Tuti,hogy valakit vgy valamit kihagyok...marha sokat irtatok
Mindenki kepen csak amulok
tenyleg micsoda fullos csajok vannak itt
A legnagyobb megdobbenest Betty okozta mert valamiert en sotet hajunak kepzeltem
az eskuvoi kepet,mint a mesekben a hercegnok ocsem
de ki is volt az...Recon te ngyon kis fiatal vgy vgyis az elso kepen kb 25
aztan Lujzedli neked meg olyan kedves arcod van
fuu most kit hagytam ki
mindenki szep na jaaah anyciiii
te is jo fiatalka vagy
csak amultam es bamultam itt
Ja es en is oroszlan vgyok
Melike
Te hol vgy?
Melisch
Latom te is kiestel a porgesbol
nem is csodalom amit ezek a csajok itt lereneztek
Recon
Tenyleg ngyon szep a tablo de lehet en kepet csereltetek mert ott mar enyhez pityokas vgyok...birvoros
Csibuc
Koszi a drukkokat...En mar beneztem es kommenteltem is egyet gyorsban
Lujzedli
Mi volt ez az egynapos menzi
Megneztem a videokat beszaras
a takaritos veri a palmat
Meddig el egy nyuszi?Es lehet szobatiszta?Bocsi a hulye kerdesekert de marha aranyos...egy ilyen nekem is jol jonne
harap?
Ferjeddel beszeltel?
Anyci
Neke is van kutyusom otthon
kis bolonese 9eves es en anno 60ezerert vettem
jo mondjuk nekem fontos volt,hogy ne hulljon a szore,bolondos bohokas kistestu kutyat szerettem volna...o volt a legtutibb valasztas....aztan tessek itt vgyok kutya meg otthon....de anyval van szal a csaladbol sosincs kiszakitva.Orokbe nem akarsz fogadni kutyust?
Szi
Szerintem neked nincs pco-d
nem szabad masok "betegsegeit" magunkban keresni
elkell menni dokihoz aki szepen megvizsgal megmondja nincs semi bajod es mar jon is a varva vart baba
Szerintem eleget vartal...tenyleg keress egy dokit aki egy menzes felborulast nem fog a stresszre
nekem nyaron polip v olt a mehemben ami verest okozott...a 7.nap mar elmentem a dokihoz mivel nekem max 5nap a menzi...azt mondta az ugyeletes doki,hogy menstruacios zavar
nnyit a dokikrol es mar 13.verzos nap mashoz mentem mert az a doki valtig allitotta nem lat semmit
Akella
Tenyleg ngyon kis formas a kislany
(szerintem kislany
)
Betty
Lattam,hogy gondoltal ram
A te hajad akkor olyan hosszu mint az enyem bar centire nem neztem
Aranyeso
Nem tom olvasol e de szijjja
Csillag
Gyerkocok jol vannak?Nyaralni mikor mentek?
Milyen n.m.
Apara fel
Kit hagytam ki
Mindenkinek mennek a hipermegagiga drukkjaim
annyian vgyunk valakinek muszaj lez sikeraljon mostmar aztan meg majd jon a domping
Jelentes
Hat voltam dokkernel...az a valami meg ott van...meretre ugyanakkora sot bar allagra lat a tuszoben valami beverzes szerut es talan olyan mintha roggyanna ossze...
en nem sok jot nezek ki belole
vert is vettek,hogy megnezzek termel-e meg estrogen-t...marmint termelni termel de ugye 3.cn-en volt 1200valamennyi az E2 hat most holnapra kiderul mennyi most...bar ez meg szerintem nem lesz jo a kovi honaps kezdeshez.Ugyhogy mar szoltam a dokinak,hogy kikernem az eddigi eredmenyeket es ugy nez ki akkor egyutt mehetek apaval
Talan igy jobb is mintha nem szabadnom elsietnem ezt a 2.lombikot vgy lehet epp az usa-ban kell legyen a masodik...nem tudom de most ugy erzem igy jo es minden valamiert tortenik...szoval ez van...
Nem vgyok elkeseredve ez most igy jo ahogy van megyek apacskaval egyutt
es van masfel honap felelotlen boldogsagom
merthogy se homerozes se lh teszt nem kell...az a rondasag meg utana eltunik es kint majd megyek a kovi lombikra
ugyhogy most emiatt legalabb megnyugodtam
Ja es itt van rolam is egy kep bar meg nincs hetvege