Sziasztok!
Elkőször is előbb elszállt az irományom,ezért!
De a lényeg,mindenkinek nagyon szépen köszönöm Mircsike nevében a köszöntést,arik vagytok!
Én pedig Deako-Orsi Levijének is
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!
Bár olyan régen volt,hogy talán már nem is emlékszik ránk...
Berni!
Az oviba szem. ig.,lakcímkártya, és szül.anyak.kiv kell,talán ezek elengendőek a bölcsibe is! Nem is tudtam,hogy be akarod íratni Doriánt! Mész vissza dolgozni?
Mariska néninek üzenem,hogy vannak jobb periódusaink meg gyengébbek,attól függ hogy alszanak el a gyerekek!Bár arányaiban még nem tartunk ott,mint mikor kettesben voltunk,de akkor ezek szerinte ezt foghatom a szptatásra!
Ha meg olyan jóképű a fia,engedd be!
Sly!
Nagyon édi Roli a cicákkal! hihetetlen,hogy minden gyerkőc így szereti az állatokat. Nekem ma telefonált a nagyim,és mondta,hogy mindkét szépséges kiscicájuk eltűnt,valószínű elvitte a róka!
Ja,és nagyon jók a vonalzók!!! Milyen "márka"?
Joli!
Épp írni akartam,hogy hiányzol az éjszakai műszakból!A fogam sajna még fáj,de most nem annyira,hogy el merjek emnni!
Úgy majd hétvégén fog,amikor nincs doki!
akkor meg majd szidhatom magam!
Mondtam már,hogy elhagytuk Mircsi fülbevalóját? Még pénteken,de ma meglett a bedugó része,ezért valószínű/remélhetőleg meglesz a másik fele is!
Csilla!
Sajnálom a vizsgát,pedig nagyon drukkoltunk!!! De majd a következő jobb lesz!!! A torta szebb volt,mint inkább finom!Bár aki evett belőle,az dícséte,meg nem is hagyott,de szerintem kevés volt benne a krém!