Sziasztok!
Köszönjük a kedves szavakat!:) Aranyosak vagytok!
Viki: enyém párom is fuvarozással kereste a kenyerét egészen eddig...Egyszer volt már neki is balesete,totálkáros kocsiból karcolás nélkül kiszállt.Ott ott voltak az angyalkák...itt nem.
Este bejutottam a kórházba hozzá,20.45körül és szerencsére beengettek hozzá.Most csak röviden annyit,mert iszonyú fáradt vagyok már,hogy kb.15-20 percet voltam bent,és nem aludt,nem altatták!A műtét után ébresztették,jók voltak az értékei így nem altatták!!!Így tudtunk beszélgetni.Úgy örültem ennek.
És sokat beszélt,összefüggően,nem össze-vissza!!!Kérdeztem válaszolt.Kicsit artikulálatlanul,így kagylóznom kellett hogy értsem,de legalább magánál volt!!!!És mondott olyan dolgokat amiből azt érzem,hogy erős és küzdeni fog.Mondta hogy éhes,és enne rántott husit sült krumplival.
Ami csak azért lényeges mert ez a kedvence!!!!!:D És mondott még mást is,de az nem publikus!!Amolyan 18as karikával ellátott dolog.
Szóval ha ilyeneken jár az esze,akkor a legkomolyabb részen talán már túl vagyunk
Amikor elmentem,akkor a nővérkéktől kértem listát hogy mit kell vinni be neki,mert ott olyan is van,hogy listát írnak,erre azt mondja hogy Petinek már nem lesz szüksége a listán lévő dolgokra,mert az a terv hogy holnap azaz ma reggel átviszik sima osztályra.mert az állapota súlyos de nem annyira,hogy intenzíven tartsák.Remélem nem beszél zöldségeket ez a nővérke,mert ha ez így van,akkor tesóm azonnal intézi hogy haza szállítsák ide Kecskemétre.És az sokkal sokkal jobb lenne,mert akkor naponta tudnék hozzá bejárni.
És úgygondolom az neki is,nekem is sok erőt kellene adjon!Ha napi szinten látnánk egymást.Nővérem reggel 7-8körül próbál a kezelőorvossal beszélni,remélem jó híreket kapunk,hogy a nővér nem beszél zöldeket!!!!!!!!!Nagyon örülnék.Így rettentő érzés,hogy azt se tudom mikor jutok fel legközelebb Pestre!!Anyagilag nem megoldott a dolog,mert kb.4ezer ft-om van összesen...Abból nehezen megyek.Nem tudom nem tudom...No most megyek próbálok valahogy pihizni...Még tudnék sokat mesélni,de nem megy fáradt vagyok...Nagyon...