossz időszak. Múltkor néztem az oldaladat, nagyon-nagyon ügyes vagy, nekem nagyon tetszik!

VErika:
Szegény Tamara! Akkor neki nem maradt valami jó élmény ez a pancsolás! Sokat kellett várnotok a balesetin? Mi múltkor Virággal másfél órát vártunk egy rtg-re…. ráadásul az volt az első, akkor derült ki, hogy mi is a baj.
Jobban van már?
Én is nagyon ijedős vagyok, ha valami baleset történik Virággal, akkor teljesen kétségbe tudok esni. Bár próbálom magam erről leszoktatni, mert apa mindig rámszól, hogy ne legyek ennyire látványos kétségbe esve, mert a gyerek még jobban megijed. Szegénykém ma is emlegette, hogy neki mennyire fájt a szemölcslevétel. Mondtam neki, hogy inkább többet ne is beszéljünk róla..

Judit:
Irigykedek az előadás miatt, nagyon-nagyon imádom a musicaleket!! Ügyes volt Laura, hogy ilyen jól birta, de hát látszik, hogy ő is élvezte.

Torna:
A kangoot már nagyon régóta ki akarom próbálni. Húú, még egyszer, a balesetem előtt megérdeklődtem Squasberekbe, elég húzós volt az óra dija a cipő miatt ugyebár. Voltam ma a Squasberekben, ott már nincs kangoo, csak thai geri, heti 3x, este 7-től. Az Eurofitneszből holnap kapok órarendet, ha érdekel valakit, akkor begépelem. Én tuti megyek valahova mozogni, nem lehet kifogás, ennyi mozgás kell és jár, egész nap senyvedek a számitógép előtt, eltunyulok teljesen.
Fellner suliba régen járt a sógornőm aerobicra, nagyon durván kockás lett a hasa rövid időn belül, de nagyon kemény meg is dolgoztatják őket.
Én nem tudnék végigcsinálni most egy tornát sem, az tuti, erőnlétem sincs, és a lábam sem birná a strapát, talán majd fokozatosan.

Fogyiverseny:
Én benne vagyok, de szerintem kezdhetjük hamarabb is. Nekem van olyan mérlegem, ami testzsirt, csonttömeget, meg nemistudomhirtelen még mit mér. Olyan eredményeket is beirhatunk. Bocs, kicsit nem fog már az agyam.

De most már tényleg elteszem magam holnapra, reggel kint ülök a portán, kasszázok, pénzezek, ilyenkor jó észnél lenni.

Esőmentes napot holnapra mindenkinek (na és a továbbiakban is), gyors gyógyulást a kis betegeknek, balesetesnek, gyors fogkibújást az aprótalpúaknak, hisztimentes napokat a nagyobbacskáknak és sok-sok türelmet, kitartást az anyukáknak!

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Lányok,

Valljátok be hogy titokban bébiszittert és bejárónőt tartotok!!!
Ennyit írni! :lol:

Én nem tudok ennyit jönni, mindig van mit csinálni, lurkók, háztartás, suli (elmélet + gyakorlat). Tudom nektek is! Hogy csináljam, nem szeretnék senkit megbántani azzal, hogy rosszul reagálok vmire vagy nem is tudok reagálni. Meg önző sem szeretnék lenni, hogy csak magunkról írnok...

Szóval előre is ne haragudjatok rám, lehet hogy a jövőben csak kevesebbet jövök, de majd megpróbálok olvasni... csak közben velünk állandóan történik vmi, amit pedig szeretnék megosztani veletek.

V.Era,
Szegény Tamara!
De durva! Jobbulást!
Édes kis pofija... :cry:

Ági,
Nekem Réka kb. 1 éve dugott fel kavicsot, én se tudtam leszedni neki sehogy sem...
Fogtam őket (merthogy Roli is itthon volt közben) és bevittem a fül-orr-gégészetre, beszóltam, hogy mi a helyzet, könnyen kivették, közben vigyorgott Réka, már egyáltalán nem zavarta hogy ott fent az orrában volt egy nagy darab vágott kő...
Azután még párszor megpróbált feldugni dolgokat, résen voltam akkor szerencsére, már leszokott róla.
Szerintem ettől nem fulladna meg... az orrba beférő dolgok kicsik ehhez.

Somának annó a gumicukor az durva volt!

Judit,
De aranyos lehetett Laurád!
Örülök, hogy jó volt anyudéknál!

Velünk:
Réka még mindig köhög. Volt itt doktornéni tegnap este, vagy 1 órát itt volt... Piros a füle is még, arcürege is telített lehet, pedig már mióta kezeljük... infra+bioptron lámpa, inhalálás, hörgőtágítő, köptető és már 1 antibió is lement. 3 hete köhög, 2 héttel ezelőtt csúnyább volt, most jobb a helyzet...
Ma csináltunk leoltást, holnap viszem az ANTSZ-be, szombatra lesz eredmény... kapott egy másik (inhalátorba való) hörgőtágítót, kapja újra az asztma gyógyszerét, pedig már nyárra leállhattunk volna vele, meg hagyott itt receptet másik féle antibiora.
Közben szerencsére jókedvű, bár étvágya nincs túl nagy, múlt héten azt hittem a meleg miatt, de most?
Holnap Pestre megyünk vele (családilag szerencsére) a neurológia kontrollra. Lesz gyógyszerszint (vérvétből) és EEG (elektródák a fején). Szerencsére játszva tűri mindezt!

Oviba járnak egyébként, élvezik, hiába más minden nap a csoport szoba vagy az ovónéni (nyáriszünet miatt). Bár itt Szőlősön mivel mindenki ismer minden gyereket, ez mindegy.
Néha odaérek értük ebéd után néha nem, ilyenkor (mint ahogy ma is tovább tartott a gyakorlat, ami egyébként tök jó), odatelefonálok, hogy tegyék le őket aludni.

Szóval ennyi...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Zsani!

Nyugodj meg! Vesznek fel a módszertaniba évközben is gyereket. Többet is vettek fel- A bendi csoportjába is érkezett évközben 3 gyerkőc, és Bendi helyére is lett másik. Ettől függetlenül várólistára kell tetetni Lilit.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Hugi!

Akkor lehet, hogy ismered az unokatesómat? Suhajda Zoltán. Úgy tudom, ott dolgozik. Bendi apja is dolgozott ott pár hónapot.
Köszi a dícséretet. Igyekszem.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

Mst csak gyors bekukk, azt máegyek is aludni mert széthasad a fejem....

EBD anyu,

Nem akartam erősre fogalmazni a bölivel kapcsolatos érzéseimet, és sajnálom, ha ez igy jött le. Nem akarok senkit elrettenteni, csak leírtam amit tapasztaltam. Lehet ha máskor mentünk volna, akkor más lett volna a véleményem. És igen tudom, hogy milyen helyzetben van Betti és a helyében én is ugyanigy döntöttem volna.Azért nem semmi ha valaki csak GYESt kap, vagy semmit. Bár a GYES sem sok pénz. Pont ezt irtam én is, hogy ha a muszáj lesz az úr nálunk is, akkor kénytelen leszek bölibe iratni a Vivit. Sőt pár héttel ezelőttig igy is volt, most változott kicist a véleményem, aztán lehetmegint fog.. Ki tudja.....

Szóval betti, remélem nem bántódtál meg a bölis hozzászólásomon, nem akartam senkit bántani ezzel....

Hugi,

Nem vagy fenn az iwiwen? Mi a teljes neved? Sajna igy becenév alapján nem ismerek rád, de lehet ha látné rólad egy képet beugrana, hogy ismerlek e....

Köszi a bókokat a képekkel kapcsolatban. Képzeld anyuék azt mondják, hogy én is ugyanilyen kislány voltam, mint Niki. Tökre hasonlitottam rá.. Majd keresnek nekem képet és ha lesz felteszem.

Ági,

Nem semmi a Varga.... Azért kicsit lehetne kedvesebb is. Ma láttunk titeket a Nikivel az erkélyről. Pont a legnagyobb szakadó esőben jöttetek haza. 11 után kicsit lementem a csajokkal, mert a Danika is lenn volt és játszott a pocsolyában és ugy megsajnáltam Nikit,hogy levittem én is. Hát baromira élvezte. Du elmentünk a menő manóba gumicsizmát nézni, de csak jövő héten lesz. Odafele minden pocsolyánál megállt és kérdezte, hogy anya belemehetek? Bár már nem voltak nagyok, mert elég jól felszáradt minden du-ra.

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Na megint jó termés volt ma! :shock:
Köszi a képdicséreteket :oops: Míra már most imádja a nagyokat,ők meg folyton összevesznek ki üljön oda hozzá játszani,beszélgetni.Kis szaros meg akkorákat sikongat nekik,hogy csak ugy dőlnek a nevetéstől.Megmost elkezdte a buborékfújást.Haláli!Ma akkorát kacagott hangosan,édes volt.
Egyébként nem birják el :oops:

Bölitéma:Azért durva,hogy ilyen dolog van,hogy egy párhónapos babát már bekell iratni a bölcsibe.Nálunk még nincs bölcsi,kb 3 év mulva lesz kész az új óvoda,oda terveznek 2éves kortól egy ugynevezett minicsoportot,de az minket már nem fog érinteni.Ugyhogy ha visszakell mennem dolgozni megintcsak maradnak anyuék.Bár nem szivesen hagynák itt egy 2 éves gyereket 3 szak mellett.

V.Erika.Szegény Tamarád!
Épp tegnap mutattam meg anyunak a fényképét(meg a többi babáét is)ő is Tamara.Remélem már jól van.

Cirmike Rékának jobbulást!

EDB anyu
Igen azokra a plüssökre gondútam :lol: csak találtam közte még csajszisat sárga elefántot virágokkal,rózs.elef.rongyikendőt meg vettem egy gyígyót(kígyót).Ma megint bűnöztem elmentem oroszlányba,ott kevesebb ruci volt,de pont volt amit szerettem volna,ezt a vékony talpas pamutgyatyót kaptam,kétfélét is 2db-jával volt csomizva 850-ér.

Szerintem a talit halasszuk jövöhétre amikor már tényleg igazi jó idő lesz.

Csilla nekem is ismerős vagy valahonnan!

Lola
hát igen apa ilyen.ugy gondolja ha ő nem fázik akkor más se.Ő igy lett nevelve,(szartak rá),gondolom ebből levonjátok a következtetést,hogy miért nem...................................talán tudjátok mit kéne ide irnom.

Jutte
Örülök,hogy jóléreztétek magatokat.Nem nézünk hülyének,akkor engem is lehetne.Én Hannát 2 évesen moziba vittem,mert megakartam nézni egy disney mesét és ugy gondoltam egyedül égő beülni.de ő is hősiesen végignézte,igaz állva.
Na meg nem tudomhogy fog összejönni,de nagyon-nagyon szeretnék elmenni pénteken a Fenyő Miki koncertre :oops: Csakhát ugye ez Míra nélkül nem kivitelezhető.

Kb 7kiló körül van és tök jól tartja magát,szerintetek beletehetem már kenguruba?

Zsani
Lili nagyon édes,az a séró még mindig :shock:
Mírának sajna majdnem az összes haja kihullott alig van már neki,de persze uj haja van csak az még nagyon rövid.
Jó lesz a házatok,nem lesz azért az olyan kicsi.

Angika,szép a pocid és tényleg milyen csúcsos.Nem mérted hány cm?Julcsi várja már az öcsit?

Betti,Istid szökése háááát :shock:
anno egy ismerősömnek a gyereke megszökött a dózsakerti oviból,nem laktak messze,hát hazament.A két nagyobb tesó otthon volt azok vitték vissza.

na megyek eltettem magam holnapra,bocs ha valakire nem reagáltam,elég szita agyam van mostanság :oops:
jóéjt

ja Gabi,holnap küldöm a mintákat nem felejtettem el.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen a sok jókívánságot Tamarával kapcsolatban, szerencsére jól van! Éjjel is figyeltem, nem volt semmi gond. Ezeknél a kemény fejütéseknél én annyira félek mindíg nehogy valami vérömleny, vagy ilyesmi kialakuljon. jAJJJ. A sebét nemigen látom, mert össze van ragasztószalaggal fogatva. Azt mondta az ovos, hogy majd beugrik és megnézi majd pár nap múlva.
Azért a játszóházról annyit, hogy minden fűtéscső stb. be van burkolva, de ahol a falból kijön ott van egy konzol, ami tartja. Na ez nem volt beburkolva. Ezt sikerült Tamarának megtalálnia. Felajánlották, hogy bevisznek a kórházba, de inkább hívtam a férjemet, aki pont itthon volt, mert beteg, hogy jöjjön azonnal, és riadóztassa az ambulancián dolgozó valamelyik ismerős orvost, hogy aki bent van. Hál isten bent volt az egyik kedves imerős dokink, úgyhogy nem kellett várni egy percet se, mehettünk is be. Azért ez nagy könnyebbség volt.

Szilvi: De jó, hogy tudtál egy kis időt magadra fordítani! nagyon fontos ez! Apa meg csak jobban értékeli a mindennapi munkádat, ha kicsit egyedül van a gyerekekkel! :lol:
Egyébként meg ki az öreglány? Hát elmondom: én! :oops: :lol:

Berna: Istike bölis szökése... Hú, nem semmi. Alapotok hogy áll? Mehetünk úszni? :lol:

Moncsi: Fogyiversenyben benne vagyok, bár csak pár kiló hibádzik, de nem akar lemenni. (mondom én, és harapok egyet a csokipralinéból fél 12-kor... :oops: )

Ági: Ez a kórházi befektetés szerintem az itteni orvosok heppje! Én konkrétan megtagadtam, utált is érte a dokim rendesen!

Jutte: De jó ez a musical-történet! Ügyesek vagytok, bizti nagy élmény lehetett! (listát már írom!)

Zsanka: szerintem is vesznek fel évközben gyerekeket! Tomi is februárban vették fel annó. Mindíg van lemorzsolódás, csak nekik úgy kényelmesebb, hogy ezt mondják! De legyetek várósitán!

Cirmike: Minden jót a holnapi vizsgálatra! Biztos minden rendben lesz! Írjál ám mi volt!!!

Cserieri: Viki, hogy van? Javul? Gyors gyógyulást Neki!!!

Üdv. V.erika
v.erika

Sziasztok!

Csajok, ennyit írni! :)

Először boldog születésnapot Cserierinek és Anikónak!!!
Tudtátok csajok, hogy egy napon van???

Cserieri: csinál most Neked valaki olyan fini és szép tortát, mint amit Te szoktál a családtagoknak?? :lol: :oops:

V.Erika: örülök, hogy Tamara jobban van. Öreglány, Te... ne viccelj! Olyan csini vagy!! Csokis süti!! :)

Csilla: tudom, hogy nem akartad megbántani Bettit a böli témával, meg persze fontos, hogy elmond, mit tapasztaltál, de látjátok, sok oviról, böliről hallani rémtetteket. Dózsakerti oviból is szökött meg gyerek? Az is kemény...
Csak én nem szeretném, ha szegény Betti elrettenne, így is tök aggódik és fél nekivágni a bölinek, de nincs választási lehetősége. Gondolkodott ő is a sárberki bölin, de onnan viszont nem érne be a munkahelyére, mivel 6-ra kell mennie, ha reggel megy. Ugye Bettikém?? De én azt mondom,hogy nem lesz semmi baj, és csak egy évet kell kihúznotok böliben, utána lehet ovis Istike.

Zsanka:
nagyon jó lesz a házatok!! Böli: itt a sárberkiben is most azt mondták ismerősömnek, hogy szeptembertől kell vinnie (ő csak köv.márciustól akarja), de sikerült a gondozónőtől egy kis haladékot kapniuk, hogy nem szeptember, hanem november-december. Ezt én is hallom mostanában mindenkitől, hogy szeptembert mondanak, mint az ovinál. Annak idején Emese januárban kezdte a bölit, de speckó eset volt és volt protekciónk. Hát... nehéz.... esetleg kertvárosi bölit nézd meg, milyen stb. Addigra úgy is ott laktok. Közelebb is van, lehet, hogy ott hajlanak rá jobban.

Hugi: azért gondoltam az őszt, hogy nyáron azért még a nyaralásokon, strandon lehessen bűnözni (kaja-fogyikúra).... Legalábbis én nem szeretnék Siófokon éhezni! :lol:

Rita: na, akkor találtál jó kis dolgokat. Ügyi vagy! Nincs nyoma Míra megfázásnak??

Lola: hol vagytok drágáim?? Nem tudom, milyen idő van ma, még nem néztem ki (redőny ugye lehúzva), de ha nem esik, délelőtt elsétálunk plázáig. Nem jöttök???

Cirmike: ne viccelj, senki nem fog reklamálni, ha kevesebbet tudsz jönni. Nekem sem áll a szekrényben Zsanuária, hogy főzzön, takarítson :lol: , de én ugye suliba nem járok, ami nagyon megterhelő szellemileg. Nem biztos, hogy suli után kedvem lenne nekem is itt ülni. Jössz, amikor tudsz! Ráadásul Neked a ház kinti része is ott van, meg a kozmetikát is csináljátok...

Hú, na ennyi most. Bence, Emese alszik még. Dóri most kelt fel. Kifolyt a pisije. Megint kacsa mostanában éjjel. Bence éjjel megint fent volt egy órát. Nem csinált rosszat, csak tornázott az ágyban. Nehezen aludt vissza. De Dóri is rosszabbul alszik. :( Éjjel azt kívántam, hogy egy éjszakát hagy aludjak már! :( Na mindegy, lesz jobb is!
És tegnap már végre ki tudtam tenni egy adag mosást, három óra alatt le is száradt!!!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, kimaradt, amit akartam még. Anginak nagy gratula a vizsgáidhoz! Ügyes vagy!!!

És Noénak, Rékának, Vikinek továbbra is jobbulást! Dórika is köhécsel néhányat, de nem vészes. Még nem dokiérett a dolog!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Csak egy helyzetjelentés, aztán visszaolvasok. Megint nem keveset! Hogy ne legyen eseménytelen a hét. Tegnap kivételesen én voltam orvosnál. Fogdokihoz kellett mennem, mert az egyik hátsó fogamból kijött a tömés. Anno majdnem a fele letörött, akkor rögtön mentem megcsináltatni (tömés) na most ez esett ki és kezdett el fájni. Mivel elég sok hiányzott belőle és ennek a fognak 3 görbe gyökere, idege van így nem 100% hogy ment volna a megmentés és így a húzás mellett döntöttünk. Hát fostam nagyon, mert nekem még sosem volt ilyenem, de kibírtam ezt is. Addig apa itthon a két gyerekkel. Káosz mindenhol, Gergőm szépen lekajálta magát (apa először etette).
Apa szeme hát nem tudom, hogy jobban van-e. Nem szúr, de viszont homályosan és néha kettőt is lát. Volt már, hogy félreállt az úton mikor mentünk valahová és nekem kellett vezetni. Szombaton megyünk mamáékhoz, ugye jó hosszú az út. Meglátjuk kibírja-e a szeme a koncentrálást.

Na most olvasok vissza!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja, még azt akartam írni Huginak, hogy esti kutyasétáltatós sztori sem semmi, de a bárány tartás-bégetésenk (bocsi), de akkorát nevettem! :) Hiába, kicsi az Isten állatkertje! :)

Gabi: szegény Te! :( Hú, az nem jó, hogy Apának ilyen tünetei vannak. Én lehet, hogy a hosszú hétvégi út előtt még egyszer megnézetném.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hú, ma 11 hónapos Dani(d)!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lili alvós képe ISTENI! Olyan édes!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja még annyi, hogy Gergőt is le akartam vinni tanácsadásra, de reggel 7-től 11-ig úgy fájt a hasam, hogy azt hittem valami komoly. Egy ponton fájt, de ott nagyon és szinte percenként jött. Felért egy jó kis vajúdással. Csak ott van értelme a fájdalomnak.

Jutte!

Örülök, hogy jól telt a hetetek. Jártunk felétek tegnap sétálni. Nem tudtam, hogy otthon vagytok-e már. Egy kocsi ott állt a ház előtt!Ügyi vagy a musical-el. Tök jó lehetett és egy jó program volt közösen Laurával. Mátéról nem írtál! Élvezte Ő is a távollétet?

Ági!

Szorítok, hogy minden rendben legyen és ha nem is olyan szülés lesz amilyenre készültél, de a lényeg, hogy Levinek és neked ne essen bajotok. Előbb befektetéshez nem tudok hozzászólni!

Böli!

Én is sajnálom ilyen korán bölibe adni, de muszáj leszek (persze ha lesz hova visszamennem, ez még ?) mert a GYES összegével már nagyon nagy a jövedelem kiesésünk, persze ha nem tudnék visszamenni nem lesz más választás, de akkor még nagyon gondolkodnunk kell mire mennyit!

V.Eri!

Nem tudom írtam-e! (kicsit szita a fejem) Tamarának mielőbbi gyógyulást! Örülök, hogy nem lett belőle komolyabb baj!

Rita!

Előre is köszönöm a mintákat. Mira remélem megússza ezt a kis kerti kiruccanást betegség nélkül. Szerintem teheted kenguruba Mirust!

Zsani!

Jó lesz az a házikó! Tök édes Máté, ahogy tervezget! Biztos nagy élmény ez neki (is)! Lili és a haj! Nagyon édes, ekkora hajszerkezetet! :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tényleg Szilvi!

Biztos tudatosult volna bennem, hogy 25-e van! Igazság szerint lapozni kéne a naptárban :D :D
Meglátjuk Apa mit lát :)

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?