Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Melisch: köszönöm, úgy lesz, most már irány a gyógyulás útja :)

Mindenkinek szép napot + nagy ölelés!
Vendég

Ééééééééssss enyém a laptető :D
Vendég

Sya Melisch. Tegnap elemében volt a csapat.
Csajok. Mensi nincs,cickóm fáj,de már nem nagyon.
lujzedli

szia lujzi :)
épp akartam kérdezni, hogy mizújs Veled? elmúlt a görcs?
Vendég

Jó reggelt!

Mindenki dolgozik már?

Csibuc,azta LAPTETŐ :lol:

Lujzi,Hát ezt már tényleg dokival kéne megnézetni :?

Ma megyünk genetikára!Végre megtudom mi miatt lett beteg a babám,vagy legalábbis remélem,meg azt is hogy kell-e valami vizsgálat ezután :?

Kép
anyci

Kép

Lujzi, drukkhegyek neked!!!!!!+++++++++++++++++++
Teszt? Nyista? :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szija Anyci! 8)
Délután mész a vizsgálatra?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ÚÚÚ, már színvak is vagyok! :roll: :lol: :lol:
Nem csodálom ilyen kora reggel :lol:

betty615

Én elslisszolok, rendbe szedem magam aztán bemegyek dolgozni. Később még bekukk. Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Betty most délelőtt megyünk,apcit várom hogy jöjjön aztán indulunk is,csak előbb még valami arcot teszek a fejemre :roll: Tényleg te most dolgozol?

Csibuc jó munkát :!: :!: :D :D

Kép
anyci

HAli.

Egy picit görcsölgetek, de mensi nincs.......
lujzedli

HAli.

Egy picit görcsölgetek, de mensi nincs.......
lujzedli

Ezt most meg miért csinálta? Miért küldte el kétszer???????

Bocsi csajok.
lujzedli

Nem akarok dolgozniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :?
lujzedli

Jányok, ejjj de sokat trécseltetek :D

Lujzi

Nekem sincs sok kedvem, de mégis itt ülök :?
recon

Én is, itt ülök a gép előtt, és reménykedem,hogy nem lesz sok telefonáló.
lujzedli

Felhívjalak? :twisted: :D
recon

Recon: hívj,nyugodtan :lol:
lujzedli

Tuti,hogy valakit vgy valamit kihagyok...marha sokat irtatok :shock: :shock: :shock: :o Mindenki kepen csak amulok :o tenyleg micsoda fullos csajok vannak itt 8) :lol: A legnagyobb megdobbenest Betty okozta mert valamiert en sotet hajunak kepzeltem :oops: :lol: az eskuvoi kepet,mint a mesekben a hercegnok ocsem :wink: de ki is volt az...Recon te ngyon kis fiatal vgy vgyis az elso kepen kb 25 :shock: aztan Lujzedli neked meg olyan kedves arcod van :!: fuu most kit hagytam ki :oops: mindenki szep na jaaah anyciiii :lol: te is jo fiatalka vagy :shock: csak amultam es bamultam itt :lol:

Ja es en is oroszlan vgyok 8)

Melike
Te hol vgy?

Melisch
Latom te is kiestel a porgesbol :lol: nem is csodalom amit ezek a csajok itt lereneztek :shock: :lol:

Recon
Tenyleg ngyon szep a tablo de lehet en kepet csereltetek mert ott mar enyhez pityokas vgyok...birvoros :oops: :lol:

Csibuc
Koszi a drukkokat...En mar beneztem es kommenteltem is egyet gyorsban 8) :lol:

Lujzedli
Mi volt ez az egynapos menzi :shock: :roll: Megneztem a videokat beszaras :lol: :lol: :lol: a takaritos veri a palmat :lol: Meddig el egy nyuszi?Es lehet szobatiszta?Bocsi a hulye kerdesekert de marha aranyos...egy ilyen nekem is jol jonne 8) harap? :roll: Ferjeddel beszeltel? :roll:

Anyci
Neke is van kutyusom otthon 8) kis bolonese 9eves es en anno 60ezerert vettem :shock: jo mondjuk nekem fontos volt,hogy ne hulljon a szore,bolondos bohokas kistestu kutyat szerettem volna...o volt a legtutibb valasztas....aztan tessek itt vgyok kutya meg otthon....de anyval van szal a csaladbol sosincs kiszakitva.Orokbe nem akarsz fogadni kutyust? :roll:

Szi
Szerintem neked nincs pco-d :roll: nem szabad masok "betegsegeit" magunkban keresni :!: elkell menni dokihoz aki szepen megvizsgal megmondja nincs semi bajod es mar jon is a varva vart baba :D Szerintem eleget vartal...tenyleg keress egy dokit aki egy menzes felborulast nem fog a stresszre :twisted: nekem nyaron polip v olt a mehemben ami verest okozott...a 7.nap mar elmentem a dokihoz mivel nekem max 5nap a menzi...azt mondta az ugyeletes doki,hogy menstruacios zavar :twisted: :twisted: nnyit a dokikrol es mar 13.verzos nap mashoz mentem mert az a doki valtig allitotta nem lat semmit :roll:

Akella
Tenyleg ngyon kis formas a kislany :D (szerintem kislany 8) :lol: )

Betty
Lattam,hogy gondoltal ram :wink: A te hajad akkor olyan hosszu mint az enyem bar centire nem neztem :roll:

Aranyeso
Nem tom olvasol e de szijjja 8) :wink:

Csillag
Gyerkocok jol vannak?Nyaralni mikor mentek? :roll:

Milyen n.m.
Apara fel 8) :lol: Kép
Kit hagytam ki :roll: :?: :idea:

Mindenkinek mennek a hipermegagiga drukkjaim Kép annyian vgyunk valakinek muszaj lez sikeraljon mostmar aztan meg majd jon a domping 8)

Jelentes
Hat voltam dokkernel...az a valami meg ott van...meretre ugyanakkora sot bar allagra lat a tuszoben valami beverzes szerut es talan olyan mintha roggyanna ossze... :roll: en nem sok jot nezek ki belole :? vert is vettek,hogy megnezzek termel-e meg estrogen-t...marmint termelni termel de ugye 3.cn-en volt 1200valamennyi az E2 hat most holnapra kiderul mennyi most...bar ez meg szerintem nem lesz jo a kovi honaps kezdeshez.Ugyhogy mar szoltam a dokinak,hogy kikernem az eddigi eredmenyeket es ugy nez ki akkor egyutt mehetek apaval :) Talan igy jobb is mintha nem szabadnom elsietnem ezt a 2.lombikot vgy lehet epp az usa-ban kell legyen a masodik...nem tudom de most ugy erzem igy jo es minden valamiert tortenik...szoval ez van... :)

Nem vgyok elkeseredve ez most igy jo ahogy van megyek apacskaval egyutt :D es van masfel honap felelotlen boldogsagom :!: merthogy se homerozes se lh teszt nem kell...az a rondasag meg utana eltunik es kint majd megyek a kovi lombikra :wink: ugyhogy most emiatt legalabb megnyugodtam :!: :)

Ja es itt van rolam is egy kep bar meg nincs hetvege :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridget!

7-8 évig él egy nyuszi, harapni nam harap, a kis fogacskáival inlább csak csípni tud, de cak az enyém, akkor,ha nem figyelek rá. Bezséltem vele, mármint a férjemmel,augusztusban enkifutunk. megint vérezgetek,nem sokat,de van...nem értem
lujzedli

Szia Bridget!!!!!!

Örülök, hogy megnyugodtál, mennek Neked a drukkok előre a következőhöz!
Képet tudok cserélni, én csak egy skiccet csináltam, hogy lássátok mire gondolok. :wink:
Igen, jól látod a fiatalt, még a 25-öt se verdesem. :D
recon

Helló csajok, murphy törvénye, hogy tegnap írtam mekkora gáz vagyok a gépnél, és fél napra le is tiltottam valahogy a gépen a klaviatúrát... Most újraindítottam a laptopot, és működik...

Recon, újra küldtem a mailt... :lol:

Szia Bridget! Tök jó a hozzáállásod a dologhoz, én tuti nem fogadnám ilyen jól, de most NY is biztos izgalmas lesz!!!! :lol:
A tablóra nem ezt a ráncos képet akarod tenni ugye, mert a rúzs még haggyán, de a bőröd kicsit megnyúlt... :lol: :lol: :lol:

Akella nagyon helyes a bébi, jó, hogy túl vagy rajta, ez is vízválasztó nálam az izgulásomban... A 12. hét... Akkor kell felhívnunk a SOTÉt, hogy mikor nézik meg a babónk szívét speckón... Bár már ott tartanánk!

Lujzedli, bocsi, de én útálom a munkahelyedet... :? Eddig legalább 5-ször kellett hívjam vmi miatt a számotokat, teljes nyugalomban, jókedvűen nekiállok, és mire eljutok egy ügyintézőhöz, már égnek áll a hajam, és ingerülten beszélek én is az ott ülővel, hogy mi a sz...nak kell nekem negyed órán keresztül a reklámotokat hallgatni, ha csak kérdezni akarok valamit... Húúúú, és képzeld, addig jutottam, hogy az összes T-s cuccomat, kábel, mobil, net, felbontottam... És mindezt a hülye rendszeretek miatt... Bocsi, de végre el kellett mondanom valakinek, aki ott dolgozik, hogy ez GÁZ!!!

Többieknek is szijjjjjjjjja! :-)
melike30
Győr

Sziasztok.

Vérezgetek megint, uygan enm sokat,nem kell betét,meg tampon, csak tisztasági.... Nem értem............... Na midnegy, nagy levegővétel,új hónap,új esélyek :)
lujzedli

Szia Melike

Megkaptam a mail-t, kicsinyítem és küldöm vissza Neked a kisebb képeket :wink: A laptopokon elég egyszerű elcseszni a billentyűt az Fn plusz valami és már ennyi is, szép is ez az informatika :D

Szerkesztés:

Már Nálad is kell lenniük. Áááááá, csodaszép a kiscsajod :wink:

Zenei ajánló: http://www.youtube.com/watch?v=FydN2IhiKtc
recon

Helló csajok, na akko recon segítségével íme a lányom és én! :lol: Kép Kép
melike30
Győr

Anyci
Én jelen pillanat a napnál vagyok fűtő, csak a héten szabim van 8) :lol: ezért is van rossz idő :lol: Néha beugrok a MÁV-hoz is vonatkerékpumpálónak :lol: :lol:
A viccet félretéve, a bolt ahol dolgoztam pár hete becsődölt, és menesztettek minket :roll: Úgyhogy most segély..
Azt mondta férjecském, meg anyu is, hogy amíg van ez a baba, meg lombik dolog, meg stb., addig tök felesleges munkát keresnem, mert olyan sokszor nem hazudhatok, hogy miért megyek dokkerhez...

Bridget
látod, még a hajunk is egyforma hosszú, szerintem bennünk sok közös van, nem hiába születtünk 1 napon :wink:
Jó a képed :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy nem vagy elkenődve, és ahogy mondod is, lehet, hogy nem véletlen, hogy így történt :)
De azért sz@r na...

Melike
De jól nézel ki!!
És ez a kiscsajszi....hát egyszerűen gyönyörűűű!!! :wink:

Esthajnal
mi van veled? Jöhetnél...

betty615

A kiscsajom szerintem is gyönyörű, minden elfogultság nélkül... :lol:
melike30
Győr

Szia Melike. Gyönyörűségesen szépek vagytok. Remélem engem azért nem utálsz
lujzedli

Lujzedli, dehogy, és sajnálom a vérzésedet is... :cry:
A céget útálom, ahol dolgozol. De sokan vannak ezzel így az én munkahelyemmel is mostanában... Én bankban dolgozom, vagyis onnan jöttem Gyedre, és a párom még ott is dolgozik, így hallom a mostani állapotokat is... :roll: De ettől függetlenül mi lehetünk jó fejek! :wink:
melike30
Győr

melike: nagyon szépek vagytok :D
Vendég

Melike:MEGNYUGODTAM :D
lujzedli

Lujzika

Ha már egyszerre dolgozunk, lehet egyszerre lesz a mensink is :D A Tiédet sajnálom, de én meg várom már, hogy legyen. Olyan mensi szerű pocifájásom van :roll:

Melike

Nnnna, ügyes vagy! Szépek vagytok! :wink:
recon

Lujzi
Es a szobatisztasag teren,hogy van? :roll: nekem mondjuk a kutyum se szobatiszta :oops: de a prom nem hiszem,hogy orulne egy bepipilos haziallatnak :roll:
Miert vartok agusztusig az o katona vizsgalata marha egyszeru...bemesz kersz egy tegelyt aztan haza telerakjatok aztan te visszaviszed vgy ez otthon nem igy zajlik :roll: Mindenesetre az tuti egy sima vizsgalttal levan tudva ha minden rendben :!: Vgy ha netan baja lenne(ne legyen!)akkor addig is gyogyszerrel kezelni lehetne....bar ha nektek van idotok....szerintem az ido nagy ur :roll: a verezgetes se jo...mit mondott erre a a dokid? :roll:

Recon
Okes majd keresek valami dogoset :lol: mindenesetre tenyleg ngyon ugyes vgy :wink: meg 25se vagy? :shock: csak gyorsban saccoltam :oops: ejabetyarjat neki :lol: Megakartam nezni a videoklippet es mit irt ki :twisted: :
"This video is not available in your country due to copyright restrictions" :twisted: :twisted: :twisted: Mi van a klippben :roll:

Melike
[quote]A írta: tablóra nem ezt a ráncos képet akarod tenni ugye, mert a rúzs még haggyán, de a bőröd kicsit megnyúlt...

Ezt en nem ertem :roll: :oops: Ragyogsz a boldogsagtol...meglatszik,hogy kismami vgy 8) es nem is tudtam,hogy neked ilyen cuki kislanyod van :shock: :D

Betty
Milyen jofej a csaladod :D En is a napnal vgyok futo csak nem otthon hanem itt :lol: :oops: :lol: Lesz ez meg igy se...nem szabab szomoruan felfogni a dolgokat mert azok elronditjak a boldogsagunkig tarto idoszakot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Te Anyci!!
Mit kell olvasnom lejjebb???
Rossz kedved van???
Miért?
Gyere, majd felvidítunk :lol:

betty615

Melike
mar tisztara egtem mondom nincs is rajtam ruzs meg gondolkodom tenyleg ennyire gaz a kep erre vegre rajovok,hogy a majomkeprol beszelsz :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :oops: :oops: jovan leesett hallottad mekkorat koppant :lol: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg
A majomra gondolt Melike!!! :lol: :lol: :lol:

betty615

Bridg, elhiheted, hogy nem szomorkodom itthon :lol:
Most legalább mindenre van időm, főzni, mosni, takarítani....volt, mikor már úgy futott a lakás, de sajna nem volt időm :roll:
Most henyélek legalább :lol: :lol:

Én hallottam a koppanást!!! Kép

betty615

Sziasztok itt vagyok!
Egyszer teszem ki a lábam és máris mit műveltek :!: :shock:

Bridget szia :D Gondoltam örökbe fogadásra is csak még le kell nyomoznom itt hol van menyhely :D

Lujzi téged nem lehet utálni :D ..csak a rendszer szar :evil: Zaklassunk telefonon :?: :lol:

Szia recon látom te is unod a banánt :D :D Akkor válaszd a narancsot :lol: :lol:

Betty oan viccesz kisz caj vagy :lol: :lol: :lol: Én tudod nyáron tanár ,télen medve szeretnék lenni :lol:
Abban igazatok van hogy most ne is keress munkát,mert ha jön a baba akkor meg újra mehetsz el.Azt meg sajnos sehol nem nézikjó szemmel ha valaki sokat jár dokihoz :?

Melike te gyönyörűm :D Pont ilyen szép és bájos arcúnak képzeltelek téged,ezt nem hiszem el.Recont is olyannak képzeltem el amilyen a képen és most nálad is bejött :D
Istenem és a pici lány :o :!: Tündéri csodálatos kis csajszi :lol:

Rólam:
Ma meg kaptuk a boncolási eredményt és tényleg nagyon beteg volt a picim,aki Emese,mert azt is megtudtuk hogy kislány volt :cry:
így könnyebb hogy nevet adtam neki,mert úgy érzem jobban megy az elvesztésének a feldolgozása :(
A rossz hír mellett a jó az hogy nálunk minden oké és nincs akadálya annak hogy újra legyen baba,csak a mvízvizsgálat meg a fokozottabb uh vizsgálat kell majd.
Hát ennyi és innentől már csak előre és előre :!:

A többieknek pusszantás :D

Kép
anyci

Anyci
Jaj, de örülök neki, hogy minden rendben, és jöhet a babóca :D
Igaz, a boncolós részt kicsit rossz volt olvasni, de én is azt mondom, fejet fel, és csak előre!!

betty615

Szerintem ma sosem lesz 5óra. Holnap napközbe nem tudok jönni,mert oktatáson leszek,de legalább nem kell ügyfelekkel beszélnem.
lujzedli

Bakker amíg írtam már megint mennyit pötyögtetek :shock:

Bridget már én is mondani akartam dobd ki az arckrémed naon vacakul nézel ki és az a rúzs is :shock:

Betty gyere és vidíts fel,plíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííz :lol: Tegnep is majnem bepislantottam a röhögéstől :lol: :lol:

Melike akkor te is jó pár hülye ember találkozhattál a munkád miatt :roll: :D

Lujzikám pusszancs neked hogy jobb napod legyen :lol:

Kép
anyci

Anyci
...gondolkodom...( tehát vagyok) :lol:

betty615

Anyci. Megy a drukk.
lujzedli

Anyci
Tudod mar mondtam neked is a barinom is ugyjart ahogy te...20hetes megszulettek vele a babat mert beteg volt...aztan 6honapot vedekeztek ahogy a doki ajanlotta es elso egyuttletkor megint ottvolt a baba 8) O szuletett meg Marciusban amikor en otthon voltam :wink:

Betty
nekem ne mond...csak ciki mikor kerdik mi csinalsz es akkor en meg hummogok...altalaban azt mondom house wife :oops: :lol: :oops:

Na en mentem aludni vgyis tevezni es aztan aludni :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Egy kis kedvcsináló:

Egy rendőr megállít egy autóst:
- Uram, Ön átlépte a megengedett sebességhatárt! Ezért meg kell büntessem!
- Jaj, biztos úr, nem volt az olyan sok! Adjon még egy esélyt!
- Nos, ma jó napom van, ezért ha válaszol egy kérdésemre, akkor elengedem - mondja a rendőr. - Tegyük fel, éjszaka autózik, és meglát két világító pontot az úton. Mi lehet az?
- Ez egyszerű - mondja felcsillanó szemmel az autós. - Egy szembejövő autó!
- Persze, de milyen autó? Volkswagen, Mercedes, Volvo? - kérdi a rendőr.
- Sajnos nem sikerült, meg kell, hogy büntessem!
- De biztos úr, fordítsuk meg a dolgot. Felteszek én egy kérdést, és ha tudja a választ, nem bánom, büntessen meg.
- Jól van - egyezik bele a rendőr.
- Az utcasarkon áll egy miniszoknyás, kifestett nő, aki minden elhaladó férfinek ajánlatot tesz. Ki ő?
- Ez nagyon egyszerű - mondja a rendőr. - Egy prostituált!
- Persze hogy prostituált, de ki ő? A kedves édesanyja, a felesége, vagy a lánya?

Három szőke férj verseng egymással, hogy kinek hülyébb a felesége.
Így az első:
- Az én feleségem olyan hülye, hogy két héttel ezelőtt vett egy autót magának, pedig nincs is jogosítványa.
- Uuuu, tényleg elég hülye - jött a válasz a másik kettőtől.
A második férj:
- Az én feleségem olyan hülye, hogy a múlt héten vett egy repülőgépet, pedig, se hangárunk, se repülőt vezetni nem tudunk!
- Baaaa, a te feleséged tényleg hülyébb - állapították meg a többiek.
Végül a harmadik férj következett:
- Az én feleségem annyira hülye, hogy elment két hétre nyaralni, vitt magával két tucat kotont, pedig nincs is farka!

Az öreg székelynek 100 litert tejelő Riska tehene van, csodájára is jár az
ország-világ. Kimegy a bácsihoz a riporter is érdeklődni:
- Bácsika! Hogy lehetséges, hogy az ön tehene ennyi sok tejet ad?
- Áááá, semmiség az egész, minden a kedvességen múlik.
- ??
- Minden reggel kimegyek az istállóba és megkérdem a Riskát, hogy "Mi lesz ma vacsorára? Tej vagy marhasült?"

Áll a székely a bíróság előtt emberölés vádjával, kérdi tőle a bíró:
- Na Áron, hogy is volt az az eset?
- Tekintetes bíró úr! Há' úgy vót, hogy eszem a banánt bicskáva. Eldobom a héját. Gyün a román. Elcsúszik a héjján, oszt zsupsz bele, pont a bicskámba! Oszt még hatszó'!

A székely meg a fia megy az erdőbe gombát szedni a fiú talál a bokorban egy rozsdás puskát, kérdezi az apjától:
- Mi ez édesapám?
Erre az öreg:
- Hát trombita.
Majd fogja és a szájába teszi es fújni kezdi, erre az eldurrran. Az öreg szája a fülig reped. A fiú megszólal:
- Hiába nevet édesapám, én azért megijedtem!

betty615

Bridg
Szerintem ezért ne égjen a fejed.
Kevesen tehetik ezt meg, hogy otthon maradnak (bár a mai világban azt is, hogy dolgoznak :roll: )
Na mindegy is, a lényeg, hogy milyen jó Érzés azért Apácskának is, hogy minden nap fini meleg kaja várja az asztalon...hm?! :wink:
Jó éjt neked!

betty615

Bridget szép álmokat :!:

Betty ez fergeteges volt Kép

Kép
anyci

Bridge:Szobatiszta,persze meg kell tanítani rá. Nehéz volt,de most már nincs gond. van egy cicawc-je a fürdőben,ha dolga van,csak bemegy, még a ketrechez sem kell elvánszorognia....
Azért augusztus mert lelkileg kell neki is meg nekem is idő. Nekem a lelkemmel több baj van,mint a testemmel. Olyan ember vagyok,aki mindig segítség nélkül megoldott mindent, és utálok másoktól segítséget kérni... Párom meg gyáva, szerencse,hoyg szeretem,mert már mást régen elhagytam volna ezmiatt.
lujzedli

Lujzi mi aztán rokon lelkek vagyunk és az én párom is ilyen mint a tied :D

Csajok van olyan még aki fent van iwiw-en :?:
Engem Rátkai Melinda néven megtalálhattok :D
Lujzi már nálam meg van de a többieket is szeretném ha fent lennének ismerős ként :D

Kép
anyci

Anyci
privi ment 8)

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?