Újra itt:
Csilla:
Annyira ismerős vagy nekem, csak nem tudom, hogy honnan. Virág is szokott néha gépezni, egy-két játékot már tud vele játszani, vagy pl. memóriázunk, és mondja, hogy melyiket forgassam fel. Vagy csak szimplán kiváncsiskodik, mert meglát egy-két felugró figurát, vagy valami számára érdekes reklámot és akkor ki se fogy a kérdésekből!
Nagyon gyönyörűek a gyerekek! Nem is tudnék kedvenc képet választani, annyira jó mind, bár lehet hogy az utolsó kettő talán, mert ott mindhárman rajta vagytok. Most lehet hogy lököttnek nézel, de ahogy görgettem le az oldalt, és megláttam először Nikiről a képet, annyira meglepődtem! Szinte felkiáltottam, hogy ott vagyok én! Komolyan saját magam látom vissza azon a képen! Kár, hogy nem tudom sajnos megmutatni én milyen voltam kicsinek, kedves apám gondoskodott róla…
A ságvári bölcsiben mi dettó ugyanigy jártunk Virággal két évvel ezelőtt. Ezt komolyan mondom. Egy napot ott voltunk, aztán soha többet, még a vezető is úgy beszélt a gyerekekkel (játszóházas napon, azaz, amikor sok kivülálló apuka, anyuka ott van), hogy szóra sem méltatom. Mi a sárberkibe jártunk, összességében meg voltam vele elégedve, egyszer mentem panaszra a vezetőnőhöz, mert Virágot állandóan bántotta egy kisfiú, egy homok vödröt a fejére boritott az udvaron, evés közben állandóan verte a fejét kanállal, vagy éppen villával, de amikor bementem panaszra, az azért volt, mert úgy megharapta Virág felkarját, hogy látszott a gyerek alsó-felső állkapcsa lilán!!! Napokig. Olyan levelet irtam első felindulásomban, hogy ihajja! Aztán kicsit átfogalmaztam.
Gabi:
Szegény férjed! Remélem gyógyul a szeme!
Meggyes pite! Imádom a meggyes sütiket, legyen az péksüti, vagy Fornettis. Melóban is sokszor meggyeset kérek, vagy szezámmagosat, a másik nagy kedvenc!
JoósnéÁgi:
Antika jobban van már? Nem semmi, hogy kinőtt már a fogacskája!
Jaj, tudod ki jött vissza dolgozni hozzánk? A Paxián Géza! Beszélgettem vele egy kicsit hazafele a buszon, kint volt Londonban, nemrég jött haza. Augusztusban lesz az esküvője!
Szegények! Jól megjártátok az albérlővel. Remélem hamar sikerül valakit találni a helyére!
Angika:
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz! Csak igy tovább. Juló haja nem semmi! Én is mindig megcsodálom, ha teszel fel képet!
„szájbavesszük az apró dolgokat” téren csatlakoznék a többiekhez, mostanában Virág is „sok” mindent a szájába vesz, pedig pici korában úgy emlékszem nemigen tette. Ez a korral jár?
Húúúú, de mérges vagyok! Van egy idióta állat barom ökör (de tudnék még szépeket mondani!), párocska, akik minden este ilyenkor sétáltatják a drága padlókutyájukat és az egész utca tombol! Az összes kutya ugat, nekünk naná, hogy mindkét szobaablak erre az útra néz, ablakot nem lehet nyitni, mert annyira behallatszik, de még igy is, csukott ablakok mellett is! Az egyik szomszédunk meg bárányt tart pár napja, itt béget egész este! Komolyan mondom olyan ideges tudok ilyenkor lenni, mert miért kell minden este fél 10-kor (pontban fél 10-kor!) az a drága kutyulimutyulit sétáltatni, miért nem lehet előbb??
Betti:
Igen, sokféle munkám van, de nem bánom, szeretem csinálni. Csak most ezek a nagy változások, cserék, újitások kikészitenek mindenkit, sokkal feszültebb, idegesebb mindenki.
Igen, apa viszi oviba Virágot, esetleg ha neki is korán kell mennie, akkor a papa, mama, sógornő feljön reggel, ritkább esetben esetleg ott alszik a mamáéknál (kb. 5 utcával lejjebb), és ők viszik el.
Én az Erzsit igazán nem szeretem. Ha valahol megkérdezik hogy hogy szólithatnak, (pl. legutoljára a kórházban a műtétemnél), akkor inkább azt mondom, hogy Erzsébet
Igy sokkal jobban tetszik.
Örülök, hogy felvették Istikét a bölibe. Melyikbe fog járni? Bocs ha már irtad, de nem emlékszem.
EDB-
anyu:
Én sem szeretek unatkozni, meg tudok őrülni, ha nincs meló. Nem mondom, azért egy kávészünet, csacsogóidő kell, de ha mondjuk negyed óráig nincs mit hirtelen csinálnom, akkor megyek kuncsorogni, vagy próbálom feltalálni magam.
Részmunkaidő? Hááát, erre én is kiváncsi leszek.
Bölitémáról Erikát kérdezzétek, tudna mit mesélni nekik milyen kalandos volt, hogy bekerüljenek! Szegényt, úgy sajnáltam!
Szegény Bence! Megszenved a fogacskával. Olyan jó viszont, hogy ilyen sokmindent szépen eszik és elfogad. Jó, hogy szereti a gyümiket.
Teregetéshez nem tudok hozzászólni, én a kertben szoktam
Ha rossz idő van, akkor az előszobában, de akkor már egy kicsit szűkös a hely.
Örülök, hogy sikerült egy kicsit csak magaddal törődni!
Lola:
Gratulálok az újabb fogacskához! Nem tudom sajnos, hogy melyik suliban van délutánonként torna, valahogy ki kellene nyomozni. Noénak újabb adag gyógyenergiát küldünk!
Melus:
Tök jó, hogy Petrus ennyire szeret hason lenni! Mikor Virág nézte a feltett képeket, akkor úúúúgy felhúzta a szemöldökét a sirós képen! Kérdezgette, hogy miért sir! Nőcsörög, már nöcsörög a kisasszony! Ha Virág a boltban meglát egy kisruhát, akkor egyből mondja, hogy a Petrusnak ez biztos jó!
Máté matek hármasán ne bánkódjatok, tudom, hogy sokat tanultok vele többek között azt is. Nehéz a suli, én tök sajnálom ezeket a gyerekeket, mert nagyon sok a tanulnivaló.
Alma koncentre én is pályázok! Virágnak tetszik a zenéjük.
Rita:
Nem semmi, ahogy apa lazán lekezelte a helyezet! Én is olyan mérges tudok lenni, ha valami nem úgy történik, ahogy azt megbeszéljük! Nem direkt csinálja persze, csak nem úgy gondolja, ahogy én, nem vesz olyan komolyan dolgokat, ahogy én. Férfiak..
Anikó:
Igen, ott dolgozok. Már 7 éve. Vagyis kis megszakitással Virág miatt.
Nem semmi, hogy milyen keveset tudsz te is aludni. Remélhetőleg hamar elmúlik az a rossz időszak. Múltkor néztem az oldaladat, nagyon-nagyon ügyes vagy, nekem nagyon tetszik!
VErika:
Szegény Tamara! Akkor neki nem maradt valami jó élmény ez a pancsolás! Sokat kellett várnotok a balesetin? Mi múltkor Virággal másfél órát vártunk egy rtg-re…. ráadásul az volt az első, akkor derült ki, hogy mi is a baj.
Jobban van már?
Én is nagyon ijedős vagyok, ha valami baleset történik Virággal, akkor teljesen kétségbe tudok esni. Bár próbálom magam erről leszoktatni, mert apa mindig rámszól, hogy ne legyek ennyire látványos kétségbe esve, mert a gyerek még jobban megijed. Szegénykém ma is emlegette, hogy neki mennyire fájt a szemölcslevétel. Mondtam neki, hogy inkább többet ne is beszéljünk róla..
Judit:
Irigykedek az előadás miatt, nagyon-nagyon imádom a musicaleket!! Ügyes volt Laura, hogy ilyen jól birta, de hát látszik, hogy ő is élvezte.
Torna:
A kangoot már nagyon régóta ki akarom próbálni. Húú, még egyszer, a balesetem előtt megérdeklődtem Squasberekbe, elég húzós volt az óra dija a cipő miatt ugyebár. Voltam ma a Squasberekben, ott már nincs kangoo, csak thai geri, heti 3x, este 7-től. Az Eurofitneszből holnap kapok órarendet, ha érdekel valakit, akkor begépelem. Én tuti megyek valahova mozogni, nem lehet kifogás, ennyi mozgás kell és jár, egész nap senyvedek a számitógép előtt, eltunyulok teljesen.
Fellner suliba régen járt a sógornőm aerobicra, nagyon durván kockás lett a hasa rövid időn belül, de nagyon kemény meg is dolgoztatják őket.
Én nem tudnék végigcsinálni most egy tornát sem, az tuti, erőnlétem sincs, és a lábam sem birná a strapát, talán majd fokozatosan.
Fogyiverseny:
Én benne vagyok, de szerintem kezdhetjük hamarabb is. Nekem van olyan mérlegem, ami testzsirt, csonttömeget, meg nemistudomhirtelen még mit mér. Olyan eredményeket is beirhatunk. Bocs, kicsit nem fog már az agyam.
De most már tényleg elteszem magam holnapra, reggel kint ülök a portán, kasszázok, pénzezek, ilyenkor jó észnél lenni.
Esőmentes napot holnapra mindenkinek (na és a továbbiakban is), gyors gyógyulást a kis betegeknek, balesetesnek, gyors fogkibújást az aprótalpúaknak, hisztimentes napokat a nagyobbacskáknak és sok-sok türelmet, kitartást az anyukáknak!
Sziasztok!
Hugi